Nuorena saunan puolella

admin Seksinovellit
01.06.2014
36899 näyttökertaa
0 kommenttia
3.78
Tämä tapahtui 70-luvun alussa. Asuin maalaistalossa ja tilan töihin osallistuttiin jo pienestä pitäen. Kun olin tuolloin jo 15-vuotias, osallistuin tavan mukaan jo ”miesten töihin”. Oli elokuun loppu, koulun kesäloman viimeiset päivät ja viljaa puitiin ensimmäisiä kertoja leikkuupuimurilla. Puimureita ei ollut edes joka kylässä, joten meillekin puimuri tuli 20 kilometrin päästä. Viljat kuljetettiin traktorilla puimurin omistajan kuivaamoon, jota lämmitettiin puilla, joten siellä piti olla kipinävahtina ja lisäämässä puita uuniin. Tuo homma oli langennut nyt minun osakseni ja olin körötellyt mopolla iltapäivällä kuivaamolle.
Illan alkaessa jo hämärtyä talon isäntä tuli kuivaamolle ja sanoi, että lähdetään saunomaan, koska viljalasti oli jo kuivunut ja viljat voitiin jättää joksikin aikaa yksinkin. Kuivaamossa oli pölyistä ja kuumaa, joten saunakutsu ei olisi parempaan aikaan voinut tulla.
Rantasauna oli reilun kilometrin päässä, joten menimme sinne isännän autolla. Matkalla isäntä kertoi, että heillä oli vieraita ja että he olivat myös saunalla emännän kanssa. En ollut tiedosta kovin innostunut, koska siihen aikaan olin aika häveliäs alastomuuden suhteen.

Itse asiassa vältin saunomista vieraiden kanssa, sillä häpesin ohutta, lähes karvatonta kikkeliäni, jolla ei ollut mittaa lepotilassa kuin 5-6 cm ja terskaa peitti esinahka, joka ulottui ainakin sentin verran terskan yli. Yleensä muiden kanssa saunoessa vaivihkaa vedin esinahkaa terskan taakse, jolloin pippeli vähän paisui eikä näyttänyt niin pieneltä.
Olin jo kuitenkin oppinut runkkaamaan jo vuosia aiemmin ja teinkin sitä ahkerasti lähes päivittäin, välillä montakin kertaa päivässä.
Sydän pamppaillen saavuin saunalle ja astuin isännän perässä pukuhuoneeseen. Isäntä riisui heti itsensä alastomaksi ja minä seurasin esimerkkiä, ja olin pelkät alushousut jalassa, kun saunan ovi aukesi ja sieltä astui ulos talon emäntä, joka oli aika reippaasti ylipainoinen. Hänellä oli bikinit päällä, mutta ne paljastivat, kuinka pienet rinnat hänellä oli. Takamuskin oli muuhun ruumiiseen nähden kapea ja litteä, kuin miehellä. Emäntä tervehti minua ja jatkoi suoraan järveen uimaan.
Sipaisin äkkiä housut jalastani, vedin esinahkani terskan taakse ja astuin saunaan. Lauteilla oli isäntä ja heidän vieraansa, hieman yli 40-vuotias hoikka mies, joka esitteli itsensä Ristoksi. Istuin miesten väliin nauttimaan löylystä ja kuuntelemaan heidän tarinoitaan.
Kohta saunan ovi aukesi ja saunaan astui uimassa ollut Riston vaimo. Tämä oli aivan toista maata kuin talon emäntä, rinnat olivat suuret, kokonsa vuoksi aavistuksen riippuvat ja lantio naisellisen pyöreä. Koska hänellä ei ollut uimapukua, saatoin vain hämmästellä suurta mustaa karvakolmiota pyöreiden reisien ja vatsan yhtymäkohdassa.
Nainen seisoi lattialla edessämme täysin häpeilemättä ja ojensi minulle kätensä esitellen itsensä Marjataksi. Tuntui omituiselta istua alasti ja tervehtiä alastonta, ventovierasta naista. Marjatta seisoi edelleen edessämme ja jutteli isännälle niitä näitä, kunnes nousi lauteille ja hitaasti käänsi peppunsa meidän suuntaamme istuutuessaan minun ja miehensä väliin. Pakarat olivat pyöreät ja sopusuhtaiset tuohon uhkeaan vartaloon.
Saunan lauteet eivät olleet kovin leveät, mutta silti minusta tuntui, että Marjatta istui tarpeettoman lähellä minua, ainakin hänen reitensä painautui tiiviisti reittäni vasten. Olin varmaan hengittämättä ja mietin kuumeisesti, miten tästä tilanteesta selviän. En voinut ajatella vieressäni istuvaa alastonta naista, jotta minulla ei olisi alkanut seistä, enkä halunnut hänen näkevän pientä pippeliäni.

Kohta isäntä laskeutui lauteilta lattialle peseytymään Marjatan, Riston ja minun silmien edessä. Hänellä oli kooltaan aivan keskiverto kalu ja terskan pää hieman pilkotti esinahan alta. Vilkaisin nopeasti Marjattaan ja huomasin hänen seuraavan häpeämättömästi isännän peseytymistä. Siirryin vähän sivummalle, ettei reitemme olisi enää yhdessä ja kuului maiskahtava ääni, kun märät reitemme irtosivat toisistaan. Marjatta nauroi ja taputti reittäni sanoen, ettei ollut huomannutkaan meidän liimautuneen yhteen. Sormet kävivät häkellyttävän lähellä reisien väliin piilottamaani pippeliä.
Isäntä sai itsensä pestyä ja lopuksi hän pyysi Ristoa pesemään selkänsä. Kun Risto laskeutui lauteilta, näin hänen kalunsa, joka oli aivan valtavan kokoinen, varmasti lähes 20 cm pitkä velttonakin ja käsittämättömän paksu. Terska oli kokonaan paljaana ja kivekset roikkuivat syvällä reisien välissä.
Kun selkä oli pesty, isäntä sanoi lähtevänsä uimaan ja minä myös livahdin samalla alas lauteilta, jotta voin mennä hänen edellään järveen näyttämättä Marjatalle pyllyäni ja pippeliäni. Ajattelin uida niin kauan, kunnes Marjatta ja Risto olisivat saunoneet ja peseytyneet ja pääsisin yksin saunaan pesulle. Vedessähän pippelini kutistuisi niin olemattomaksi, ettei sitä kehtaa kenellekään näyttää. Varsinkin kun Risto oli juuri esitellyt jättikalunsa.
Mutta samassa Marjatta asteli laiturille ja jäi laiturin päähän seuraamaan isännän ja minun uimista. Marjatta seisoi pienessä haara-asennossa lantio eteen työnnettynä, aivan kuin olisi halunnut esitellä itseään. Isäntä nousi järvestä laiturille ja sanoi Marjatalle:
- Vien Eilan talolle ruuan laittoon ja menen itse käymään vielä kuivurilla, joten tuokaa te Riston kanssa tuo Ari tullessanne. Ei ole mitään kiirettä. Kylpekää rauhassa, kun siellä kaupungissa tämä taitaa olla harvinaista herkkua.
Minun teki mieli lähteä isännän ja emännän mukaan, mutta ei ollut mitään mahdollisuutta nousta järvestä Marjatan näkemättä, joten huikkasin heille järjestelyn sopivan minulle. Marjatan äänessä oli jotenkin ilkikurinen sävy, kun hän sanoi:
- Eiköhän tämmöinen opettajapariskunta pysty yhden pojan hoitamaan.
Sen sanottuaan Marjatta laskeutui veteen ja ui kierroksen laiturin edessä ja minä huomasin tilaisuuteni tulleen poistua saunaan. Kun uin portaille, Marjatta saapui niille yhtä aikaa ja tarttui myös portaan kaiteeseen. Koska minä olin jo nousemassa portaita, painautui hän minuun kiinni niin, että tunsin hänen suuret rintansa vasten selkääni.

- Naiset ensin! hän sanoi sama ilkikurisuus äänessään. Siirryin sivuun ja hän alkoi nousta portaita edelläni. Minulla oli suora näköyhteys hänen pakaroihinsa ja reisien välissä pilkottavaan karvapehkoon. Viimeisellä askelmalla hän pysähtyi hetkeksi ja jostain syystä pyllisti hetken aikaa niin, että karvaiset häpyhuulet olivat selvästi näkyvissä. Näky kiihotti minua niin, että pippelini turposi hieman, joten nykäisin esinahan taas terskan taakse ja kävelin tuon jumalaisen pyöreän pepun perässä saunalle, jossa Risto istui olutpullo kädessään sanojensa mukaan selänpesua odottamassa.
Kapusin lauteille ja asetuin niin lähelle ovea kuin mahdollista, jotta pääsisin tarvittaessa livahtamaan itseäni esittelemättä ulos.
Risto ja Marjatta astuivat myös saunaan ja Marjatta alkoi sekoittaa pesuvettä Riston selänpesua varten. Risto asettui vinoittain aivan eteeni nojaamaan lauteita vasten ja kumartui eteenpäin, niin että tuo valtava siitin suurine kiveksineen roikkui esillä.
Marjatta hieroi saippuaa Riston selkään ja kädet menivät pakaroille saakka, joita – ja etenkin niiden väliä – Marjatta tuntui hierovan erityisen hartaasti. Lopulta hän raotti toisella kädellään Riston pakaroita ja työnsi saippuaisen etusormen miehen peräaukkoon niin pitkälle kuin pystyi. Risto kumartui lisää, kunnes pyllisti avoimesti Marjatalle, jonka sormi teki edelleen hierovaa liikettä miehen anuksessa. Samalla huomasin Marjatan suurien ruskeiden nännien paisuvan entistäkin suuremmiksi.
Jo pakaroita saippuoidessa Riston elin oli alkanut jäykistyä ja nyt se huojahteli ainakin 25-senttisenä sojottaen vaakatasossa paksuna kuin meetvurstipötkö.
- Ristolla on vaivaa eturauhasessa ja sitä pitää hieroa säännöllisesti ja sauna on tähän paras paikka, sanoi Marjatta katsoen samalla minuun. Hänen katseensa jäi minun haaroihini, ja kun vilkaisin alaspäin, näin minunkin kaluni olevan täydessä erektiossa sojottaen suoraan ylöspäin terskan ollessa edelleen esinahan peitossa. Olin niin kiihottunut kaikesta näkemästäni, etten enää häpeillyt näyttää itseäni. Levitin jopa jalkojani, jotta Marjatta näkisi myös karvattomat kivekseni. Tämä oli varmaan hänenkin mieleensä, koska hän jatkoi pippelini tuijottamista outo kiilto silmissään.
Marjatta jatkoi Riston eturauhasen hieromista ja kurotti toisen kätensä jalkojen välistä mahtaville kiveksille, joita alkoi häpeämättömästi puristella. Kohta käsi siirtyi kullin varteen, jonka ympäri hänen hoikat sormensa eivät edes ylettyneet.
- Koska eturauhasen hieronta aiheuttaa erektion, niin se täytyy laukaista siemensyöksyllä, muuten nesteet jäävät rauhaseen ja vaivat vain pahenevat, selitti Marjatta opettajamaisen asiallisesti minulle katsoen taas pippeliäni.

- Ari, annatko lisää saippuaa, pyysi Marjatta, joten nousin ylös, jolloin napaa kohti jököttävä kaluni oli aivan Marjatan silmien edessä. Nautin hänen katseestaan niin, että tahallani viivyttelin hetken ennen kuin laskeuduin alas ottamaan nestesaippuan ojentaakseni sen hänelle.
- Voisitko puristaa sitä lisää käteeni, sanoi Marjatta ja hämmästyin, mitä hän tarkoitti, kunnes tajusin, että minun piti lisätä saippuaa Riston kalun ympärille kiertyneeseen kämmeneen.
Kiihkoissani siirryin ahtaassa tilassa heidän sivulleen, jolloin erektiossa sojottava kaluni tökki Marjatan reisiin ja pakaroihin. Meinasin laueta siihen paikkaan, kun tunsin Marjatan painavan pyllyään elintäni vasten terskan ollessa juuri pakaravaon kohdalla. 12-senttiseni painui hetkeksi kokonaan noiden suurien mutta napakoiden pakaroiden väliin, jotka samalla selvästi puristuivat yhteen. Sain siirryttyä kuitenkin heidän viereensä ja jouduin kumartumaan nähdäkseni, missä Marjatan käsi oli.
Siinä se oli edelleen Riston elimellä aivan silmieni edessä. Kalu oli tummanruskea ja suuret verisuonet olivat pullistuneet sen pintaan. Kun yritin puristaa saippuaa nyt terskan alapintaan puristuneeseen käteen, koskettivat minunkin sormeni tuota mahtavaa pötköä, jolloin tunsin, kuinka se sykki kuin halkeamaisillaan. Jäin kyykkyyn lattialle seuraamaan tuota uskomatonta näkyä pystymättä nousemaan ylös, sillä halusin seurata tuon näytelmän loppuun saakka.
Marjatta veti hitaasti sormensa pois Riston peräaukosta ja siirsi toisenkin kätensä kullin ympärille ja alkoi kaksin käsin runkata valkoisen saippuavaahdon peittämää terskaa. Mielenkiinnolla seurasin sitä, koska usein olin miettinyt, kuinka ympärileikattua penistä runkataan, kun siinä ei ole esinahkaa, jota voisi liikuttaa terskan yli. Nyt sain siitä perusteellisen esityksen.
Marjatta painoi leveän lantionsa kiinni Riston lihaksikkaisiin urheilijan pakaroihin ja alkoi tehdä naimaliikkeitä Riston takapuolta vasten. Kiinteät reidet vain värisivät naisen nussiessa miestään takaapäin karvakolmiollaan.

Viimein Riston siitin turposi vieläkin lisää ja alkoi nytkähdellä enteillen pian tapahtuvaa laukeamista. Samassa Risto karjahti ja valtavan pitkä ja paksu spermaryöppy purkautui vaakasuoraan eteenpäin. Marjatta lypsi kalua kaksin käsin ryöpsähdysten tahdissa ja sitä tuntui kestävän vaikka kuinka kauan. Viimein sperman tulo ehtyi ja minäkin heräsin siihen hetkeen ja pelkäsin olleeni liian tungetteleva katsoessani ihan vierestä Riston laukeamista.
Siirryin takaisin lauteille istumaan, mutta nyt niin, etten koskettanut kalullani Marjatan reisiä, pakaroista puhumattakaan, sillä olisin varmasti lauennut ensimmäisestä kosketuksesta.
Risto kaatoi vettä päällensä ja sanoi lähtevänsä uimaan ja sitten kävellen talolle ja pyysi Marjattaa tuomaan minut autolla sinne. Ymmärsin sen vihjeenä, että saisimme olla Marjatan kanssa rauhassa kahden ja se sai seisokkini entistä kovemmaksi. Katsoessani jalkojeni väliin huomasin esinahan alta riippuvan pitkän limatipan, mutta en laukeamisen pelossa uskaltanut pyyhkiä sitä kädellä poiskaan.
- Nyt on Arin selkä vuorossa, sanoi Marjatta ja seisoi lattialla valtavat nännit törröttäen odottamassa minun asettumista pestäväksi.
Nousin ylös ja hieman viivytellen käännyin ottamaan pefletin käteeni, jotta Marjatta näkisi kunnolla silmiensä korkeudella heiluvan kivikovan pippelini ja siitä roikkuvan kiimatipan.
Marjatta alkoi saippuoida selkääni ja kohta hänen pehmeät kätensä olivatkin pakaroitani enemmänkin hieromassa kuin pesemässä ja toinen käsi käväisi muutaman kerran reisien yläosassa ja niiden välissä välilihalla koskettamatta kuitenkaan kiveksiä. Se olisi varmasti saanut minut purkautumaan.
- Teillä pojilla on yleensä aika huono peppuhygienia, joten kumarrutko, jotta saadaan pyllypuolikin puhtaaksi, pyysi Marjatta.
Olin niin kiihkoissani, että asetuin polvilleni alimmalle lauteelle ja pyllistin peppuni niin pitkälle taakse kuin pystyin. Marjatan sormet painuivat pakaravakooni ja pian tunsin sormen hitaasti hierovan tiukkaa peräreikääni.
- Saanko laittaa sormen peräaukkoosi? kysyi Marjatta ja vastausta odottamatta alkoi työntää hitaasti sormeaan pyllyyni. Tunne oli aivan uskomaton, kun tuo taitava nainen alkoi pian hieroa eturauhastani. Odotin, koska hän tarttuisi penikseeni, mutta pettymyksekseni hän veti kohta sormen pyllystäni ja pyysi minua nousemaan ylös.
- Oletko ollut koskaan terveystarkastuksessa, jossa on tutkittu myös pippeli? Minusta näyttää, että esinahkasi on liian ahdas, koska terska ei paljastu erektiossa. Risto on poikasena ympärileikattu samasta syystä, puheli Marjatta, enkä minä saanut sanaa suustani. - Jos käännyt minuun päin, niin voin tarkistaa, onko sinullakin sama vaiva, hän sanoi.
Käännyin hänen puoleensa seisoen lauteella, jolloin kaluni oli hänen rintojensa tasolla.
- Kiihotuslimaa näyttää erittyvän oikein hyvin, se puoli ainakin on kunnossa. Vedän nyt esinahkaa varovasti taakse. Sano heti, jos se sattuu, sanoi Marjatta tarttuen punakyntisillä etusormellaan ja peukalollaan terskaa peittävään nahkaan. Jalat täristen katsoin, kun nahka rullautui taakse ja punainen terska alkoi paljastua sen alta.
- Hyvinhän tämä liikkuu. Se vaan näytti tiukalta, kun se on näin pitkä. Nyt se on aivan takana, joten kaikki on sittenkin kunnossa. Vedän vielä muutaman kerran sitä.

Marjatta varmaan tunsi kokemuksellaan laukeamiseni olevan käsillä, sillä työntäessään esinahan terskan päälle hän siirsi toisen kätensä pakaroilleni ja levitti niitä sormen painautuessa anustani hieromaan. Samassa kaluni alkoi syöstä spermaa ja käsi runkkasi sitä taitavasti ruiskahdusten tahtiin. Tuntui kuin minulta olisi tullut enemmän spermaa kuin koskaan aikaisemmin, mutta ei sitä Riston purkautumiseen voinut mitenkään verrata.
Istuuduin alas lauteelle ja Marjatta alkoi saippuoida itseään edessäni. Nuoruuden innolla kaluni seisoi edelleen katsellessani tuota upeaa naisvartaloa.
- Voisitko pestä minun selkäni? kysyi Marjatta ja asettui polvilleen alimmalle lauteelle ja nojasi tisseillään seuraavaan lauteeseen.
Siirryin hänen taakseen ja aloin levittää saippuaa hänen selkäänsä. Vähitellen siirsin käsiäni alemmas, kunnes ne tavoittivat lantion kaaren. Marjatta kumartui aavistuksen lisää, joten uskalsin viedä saippuaiset käteni hänen pakaroilleen, jotka olivat koostaan huolimatta uskomattoman kiinteät.
Kalu täristen painoin käteni pakaravakoon, joka samalla levitessään paljasti siellä olevan runsaasti mustaa karvoitusta. Tunsin sormellani myös peräaukon, jota aloin arasti kosketella peläten samalla Marjatan reaktiota. Mutta yllätyksekseni hän sanoikin:
- Pesetkö myös peräaukon sisältä, kun itse on sinne niin hankala ylettyä, ja samalla pyllisti kunnolla leveän takapuolensa eteeni.
Otin lisää saippuaa käteeni ja nyt aivan häpeämättömästi levitin noita runsaita pakaroita nähdäkseni anuksen kunnolla. Ja siinä se oli, siististi umpeen kuroutunut ruskea reikä, jonka ympärillä rehotti pikimusta karvoitus. Persereiän alapuolella pullottivat karvaiset häpyhuulet ja niiden välissä pilkottivat lohenpunaiset heltat.
Kuin unessa painoin saippuaisen etusormeni rystystä myöten Marjatan peräreikään tuntien sen rytmikkäästi supistelevan sormeni ympärillä. Samalla vaivihkaa hivutin pikku penistäni kohti reisien välissä pullottavaa häpyä.
- Tsot, tsot, Ari, sinne ei saa mennä, sanoi Marjatta tuntiessaan pippelini painautuvan häpyhuuliaan vasten. - Se paikka on vain Ristolle, mutta jos haluat saada vielä helpotusta, voit kyllä työntyä peräaukkooni, kunhan liukastat sen ensin kunnolla.
Kaluni nyki hervottomasti, kun kuulin nuo kiihottavat sanat. Otin nestesaippuan ja aloin voidella sillä Marjatan kiihottavaa ryppyreikää myös sisältä. Hetken kuluttua vedin sormeni tuon jumalaisen naisen suolesta ja aloin sovittaa kaluani reiälle, joka kuitenkin oli hieman liian korkealla.

- Yletytkö? kysyi Marjatta laskeutuen samalla alemmaksi, kunnes peräukko oli sopivalla korkeudella edessäni. - Vedä esinahka aivan taakse ennen kuin tulet pyllyyni ja työnnä terskaa vain vähän sisään, neuvoi Marjatta kiihkoa äänessään. Tein työtä käskettyä ja saatuani terskan tuohon uskomattoman ihanaan kireään reikään pysähdyin odottamaan uusia ohjeita.
- Älä liiku, vaan pidä se siinä, pyysi Marjatta ääni väristen. Samassa anus alkoi rytmikkään supistelun ja joka puristuksella pikku penikseni liukui syvemmälle tuohon kireään, liukkaaseen reikään, kunnes karvattomat kivekseni painautuivat kiinni Marjatan häpyhuuliin.
Marjatta levitti hieman reisiään ja pian tunsin sormien hipaisevan pieniä pallejani, kun hän alkoi hieroa klitoristaan hokien samalla:
- Ihanan kova pojan muna perseessä, ihanan kova pojan muna perseessä.
Kireä peräreikä lypsi koko ajan kikkelin juurta terskan hipoessa suolen seinämää. Tunne oli uskomaton. Tiesin laukeavani heti, kun terskaa vähänkin puristaisi.
Odotin kuitenkin paikallani, jotta myös Marjatta saisi nautintonsa ja pian tunsinkin, kuinka käden liike klitoriksella kiihtyi ja Marjatta lähes huusi:
- Nyt tulee! Nussi, poika ja ruiskuta perseeseen!
Tein pari hätäistä naimaliikettä Marjatan anuksessa ja samassa sperma alkoi purkautua hänen kouristelevaan pyllyynsä. Liikutin kaluani ruiskahdusten tahtiin ja taas siemennestettä tuntui tulevan enemmän kuin koskaan ennen. Viimein molemmat lakkasimme liikkumasta ja jäin voipuneena nojaamaan jalat täristen Marjatan selkään kalun ollessa edelleen hänen suolessaan.
- Älä mene pois, vaan pysy siinä. Haluan tuntea, kuinka munasi kutistuu pyllyssä, sanoi Marjatta riettaasti.
Hetken kuluttua tunsinkin, kuinka puristus kalussani hellitti ja Marjatta pullautti sen pois suolestaan. Istuuduimme vierekkäin lauteelle ja Marjatta puristi minut vasten isoja rintojaan, joita en ollut edes koskenut, sanoen:
- Ari, olet aivan ihana ja kalusi on kuin luotu anaaliseksiin kanssani. Valitettavasti Ristolla on niin paksu penis, ettei sitä voi kuvitellakaan ottavansa pyllyynsä. Mutta nyt täytyy lähteä. Nouse ylös, niin pesen sinut puhtaaksi.
Nousin seisomaan häpeämättä enää yhtään pippeliäni, vaikka se olikin kutistunut normaalimittoihinsa ja esinahka roikkui pitkälle terskan yli. Marjatta saippuoi koko kalun ja haaravälin uudelleen käden levittäessä saippuaa peräaukolle saakka. Lopuksi hän huuhteli saippuan joka paikasta lämpimällä vedellä. Tämä pesu sai tietysti nuoren pojan himon taas heräämään ja siispä kaluni jökötti jälleen vaakasuoraan pesun jälkeen.
- No mutta Ari, etkö saa koskaan tarpeeksi? naurahti Marjatta katsoessaan minua. - Menehän pukuhuoneeseen, minä huuhtelen vielä itseni ja tulen perässä. En uskalla antaa sinun koskea enää minuun, sillä syttyisin varmasti uudestaan ja talolla jo varmaan odotetaan.
Hieman pettyneenä poistuin kuivaamaan itseäni pukuhuoneeseen ja puin alushousut jalkaani, vaikka kaluni pullisti etumuksen selvästi koholle. Pian Marjattakin tuli kuivaamaan itseään eikä seisokkiani ainakaan hillinnyt tuon jumalaisen ihanan naisvartalon katsominen. Aloin kuitenkin pukea paitaa päälleni.

- Tule tänne, eihän sinua voi tuohon tilaan jättää, sanoi Marjatta penkiltään ja astuin hänen eteensä. Marjatta veti alushousuni nilkkoihin ja kaluni ponnahti heti terhakkaaseen tanaan.
- Kyllä te nuoret pojat olette aivan uskomattomia, kun olette valmiita aina uudestaan ja uudestaan. Nyt teen sinulle semmoista, mitä et varmaan koskaan ole kokenut, saanko? kysyi Marjatta katsoen silmiini käden puristellessa samalla kalun juurta ja kiveksiä.
- Tämä esinahka on niin söpö, että minun on pakko antaa sille suukko, sanoi Marjatta pannen huulensa törrölleen esinahan peittämää terskaa vasten.
Punakyntiset sormenpäät puristivat kalun vartta ja alkoivat työntää terskaa huulien väliin. Tiukassa puristuksessa esinahka rullautui samalla taakse ja tunne oli aivan uskomaton.
12-senttiseni oli kokonaan Marjatan suussa, kun hän laittoi kätensä pienille pakaroilleni ja puristi niitä lujasti alkaen samalla keinuttaa minua edestakaisin. Jalkani tärisivät, kun terska hankautui huulten puristuksessa Marjatan vetäessä kalun lähes kokonaan ulos suustaan ja taas takaisin niin syvälle kuin se vain meni. Kädet levittivät pakaroitani ja tunsin siemensyöksyn olevan tulossa millä hetkellä hyvänsä. Marjattakin huomasi sen, sillä hän veti munan pois suustaan ja sanoi:
- Vaihdetaan asentoa, minä menen lattialle selälleni ja sinä tulet kuusysiin päälleni. Pilluun ei saa koskea, mutta voit katsoa sitä ja nussia samalla tissien väliin, kun puristan ne yhteen.
Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä ja pian olimmekin tuossa asennossa. Marjatta levitti reidet niin levälleen kuin mahdollista nostaen samalla polvet koukkuun, joten minulla oli esteetön näky tuohon karvaiseen jalkoväliin, jonka keskellä aukesi märkänä kiiltelevä vittu.

Pippelini ja kivekseni hautautuivat Marjatan yhteenpuristamien tissien väliin ja aloin tehdä hidasta nykytystä, sillä halusin tämän tunteen kestävän enemmän kuin muutaman sekunnin.
- Sinulla on ihanan kiihottava pyllyreikä, niin pieni ja karvaton. Tule lähemmäksi ,sillä haluan antaa sillekin pusun, sanoi Marjatta, ja meinasin laueta siihen paikkaan pelkästä ajatuksesta.
Työnsin pyllyni päin Marjatan kasvoja ja kalu luisti pois tissien välistä, mutta samassa se oli jo naisen kokeneessa kädessä, joka runkkasi sitä taitavasti, peukalo terskan alapinnalla ja kaksi sormea yläpuolella.
Kun tunsin naisen kielen pienien pakaroideni välissä ja painautuvan vasten anusta, en enää voinut pidätellä, vaan laukesin jo kolmannen kerran Marjatan käsittelyssä. Taitavasti hän jälleen lypsi viimeisetkin tipat kalustani vatsalleen.
Kun nousin ylös naisen päältä, Marjatta levitti juuri ruiskimani spermat vatsalleen.
- Sperma on parasta ihovoidetta, sitä ei tule pestä pois. Näytä, Ari, vielä munaasi, ettei esinahan poimuihin jäänyt spermaa, joka alkaa haista myöhemmin, sanoi Marjatta arkipäiväisesti nousten polvilleen.
Astuin hänen eteensä ja punakyntiset sormet vetivät jälleen esinahkaani, jolloin tummanpunaisena kiiltävä terska paljastui. Mitään sanomatta Marjatta nuoli sperman jäänteet terskasta ja veti esinahan takaisin eteen.
- Nyt lähdetään pois, mutta toivottavasti tämä ei ollut meidän ainoa kohtaaminen, sanoi Marjatta ja minä olin hänen kanssaan täysin samaa mieltä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.