Olin jälleen vierailulla tuttavaperheeni kesäpaikassa. Paikalla olivat  Kari ja Pekka tyttöystävineen. Minut oli kutsuttu myös mukaan pihansiivoustalkoisiin. Käyttelin moottorisahaa katkoen roskapuita pois tontin metsiköstä ja keskityin hommiini. Kari ja Pekka raahasivat oksia hakesilppuriin. Oli melko mukavan lämmin kesäpäivä ja töiden teossa tuli jano sekä hiki. Mitäpä muuta suomalainen voi siinä vaiheessa toivoa kuin saunaa ja kylmää keppanaa. Sammutin sahan ja huikkasin Kirsille sekä Johannalle, jotka haravoivat pihaa: ”Olisiko sauna mitään?” Tytöt hymyilivät ja kertoivat sen olevan jo lämpiämässä.

En voinut olla jälleen kiinnittämättä huomiota Johannan käsittämättömään urheilijavartaloon. Hänellä oli päällään talkoisiin sopivat löysähköt tuulihousut ja t-paita, mutta kumartuessaan kauhomaan lehtiä kottikärryihin tuli hänen todella kaunis vartalonsa hienosti esiin mummovaatetuksenkin läpi. Kirsi oli pukeutunut tavoilleen uskollisesti tilanteeseen nähden  sopimattomalla tavalla. Hänellä oli meikkiä vaikka muille jakaa, huulet voimakkaasti punatut ja päällään liian pieni t-paita, joka ylettyi juuri navan yläpuolelle. Jalassaan hänellä oli  tiukat farkut, jotka olivat nykymuodin mukaan uurrettu takaa niin alas, että hänen työskennellessään näkyviin tuli puoli persettä. En voinut olla kiinnittämättä huomiota hänen  erittäin suuriin ja  kiinteisiin rintoihinsa, jotka näkyivät melko estotta kaula-aukosta Kirsin kumartuessa poimimaan maasta roskia.

Jatkoimme vielä hetken raivausta, kunnes Kari tokaisi homman olevan valmis eli oli talkooväen palkitsemisen aika. Keräsimme työkalut pois pihalta ja menimme sisälle syömään. Pöydässä oli myös juotavaa rutkasti. Söimme vaitonaisina, koska kaikilla oli kova nälkä.

Syötyämme aloimme nostella maljoja reippaaseen tahtiin, milloin moottorisahan tai hakemyllyn kunniaksi. Porukka alkoi olla aika jurrissa. Karin kännykkä soi ja hän sanoi sen olleen naapurin heinähatun, joka pyysi miesväkeä maistelemaan pontikkaa. Pekka oli valmiina kuin partiopoika kuullessaan ristiretken kohteen. Itseäni vähän mietitytti moinen reissu, rakastin kuitenkin näkökykyäni paljon. Niinpä sanoin meneväni soutelemaan järvelle. Veljekset lähtivät kävelemään parin kilometrin päässä olevan naapurin luokse matkaeväänään vodkapullo.

Kirsi ja Johanna hoipertelivat saunaan pyyhkeineen ja juomineen. Molemmat tytöt kikattelivat ja katselivat minua, kun työnsin veneen järvelle. “Muista tasainen rytmi, sillä saat parhaat kyydit!” huusi Kirsi nauraen perääni ja Johanna kikatteli vieressä hieman punastellen.

Lähdin soutamaan pienen niemen ympäri. Hetken soudettuani huomasin veneen vuotavan kuin sählypallon. Soudin veneen rantaan ja päätin kävellä takaisin mökille. Tultuani lähemmäs saunarantaa näin tyttöjen olevan laiturilla menossa uimaan. Jotenkin mieleeni tuli ajatus siitä, etten näyttäytyisi heille turhaan, vaan seurailisin tyttöjen touhuja pusikosta kuin mikäkin metsäpervo.  Kirsi käveli alasti laituria pitkin ja hänen pyöreät sekä raskaat rintansa liikkuivat kävelyn tahdissa. Mutta lopullinen jäykistyminen housuissani tapahtui, kun näin Johannan kävelemässä Kirsin perässä. Meinasi itku tulla, koska harvoin näkee niin kaunista naisvartaloa. Johannalla oli puolipitkät tummat hiukset, pitkät sääret ja erittäin kiinteät  keskikokoiset rinnat. Ja aivan käsittämättömän tiukka, lihaksikas ja pyöreä takamus. Tunsin lähes tuskanomaista kovettumista jalkovälissäni.

Tytöt uivat laiturin päässä ja Kirsi kailotti vedessä: ”Tiesitkö, että Jori varmaan viime syksyn rapujuhlilla tais painaa Sirkkaa.” Itselläni oli naama punaisena pusikossa kyykkiessäni. Ajattelin, ettei toi ruudinkeksijä taas voinut parempaa puheenaihetta keksiä. “Ei kai nyt sentään”, vastasi Johanna. “Joo, joo, Sirkka kertoi mulle siitä uutena vuotena ja sanoi, ettei ole saanut munaa niin kunnolla pitkään aikaan. Sirkka kertoi kaikki yksityiskohdatkin. Jori oli kuulemma painanut ihan perseeseen ja kaikkee, mut älä puhu tästä kellekään, jooko?” Johanna nousi vedestä ja ähkäisi: ”Huh huh, kaikkee sitä kuuleekin.” Kirsi nousi perässä laiturille ja tokaisi: ”No älä ny viitti, kyl mäkin olen miettiny aika usein tota Jorii silleen.” Johanna käveli edellä ja tiuskaisi: ”Mut onhan sulla Kari. Mitä se ajettelis, jos sais tietää?” Kirsi sanoi hieman vapisevalla äänellä, ettei Karia tainnut paljoa kiinnostaa, kun hänellä oli työreissujen jälkeen vilkasta puhelinliikennettä naisten kanssa. Kirsi kertoi löytäneensä vajaan kortsupaketin puvun taskusta edellisen reissun jälkeen. Johanna ei vastannut mitään, vaan naiset kävelivät saunaan.

“Perkele!” ajattelin ja lähdin hipsimään kohti saunaa. Hiippailin pukuhuoneen ohi. Samalla kuulin sisältä itkua ja Kirsin humaltunutta valitusta Karin pettämisestä. Nousin penkille seisomaan nähdäkseni tuuletusikkunasta sisään pukuhuoneeseen. Kirsi otti pitkän huikan viinipullosta ja Johanna joi myös reippaasti. Molemmat naiset istuivat alasti pukuhuoneen penkillä ja minulla oli hienot näkymät tirkistelyikkunastani. Kirsi jatkoi vollottamistaan. Johanna otti hänet kainaloonsa ja aloitti Kirsin hiuksien silittämisen. Yllätyksekseni Johanna sanoi: ”Ei noihin äijiin voi luottaa. Meidän naisten on pidettävä yhtä.” Kirsi hymyili ja Johanna silitti hänen hiuksiaan sekä hartioita yhä intensiivisemmin. Näin selvästi, kuinka Kirsin nännit olivat hieman kovettuneet. Johannan vasen käsi oli Kirsin hartioilla ja oikea käsi siirtyi sivelemään hänen vatsaansa hitain, hellin ja kiihottavin liikkein. Kirsi voihkaisi: ”Eih, tuntuu, tuntuu liian hyvältä...” Johanna ei sanonut mitään, vaan jatkoi määrätietoisesti hieman alemmas häpykummulle. Kirsi tuntui hieman vastustelevan, mutta sitten hän yhtäkkiä nojasi taaksepäin ja sanoi: ”Okeih, tee mulle hyvää.”

Itselläni oli paremmat paikat kuin Areenan Vip-aitiossa ja toivoin vain näytöksen jatkuvan. Johanna kääntyi Kirsiin päin ja he suutelivat pitkän kielisuudelman molempien samalla hyväillessä toisiaan niskasta.  Naisten hengitys alkoi selvästi kuulostaa raskaammalta ja suutelu jatkui entistä kiihkeämpänä. Johanna laskeutui hieman alemmaksi ja suuteli hyväillen samalla Kirsin rintoja. Kirsi nojasi taaksepäin levittäen jalkojaan ja hän piti Johannaa kiinni hiuksista. “Ime niitä, ime, ime, ime”, Kirsi jatkoi huokailuaan. Johanna hieroi reippain ottein Kirsin valtavia meloneja. Välillä hän sieppasi nännin hampaittensa väliin ja näykki sitä Kirsin voihkiessa. Kirsi oli nostanut kätensä ylös puristaen vaatekoukkuja nyrkkeihinsä. Johanna laskeutui vielä alemmas pitäen toisen kätensä peukalon ja etusormen välissä Kirsin nänniä. Samalla Johanna alkoi nuolla pitkin, hitain vedoin Kirsin pillua ja välillä hän näykki klitorista sekä häpyhuulia. Kirsi nosti jalkansa penkille levälleen ja Johanna jatkoi nuolemistaan.

Johanna työnsi kaksi sormea liukkaaseen pilluun ja aloitti armottoman runkkaamisen sormillaan. Olin aivan pökerryksissäni katsellessani naisten touhuja ikkunasta. Minua yllätti kovasti Johannan suorasukaisuus sekä vauhti Kirsin tyydytyksessä. Kirsi voihki kuin viimeistä päivää ja Johanna piteli Kirsin pakaroita kämmenissään alhaaltapäin hieroen samalla peukaloillaan Kirsin pillua. Aina välillä Johanna nuolaisi pitkän vedon koko häpyhuulten matkalta. Hän tuijotti kuin huumattu Kirsin jalkoväliin ja ottavana osapuolena oleva Kirsi alkoi hyväillä itseään samalla rinnoista. Jälleen Johanna aloitti litisevän pillun hypnoottisen runkkaamisen kahden sormen mennessä sisään ja ulos. Kirsin koko ylävartalo oli taipunut taaksepäin.

Saman tien puhelin soi pukukopissa. Naiset lopettivat hommat kuin taikaiskusta. Johanna vastasi puhelimeen ja sanoi hetken puhuttuaan, että Pekka oli tullut kyläreissultaan. Kari oli kuulemma sammunut ja jäänyt naapuriin Pekan kaipaillessa Johannaa mökillä. Johanna puki vaatteensa ja lähti saunalta jättäen Kirsin kiimoissaan pukuhuoneeseen. Ehdin juuri ja juuri piiloutua nurkan taakse Johannan jo pyyhältäessä mäkeä ylös hämärtyvään iltaan.

Nousin takaisin katselupaikalleni ja mietin, millaisenko käänteen ilta saisi. Kirsi istui penkillä ja otti pitkän huikan viinipullosta naureskellen hieman itsekseen. Kirsi meni selälleen penkille ja työnsi toisen kätensä etusormen suuhunsa. Toisen käden hän laski haaroihinsa samalla jalkojaan levittäen. Minulle avautui täysi näkymä tämän naisen jalkojen väliin. Karvat oli ajettu pieneksi saarekkeeksi hävyn  yläpuolelle. Kirsi aloitti määrätietoisen  tyydyttämisen hieroen klitoristaan ja märkää tussuaan. Ajattelin, että nyt minulla olisi mahtava tilaisuus hiljentää tämä juoruämmä ja pölähtää sisälle saunaneteiseen kesken sormettamisen. Kävelin ovelle ja vetäisin sen auki. Kirsi pomppasi pystyyn kuin salama ja vetäisi pyyhkeen suojakseen.

“Jaahas, mikäs laatikkoleikki täällä on meneillään? Shillä laillaa!” tokaisin naureskellen. Kirsikin alkoi nauraa ja tipautti pyyhkeen pois ympäriltään koukistaen voimakkaasti kynsilakattua etusormeaan minua kohti. Meikäläinen ei edellä kerrotun lämmittelyn jälkeen paljoa käskyjä tarvinnut. Kuoriuduin vaatteistani ja minulla oli tajunnanräjäyttävä stondis päällä.

Menimme suihkun puolelle. Kirsi istutti minut muovijakkaralle suihkun alle. Hän meni polvilleen eteeni ja otti kaluni suuhunsa kertarysäyksellä. Taisi olla aika kova kiima päällä Johannan lämmittelyn jälkeen. Istuin siinä ja ajattelin, että onpahan toikin suu hetkeksi tukittu. Kirsi piti kaksin käsin kyrpäni juuresta kiinni ja otti poskeen. Se ei ollut mitään romanttista rakastelua, vaan puhdasta kiiman tyydyttämistä puolin ja toisin.

Menin selälleni suihkun lattialle ja nappasin kortsun housujeni taskusta. Vetäisin sen  Kirsin avustuksella paikalleen ja hän kiipesi päälleni. Hän suorastaan imaisi kaluni sisäänsä ja aloitti hillittömän ratsastuksen. Tämä nainen oli kuin luotu päälle. Hän oli pienikokoinen ja piti kovaa tempoa yllä. Samalla hänen ylisuuret rintansa heiluivat näkökentässäni. Kirsi nojasi sen verran eteenpäin, että sain aina välillä imettyä hänen rintojaan. Vastasin omalla lanneliikkeelläni hänen rytmiinsä, joka vain kiihtyi Kirsin nojatessa taaksepäin ja pitäessä polvistani kiinni. Kirsi piti uskomatonta meteliä ja hän suorastaan huusi: ”Nussi mua! Mä ratsastan sut tajuttomaksi, saatana, nyt saat kyytiä! Sano onks mun tissit hyvät! Purista mun isoja pornotissejä. Kato mitkä tissit, pane mua, saatana, pane, pane, pane, mä oon niin vitun porno, saatana mulla on vittu kylän parhaat tissit...!” Ja tätä samaa tekstiä tuli taukoamatta. En ehtinyt paljoa ajatella, mitä Kirsi suolsi ulos suustaan. Tahti oli huumaava ja murahtelin Kirsin pakaroiden paukkuessa reisiäni vasten. Tunsin, että tulisin ihan kohta, Kirsi kiihdytti vielä tahtia ja huusi entistä kovempaa: ”Tule vaan, perkele, laukee mun sisään! Mä oon niin vitun porno...” Yhtäkkiä Kirsi alkoi huitoa käsillään kasvojani ja jouduin ottamaan häntä ranteista kiinni, ettei hän pääsisi lyömään minua. Silti hän jatkoi raivokasta ratsastamista ja minä vastasin omalla liikkeelläni. Tahti oli huipussaan. Tunsin kuinka siemeneni lähtivät liikkeelle. Kyrpäni pumpatessa Kirsinkin vartalo vavahteli rytmikkäästi ja hän alkoi itkeä valtoimenaan lyyhistyen samalla syliini. Tunsin vielä voimakasta puristelua kyrvässäni.

Kirsi makasi päälläni itkien ja minä alla tyydytettynä sekä hieman hämmentyneenä. Kirsi rauhoittui hieman ja irtauduimme toisistamme. Kävimme suihkussa ja hipsimme omia reittejämme mökille. Tapahtumista ei puhuttu jälkeenpäin, ja viikonloppu meni ihan omalla painollaan loppuun asti. Saapa nähdä, mitä seuraavalla mökkireissulla tapahtuu.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.