Oli marraskuinen lauantai-ilta. Vanhempani olivat lähdössä teatteriin ja syömään. Olin jäämässä yksin kotiin koko illaksi. Vielä eilen suunnitelmissa oli ollut, että Laura olisi tullut viettämään iltaa kanssani, mutta Laura olikin lähtenyt jonkun ammattikoululaisen pojan bileisiin, minne minulla ei ollut kuitenkaan halua mennä. Tiesin ihmiset, jotka tulisivat sinne. Porukka olisi sama kuin aina ennenkin eikä näiden ihmisten seura kiinnostanut minua. Illan kulun tiesin jo etukäteen: muutama oksentaisi, joku pari saattaisi eksyä vanhempien makuuhuoneeseen likaamaan lakanoita, toiset tappelisivat ja joku itkisi elämänsä kurjuutta.

Vietin siis lauantai-iltaa yksin kotona. Tv:stä tulisi hyvä leffa ja suklaalevy odotti minua keittiön pöydällä. Kävisin kuitenkin ensin suihkussa. Teki mieli masturboida, oli tehnyt mieli koko päivän. Nyt voisin tehdä sitä kenenkään häiritsemättä, koska olin yksin kotona.

Isän ja äidin kaasuttaessa pois pihasta seisoin jo suihkussa valuttamassa vettä päälleni. Käteni eksyivät rinnoilleni, sivelin kovia nännejäni ja puristelin pehmeitä rintojani. Lopulta toinen käteni löysi tiensä alemmas ja sivelin turvonneita häpyhuuliani. Varovasti kosketin myös klitoristani ja värähdin hieman. Asetuin polvilleni lattialle ja suuntasin hierovan suihkun jalkoväliini. Liikuttelin sitä hieman. En kuitenkaan suunnannut sitä suoraan klitorikseeni, koska suihku oli hyvin voimakas. En ollut pitkään aikaan masturboinut ja paineet purkautuivat nopeasti. Nyt ei tarvinnut purra huulta ja voihkin kuuluvasti.

Veden kohinan ja voihkauksieni läpi kuulin ovikellon äänen. Kiroten orgasmini keskeyttäjää sammutin hanan ja kietaisin pyyhkeen ympärilleni. Vettä valuvana avasin oven. Siellä seisoi Santasen Harri. Harri oli muuttanut vuosi sitten naapuriimme vaimonsa Sarin ja kahden yläasteikäisen poikansa kanssa. Santaset olivat mukavia naapureita. Törmätessä he aina tervehtivät ja vaihtoivat muutaman sanan. Olin kuitenkin huomannut Harrin vilkuilleen minua muutaman kerran, olihan vartaloni aika kiinteässä kunnossa pitkän taitoluisteluharrastuksen seurauksena. Vilkuilut eivät ällöttäneet minua, päinvastoin, seksuaalinen itsetuntoni kohosi joka kerran, kun näin Harrin. Ikäisekseen komean, noin 45-vuotiaan miehen vilkuilut olivat 16-vuotiaalle tytölle aika imartelevia.

Harri näytti menevän aavistuksen hämilleen katsoessaan minun pyyhkeen verhoamaa vartaloani. "Ai hei Sofia", hän sanoi nopeasti, "Onko isäsi kotona?"

"Ei ole", minä sanoin. Tilanne alkoi tuntua hieman koomiselta, kun huomasin, ettei Harri voinut irrottaa silmiään minun pyyhkeen verhoamista rinnoistani. Mitään ajattelematta siirsin jalkaani hieman, jotta pyyhkeen reuna hieman väistyi eikä paljon jäänyt enää mielikuvituksen varaan. Aloin kostua. Äskeinen keskeytetty orgasmi vaikutti minuun vielä.

Harri rykäisi ja kysyi, voisiko lainata kuusiokolomeisseliä. Tiesin isän työkalupakin olevan autotallissa. Sujautin lipokkaat jalkaani ja menin ulos ovesta sivuuttaen häkeltyneen Harrin vain millimetrin päästä, ehkä hieman hipaistenkin hänen käsivarttaan. Pyysin Harria seuraamaan minua autotalliin. Kävellessäni keikuttelin peppuani hieman ehkä tavallista enemmän ja tunsin, miten Harrin silmät olivat nauliintuneena siihen.

Autotallin ovi ei ollut lukossa, mutta se oli hyvin raskas ja Harri kiirehti heti auttamaan sen avaamisessa. Laitoin valot päälle ja nostaessani työkalupakkia pakastearkun päälle tuntui, miten kyykistyessäni pyyhkeen reuna nousi ylös, ehkä jotain paljastaen.

Harri tuli viereeni ja aloin katsella pakista löytyviä työkaluja. Yhtäkkiä värähdin, koska tunsin Harrin sormet hivelemässä niskaani. Lopetin työkalupakin penkomisen ja laskin leukaani silmieni painuessa kiinni. Huuliltani pääsi tahtomattani pieni, vieno inahdus. Mitä tämä oli? Tuskin Harrit hivelyt olivat isällinen ele. Harri tahtoi epäilemättä minulta jotain ja tiesin, mitä se oli.

Mitään sanomatta Harri alkoi sivellä koko yläselkääni. Toisella kädellä hän otti leuastani kiinni ja käänsi pääni itseään kohti. Hän suuteli minua kiihkeästi, samalla tiputtaen pyyhkeen pois päältäni. Hän alkoi suudella minua ensin kaulalle, sitten rintojen yläpuolelle ja lopulta rinnoille. Hän näykkäsi muutaman kerran kovettuneita nännejäni ja tunsin, miten pillunesteet valuivat reisilläni. Hän laskeutui yhä alemmas suudellen nyt litteää vatsaani ja pehmeän karvan peittämää häpykumpuani. Tilanne oli eroottisin, minkä olin koskaan kokenut.

Harri oli nyt polvillaan edessäni ja hyväili käsillään pientä peppuani, joka sopi melkein kokonaan hänen suuriin kouriinsa. Yhtäkkiä hän nousi, nosti minut syliinsä ja laski hitaasti lattialle. Hän oli päälläni konttausasennossa suudellen minua. Suudelmat ulottuivat koko ajan yhä alemmas ja alemmas alastomalla vartalollani. Hän avasi reiteni ja alkoi sormin hivellä kosteaa vakoani, häpyhuuliani ja lopulta paisunutta klitorista. Hän myös nuolaisi sitä muutaman kerran. Vaikeroin ja kiemurtelin lattialla, kun hän lopulta upotti sormensa litisevään vaginaani. Nyt hän nuoli ja samanaikaisesti työnsi sormeaan reikääni yhä raivokkaammin. Tunsin, miten aloin menettää lantioni hallinnan ja kohta olin voimakkaan ja ravisuttavan orgasmin pauloissa. Vahvoilla ja karheilla käsillään Harri piti kiinni lantiostani.

Valahdin velttona autotallin kylmälle betonilattialle, mutta jo sekunnin kuluttua revin Harrilta paitaa pois. Harri itse otti housunsa pois ja näin, kun hänen housuistaan ponnahti ulos jättiläismäinen ja kivikovaksi jäykistynyt penis. Harri avasi reiteni uudelleen ja sentti sentiltä, ja edelleen mitään puhumatta hän painautui sisälleni. Olin ollut vasta pari kertaa yhdynnässä ennen, joten emättimeni oli aika kireä ja Harrin suuri penis melkein sattui. Harrin penis ulottui pohjaan saakka ja nyt hän alkoi työntää raivokkaasti, välillä nopeammin ja välillä hitaammin. Minä en voinut kuin voihkia, niin uskomattomalta ja voimakkaalta yhdyntä tuntui.

Yhtäkkiä Harri veti peniksensä ulos, nousi polvilleen ja otti jotain pakastearkun päältä. Nopeasti ehdin huomata, että se oli ruuvimeisseli. Kohta tunsin kylmän ja kovan muovin pillussani. Harri työnteli sitä rytmikkäästi sisääni samalla katsellen ja vinosti hymyillen. Hän ei puhunut vieläkään mitään enkä minäkään uskaltanut. Meisseli vaginassani oli mielestäni likaista, mutta kuitenkin erittäin kiihottavaa. Taas vaivuin uuteen selkäytimestä lähtevään, vavisuttavaan orgasmiin.

Harri veti meisselin ulos ja käänsi minut konttausasentoon. Hän otti voimakkaasti pakaroistani kiinni ja alkoi survoa penistään takaapäin vaginaani. Tunsi kunnolla, kuinka penis upposi pohjaan saakka. Harri työnsi ja työnsi, minä huusin ja vaikeroin. Välillä hän läpsi kiinteitä pakaroitani hellästi. Olin haljeta Harrin otteessa.

Lopulta tunsin, miten penis alkoi vavahdella sisälläni ja Harri laski spermat sisälleni karjahtaen raivoisasti. Hän kierähti makaamaan lattialle viereeni, ja me molemmat huohotimme kiivaasti. Harri kohottautui suutelemaan niskaani ja kuiskasi: "Tämähän jää sitten ainoastaan meidän väliseksi?" Minä vain nyökkäsin ja tunsin, miten Harrin nesteet valuivat ulos vaginastani.

Harri nousi, puki päälleen, nosti meisselin vierestäni lattialta ja virkkoi vielä ennen lähtöään: "Kiitos, kun saan lainata meisseliä, ja sano isällesi, että palautan tämän huomenna."

Sitten Harri lähti. Makasin voimattomana autotallin jääkylmällä lattialla. Harrin läsnäolo tuntui enää vain muistolta. En tiennyt, toistuisiko tämä enää koskaan. Kuitenkin toivoin sitä, sillä oloni oli levollinen ja tyydyttynyt, vaikkakin erittäin rietas.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia