Terve kaikki. Ette tiedä tai tunne minua, joten hauska tutustua. Nimeni on Pahus ja te olette ensimmäiset, joille sen kerron. En ole kuten te. Olen kaikki ja en mitään. En itsekään osaa sanoa, mikä minä oikeastaan olen. Henkiolento voisi olla hyvin kuvaava sana minusta. Ei haittaa, vaikka sanotte minua henkiolennoksi, en loukkaannu. Olen ollut olemassa jo vuosisatoja ja luultavasti olen saanut syntyni ihmisten himosta, kateudesta, kieroudesta, fetisseistä, huumasta ja halusta sekä kaikesta sellaisesta. Olen vapaa mieli ja aiheutan maailmassa kaikenlaista pervoa, aina kun minua huvittaa. En ole missään tapauksessa äärimmäinen pahuus, vaikka aika vinksahtanut olenkin. Paholainen on varmaan jokin umpipaha serkkupuoleni, mikäli hän on olemassa.

Vaikka olomuotoni on kaikille ilmaakin vähäisempi, niin olen voimakas. Pystyn vaikuttamaan ihmisten mieliin aivan kuin kuiskuttaisin heidän korvaansa ja sen jälkeen ravistelisin vähän. Voin herättää heissä himoa, johon he eivät edes tienneet pystyvänsä. Tuhannet naiset ja tytöt olen saanut lankeamaan miehen tai toisen naisen edessä. Kiitos minun, monet miehet ja pojat ovat langenneet väärän naisen suloihin. Joskus he pyristelevät vastaan, mutta lopulta heidän virittynyt ihmisluontonsa antaa periksi ja he sukeltavat nautinnon syliin sille antautuen.

Älkää pistäkö pahaksi sitä, että olen mielestäni mieleltäni enemmän mies kuin nainen, vaikka en kumpikaan käytännössä ole. Se johtuu kai siitä, että miehet ovat aina olleet pervompia kuin naiset ja siten olen muokkautunut enemmän miehen kuvaksi. Jos tykkäisin pistää naisia naimisen sijasta neulomaan, niin olisin varmaan syntynyt mummojen mielistä ja mieltymyksestä virkkaamiseen. Enkä silloin voisi kutsua itseäni Pahukseksi.

Mutta miksi minä kerron teille tällaista? Miksi paljastan itseni? Voisin yhtä hyvin jatkaa touhujani, mutta en ole enää varma haluanko. Kerronpa teille:

Ihmiset elivät vuotta 2008. Kiertäessäni maailmaa etsiskellen sopivaa tilannetta aloittaa erikoiset touhuni, päädyin Lontooseen, Iso-Britanniaan. Alkuun koko saari vaikutti ikävystyttävältä, vaikka se ei ollutkaan ensimmäinen kerta siellä pitkän historiani aikana. Siellä satoi paljon kuten tavallista ja ihmiset tuntuivat riitaisilta. Aivan kuin sade olisi jatkunut aina. Käytin pari viikkoa pelkkään tarkkailuun. En syöksynyt saman tien sotkemaan jonkin brittipariskunnan seksielämää perinpohjaisesti. Oikeastaan olisin halunnut vaihtaa maisemia vaikkapa Ranskaan, jossa on vielä tänä päivänäkin herkullisia ”näkymiä”.

Toisella tarkkailuviikolla päädyin sisäoppilaitokseen, joka oli ilmeisesti aika kallis koulu – aamuisin jotkut oppilaat saapuivat jopa taksilla paikalle. Normaalisti olisin purjehtinut koulurakennuksen ohi, mutta olemattomiin silmiini osui pari upeaa tyttöä koulupuvuissaan. Teini-ikäisten kaunokaisten univormut koostuivat sinisestä istuvasta jakkupuvusta hameineen, päällä oli valkoinen kauluspaita ja kaulassa solmio. Jalassa tytöillä oli matalakorkoiset avokkaat ja sääriä peittivät sukkahousut. Kävin nopeasti kurkkaamassa muutaman hameen alle siinä toivossa, että sieltä löytyisi jotain rohkeampaa. Poikien asut olivat samantyyliset kuin tytöillä, joskin hameet olivat vaihtuneet suoriin housuihin ja kengät miehisempiin. Vaikka ihailinkin naisopiskelijoiden ulkonäköä vuosisatojen kokemuksellani ja naiskehon arvostuksella, niin heidän lisäkseen myös pojat näyttivät todella siistiltä.

Sisäpuolelle päästyäni huomasin, että kuri ei ollut enää ihan samaa luokkaa kuin 50 vuotta sitten, mutta silti kaikki käyttäytyivät kohteliaasti henkilökuntaa kohtaan. Suuren, vanhan, kivisen koulurakennuksen käytävillä kuljin eteenpäin tutkien ”paikkoja”. Hetkeksi pysähdyin ihastelemaan muutamaa upeasti keinuvaa lantiota ja kahta paria suloisia sääriä. Päätin kääntyä ympäri ja katsoa, mitä toisessa päässä käytävää näkyisi. Minulle ei ollut ennen käynyt niin. Käännyin ja juuri kohdallani minua päin käveli upean kaunis tyttö koulu-univormussaan. Kylmiä sinisiä silmiä korostivat kauniit kasvot ja vaaleat, tuuheat pitkät hiukset. Hetken katsoin tyttöä silmään kääntyessäni ympäri ja yritin väistää, aivan kuin olisin ollut oikea ihminen. Jostain syystä tyttö pysähtyi eteeni ja katsoin häneen. Hän näki lävitseni, mutta hetken tunsin aivan kuin olisimme katsoneet toisiimme. Outoa. Tyttö jatkoi matkaa ja minä jouduin silmänräpäyksen ajaksi pimeään liukuessani aineettomasti hänen kehonsa lävitse. Tyttö oli ehkä kauneimpia naisia, joita olin nähnyt. Uskokaa, minulla on ollut aikaa tehdä vertailua. Tuota namupalaa ei voinut päästää menemään.

Seurasin neitoa hänen päivän ensimmäiselle tunnilleen. Tyttö asettui pulpettiinsa istumaan ja puristi reitensä yhteen söpösti. Hemmetti, mietin, sillä en päässyt kurkistamaan hänen suloihinsa, mikäli mielenkiintoni olisi ottanut minusta vallan. Tytön ympärille kerääntyi muita oppilaita, joista osa vaikutti selvästi hänen kavereiltaan. Erään nätin muttei mitenkään erityisen huumaavan brunetin kanssa hän vaihtoi sanasen ennen opettajan saapumista luokkaan. Loistavasta ja täysin selittämättömästä kuuloaistista johtuen kuulin brunetin puhuvan:

- Jessica, teitkö läksyt?

- Melkein kaikki. Kirjassa ei ollut vastausta siihen yhteen Egypti-hommaan, sinisilmä Jessica vastasi.

Keskustelu loppui saman tien, kun vanha professori saapui luokkaan. Oppilaat nousivat seisomaan, mutta istuutuivat opettajan heilauttaessa kättään merkiksi. Jessica istui jälleen ja risti jalkansa. Harmi, että tyttöjen kouluhameet olivat niin pitkät (polvipituiset), sillä olisin saattanut nähdä kivan vilauksen.

Jäin seuraamaan oppituntia enkä vieläkään kehdannut toimia millään tavalla. Kiertelin luokassa ympäriinsä proffan höpöttäessä Egyptistä, hänen mainitessaan Kleopatrasta ja Marcus Antoniuksesta. Tyhjyydessäni naurahdin, kun muistin, miten jännän hässäkän olin jo niinä päivinä saanut aikaan ja juuri tuon naikkosen makuuhuoneessa. En jaksanut keskittyä proffan minua vajaampaan historiatietämykseen, mutta naulitsin katseeni Jessicaan. Pakko mainita vielä, että sellaisia tyttöjä tulee vastaan vain kerran sadassa vuodessa, vaikka kuinka selittäisitte makuasioista.

Koulupäivän jälkeen seurasin Jessicaa kotiin. Hän asui reilun viiden kilometrin päässä koulusta ja liikkui matkan skootterilla. Jessican koti oli Lontoon liepeillä sijaitseva kaksikerroksinen omakotitalo. Talon tyylistä en sano mitään, koska ne ovat menneet minulta sekaisin jo kauan sitten.

Jessican kotona tapahtumia seuratessani paljastui, että hän oli perheen ainoa lapsi ja sillä hetkellä runsaat 17 vuotta vanha. Tytön isä oli komea (jopa minun mielestäni) keski-ikäinen mies nimeltä Carl ja hän oli rakennusfirman omistaja ja/tai johtaja. Jessican äiti oli puolestaan hyvin säilynyt, hieman Carlia nuorempi nainen ja asianajaja. Jo talosta pystyi päättelemään, että perhe tuli hyvin toimeen. Vanhemmista taas pystyi päättelemään, mistä Jessica oli perinyt vuosisadan kauneuden.

Perheessä vallitsi rauha ja rakkaus, vaikkakin Carl joutui kuuleman mukaan matkustamaan ja olemaan poissa kotoa usein töiden takia. Sain myös tietää Jessican seurustelevan itseään vuotta vanhemman pojan kanssa, joka kävi samaa yksityiskoulua. Yläkerran makuuhuoneeseen koulutyttö puhui puhelimessa pojan kanssa hihitellen. Aloin saada sellaisen kuvan, että upeasta ulkonäöstään huolimatta neiti oli varsin kokematon ja sen taas veikkasin johtuvan kasvatuksesta.

Yön tullessa odottelin vielä hetken talossa ja lähdin sitten pois, kun mitään jännää ei tapahtunut luonnostaan ja pyrin yhä pysymään asioista erossa. En lisäksi näe mitään pimeässä (jep, en osaa selittää sitä), joten menin vilkaisemaan Lontoon arkista yöelämää ja siellä täällä petileikkejä harrastavia ihmisiä.

Aamulla palasin takaisin ja seurasin nuorta Jessicaa kouluun. Tuuheiden hiusten päät hulmusivat kypärän alta tuulessa hänen ajaessaan skootterilla. Tajusin, että olisin voinut nähdä Jessican alasti, jos olisin palannut aikaisemmin. Koululla elämä eteni edellisen päivän tapaan rauhallista tahtia. Käytävässä ehdin nähdä Jessican tapaavan poikaystävänsä Markin. Pari tervehti toisiaan ja halasi. Todennäköisesti koulun perinteen mukaiset säännöt kielsivät lähemmät kontaktit tai sitten suhde oli aivan alussa. Tuumin pervossa ”päässäni”, olisiko vaaleaverikköni yhä neitsyt. Samalla arvioin Markia. Vaaleanruskeahiuksinen hujoppi jäi ulkonäössä mitatessa valovuosia Jessicaa jälkeen, vaikkei miehenalku ollut mikään hätätapaus. Saattoihan se olla, että hieman keskiarvoa parempien kasvojen alla oli todellinen, Jessican arvoinen mies. Tai sitten ei.

Edellisestä päivästä poiketen lukujärjestykseen kuului matematiikkaa. Opettajana oli historian tapaan mies, mutta tämä oli reilusti alta keski-iän ja komea, noin 30-vuotias. Hän opetti ehkä ensimmäistä tai toista vuottaan oman arvaukseni mukaan. Edellispäivän tapaan olisin muuten hengaillut paikalla ympäristöstä välittämättä ja Jessican ulkomuotoa ihaillen, mutta tapahtui jotain, jonka vain minä havaitsin. Opettaja kysyi Jessicalta kysymyksen ja kun tämä ei osannut vastata, niin meni neuvomaan tyttöä lähes kädestä pitäen tämän pulpetin luo. Ihmisiin vaikuttavien voimieni lisäksi kykenen tuntemaan heijastuksia ihmisten tunteista ja jopa ajatuksista. Opettajan kumartuessa tytön viereen neuvomaan ensinnäkin kuulin koulutytön rinnassa sydämen kiihdyttävän tahtia ja toiseksi aistin hänestä lähtevän sekoituksen ujoa himoa ja ihastusta. Fyysinen ja tunnereaktio olivat varsin tavanomainen merkki tytön ihastumisesta opettajaansa ja olin tavannut sellaista aiemmin toisaalla. Tässä tapauksessa sen ymmärsi helposti. Ikinä ennen vaan tuo tunne ei ollut tullut yhtä kauniista olennosta.

Matematiikan tunnin jälkeen Jessican kaverit naureskelivat hänelle, kuinka tyttö oli mennyt matikanmaikan kanssa aivan punaiseksi. Jessica itse vähätteli asiaa, mutta minä tunsin luokassa leimahtaneen tunteen jälkihöyryt. Kieroutuneessa olevaisuudessani alkoi syntyä kovin säädyttömiä ajatuksia. Jatkoin Jessican seuraamista ja tyhmästi tunsin itseni tirkistelijäksi. Älkää syyttäkö. Mitä itse tekisitte tilanteessani? Leijailisitte kiltisti paikallanne?

Päivän päätteeksi siirryin Jessican perässä takaisin tämän kotiin. Edellisenä päivänä olin jostain syystä missannut tärkeän yksityiskohdan, eli Jessican kropan. Makuuhuoneessaan koulutyttö riisui ensin univormunsa takin ja siirsi sen komeroon vaatepuuhun. Perässä lähtivät kravatti kaulasta ja kengät jaloista. Jessica riisui myös ohuenohuet sukkahousunsa. Nappi napilta lumihangenvalkoinen paita avautui ja paljasti lopulta parin meheviä rintoja. Upean blondin rintavarustus käsitti kaksi kiinteää tissiä, joiden koon arvioin C:ksi. Olinkin jo koululla katsellut, että Jessican povi näytti hyvälle istuvassa koulupuvussa. Jotkut vaan tykkää muhkummasta. Valkeat, osittain satiiniset rintaliivit Jessica irrotti aivan kuin olisi epäillyt jonkun katselevan. Rinnat vapautuivat liiveistä ja innoissani havaitsin, että blondin rintavarustus oli hyvin kiinteää mallia. Nännit nöpöttivät kauniisti. Heti sen jälkeen tarkastelin tyttöä takapuolelta. Peppu oli sopivankokoinen mutta kiinteä. Sellaisen hankkimiseen Jessica oli luultavasti käyttänyt paljon liikuntaa. Näkymätön katseeni vaelsi takamukselta reisistä sääriin, jotka jatkuivat aina lattiaan asti. Se vaikutti yllättävän pitkältä matkalta, mutta tytön säärissä ei ollut mitään pahaa sanomista. Pari lisäkiloakaan ei olisi välttämättä näkynyt. Jessica otti kaapista pyyhkeen ja meni suihkuun. En halunnut seurata häntä sinne, vaikka näkymä tytön pyhimmästä kiinnosti kovasti. Näkisin sen myöhemmin ja suihkussa oleminen on henkiolennolle ärsyttävää. En voi kuvailla, miltä se tuntuu, kun vesi lentää lävitseni jatkuvalla syötöllä. Sen sijaan menin takapihalle miettimään, miten toimisin vuosisadan teinikaunottaren kanssa.

Seuraavana päivänä seurasin vaaleaverikköä taas kouluun. Iltapäivällä oli havaintojeni perusteella matematiikkaa ja olin päättänyt laittaa pyörät pyörimään silloin. Koko edellisen iltapäivän olin arponut, pitäisikö minun jättää tyttörukka omaan rauhaansa vai ei. Se olisi ollut eka kerta, kun jättäisin jotain tekemättä säälin takia. En pystynyt olemukselleni mitään, vaan otin tehtäväkseni toimia. Olo oli kuin teininörtillä, joka pääsee tai pystyy ohjaamaan pornoelokuvaa, muttei saa osallistua itse äksöniin. Pakko minun oli tyytyä siihen, mitä luoja suo.

Matematiikan tunnin alussa oppilaan nousivat taas pystyyn, kuten koulussa oli tapana opettajan saapuessa. Jessica henkäisi syvään maikan antaessa luvan istuutua. Tänään hän oli laittanut hiuksensa tyylikkäälle nutturalle äitinsä kanssa ja se korosti suuria kauniita sinisilmiä entisestään. Opettaja alkoi puhua yhtälöistä ja minä virittäydyin asemiin Jessican lähelle. Tytöstä heijastui jälleen sama heikko ihastumisen tunne. Tiesin sen olevan aivan harmitonta, mutta päätin käyttää sitä hyväkseni. Opettaja kirjoitti taululle esimerkkejä ja kyseli satunnaisesti keinoja yhtälöiden selvittämiseen. Kysymyksen sattuessa kohdalle olin valmiina.

- Jessica, miten ratkaisit tämän esimerkin? opettaja kysyi. Ennen kuin Jessica kerkesi avamaan täyteläiset huulensa, minä tavallaan kuiskasin hänen korvaansa. Lähetin häneen signaalin, joka sanoi jotain tyyliin ”opettaja on niin komea”, ”kiihotun”, ”haluan sänkyyn opettajan kanssa” ja muuta vastaavaa. Sitä on vaikea kuvailla, mutta tavallaan pistin Jessicaan takaisin tunteen kiihottumisesta monta kertaa voimakkaampana. Tyttö hätkähti ja tiesin hänen kehonsa, varsinkin alapäänsä reagoivan outoon yllättävään ärsykkeeseen. Arvasin kaunottaren jalkojen välissä tapahtuneen jotain, sillä hän puristi reitensä yhteen ja yritti hakea sanoja.

- Minä – en ole oikein varma, tyttö sanoi hämmentyneenä. Orgasmiin oli vielä pitkä matka, mutta arvelin, että pientä kostumista eleeni takuulla aiheutti. En malttanut odottaa, että näkisin Jessican jo muutenkin kauniit kasvot orgasmin aikana. Tai miltä tyttö näyttäisi, jos hän saisi vaikkapa kymmenen orgasmia putkeen? Ei mennä asioiden edelle.

Toiselta puolelta luokkaa opettaja löysi pojan, joka tiesi, että lauseke piti integroida ja sitten jotain muuta. Lopputunniksi jätin Jessican rauhaan ja nautiskelin hänen uudesta tunnesekoituksestaan, jossa oli nyt ripaus nuoren tytön halukkuutta yhdistettynä ihastukseen.

Kotona Jessica vietti illan perheensä parissa. Hänen setänsä tuli käymään ja perhe istui alakerran olohuoneessa koolla myöhään iltaan. Hyvännäköinen nuori nainen lähti nukkumaan ja itse siirryin taas ulkosalle miettimään jatkoa toiminnalleni. Pahus, olen melkoinen juonittelija.

Seuraavina päivinä lisäsin vauhtia. Aiheutin Jessicalle useampia kiihottumisen tunteita joka oppitunti, mutta yritin olla menemättä liian pitkälle. Suunnitelmani menisi pilalle, jos tyttö alkaisi kiemurrella voimakkaan orgasmin kourissa kesken tunnin. Se menisi jopa noloksi ja minä inhoan noloja tilanteita. Pidän eroottisista tilanteista. Tähtäsin kiihotukset siihen, kun opettaja puhutteli Jessicaa tai kulki tämän läheltä. Jessican tunsin tuntevan koko ajan voimakkaampaa kiihkoa, joka ei ollut enää harmitonta ihastumista. Ujo tyttö halusi selvästi seksiä ja se näkyi.

Viikko ensitapaamisesta käskin Jessican ensin kiihottua kahdesti, kun kaveriporukassa tuli puhetta juuri matematiikan opettajan ulkonäöstä ja sitten vielä kolmesti uudelleen itse tunnilla. Istutin kaunokaisen mieleen tunteen ja ajatuksen siitä, kun opettaja ottaisi kauneimman oppilaansa pöydällään turhia kyselemättä. Komea mies nuolisi Jessican puhtaaksi ajeltua pillua ja samalla Jessican pitäisi ottaa suihin häneltä. Lopulta Jessica antaisi panna itseään opettajanpöytää vasten rajusti. Temppuni tuotti tulosta ja näin tytön silmistä koko ruumiiseen alapäästä säteilevän kiihotuksen. Hädissään, melkein ääni väristen kaunotar pyysi lupaa käydä vessassa. Opettaja myönsi luvan ja sen vuoksi heitin peliin vielä hieman lisää kiihkoa eli ajatuksen pikapanosta koulun välinekomerossa.

Avokkaat kopisten, seksi selvästi mielessään Jessica kiiruhti vessaan. Tunnin aikana siellä ei ollut ketään, mutta silti tyttö meni koppiin ja lukitsi sen. Lukittu ovi ei minua pidätellyt. Siirryin katsomaan tuloksia lintuperspektiivistä. Jessica istui pöntön kannen päällä ja kurotti hameensa alle. Käsi palasi haaravälistä tuoreen pilluliman peitossa ja tyttö katsoi kättään haltioissaan. Vasemmalla kädellään Jessica nosti hamettaan paremmin ylös ja oikea palasi pillulle. Hitaasti tyttö sormetti itseään ja suloisilta huulilta pääsi huokauksia. Nuori nainen voihki hiljaa silmät lähes kiinni ja käsi liikkui pikkupöksyjen sisällä aiheuttaen hiljaisen litinän. Hetki hetkeltä tyttö menetti kontrolliaan ja huulilta pääsi hiljaisia mutta kimeämpää kimeämpiä vinkaisuja. Kaunotar sulki silmänsä ja alkoi hieroa muhkeita rintojaan koulupukunsa päältä vasemmalla kädellään oikean hieroessa pillua yhä hurjemmin. Minun ei tarvinnut laittaa peliin enää yhtään lisää pökköä, vaan Jessican selkä taipui kaarelle taaksepäin, keho alkoi täristä ja kimeästi parahtaen hän laukesi. Orgasmi kesti selvästi pitkään – tyttö taivutti päänsä taakse ja yritti haukoa henkeä. Muutaman sekunnin päästä orgasmi hellitti ja Jessica hengitti hetken kiihkeästi liikkumatta, mutta nousi sitten ylös. Yhdessä huomasimme, että pytyn kansi oli runsaassa pillulimassa. Tyttö putsasi alapäätään ja kantta paperilla ja pesi kätensä. Sen jälkeen Jessica vietti hetken peilin edessä. Posket olivat punertuneet vahvasti ja tyttö tärisi vieläkin. Hän korjasi hiuksiaan, suoristi pukuunsa kuuluvaa mustaa solmiota ja palasi tunnille. Hameen liehuessa kävellessä Jessicasta leijaili heikko kiiman tuoksu.

Jessica-neidin saaminen orgasmiin ei kuitenkaan ollut loppuottelu, johon pyrin. Jatkoin teinin ajatusmaailman stimuloimista. Usein iltaisin kaunokainen itsetyydytti itseään, ilman että minun tarvitsi tehdä mitään. Kerran katsellessani toimitusta Jessican yläpuolella, kuulin hänen toistavan matematiikanopettajansa nimeä hiljaa kuiskien, samalla kun sormet leikittivät klitorista. Olin selvästi herättänyt koulutytössä piilevän vahvan seksuaalisuuden, mutta olin varma, ettei se riittäisi saamaan tyttöä toivomaani yhdyntään opettajansa kanssa. En siis jättänyt häntä rauhaan, vaan syötin hänen jo valmiiksi stimuloituun mieleensä uusia tuhmia ajatuksia.

Ensimmäinen uusista ideoista oli suora flirttailu opettajalle. Kuin orja Jessica tarttui salaa antamaani ideaan. Jo seuraavalla tunnilla hän räpytteli silmiään viekoittelevasti hänen ja maikan katseiden kohdatessa. Lisäksi Jessica vastaili ahkerasti kysymyksiin ja kyseli paljon, tyhmistäkin asioista. Hänen ystävänsä tai muut luokkatoverit eivät ihme kyllä huomanneet tytön kummasti ”piristynyttä” käytöstä. Tutkiskellessani opettajasta säteileviä tuntemuksia en havainnut vastakkaista tuntemusta Jessicaa kohtaan. En edes huomannut, että opettaja olisi juuri huomannut tytön flirttailua. Pikemminkin hän otti sen ystävällisyytenä ja tuntui ajattelevan, että Jessicalla on tavallista parempi päivä menossa. Ennen tunnin loppumista sijoitin pöytään lisää pelimerkkejä. Oppilaiden poistuessa kellon soidessa Jessica jäi ilman ”apuani” viimeiseksi ja käveli upeat sääret säihkyen ja peppu keinuen opettajan luo, joka pakkasi laukkuaan.

- Hei, olihan meillä maanantaina tunti samaan aikaan? tyttö kysyi uuden flirttikysymyksen. Ennen kuin mies kerkesi vastata, livautin hänen ajatuksiinsa mielikuvan Jessicasta alasti. Tekoni oli kuin superpallo. Saman tien ilmaan kimposi aalto himoa.

- Kyllä meillä pitäisi olla, maikka sanoi hämmennys äänessään ja löysäsi varovasti solmiotaan. Heti perään heitin toisen mielikuvan: Jessica sidottuna avuttomaksi, puettuna seksikkäisiin alusvaatteisiin, haarat levällään ja pillu halusta märkänä. Voi veljet, minkä reaktion se synnytti. Miehen housuihin muodostui selvä kohouma ja kuulin sykkeen nousevan. Jessica räpäytti kauniita silmiään vielä kerran seksikkäästi ja pyörähti ympäri. Hän ei kerennyt huomata kohoumaa opettajan suorissa housuissa, vaan lähti kävelemään luokan ovelle lantiotaan heiluttaen. Syvään ja hitaasti hengittäen hänen opettajansa seurasi menoa. Olin varsin mielissäni, kun Jessica vielä vilkaisi hymyillen ovelta olkansa yli.

Olin onnistuneesti kylvänyt halun siemenen kumpaankin osapuoleen, jotka vielä ohjaisin parittelemaan keskenään.

Seurasin Jessicaa, kun hän teki lähtöä kotiin. Mark tuli juttelemaan hänelle, mutta tyttö oli aivan muissa maailmoissa. Välinpitämättömän oloisesti Jessica kertoi poikaystävälleen soittavansa myöhemmin. Mark yritti ehdottaa tekemistä perjantai-illaksi, mutta Jessica häipyi paikalta. Jäin hetkeksi jälkeen ja katsoin pojan vierellä unelmien kaunottaren loittonevia sääriä. Hetken ihailtuani kiirehdin tytön perään kuin raketti.

Kotiin matkustaminen skootterilla vaikutti aiheuttavan huomattavia vaikeuksia, kuten väistämättä jättämisiä ja kerran neiti jopa huristi punaisia päin. Koko matkan ajan Jessicasta säteili voimakasta seksuaalista kiihkoa. Tulkintani mukaan tyttö halusi antaa itsensä opettajansa käyttöön. Hän halusi, että opettaja panisi häntä rajusti. Nuo ajatukset mielessä tyttö kiirehti sisälle kotiinsa. Kypärä jäi pyörimään lattialle tuulikaappiin, kassi tippui eteiseen. Jessica nousi portaat yläkertaan nopeasti. Siellä hän pysähtyi ja kuunteli hetken. Minä kuuntelin myös paremman kuuloaistini turvin ja vaikutti siltä, ettei ketään muita ollut kotona. Vanhempiensa makuuhuoneessa opiskelijaneito alkoi penkoa erästä lipastoa. Ilmeisen tiedon varassa hän löysi toiseksi alimmasta vetolaatikosta nopeasti etsimänsä eli äitinsä muhkean dildovibraattorin. Melkein kaksikymmentäsenttinen tumma sauva oli pinnoitettu muhkuroilla ja yhdellä puolella sitä oli klitoriksenkiihotin eli uloke, jonka pehmeän kumikielen oli tarkoitus hieroa klitorista. Ajattelin, että seksilelun ja talossa vallitsevan ilmeisen asennekasvatuksen välillä oli eräänlainen ristiriita. Moraalin puutteesta (kuten seksinpuutteestakin) kärsivä koululainen vei ison seksilelun mukanaan huoneeseensa ja lukitsi oven. Tytöstä virtasi halua ja huumaa litratolkulla. Hän oli lähes transsin tapaisessa tilassa, kuten olin kotimatkalla jo havainnut. Minua ilahdutti, ettei minun itse tarvinnut tehdä paljoakaan. Vain muutama keinotekoinen mielikuva oli riittänyt tekemään kauniista tytöstä nymfomaanin.

Suuri vibraattori kädessään Jessica sukelsi sängylleen. Hän ryömi hieman keskemmälle, asettui polvilleen ja nojasi eteen niin, että pylly nousi pystyyn. Hetkeksi Jessica laski seksilelun sängylle, veti hameensa peppunsa päälle ja veti pikkupöksynsä alas polviin asti. Keskellä niitä näkyi suuri märkä läntti. Vaihdoin paikkaa ja tutkin tytön pystyssä heiluvaa terhakkaa takapuolta ja pilluvakoa. Nuori koulutyttö valui ilolimaa. Hän otti värinätoiminnolla varustetun dildon, imi sen pään kosteaksi ja vei sen kovin vähän kokeneelle pillulle. Muovin ja kumin väliin sijoittuvasta materiaalista valmistettu manuaalinen seksilaite alkoi upota halusta sykkivään naiseen. Samalla Jessica rupesi vaikertamaan kuten edellisellä kerralla vessassa. Otin hieman etäisyyttä ja ihailin näkyä.

Viattomuuden kadottanut koulutyttö tunki äitinsä seksisauvaa sisälleen tyylikkään seksikäs koulupuku yhä päällään. Matalakorkoiset avokkaatkin olivat yhä tallella jaloissa. Hänellä oli selvästi vaikeuksia saada paksu ja pitkä tekokalu sisälleen, mutta kun kosteutta oli niin paljon, lopulta lelu luiskahti sisään. Jessica vinkui upeasti nautinnolleen alistuneena. Samalla seksivälineen klitorisosa osui juuri oikeaan paikkaan ja toi tytön nautintoon uuden aallon. Aloin aavistaa, että orgasmi oli aivan kulman takana, vaikkei Jessica ollut kuin vasta saanut laitteen sisälleen. Annoin hänen tehdä vibraattorilla reilut kymmenen edestakaista työntöä ja tunnustelin hänen tuntemuksiaan lähenevästä orgasmista. Jessica nai pilluaan paksulla sauvalla ja ylsi orgasmia edeltävään hekumaan. Hänen hengityksensä muuttui katkonaiseksi ja oli aivan sekunnin tuhannesosien päässä, että tytön orgasmi olisi lauennut. Sain kuitenkin pirullisen idean ja ihmeellisellä tavallani patosin siintävän orgasmin. Tavallaan annoin käskyn Jessican alitajunnalle odottaa vielä suurempaa nautintoa. Hypnoottisesti hän jäi hekumaan, vaikka pumppasi hurjasti vibraattoria sisässään sormet limassa. Epätoivoisessa kiimassaan Jessican sormet osuivat sauvan päähän, jossa oli kiertokytkimellä tärinän säätö. Tyttö pyöräytti sitä puoli kierrosta ja samassa hänen selkänsä taipui kaarelle suuren laitteen alkaessa täristä hänen herkässä pillussaan. Jessica väänsi sauvaa isommalle, mutta loitsuni piti orgasmin ulkona. Ahmin yhtä aikaa niin näkyä, kun kiimainen tyttörukka yritti pakottaa kehonsa orgasmiin ja samankaltaista ilmassa sinkoilevaa tunnetta.

Jessica vaikeroi aivan mielettömästi ja painoi hurjasti tärisevää konetta pilluunsa. En antanut armoa, vaan halusin nähdä, mitä tapahtuisi, jos vain jatkaisin pidättämistä. Hullussa kiimassaan kaunotar otti käyttöön kaikki aseensa. Ensin hän vei toisen kätensä pillulle seksilelun ulokkeen avuksi ja alkoi hangata klitoristaan. Varovasti löysensin Jessican nautinnon loppuhuipennusta pidättävää taikaa. Sain oivan syyn vapauttaa sen kokonaan, kun tyttö alkoi rukoilla ääneen orgasmia ja vei kätensä klitorikselta pepulleen. Viimeisenä keinona upea ja kiimainen Jessica työnsi etusormensa peppuunsa ja alkoi sormettaa. Samalla sanoin hänen mielelleen pelastavan vinkin, että nyt olisi oikea hetki laueta. Niin myös kävi. Tyttö kiljui ja vikisi, kun hänen elämänsä voimakkain orgasmi ravisteli ruumista ja mieltä. Yhtä aikaa hän työnsi vibraattorin äärimmäisen syvälle ja upotti etusormensa peppuun niin alas kuin se meni. Kauniita poskia alas valui kyyneleitä. Ne johtuivat onnesta ja sen tiesin Jessicasta huonon padon lailla tulvivien tyydytyksen ja onnen tunteesta. Jälkijäristysten jälkeen tyttö valahti alas sängylle uupuneena. Jätin hänet rauhaan toistaiseksi, mutta finaalikierros oli yhä edessä.

Seuraavana aamuna menin katsomaan, miten Jessica pärjäsi. Hän nukkui vuoteessaan sikeästi, koska oli lauantai. Ilmeisesti hän oli palauttanut vibraattorin takaisin lipastoon tai ainakaan sitä ei näkynyt missään. Minua hieman kadutti, että olin antanut tytön hoitaa itsensä edellisenä iltapäivänä. Itsetyydytys vähensi himoja, joita piti olla paljon varattuna hänen komeaa opettajaansa varten. Onneksi minulta ei ollut temppu eikä mikään synnyttää noita himoja lisää. Minun piti saada Jessica ymmärtämään, että tämä tulisi naimaan opettajansa kanssa, eikä sitä voinut paeta omahoidolla. Aamusta lähtien kuiskutin hänen alitajunnalleen, että maanantaita varten pitäisi tehdä valmisteluja. Opettaja ei panisi häntä, ellei hänellä olisi tarjota kiihottavin kokonaisuus ikinä.

Päivällisen jälkeen Jessica kertoi vanhemmilleen lähtevänsä ostoksille keskustaan. Enkelinkasvonsa meikattuaan hän laittoi päälleen koulupuvun sijasta hieman pukunsa hametta lyhyemmän mustan minihameen, sukkahousut, topin, korkosaappaat ja jakkutakin. Käteen hän sujautti nahkakäsineet ajohanskoiksi. Ulkona oli vaihteeksi sateen ja sumun sijasta aurinkoinen ilma eli loistava shoppailusää. En häirinnyt tytön skootterilla ajoa, mutta heti pysäköinnin jälkeen heitin tuhmia ideoita. Jessica tiesi, ettei hän ollut aivan tavallisilla vaateostoksilla.

Ensimmäisenä olivat vuorossa kengät ja jo toisesta liikkeestä neiti löysi halutunlaiset. Seuraavaan osaan eli hameeseen kului useampi tunti. Lopulta hieman syrjemmän kadun putiikista Jessica löysi sen hienovaraisen opastukseni avulla – olin käynyt öisin tutkimusmatkoilla. Viimeinen visiitti vei hänet alusvaateliikkeeseen. En kerro vielä, mitä sieltä lähti mukaan.

Sain pidettyä Jessican sormettamasta itseään molemmat lauantain ja sunnuntain, vaikka stimuloinkin hänen ajatuksiin välillä, jos hän meinasi keskittyä liikaa muihin asioihin. Ilman apuani tyttö olisi varmaan tyydyttänyt itseään lakkaamatta. Samalla tavalla ilman rohkaisuani hän ei olisi ikinä ryhtynyt siihen, mihin asiat olivat menossa. Sunnuntain ja maanantain välinen yö häneltä meni levottomasti. Seuraavan päivän viimeisellä tunnilla hän tarjoaisi itsensä opettajalleen ja toivon mukaan se johtaisi kiihottavan rajuun yhdyntään. Tavallaan hän myös taisteli ajatusta vastaan ja yritti perua koko jutun. Estin kieltäytymiset ujuttamalla uuden kiihottavan asian hänen tajuntaansa. Jottei seuraava päivä menisi nukkuessa, tuudutin tytön uneen onnen ja helpotuksen tuntein.

Usean tunnin päästä kello soi. Palasin takaisin taloon ulkoa, jossa olin ollut hiomassa viimeisiä yksityiskohtia. Jessica oli jo jalkeilla. Aamutakki päällä hän kävi syömässä aamupalan, pesulla ja palasi laittautumaan koulua varten. Aamutakki tippui lattialle ja pukeutuminen erikoiseen kouluasuun alkoi.

Koulupäivä meni Jessican tuntemusten perusteella nopeasti. Yhtä aikaa häntä jännitti lähestyvä matematiikan tunti ja samalla hän ei voinut odottaa sitä. Kukaan ei onneksi huomannut hänen ulkonäössään mitään erikoista, vaikka kaverit kehuivatkin aamulla laitettua kampausta. Viimein iltapäivällä oppilaat valuivat luokkaan, jossa pidettiin matematiikan tunnit. Jessica meni paikalleen jännityksen vallassa ja oli kompastua toisen oppilaan laukkuun pulpetin vieressä. Hetkeksi kaunotar sulki silmänsä, mutta ne rävähtivät auki, kun luokka nousi seisomaan perinteen mukaan opettajan saapuessa. Jessica nousi salamana ja nähdessään komean nuoren miehen luokan edessä hänen sydämensä tuntui jättävän pari lyöntiä välistä, mutta sitten se korvasi ne parilla todella voimakkaalla iskulla.

- Istukaa vain, maikka sanoi. Jessica oli niin jännityksen ja kiiman vallassa, ettei tajunnut istua muiden mukana. Opettaja katsoi häneen ja Jessica vilkaisi takaisin. Jessica punastui mansikaksi ja opettaja hymyili tälle. Molemmista lehahti voimakkaita mutta näkymättömiä ajatuksia ilmaan. Tunsin kuinka Jessican jännittynyt kiima voimistui ja opettaja muisti aiheuttamani fantasiat oppilaastaan. Jessica istui alas muiden naureskellessa ja vilkuili opettajaan hermostuneesti. Tuo katsoi takaisin häneen salaperäisesti hymyillen.

Katseiden vaihto jatkui koko oppitunnin. Himot lisääntyivät Jessican lisäksi opettajassa. En ollut vieläkään varma lopputuloksesta, joten pistin opettajan kysymään itseltään, millaista olisi ottaa tuo takarivin vaaleaverikkö. Panisiko hän tyttöä takaapäin? Riisuisiko hän villikon aivan alasti vai riittäisikö hameen nostaminen ylös? Ottaisiko tyttö hyvin suihin? Nielisikö hän spermat? Menin ehkä liian pitkälle, sillä miehen puvun housuissa jokin heräsi näkyvään iskukuntoon. Tämä vilkaisi vielä kerran kaunista oppilastaan. Jessica katsoi takaisin sinisillä silmillään. Kuin painovoima nuo kaksi olivat vuorovaikutuksessa toisiinsa. Voimistuvan erektion takia opettajan piti istua pöytänsä ääreen. Tuntia oli kymmenen minuuttia jäljellä, joten opettaja Patterson määräsi tehtäviä kaikille. Katseiden kissaleikki jatkui Jessican ja opettajan välillä. He tuijottivat toisiaan himosta riutuen. Laskeskelin, että tekemäni panostuksen vuoksi Jessica himoitsi hieman opettajaa enemmän, mutta miehen luonto tasoitti tilannetta.

Viimein kello pärähti. Opettaja havahtui fantasioistaan ja nousi ylös, kun erektio oli riittävästi laskenut. Luokka lopetti tehtävien laskemisen ja alkoi pakkailla tavaroitaan. Jessica sen sijaan esitti pohtivansa yhä erästä tehtävää. Hänen ystävänsä tarjosi apua, mutta Jessica eväsi sen selittäen, että oli melkein selvillä ratkaisusta. Juuri kun toiseksi viimeinen oppilas poistui, kumartui Jessica laukkunsa ääreen. Nopeasti hän vaihtoi matalat avokkaansa samantyylisiin mutta paljon korkeampikorkoisiin kenkiin. Jessica nousi pulpetistaan ja nosti hameensa ylemmäs paikalleen. Polvipituisen kouluhameensa hän oli korvannut lyhyemmällä mutta samasta materiaalista tehdyllä. Koulupäivän ajan hän oli pitänyt lyhyempää hametta alempana kuin sitä kuului pitää, eikä kukaan ollut huomannut. Sydän pamppailen hän lähti kävelemään koroissaan kohti opettajaa, jonka katse oli lukkiutunut lähestyvään viettelijättäreen. En tiedä, oliko tarpeen, mutta lähetin sekä Jessican että hänen opettajansa mieleen ajatuksen päätöksestä, että nyt se tapahtuisi. Opettaja panisi unelmaoppilastaan.

- Hei, Jessica sanoi nopeasti ja käveli miehen pöydän eteen ja räpytti silmiään flittailevasti.

- Hei vaan, opettaja Patterson sanoi ja käveli tytön viereen. Ilman enempiä puheita he tarrautuivat toisiinsa ja uhkaavasti lähestyivät toinen toisensa huulia.

- En saa tehdä tätä, voin saada tästä potkut, opettaja sanoi, kun huulet olivat enää senttien päässä.

- Ja minulla on poikaystävä, Jessica valitti takaisin. Aloin jo valmistautua antamaan viimeisen sysäyksen ja ehkä alitajuisesti niin teinkin. Miehen ja tytön huulet kohtasivat hitaasti, mutta koskiessaan toisiinsa oli kuin pommin sytytin olisi saanut iskun. Saman tien Patterson veti koulutytön vasten itseään vieden vasemman käden hyväilemään Jessican persettä ja toisella hän painoi Jessican päätä paremmin vasten itseään. Vaikka en nähnyt suoraan, niin tiesin, että heidän kielensä tanssivat hurjasti toisiaan vasten. Raju suudelma kesti pitkään. Jessican poskille nousi puna ja ilma sekoittui huumaavista tunteista, jotka vain minä aistin.

- Minä haluan, että otat minut, Jessica ynisi suudelmien välissä. Opettaja ei sanonut mitään, vaan suuteli tyttöä uudelleen ja veti tämän tiukemmin itseään vasten. Näky oli aika hieno: vanhempi, komea ja pukuun pukeutunut mies suuteli ja kouri nuorta seksikästä ja kiimaista koulutyttöä univormussa.

- Sinähän panet minua kohta, etkö? Jessica kyseli anelevalla äänensävyllä ja lähti polvistumaan kohti opettajansa sepallusta.

- Kyllä, minä nussin sinut taivaaseen, opettaja puhui huohottaen, kun kauniin tytön kädet hieroivat jo housujen kohonnutta kohtaa. Jessica oli jo avaamassa housuja, mutta opettaja keskeytti.

- Odota, laitan oven lukkoon, hän sanoi. Itse ajattelin, että paskat, ei sovi rikkoa tunnelmaa, mutta en viitsinyt alkaa tapella ihmisten selvää salailun tarvetta vastaan. Vanha painava avain loksautti luokan ovet lujasti säppiin, eikä mikään enää estäisi parin aktia. Jessica nousi vielä ylös ja opettaja suuteli hänen kaulaansa. Sitten Jessica laskeutui kyykkyyn, mihin oli jäänyt ja avasi opettajan sepalusta. Housuista hän kaivoi esille suuren kivikovan siittimen. Jessica vaikutti aivan hämmästyneeltä hetken ajan, koska miehen siitin oli todella kookas, mutta sitten kiihko ja halu peittivät tuntemuksen alleen. Hitaasti hän lipoi opettajan terskaa kuin se olisi ollut mehujäätelö. Blondikaunottaren taidot eivät olleet selvästi kovin kehittyneet, sillä hän otti koko komeuden suuhunsa nopeasti lipomisen jälkeen ja alkoi imeä. Opettaja Patterson oli kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen käsittelyyn ja huokaili silmät kiinni ohjaillen samalla tyttöä, pitäen kiinni tämän takaraivosta. Välillä Jessica kakisteli, kun suuri penis melkein upposi hänen kurkkuunsa. Kokemuksen puutteesta huolimatta tyttö sai aikaan varsin voimakkaat hyvänolon tunteet opettajassaan. Siirryin lähietäisyydeltä kauemmas ja huomasin, että Jessica sormetti itseään erikoislyhyen hameensa alta. Tyytyväisesti hän mumisi muna suussaan.

Muutamassa minuutissa Patterson oli valmis ja laukesi kiimaisen oppilaansa suuhun. Reipas määrä suolaisenmakeaa spermaa syöksyi Jessican suuhun. Sinnikkäästi hän nieli sen, vaikka se tuntui täyttävän koko suun.

- Aivan... mahtavaa..., opettaja huokaili.

- Nyt pane minua, Jessica vaati saatuaan siemennesteet alas kurkustaan.

- Tule tähän, opettaja sanoi ja nosti tytön pöytänsä reunalle, samalla kun katseli tämän seksikkäitä korkokenkiä. - Sinä olit suunnitellut tämän? hän kysyi vielä perään ja pani merkille normaalista koulupuvusta poikkeavan hameen.

- Olen ajatellut sinua jo jonkin aikaa. En vaan voinut enää vastustaa tätä tunnetta, Jessica kertoi.

- Olet aivan käsittämättömän kaunis, opettaja kehui ja työnsi pöydällä istuvan tytön hameenhelmaa ylöspäin.

- Tekin olette hyvin komea mies, herra Patterson, Jessica myönsi ääneen, samalla kun opettaja siirsi hametta yhä ylemmäksi. Opettaja koki vielä yhden hämmästyksen, kun hameen alta eivät paljastuneetkaan sukkahousut, vaan pitkät saumasukat, jotka olivat sukkanauhoilla kiinni. Pikkuhousuja tytöllä ei ollut lainkaan. Opettaja käänsi Jessican selälleen ja tämä nosti sulavat säärensä kattoa kohti. Patterson hieroi tytön reisiä sukkien suulta ja kädet lähestyivät kiimaa valuvaa vakoa. Jessica oli täyden tunnekuohun vallassa. Hän oli sekaisin himosta ja halusta, mutta samalla tapahtuman peruuttamattomuus huoletti häntä. Halusin hieman osallistua toimintaan, joten lähetin kaunottaren mieleen huolet pyyhkivän hyvänolon tunteen. Se auttoi ja tyttö avasi haaransa halukkaana. Opettaja pääsi paremmin pillun ääreen ja polvistui alemmas. Samalla hän suuteli säärien ja reisien sisäpintoja. Lopulta huulet saavuttivat tytön pyhimmän ja mies nuolaisi Jessican herkkää kukkasta hellästi. Tytön ruumis värähti voimakkaasti ja suusta pääsi inahdus. Patterson laski tytön jalat olkapäilleen sekä selälleen ja aloitti taidokkaan kielityöskentelyn klitoriksella. Kieli seikkaili klitoriksella kiihottavan hellästi ja Jessica tärisi kiusoittelevasta nautinnosta. Aste asteelta opettaja nuoli voimakkaammin. Hänen leukansa oli aivan limasta kostea.

- Maistut hyvälle, opettaja sanoi nopeasti, kunnes jatkoi Jessican nuolemista.

- Kiitos... iih..., tyttö vastasi ja oli selvästi saapumassa huippuunsa. Halusin kuitenkin, että tyttö laukeaisi opettajalleen yhdynnässä. Niinpä tavallaan vedin hätäjarrua. Täytin Pattersonin ajatukset kuvitelmista Jessicaa ottamassa sisäänsä opettajan suurta kyrpää vikisten. Samalla tavalla asetin Jessican mieleen tunteen antautumisesta nautinnolle ja opettajalle. Sekin toimi. Patterson nousi Jessican pillun ääreltä pois. Jessica melkein esitti hiljaisen pyynnön jatkamisesta, muttei vastustellut, kun tiesi, että saisi kohta kullin sisäänsä. Opettaja otti hieman etäisyyttä. Jotenkin luonnostaan Jessica nosti jalkansa takaisin niin, että pitkät kenkien korot osoittivat kattoa kohti.

- Haluan, että panet minut tajuttomaksi, Jessica voihki silmät kiinni ja pillu rivosti tarjolla.

- Niin teen, opettaja sanoi määrätietoisesti ja otti neitoa lantiosta kiinni. Iloisena tarkkailin, kun he valmistautuivat yhtymään. Opettajan kyrpä oli taas vahvassa toimintakunnossa. Hän veti Jessican hameen aivan ylös ja paljastui, että pornot sukkanauhat olivat kiinni sukkanauhaliivissä. Sitten hän vielä hieroi kaunottaren pillua kuin varmistuakseen, että tämä oli yhä halukas ottamaan kalun sisäänsä.

- Tunge se minuun, herra Patterson! Jessica parkaisi ja kiemurteli pöydällä kiimaisena.

- Kyllä, neiti Lockhart, opettaja vastasi. Vahvasti hän väänsi nuoren naisen jalat erilleen ja painoi siittimensä pillunsuulle. Kokematon vagina otti sen helposti vastaan. Terska upposi sisään tiukkaan mutta liukkaaseen koloon ja molempien värähtelevä hengitys kiihtyi. Heitin opettajan mieleen kourallisen himoa ja ilmeisesti siitä johtuen tämä painoi kankensa kerralla loppuun. Jessican suu aukesi ammolleen, silmät sulkeutuivat ja tyttö kiljaisi. Varoittamatta opettaja veti kalunsa takaisin ulos ja painoi sen yhtä äkkiä takaisin. Siitä alkoi villi naiminen. Kyrpä pumppasi suojaamatonta tiukkapillua raa'asti, mutta siitä huolimatta Jessica voihki ja yritti saada otetta pöydästä. Opettaja jyskytti välineellään ja hiveli sukkiin verhottuja sileitä sääriä ja reisiä.

- Pane minua, pane minua, Jessica huudahteli toistuvasti opettajalleen ja otti vastaan valtavaa elintä. Se oli pakottanut hänen pillunsa äärimmilleen, mutta hurjasta kiihkosta johtuen limaa riitti liukuvoiteeksi ja olisi riittänyt useaankin yhdyntään.

- Jessica... olet niin tiukka, opettaja huokaili. Hänellä oli selvästi vaikeuksia estää toista laukeamista äskeisestä suuhoidosta huolimatta. Jouduin kahdesti muistuttamaan häntä, että asentoa voisi vaihtaa, koska miehen järki oli jossain muualla ja ohjaimissa olivat halu ja kiihko. Jessica oli jo antautunut opettajansa seksileluksi, joten Pattersonilla ei ollut ongelmaa pyöräyttää tyttö mahalleen pöytää vasten. Sitten tämä tunkeutui kiihkolla opiskelijatyttöön takaapäin. Jessica vinkui, kun vahva elin tuntui tunkeutuvan vieläkin syvemmälle. Rajujen työntöjen ohella opettaja puristeli Jessican kiinteää peppua. Tiukka teinipillu puristi opettajan kalua ja samalla Jessica tunsi suuren elimen kiilaavan häntä kahtia.

Kuin salama kirkkaalta taivaalta ensimmäinen orgasmi iski Jessican ruumiin läpi. Tyttö ulisi täristen, mutta hänen opettajansa ei luovuttanut, vaan jatkoi panemista. Kehotin Jessicaa päästämään himonsa vapaaksi ja ehkä juuri minun avullani tyttö sai kaksi kevyttä, alustavaa orgasmia.

- Pane, pane! Kovaa! tyttö sopersi silmät kiinni lämpimien aaltojen vyöryessä kehossa. Patterson kiihdytti vauhdin niin kovaksi kuin pystyi ja työntyi Jessicaan voimiensa takaa ottaen kiinni Jessican hoikasta vyötäröstä. Hiki valui jo opettajan otsalla.

- Jessica... minä, en kestä, tulen... sisääsi, Patterson ähisi. Miehen kyrpä upposi tytön pilluun toistuvasti ja voimalla.

- Minäkin... nussi minua, Jessica vastasi ja oli uuden orgasmin partaalla. Olisin halunnut nähdä parin useammassa asennossa, mutta olin tyytyväinen himoon, joka heistä irtosi. Niinpä annoin molemmille lahjaksi vielä lisää kiihkon tunnetta ja alitajuisen käskyn nauttia täysin rinnoin. Lähes yhtä aikaa komea opettaja laukesi seksikään oppilaansa kanssa. Patterson vei kätensä tytön rinnoille ja puristeli niitä jakun päältä. Samalla hän pumppasi siemennesteensä kaunokaisen sisään ihaillessaan kanssani tytön seksikästä ja tuhmaa asua: korkokenkiä, sukkanauhoja ja koulupukua. Jessica sen sijaan nautti sarjasta orgasmeja, joista kolmannen kohdalla hän katsoi olkansa yli häntä panevaa komeaa opettajaa puvussa. Jessicaa kiihotti se, että hänen pilluunsa purkautui valtava määrä tuon miehen spermaa. Ilman jälkiehkäisytablettia mies voisi tehdä hänet raskaaksi. Ajatus astuttavana olemisesta ja Pattersonin viimeiset nykäisyt saivat Jessicassa purkautumaan vielä pienehkön jälkijäristysorgasmin. Nautiskelin ilmassa leijuvasta tyydytyksen tunteesta ja annoin Jessican ja Pattersonin nauttia omastaan.

- Kiitos, herra Patterson. En ole ikinä nauttinut näin, Jessica selitti hengityksen tasoittuessa hitaasti.

- Kiitos teille, neiti Lockhart... olette aivan jumalainen... niin seksikäs, opettaja vastasi henkeä vetäen.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja yhdynnän jälkeen oli jälkiselvityksen aika. En pidä siitä enkä osaa yleensä puuttua siihen juurikaan. Patterson antoi Jessicalle nenäliinan, johon tämä valutti nesteet pillustaan. He vaihtoivat muutaman sanan siitä, miten käsittämätön tilanne oli.

- Tästä ei saa kertoa kenellekään, Jessica sanoi ja asetti hamettaan takaisin.

- Ei tietenkään, Patterson vastasi. Jessica ei osannut oikein sanoa mitään. Hän vain nautti tyydyttyneestä olostaan.

- Me näemme ylihuomenna jälleen vai mitä? Jessica kysyi.

- Totta, silloin on seuraava tunti.

- Selvä. Kiitoksia vielä, herra Patterson, Jessica kiitti ja käveli ulos luokasta. Ovelta hän vilkaisi hymyillen taakseen opettajaan. Katsoin nopeasti miestä, joka istui pöytänsä ääressä ihmeissään ja painuin sitten kaunottareni perään.

Perillä kotonaan Jessicaan iski tilanteen reaaliteetit. Hän oli antanut itsensä lutkamaisesti opettajalleen. Hän oli harrastanut seksiä opettajansa kanssa ja hän halusi lisää. Jessica ei tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Oliko tilanne hyvä vai huono? Tunnekuohun vallassa koulutyttö ei osannut tehdä muuta kuin heittäytyä sängylleen, viedä sormensa arkaan pilluunsa ja alkaa itsetyydyttää vartaloaan, joka halusi lisää nautintoa kaikesta huolimatta. Tytön kiemurrellessa jälleen sängyllä uuden orgasmin kourissa ajattelin, että tehtävä oli suoritettu.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia