Miehen työ

admin Seksinovellit
12.12.2014
4976 näyttökertaa
0 kommenttia
3.67
Seisoin kadulla enkä muistanut mitään. Tiesin olevani Helsingissä ja että olin 32-vuotias, mutten muistanut mitään, mitä minulle oli koskaan tapahtunut. Pian huomasin, että selässäni oli reppu. Kävelin keskeltä vilkasta jalkakäytävää sivummalle, istuin alas ja avasin repun. Repussa oli paljon purkkeja ja pusseja, mutta huomattavin tavara oli suuri kirjekuori, jonka avasin. Kuoren sisällä oli paperinippu, jossa luki:

Hei minä. Kirjoitan tämän, koska en tule muistamaan mitään tästä.

Olen mieshuora. Suomen eliittiä. Hoidan vain korkean tason ihmisiä, sellaisia joilla on normaalit ihmisten tarpeet, mutta asema, johon parisuhde tai seksinmetsästys ei sovi. Heidän henkilöllisyytensä suojelemiseksi en muista tapahtuneesta mitään. Povitaskussani on puhelin, johon tilaukset tulevat. Soittoa odotellessani voin syödä tai nukkua, joskus keikkojen välillä on päiviä, viikkokin. Minulla on paljon kanta-asiakkaita, joita en tietysti tiedä. Pidän kuitenkin mielessä, että asiakasta kannattaa kuunnella ja uskoa.

Olen kestävä, joten masturbointi ennen keikkaa ei ole tarpeen. Jotkut asiakkaat pyytävät tätä, jolloin tottelen. Repussa on kondomeja, mutta useimmat asiakkaat haluavat ennemmin, että syön heidän nähtensä sekä miesten pikaehkäisypillerin että väliaikaisen tauti-inhibiittorin. Vaikutusten odotusajat löytyvät purkkien kyljistä ja niiden odottelu on maksullista aikaa, jonka voi käyttää asiakkaan toiveiden mukaisesti vaikka rupatteluun tai esileikkiin.

En hoida miehiä, mutta muuten rajoja ei ole. Suostun tarvittaessa erikoisiinkin pyyntöihin enkä valitse asiakkaitani. Numeroni on vain hyvin harvoilla, joten jokaisen asiakkaan voi olettaa voivan maksaa kovan hintani. Terveisin: Minä

Olin aika yllättynyt, mutta mitäpä muutakaan olisin voinut kuin uskoa. Toinen vaihtoehto muistinmenetykseeni oli, että olin joutunut avaruusolioiden kaappaamaksi, mikä oli vielä oudompi ajatus eikä se olisi edes selittänyt kirjettä.

Muistamattomuudestani huolimatta tunsin jostain syystä paikat, joten suuntasin läheiseen ravintolaan syömään. Syödessäni maittavaa kana-annostani puhelimeni soi.

"Haloo", vastasin.

"Oletko yksin?" tuntematon miesääni kysyi.

"Hetki", sanoin, nousin ripeästi pöydästä ja suuntasin ravintolan edustalle, missä jatkoin: "Nyt olen".

"Tiedän, ettei sovittu aika ole vasta kuin ylihuomenna, mutta ymmärrättehän nämä nuoret naiset, aina levottomia. Ehtisittekö tulla jo tänä iltana?" ääni kysyi.

"Ehdin kyllä. Mihin aikaan ja minne?" vastasin, tietäen automaattisesti mitä kysyä. Ääni sanoi osoitteen, johon minun tulisi ottaa taksi ja josta soittaa numeroon uudelleen. Aika olisi mahdollisimman pian.

Söin rauhassa loppuun, kävin wc:ssä tarpeillani ja otin taksin osoitteeseen. Soitin ja sain kävelyohjeet itse asunnolle. Talo oli tavallisen näköinen kerrostalo. Alaovi oli auki ja minulle annettiin käsky kävellä toiseen kerrokseen. Puhelu katkaistiin. Kävelin toiseen kerrokseen. Kävellessäni erään oven ohi ovi aukesi ja puhelimesta tuttu miesääni kutsui minut pikaisesti sisään.

Asunto vaikutti tavalliselta pienen perheen asunnolta. Mies kutsui minut peremmälle olohuoneeseen ja ohjasi sohvalle istumaan. Hän pyysi minua ottamaan hänen nähtensä ehkäisypillerin, tauti-inhibiittorin ja unohduspillerin, joka alkaisi toimia kolme tuntia nauttimisesta. Otin pillerit veden kanssa, minkä jälkeen mies alkoi kertoa.

Hänen tyttärensä, jonka nimeä ei mainittu, oli lahjakas nuori urheilija. Hän oli kuitenkin myös hyvin halukas ja vanhemmat pelkäsivät, että puutteeseen jätettynä tytön harjoittelu voisi kärsiä yöjuoksujen takia, ja vakituinen poikaystävä veisi vain huomiota pois harjoittelusta. Olympiakomitea oli kerran yksityisessä valmennusstrategiapalaverissa vihjaissut heitä palveluksistani ja he olivat olleet hyvin tyytyväisiä, vaikka saman asian selittäminen (mies hymyili tässä kohtaa) kerta toisensa jälkeen hieman tympikin. Mies lähti aina vaimoineen toimituksen ajaksi pois kotoa, mutta tytön pikkusisko kuulemma yleensä kurkki ovenraosta. Tämä oli kuulemma vain hyvä, sillä se motivoi siskoakin harjoittelemaan ahkerasti. Kumia ei tarvinnut käyttää ja tytön pyyntöjä tuli seurata. Tytön huoneen ovi oli toinen vasemmalla ja siellä tuli pysyä koko toimituksen ajan.

Mies vilkaisi kelloaan ja totesi pillereiden vaikutuksen jo alkaneen. Tämän jälkeen hän huikkasi vaimolleen, joka silmiin katsomatta tervehti minua, ennen kuin he lähtivät ulos. Lähdin tytön huonetta kohti.

Suljettuani oven perässäni huomasin, että huone oli täysin keltainen. Tapetti oli vaaleankeltaista, kalusteet olivat keltaisia, jopa koriste-esineet olivat ainoastaan keltaisia. Seinällä huomasin ensimmäisenä kaapillisen mitaleja, pääasiassa kultaisia. Sängyn päiväpeite oli keltainen. Sängyllä istuva tyttö oli pukeutunut keltaisiin verkkareihin ja täsmälleen samanväriseen toppiin. Tyttö oli söötti, ehkä 17-vuotias ja hänen vaaleat hiuksensa laskeutuivat hartioille. Hän hymyili minulle kauniisti.

"Sinä jäät aina sanattomaksi ovenrakoon, joten tule tähän viereen istumaan ja pistä ovi kiinni", tyttö sanoi hyvin tottuneesti ja hieman huvittuneella äänellä. Istuuduttuani sängylle tyttö antoi minulle nopean suukon ja tönäisi selälleen sängylle. "Ota kaikki vaatteet pois ja katsele, kun mä riisuudun", hän jatkoi. Asiakkaan tahtoa kunnioittaen heitin vaatteeni huoneen lattialle paljastaen yllättävän treenatun vartaloni ja vain puolittaisessa seisokissa olevan työkaluni. Nousin kyynärpäideni varaan puoli-istuntaan katselemaan suoraan edessäni seisovaa tyttöä.

Tyttö nosti kätensä topin peittämille rinnoilleen ja alkoi pyörittää lantiotaan hitaasti, lähes huomaamatta. Samalla tyttö alkoi päästellä vaimeita ynähdyksiä ja puristella ronskisti pieniä rintojaan kankaan läpi. Tunsin eloa jalkovälissäni. Veren pakkautuminen sai tytön innostumaan: hän laajensi lantion liikettä, samalla kun ujutti kätensä sinne, minne vaisto ne vei. Katseeni oli lukittunut paikkaan, mihin yhä paisuvan mulkkuni olisin halunnut survaista, enkä voinut olla ajattelematta, miltä tanssi tuntuisi sisäpuolelta havaittuna.

Tyttö selvästi huomasi muodostumassa olevan putkinäköni ja rikkoi sen heittämällä sulavalla ja selvästi harjoitetulla liikkeellä toppinsa pois, paljastaen tiukaksi treenatun yläkroppansa ja mikä parasta, terhakat ja kiinteät tissinsä. Paidan vielä liidellessä ilmojen halki tyttö sulki rintansa uudelleen siroihin käsiinsä, jättäen kuitenkin nännit sormien välistä näkyviin. Hän jatkoi rintojensa puristelua samalla nännejäänkin pyöritellen sekä kovensi ynisemistään heikoksi voihkinnaksi.

Hämärästi muistellessani lukeneeni, kuinka tissejä, myös uskomattoman kiihottavia urheilijatyttöjen omistamia, tuijottaessa pitäisi välillä muistaa vilkaista silmiinkin, huomasin käsien siirtyvän alemmas ja pysähtyvän verkkareiden vyötärönauhalle. Kaikki kolme vielä toiminnassa olevaa aivosoluani tekivät muutamia nopeita laskelmia ja päättivät tissien olevan toissijaisia siihen nähden, mitä muualta kenties paljastuisi. Ehdin juuri silmineni paikalle, kun housujen vyötärö alkoi laskeutua, lantion yhä pyöriessä.

Keltainen kangas mateli alaspäin, paljastaen pettymyksekseni vain pienen kaistaleen paljasta litteää alavatsaa, jonka jälkeen ilmestyivät ärsyttävästi keltaiset hotpantsit. Housujen yhä laskeutuessa huomasin pienen läiskän pikkuhousuissa siinä, missä tuo nuoren tytön pyhin reikä sijaitsi. En selvästikään ollut ainoa esityksestä nauttija. Tämä havainto pakotti alakertani niin pullolleen, että verisolujen tungoksesta olisi oltu Tokion metrossakin kateellisia. Samalla mieleeni juolahti, että tämäntasoisen riisujan käsittelyssä saattaisi käydä niin, että japanilaiset saisivat olla kateellisia myös metrovaununi nopeudesta.

Prosessointikoneiston olosuhteiden aiheuttamasta hitaudesta johtuen edellisen ajatuksen muodostuttua ja aistien palauduttua huomasin tytön olevan jo toinen käsi rinnallaan ja toinen käsi pikkupöksyissä läiskän alkuperää koettelemassa. Rystyset housukangasta vasten painautuneena käsi teki hierovaa liikettä ja olinpa kuvittelevinani sormien lipsahduksen sisuksiinkin. Ilmeisesti ilmeeni alkoi sängyllä möllöttäessäni olla jo aika tuskallinen, sillä kauaa tämä näytös ei kestänyt, vaan hiljakseen tyttö lopetti itsensä hyväilyn ja kirotun kiihottavan lantionsa vatkaamisen ja lähti astelemaan minua kohti. Sanaakaan sanomatta hän asettui hajareisin päälleni ja painoi litimärällä kankaan peittämällä pillullaan jököttimeni vatsaani vasten. Kangas ei ollut paksua ja istumakohta oli tarkka, siis tunsin jo reiän suun nupillani. Sisällään olleita sormiaan hän tarjosi minulle, enkä voinut olla imemättä tuota makeaa maitia kuin janoinen matkamies leilistään vettä.

Tyttö tarjosi kiimalimasta kiiltävälle hepilleni muutaman pyöräytyksen lantiollaan, mutta ulkomaailmassa oleiluun kyllästyneen kappaleeni harmiksi jatkoikin hajareisin konttaamista ylemmäs, työntäen minut samalla kyynärpäideni varasta selälleni. Tyttö pysähtyi vihdoin naamalleni, nenäluuni klitoristaan vasten. Eteenpäin nojautuen hän aloitti rauhallisen ratsastuksen enkä oikein voinut muutakaan kuin avustaa käsillä pienistä pakaroista työnnellen. Tytön rytmi saavutti nopeasti saman vauhdin kuin strippiesityksessä ja voihkintakin palasi samalle tasolle. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut riittävän, sillä vauhti koveni kovenemistaan ja ääntelykin alkoi kuulostaa lähinnä hyperventilaatiokohtaukselta. Pian ääni karkasikin täyteen falsettiin ja vartalon rytmi hajosi sarjaksi kaaoottisia nytkähtelyjä. En päästänyt orgasminsa kourissa olevaa tyttöstä naamaltani karkuun, vaan hieroin vielä hänen pilluaan nenääni vasten hetken aikaa.

Viimeisten värähtelyjen jälkeen laskin irti ja tyttö kaatui vatsalleen huohottamaan. Hyvin pian hän kuitenkin palasi tajuihinsa ja ennen kuin ehdin itse nousta, naamani päälle taas istuttiin. Tällä kertaa nenäni oli paljasta, märkää ja karvatonta vakoa vasten. Tyttö alkoi taas pyöritellä lantiotaan ääni väristen enkä voinut vastustaa kiusausta työntää kielenkärkeäni makeaa lihaa vasten. Selvästi tavara hellänä hän kuitenkin lopetti jo parin pyöräytyksen jälkeen ja alkoi jälleen hajareisin peruuttaa vartaloani alaspäin. Istu munalle, istu munalle, toivoin valtavan kiihotuksen vallassa olevassa mielessäni, mutta kuin kiireeni aavistaen tyttö pysäytti taas siten, että nuppini pääsi huulten väliin marinadiin, mutta jäi kuitenkin vielä kotipesän ulkopuolelle. Yrittäessäni vaivihkaa liikutella lantiotani kotiutumisen edesauttamiseksi tyttö kumartui ylleni ja alkoi suudella minua.

Tyttö oli vähän kokemattoman oloinen suutelija. Annoin tämän kuitenkin anteeksi, kun laskin käteni uudelleen hänen paljaille pakaroilleen ja ahkerasti tunnustelin hänen niihin panostamiaan lukemattomia hientäyteisiä tunteja. Ovelana tyttönä hän alkoi lisäksi kastella penistäni koko varren mitalta ilmeisen ehtymättömällä lähteellään, jolloin huomioni ei ollut enää juurikaan hieman kömpelöissä yläkerran huulissa. Ja kun hän painautui minua vasten, taivutti vartaloaan uuteen kulmaan ja kohdisti terskani puoliksi pillunsuusta sisään, en muistanut enää koko selkkausta, sillä en oikeastaan ajatellut mitään muuta kuin sitä, kuinka haluaisin vihdoin ja viimein tunkeutua tuohon ihanaan pikkupilluun.

Tyttö alkoi peruuttaa painaen kyrpäni sentti sentiltä sisäänsä. Pillu oli lämmin ja märkä, tiukka ja pehmeä. Tunsin olevani kotona, täällä oli minun hyvä olla. Tyttökin tunsi jotain suudelman seasta kuuluvan mumisemisen voimakkuudesta päätellen, eikä ihme, sillä hänen sisällään oleva elimeni oli esileikin aikana paisunut vain lievästi liioitellen lähes keskikokoisen baseball-mailan pituiseksi ja paksuiseksi. Seivästettynäkään tyttö ei ollut menettänyt ketteryyttään, sillä lantio alkoi taas pyöriä tutulla tavalla. Tyttö katkaisi suudelmamme ja nosti ylävartalonsa pystyyn tukien kätensä rinnalleni. Tytön silmät olivat kiinni, pää vähän takakenossa ja hänen pienet rintansa heiluivat suoraan silmieni edessä houkuttelevasti. Hänen selkänsä oli kaartunut notkolle ja kurkusta kuului taas nautinnon ääniä. Hänen kouriini vehroutuneet pakaransa tekivät kovasti töitä lantion liikuttamiseksi ja tuon ihanan lihasjännityksen sain tuntea käsissäni.

Olisi ollut oikein ja kohtuullista olla tullut tässä vaiheessa jo kolmekin kertaa, mutta en ollut valehdellut itselleni: olin pirun kestävä. Vaikka minulla juuri nyt taidokkaasti ratsasti todella kaunis nuori tyttö vartalolla, jollaisesta useimmat miehet eivät osaa nähdä edes unia, minulla ei ollut suuria vaikeuksia pidätellä. Olin kuitenkin ainoa, sillä puristellessani pakaroita lihassupistusten tahdissa ja painaessani häpyluutani ankarasti tytön vaon yläosan herkkää nappulaa vasten tämän liikkuminen muuttui ensin valssimaisen pehmeästä tangomaisen teräväksi ja lopulta breakdancemaisen sekavaksi.

Samalla kun lantion liike muuttui, tytön kynnet pureutuivat rintaani ja pillun seinämät alkoivat supistella tarkoituksenaan imeä siemeneni ulos. Tyttö oli orgasminsa alussa istunut pohjaan asti, joten seinämien aaltoliike eteni mulkkuni juuresta latvaan asti vaatien tomerasti hedelmöitystä tapahtuvaksi. Helppo pidättely kuului kuitenkin menneisyyteen, enkä ollutkaan uskoa onneani, kun sain pienen pillun kiitettävästä yrityksestä huolimatta juuri ja juuri pidettyä lastini sisälläni.

"Huuu... yleensä sä tulet tässä vaiheessa. Mikäs nyt on?" tyttö kysyi ihmetellen samalla henkeään haukkoen. "Taitaa olla asiakkaita kiireeksi asti?" hän jatkoi outo virne silmissään. En oikein tiennyt mitä vastata, joten sanoin vain:

"Ajattelin, että voisin vielä jatkaa, jos haluat."

"Haluanhan minä", tyttö sanoi ja hymyili. Vasta nyt katsoin kunnolla hänen kasvojaan. Ne olivat kauniit kuin enkelillä. Hänen söpössä hymyssään olisin voinut luulla häntä puhtoiseksi pyhimykseksi, ellen olisi tiedostanut maksullisen kyrpäni olevan syvällä hänen sisällään. Tyttö näytti miettivän hetken ja jatkoi: "Pane mua takaapäin ja kovaa. Äläkä sit hitto vie hidasta, vaikka mä tulisin. Ja tuut lopuks sit syvälle sisälle." Tyttö hymyili entistä valloittavammin, kun nyökkäsin.

Hän veti itsensä varteni ympäriltä hitaasti nautiskellen ulos, otti peiton alta tyynyn ja kävi mahalleen makaamaan häpy tyynyä vasten, ihanan piukka perse ujosti vähän pystyssä. Häpyhuulet sojottivat edellisestä kyydistä vieläkin levälleen ja kiiltävä reikä paistoi raollaan olevien reisien välistä. Asetin itseni huulille ja alkaessani painua sisään huomasin tytön vastustavan sitä jännittämällä pillua umpeen. Ehdin ihmetellä tilannetta ehkä sekunnin tai pari, kun tyttö kuiskasi juuri ja juuri kuultavissa olevalla äänellä: "Ota mut. Pidä mun käsistä kiinni ja raiskaa mut."

En tarvinnut muuta. Painauduin koko vartalollani tytön päälle, nappasin hänen ranteensa tiukkaan puristukseen ja aloin puskea sisään lihan piukeudesta välittämättä, oikeastaan siitä vain entisestään kiihottuen, eikä mikään mahti maailmassa olisi voinut estää minua pääsemästä pohjaan asti. Pillu oli nyt tiukempi kuin aiemmin, mutta äärimmäisen liukkauden seurauksena mäntä liikkui sylinterissä kuin ennenkin. Aloitin erittäin määrätietoisen työntelyn, tosin sisäänmenovaihetta olisi ehkä pitänyt ennemmin kutsua iskemiseksi. Tyttö koitti vängätä jotain vastaan jännittämällä pakaroitaan ja painamalla reisiään yhteen. Vastasin tähän panemista juurikaan hidastamatta tunkemalla polveni tytön reisien väliin ja vääntämällä ne hitaasti auki, vaikka tyttö miten armoa uivertaen väänsi vastaan.

Ehkä lisääntynyt tiukkuus tai alistamisen tunne oli erityisen kiihottavaa tai ehkä kestokykyni alkoi muuten olla kaikkensa antanut, mutta tunsin, että toiminta-aikaa ei ollut enää kauan jäljellä. Hain tukevan asennon polvillani ja aloin ryskyttää kunnon finaalia varten. Tytön lantiota ei suojannut enää mitkään lihakset hakatessani itseäni kaikin voimini häntä vasten. Hän alkoi kirkua toden teolla ja hänen kätensä pyristelivät rautaisessa otteessani, samalla kun hänen pillunsa tuntui etsivän pakoreittiä saadakseen edes hetken armoa sorvatessani pikkuruista reikää valtaväyläksi. En ollut varma, oliko tämä enää roolileikkiä vai sattuiko tyttöön oikeasti, mutta en olisi tuossa vaiheessa pystynyt enää lopettamaan, vaikka olisin halunnutkin. Enkä kyllä halunnut.

Vaikka toiminkin jo koordinaatiokykyni äärirajoilla, onnistuin jollain konstilla nopeuttamaan tahtia vähän vielä entisestään ja väkisin painoin vehjettäni vielä vähän syvemmälle lihaisan luolan perukoille. Siirtymä aiemmasta riuhtomisesta ei ollut selvä, mutta jossain vaiheessa tyttö oli taas orgasmin kourissa. Tällä kertaa kyse ei ollut mistään pikkutärinästä, vaan Richterin asteikollakin kaksinumeroisesta lukemasta. Tahdottomat lihassupistukset puristivat pillun umpeen aivan eri suuruusluokan voimalla kuin aiemmat puolivillaiset muka-yritykset. Minulle tuli mieleen lähinnä jumbojetin ahtaminen neulansilmästä läpi painaessani väsymättä sisään tuosta ahtaasta reiästä, mutta erona oli, että tämä oli lämmin ja liukas ja tuntui aivan uskomattoman hyvältä. Tytön kädet repivät itseään irti otteestani ja vaikka meillä olikin painoeroa kymmeniä kiloja, sain käyttää kaikki voimani pitääkseni ne otteessani.

Lopulta tytön voimat ehtyivät, kädet väsähtivät ja pilluunkin pääsi jo vähän helpommalla. Tiesin voittaneeni. Laskisin pian lastini tuon jumalattoman seksikkään otuksen sisään. Tämä ajatus antoi voimaa. Nousin pystymmäs ja tartuin taas kiinni noihin käsittämättömiin kannikoihin. Niistä vauhtia hakien sain vielä kohtalaisen rytmin aikaiseksi ja tälläkin saralla selvästi lahjakas tyttöni laukesi taas.

Se riitti. Ajatukseni sammui. En tuntenut enää käsien riuhdontaa tai kuullut huutoa. Koko pieni tietoisuuteni oli keskittynyt tuntemaan, kuinka penikseni, koko olemassaoloni tarkoitus, upposi kerta toisensa jälkeen tiukkaan, täydellisesti ympärilleen sopivaan aukkoon. Tytön orgasmi hyväili vartta jatkuvasti, sille ei tuntunut tulevan loppua. Tunsin tytön lämmön itseäni vasten – elämän lämmön, joka tämän kaiken mahdollisti. Tunsin kivesteni kiristyvän. Olisin halunnut kiittää lämpöä, olisin halunnut kiittää koloa. Laukaisuputki oli lastattu. Kapteeni, olemme ampumavalmiina. Tytön vahva perse yritti vielä säälittävästi vastustaa joka työnnöllä. Olisin halunnut opettaa tytön suutelemaan, neuvomaan kuinka huulilla ollaan hellä.

En enää jaksanut pidätellä. En enää halunnut pidätellä. Työnsin viimeisen kerran, vedin melkein ulos, taas pohjaan, ja vain vähän matkaa ulos. Sitten painoin itseni syvemmälle kuin kukaan koskaan aiemmin ja ammuin. Spermaa tuli ja tuli, enkä yrittänytkään laskea sykäysten määrää. Tyttö värähteli lastini osuessa paineella hänen pillunsa pohjaan ja hän sai vielä viimeisillä voimillaan muutaman heikon supistuksen aikaiseksi.

Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen kampesin itseni ylös tytön päältä ja kaaduin selälleni huohottamaan. Tyttö kääntyi hitaasti kyljelleen ja takertui minuun kiinni. Suutelimme, ja tyttö oli vähän parempi kuin ennen. Kuulin huoneen oven loksahtavan hiljaa kiinni.

Aivan liian pian kuului, kun ulko-ovi kävi. Tytön isä huusi ovelta: "Aika loppuu kohta. Puehan, pukki, päällesi ja tule ulos, niin vien sut pois." Annoin vielä viimeisen suukon tytölle, sulloin pahimmat spermat nenäliinaan pyyhittyäni vehkeeni housuihin ja puin ulkovaatteet päälleni. Lähdin ulos, missä tytön isä odotti minua jo autossa.

Ajoimme keskustan lähelle, missä hän sai puhelun. "No hei! -- Tosi kiva kiva kuulla kulta. -- Aijaa. -- No, kai se kolmannenkin kerran voisi, ammattimies. -- On se tässä, mut aika loppuu kohta, joten ei haittaa. -- Joo, käyhän pesulla, niin äiti tekee sillä aikaa ruokaa." Hän lopetti puhelun ja kääntyi minuun päin: "Maksu on mennyt tilille normaalisti. Kiitos taas, ja kohtahan me taas nähdään." Poistuin autosta ja astuin iltaiselle kadulle, auto ajoi pois. Yhtäkkiä minua alkoi huimata ja tuli outo olo.

Seisoin kadulla enkä muistanut mitään. Tiesin olevani Helsingissä ja että olin 32-vuotias, mutten muistanut mitään, mitä minulle oli koskaan tapahtunut. Pian huomasin, että selässäni oli reppu. Istuin jalkakäytävän reunalle ja olin juuri ehtinyt lukea siellä olevan oudon kirjeen, kun taskussani ollut puhelin soi. "Haloo", vastasin. Puhelimessa puhui miesääni: "Tiedän ettei sovittu aika ole vasta kuin ylihuomenna, mutta ymmärrättehän nämä nuoret naiset, aina levottomia. Ehtisittekö tulla jo täksi yöksi? Normaali koko yön keikka siis." "Ehdin kyllä. Mihin aikaan ja minne?" vastasin, tietäen automaattisesti mitä kysyä. Ääni sanoi osoitteen, johon minun tulisi ottaa taksi ja josta soittaa numeroon uudelleen. Aika olisi mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olisin peseytynyt ja syönyt.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.