Niina vihkimisrituaalissa

admin Seksinovellit
06.12.2015
8282 näyttökertaa
0 kommenttia
2.75
Olen Niina Jokinen ja ikää minulla on 13 vuotta. Kolme päivää Jennan kotibileiden jälkeen olin koulussa ja sain viestin kännykkääni:

Kiinnostako sinua tienata 200 euroa helpolla keikalla? Soita. T: Samppa

Kotimatkalla soitin Sampan kännykkänumeroon saadakseni lisätietoa keikasta. Ysiluokkalainen Jenna oli esitellyt minulle isoveljensä Sampan kotibileissä ja siksi luotin mieheen.

”Tämä on sinulle helppo keikka”, Samppa selitti puhelimessa. ”Tuttavani tarvitsee nuoren tytön jonkin salaisen ja uskonnollisen seuran vihkimisrituaaliin. Sinun tarvitsee vain maata pöydällä, siinä kaikki.”

Samppa sai sen kuulostamaan helpolta ja kiinnostuin siksi rahoista. Vanhempani kun eivät anna minulle kovin usein rahaa tuhlattavaksi.

”Tulen hakemaan sinua koulun parkkipaikalta keskiviikkona kello 11. Kerro opettajallesi sairastuneesi ja meneväsi kotiin”, Samppa selitti. ”Keikan jälkeen vien sinut kotiisi.”

En ollut koskaan ennen pinnannut koulusta, mutta nyt minulla oli hyvä syy. Sovittuna aikana saavuin kouluni parkkipaikalle ja näin Sampan viittoilevan minulle punaisen Fiatin luona. Jenna tiesi minun keikastani ja siksi astelin luottavaisin mielin auton luo. Samppa avasi minulle oven ja heitin koulureppuni auton takapenkille. Istuin itse Fiatin etupenkille.

”Hienoa kun pääsit!” Samppa aloitti ja istui kuljettajan paikalle. ”Saat lupaamani rahat minulta keikan jälkeen. Minä luotan sinuun ja sinun on luotettava minuun. Jos keikkasi menee hyvin, niin minulla saattaa olla sinulle lisää mukavia hommia.” Nyökkäsin ja lukitsin itseni turvavöihin. Samppa otti esille mustan kangassiteen. ”Salaseuran jäsenet haluavat pysytellä tuntemattomina. Joudut siksi käyttämään silmäsidettä koko keikan ajan. Ei kai se ole ongelma?”

Pudistin päätäni ja annoin Sampan peittää silmäni siteellä. Sen jälkeen hän käynnisti auton ja alkoi ajaa pois koululta. Kadotin nopeasti suuntavaistoni useiden käännösten aikana. Lopulta tunsin auton pysähtyvän ja Samppa nousi autosta. Hän avasi minulle oven ja talutti minua jonkun rakennuksen sisätiloihin. Kuljimme pitkää käytävää pitkin ja muutaman avatun oven jälkeen Samppa irrotti minusta otteensa.

”Tämän pidemmälle en saa tulla”, Samppa sanoi hermostuneen oloisesti. ”Jos joku kysyy ikääsi ja nimeäsi, niin olet kahdeksantoistavuotias Sanna. Muistatko sen?”

Nyökkäsin. Tunsin kuinka aloin jännittää tulevia tapahtumia. Sydämeni alkoi lyödä nopeammin, hengitykseni kiihtyi ja tunsin käsieni hikoavan. Minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, mikä minua odotti.

Kuulin kuinka oveen koputettiin ja se avautui edessäni.

”Tässä on lupaamani tyttö”, Samppa sanoi ovenavaajalle.

”Kaunis”, kuului naisen vastaus. ”Tule sisälle.”

Nainen tarttui käteeni ja seurasin häntä huoneeseen. Ovi sulkeutui takanani. Hetken ajan oli hiljaista, aivan kuin minua olisi tarkkailtu kauttaaltaan. Sitten minulle alettiin esittää kysymyksiä.

”Oletko täysi-ikäinen?”

”Olen.”

”Tulitko tänne vapaaehtoisesti ilman kenenkään pakottamista?”

”Tulin.”

”Onko sinulla tarttuvia sukupuolitauteja?”

”Ei.”

”Käytätkö pillereitä?”

”En kai?” vastasin epävarmasti, koska en ollut ymmärtänyt kysymystä.

Kuulin kuinka vesilasiin kaadettiin vettä. Oikeaan käteeni laskettiin kaksi pilleriä ja vasempaan käteeni juomalasi.

”Niele nämä pillerit.”

”Mitä ne ovat?” kysyin keho jännittyneenä.

”Jälkiehkäisytabletteja”, nainen vastasi hermostuneella äänellä. Vaistosin tunnelman kiristyneen välillämme. Työnsin pillerit suuhuni ja nielaisin ne alas veden kera.

”Hyvä. Nyt me riisumme sinut”, nainen sanoi. ”Rituaalin aikana et saa puhua mitään, sillä se pilaa kaiken.”

Silloin korviini kantautui keskiaikainen kuoromusiikki, jossa poikakuoro lauloi latinaksi Jumalan ylistystä. Kuulin kuorolaulun kaikuvan ontosti ja uskoin olevani suuressa salissa. Silmäsiteen takia jouduin hahmottamaan ympäristöäni vain kuuloni avulla.

Tunsin kuinka ainakin kahden naisen kädet alkoivat riisua vaatteita pois päältäni. Hitaasti he riisuivat päällystakkini, paitani ja farkkuni. Sen jälkeen rintaliivieni hakaset avattiin ja liivit poistettiin päältäni. Lopulta pikkuhousuni vedettiin alas ja seisoin salissa alastomana.

Tunsin naisten katseiden vaeltavan nuoren vartaloni muodoissa.

”Kuinka vanha sinä olet?” toinen nainen kysyi minulta huolestuneena.

”Kahdeksantoista”, vastasin Sampan antaman ohjeen mukaisesti. ”Vartaloni on aina ollut siro.”

Hetken ajan naiset olivat hiljaa kuin epäröiden kuinka toimia. Sitten naiset ohjasivat minut hellästi keskemmälle salia. Kuulin vain kuoromusiikin hiljaisen pauhun. Minut ohjattiin istumaan. Tunsin kovan ja kylmän pöydänpinnan pienen pyllyni alla. Hellästi naiset painoivat hoikkaa vartaloani alemmas ja tunsin kylmän pöydän painautuvan selkääni vasten.

Käteni siirrettiin pääni yläpuolelle ja tunsin, kuinka ranteisiini pujotettiin nahkaiset remmit.

”Rituaalin aikana et saa koskea mieheen, siksi nämä siteet”, toinen nainen kuiskasi lähellä korvaani.

Nahkasiteet kiristyivät tiukalle ja vangitsivat käteni liikkumattomiksi. Sydämeni hakkasi nopeasti ja hengitykseni kiihtyi katkonaiseksi. Rintakehäni kohoili hengityksen tahdissa ja tunsin pienten rintojeni sulautuneen rintakehäni sisään.

Naiset tarttuivat vasempaan reiteeni ja levittivät sen sivuun. Tunsin kuinka polveni yläpuolelle kietaistiin nahkaside ja kiristettiin tiukalle. Saman he tekivät oikealle reidelleni. Kaikki se tapahtui hiljaisen kuoromusiikin pauhatessa salissa.

Tunsin kuinka litteälle vatsalleni ja sileälle rintakehälleni valutettiin ripaus öljyä. Kehoni värähti yllättävän tapahtuman takia. Sieraimiini tunkeutui parfyymin miellyttävä tuoksu. Naisten kädet painautuivat värisevälle iholleni ja he alkoivat hitaasti hieroa öljyä ihoni pinnalle. Minä liikuttelin vatsalihaksiani nauttien taitavien käsien hyväilystä vatsani päällä. Huokailin hiljaa käsien hyväillessä rintakehääni ja kylkiäni. Tunsin kiihottuvani naisten kosketuksista ja hyväilyistä. Nännini kasvoivat, paisuivat ja kovettuivat sileästä rintakehästä työntyviksi vuoriksi. Naisten kädet hieroivat ja puristelivat niitä hellästi.

”Sinulla on poikkeuksellisen isot nännit”, kuulin naisen lämpimän henkäyksen korvassani. Tunsin äänestä heidänkin kiihottuvan vartaloni hyväilystä.

Naiset siirtyivät käsittelemään käsivarsiani ja nekin öljyttiin kauttaaltaan. Sitten oli vuorossa kapeat reiteni ja sääreni. Nautin valtavasti taitavien käsien liikkuessa vartalollani. Yritin liikutella levitettyjä reisiäni nautinnosta käsien hieroessa öljyä niiden sileään pintaan.

Lopulta toisen naisen käsi hakeutui minun paljaalle ja sileälle hävylleni. Hän hieroi häpyhuuliani ja livutti sormeaan sisääni. Sormet puristelivat paisuneita häpyhuuliani, venyttelivät niitä ja hieroivat niitä kauttaaltaan. Toisen naisen kädet olivat hieromassa nännejäni ja hyväilemässä rintakehääni.

Minä nostelin lantiotani, hengitin raskaasti ja inisin nautinnosta tuntiessani lämpimien aaltojen virtaavan sisälläni. Puristelin sormiani nyrkkiin ja riuhdoin sidottuja käsiäni. Tunsin lämpimän kiiman kostuttavan häpyni ja sekoittuvan naisen hieromaan öljyyn.

”Tämä pikkuhuora on valmis”, kuulin naisen äänen kuiskaavan tyytyväisenä.

Molemmat naiset vetäytyivät pois luotani ja jäin makaamaan yksin sidottuna pöydän päälle.

Kuulin askeleita. Useita, sillä ne kaikuivat salissa musiikin taustalla. Vaistosin, että ympärilleni saapui useita henkilöitä, mutten voinut nähdä heitä. Minä tärisin kiimasta ja hengitin huohottaen. Sydän hakkasi sileän rintakehäni alla, josta pienet nännivuoreni sojottivat ylös tarmokkaina. Tunsin kiimani valuvan minusta ulos.

Sitten värähdin. Raskas käsi kosketti vatsaani. Käsi liukui öljytyllä ihollani hyväillen jokaisen kurvini. Minä riuhdoin käsiäni ja jalkojani nautinnosta. Huokailin syvään ja hengitin katkonaisesti kiimani lisääntyessä.

Tunsin karheiden huulien painautuvan nännini ympärille. Molempia nännejäni imettiin, nuoltiin ja imettiin uudelleen. Minä vikisin nautinnosta avuttomuuteni tähden. Olin täysin päälläni olevan miehen armoilla voimatta estää hänen tekojaan.

Lopulta tunsin, kuinka kova kalu painautui liukkaita häpypoimujani vasten. Mies levitti sormillaan turvonneita häpyhuuliani ja ohjasi kalunsa salaisimmalle reiälleni. Hitaasti tunsin täyttyväni miehen kovuudesta sisälläni. Parahdin hiljaa, sillä miehen kalu oli paksu pingottaen salaisen reikäni äärimmilleen.

”Sinä olet ihanan tiukka”, mies äännähti ylläni ja alkoi liikuttaa kaluaan sisälläni. Miehen kädet hakivat tukea levällään olevista polvistani. Vastasin miehen työntöön nostamalla lantiotani. Kiimani litisi jokaisen miehen työnnön aikana. Kuoromusiikki pauhasi korvissani täyttäen minut äänillä. Miehen rytmi nopeutui ja hän painoi reisiäni alemmas. Hänen huohotuksensa alkoi kuulua yhä selvemmin.

Vastasin miehen liikkeisiin nopeuttamalla lantioni liikettä. Tunsin räjähtäväni nautinnonaaltojen vyöryessä sisälläni olevassa meressä. Sormeni puristuivat nyrkkiin, avautuivat ja puristuivat nyrkkiin uudelleen. Ääntelin ja voihkin miehen mukana, kunnes lantioni sisältä levisi nautinnon hyökyaalto kaikkialle kehooni. Nostin lantioni ylös ja kehoni jäykistyi kaarelle. Tärisin kauttaaltani nautinnonaallon voimasta ja suustani purkautui ulos tahaton parahdus. Lantioni valahti alas ja mies teki sisääni vielä muutaman nopean työnnön. Sitten tunsin hänen nesteensä sekoittuvan omaan kiimaani.

Hetken ajan miehen kalu oli sisälläni nytkähdellen voimalla ja hän hengitti raskaasti kumartuneena minun ylleni. Lopulta hän vetäytyi pois sisältäni ja luulin rituaalin olevan ohi. Hengitin raskaasti ja nautin oman kiihkoni jälkimainingeista.

Sitten minut yllätettiin täydellisesti.

Toinen mies asettui minun jalkojeni väliin ja alkoi työntää kaluaan sisälleni. Liukas ja venynyt häpyni otti sen helposti vastaan. Tunsin miehen kalun olevan pienempi kuin ensimmäisen panijan. Mies työnsi kalunsa koko pituudeltaan sisälleni ja tunsin hänen karvoituksensa painautuvan tiukasti kiimankosteita häpyhuuliani vasten.

Mies kumartui ylleni huohottaen ja tunsi hänen karvaisen alavatsansa omaani vasten. Kalu liukui sisälläni nopeassa rytmissä ja vartaloni heilahteli rytmin mukana. Hyvin nopeasti mies ähkäisi nautinnosta ja tunsin kalun purkautuvan sykkeen sisälläni. Mies vetäytyi pois sisältäni. Hän suuteli molempia nännejäni. Hänen kätensä hivelivät rintakehääni ja kylkiäni. Lopulta mies painoi suudelman minun vatsalleni ja vatsalihakseni värähtivät kosketuksen voimasta.

Kolmas mies aloitti heti edellisen lopetettua. Hänkään ei aikaillut kanssani, vaan työntyi heti sisääni ja aloitti minun panemiseni. Kuinka monta heitä on, ajattelin järkyttyneenä. Olin jo niin väsynyt, etten jaksanut vastata miehen työntöihin lantiollani. Tunsin kuinka minun kiimanesteeni ja miesten sisälleni purkamat nesteet purskahtelivat ulos minusta jokaisen työnnön aikana.

Pian mies jalkojenvälissä vaihtui jälleen ja lopetin heidän laskemisensa. Välillä alapääni kuivattiin nesteistä ja sitten panemiseni jatkui uudelleen. Minut täytettiin kovalla kalulla yhä uudestaan ja uudestaan. Vartaloni keinui miesten työntöjen tahdissa ja joka työnnöllä häpyni litisi äänekkäästi. Miesten vaihtuessa jatkuvasti menetin lopulta alapääni tuntoaistimuksen enkä enää tuntenut kalun liikkumista hävyssäni.

Olin äärettömän poikki miesten jatkuvasta panemisesta. Kehoni makasi rentona ja voimattomana pöydän päällä heiluen vain miesten työntöjen tahdissa. Järkytyksen tunne täytti mieleni. Halusin kieltää miesten panemisen, mutta naiset olivat kieltäneet minua puhumasta. Luulin rituaalin olevan tärkeämpää kuin minun oma hyvinvointini.

Korvissani humisi ja kuoromusiikki peittyi huminan alle. Sen jälkeen tajuntani lipui pois tästä maailmasta.

Heräsin tajuttomuudesta kirpeän hajusuolan tuoksuun sieraimissani. En hetkeen muistanut, missä olin, mutta sitten tunsin kovan pöydänpinnan selkäni alla. Muistoni miesten panosta heräsivät eloon. Kuoromusiikki oli vaiennut. Käsieni ja jalkojeni siteet oli avattu.

Alaston kehoni makasi pöydällä rentona ja heikkona. Jalkani olivat puuduksissa ja alapääni oli täysin tunnoton. Käsivarsiini tartuttiin hellästi ja naiset auttoivat minut istumaan pöydän laidalle.

”Oletko kunnossa?” minulta kysyttiin ja kuulin järkytyksensävyn naisen äänessä. Nyökkäsin. Silloin oivalsin miesten sananmukaisesti naineen minut tajuttomaksi.

Minut autettiin seisomaan ja hain tukea naisten käsistä. Puutuneet jalkani kantoivat hädin tuskin painoni. Vaatteeni puettiin päälleni ja minut ohjattiin pois salista. Kuulin oven sulkeutuvan takanani.

”Oletko kunnossa?” kuulin Sampan kysyvän minulta. Hän varmasti näki kasvojeni järkyttyneen ja pelokkaan ilmeen. ”Sattuiko se?” Minä pudistin päätäni. Häpyni oli aivan turta miesten panemisen takia. Tunsin miesten nesteiden valuvan pitkin sisäreisiäni. Minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, kuinka moni mies minua oli pannut ja keitä miehet olivat olleet.

Samppa saattoi minut autolle ja avasi minulle oven. Istuin etupenkille ja hän istui viereeni. ”Tässä ovat lupaamani rahat. Vien sinut kotiisi, niin ehdit käymään suihkussa ennen vanhempiesi töistä tuloa. Voit poistaa siteesi sitten, kun olemme puolivälissä kotiasi.”

Hypistelin saamaani paksua setelitukkua käsissäni. Ne olivat pieniä seteleitä. Olin yhä järkyttynyt kokemukseni tähden ja se purkautui ulos kehoni vapinana. Käteni tärisivät ja olin pudottaa setelit. Tunsin kyyneleiden kostuttavan silmäsiteeni Sampan käynnistäessä auton.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.