astasin suositulla treffipalstalla olleeseen ilmoitukseen, missä pariskunta etsi bi-henkistä miestä kolmanneksi pyöräksi seksisessioon. Vaikka minussa ei ole pätkääkään bi-henkisyyttä, vastasin ilmoitukseen, sillä ilmoituksen kuvassa nuoren rouvan perse oli pantavan näköinen. Tästä naisesta ei ollut tietenkään kasvokuvaa, mutta minulle riitti kuva tuosta jumalaisesta perseestä, jota kuvassa peitti vain narustringit. Tämän nuoren rouvan nimi oli Johanna ja hän oli 21-vuotias. Johannan mies oli 36-vuotias Marko, mutta hänestä en ollut kiinnostunut muutoin kuin niin, että pääsisin nussimaan hänen nuorta vaimoaan.

Kirjoitin heidän ilmoitukseensa, että olisin kiinnostunut kolmen killasta, mutta vain siten, että minä saisin päättää, miten tapaamisiltamme sujuisi.
Vastaus heiltä tuli jo samana päivänä. Marko kirjoitti, että asia oli muutoin OK, mutta Johannaa ei saisi panna perseeseen, mutta häntä taasen pitäisi meikäläisen nussia b-rappuun ilman kumia. Vastasin, että homma OK, vaikkei minulla ollut mitään aikomusta ruveta ketään kundia perseeseen vetämään, vaikka naisia tuli poikkeuksetta perseeseen pantua.

Otin matkaeväiksi dildon, nahkahihnoja, parit käsiraudat sekä liukastevoidetta. Ja sitten taksilla kohti Martinlaaksoa Vantaalle pariskunnan luo.

Marko ja Johanna asuivat omakotitalossa, jonka pihapiiri oli jäänyt huonolle hoidolle. Toivottavasti tämä ei kertonut pariskunnan omasta olemuksesta. Tuli mieleen sananlasku, että niin makaat kuin petaat. Suoristin ryhtini ja painoin ovisummeria. Oven tuli avaamaan huomattavan ylipainoinen ja humalainen Marko. Markon päällä oli verryttelyhousut sekä t-paita, joka ei valitettavasti pystynyt peittämään hänen jättimäisiä jenkkakahvojaan. Jos Johanna ei olisi tullut Markon viereen, olisin juossut paikalta pois, sillä Marko oli ulkonäöltään oikea seksintappaja. Johanna kiilasi itsensä Markon eteen esittäytymään.

Johanna ja Marko olivat täydelliset vastakohdat. Johanna oli käsittämättömän kaunis ja seksikäs nainen. Pituutta hänellä oli alle 160 cm, painoa taatusti alle 50 kiloa. Vaaleat pitkät hiukset oli vedetty sporttisesti ponnarille. Johannalla oli päällään minishortsit sekä ns. napapaita. Uhkeat rinnat yrittivät tulla avoimesta kaula-aukosta pois.

- Meillä on täällä kaikki valmiina. Markon tyttö tulee elokuvista kolmen tunnin kuluttua, joten sen verran meillä on aikaa, valotti Johanna illan aikataulua.

Menin pariskunnan perässä tilavaan ja viihtyisään olohuoneeseeen tervetuliaisdrinkille. Olohuoneen sisustusmateriaalit olivat kalliita italialaisia laatutuotteita. Siisteys ja järjestys olivat silmiinpistävän huoliteltuja, joten pihapiirin hoitamattomuus ei ulottunut sisään saakka.

Marko tapitti minua häiritsevän pisteliäästi kourien samanaikaisesti häpeilemättä puoliseisokissa olevaa kaluaan. Lisäksi Marko otti pari terävää paukkua minun ja Johannan tissutellessa vielä ensimmäistä drinkkiämme.

Pyysin sitten pariskuntaa näyttämään makuuhuoneen, jotta voisin tehdä alustavia valmisteluita rauhassa, sillä aikaa kun Johanna pyynnöstäni meni suihkuun.

Johanna lähti edelläni talon toisessa päädyssä olevaan makuuhuoneeseen, sillä samaisessa päädyssä olivat myös suihkutilat. Makuuhuoneen kohdalla Johanna kääntyi antamaan minulle nopean kielarin, mitä vielä seurasi illan ensimmäinen yllätys, sillä Johanna kääntyi selin minuun vetäisten minishortsit pois jalastaan. Niiden alla ei ollut mitään. Minishortseja seurasi napapaita. Minun oli pakko vastata myöntävästi Johannan esittämään kysymykseen, että pidinkö näkemästäni.

Johanna häipyi suihkuun ja minä makuuhuoneeseen. Keskellä huonetta oli leveä parisänky, jonka molemmissa päädyissä olivat kauniit kullanväriset, metalliset päädyt. Päiväpeitteenä oli valkoinen satiinipeitto, jonka päälle oli heitetty muutama jättikokoinen koristetyyny. Jalkarahilla varustettu nahkainen tv-tuoli oli vahvaa tekoa ja se oli tärkeä, sillä sen piti pystyä pitämään Marko aloillaan.

Kymmenen minuutin kuluttua olin valmis ja Johanna ja Marko tulivat makuuhuoneeseen. Molemmat alasti ja Marko entistäkin enemmän humalassa. Jenkkakahvojen alta pilkahti säälittävän pieni penis, joka oli ympärileikattu. Kun aloin sitoa Markoa, tämä muistutti, että me olimme sopineet, että panisin häntä perseeseen ja ettei Johannaa saisi perseeseen panna, sillä hänen perseensä ei kuulemma sitä kestäisi. En kommentoinut asiaa mitenkään, sillä minulla alkoi tulla kiire, jotta ehtisin nauttia Johannasta tarpeeksi.

Tukevat käsiraudat loksahtivat kiinni ja Marko oli paketissa. Hänen kätensä olivat etureisien päällä ja käsirautoihin oli pujotettuina nahkaremmit, jotka estivät Markoa nousemasta tv-tuolilta pois. Jalat sidoin nahkaremmeillä yhteen. Viimeisenä silotuksena pistin Markon vastusteluista huolimatta tälle vielä suukapulan, sillä en kaivannut hänen kommenttejaan. Johanna oli seurannut sitomista päiväpeitolla selälleen maaten sormettaen kiimapilluaan.

Vedin housut jalastani, ja kun olin päässyt eroon puserostani, käskin Johannan eteeni polvilleen. Nappasin tiukasti ponnarista kiinni ja aloin säätää Johannalle oikeaa rytmiä kyrpäni imemisessä. Annoin orgasmin tulla, sillä tiesin, ettei minulla ollut ongelmia stondiksen kanssa. Johanna nieli kaiken, kuten pikkuisen lutkan pitikin tehdä. Markolla tuntui olevan koko ajan asiaa, mutta en välittänyt ottaa suukapulaa irti – vielä!

Sidoin nyt Johannan kädet selän taakse ja sitten asetin hänet nelinkontin siten, että perse oli suoraan Markoon päin. Markon käsillä ja etureisissä näytti olevan spermaa, joten tämä oli saanut tumputetuksi itselleen orkut. Se oli minulle OK, sillä se olikin ainoa, mitä hän tämän illan mittaan saisi seksin suhteen.

Tv-tuolin jalkarahi piti Johannan jalat riettaasti erillään. Otin nyt tavaroistani mustan kumisen dildon, jossa oli lukuisia eri toimintoja. Otin myös leveän nahkavyön sekä liukastevoiteen. Käännyin Markoon päin ja sanoin: "Hei oliko se, Marko, niin, että sun pikkuista lutkaasi ei saa panna perseeseen, mutta sinua saa? Jos se oli niin, niin myönnän, että mä olen ymmärtänyt kirjoittamasi sähköpostiviestin väärin, eli sua ei saa panna, mutta Johannaa kyllä." Marko näytti siltä, että hänellä alkoi vitutus kasvaa, mutta se teki tilanteesta vain entistä kiihottavamman.

Kaadoin reilusti liukastetta Johannan pakaroille.

"Tännekö mä en saa sun lutkaasi panna?" sopersin yksinäni työntäen peukalon kertasurvasulla syvälle anukseen. Johanna kiljaisi ehkä enemmän säikähdyksestä kuin kivusta. Ja kun Johanna muistutti meidän sopimuksestamme, löin pari terävää nahkavyön sivallusta molemmille pakarapuoliskoille, joihin tuli leveä punerrus välittömästi. Sanoin Johannalle, että hän ei puhu mitään, jos en erikseen kysy tai rangaistuksena olisi lisää nahkavyön sivalluksia.

Ainakin Johannan sisäreiden kiillosta päätellen tämä alkoi olla valmis illan seksisessioon, mutta minä en vielä, sillä odotin, että stondikseni palaisi.

Otin mustan, parikymmentä senttiä pitkän dildon, jonka liukastuksen jälkeen survoin sen juurta myöten Johannan anukseen. Nyt se sattui varmasti, sillä Johannan kiljahdus oli aitoa ja seksikkäästi raastavaa. Valitsin dildon pohjassa olevasta valikosta toiminnon, missä dildo vaihtaa pyörimissuuntaa viiden sekunnin välein. Lisäksi toiminnassa oli erittäin voimakas värinätoiminta. Vedin dildoa sen verran ulos, että se alkoi kiihottavasti pyöriä. Markolla oli jälleen asiaa, joten otin häneltä suukapulan pois.

"Mitä vittua sä, panomestari, oikein duunaat?" raivosi Marko heti, kun suukapula oli irrotettu. Nappasin nahkavyön ja vetäisin Johannaa pari sivallusta persposkille niin, että nyt sivalluksesta jäi entistäkin tummemmat jäljet. Kerroin Markolle, että joka kerta kun hän avaisi ruman turpansa, Johanna saisi siitä rangaistuksena nahkavyötä.

"Haen nyt juomista itselleni. Te voitte sillä aikaa miettiä, että miltähän Johannasta kohta tuntuu, kun saa aitoa kyrpää perseeseensä. Ja jos puhutte keskenänne, saatte nahkavyöstä molemmat, eikä se, Marko, sinun pikkupeniksellä oikein kivalta tunnu", varoittelin pariskuntaa vielä. Muistutin myös Johannaa siitä, että jos dildo ei olisi perseessä vielä silloin, kun palaisin, niin siitä koituisi entistäkin pahempi rangaistus.

Menin olohuoneen baarikaapille ja nappasin sieltä mukaani Ballantais- viskipullon. Palasin takaisin makkariin. Dildo surrasi hurjasti edelleenkin Johannan perseessä. Otin pienen huikan Ballantaiksesta ja sitten aloin valmistella Johannaa perseeseen panemiseen.

Vedin ensin villisti pyörivän dildon pois perseestä ja survoin sen Johannan pilluun niin, ettei siitä jäänyt mitään näkyville. Jälleen kerroin Johannalle, että hän saisi rangaistuksen, mikäli dildo ei pysyisi kiimapillun sisällä. Johanna nyökkäsi, että oli ymmärtänyt tehtävänsä. Asetin paljaan, liukastetun kyrpäni Johannan anusaukolle ja aloin hitaan työntymisen syvemmälle. Johannan anus oli todella tiukka ja minun oli lopulta pakko survaista koko kyrpä sisälle varoittamatta, sillä Johanna ei osannut rentouttaa perslihaksiaan tarpeeksi hyvin. Kun kyrpäni meni kerralla pohjaan, huusivat sekä Johanna että Marko kilpaa. Johanna kivusta ja Marko raivosta.

Nappasin Johannaa hiuksista ja aloitin ankaran panemisen. Kyrvässäni tuntui dildon tärinä ja hyörinä Johannan pillussa. En ole ketään nussinut perseeseen sillä nautinnolla ja voimalla kuin nyt Johannaa nain, vaikka hänellä oli ehdottomasti kirein perse kaikista perseeseen panemistani naisista, ja niitä oli lukuisia.

Marko lateli tappouhkauksia ja kaikkia hävyttömyyksiä minulle. Enemmänkin ehkä pettymyksestä, että en häntä perseeseen pannutkaan kuin siitä, että Johannaa pantiin nyt apinanraivolla neitseelliseen perseeseen.

En voi väittää, että Johanna piti anaaliseksistä, mutta sinä iltana se ei minua erikoisemmin kiinnostanutkaan.

Alun pitäen minun piti jättää Marko täysin ilman seksisessiota, samoin kuin Johannaa minun ei ollut tarkoitus kuin nussia perseeseen, mutta lopulta hellyin, kun huomasin, että Johanna kävi kuumana eikä hän ollut vielä lauennut. Avasin Johannan kädet ja kehotin häntä ottamaan Markolta suihin. Itse asettauduin Johannan taakse ja vedin dildon ulos kiimapillusta. Se oli näppärästi tehty, sillä Johanna hallitsi pillulihaksensa niin hyvin, että dildo olisi luultavammin tullut ulos ilman minun apujanikin.

Aloitin takaapäin panemisen samanaikaisesti, kun Johanna runkkasi ja imutti Markon kyrpää. Vaikka Marko oli aika vastenmielisen näköinen tapaus, oli tilanne minusta kuitenkin kiihottava. Saimme kaikki kolme orgasmit viiden minuutin sisään.

Keräsin kamani lattialta jättäen kuitenkin käsiraudat edelleenkin Markon ranteisiin, sillä en halunnut tulla tämän vihan kohteeksi tämän kaiken jälkeen. Pyysin Johannaa saattamaan minut ulko-ovelle.

Olohuoneen leveän tammipöydän luona pyysin Johannaa hetkeksi selälleen pöydälle. Kumarruin polvilleni, jotta sain mahdollisimman rennossa asennossa Johannan pillun nuoltavaksi. Posliiniksi ajettu pillu tuoksui spermalle ja kiimanesteelle. Keskityin klitoriksen näykkimiseen ja imuttamiseen, sillä en halunnut nuolla pillua, jonka sisältä valui vieläkin omia spermojani.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia