MSN Liisa

admin Seksinovellit
14.02.2015
3441 näyttökertaa
0 kommenttia
3.20
Sunnuntai klo 04:00

Sain hilattua itseni kotiin rankan baarirupeaman jälkeen. Kuten tavallista, olin hakenut paikallisesta syöttölästä itselleni kebabin ranskalaisilla, tuplalihalla. Hoipertelin läpi sekaisen eteisen kohti tietokonettani. Melkein kompastuin matkalla jatkojohtoihin. Kirosin itsekseni.

Vihdoinkin sain koneeni auki ja avasin tarpeelliset ohjelmat: Mirc, MSN, ABC, WinAmp. Messengeri näytti tulvivan tyhjyyttään. Yksi henkilö oli kuitenkin paikalla, nimimerkillä "Liisa". Muistaakseni olin taannoin sinkkuna ollessani saanut tytön msn-osoitteen jollain pikatreffisivustolla. Ongelma oli vain se, että tyttö oli vain 15. Jopa minulla oli rajani. Vokotella nyt viittä vuotta nuorempaa.

Kuukaudet vierivät ja tyttö täytti 16. Olin kuukautta aikaisemmin alkanut juuri seurustella toisen tytön kanssa, jonka luona olin jo puoli vuotta käynyt "purkamassa paineita". Jostain syystä tunteet tulivat tähän niin helpoksi kuvattuun panosuhteeseen mukaan. Loppujen lopuksi tuntui helpommalta alkaa seurustella.

Aloimme nyt kuitenkin keskustella kaikenlaisista asioista maan ja taivaan välillä. Tyttö ei tuntunut mitenkään erityisen fiksulta. Kai se oli vaan ikäkysymys. Itse 16-vuotiaana olin tuntenut itseni niin helvetin fiksuksi. Tulimme vaiheeseen, jossa keskustelu muuttui flirttaavaksi. Vajaan kahden promillen humala ei ollut yleensä naisten mielestä kovin seksikäs flirttailutila. Tämä tyttö veti kuitenkin täysiä mukana. Luultavasti häntä kiinnosti vanhempi kundi.

Kello viiden aikaan totesin, että olisi pakko mennä nukkumaan. Tyttö kuitenkin kysyi, että voisiko lähetellä viestejä. Annoin myöntävän vastauksen ja puhelinnumeroni ja hiippailin sänkyyn odottelemaan innolla.

Ensimmäinen viesti nosti palan kurkkuun. "Sä et vissiin seurustele." Mietin hetken, mitä vastaisin. Haluaisinko muka pettää tyttöystävääni? Totesin kuitenkin mielessäni tämän olevan vain leikkiä eikä pettämistä. Vastasin siis kieltävästi. Seuraavassa viestissä tyttö kysyi, olisiko jossain kuviani. Annoin hänelle silloisen irc-galleria-tunnukseni, jonka jälkeen tuli viesti: "Voih! Suloinenhan sie oot <3". Hymähdin itsekseni.

Heräsin klo 14:00. Mietiskelin vielä kyseistä tyttöä, mutta päätin unohtaa hänet. Seurustelin onnellisesti enkä tarvinnut nyt ylimääräistä taakkaa.

Maanantai klo 09:00

Puhelimeni soi. Heräsin vittuuntuneena, enkä tunnistanut numeroa. Vastasin kuitenkin. Se oli Liisa.

"Hei!" Liisa sanoi iloisesti.

"Moih", totesin vielä hieman unenpöpperössä.

Taustalta kuului hirveää tyttöjen kikatusta. "Voi vittu", sanoin mielessäni.

"Me ollaan tyttöjen kanssa tänää lähössä juhlimaan ja me tarvittas hakija." Tuo lause rupesi vituttamaan vain enemmän. Mikä helvetin trokari minä niille olin?

"Niin..." vastasin vihaisen kuuloisena.

"Niin... siis... Ne tulis vaan mun ja parin kaverin käyttöön. Ja antaisin rahat kyl niistä. Ellet sit jotain muuta halua...?" "Jotain muuta... Varmaan tarkoittaa pusua..." sanoin jälleen mielessäni. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja kysyin:

"Mitähän muuta mahdat tarkoittaa?"

"Me voidaan yhdessä miettiä sitä, jos lähdet meidän mukaan illalla", Liisa sanoi niin viettelevän kuuloisena kuin osasi. Ajatukset siitä, mitä 16-vuotias tyttö voisi tarjota minulle ja olemassa oleva parisuhteeni kävivät sotaa päässäni. Mietin kuitenkin, että mitä pahaa siinä olisi, jos kävisin vähän katsomassa meininkiä. Bileet olivat olleet parhaimmat silloin, kun itsekin olin ollut 16.

"Noh... jos mä nyt sitten haen. Mitä te haluatte?" vastasin välinpitämättömän kuuloisena.

"Mäyräkoira Koffia, neljä puolen litran päärynäsiideriä, kuusi Otto-lonkeroa ja kaksi askia vihreää Smarttia", Liisa luetteli. Kirjoitin listan ylös ja sovimme tapaavamme klo 18 aikaan läheisessä puistossa.

Lopetin puhelun ja tuijotin kattoa. Mahassa pyöri pikkuinen syyllisyyden tunne, eikä tunnetta helpottanut puhelimen soiminen uudestaan.

Se oli Sari, tyttöystäväni. Pala nousi kurkkuun.

"Moi", vastasin varovasti.

"Hei!" Sari kiljaisi iloisesti ja kyseli kuulumiset. Vastasin, että minulle kuului hyvää enkä maininnut sanallakaan Liisasta.

"Mä oon tänään menossa mutsille vahtimaan pikkubroidia, kun se lähtee Tallinnaan työporukalla. Haluisikko lähteä mukaan seuraksi?" Sari kysyi. Mielessäni pyöri miljoona tekosyytä, miten pystyisin jättää tulematta herättämättä epäilyksiä. Äkkiä keksin hätävalheena sopineeni itselleni yövuoron.

"Ai..." Sari sanoi pettyneen kuuloisena.

"Mutta jos nähdää tässä ihan lähipäivinä kuitenkin", lohdutin.

"Selvä! Mutta mun pitää nyt mennä suihkuun, että ehdin töihin", Sari leppyi.

Sari oli yksi maailman kilteimpiä ja mahtavimpia naisia. Ja silti olin lähdössä 16-vuotiaitten teiniperseiden kanssa ottamaan kuppia pillun toivossa. Aloin pikkuhiljaa vihata itseäni. Sari oli viimeinen henkilö, ketä halusin satuttaa. Onnistuin kuitenkin valehtelemaan itselleni, että en ollut lähdössä sinne seksin toivossa.

Maanantai klo 17:54

Saavuin sovittuun puistoon tyttöjen juomien kanssa. Jännitys oli aikamoinen. Mietin jo, että pitäisikö jättää juomat maahan ja kipittää kotiin karkuun. Uteliaisuus kuitenkin voitti tässäkin, ja pian tytöt saapuivat paikalle. Tunnistin Liisan kuvista. Hän oli lyhyt punahiuksinen tyttö. Rinnatkaan eivät olleet mitenkään erityisen kookkaat. Hän oli pukeutunut tummiin farkkuihin ja huppariin, jossa luki "Cock". "Osuvaa", hekottelin päässäni. Liisan mukana oli kaksi muutakin tyttöä, jotka heti esittelivät itsensä. Toinen oli Reetta ja toinen Pia. Molemmat olivat hieman Liisaa pidempiä. Reetta oli pakkeloitu tyttö, joka oli pukeutunut Miss Sixty -farkkuihin ja pinkkiin tiukkaan t-paitaan. "Höhö... Pissis", kelasin mielessäni. Pia oli ilmeisesti raskaamman musiikin ystävä. Se oli pukeutunut Slayer-huppariin, tummaan farkkuhameeseen ja rikkinäisiin sukkahousuihin. Hupparin alta paistoi kuitenkin vähintään D-kupin rinnat. Tutustumiskierroksen tehtyäni ojensin juomat tytöille ja lähdimme yhdessä kävelemään kohti Pian vanhempien taloa.

Koko kävelymatkan tytöt mittailivat vuorotellen katseellaan minua ja välillä kuiskuttelivat toisilleen jotain. Aloin tuntea oloni melko kiusalliseksi. Onneksi saavuimme vihdoin perille. Talo oli iso. Todella iso. Sitä ympäröivät metalliset portit, ja pihalla oli todella kaunis puutarha. Sisätilat olivat kuin sisustusohjelmasta. Kaikki mukailivat nykyistä trendiä. Toisaalta aika elotonkin lukaali, mutta samalla niin tyylikäs.

Aloimme yhdessä lipittää juomiamme. Olin ottanut itselleni myös mäyräkoiran olutta ja askin tupakkia.

"Onneksi huomenna on vapaata", totesin pitkän puhumattomuuteni jälkeen tytöille. Tytöt nyökkäsivät ja kertoivat, että heillä olisi huomenna koulun kanssa joku messureissu, jonka ajattelivat kuitenkin lintsata. Kaikki kolme opiskelivat paikallisessa ammattikoulussa pukuompelijoiksi.

Istuimme olohuoneessa ja puhuimme melkein kaksi tuntia opiskelusta, elämästä, tv:stä, vaikka mistä. Vaikka ikäeroa oli neljä vuotta, en silti loppujen lopuksi huomannut kovin paljon ajatuseroja. Joko olin humalassa tai jälkeenjäänyt. Veikkasin jälkimmäistä...

Kysyin Pialta, että missä wc mahtoi sijaita. Pia käski mennä eteiseen ja kääntyä vasemmalle.

Vessassa oli automaattivalot ja sisustus oli ilmeisesti hankittu Vepsäläiseltä. Kustessa mietin, että mitähän Pian vanhemmat mahtoivat tehdä työkseen. Ajatukseni katkaisi puhe, jonka kuulin olohuoneesta. Ravistin, laitoin housut kiinni ja painoin korvani seinää vasten. En erottanut kokonaisia lauseita, mutta erinäisiä sanoja kuulin. Niihin kuuluivat sauna, muna, söpö, panetus. Mieleeni tuli vain yksi sana. JACKPOT!

Astelin käsienpesun jälkeen ulos vessasta ja istahdin olohuoneen sohvalle. Tytöt katsoivat minua jotenkin ilkikurisesti.

"Mitä jos laitettaisiin sauna päälle?" Pia yhtäkkiä ehdotti. Muut tytöt nyökyttelivät ja katsoivat minua kysyvästi. Nyökytin itsekin. Pia pyysi minua lähtemään mukaan saunanlämmitykseen. Liisa ja Reetta lähtivät sillä aikaa tupakalle.

Kävelimme portaat alas kellariin. Siellä minua odotti aivan älytön näky. Koko hiton kellari oli päällystetty mosaiikkilaatoilla, ja huoneen keskellä komeili maahan upotettu poreamme. Kävelimme huoneen läpi toiseen huoneeseen, jossa oli suihkutilat ja sauna. Saunaan mahtui varmasti 20 ihmistä. Pia laittoi kiukaan päälle. Sitten hän kääntyi minua kohti ja kysyi: "Sua ei varmaa haittaa saunoa samaan aikaan?" Kysymys tuli jotenkin niin kiihottavalla äänellä, että aloin änkyttää.

"J-j-joo... Siis ei mua haittaa."

Pia alkoi nauraa. Ei perkele, nämä teinitytöthän kiusaavat minua! Ei tämän pitänyt ihan näinpäin mennä. Pia taisi olla jo vähän humalassa, koska hänen silmänsä heittivät välillä puolelta toiselle. Ne kuitenkin pysähtyivät katsomaan haaroväliäni. Nielaisin.

"Haluaisitko sä näyttää, millainen iltalelu saadaan tänään käyttöömme?" Pia kysyi.

"Iltalelu." Hetkinen. Hommahan alkaa mennä todella oudoksi. Olin aivan ymmälläni ja Pia ilmeisesti ymmärsi sen ja selitti tilanteen.

"Me kokoonnutaan aina välillä tänne meidän porukoille ja otetaan kivan oloinen kundi mukaan leikkimään meidän kanssa. Ollaan tunnettu tyttöjen kanssa koko ikämme ja ollaan myös kasvettu yhdessä seksuaalisella tasolla. Joten näytähän tytölle, millainen kyrpä sieltä löytyy", Pia komensi.

Olin vieläkin aivan ymmälläni, mutta tein kuitenkin työtä käskettyä ja laskin farkkuni. Jostain syystä vehkeenikin oli herännyt ja se seisoi ylväänä osoittaen kohti Piaa. Pia tuijotti vehjettäni hetken arvioivan näköisenä, kunnes vei kätensä hitaasti kullini varrelle ja alkoi hieroa sitä hellästi. Tunne oli aivan loistava. Pia antoi minulle ensin suudelman huulille ja siirtyi sitten kaulalle. Näykkien ja imien se raateli kaulaani. Se taisi olla todellinen hevityttö. Pia laskeutui polvilleen maahan ja lipaisi ensin kielellä turvonnutta kullini päätä ja otti sen sitten suuhunsa. Tyttö ei todellakaan ollut mikään ensikertalainen tässä touhussa.

Pia otti kullini pois suustaan, laski hameensa ja sukkahousunsa ja heitti Slayer-paitansa pois. Sitten hän asettui saunan lauteille jalat levällään ja osoitti siistittyä pilluaan komentaen: "Sun vuoro". Minua ei tarvinnut kahta kertaa kehottaa. Pia nosti jalkansa olkapäilleni ja aloin nuolla tuota pikkupillua. Hieroin kielellä hellästi klitorista ja työnsin sormen varovasti sisälle. Pia alkoi voihkia puristaen samalla kynsillään olkapäitäni. Se sattui, tosin hyvällä tavalla. Jatkoin jonkin aikaa vielä nuolemista, kunnes päätin, että nämä tytöt eivät tekisi minusta lutkaansa, vaan heistä tulisi minun kolme ihanaa narttua. Nousin ylös ja riuhtaisin Pian mukana. Asettelin hänet söpö teinipylly pystyssä saunan laudetta vasten ja aloin asetella kulliani nartun sisälle. Aloitin hitaan työntelyn, mutta kovensin pikkuhiljaa vauhtia ja lopulta ryskytin niin, että varmasti yläkertaankin kuului. Pia voihki äänekkäästi ja sanoi: "Läpsi mun persettä!" Tietysti tein työtä käskettyä ja rynkytyksen ohella annoin nartulle piiiskaa kädellä.

Otin kullin pois Pian sisältä ja menin ylimmälle lauteelle makaamaan. Pia asettui päälleni ja upotti kullini syvälle sen ihanaan, tiukkaan ja kauniiseen pilluun. Se alkoi ratsastaa todenteolla puristellen isoja rintojaan. Välillä se nojautui minuun yläruumillaan ja sheikkasi peppuaan kulli sisällä pillussa. Pia lopetti ratsastuksen ja käski minun etsiä sen hameen taskusta pienen muovisen pullon. Pullo löytyi. Siinä luki kyljessä "Anal Lube". Se oli ilmeisesti joku näytepullo, koska se oli niin pieni, mutta kelpasi hyvin siihen, mitä Pialla oli mielessä.

Käännyin Piaa kohti ja huomasin hänen jo pyllistävän minua kohti ja hyväilevän peppuaukkoaan. En voinut uskoa todeksi niin kiihottavaa näkyä. Siinä se kuitenkin oli, täydellinen teinipylly. Avasin purkin ja hieroin voidetta ensin anukselle. Aloin varovasti työntää sormea sisälle ja kuuntelin, kuinka Pia vingahteli kiihottavasti hokien: "Anna jo, anna jo". Olin juuri saanut vallan tuosta nartusta ja päätin vielä hetken kiusata. Hieroin toisella kädellä klitorista, ja pian voihkinta alkoi käydä jo sääliksi. Hieroin voidetta kullini päälle ja asettelin sen tuolle tiukalle reiälle. Työnnyin hitaasti sisään, samalla kun Pia voihki taas todella äänekkäästi. Aloin vedellä kullia edestakaisin teinipepussa puristellen samalla pakaroita. Aloin nopeuttaa tahtia pikkuhiljaa ja Pia vain huusi yhä enemmän. Lopulta kuului huuto: "MÄ SAAN!" Pia rimpuili ja vapisi ja voihki. Työntelin hetken hitaasti, kunnes Pia kääntyi katsomaan minua ja kysyi: "Haluatko sä tulla mun suuhun?" Vastasin myöntävästi ja lähdin suihkupuolelle pesulle. Siellä odotti erikoinen näky: Liisa ja Reetta seisoivat molemmat alasti suihkuhuoneessa ja tuijottivat minua kuin lihatiskiä. Siinä vaiheessa tajusin, että ilta ei taitaisi ollakaan ihan tässä...
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.