Naapuritalo

admin Seksinovellit
15.06.2014
7561 näyttökertaa
0 kommenttia
4.00
Kiinteistönvälittäjä Virtanen puuhaili aamulla keittiössä, aamukahvi oli jo melkein juotu eikä lehdessä ollut paljon mitään mielenkiintoista. Hän oli keski-ikäinen mies ja asui kaksin 18-vuotiaan tyttärensä Anniinan kanssa omilla rahoilla rakennetussa omakotitalossa. Virtasen vaimo oli kuollut pari vuotta sitten onnettomuudessa, minkä jälkeen hän oli surrut syvästi ja hukuttautunut töihin. Hän katseli lehtensä äärestä kuinka kauniiksi ja varsin paljon äitinsä näköiseksi kasvanut tytär kopisteli korkokengillään keittiöön ja nappasi voileivän.
“Mul on vähän kiire dösälle, moikka faija!”, tyttö huusi kiiruhtaessaan ovelle vaaleat hiukset hulmuten.
“Moneltakos sun lukio loppuu tänään? Ajattelin että voitais vähän jutella illalla, kun molemmilla on ollu niin kiirettä lähiaikoina.”, Virtanen kysyi.
“En mä tänää ehdi, mul on sovittu treffit illaks.”

“Jaa, no ole sitten kiltisti ja tule kuitenkin ennen kahtatoista kotiin. Kukas se poika on?”
“Kattoo ny ehinkö mä ennen kahtatoista. Se on yks uus prätkäjätkä. No, moikka ny”, Anniina huudahti ja paiskasi oven kiinni perässään. Virtasesta tuntui, että tyttärellä oli vähänväliä joku uusi poikakaveri. Ennen vaimon kuolemaa he olivat olleet läheisiä, mutta nyt tyttö ei edes antanut isän kutsua häntä enää lempinimellä Ninniksi ja he olivat muutenkin vieraantuneet toisistaan. No, ilmeisesti se johtui tytön aikuistumisesta, ei kai sille mitään mahtanut. Onneksi tyttö oli kuitenkin ilmeisesti oppinut käyttämään rahansa viisaasti, isältä ei ollut tarvinnut pyytää rahaa pariin kuukauteen. Fiksu tyttöhän Anniina aina oli ollut, joten kovin paljoa isä ei huolehtinut tyttärensä treffeistä, kyllä hän osasi käyttäytyä kunnolla. Hieman mietteliäänä Virtanen käveli autolleen ja lähti toimistolle. Tänään hänellä olisi taas paljon töitä, monta kerrostaloasuntoa myytävänä ja esiteltävänä.

Virtanen työskenteli pitkään, uuden kerrostaloalueen talot eivät menneet kauhean hyvin kaupaksi. Opiskelijoille asunnot olivat liian kalliita ja lapsiperheet eivät pitäneet ahtaasta pihapiiristä ja liian lähelle toisiaan pakatuista taloista. Joku nainen myös huomautti hänelle, että jos vastapäisten talojen vastakkaisten huoneistojen ikkunoissa olisi pimeällä valot, niin toisen asunnon keittiöstä näkisi suoraan vastakkaiseen huoneistoon. Sehän nyt ei varsinaisesti ollut Virtasen ongelma, mutta kaipa nämä talot oli vähän hätiköiden suunniteltu. Ahkeruudestaan huolimatta Virtanen ei saanut yhtäkään asuntoa myytyä ja kahdeksan aikoihin illalla hän alkoi tehdä lähtöä onttona kaikuvasta esittelyhuoneistostaan. Hän keräsi esittely paperinsa, pakkasi kannettavan tietokoneensa ja sammutti huoneiston valot. Syvä, kumea moottoripyörän pärinä kiinnitti hänen huomionsa ja Virtanen meni ikkunaan katsomaan. Hän näki komean, kiiltävän Harley-Davidsonin kaartavan kerrostalojen pihaan. Kuskina oli varsin tukeva, arviolta viisikymppinen, parrakas mies, jolla oli Hell’s Angels-nahkatakki päällä. Kuskin takana tiukasti selkää vasten liimautuneena oli joku nuori, muodokas tyttö, seksikkään vartalonmyötäisissä nahkavaatteissa. Virtanen mietti heti näiden kahden välistä suhdetta; oliko kyseessä isä ja tytär vaiko kenties mies nuoren rakastajattarensa kanssa?
Puutteessa olevan keski-ikäisen miehen mieleen pälkähti, kuinka mukavaa olisi omistaa tuollainen Harrikka ja itsekin kuskailla misukoita pitkin kaupunkia. Hän päätti jäädä hetkesi ikkunaan katselemaan, tuo nuori tyttö oli varsin kuuma pakkaus. Nähdessään notkeastii liikkuvan tytön nousevan pois kyydistä ja vanhan miehen läpsäyttävä tätä takapuolelle, hän oli varma, ettei kyseessä ollut isä ja tytär. Tyttö sipsutteli korkeilla korkokengillään sirosti pyörän ympäri ja Virtanen tunsi jännittyvänsä katsellessaan kaunista, siroa vartaloa. Kireät nahkahousut olivat pingottuneet hyvin muodostuneen pepun ympärille, jalat olivat varsin pitkät, mutta eivät mitkään aivan tikut vaan reisissäkin näytti olevan juuri sopivasti lihaa kireän nahan sisällä. Askellus korkokengillä näytti kokeneelta ja aikuismaiselta, tuoden mieleen jotkut kiinteistönvälitystoimiston naisista. Rintavarustustakin näytti olevan passelisti, vaikka se ei takin läpi täydellisesti näkynytkään, mies oli varma että nuo tissit olivat vielä terhakan pystyt vaikka muotoa löytyikin. Virtanen tunsi ihan kiihottuvansa hetkessä tämän nuoren kaunottaren vilkuilusta yläkerran ikkunasta. Lähes täydellinen nuori vartalo kireään nahkapukuun verhottuna ja hänen itsensä ikäinen mies pitämässä kättään tuolla herkullisella uumalla. Pitäisiköhän hänenkin jo unohtaa edesmennyt vaimo ja alkaa etsiä uutta kumppania jakamaan iltojen tylsyyttä.

Sitten tyttö riisui kypäränsä, kumartuen ja samalla tietämättään hieman pyllistäen juuri Virtasen ikkunan suuntaan. Pitkät, kiharat vaaleat hiukset vapautuivat hulmahtaen ja Virtasen silmät olivat pudota päästä. Virtanen tunnisti oman tyttärensä vasta nähtyään hiukset ja kasvot, tämä motoristin seksipommi, joka oli saanut hänenkin kalunsa värähtämään, olikin hänen pikku-Ninninsä. Oliko tämä mies Anniinan poikakaverin isä vai mitä helvettiä täällä tapahtui? Virtanen jähmettyi paikalleen parrakkaan miehen ottaessa kypärän päästään ja suudellessa hänen pikku tytärtään. Hän meinasi jo rynnätä alakertaan äijän kietoessa kätensä hänen tyttönsä ympärille. Virtanen lähes kiehui raivosta nähdessään kuinka pikku-Ninni suuteli tuota partasuuta ja miehen suuri koura puristi pyöreitä pakaroita kireiden nahkahousujen läpi. Isä tuijotti suu auki kuinka Anniina sipsutteli korkokengillään sisälle pylly korostetusti keinuen ja kuinka mies käveli hänen viereensä ja kietoi kätensä nuorelle lantiolle, jonka ihanat muodot tuo tiukka nahka-asu kertoi kaikille. Kädet täristen Virtanen kaivoi kännykkää taskustaan parin astuessa vastapäiseen taloon. Hän suorastaan kiehui valitessaan Anniinan numeron käskeäkseen tämän pois tuon vanhan äijän luota. Tytön kännykkä oli kuitenkin kiinni ja Virtanen mietti kuumeisesti mitä pitäisi tehdä tuijottaessaan ikkunaan.
Sitten hän kuuli taas moottoripyörän paukkeen ja toinen samankaltainen parrakas mies kurvasi pihaan Harley-Davidsonillaan. Tämä mies oli yksin ja hänellä oli samanlainen nahkatakki kuin Anniinaa kuskanneella ukolla. Moottoripyörä pysähtyi ensimmäisen viereen ja tämä uusi mies kiiruhti sisälle. Kännykkä yhä korvallaan Virtanen huomasi, kuinka samalla hetkellä kerrostalon vastakkaiseen ikkunaan syttyi valo, juuri sinne mistä asiakkaat olivat valittaneet liian hyvää näkymää huoneistojen välillä, ja ensimmäinen motoristi käveli keittiöönsä riisuen nahkatakkiaan. Anniinaa ei näkynyt ja Virtanen katseli, kuinka häntä joitakin vuosia vanhempi, suuren parran omaava mies kaiveli keittiön kaappeja. Hetken tujotettuuana intensiivisesti ikkunaa, Virtanen laski käsiin unohtuneet tavaransa pöydälle ja oli juuri lähdössä pihalle ja sitä kautta tuohon asuntoon, kun naapurihuoneistossa alkoi tapahtua.

Ensin uudempi mies käveli näkyviin ja molemmat nauraa hekottivat selvästi jollekin. Molemmat miehet olivat parrakkaita, melko rotevia mutta myös mahaa oli alkanut kertyä ja pukeutuneita hihattomiin mustiin paitoihin ja toinen nahkahousuihin, toinen farkkuihin. Vuorotellen tuon keittiön ikkunaa ja kännykkänsä ”ei yhteyttä”-tekstiä tuijoteltuaan isä ei tiennyt mitä pitäisi tehdä näiden Hell’s Angel’s tatuoinneilla koristeltujen miesten suhteen. Seuraavaksi Anniina käveli paikalle sellaisessa asusteessa, jota Virtanen ei olisi koskaan halunnut nähdä rakkaan tyttärensä päällä, ehkä korkeintaan tytön kaukana tulevaisuudessa olevana hääyönä hän olisi voinut ajatella asun olevan tuollainen. Motoristit lopettivat juttelunsa ja leveästi hymyilen molemmat mittailivat nuorta naista katseellaan. Jalassa oli erittäin korkeat, kirkkaat korkokengät, niiden pohja oli joitakin senttejä ja korko varmaan viisitoista senttiä korkea, mikä teki kävelystä huojuvaa ja vaikeaa, vaikka matalammilla kengillä se pikku-Ninniltä hyvin onnistuikin. Kauniita sääriä ja reisiä peittivät ainoastaan valkoiset stay-up-sukkahousut, joiden kiinnike katosi näkyvistä valkoisen mini-minihameen alle. Hame ennemminkin paljasti kuin peitti mitään, sen koko leveys oli tuskin edes parikymmentä senttiä. Reunassa kiersi valkoinen pumpulikoriste ja tytön kiinteät pakarat vilkkuivat kiusaavasti helman alta ja keinahtelivat herkullisesti tytön kävellessä. Vartaloa peitti valkea korsetti, jonka vaikutuksesta tytön rinnat näyttivät tavallistakin isommilta ja pystymmiltä. Ja isän kauhistukseksi rintojen päällä olevat korsetin kupit olivat harvaa pitsikangasta, jonka läpi saattoi näinkin kauas nähdä nuoren tytön jännityksestä pystyssä nöpöttävät nännit. Anniinan hiukset olivat kahdella palmikolla ja päässä hänellä oli vielä vaaleanpunaiset pupun korvat. Pikku-Ninni näytti tavallista nuoremmalta johtuen meikistä, hän näytti selvästi alaikäiseltä, mutta myös inhottavan selvästi huoralta varsinainen Playboy-pupu siis. Virtanen tajusi, että noin hänkin pyytäisi nuorta huoraa tai stripparia pukeutumaan, jos haluaisi kiihottua mahdollisimman paljon. Molemmat parrakkaat miehet lipoivat huuliaan ja toinen myös kopeloi muniaan katsellessaan nuoren teinitytön keikistelevää askellusta heidän luokseen.Tällä hetkellä isä ei enää tuntenut ylpeyttä fiksusta tyttärestään, hän voi hieman pahoin.

Innokkaat miehet auttoivat hieman punastelevaa Anniinaa nousemaan pöydälle seisomaan ja toinen laittoi ilmeisesti musiikin päälle. Virtanen oli täysin jähmettynyt paikoilleen ja unohti melkein hengittääkin tuijottaessaan naapurihuoneistoon kädet nyrkeiksi puristuneina. Äijät istuivat pöydän molemmin puolin ja heidän pikku lutkansa aloitti tanssin. Anniina hieroi siroilla sormilla vartaloaan, keinui musiikin tahdissa ja elehti vuoroin kummankin miehen suuntaan. Korkeat korot estivät liiat jalkaliikkeet, mutta notkeasti nuori vartalo keinahteli musiikin tahtiin. Tyttö puristeli välillä pyöreitä rintojaan yhteen ja yritti nuolla omaa nännin nipukkaansa pitsiharson läpi. Koko ajan nuori vartalo kiemurteli viettelevästi. Välillä hän hiveli sormillaan kiinteää reittään tai nosti kuin vahingossa minihameensa helmaa vilauttaen pyöreää pyllyään ja narustringejään miehille. Samanlaista vilautusta sai katsella tytön tietämättä myös oma isä naapuritalossa naama punaisena. Anniina meni kyykkyyn ja puristi rintojaan yhteen vuoroin kummankin miehen naaman edessä. Kahdeksantoistavuotias seksialusasuun puettu muodokas vartalo kiemurteli keski-ikäisten miesten edessä ja Virtanen tunsi sydämensä takovan hurjaa vauhtia todistaessaan tyttärensä puuhia. Mutta hän ei pystynyt reagoimaan, kauhistus ja epäusko täyttivät isän mielen.

Jos tuolla pöydällä olisi tanssinut kuka tahansa muu, olisi Virtanen todennäköisesti istunut alas nauttimaan esityksestä, ottanut ehkä munan käteen ja alkanut vemputtaa. Kyllähän jokainen viriili mies mielellään nuoria, puolialastomia tanssityttöjä katselee, mutta ei omaa tytärtä, ei missään nimessä omaa 18-vuotiasta tytärtä. Anniina puristeli keinahdellessaan rintojaan ja alkoi sitten hieroa pyöreitä pakaroitaan. Jähmettynyt isä näki tyttönsä nostavan lyhyttä hameenhelmaa ja tuovan paljaat pakaransa aivan kiinni toisen parrakkaan miehen kasvoihin. Tuo mies nauroi himokkaasti läpsäistessään tanssitytön pakaraa, samalla kun Anniina lipoi huuliaan toisen miehen suuntaan ja kutsui tätä luokseen sormea koukistaen. Terhakka nänni oli puristuksissa sirojen sormien välissä kun vaalea teinikaunotar hyväili itseään motoristien edessä. Täysin valkoisessa asussa pikku-Ninni olisi voinut olla kuin taivaasta tipahtanut enkeli, mutta tämä enkelipä olikin riettaan himokas ilmestys, joka romutti isänsä puhtoisia mielikuvia. Nuoret sormet liikkuivat edestakaisin reittä pitkin, välillä käväisten hameenhelman alla, varovasti koskettamassa alapäätään antaen itselleenkin mielihyvää stringiensä läpi. Hymy koristi kauniita kasvoja tytön itsekin nauttiessa huomiosta ja kiihottavasta tilanteesta sekä odottaessa hieman jännittyneenä tulevaa. Seksiä uhkuva tanssi ei vaikuttanut ensikertalaisen toimilta

Sitten tytön takana oleva mies sai ilmeisesti tarpeekseen notkean lantion kiusaavasta pyörityksestä ja kiimaa tihkuvasta teiniperseestä edessään ja nousi nopeasti pystyyn. Vahvat kourat tarttuivat nuoreen vartaloon ja mies kiskaisi tytön itseään vasten. Pikku-Ninni säikähti selvästi ja huudahti jotain, mikä ei tietystikään kuulunut isälle asti vastapäiseen taloon. Tuolille vajonnut Virtanenkin säikähti nähdessään tuon miehen nyt tarttuvan hänen tyttäreensä kourillaan ja ponnahti taas pystyyn. Ison miehen kädet kietoutuivat tytön ympärille, toinen koura puristi pyöreää rintaa ja kaivoi sen esille pitsistä toisen käden nostaessa hametta. Mies myös suuteli, tai puri, pelästyneen tytön niskaa himokkaana. Kireissä nahkahousuissa pullottavan kyrvän saattoi nähdä naapuriin asti, se halusi jo kovasti päästä työntymään ahtaaseen teinipilluun. Virtanen oli huutanut lähes samaan aikaan tyttärensä kanssa, epätoivoisena pelosta ja kykenemättömyydestä estää naapurihuoneiston tapahtumia. Hän pystyi ainoastaan lyömään nyrkkinsä vieressä olevan pöydän pintaan ja jatkamaan tuijotusta. Hän ei voinut lähteä liikkeelle, ei ollut aivan varma, mikä asunto tuo oli vastapäisessä talossa, eikä hän muutenkaan pääsisi sisälle edes alaovesta tähän aikaan iltaa. Kovasti hän olisi kyllä halunnut vaikka iskeä nyrkkinsä kummankin kovan motoristin naamaan, mutta se ei ollut mahdollista. Kännykkä epätoivoisesti jälleen korvallaan isä tuijotti silmät suurina, mitä miehet hänen pikkutytölleen aikoivat tehdä.
Toinenkin motoristimies nousi nyt ylös ja sanoi selvästi jotain käskevällä äänellä, tämä oli se mies, jonka prätkällä Anniina oli tullut paikalle. Käpälöijä murahti jotain ja työnsi tytön voimalla sylistään keskelle pöytää. Korkeilla koroillaan lukiolaistyttö ei pystynyt ottamaan nopeita askelia vaan kaatui pöydällä, satuttamatta kuitenkaan itseään pahasti. Pyöreä herkkupeppu jäi paljaaksi minihameen noustua mahalleen kaatuvan tytön selän päälle. Vain valkoisten stringien hento viiva näkyi sileiden persposkien välistä. Virtasen tuijottaessa yhä jähmettyneenä motoristit näyttivät käyvän nopean väittelyn ja heidän nuori stripparinsa kiemurteli pyödällä kääntyen selälleen makaamaan. Toinen miehistä käski tyttöä ja Anniina nyökkäsi tottelevaisesti, ehkä myös hymyili vienosti.

Puolialaston teinityttö vaihtoi asentoa poikittain pöydällä siten, että pää oli lähes pöydän reunan yli toiselta puolelta ja jalat toisen reunan yli. Tyttöä kourimaan alkanut mies seisoi nyt haaravälissä ja liikutti kättään pitkin kiinteitä, vaaleaan nyloniin verhottuja reisiä leveästi partansa takaa hymyillen. Teinin pää-puolessa oleva mies taputti hellästi tytön poskea ja siirtyi siten pystyjen rintojen luokse. Hän avasi korsetin edestä hitaasti ja pikku-Ninnin tissit kivikovine nänneineen olivat paljaina, kaikkien ihailtavissa. Todella kauniit tissit ne olivatkin, vaikka isä ei sitä tyttärestään tietenkään voinut myöntää. Motoristimies kumartui suutelemaan ja nuolemaan kahdeksantoistakesäisestä tyttöä, joka näytti nauttivan parrakkaiden miesten kosketuksista. Tytön alapäässä toinen mies oli riisunut Anniinan korkokengät ja suuteli nyt irstaasti tytön siroja, stay-uppien peittämiä varpaita. Virtanen näki kauhukseen kuinka hänen oma rakas Pikku-Ninninsä kikatti keski-ikäisten miesten kopeloidessa häntä joka puolelta ja ilmeisesti jopa nautti olostaan. Miesten karheat parrat kutittivat tytön sileää ihoa, kun molemmat nuolivat hänen ihoaan siirtyen yhä herkempiin kohtiin. Varpaita imeskellyt mies kiipesi vähitellen ylös kaunista, valkoiseen verhottua reittä samalla kun toinen otti korsetin kokonaan pois, mutta jätti tytölle minihameen päälle. Anniina osoitti oma-aloitteisuutta ja käänsi siroilla sormillaan rintoja hipelöivän miehen pään. Mies siirtyi suutelemaan tytön aistikasta kaulaa ja lopulta tuli pitkä, kiihkeä kielisuudelma, molempien kädet olivat toisen hiuksissa ja sivustapäin näytti aivan kuin mies olisi yrittänyt syödä armoillaan olevaan tyttöä.

Reittä pitkin kiipijä pääsi vihdoin stay-uppien rajaan, irrotti kiinnikkeet ja nosti teinitytön hörhelöisen minihameen pois jalkovälin edestä. Virtanen näki kuinka hänen pikku kullaltaan repäistiin stringit pois jalasta ja sitten tuo mies, joka herätti syvää vihaa hänessä, nosti hieman teinihuoransa lantiota ja työnsi päänsä tiukan, karvattoman pillun ääreen puolittain hameenhelman alle. Anniina huudahti irrottautuen hetkeksi suudelmasta ja hänen selkänsä kävi kaarella, kun motoristin parta ja kieli koskivat herkkää klitorista ja paksu nakkisormi työntyi nopeasti märkän pilluun. Tyttö koukisti jalkansa niin, että toisessa huoneistossa sivultapäin katseleva isä ei nähnyt, kuinka yksi ja pian toinenkin sormi nytkytti sisään ja ulos nuoresta pillusta ja kuinka parrakas mies suuteli ja lipoi herkkää klitorista. Tosin tuntui jo tarpeeksi pahalta katsoa voimattomana, kuinka teinitytön koko vartalo nytkähteli hieman ja varpaat käpristelivät nautinnosta, kun nopeat ja kokeneet sormet tyydyttivät tyttöä. Toinenkaan mies ei halunnut vain katsella vaan suuteli vielä kerran himokkaasti pyödällä avuttomasti kiimassa kiemurtelevaa Ninniä ja alkoi sitten avaamaan housujaan.

Virtasen sydämestä kouraisi hänen katsoesaan kuinka hänen niin viaton ja kaunis pikku tyttärensä makasi käytännössä alasti naapuritalon pöydällä, yhden miehen nuollessa ja sormettaessa tätä ja toisen paljastaessa melko ison kyrpänsä nahkahousuistaan. Kiimainen teinihuora voihki ja puristi hoikilla jaloillaan miehen tiukemmin kiinni häpyhuuliinsa tuon mitään-peittämättömän minihameen alla. Virtanen otti tukea viereisestä pöydästä kun jäykkä kyrpä tuotiin hänen tyttönsä huulille ja kivekset roikkuivat meikattua, muka-viatonta poskea vasten. Tyttö käänsi päätään vähemmän hankalaan asentoon ja mies antoi kullinsa työntyä hitaasti vaaleanpunaisten huulien välistä pullistamaan sileää poskea sisältäpäin. Pikku-Ninni näytti ottavan taitavasti suihin tässäkin asennossa ja mies kopeloi taas hänen pystyssä nöpöttäviä rintoaan samalla kun nuoren tytön herkkä pillua lutkuttava mies lisäsi yhä sormiensa tahtia ja työnsi varmaan kolmannenkin sormensa ahtaaseen teinipilluun. Palmikoidut hiukset levisivät epämääräiseksi sotkuksi teinitytön esitellessä kyrvän-imu taitojaan ja pyöriessä pöydällä ennen kokemattoman suuressa kiimassaan. Kun tytön pää taipui taaksepäin pöydän reunan yli, mies näytti nyt nussivan raa’asti tuota aistikasta suuta ja työntävän ison kullin inhottavan pitkälle Anniinan kurkkuun. Tyttö kakoi eikä enää kiemurrellut kiimasta vaan ennemminkin tuskissaan. Suupielestä valui syljen ja sperman inhottavaa seosta, kun kyrpä yhä vain raiskasi kauniita kasvoja ja hikiset kivekset mäiskähtelivät sileää poskea vasten.

Virtasen vain puristaessa käsiään nyrkkiin rystyset valkoisena ja paikalleen jähmettyneenä miehet vihdoin helpottivat hetkeksi hänen tyttärensä oloa; toinen nousi pois hentojen jalkojen puristuksesta avaten huosujensa vyötä ja toinen otti vihdoin kullinsa pois pikku-Ninnin punaisilta huulilta. Toinen mies haki öljy- tai liukastusvoide purkin toisen auttaessa Anniinan polvilleen keittiöpöydän päälle. Auttaja jutteli jotain tytölle, pyyhi paperilla poskille valuneet nesteet ja silitteli hellästi hiuksia. Kahdeksantoistavuotias tyttö istui polvillaan pöydäällä, yllään vain läpikuultava röyhelöminihame ja valkoiset stay-up sukat, nännin sojottivat yhä pystyssä, meikit valuivat hieman ja kuka vaan ulkopuolinen saattoi naapuritalon ikkunoidne kautta ihailla muodokasta ja nuorta vartaloa. Sitten mies rutisti tytön itseään vasten, suuteli huulia himokkaasti ja kouri kädellään pakaroita minihamen alta. Hetken sekä isä että tytär säikähtivät, mutta sitten pikku-Ninni oli jo mukana menossa hieromassa siroilla sormillaan miehen haaroväliä. Toinen mies huikkasi jotain ja Anniina irrottautui kiihkeästä syleilystä ja astui sirosti lattialle. Molemmat miehet riisuivat vaatteensa ja kaksi komeaa kyrpää osoitti kohti heidän teinihuoraansa. Miehet asettuivat tytön molemmin puolin ja toinen kaatoi liukastusvoidetta koko paljaalle, kauniille vartalolle saaden sen kiiltelemään seksikkäästi. Tyttö jäi karvaisten miesten väliin, kun toinen tuli suutelemaan vaaleanpunaisia huulia ja toinen kutitti ja näykki niskaa kiharien hiusten alta. Molempien miesten kädet tunkeutuivat Anniinan alapään aukkoihin, sekä kourivat reisiä, pakaroita ja pystyjä rintoja.

Karvatonta pillua peittänyt minihame oli kohonnut navan korkeudelle kun yhden miehen sormet litisivät pillun sisällä ja toinen änkesi öljyllä liukastetun sormensa kireiden pakaroiden välistä perseeseen. Virtanen lysähti katsomossaan tuolille samaan aikaan pikku-Ninnin etupuolella oleva motoristimies asetteli kullinsa tytön kosteille häpyhuulille ja työntyi nopeasti syvälle teinipilluun, vieläpä ilman kondoomia. Sekä mies että teinityttö huokaisivat ja alkoivat voihkia nussiessaan seisaallaan. Takapuolella oleva mies oli saanut jo toisenkin sormen ahdetua tämän nuoren tytön ehkä jopa neitseelliseen peräaukkoon. Miestä harmitti, että kaveri oli ehtinyt korkata tytön ennen häntä, mutta hän uskoi että näin kireä teiniperse oli hieman suuremman vaivan arvoinen. Isoja miehiä lyhyempi Anniina heilui paikallaan ja pysyi vaivoin pystyssä, kun kyrpä vihdoin täytti hänen kiimaa tihkuvaa ja pitkään kiusattua pimppiään, hän tuskin huomasi toista miestä joka nyt valmisteli hänen pyllyään penetraatiota varten. Virtasen pää vajosi käsiin syvän inhon vallassa, mutta hän ei pystynyt liikkumaan tai edes sulkemaan silmiään näytelmältä, joka esitettiin naapuritalossa. Sormiensa välistä hän tuijotti kuinka himokas pikku-Ninni otti innolla keski-ikäisen miehen kullia sisäänsä suudellen tätä samalla vapaaehtoisesti eikä estellyt toista miestä ahtamasta liukastettuja sormia pyöreiden pakaroidensa välistä tiukkaan anukseen.

Takana oleva mies ei enää jaksanut katsella kuinka hänen kaverinsa nussi tätä kiimaista teinilutkaa, vaan päätti tytön perseen olevan nyt valmis. Hän levitti toisella kädellä noita herkullisia pakaroita nähdäkseen maalinsa paremmin ja ohjasi toisella kädellä jäykän, liukastetta ja ehkä spermaakin tippuvan kyrpänsä teinipersettä vasten. Sitten mies alkoi punnertaa melkoista kulliaan Anniinan anukseen ja otti samalla tukea tytön lantiosta. Teinin silmät pullistuivat kun hän tunsi terskan ensin peräaukkonsa ulkopuolella ja sitten vähitelle, hitaasti mutta varmasti toinenkin kyrpä työnnettiin pikku-Ninniin. Mies puski kulliaan voimalla äärimmäisen kireästä peräaukosta sisään kiskoen tyttöä samalla lantiosta itseään vasten. Lähes alaikäisen tytön perse puristi kokenutta kyrpää tiukasti ja nautinto oli melkein suurempi kuin mies oli muistanut. Anniina haukkoi henkeään ja otti tukea edessä olevasta miehestä uudenlaisen tunteen vallatessa hänet. Tyttö oli menettänyt neitsyytensä jo viisitoistavuotiaana, mutta anaaliseksistä ei paljon ollut kokemuksia. Kahden kokeneen miehen kullit tuntuivat ihmeellisiltä nuoren tytön sisällä, hän tunsi sekä himokasta nautintoa että kipua äärimmäisen levinneessä herkkupyllyssään, tämä oli ensimmäinen lukiotytön kokema tuplapenetraatio. Pikku-Ninni joutui seisomaan varpaillaan kun kaksi ylöspäin käyrää kyrpää nussi häntä, näky oli irstas kun kaunis tyttö yriti pysyä varpaillaan pystyssä isojen miesten nussiessa häntä säälimättömästi yläviistoon.
Masentuneisuuteen vajonnut Virtanen katseli yhä näkyä, jota yhdenkään isän ei pitäisi joutua todistamaan. Oma rakas, vasta täysi-ikäisyyden saavuttanut tytär voihki ja huusi kiimaisena ja pysyi juuri-ja-juuri pystyssä, kun kaksi melkein kolmekymmentä vuotta vanhempaa, karvaista miestä nussi tätä tyytyväisinä. Tai oikeastaan Virtasen mielestä tuo ei ollut seksiä vaan irvokas raiskaus, miehet raiskasivat hänen mielikuvansa kiltistä, viattomasta ja fiksusta pikku-Ninnistä, joka olisi neitsyt vielä aviovuoteessaan.

Kun tytär käänsi päänsä ikkunaa kohti, Virtanen näki intohimon ja nautinnon noilla kiimasta voihkivilla, kauniilla ja rakkailla kasvoilla. Kaksi kyrpää yhä vain jyystivät Anniinan sisuksissa ja tyttö näytti olevan kohta orgasmin partaalla. Tämä uusi, hyvin paheellinen nautinto oli kiihottanut häntä äärimmilleen ja hän huusi välillä söpöt huulet mutrulla kiimaansa samalla kun auenneet hiukset heiluivat edestakaisin hikisten miesten välissä. Molemmat mehet hieroivat partaansa liukasta nuorta vartaloa vasten ja yrittivät työntyä niin syvälle tämän ihanan typykän ahtaisiin sisuksiin kuin mahdollista. Miehetkin ähkivät antaessaan tälle teinitytölle elämänsä käsittelyn, molempien mielestä tämä tyttö oli todellinen luksushuora. Huomattavasti leventyneen, nuoren anuksen puristus alkoi olla liikaa pikku-Ninniä takaapäin ottavalle miehelle ja hän yritti pidätellä, ettei olisi laennut vielä. Teinin pitkät kynnet raapivat pillua nussivan miehen selkää ja sekä tytön pillu että perse supistelivat tytön kokiessa mahtavan, äänekään orgasmin. Isäkin nosti päänsä tuijottaessaan aivan liian tiiviisti oman rakkaan tyttären vavahtelua orgasmin voimasta.

Molempien miesten ollessa myös valmista kauraa he kiskaisivat kyrpänsä pois teinitytön alapään kireistä lemmenaukoista, jolloin voipunut ja orgasmin kourissa vääntelehtivä Anniina valahti polvilleen lattialle. Miehet ottivat molemmat toisen tytön veltoista käsistä kiinni kulleihinsa ja kietoivat sirot sormet laukeamipisteessä olevien elimiensä ympärille. Pikku-Ninni teki molemmilla käsillään pari runkkausliikettä ja katsoi suurilla silmillän häntä nussineiden miesten ahavoituneita kasvoja yläpuolellaan. Ensin laukesi teinipillua saanut mies, jonka sperma lensi sotkemaan nätit meikit lopullisesti, tahrasi tytön hiukset ja valui pitkin leukaa. Anniinan ihanaan teiniperseeseen kullinsa työntänyt mies kiihottui tästä vielä lisää, käänsi kyrpäänsä ja laukoi suuren, tahmean lastinsa vaalanpunaisten huulten välistä pikku-Ninnin avoimeen suuhun. Väsynyt ja kaikkensa antanut tyttö nieli urheasti miehen lastin ja otti vielä molemmat kyrvät suuhunsa. Nuori huora nuoli ja imi molempien miesten kulleista valuvat spermat pois, niin kuin kiltin tytön kuuluukin. Molemmat miehet taputtelivat spermaisen teinihuoransa päätä ja kehuivat, kuinka mahtava pano tämä oli ollut. Virtanen oli hakannut nyrkkiään pöytään ja huutanut miehiä lopettamaan hänen rakkaan tyttärensä raiskauksen ja nyt hän nyyhkytti apaattisena pöytää vasten samalla kun hänen pikku-Ninninsä lipoi huuliltaan vielä viimeiset spermat pois kyyhöttäessään paljaana vieraan asunnon lattialla. Molemmat miehet kaivoivat lompakkonsa esille ja Anniina rikastui tästä kokemuksen lisäksi myös neljäsataa euroa. Kun kovia kokenut tyttö viimein hoiperteli pois näkyvistä miesten välissä, Virtanen painoi päänsä pöytään ja nukahti nyyhkytykseensä.

Aamulla Virtanen heräsi asunnosta, jota hänen piti kaupitella. Hänen tyynynä toiminut kätensä oli hieman kipeä, mutta jälkiä eilisestä hänen oman pikku-Ninninsä seksiseikkailusta ei näkynyt. Pihalla ei ollut moottoripyöriä ja vastapäisen asunnon ikkunat olivat pimeinä. Lisäksi niskaa ja päätä särki huonon nukkumapaikan takia ja Virtanen tunsi muutenkin olonsa huonoksi ja sekavaksi. Hän oli yhä täysin poissa tolaltaan, olihan hän juuri todistanut kuinka oma pikkuinen tytär oli rajusti joutunut kahden motoristin nussimaksi, vai oliko?
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.