Naapuria naputtamassa

admin Seksinovellit
14.02.2015
7045 näyttökertaa
0 kommenttia
3.60
Olin usein katsellut Kaijaa, naapuriani, kun hän hoiti pihaansa, joka oli aina viimeistä piirtoa myöten kunnossa.
Kaija oli naimisissa, minä en, ja kun olin takapihallani, oli minulla usein näkymät naapurini pystyssä olevaan muodokkaaseen takamukseen, kun hän teki pihatöitään.

Olimme olleet jo kauan naapurit ja siksi tiesin hänen miehensä olevan usein pitkillä matkareissuilla työnsä puolesta ulkomailla. Niin nytkin kun katselin Kaijan taas kukkapenkillään ahertavan. Minulla alkoi seistä ja menin sisälle alkaen vetää käteen. Mieleeni tuli kuitenkin mennä Kaijan ovelle ja tehdä tikusta asiaa.
No, menin ja soitin ovikelloa. Kesti tovin ennen kuin Kaija tuli avaamaan. Hänellä oli kylpytakki päällään, joten arvasin hänen käyneen suihkussa työnsä jälkeen.

Sanoin Kaijalle, että "Minulla on sinulle asiaa, saanko tulla sisälle?" Kaija katsoi minua ja sanoi: "Mieheni ei ole kotona". "Tiedän", vastasin, ja samalla hän päästi minut sisälle. Suljin ulko-oven ja sanoin: "Kaija, minä olen usein katsellut, kun olet hoitanut kukkiasi takapihalla ja nyt en enää voinut vastustaa itseäni, kun tiesin miehesi olevan poissa." Kaija oli punainen poskiltaan ja sanoi: "Kyllä minä olen huomannut, että sinä mielelläsi katsot, kun touhuan takapihallani, ja olethan sinä nuori komea mies." Muuta ei tarvittu. Otin Kaijaa lanteilta kiinni ja suutelin himokkaasti suulle. Ensin hän vastusteli, mutta sitten kielemme jo pyörivät. Villin suutelun jatkuessa avasin Kaijan kylpytakin vyön ja annoin sen pudota lattialle. Kaijalla oli vain pikkuhousut. Aloin nuolla hänen nännejään riisuen samalla itseltäni shortsit.

Kaija oli jo ihan villinä ja tarttui boksereihini laskien ne alas. Kullini ponnahti jäntevänä ja paksuna esiin. Otin kiinni Kaijan pikkuhousuista ja laskin ne alas. Kaija hiveli kulliani ja minä työnsin sormeni pilluun, joka oli ihan märkä. Hivelin klitorista ja Kaija kiemurteli ja huohotti yhä kiivaammin kaluani hivellen. Laskin Kaijan lattiamatolle selälleen ja levitin hänen reitensä. Roikkuvahuulinen märkä pillu oli nyt valmiina ja työnsin kieleni klitorikselle lipoen ja sormilla häpyhuulia hivellen. Kaija oli aivan sekaisin ja sopersi: "Anna kullia", mutta jatkoin pillun imemistä, kunnes Kaija älähtäen laukesi ja pyöritti tärisevää persettään. Nyt otin jaloista kiinni, nostin ne olkapäilleni ja työnsin kullini Kaijan sisälle huokaisten: "Vihdoinkin saan sinut".

Kaija puski vastaan minkä pystyi ja vaikka hän oli jo yli viidenkymmenen, oli pillu turpea ja puristi ihanasti kulliani. Kaija nytkytti persettään ja minä tunsin, miten pillu supisteli nykäyksittäin Kaijan orgasmin tullessa. Hän kirkaisi ja vapisi enkä minäkään enää kestänyt, vaan villisti pumpaten orgasmissa laskin spermaa Kaijan pilluun. Olin ollut kauan ilman ja spermaa tuli sen mukaisesti useina värisyttävinä ryöppäyksinä. Pallini tyhjenivät Kaijan pilluun. Kaijan jalat valahtivat alas olkapäiltäni ja makasimme sisäkkäin pitkään, kunnes kullini velttona luisti pillusta sperman valuessa matolle.
Nostin Kaijan ylös, ja hän sanoi: "Olet ihana mies. Oma puolisoni on jo jättänyt minut huomiotta, kun on sen verran ikääntynyt, ettei enää saa riittävää erektiota, ja olemme olleet ilman yhdyntää jo yli kaksi vuotta. Minä kyllä olen tiennyt sinun himosi minuun ja olen kyllä usein hyväillyt itseäni klitoriskiihottimella sinua ajatellen." Sanoin Kaijalle: "Olen minäkin joutunut monet spermat tuhlaamaan pitkin lattiaa, kun olen sinusta uneksien runkannut käteeni".

Kaija otti kädestäni kiinni ja menimme sänkyyn. Hän alkoi nuolla spermaista kulliani, ja minä käännyin hänen päälleen niin, että pääsin taas nuolemaan pillua. Spermaa pulpahti suuhuni ja syljin sen pois. Kulliinikin alkoi taas tulla eloa ja käänsin Kaijan nyt kontalleen eteeni ja työnnyin takaa pilluun. Hivelin samalla klitorista ja Kaija voihki hurmiossa ja työnsi persettään minua vasten. Ei mennyt kovin kauaa, kun Kaija vaativasti puskien sai taas orgasmin ja lysähti vuoteelle. Kullini tuli pois pillusta, mutta työnsin sen Kaijaan uudelleen ja vaikka olikin vaikeampaa työnnellä pilluun, kun Kaija makasi vuoteella, en enää saanut orgasmia, mutta nautin silti täysillä, kunnes kullini veltostui ja luisti pois pillusta. Olin saanut enemmän kuin olin uskaltanut uneksia.

Tapailimme siitä lähtien aina kun oli tilaisuus nussien ja nuollen toisemme ihaniin orgasmeihin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.