Aion tässä kertoa oman kokemuksemme eräästä juhlasta, mihin minut ja vaimoni oli pyydetty mukaan. Tämä tapahtui noin pari vuotta sitten. Eräs tuttu pariskunta, jotka olimme jo tunteneet aika kauan, pitivät säännöllisin väliajoin juhlia kotonaan. Juhlat olivat tällä kertaa heidän huoneistossaan, eikä mökillä, kuten useimmin oli tapana. asunto oli aika tilava neljä huonetta ja keittiö, mikä juuri hiljattain oli saanut täydellisen kunnostuksen ja juhlan aiheena olikin "uudet tupaantuliaiset". Mukana oli noin parikymmentä henkilöä, meillekin suurin osa jo ennestään tuttuja.

Minä ja vaimoni Marja olimme olleet naimisissa lähes viisi vuotta ja meillä oli kaiken kaikkiaan hyvä suhde. Ei mitään suuria repiviä riitoja. sellaisia pieniä erimielisyyksiä vain joskus. Alussa olimme aika paljon erillään, sillä molemmat opiskelimme eri paikkakunnilla ja näimme toisemme ainoastaan viikonloppuisin. Marja oli 26 vuotias, ja noin 168 cm, 60kg, hänellä on tumman punertavat lyhyetköt hiukset ja kun kaiken kruunasi todella miellyttävän kauniit hymyilevät kasvot, olin onnellinen ja tyytyväinen saatuani omakseni tällaisen sensuellin kauniin puolison. Emme tosin kovin usein kulkeneet ulkona juhlimassa, mutta silloin tällöin. Näin kertoina laitoin merkille, kuinka Marja, saatuaan vähän alkoholia, oli sellainen pikkuhärski puheissaan. Sitä hän ei edes kieltänyt. Sanoi vaan, että alkoholi vapauttaa hänet estoista ja saattaa hänet puhumaan sellaisia, mitä ei kovin siveellisessä seurassa julkisesti puhuttu. Itse pidin kovasti Marjan tästä puolesta, sillä niinä kertoina illat olivat päättyneet kiihkeään seksiin, mitä erilaisimmissa paikoissa. Hän nauttii suuresti kiihottaessaan minua siihen asti, kun en enää kestä. Hän saattaa aloittaa sen jo lähes häpeämättömän julkisesti esimerkiksi tanssiessamme siten, että alkaa hävyttömästi hyväillä minua housujen päältä, tai sanoin kuvailla irstaasti ,mitä hän haluaisi tehdä kanssani. Hän onnistuukin joka kerta saada haluni sille tasolle, että meidän on häivyttävä johonkin tyydyttämään himomme.

Sinä iltana aloitimme istumalla ja nauttimalla muutamia oluita keskustellen yleensä maailman tilanteesta. Itse istuin parin entisen koulukaverini kanssa joita en ollut nähnyt pitkään aikaan. Myös Marjalla oli seuraa joistakin entisistä lapsuuden ystävistä joidenka kanssa vaihdettiin viimeiset uutiset. Tunnelma nousi sitä mukaa kun ilta kului ja kun Marjan kanssa kohtasimme, kopeloimme toisiamme hetken asunnon keittiössä. Tunsin hänen kätensä hyväilevän miehuuttani farkkujen päältä ja olin sekunnissa kivikovana.
”Oi sentään. Nyt jo?” sanoi vaimoni ja näytteli hämmästynyttä. Otin otteen hänen vyötäröstään ja painoin hänet itseäni vasten. Hän todella nautti saadessaan tehdä minut himokkaan kiimaiseksi ja niin ärsyttävän hymynsä myötä hän ilakoiden katosi pyytäen minua kestämään "myöhäisempään ajankohtaan".

Marjan kadottua ystäviensä luo, itse palasin kavereitteni pariin ja koetin pienen vaikeuden jälkeen piilotella housuissani näkyvää kohoutumaa. Jonkun ajan oluen juonnin jälkeen näin Marjan olohuoneen toisessa päässä seisovan erään kaverin kanssa, joka oli myös entinen luokkakaverini Markus. Heillä tuntui olevan todella hauskaa naurusta päätellen. Yht'äkkiä kaatui Marja, vai oliko se ehkä Markus, yhdessä alas sovalle Marja päälleen. Näin kuinka hän oli hiukan häpeilevä, mutta onnistui kuitenkin jollain tapaan koettamaan Marjan rintoja ja takamusta. Molemmat nousivat naurun saattamana ylös ja juhlat jatkuivat. Ymmärsin, että Marja alkoi taas olla "sillä tuulella" ja kun ajattelin kuinka kiimainen itse olin ja kuinka ihanaa se olisikaan päästä mahdollisimman pian panemaan häntä.

Hiukan myöhemmin illalla, kun seisoin yhdessä Kristianin, erään kaverini kanssa, kyseli hän, että olinko nähnyt hänen vaimoaan Tiinaa, joka oli Marjan paras kaveri. En ollut kuitenkaan nähnyt häntä, enkä Marjaakaan vähään aikaan.
Kävelimme ympäri asuntoa ja Kristian aukaisi makuuhuoneen oven. Osittain piilossa Kristianin selän takana katsoin sisään makuuhuoneeseen. Siellä oli tietokonepöytä tietokoneineen vuoteen vieressä. Pöydän edessä, toimistotuolilla istui Markus ja Marja hänen sylissään. Vieressä oli Tiina toppi kaulaan asti nostettuna näyttäen kiinteitä rintojaan Markuksen kasvojen edessä. Tiinalla ei ollut rintaliivejä lainkaan. Myös Marja istuessaan kohotteli täyteläisiä rintojaan molemmin käsin. Hänellä oli kuitenkin sekä toppi, että rintsikat vielä päällään. Hän näytti rintojaan Markukselle erittäin avoimen kaula-aukon kautta. Molemmat tytöt olivat kiinteästi yhdessä ja hieroivat poskiaan toisiaan vasten. Kun ovi aukesi, Markus jäykistyi ja katsoi pelokkaasti meitä kohden. Siinä hän istui vaimojemme kanssa ja oli nauttimassa jonkinlaisesta yksityisestä strip-teasesta. Tytöt sitä vastoin vaan nauroivat riemukkaasti, vaikka Tiina vähän yritti peitellä rintojaan. Markus tunsi kai itsensä siinä hetkessä aika pieneksi istuessaan edessämme kuin halvaantuneena. Sekä minä, että Kristian olemme reilusti kookkaampia, kuin Markus ja sen johdosta hän jo näytti aika pelokkaalta. Kristiankin näytti aika äkäiseltä. Tiina kiiruhtikin nopeasti ulos ja häipyi vessaan. Vaikka hän näyttikin vähän syylliseltä, ei hän voinut kuitenkaan peittää sitä pientä nautinnon hymyä kasvoiltaan. Hänen äkäinen miehensä seurasi perässä.

Marja nousi Markuksen polvelta, kun meni pidemmälle huoneeseen ja istuin vuoteen reunalle. Kysyin, hiukan huvittunut sävy äänessäni, että mitä he oikein touhusivat? En tuntenut lainkaan mustasukkaisuutta, tai äkäisyyttä, vaan olin lähinnä aavistuksen kiihottunut tilanteesta. Markus yritti välttää katsettani ja Marja vastasi, että tytöt olivat vaan yrittäneet antaa Markukselle hiukan viihdettä, jota hän Marjan mukaan tuntui tarvitsevankin. Koko tilanne alkoi minusta kiihottaa enemmän ja enemmän. Ajatus siitä, että vaimoni yritti kiihottaa toista miestä seksuaalisesti, teki sen, että kiimani nousi. Markus nousi anteeksi pyytäen ja katosi huoneest. Hän oli kai aika ujo ja tytöt tietenkin tykkäsivät pitää hauskaa ja kiusata häntä. Se ei oikeastaan ollut mikään iso juttu.
Marja kysyi, vähän totisena, jos minä olin äkäinen? Vastasin hänelle kaiken olevan ok. Marjan katseesta päätellen, kun hän alas katsoessaan näki pullistuneen edustani, ymmärsin, että hän oli tietoinen minun kiihottuneesta tilastani tapauksen vuoksi.

Hän otti kädestäni kiinni ja pyysi minua seuraamaan. Hän meni ulos makuuhuoneesta, katsoi nopeasti ympärilleen ja me livahdimme nopeasti huomaamattomasti vessaan. Hän istuutui nopeasti VC-tuolille ja veti minut lähemmäksi itseään. Olin jo ymmärtänyt, mitä hänellä oli mielessään ja koko kehossani kihisi. Marja avasi nopeasti farkkujeni vetoketjun, veti housuni ja kalsarini alas päästäen kovana seisovan kyrpäni vankeudesta vapauteen. Hän katsoi ylös silmiini syntinen kiihkon hymy huulillaan. Katse oli täynnä villiä himoa, samanaikaisesti, kun hän otti toisella kädellään kiinni kyrvästäni ja runkkasi sitä muutamin hitain vedoin. Pelkästään nähdessäni räjähdysvalmiin kyrpäni hänen kasvojensa lähellä, teki sen, että minulta meinasi lentää jo siinä. Pidättelin itseäni ja hän työnsi kielensä ulos alkaen nuolemaan terskaani. Hitain liikkein hän vuoroin imi, vuoroin nuoli pitkin asettani. Nyt hän yhtäkkiä alkoi voimakkain nuolevin liikkein nuolemaan kyrpääni alhaalta ylöspäin. Tunsin olevani lähellä laukeamista, enkä halunnut mitään muuta, kuin päästää kuumat spermani hänen kasvoilleen.

Marja katsoi minua ylöspäin hymy kasvoillaan ja sanoi samalla kun jatkoi runkkamistaan. Että tämä ei ehkä ollut ensimmäin kyrpä mitä hän oli sinä iltana maistanut. Sisimpääni kasvoi hetkessä kuvia
Siitä, kuinka Tiina ja Marja olivat olleet lattialla ja vuoron perään imeneet Markuksen kyrpää.
Kuinka hänen kyrpänsä oli mennyt sisään ja ulos vaimoni pikkuiseen suuhun, kuinka heidän kasvonsa olivat sperman tahraamana ja kuinka he yhdessä olivat nuolleet hänen kyrpänsä puhtaaksi.
Oliko hän todella tehnyt sen? Kuten minä tiesin, hän ei todellakaan ole koskaan ollut uskoton,
Mutta hän oli kuitenkin istunut siinä Markuksen polvella, rinnat melkein kiinni hänen kasvoissaan.
Minä ja Marja tapasimme kertoa rakastellessamme erilaisia fantasioita toisillemme. Hänen fantasiansa oli se, kuinka hän harrasti seksiä muitten miesten kanssa.
Sen hän teki sen vuoksi, että tiesi minun kiihottuvan siitä. Itse tapasin rohkaista häntä ja pyysin häntä kertomaan enemmän yksityiskohtia niistä rakasteluhetkistä. En uskonut, että hän todellisuudessa oli harrastanut seksiä muiden kanssa sinä aikana kun me olimme olleet naimisissa, mutta epätietoisuuden tunne kiihdytti minua vielä enemmän. Olin silloin tällöin pyytänyt häntä kertomaan yksityiskohtaisesti entisistä seksiseikkailuistaan ennen yhteen menoamme.
Ajatus siitä, että hän oli nussinut muiden kanssa teki minut hirvittävän kiihottuneeksi.

Tämä ajatus mielessäni ymmärsin, että hän halusi minut vielä enemmän kiihottuneeksi sillä vihjailulla, että olisi imenyt Markuksen kyrpää oli ainoastaan tapa kiusoitella minua. Hän katsoi minua pieni kysyvä ilme kasvoillaan, kuin odottaen reaktiota äskeisestä.
Hymyilin takaisin ja kysyin, että oliko se maistunut hyvältä?
Jatkoin pieni epäilys äänessäni, että Markus ei kai ollut pystynyt ruiskuttamaan niin hirveän paljon, tai sitten Marja olisi ollut erittäin hyvä nielemään kaiken, sillä muutenhan hänellä olisi ollut sperman tahraamat vaatteet. Marja katsoi ensin pieni pettymyksen ilme kasvoillaan, ihan kun olisi jäänyt kiinni valheesta, mutta vastasi sitten näytellyn uhmakkaasti, että hän ei ollut saanut kaikkea itse vaan jakanut satsin Tiinan kanssa. Ajatus siitä, samanaikaisesti, kun hän otti lähes koko kaluni nieluunsa teki sen, että laukeamiseni oli hiuskarvan päässä. Marja huomasi tämän ja lopetti imemisen laittaen kyrpäni takaisin housuuni vetäen vetoketsun kiinni. "Tämä saa riittä tällä kertaa, mutta jatkoa seuraa", sanoi hän hymyillen. Vaikka tuntuikin pahalta jättää kesken, pidin siitä, että hän teki näin… Sillä tiesin odottaa jotain lisää.

Kun lopulta menimme ulos vessasta, kohtasimme käytävällä vessan vieressä iloista naurua ja merkitseviä katseita, ihan niin kuin kaikki olisivat arvanneet miksi olimme vesassa yhtä aikaa.
Juhla alkoikin jo kulua loppuaan kohden ja jonkun ajan kuluttua oli vain Kristian ja Tiina, asunnon omistajat, minä ja Marja, sekä Markus jotka olimme enää jäljellä. Me jotka jäimme olisimme yötä asunnossa.
Joku laittoi filmin pyörimään, mikä tuntui ikävystyttävän pitkältä. Itse istuin ja olin niin kiimainen himosta, että kyrpäni tuntui lähes räjähtävän. Marjan käsi vaelteli taas nivusissani ja kullini seisoi niin, että sitä särki. Lopulta filmi loppui ja niin Kristian ja Tiina menivät makkariinsa.
Minä ja Markus istuimme vielä yömyssyjen kanssa ja juttelimme ja laittelimme patjat ja peitot lakoineen valmiiksi sillä aikaa kun Marja teki itseään valmiiksi kylppärissä.
Nukkuisimme yhdessä olohuoneessa. Markus laittautui sohvapöydän taakse. Kun Marja tuli takaisin kylppäristä, oli hänellä ainoastaan ohut yöpaita yllään. Hän kaivautui täkin alle viereeni ja asettelia itseään yöasentoon. Hän vaikutti aika väsyneeltä, eikä tuntunut olevan lainkaan niin halukas kun itse olin. Itse sitä vastoin olin yhtä kiimainen kuin aikaisemmin ja otin hänen kädestään kiinni vieden sen kovalle kyrvälleni. Hän katsoi vastustellen minua ja sitten Markukseen päin, kuiskaten, että ei voisi tehdä mitään nyt. Markus makasi vain muutaman metrin päässä meistä
ja pystyi selvästi näkemään meidät siinä puolihämärässä jos katsoisi vaan meidän suuntaan.

Kuiskasin takaisin, että hän oli luvannut lisää myöhemmin ja pieni irve huulillani jatkoin, että hänhän oli jo imenyt Markuksen kyrpää aikaisemmin, joten siinä ei olisi mitään hävettävää.
Marja katsoi epäröiden Markuksen suuntaan, joka oli ihan hiljaa kyljellään toiseen suuntaan.
Todennäköisesti hän myös kuuli mitä kuiskailimme. Hän katsoi takaisin minuun päin ja huokaisi antautuaen. ”Okei sitten”. Todennäköisesti hänkin koki tilanteen kiihottavana, että Markus pystyisi näkemään sen mitä tekisimme. Vedin peiton pois Marjan yltä, käännyin ja ryömin alemmaksi.
Hän kumartui ylleni ja otti nopeasti ja päättäväisesti kyrpäni tuttuun imuunsa. Hänen päänsä nousi ylös alas ja suu antoi maiskuttavia ääniä Marjan jatkaessa imemistään. Katselin kulliani hänen suussaan ja näin kiiltävän syljen valuvan varttani myöten sen mennessä yhä kiihtyvässä tahdissa vaimoni suussa.
Huoneessa ei ollut täysin pimeää joten pystyin hyvin seuraamaan mitä hän teki. Vlillä hän nosti päätään ja lipoi huuliaan. Ei ollut kai mitään niin kiihottavaa kuin saada nähdä naisen pitävän kyrpääni suussaan.
Olin kuulevinan pientä ääntä Markuksen taholta ja kun katsoin siihen suuntaan, hän käänsi nopeasti katseensa pois. Hän makasi siinä melkein vieressämme ja seurasi touhujamme!
Marja katsoi myös sinne ja uskon, että heidän katseensa kohtasivat. Nyt alkoi kuulumaan enemmän ääntä Markuksen taholta ja arvasin, että hän runkkasi. Marja katsoi uudelleen Markusta ja vaikutti nyt todella kiihottuneelta ymmärtäessään, että Markus oli täysin tietoinen siitä mitä huoneessa tapahtui.
Hän tuntui todella nauttivan tilanteesta imiessään minua samalla kun meillä oli katselija.
Tunsin, että en voisi enää pidätellä kovin kauan aikaa, koska olimme jo koetelleet kyrpäni kärsivällisyyttä aikaisemmin illalla.

Ja niin kaikki esteet katosivat. Koko kroppani notkistui kaarelle tuttujen sykkäysten myötä, kun koko spermalastini syöksyi Marjan suuhun.
Aika tuntui pysähtyvän. Silmissäni musteni hetkeksi ja katsoin vaimoni imevän limaista kyrpääni. Pieni noro spermaani valui hänen suupielistään joka kerta kun hän antoi kyrpäni liukua ulos huuliensa välistä. Makasin ja väänsin itseäni nautinnosta joidenkin intensiivisten sekuntien ajan ennen kuin hiljaa vaivuin paikalleni. Hän nuoli hiljaa pitkin kyrpäni vartta muutaman kerran ennen kuin painui viereeni antaen minulle voimakkaan sperman makuisen ja märän suudelman suoraan suulleni.

Nielin omaa spermaani ja tunsin leijuvani pois, kun muistin, että emme olleetkaan yksin huoneessa. Markuksen taholta kuului hiljaista, mutta tasaista ääntä. Marja oli myös huomannut sen ja he katsoivat toisiaan riemukas hymy kasvoillaan. Katsoin vakavana Marjaa ja kuiskasin hänelle, että Markus ehkä tarvitsee apua. Hänen silmänsä laajenivat ja hän katsoi aavistuksen peloissaan minua. Näytti aivan kuin hän mietti, jos oli kuullut ihan oikein. Kysyin silloin, etteikö hän itse ollut kiimainen istuessaan aikaisemmin Markuksen polvella ja oli ottanut häneltä suihin?
Marja ei vastannut, mutta hänen katseensa paljasti, että näin oli asian laita. Kuiskasin hänelle rohkaisevasti, että haluan hänen menevän Markuksen luo ja ottavan häneltä suihin ja jos haluaa, myös nussia hänen kanssaan. Silloin hänen kasvojensa ilme muuttui epäröivästä kiimaiseen hymyyn. Siihen minkä olin jo aikaisemmin nähnyt hänen huulillaan sinä iltana.

Seurasin häntä katseellani, kun hän nousi ylös. Pudotti silkkisen yöpuvun lattialle ja meni aivan alasti Markuksen luo. Hänen runkkaamisensa oli pysähtynyt ja huone oli haudan hiljainen.
Vaimoni laskeutui Markuksen viereen ja heitti täkin pois hänen yltään. Näin kuinka hänen ääriviivansa piirtyivät selvästi huoneen vaaleaa seinää vasten ja seurasin jokaista vaimoni pienintäkin liikettä. Kun hänen huulensa lähestyivät Markuksen kyrpää, pidätin henkeäni ja tajusin, että oma kyrpäni oli jälleen kivikovana. Vaimoni huulet kiertyivät Markuksen odottavan aseen ympärille ja näin kuinka hänen päänsä alkoi liikkua ylös alas. Hän ehti juuri ja juuri vetää muutaman kerran, kuun kuulin vaimoni yskivän, sillä Markukselta lensi heti. Johtui kai siitä runkkaamisesta aikaisemmin meitä katsellessaan.

Vaimoni jatkoi ja nieli jokaisen tipan mikä ystävämme kyrvästä lensi. Markus pyri ja ulisi, väliin hän nousi luokille, lopulta vaipui väristen alas patjalle. Sitä katsellessani olin itse siirtynyt heidän viereensä ja kun vaimoni kääntyi puoleeni alkaen suutelemaan minua ystävämme sperma suussaan, en laittanut lainkaan vastaan, vaan työnsin ahnaasti kieleni hänen suuhunsa saaden maistaa vieraan miehen mehut suussani ja tunsin outoa värinää sisimmässäni ymmärtäen uusien alueiden olevan saavutettavissani. Sitten hän nousi. Istuutui sohvalle sanoen nyt olevan hänen vuoronsa tulla tyydytetyksi…

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia