Olen kolmekymmentä täyttävä kahden pienen lapsen isä. Vaimoni ja minä asumme rauhaisalla rivitalo-alueella Jyväskylän maalaiskunnassa. Olen töissä insinööritoimistossa ja elän tavallista perhe-elämää. Harrastuksiini kuuluu painonnosto ja jääkiekko.
Kunnes koitti se päivä, kun tutustuin paremmin uuteen naapuriimme.

Samaan rivitaloon muutti keväällä noin parikymppinen pariskunta. Nainen, Sini, on erittäin vetävä pieni pakkaus. Pituutta hädin tuskin 160 cm ja kroppa kuin milläkin uimapukumallilla. Mies, Jouni, on töissä autokorjaamossa. Mukava heppu, jonka kanssa tulee aina juteltua, kun törmätään.
Eräänä helteisenä päivänä kesäkuussa naapurin Sini tuli ulos terassilleen pienen pienissä turkooseissa bikineissä, levitti aurinkotuolilleen pyyhkeen ja alkoi levittää itseensä aurinkorasvaa. Hän huomasi minut ja hymyili lämpimästi. Juttelimme siinä niitä näitä. Hänen miehensä oli lähtenyt käymään sukulaisissaan töidensä jälkeen ja oli tulossa vasta myöhään yöllä kotiin. En tiedä, kuvittelinko vai olisiko Sini tahallaan venytellyt puhuessaan niin, että hänen pyöreät, täyteläiset rintansa pingottuivat bikinien kangasta vasten pienet nännit iloisesti nöpöttäen? Tunsin pienen nykähdyksen haaroissani ja päätin, että olisi parasta lähteä sisälle.

Pari tuntia myöhemmin vaimoni lähti lasten kanssa uimaan. Vihdoin omaan rauhaa. Istuin terassillemme ja avasin oluen jos toisenkin. Hetken kuluttua huomasin aidanraosta, että Sini makasi aurinkotuolissa mahallaan, peppu hieman pystyssä. Bikinien yläosa oli tuolin vieressä maassa. Aurinko siveli hänen kiinteää vartaloaan ja hän näytti pirun seksikkäältä. Muutamasta oluesta rohkaistuneena kävelin muina miehinä heidän puolelleen pihaa, joka oli suojaisa muualle päin paitsi meidän terasille. Hämmästyksekseni Sini ei reagoinut mitenkään saapumiseeni. Lähempää huomasin, että hänen selkänsä punoitti hiukan ja hän nukkui.
Unissaan Sini kääntyi hieman niin, että toinen rinta tuli näkyviin. Oman vaimoni rinnat olivat kuin rukkaset kahden lapsen imetyksen jälkeen, mutta nämä olivat aivan jotain muuta. Arviolta c-kuppi ja nännit kauniin punertavat. Siirryin hieman lähemmäksi ja varovasti kosketin hänen reittään. Vähän unista tuhinaa muttei muuta. Otin aurinkorasvaa käteeni ja aloin varoen hieroa hänen sääriään. Sini nosti hieman päätään, mutta olin hänen takanaan niin, ettei hän nähnyt minua.
- Ai tulitkin jo kotiin, kulta. Viitsitkö hieroa hieman? hän sanoi unisena. Mikä tuuri, hän luuli minua Jouniksi.

Hierontapyynnöstä rohkaistuneena siirsin käteni hänen reisilleen ja aloin painella hieman kovempaa ja tunnustella hänen jalkojaan. Hiljalleen siirsin käsiäni ylemmäs hänen alaselälleen. Sini huokaili tyytyväisenä. Hörppäsin vähän lisää olutta ja jatkoin tämän kauniin naisen hierontaa. Siirsin käteni hänen bikineidensä alle pakaroille ja pysähdyin siihen. Sini nosti pyllyään ylemmäs, joten jatkoin pakaroiden hyväilyä. Kiinteät, pyöreät pakarat käsissäni saivat alapääni heräämään hirveään seisokkiin.
Otin Sinin bikinien yläosan maasta ja sidoin sen hänen silmiensä ympäri painaen samalla kovan aisani hänen reittään vasten.
- Hei mitä nyt?
- Shh, vastasin ja painoin hänen päänsä takaisin alas. Sini hihitteli hetken ja selvästi nautti "Jounin" käsittelystä.
Laitoin kädelleni paljon aurinkorasvaa ja vedin hänen bikininsä alas. Hieroin ja hyväilin joka puolelta. Aina välillä kävin peppureiällä ja melkein pillulla asti, joka tuntui olevan kostea ja valmiina toimintaan.
En ole koskaan saanut panna vaimoani peppuun, joten ajattelin ottaa ilon irti nyt. Hiljalleen aloin upottaa sormeani hänen tiukalle reiälleen. Sini alkoi huokailla hiljaa ja selvästi tykkäsi pepun hyväilystä. Reikä oli tiukka, mutta lopulta sain sormeni helposti kulkemaan hänen anuksessaan. Sormetin häntä hiljalleen venyttäen reikää jo toiselle sormelle Sinin äännellessä kiimaisesti. Ajattelin ääntelyn kiinnittävän liikaa huomiota, joten sulloin bikinien alaosan hänen suuhunsa. Sini yritti nousta ylös, mutta painoin hänet takaisin paikoilleen.

Jatkoin työskentelyä pyllyssä jo kolmannella sormella. Tiukka, kuuma reikä rentoutui enemmän ja kostutin sitä välillä sylkäisemällä sinne. Sini kiemurteli, mutta pysyi paikoillaan. Aisani tuntui olevan räjähdyspisteessä, joten kiskaisin Sinin tuolin reunalle tuo kaunis kiimainen pylly sopivasti esillä. Riisuin housuni ja aloin sovittaa aisaani reiälle. Kieltämättä tuntui irstaalta tunkea melkein 22 sentin pituinen ja tytön oman ranteen paksuinen kalu hänen sisälleen. Kun olin työntänyt vasta terskani reikään, Sini vavahti ja yritti rimpuilla. Ei tainut Jounilla olla yhtä isoa aisaa. Painoin hennon tytön vaivatta takaisin paikoilleen ja jatkoin työntymistä hänen anukseensa. Tunne oli hurmaava. Painelin surutta koko pituudelta sisään ja ulos, välillä nauttien hitaasti reiän puristuksesta ja välillä kuin kiimainen kani.

Hyväilin Sinin kosteaa vakoa ja pyörittelin sormeani klitoriksella. Pian Sinin keho alkoi täristä ja hänen ääntelynsä kuului vaimeana ininänä hänen saavuttaessaan orgasmia. Vatkasin sormellani klittaa ja jatkoin kiivasta työntelyä hänen anuksessaan. Pian Sini kouristeli ja huokaili orgasmin vavistaessa häntä. Tunsin olevani valmis myös. Työnsin aisani kahvaa myöten hänen peppuunsa ja päästin kaiken sperman hänen sisälleen. Annoin itseni pehmetä hänen sisällään. Sini huokaili ja otti itseltään bikinit suustaan. Vedin aisani pois hänen sisältään ja ihailin juuri naitua reikää, josta valui hiljalleen omaa nestettäni.
Nostin Sinin takaisin tuolille ja menin hänen viereensä. Irrotin bikinien yläosan hänen silmiensä edestä. Katselimme toisiamme silmiin ja Sini näytti saaneelta ja uskomattoman kauniilta. Sivelin hänen kasvojaan ja purin söpösti hänen huultaan. Hän laittoi kätensä niskaani ja suuteli minua hellästi. Suljin silmäni ja upottauduin tämän kauniin naisen suuteluun.
Jotenkin minusta tuntuu, että tämä ei jää tähän...

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia