Tämä tapahtui vuosia sitten ollessani yksin mökillä. Kunnostelin paikkoja, koska pidän remontoimisesta ja kaikenlaisesta nikkaroinnista. Siksi monet ystävät ja tutut pyytävät minua auttamaan näissä asioissa.

Olin siis mökillämme, kunnostelin mökkiä ja varastoa ja siivoilin pihaa muutekin talven jäljiltä. Oli aikainen kesäkuun päivä. Sää oli poikkeuksellisen lämmin ja tyyni. Olisin mieluiten tepastellut pihallamme alasti, mutta nyt oli ahtautunut pieniin uikkareihin.

Pidin pienen lepohetken, istuin laiturilla, join pullon lonkeroa ja ajattelin kuten nuoret miehet usein, seksiä kauniin naisen kanssa. Minulla ei tuolla hetkellä ollut tyttöystävää, joten vasen ja oikea käsi hoitivat pahemmat puutteet.

Siinä laiturilla ollessani ja ajatellessani kaluni antoi merkkejä itsestään. Haaveilin, että jos tyttöni olisi juuri nyt vierelläni, kallistaisin hänet tuohon laiturille, riisuisin hänet ja rakastelisin meidät hurmion huipulle, kuten kaunokirjallisuudessa kauniisti kerrotaan. Tällaiset ajatukset saivat kaluni kovettumaan itsestään ja koska tätä ihanaa tyttöystävää ei ollut lähellä, hivutin uikkarini pois jalastani ja otin puolijäykän penikseni käteeni, suljin silmäni ja päätin nauttia.

Yhtäkkiä auringon ja minun väliin tuli jokin varjo - säpsähdin ja avasin silmäni. Läheisen mökin rouvahan se seisoi edessäni pienet bikinit yllään. Nopeasti etsin housujani ja pyörin kuin hyrrä samalla yrittäen peitellä seisovaa kaluani. Naapurin rouva, Ulla nimeltään, heläytti naurut ja sanoi, että älä turhaan peittele, onhan hän nähnyt kaluni juuri juhlakunnossa ja on hän nähnyt minut alasti usein muutenkin uimaan mennessäni. Ei silti, olen minäkin usein tiiraillut naapurin puolelle, näkyisikö sieltä alastomia naisia. Liikkeeni pysähtyi, seisoin kuin asennossa: kädet vasten kylkiäni, jalkaterät 45 ast kulmassa ja sama 45 ast oli penikseni kulma maasta ylöspäin. Ulla nappasi kiinni kalustani ja veteli esinahkaa edes takaisin. Kaluni piti käsittelystä ja kovettui entisestään. Vielä lisää se innostui kun Ulla pudotti nopeasti bikinien yläosansa ja vapautti suuret rintansa minun nähtäville. Tartuin noihin upeisiin pallon puolikkaisiin. Tunsin kovettuneet nännit kämmenpohjissani. Ulla totesi jotain paineista mutta en enää kuullut mitään. Tunsin kuinka kaluni turposi edelleen. Ulla nappasi terskani suuhunsa, pyöräytti kielellään kaluni päästä, teki mahtavia imutusliikeitä. Ei aikaakaan, kun tunsin spermalastin lähtevän liikkeille. Totesin että nyt tulee ja Ulla ohjasi satsin rinnoille, todeten sperman tekevän hyvää rinnoille!

Nolona tilanteesta hyppäsin järveen. Samalla sain hetken ajatella mitä sanoisin. Ulla tuli perässäni veteen hieman ilkikurinen katse silmissään. Hän ei sanonut kuitenkaan mitään, ui kohti laituria ja tikkaita ylös noustessaan huomasin, että hänellä ei ollut yllään myöskään bikinien alaosaa. Tikkaat hän nousi ylös tietoisena katseestani ja tehostaakseen vaikutusta hän oikein kumartui, jolloin minulla oli aitiopaikkanäkymät aikuisen naisen siistitylle pillulle. Näyn vaikutus oli se, että sain kölin mahan alle välittömästi. Yritin nousta vedestä ettei uusi erektio olisi heti näkynyt, ajattelin yöpakkasia, räntäsateita ja veroilmoituksen täyttöä. Tungin puolijäykän peniksen pieniin uimahousuihini. Myös Ulla oli pukeutunut pieniin bikineihinsä, jotka toivat hänen vartalonsa parhaat puolet esille jättäen kuitenkin hieman mielikuvituksen varaan.

”Oli minulla oikein asiaakin. En ollut kyttäämässä runkkaussessiotasi” Ulla sanoi. ”Olen mökillä ystävättäreni kanssa ja olimme menossa saunaan, kun huomasin, ettei vesipumppu toimi ja kiuas savutti sisälle. Voisinko tulla katsomaan voiko asioille tehdä mitään?” Ulla kertoi. Helpottuneena tilanteesta ja tietyllä tavalla palkkioni etukäteen saaneena suostuin mielelläni. Olisin suostunut muutenkin. Tunsin Ullan ja hänen perheensä vuosien takaa. Ulla oli reilut 30 v, minua toistakymmentä vuotta vanhempi. Hänen miehensä oli usein matkoilla pitkiä aikoja. Ullan miehellä oli pari lasta mutta he olivat mökillä harvoin. Ulla oli hieman pyöreä vartaloltaan. Puolipitkät, ruskeat hiukset, iloiset silmät ja todella suuret rinnat jotka liikkuivat ihanasti liiveistä huolimatta. Pieni pömppömaha ja leveähkö lantio tekevät kokonaisuudesta tosi seksipakkauksen.

Kävelin Ullan perässä ja annoin katseeni seurata pepun liikkeitä. Ajattelin tunnetta kun ottaisin kiinni lanteista ja asettaisin seisovan kyrpäni kiiman liukastamien häpyhuulien väliin ja hitaasti tunkeutuisin kuumaan pilluun. Kaluani ulospäin vetäessäni näkisin sen varressa kiimanesteiden kiillon. Ajatuksistani johtuen, uimahousuni olivat aika piukat kun saavuimme perille.

”Minkäs rattopojan sä oikein hait” totesi mökillä ollut nainen Ullalle. Silloin muistin tarkistaa tilanteen uimahousuissani. Housut olivat kuin tungettu täyteen HK:n sinistä! Käännyin poispäin naisista. Samalla vilkaisin Ullan vierasta. Hän oli vaalea, pitkähiuksinen, kuin malli, helvetin hyvännäköinen yllään pienet narubikinit. Rintoja oli varmaan korjailtu koska vartalo oli hento ja laiha mutta pallomaiset rinnat olivat vielä suuremmat kuin Ullalla. Bikinien alaosana oli mikroskooppisen pieni kolmio ja takapuolella meni vain naru peppuvaossa.

”Tässä on Bella. Hän kiertelee maailmalla ja on nyt kanssani ihailemassa suomalaista mökkielämää ensiviikon. Tulimme aamupäivällä mutta saunan lämmityksessä tuli ongelmia.” Ulla kertoi.
Naiset olivat avanneet ensimmäisen viinipullon ja Bella oli meitä odottaessa näköjään nauttinut siitä suurimman osan. Yritin pelastaa tilanteeni ja kerroin meneväni saunalle katsomaan ongelmia.
Pumpusta oli palanut sulake ja savupelti oli naisilta jäänyt avaamatta. Sytytettyäni tulen kiukaan alle sekä täytettyäni padan, sytytin tulen myös senkin alle. Ajattelin että nyt olisi nuorella miehellä mahdollisuus viettää laatuaikaa kenties kahden naisen kanssa. Saunalla oli kylmässä juotavaa. Otin pullon ja nautin siitä saunan terassilla. Kuuli kuinka naiset saapuivat iloisesti jutellen paikalle mukanaan viinipulloja ja laseja. Ulla kysyi, tai totesi, että sauna ainakin toimii, koska piipusta savu tupruaa. Kerroin, että kaikki kunnossa. He pyysivät tai siis vaativat että minun on jäätävä myös saunomaa ja ladyille selänpesijäksi. Toiveen toteutui kuin itsestään mutta piruuttani sanoin, että ei minulla ole saunomisvarusteita mukanani. He vastasivat siihen lähes yhteen ääneen, että näyttää sulla ne varusteet olevan mukana mitä me tarvitaan. Tilanteesta hieman häkeltyneenä meni lisäämään puita kuinkaan alle. Totesin, että saunassa on 60 ast lämmintä. Siihen naiset että se on juuri sopivasti. Naiset riisuivat bikiniensä yläosat ja kaksi tissiparia tuli näytille. Samoin naiset kääntyivät selin riisuakseen alaosansa kumartuen paljastaen minulle pimperonsa. Käännyttyään minuun päin havaitsin molempien mirrien olevan siistityt ja kiiltävän mustakarvaiset. Tilanteen johdosta minulla kaluni lisäksi seisoivat myös silmät. ”Uikkarit pois ja saunamajuriksi” kuului komento.

Naisten mentyä saunaan otin tukevan ryypyn pullostani ja henkäisin syvään. Riisuin housuni ja totesin, että seisokille en mahtaisi juuri nyt mitään. Kalu tanassa astuin saunan hämärään. Lauteille oli jätetty paikka keskelle. Naiset istuivat molemmin puolin jalat nostettuina istuinosalle, joten näkymät pilluille oli esteetön.

Puhumattomana heitin löylyä ja sivusilmin katselin naisia vuoron perään. Ullan rinnat olivat siis raskaat, hieman laskeutuneet. Vaaleasta ihosta erottuivat suuret nännipihat ja noin parisenttiset törröttävät nännit, joita olin päässyt tunnustelemaan rannassani hetki sitten.

Toisella puolellani oli hoikassa vartalossa aivan pyöreät pallotissit. Rinnat eivät roikkuneet lainkaan. Nännit, rintojen kokoon nähden melko pienet olivat hieman yläviistoon. Rintojen alla näkyi pienet arvet muistoina kirurgin veitsestä. Hänen vatsa oli tasainen. Koukussa olevien jalkojen välistä pilkisti pieni musta karvatupsu, muuten pillu oli ajeltu paljaaksi, kuten ulkomaisissa pornolehdissä silloin oli jo tapana.

Naiset keskustelivat niitä näitä ja sitten he tietysti alkoivat udella minun naisasioitani. Vastailin diplomaattisesti mutta todeten, että sillä rintamalla oli nyt hiljaista. Tunsin hipaisun reidelläni ja huomasin naisten käsien hivuttautuvan kohti puolijäykkää kaluani. Onneksi minun ei tarvinnut hävetä sen kokoa. Kaluni oli keskikokoinen ja muutenkin tunsin olevani ihan mukiin menevä.
Eipä aikaakaan kun Bella tarttui penikseeni ja veteli sitä todeten, että tätä saunamajurin sauvaa hän haluaisi kokeilevan. Minä puolestani päätin kokeilla miltä silikonitissit tuntuivat. Puristein niitä ja tunsin pienten nännien kovettuvan ja kutittavan mukavasti kämmenpohjia. Käännyttyäni kohti Bellaa tunsin myös Ullan käsien tunnustelevan takakautta kiveksiäni. Tunnelman kuumennuttua siirryimme yhteisellä päätöksellä alas lauteilta. Saunan pesutilassa oli pitkä penkki, jolle asetuin selälleni. Bella kyykistyi jalkojeni väliin ja nappasi kaluni suuhunsa. Minun suu täyttyi samaan aikaan Ullan tussusta. Hän tarjosi pilluaan nuoltavaksi. Maistoin puhtaan suolaisen ja kiimaisen pillun maun. Klitoris oli kovettunut kiihotuksesta. Imin, nuolin ja näykin riemurasiaa. Ullan huokailuista päätellen hoito oli tehokasta.

Oma kaluni seisoi kuin rautakanki Bella imi sitä kuin tikkaria pelkäsin laukeavani aivan pian. Ihan kuin Bella olisi arvannut tilanteen, hän lopetti imutuksen ja kääntyi selin minuun päin ja asetti seisovan kyrpäni liukkaaseen pilluunsa. Hän aloitti villin ratsastuksen. Minä en tietenkään nähnyt mitään edellisestä koska oma naamani oli Ullan jalkojen välissä. Molemmat naiset voihkivat kiimasta. Ulla sai ensimmäisen orgasminsa ensin ja vapautti minut pillin puristuksesta.. Samalla näin kuinka kaluni kynti Bellan pillussa. Pillu oli tiukka ja kaluni ulospäin tullessaan venytti häpyhuulia mukavasti. Onneksi Ulla oli runkannut minua laiturilla hetkeä aikaisemmin, kestin yllättävän kauan. Bella jähmettyi ratsastaessaan ja huokaisi orgasminsa merkiksi. Samaan aikaan tunsin kuinka sperma lähti liikkeille ja ruiskutin satsin Bellan sisään.

Irrottauduimme toisistamme ja pulahdimme jäähylle järven syliin. Siinä uidessamme ajattelin, että tämä on nuoren miehen unelma olla kahden kypsän naisen kanssa samaan aikaan. Ulla kellui ja ui selkää. Hänen upeat rintansa kelluivat veden pinnalla. Nännit nöpöttivät kohti taivasta. Bellan valkoinen peppu loisti myös kiihottavasti pinnalla.

Nousimme kohta vedestä ja kuivattelimme itsemme. Seurasin naisia kohti mökkiä, jossa oli iso vuode avattuna. Pöydällä oli avattuna viinipullo, josta nautimme kaikki lasilliset. Istuessamme pöydän ääressä katselin taas naisia ja heidän rintojaan. Vieressäni istuva Ulla ojensi jälleen kätensä kohti kaluani, joka uinti/nainti hetken jälkeen osoitti kohti lattiaa. Kauaa veri ei kalustani poissa pysynyt. Taas se osoitti elpymisen merkkejä. Minä ojennuin kohti Ulla ja imaisin lähimmän nännin suuhuni. Tunsin kuinka se kovettui ja pyörittelin kieltä sen ympärillä. Ulla huokaili siihen malliin, että hänen pillu vaati syvähoitoa. Siirryimme sängylle. Hän meni selälleen, minä levitin hänen reidet levälleen. Häpyhuulet avautuivat ja hänen lemmenvako oli aivan avoinna. Annoin hänelle kielihoitoa koko vaon mitalta. Samaan aikaan Bella oli tullut taakseni. Hän runkkasi kaluani ja puristeli kiveksiäni. Yhtäkkiä pelästyin. tunsin että jotain upposi takapuoleeni. Ähkäisin kivusta mutta kaluni taisi tykätä käsittelystä, koska se kasvoi uusiin mittoihin. Tunsin suullani, että Ulla oli valmiina ottamaan kyrvän sisäänsä. Asetin kaluni pillun huulille ja ähkäisten survaisin sen pohjaan. Ulla kiljui himosta. Bella puristeli kiveksiäni ja hieroi Ullan klitorista naimisen tahdissa. Pian olimme molemmat valmiina orgasmeille. Ruiskasin mällin pillun perukoille ja Bella hieroi Ullan hekuman huipulle.. Kierähdin Ullan viereen ja puuskutin kuin maratoonari maalissa. Olin jo mennyt laskuissa sekaisin, ketä ja montako kertaa olin pannut. Onneksi naiset olivat toistaiseksi läpeensä tyytyväisiä, joten lepäsimme tovin.

Tosin kauaa en saanut olla rauhassa. Aina tuntui jompikumpi naisista haluavansa lisää. Naiset viipyivät mökillä useamman päivän. Minä en poistunut paikalta koko aikana enkä pukeutunut mukana olleisiin uikkareihini koko aikana. Yleensä olin alastomana ja kyrpä puolikovana tai täydessä seisokissa. Pillua sain vuoron perään kummaltakin. Samoin naiset olivat yleensä alasti. Otimme aurinkoa päivisin ja naimme öisin. Kun vihdoin talsin mökilleni, kalu tuntui tosi hellältä, olo kuin saaneella miehellä. Myös naiset kävelivät hieman jalat harallaan, joten pillut hellinä olivat heilläkin!

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia