Nukkuvaa esittäen

admin Seksinovellit
25.08.2013
10345 näyttökertaa
0 kommenttia
4.20
80-luvun loppupuolella vietin suuren osan kesistä seurakunnan nuorisoleireillä Keski-Suomessa. Vaikka leirit olivat seurakunnan järjestämiä, ns. hengellinen osuus oli suhteellisen pientä. Leireillä harrastettiin paljon liikuntaa erilaisten pallopelien muodossa ja suunnistusta alueen upeassa luonnossa. Leirialue sijaitsi upean, pienehkön järven rannalla ja suurin osa vapaa-ajasta tietty pulikoitiin järven lämpimässä vedessä. Joillakin leireillä toimin myös ryhmäjohtajana tai ns. isosena.

Yhtenä kesänä sain ryhmäkseni viisi 13-14-vuotiaista tyttöä. Itse olin silloin 18-ikäinen miehenalku. Tyttöjen ryhmänjohtajina toimivat tietty yleensä naispuoleiset ryhmänjohtajat, mutta tälle leirille ei riittänyt naispuoleisia johtajia, joten minulta kysyttiin, että suostuisinko tähän järjestelyyn. Leirillä oli kuutisenkymmentä nuorta ja yksitoista ryhmänjohtajaa sekä kolme leirinjohtajaa ja kanttiinissa kaksi keittäjää. Olisin mieluummin valvonut poikaryhmää, koska kaikki harrastukset ja leiritoiminnat olisivat näin olleet helpompia järjestää ja muutenkin tuntui, että tuon ikäisiin poikiin oli helpompi luoda tietty yhteishenki, jota kyseinen 10 päivän leiri vaati.

Leirillä asuttiin pienissä mökeissä, joissa oli kaksi erillistä kuuden hengen huonetta, joissa oli kolme kerrossänkyä kussakin. Varasin itselleni alapunkan ja tytöt majoittuivat muihin sänkyihin.

Viikko lähti vauhdikkaasti liikkeelle ja aika nopeasti saatiinkin alulle ihan mukava ryhmähenki minun ja tyttöjen kesken. Iltaisin kokoonnuttiin leiritulen ääreen ja paistettiin makkaraa ja laulettiin tai pelattiin pelejä koko leiriväen kesken. Nuorten nukkumaanmenoaika oli puoli kymmeneltä ja pyrittiin saamaan hiljaisuus aikaiseksi kymmenen maissa, jonka jälkeen me ryhmänjohtajat palasimme leiritulen ääreen viettämään iltaa ja juttelemaan. Muutamina iltoina nautimme illalla olutta ja hieman väkevämpää hieman sääntöjä uhmaten.

Toiseksi viimeisenä iltana ilojuomaa tuli nautittua hieman enemmän ja palasinkin tupaan pienessä hiprakassa. Kuulin jo mökin ulkopuolella hihitystä mökistä, joten tytöt eivät suinkaan olleet vielä nukahtaneet, vaikka olivat esittäneetkin nukkuvaa jo lähtiessäni. Kun avasin tuvan oven, hihitys loppui kuin seinään. Totesin itsekseni, että kyllä 13-14-kesäiset ovat suht lapsellisia vielä, jos tosiaan luulivat, etten olisi huomannut, että leikkivät nukkuvaa astuessani tupaan.

Menin maaten ja sain jopa unen päästä kiinni, kun havahduin kuiskutteluun. Olin kuitenkin nukkuvinani ja kuuntelin tyttöjen keskustelua. Vanhin tytöistä, Mira, melkein 15 täyttänyt naisenalku, oli tyttöryhmässä jonkinlaisessa johtajan asemassa ja vahvisti sitä joka käänteessä tuoden esiin kypsyytensä muihin nähden ja painottaen kokeneisuuttaan. Muut tytöt olivat 14-vuotias Tiia, langanlaiha pitkähkö urheilullinen tyttö, jonka nuoret rinnat olivat vasta kasvunsa alussa; 14-vuotias Noora, puhelias, hieman pyöreämpi tyttö; 13-vuotias Sari, jonka enkelimäisen kauniit kasvot ja pitkät, lähes mustat hiukset saivat pojat villeiksi; ja vasta 13 täyttänyt Emilia, ryhmän nuorin ja ehkä siitä syystä myös hiljaisin mutta kiusallisen söpö tyttö.

Rääväsuu Mira totesi kuullensa muiden ryhmäjohtajien puheita minusta, että juovuksissa nukahdan niin syvään uneen, että en heräisi, vaikka norsulauma rynnistäisi ylitseni ja kuinka olivat yhdellä leirillä kantaneet minut porukalla 150 metrin matkan järven rantaan ja heittäneet silloin jäätävään veteen ennen kuin heräsin. Tytöt olivat siis huomanneet, että olin juovuksissa, ja Mira totesi, että voivat jatkaa juttelua ja että tuskin heräisin siihen. Tyttöjen keskustelu keskittyikin poikiin ja jokaisen tytön oli kerrottava, kenestä leirin pojista tykkäsivät. Kuuntelin tunnustuksia mielenkiinnolla ja totesin itsekseni, että tyttöjen tykästymiset olivatkin aika hyvin havaittavissa leirin aikana.

Seuraavaksi Mira kysyi tytöiltä, että ketkä tytöistä sormettivat itseään miettiessään poikia ja kuinka usein harrastivat sitä. Tiia, Noora ja Sari myönsivät sormettavan itsensä melkein joka päivä ja hetken päästä myös Emilia myönsi asian pienen tivaamisen jälkeen. En ollut täysin varma, että Emilia edes tiesi, mitä sormettaminen oli, mutta ryhmäpaine todennäköisesti sai hänet kuitenkin myöntämään asian.

Seuraavaksi Mira kysyi, että ketkä tytöistä olivat menettäneet neitsyytensä. Tähän ei tunnustuksia tullut kuin Miralta itseltään. Hän oli lahjoittanut neitsyytensä naapurin Markolle perheiden illanistujaisten aikana edellisenä syksynä ja kertoi tytöille kokemuksistaan ja siitä, kuinka hyvältä paneminen tuntuu pienen kivun jälkeen. Mira oli kuulemma myös saanut taivaallisen orkun sillä kertaa ja vannoi, että sormettamisella ei voi yhtä voimakasta orkkua saada.

Kuunnellessani tyttöjen juttuja alkoi paine kasvaa boksereissani ja totesin itsekseni, että olisi pitänyt vetää peitto suojaksi ennen nukahdusesitystäni. Nyt en uskaltanut liikahtaakaan siinä pelossa, että tyttöjen tarinat loppuisivat siihen. Tunsin kuinka jäykistyvä kyrpäni pyrki ulos shortsien lahkeesta, mutta toivoin vain, että lahjetta olisi sen verran peittämään terskan päätä, että valoisa kesäkuun yö ei paljastaisi tilaani.

Seuraavaksi Tiia kysyi muilta tytöiltä, että sormettiko kukaan itseään juuri sillä hetkellä, johon Mira totesi heti, että totta kai ja että märkää onkin jo aikalailla. Vähitellen muutkin tytöt tunnustivat koskettelevansa itseään ja näin jopa silmäkulmasta vastakkaisen yläpunkan pikku Emilian käden hakeutuvan peiton alle jalkojen väliin. Ilmeisesti Emilia kuitenkin tiesi, mistä sormettamisessa oli kyse ja oli ehkä kuitenkin harrastanut sitä ennenkin.

Aika pitkä hiljaisuus laskeutuikin tämän jälkeen huoneen ylle ja pelkäsin hetken, että tytöt saivat kuitenkin unen päästä kiinni, kunnes kuulin kuitenkin yleistä kahinaa huoneessa ja vastakkaisesta alapunkasta aika voimakasta litinää. Mira oli potkaissut peiton pois ja makasi siinä jalat täysin levällään työntäen kahta sormea sisäänsä.

”Haluaako joku nähdä, miltä pillu, jota tosissaan panettaa, näyttää?” kysyi Mira kääntyen poikittain sängyssään, levittäen jalkansa entisestään.

Kaikki tytöt kääntyivät sängyissään ja katselivat Miran märkää häpyä, joka näkyi nyt kosteudestaan kiiltävänä ja turvonneena minullekin. En uskaltanut avata silmäni kuin juuri sen verran, että näin tuon ihanan, punaisena hehkuvan aukon ja avoimet, mehukkaat häpyhuulet, jotka olivat turvotuksesta auenneet juuri sopivasti paljastaen aukon, josta valui muutama tippa kiimaa ja klitoriksen, joka törrötti hupustaan. Mira vei taas pari sormea aukolle ja painoi ne hitaasti sisälle, samalla kun pyöritti toisen käden keskisormella klitorista.

”Vittu mua panettaa niin paljon, ette tiedäkään”, huohotti Mira, jota koko tyttökatras komppasi ikään kuin olisivat jokainen nussineet enemmänkin.

”Katookaa hei ton Janin alkkareita, sillä seisoo!” totesi Mira yhtäkkiä ja minulla nousi kylmä hiki otsalle. ”Paljoo saan, jos kosketan sen munaa?”

”No ainakin saat puhelun himaan, jos se herää”, totesi Tiia ja kurkottautui yläpuolellani olevasta punkasta katsomaan.

Hetken päästä kuulin, kuinka Mira nousi hiljaa sängystään ja hiipi sänkyni eteen ja laskeutui polvilleen keskivartaloni kohdalle.

”Ihan oikeesti, se on melkein ulkona. Jos nostan tota lahjetta vähän, se näkyy kokonaan.”

Miran touhut saivat kaikkien tyttöjen mielenkiinnon ja jopa Emilia ja Sari nousivat istumaan sänkyihinsä. Mira siirsi hiljaa lahjetta sivuun ja tunsin, kuinka kurkkuni oli täynnä sylkeä ja olisi ollut pakko nielaista, mutta en uskaltanut.

”Kattokaa, sen päästä valuu kiimaa”, kuiskasi Mira.

”Onks se spermaa?” kysyi Tiia.

”Eiku se on sellasta kiimalimaa, jota tulee jätkiltä, kun niillä seisoo tosi kovaa.”

Tunsin kosketuksen kullin varrella ja lämpimän otteen, joka alkoi hiljaa runkata kullinvartta. Pidin silmäni visusti kiinni ja yritin pysyä täysin liikkumatta, jotta en jäisi kiinni valeunestani.

”Mä otan ton suuhun, jos kaikki muutkin lupaa tehdä sen”, heitti Mira värisevällä äänellä. ”Onks kukaan ottanu jätkältä suihin?”

”Mä oon kerran ottanu muutaman vedon serkulta landella”, totesi Tiia. ”Mitä jos siltä tulee?”

”Ei siltä niin pian voi tulla, ja entäs sitte jos tuliskin? Oon mä Markon spegua kerran maistanu eikä se ollu niin pahaa.”

”Mut mä teen sen vaan, jos te muutkin teette”

”Oot hullu”, tirskuivat Tiia ja Noora, ”mut OK, anna mennä.”

Hetken päästä tunsin lämpimän hengityksen lähestyvän terskaa, jonka pää oli jo ihan märkänä touhutipoista. Kun lopulta tunsin huulet terskanpäällä, jouduin tosissaan keskittymään liikkumattaoloon. Lämpimät huulet puristivat hellästi terskaa ja liikkuivat alas kullin vartta. En voinut uskoa tätä todeksi: 14-vuotias rääväsuu oli ottamassa minulta suihin seurakunnan leirillä neljän muun tytön katsellessa toimitusta.

Sillä aikaa kun Mira työnteli kulliani nopeutuvaan tahtiin suuhunsa, kuulin kuinka yläpetien tikkaat natisivat muiden tyttöjen siirtyessä lähemmäs katselemaan touhua.
Äkkiä kulli lurpsahti Miran suusta. ”Mähän sanoin, ei se herää. Tiian vuoro.”

Mira siirtyi sivuun ja antoi tilaa Tiialle, joka teki muutaman runkkausliikkeen.

”Se on oikeesti tosi kova, ja aika paksu”, totesi Tiia.

Hetken päästä tunsin taas huulien sulkeutuvan terskan ympärille ja varovaisen, ehkä hieman hapuilevan imutuksen kullillani.

Tytöt vuorottelivat ehkä noin parin minuutin ajan imien ja nuollen kullia ja minulla alkoi olla tukalat paikat pidätellä lasti sisällä. Jopa Emilia otti kullini suuhun yllättävän varmalla otteella. Emilian imutellessa minua tytöt hihittelivät ja kuiskuttelivat siitä, miltä tuntui, kun oli kulli suussa.

”Mua vaan pelotti, että siltä tulee spermaa, kun sieltä tuli jotain lämmintä, kun imin”, Sari hihitti.

”Paljoks saan, jos painan pillun sen naamalle?” kysyi Mira yhtäkkiä.

”Sää oot ihan seko, Mira”, naureskelivat muut.

”Jos joku nuolee mua sen jälkeen, teen sen, muuten en.”

”Mä en oo ainakaan mikään lesbo”, totesi Tiia yökötellen.

”En oo mäkään lesbo, mutta se tuntuu silti niin hyvältä ja mun on pakko saada orkku kohta”, Mira valitteli.

”No jos sä sen teet, niin kaikki nuolee sua vähän, eiks niin?” Tiia kuiskasi.

Tunsin kuinka Mira nousi sänkyyn ja asettui hajareisin pääni ylle, kun Emilia vielä jatkoi imuttamista. Tunsin pistävän pillun tuoksun Miran laskeutuessa alaspäin ja kuumuuden, joka hohkasi häpyhuulien välistä. Näköjään tuon ikäisten tyttöjen alapääpesu ei ollut ihan vielä hallussa, ja häpyhuulien kosketellessa nenääni pistävä makea haju oli jo aika voimakasta – mutta tuossa tilanteessa jotenkin vaan niin kiihottavaa.

Mira alkoi hinkata pilluaan suutani vastaan ja korjasi hetken päästä asentoaan niin, että ylsi hinkkaamaan klitoristaan nenääni vastaan. Muut tytöt hihittelivät ja tirskuivat ja Miralta pääsi muutama voihkaisu. Emilia lopetti onneksi suihinoton siihen, koska muuten minulta olisi tullut sillä hetkellä. Vuorotellen tytöt koskettelivat elintäni ja tutkiskelivat sitä sillä aikaa, kun Mira tyydytteli itseään naamallani. Välillä en saanut pitkiin aikoihin henkeä, kun pillu painautui voimakkaasti kasvojani vasten ja oli työn takana, etten olisi paljastunut, kun haukoin henkeä, kunnes Mira viimein nousi päältäni.

”Vittu, jos se ois ollu hereillä ja nuollu mua samalla. Olin niin lähellä tulla”, totesi Mira hengästyneenä.

Näin silmänraosta, kuinka Mira asettui hajareisin sängylleen ja komensi tytöt antamaan palkintonsa. Tiia siirtyi ensimmäisenä Miran jalkojen väliin ja ryhtyi varovaisin vedoin nuolemaan Miran jalkoväliä.

”Laita sormi sisään samalla”, komensi Mira.

Sari ja Noora jatkovat kullini runkkamista hitain liikkein ja tyydyttivät itseään välillä seuraten naapurisängyn menoa.

Sari vaihtoi paikkaa Tiian kanssa ja Noora nousi puolestaan hajareisin minun kasvoilleni hinkkaamaan pilluaan Miran tavoin, jolloin Tiia totesi: ”Mä aion panna tota hei”.

”Ootsä tarpeeks märkä?” Mira kysyi. ”Muuten se saattaa sattua vähän.”

”Oon ihan märkä, valuu melkeen.”

Nooran hinkatessa klitoristaan suutani ja nenää vasten tunsin, kuinka Tiia laskeutui hiljaa kivikovana seisovan kyrpäni päälle. Emilia ohjasi terskaa huulien väliin Tiian levittäessä häpyhuuliaan vapaalla kädellään niin, että tunsin aukon terskaani vasten. Tiia ryhtyi hiljaa laskeutumaan alaspäin, jolloin terskan pää upposi vähän tiukkaan, lämpimään puristukseen.

”Ei vittu, ei tää mahu”, Tiia vaikeroi.

”Paina vaan, kyllä se mahtuu. Ekaks tuntuu, ettei mahtuis, mutta kyllä se sitten menee”, opasti Mari.

Tiia painoi vielä lujempaa ja tiukan teinipillun puristus oli minulle melkein liikaa. Tunsin jo, kuinka lastin liikkeellelähtö oli lähellä.

Yhtäkkiä jokin avautui ja puristus antoi hieman periksi, jolloin räjähtämäisillään oleva kullini upposi juurta myöten tuohon lämpimään puristukseen. Tiialta kuului vaimea vaikerrus ja muut tytöt kysyivät huolissaan, että sattuuko. ”Ei enää paljoo, itse asiassa tuntuu jo aika hyvältä.”

Tiia istui hetken hiljaa kullini päällä ja aloitti sitten hiljaisen, varovaisen naimisen. Noora hinkkasi itseään kasvojani vasten jo aikamoisella vauhdilla ja hengitti kiivaasti ja ynisi hiljaa.

”Kattokaa Nooraa! Siltä muuten tulee just. Tuleeks sulta, Noora?” Mira kysyi.

”Aah… joo, taitaa… tulla kohta.”

Nooran liikkeet voimistuivat entisestään ja tunsin välillä, kuinka Noora suoristi selkäänsä ja ryhtyi voimakkaasti pyörittelemään klitoristaan, jolloin tytön peppureikä hinkkaantui nenääni vasten. En voinut kuvitellakaan, että pillusta selvästi erottuva peppureiän haju saisi minut kiimaiseksi, mutta se oli niin viaton ja pehmeä.

Tyttö pyöritteli peppuaan pitkään nenääni vasten ja klitoristaan sormellaan ja pyysi vaikeroiden, melkein itku kurkussa vierellä olevaa Emiliaa painamaan sormen hänen pilluunsa. Tunsin Emilian käden leuallani, kun hän painoi ensin yhden sormen ja sitten toisen sisälle, jolloin pillusta ryöpsähti aimo annos kiimanesteitä suuhuni tytön lauetessa kasvoilleni.

”Nooralta tulee!” huudahti Emilia hihkuen, enkä minä pystynyt pidättelemään enää orgasmiani. Tiia ratsasti kalullani jo aika lujaa, kun tunsin, kuinka iso lasti lähti liikkeelle. Sperman ryöpsähtäessä syöksy toisensa jälkeen Tiian tiukkaan pilluun tunsin, kuinka Tiian pillun lihakset alkoivat supistella ja tyttö huusi suoraa huutoa: ”Vittu, multakin tulee, Noora, aah!” Tiian liikkeet muuttuivat väkivaltaisiksi, kun hän orgsmiryöppyjen tahtiin painoi kullini täydellä voimalla pohjaan saakka, ja tuntui kuin pillu imisi kaiken sperman kullistani.

Tiian ja Nooran lysähtäessä kasaan päälleni kuulin, kuinka Mira komensi Saria jatkamaan vielä vähän. Hetken päästä Miralta kuului pitkä ulvaisu hänen saadessaan pitkän orgasmin.

”Vittu, se tuli mun pilluun, samalla kun multakin tuli”, totesi Tiia noustessaan raukeana pois päältäni.

”Purista nopeesti pois spermat, ettet tuu raskaaksi”, komensi Mira vielä hengästyneenä omasta orkustaan.

Tiia kyyristyi katsomaan pilluaan, kun veltostuva kullini lurpsahti ulos märästä, turvonneesta pillusta. Näin silmänraosta, kuinka hieman verensekaista spermaa valui aimo annos vatsalleni Tiian levittäessä häpyhuulia. Pillunreikä aukesi ja sulkeutui toistuvasti, kun tyttö yritti puristaa lämmintä spermaa ulos pillustaan niin paljon kuin pystyi. Emilia painoi vielä sormen tytön pilluun yrittäen kaapia loputkin nesteet ulos.

Emilian toinen käsi kävi kovaa tahtia jalkojensa välissä eikä tyttö ollut vielä saanut helpotustaan. Vastakkaisen sängyn vieressä polvillaan istuva Sari sormetti myös itseään jatkaen vieläkin Marin nuolemista, vaikka Mari oli jo saanut mojovan orgasmin.

”Saako pojalle stondiksen uudelleen, vaikka sillä on jo tullut spermaa?” kysyi Emilia varovasti ääni värähdellen.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.