Hei. Pahus tässä terve. Juttuni jäi viime kerralla kesken. Kuten aikaisemmin kerroin, törmäsin reissulla Iso-Britanniaan erääseen upeaan opiskelijatyttöön. Olen siis eräänlainen henkiolento ja ainut, miten ilmenen maailmalle, on kykyni vaikuttaa ihmisten haluihin, ajatuksiin ja tunteisiin. Pidän paljon ihmisistä säteilevästä kiihkosta, jonka vain minä tunnen. Pidän myös kauniista naisista, eroottisista tilanteista sekä seksikkäistä näkymistä ja tapahtumista. Kykyjeni avulla onnistuin parittamaan tuon kauniin opiskelijaneidon, Jessican, hänen matematiikan opettajalleen.

Onnistuneen, seksiin johtaneen operaation jälkeen jouduin tosissani miettimään, mitä tekisin seuraavaksi. Jessica oli aivan tyrmistyttävän kaunis ihmisolento ja hänen olemuksensa tekisi vaikutuksen varmasti kehen tahansa. Minun takiani kauniista söpöstä tytöstä oli tulossa seksiä tihkuva kiimapillu. Ensimmäistä kertaa tuhansien vuosien "elämäni" aikana tunsin sääliä ihmistä kohtaan. Samalla en voinut antaa periksi. Minulla ei ole muuta keinoa vaikuttaa maailmaan kuin voimani. Se oli ainut tapani elää edes jotenkin. Ja vaikka olisinkin voinut antaa Jessican olla rauhassa kyvyiltäni, en olisi saanut näkymätöntä katsettani irti hänestä. Oliko minulla todella tunteet? Antaa sen olla. En ala nyt tilittää itsestäni.

Päivällä Jessica oli siis yhtynyt opettajansa kanssa luokkahuoneessa. Kotiin päästyään kaunis neito oli selvän tunnekuohun vallassa. Ilmassa väreilevän onnen tunteen perusteella hänen ruumiinsa oli tyydytetty hetkellisesti, mutta samalla tunsin Jessican halujen kasvavan. Teollani oli ollut uskomattoman vahvat seuraukset. En edes yrittänyt tehdä mitään, mutta silti tyttö alkoi tyydyttää rajusti naitua pilluaan omasta aloitteestaan. Aistin selvästi, että häntä myös pelotti elämässä tapahtunut raju muutos. Varmasti Jessica ihmetteli, miksi hänen ruumiinsa halusi seksiä niin paljon. Hän ei ollut ainut, sillä minäkään en ollut arvannut tytössä piilevää seksuaalisuutta. Tuo yllätys sai minut takertumaan vielä tiukemmin Jessican seuraan. Katselin rauhallisena, kuinka hän nosti kouluhameensa ylemmäksi, riuhtoi pikkuhousunsa (jotka hän oli pukenut koululla takaisin) jaloistaan ja vei sormensa kosteille häpyhuulilleen. Irstaasti pylly pystyssä tyttö sormeili klitoristaan ja toisella kädellä puristi päiväpeitosta. En halunnut mennä liian pitkälle, mutta vihjasin hänelle ajatuksen, että vaatteet voisi ottaa pois. Yhä pilluaan hyväillen Jessica alkoi availla koulupukunsa nappeja. Takista riisuuduttuaan lähti kaulasta tumma solmio ja rauhattomasti hän avasi valkean kauluspaitansa. Alta paljastuivat seksikkäät rintaliivit, jotka kahlitsivat terhakoita tissejä. Ennen niitä Jessica joutui nousemaan ylös sängyltä, jotta sai hameensa pois. Tytöllä oli yhä päällään pitkät nylonsukat ja niitä pitelevät sukkanauhaliivit. Näky oli kieltämättä seksikäs, enkä halunnut kokonaan siitä eroon. Ehdotin Jessicalle, että hän laittaisi pitkät korkokengät jalkaansa. Hetken outoa ajatusta pohdittuaan Jessica avasi laukkunsa ja otti sieltä opettajan viettelyyn tarkoitetut korkkarit. Hän laittoi ne jalkaansa ja käveli kiihottuneena makuuhuoneensa suuren peilin eteen. Jos sellainen edes on mahdollista, niin minä kiihotuin näystä. Söpö ja kaunis nuori nainen keimaili itselleen peilin edessä mustissa alusvaatteissa ja korkokengissä. Jessica kiihotti itseään lisää sormella. Hiljainen litinä voimistui pitkien huokauksien mukana.

- Tämä ei riitä, tyttö sanoi hiljaa ääneen ja nousi ylös. Korkokengillään hän kipitti vanhempiensa makuuhuoneeseen ja etsi käsiinsä äitinsä tutun ja muhkean hieromasauva-vibraattorin. Jessica palasi sängylleen, kaatui selälleen, kosketteli pilluaan hetken ja alkoi sitten työntää sauvaa sisään. Täyteläiset huulet avautuivat voimakkaaseen huokaukseen silmien sulkeutuessa.

- Opettaja Patterson... naikaa minua... syvemmälle... kovempaa, Jessica vaikeroi itselleen sauvan vetäytyessä ja painuessa jälleen sisään märkään emättimeen. Ajatuksissaan tyttö oli varmasti aivan muualla kuin omassa huoneessaan. Huokailujen alkaessa muistuttaa kimeitä vinkaisuja Jessica kytki sauvan värinän päälle. Hänen ruumiinsa alkoi täristä ja äänet vain voimistuivat.

- Ottaa minut, Jessica sanoi, mutta en kuunnellut loppuun, koska itse kuulin, että alakerran ovi kävi. Tyttö ei sitä havainnut, vaan oli täysin nautintonsa pauloissa.

- Jessicaa, olen kotona! kuului naisääni alakerrasta. Vielä siinäkään vaiheessa tyttö ei havahtunut, vaan runkkasi itseään suurella kuhmuraisella tekokyrvällä pornahtavasti pukeutuneena. Nainen alakerrassa kuului laittavan vaatteen, ehkä takkinsa naulakkoon ja lähti kävelemään yläkertaan kopinasta päätellen.

- Jessica! Oletko täällä? nainen huhuili. Silloin itseään hoitava neitokainen älysi, ettei ollut enää yksin talossa. Hädissään hän alkoi miettiä mitä tekisi. Väreilevä kiihko viestitti, että orgasmi oli aivan hiuskarvan varassa. Hän yritti sammuttaa vibraattoria, mutta kiireessä ei keksinyt muuta kuin tunkea sen äärimmäisen syvälle pilluunsa. Vauhdilla hän pyörähti sängyllä ja vetäisi peiton päällensä. Parin nopean hengenvedon päästä makuuhuoneen ovi aukesi ja Jessican äiti astui sisälle. Nainen oli hyvin säilynyt, tyylikäs, mustaan jakkupukuun pukeutunut asianajaja. Jessicalla oli selvästi hänen geenejään.

- Täällähän sinä olet. Et kai ole kipeänä? äiti kysyi.

- En ole. Minä... Koulussa alkoi väsyttää... Olin päiväunilla, Jessica kakisteli sanoja suustaan. Peiton alla, syvällä tytön sisimmässä suuri sauva värisi voimakkaasti ja aiheutti nautintoa, jota Jessican oli hyvin vaikea hallita.

- Älä nuku koko päivää, että uni tulee, äiti neuvoi.

- Minä lepään vielä pikkuisen, äiti, Jessica vastasi.

- Tehdään tunnin päästä vaikka päivällistä, jooko?

- Kyllä, äiti.

Jessican äiti kääntyi ja käveli ulos huoneesta. Hitaasti hän sulki oven. Jessica alkoi saman tien täristä, kun äitinsä ei ollut katsomassa. Hän tarttui tekokaluun ja alkoi nussia sillä itseään hurjasti. Lähetin irstaan ajatuksen häneen siitä, kuinka opettaja Patterson panisi häntä anukseen. Jessica laukesi ja vikisi niin hiljaa kuin pystyi. Hän olisi selvästi halunnut huutaa ja kovasti. Jessica ei kuullut sitä, mutta minä kuulin, että vasta silloin askeleet huoneen oven ulkopuolelta lähtivät loittonemaan.

Jessica lepäsi sängyllään hetken ja toipui orgasmistaan. Tunnekuohu hänen sisällään ei ollut hävinnyt mihinkään, mutta selvästi hän oli tyydyttynyt – ainakin hetkellisesti. Kaunotar veti limaisen vibraattorin pillustaan ja mietti mitä tekisi sillä. Hän päätti piilottaa sen toistaiseksi yöpöytänsä laatikkoon. Innoissani katselin tyttöä, jolla oli yhä seksikkäät asusteet päällään. Ikävä kyllä hän riisuutui niistä ja lähti suihkuun. Siinä vaiheessa minun täytyi muistuttaa häntä, että jälkiehkäisypilleri oli ottamatta – en missään nimessä halunnut, että Jessica pamahtaisi paksuksi.

Jessican isä oli jälleen kai työmatkalla, joten hän söi lounasta äitinsä kanssa kahdestaan. Havaitsin, että hänen äitinsäkin mielessä jylläsivät suuret tunteet ja kysymykset. Hän oli todennäköisesti kuunnellut tyttärensä itsetyydytystä oven takana. Ruokapuheet jäivät vähäsanaisiksi, varsinkin kun kiusasin Jessicaa taas pervoilla ajatuksilla. Se ei olisi ollut ehkä tarpeen, mutta tehän jo tunnette minut – en ole mikään moraalin riemuvoitto. Kevyen mekon alla, tytön haaravälissä halut heräsivät uudelleen ja Jessican mielen vastalauseista huolimatta kosteutta alkoi kertyä. Tyttö jätti ateriansa kesken ja oli pian huoneessaan jälleen hoitelemassa itseään.

Seuraavana aamuna koulutyttö teki jälleen lähtöä opinahjoonsa. Huomautan, että hänen koulunsa ei siis ollut sisäoppilaitos, kuten aikaisemmin taisin mainita, vaan hyvin varakas yksityiskoulu. Anteeksi asiavirheeni. Jessican herättyä estelin häntä hoitelemasta itseään loppuun asti, jotta kiima olisi kohdallaan koulupäivän aikana. Kiihottuneena hän pukeutui jälleen pitkiin sukkiin ja kiinnitti niihin sukkanauhat. Tavallinen kouluhame jäi sängylle ja ylleen hän asetti lyhyemmän ja tuhmemman version. Tällä kertaa hän ei jaksanut edes alkaa asettaa sitä alemmaksi, vaan helma jäi miellyttävän ylös. Olisi ihme, jos kukaan ei huomaisi sitä. Kenkien seksikkäämmät vaihtoehdot sujahtivat koululaukkuun. Jessica pukeutui univormuunsa, nappasi laukun mukaansa ja lähti matkaan. Alakerrassa hänen töihin lähtevä äitinsä pisti ohimennen merkille, että tytön asussa oli jotain merkillistä.

Skootterillaan ajaessa tuuli kutitti Jessicaa hameen alta vilpoisasti. Yritin käydä vilkaisemassa sinne, mutta on perhanan vaikeaa liitää takaperin skootterin vauhdissa ja yrittää samalla kurkkia tiukan hameen alle. Tulikin silloin mieleeni, että olisi hauska testata, kuinka kovaa yleensä pystyn liikkumaan. En ollut viitsinyt koskaan kokeilla.

Yksityiskoulullaan Jessican koulupäivä alkoi normaalisti. Jessican ystävät ja muutama poika ihmettelivät lyhyttä hametta. Heitin Jessicalle vinkin, että hän voisi selittää sen kutistuneen vahingossa pesussa.

Kaunotar keräsi entistä enemmän katseita aamupäivän edetessä. Äidinkielen tunnin jälkeen Jessican poikaystävä Mark tuli juttelemaan hänelle.

- Yritin soittaa eilen. Mikset vastannut? tämä kyseli heidän jutellessa koulun pääkäytävässä.

- Minulla oli jäänyt puhelin äänettömälle, tyttö valehteli.

- Sinuun on tosi vaikea saada nykyisin yhteyttä. Onko kaikki OK?

- Minä tuota... Jessica mietti sanoja. Aloin samalla härnätä häntä seksiajatuksilla.

- Mitä sinun hameellesi on käynyt? Aika lyhyen oloinen, Mark keskeytti Jessican ja tietämättään itsensäkin.

- Kutistui pesussa. Laitoin vahingossa koneen 60 asteeseen, Jessica kusetti lisää.

- Varsin kivannäköinen. Jos minä tulen tänään käymään luonasi?

- Ööh, eiköhän se onnistu, Jessica vastasi kierrellen. Pakotin häneen hyvin tuntuvan ajatuksen suuresta kyrvästä tunkeutumassa pilluun. Ilmeestä päätellen tytön alapää kostui.

- Nähdään illalla, Mark sanoi ja vilkaisi ympärilleen. Kun kukaan ei katsonut, suuteli hän tyttöystäväänsä suulle varovaisesti. Minä aistin, että Jessica olisi selvästi halunnut, että hänet olisi nostettu syliin, painettu seinää vasten ja suudeltu valloittavan kiihkeästi. Tyytymättömyyden tunne velloi paikalla.

Jessica ja Mark lähtivät omille tunneilleen tai kursseilleen ja jäin pohtimaan, miten Mark asettuisi kuvioihin. Poika oli varmasti Jessican mielestä mukava ja kiltti, mutta minä halusin nähdä huumaa ja kiihkoa. Voisin ehkä saada muutettua kyvyilläni Markista tosimiehen, joka ottaa naisensa asiaankuuluvan kovakouraisesti, mutta kun vertailin häntä Jessican matematiikanopettajaan, oli tilanne selvä. En edes viitsinyt kuvitella tuota poikaa lempimässä Jessican kanssa peiton alla kokemattomasti. Saattaisin ehkä suoda hänelle niin sanotun viimeisen voitelun, mutta lopulta tyypistä pitäisi varmaan päästä eroon. Se voisi tapahtua juuri tyyliini sopivalla tavalla.

Äidinkielen jälkeen oli taas puuduttavaa historiaa, josta tiesinkin paljon enemmän kuin vanha professori. Jätin Jessican rauhaan ja jatkoin suunnittelua. Kiinnitin katseeni hänen kaveriinsa, joka istui aivan vieressä. Olinhan huomannut tuon ruskeaverikön jo aikaisemminkin, mutta yhdistettyinä pervoihin aikomuksiini tyttö alkoi näyttää entistä paremmalle. Olisinko niin hurja, että parittaisin Jessican toiselle tytölle ja vieläpä hänen kaverilleen? Tietenkin olisin. Kuten aikaisemminkin, paritus lähti pienistä tunteen jyväsistä, joita kylvin huomaamatta. Ensin lähetin Jessican kaveriin, jonka nimi oli muistaakseni Elisabeth tai lyhyesti Beth, ärsykkeen, joka sai hänet vilkaisemaan Jessican lyhyttä hametta. Vielä pelissä ei ollut minkäänlaisia kiihkoja tai kiimatiloja, mutta ei ollut tarkoituskaan. Hiljaa hyvä tulee. Elisabeth katseli Jessican seksikästä asua hetken ja Jessica huomasi sen. Tyttöjen katseet kohtasivat. He hymyilivät toisilleen ja samalla minä neuvoin Jessicaa laittamaan merkille kaverinsa söpöt kasvot. Elisabeth oli ulkonäöltään varmaan koulun kärkikymmenikköä, vaikka jäikin Jessicasta aikalailla. Sulavat sääret hohtivat sukkahousuissa ja rinnat jakun alla näyttivät ylittävän kooltaan jopa Jessican mitat. Elisabethin kasvoissa oli enemmän pyöreyttä kuin Jessicalla, mutta juuri sen verran että hänen hymynsä oli sen ansiosta valloittava.

Tyttöjen katseidenvaihdon jatkuessa useita sekunteja minä pommitin heitä miellyttävillä ajatusehdotuksilla. Tarkoitan, että sain heidät kiinnittämään yhä enemmän huomiota toistensa hyvään ulkonäköön. Mitään pervoa en vielä uskaltanut ilmoille päästää. Jessican herännyt kiimakin oli mennyt lepotilaan, mutta olisi varmasti valmis seuraavana päivänä matematiikan tunnilla.

Ruokatauolla seurasin tyttöjä, kun he juttelivat edellisestä luennosta. Heidän tiukkoja, kävellessä keinuvia pyllyjään katsellessani arvioin, että tytöt sopisivat hyvin yhteen. Kahden heteron naisen saaminen samaan sänkyyn oli kuitenkin aina hemmetin kova haaste ja vaati minulta sekä hyvän suunnitelman että runsaasti keskittymistä. Varovasti heittelin tytöille ajatuksia toisistaan ja huomasin, kuinka hyvin he viihtyivät toistensa seurassa. Mark kävi välillä jututtamassa Jessicaa, mutta muuten tytöt pystyivät keskittymään toisiinsa.

Aterian jälkeen vuorossa oli fysiikan tunti. Aiemmilla kerroilla sitä oli opettanut historianopettajan kaltainen, hieman höperö vanhempi mies, joka kirjoitti tohkeissaan liitutaululle kaavoja, mutta tällä kertaa hän ei saapunutkaan luokkaan. Oppilaiden noustessa tavalliseen tapaan ylös käveli luokkaan Patterson tyylikkäässä puvussa. Jessica paran sydän jätti lyönnin välistä ja samalla kiima palasi täysillä takaisin. Pikkuhousuihin erittyi varmaan lusikallinen kiimalimaa.

- Huomenta kaikki. Lehtori Hubbell on sairastunut kesken työpäivän. Emme ehtineet saada sijaista näin nopeasti, joten minä pidän tuntinne, Patterson kertoi, mutta heti sen jälkeen vilkaisi Jessicaan, joka punastui kuin maalattava paloauto. Pelkkä katseidenvaihto sai tytön värähtämään ja opettajalla nytkähti housuissa. Minulla oli puolitoista tuntia aikaa ohjata kiihkeää ajatusleikkiä kiimaisen koulutytön ja hänen opettajansa välillä.

Patterson hoiti fysiikan opettajan sijaispestin mallikkaasti, vaikka hänen ajatuksensa meinasivat harhailla välillä kovastikin. Panetus suorastaan salamoi hänestä näkymättömästi. Tai ei sittenkään niin näkymättömästi – erektio meinasi väkisin nousta näkyviin. Jessican kiihkoa puolestaan ei vähentänyt se, että Beth ojensi hänelle pienen viestilapun. Siinä luki:

Opettaja Patterson on aika namu vai mitä?

Jessica aikoi kirjoittaa takaisin lyhyen myöntävän vastauksen, mutta sain hänet lisäämään perään:

Niin olet sinäkin.

Perään tyttö piirsi hymiön ja ojensi lapun takaisin. Beth punastui vuorostaan sen lukiessaan ja tirskahti hieman.

- Elisabeth, mitä siellä melutaan? Patterson kysyi luokan edestä jäämättä odottamaan vastausta, mutta vilkaisi kerran kaunista Jessicaa, joka hymyili tälle ja varmaan hymyllään sulki opettajansa suun.

Tytön kiima jatkoi voimistumista minuuttien vaihtuessa uusiin. Puolessa välissä tuntia sekä tytön että opettajan halut olivat aivan äärimmillään. Patterson oli joutunut istuutumaan, jottei sojotus housuissa näkyisi. Jessica olisi halunnut juosta luokan eteen, kaivaa opettajan kangen housuista ulos ja istuttaa itsensä sen päälle – välittämättä kaikista muista ihmisistä. Vaivoin hän sai hillittyä kätensä, jotka nähtävästi pyrkivät hameen alle hyväilemään halusta herkkää klitorista. En malttanut olla lähettämättä Jessicaan kiihottavia mielikuvia siitä, kuinka opettaja pian ottaisi hänet. Patterson nuolisi tytön pillua, pakottaisi tämän ottamaan häneltä suihin ja lopulta tunkeutuisi syvälle hänen sisäänsä. Ette voi arvata, miten kiihottavaa oli katsella upean tytön kamppailua kiimaansa ja odotusta vastaan. Lisäksi tyttö muisti, ettei hänellä ollut ehkäisyvälineitä. Opettaja saattaisi astua hänet. Jessica tulisi Pattersonille raskaaksi. Se ei hillinnyt kiihkoa lainkaan.

Sitten kaikki meni tavallaan pilalle. Lähestyin Pattersonia ja havaitsin miehen päässä pyörivän ristiriitaisen tilanteen. Jokin muu tarve kuin panetus veti häntä toisaalle. Hämmennyksessä hän ei selvästi tiennyt kuinka toimia. Hätäisesti hän kertoi luokalle, että heidän tulisi tehdä fysiikan laskutehtäviä lopputunti ja määräsi kaksi priimusta pitämään järjestystä. Hänen itsensä piti palata jatkamaan jaettua matematiikan tuntiaan. Yritin ensin epätoivoisesti painostaa häntä jäämään ampumalla mieleen todella irstaita kuvitelmia Jessicasta. Mielikuvissa Jessica oli jälleen sidottuna mutta kiimaisena ja tarjosi kaikkia aukkojaan pantavaksi. Jessica olisi Pattersonin seksiorja yöstä toiseen. Se ei auttanut. Mies pakkasi salkkunsa ja sillä etumustaan peitellen poistui luokasta. Kiroilin niin kovaa kuin pystyin, mutta tietenkään kukaan ei sitä kuullut.

Jessica rukka meinasi räjähtää halujensa ja pettymyksen ristiriitaan. Hänen olisi pitänyt saada kova penis pilluunsa ja vapautua riivaavasta panetuksesta. Tyttö harkitsi jo itsetyydytysvisiittiä vessaan, kun Elisabeth kysyi hiljaa tältä erästä mekaniikan laskutehtävää. Tyttöjen katseet kohtasivat jälleen ja minä ymmärsin, että tilanteen voisi vielä kääntää voitoksi. Haaraväli märkänä ja pikkuhousut kiimantuoksuisena Jessica kääntyi kaverinsa puoleen neuvomaan.

- Kuulitko, että meillä on tänään kuviksen kurssilla alastonmallin piirtämistä? Elisabeth kysyi.

- Oho, Jessica hämmästeli tietämättömänä ja yhä ajatuksissaan. Kuvittelin jo, kuinka suuren kiusauksen alastoman miehen näkeminen aiheuttaisi.

Lopputunnin käytin Jessican ja Elisabethin välien lämmittämiseen hienovaraisesti. Tunnin loputtua priimusoppilaat antoivat lähtöluvan ja luokka poistui käytävälle. Opettaja Patterson oli juuri tulossa takaisin ja hänellä oli selvästi pano mielessään. Olisi kuitenkin näyttänyt hyvin epäilyttävältä, jos Jessica olisi yhtäkkiä jättänyt Elisabethin seuran ja palannut luokkaan, vaikka hän sitä harkitsikin. Vaivautuneena Petterson kysyi priimuksilta, miten tunti meni ja yritti tavoittaa huomaamattomasti Jessican katsetta. Kaihoisasti Jessica katsoi opettajaansa ja pettyneenä siirtyi muiden kuvaamataidon kurssilaisten kanssa toiseen kerrokseen. Siellä he menivät suureen luokkahuoneeseen, jossa oli maalaustelineitä. Keskellä tilaa oli pieni lava, johon malli todennäköisesti asettuisi. Oppilaat ryhmittyivät kehäksi sen ympärille ja jäivät odottamaan opettajaa. Monet riisuivat pukunsa takin tuolin selkänojalle. Pian paikalle saapuikin nelikymppinen, hyvin diivamaisen tyylinen naisopettaja.

- Tänään piirrämme krokipiirrustuksia alastonmallista, opettaja ilmoitti hieman ylpeän oloisesti.

- Kaikilla on piirroslehtiöt näköjään valmiina, joten voimme aloittaa. Miranda, voit tulla tänne, opettaja huikkasi pieneen toimistoon luokan perällä. Sieltä käveli aamutakkiin pukeutunut parikymppinen nainen. Olin kuvitellut, että mallina olisi mies. Jessican pitäminen kiihottuneena mutkistuisi. Vai mutkistuisiko sittenkään?

- Aloitetaan viiden minuutin piirroksilla. Miranda, ole hyvä, nainen sanoi ja Miranda-niminen malli riisuutui aamutakistaan. Hiuksensa hän oli kiinnittänyt poninhännälle, jotta ne eivät peittäisi sulavan vartalon muotoja. Mielessäni kävi, että ehkäpä tuossa yksityiskoulussa panostettiin myös alastonmalleihin, sillä Mirandan keho oli kuin veistos. Pienehköistä rinnoista huolimatta uskoin voivani hyödyntää sitä.

Oppilaat alkoivat piirtää nopeita piirroksia, joihin oli aikaa vain viisi minuuttia per mallin asento. Alkuun muutamaa taitavaa lukuun ottamatta oppilaiden piirrosjälki hapuili ja piirroksista tuli joko surullisen huonoja tai hyvin koomisia. Jessican piirtäessä toista piirustustaan asetin häneen ajatuksen, jossa alastonmallin tilalla olikin Elisabeth ja patsasmaisten asentojen sijasta keimaili houkuttelevasti. Tyttö selvästi säpsähti yllättävän mielikuvan takia ja vedettyään henkeä katsoi Elisabethia. Tämä ei huomannut Jessican tutkivaa vilkuilua, mutta Jessica pelästyi katsettaan ja ajatustaan siitä, että hänen kaverinsa olisi alastomana ja kiimaisena hänen edessään. Hän ehkä riisuisi Jessican vaatteet ja sitten tytöt suutelisivat. Räväkästi Jessica käänsi katseen työhönsä ja malliin. Hetken hän pystyi vaivoin keskittymään asiaan ja sai toisen ja osan kolmannesta työstä tehtyä, kunnes Elisabeth vieressä tirskahti.

- Mitä nyt? Jessica kysyi.

- Piirsin tolle ihan liian isot tissit. Vilkaise tätä, Elisabeth kuiskasi takaisin. Jessica nojautui Elisabethiin päin ja tämä kallisti piirtoalustaansa. Jessican katseet kävivät piirroksen hahmon mittasuhteiltaan vääristyneissä jättimeloneissa, mutta tahtomattaan siirtyivät ihailemaan Elisabethin rintavarustusta, joka näytti purkautuvan ulos tiukasta koulupuvun kauluspaidasta. Elisabeth huomasi sen ja hymyili saman tien punastuvalle kaverilleen. Jessica naurahti muka hämätäkseen ja yritti jatkaa työtään.

Parituksen ensimmäiset kylvötyöt oli tehty. Jessican ajatusmaailma oli tarrautunut mielikuvaan seksistä kaverinsa kanssa, enkä aikonut päästää sitä irti. Elisabeth toisaalta oli vaikeampi tapaus, koska hän oli vielä täysin vailla käsittelyäni. Elisabeth ei ollut läpikäynyt samanlaista aiheuttamaani kiihkon ja halun tunnemyrskyä kuin Jessica. Tilanne oli haastava. Jouduin yhtä aikaa lämmittämään Jessican ajatuksia ja herättämään Elisabethia. Riski epäonnistua oli hyvin todellinen. Lisäksi olin ollut niin paljon yhteydessä Jessicaan, että toisen tytön tuntemuksien analysointi tuntui jopa kummalliselta. Muutaman minuutin välein ehdotin heidän alitajunnoilleen, että he piirtäisivät toinen toistaan mallin sijasta. Jessica oli tunneyhtälössä jo niin pitkällä, että syötin häneen pervompia ja suorempia ajatuksia. Hän luuli kysyvän itseltään, miltä tytön pillun nuoleminen tuntuisi ja miltä tuntuisi, kun tyttö nuolisi häntä, mutta oikeasti se olin minä, joka kuiskaili hänen mielelleen. Suutelisiko Elisabeth hyvin? Miltä tuntuisi rakastella hänen kanssaan? Ne olivat kysymyksiä, joita Jessica mietti osittain tahtomattaan. Elisabeth sen sijaan pohti vielä, kuinka sääli oli, ettei hänen viehättävä, kaunis ja suloinen ystävänsä ollut mallin paikalla.

Tyttöjen katseidenvaihdot tihenivät ja välillä he katsoivat toisiaan pidempiä hetkiä hymyillen. Se näytti hieman hupaisalle, mutta jatkoin heidän stimuloimistaan. Ylpeänä havaitsin Jessican kiihottuvan vaikutuksestani, mutta myös omasta takaa. Hänen kiihkonsa ja halunsa kasvoivat kuin lumipallo, ilman että laitoin enemmän paukkuja peliin. Ajatuksissaan hän näki, kuinka hän ja Elisabeth suutelivat jo ja sirot kädet hakeutuivat hameiden alle. Yritin käydä kurkkaamassa tytön hameen alla pikkuhousuja, mutta Jessica puristi reisiään yhteen. Se myös kertoi tytön olevan jo halukas.

Eih... Miksi minä ajattelin tällaista parhaasta kaveristani? En ole lesbo! kuulin Jessican ajatukset selvemmin kuin kertaakaan aikaisemmin. Jatkoin kuuntelemista pelkkänä... tuota, korvana. Beth huomaa kohta minut... Ei, hän ei saa huomata, miten minua haluttaa! Minä haluan hänet sänkyyni! Ei, en saa. Beth on kaunis... Suutelemme... Voi luoja! kaikuivat tytön ajatukset välillämme.

Jätin Jessican kasvavan himonsa armoille ja keskityin Elisabethiin. Huomasin myös, että kuvaamataidon tunti alkoi lähestyä loppua. Jessican kaveri oli jo pistänyt merkille, että tätä vaivasi jokin. Elisabethiin oli myös tarttunut lähtemätön mutta paljon viattomampi ajatus tyttöjen välisestä hellyydestä. Lisäsin kierroksia ja annoin hänelle mietittäväksi ajatuksen, jossa hän ja Jessica olisivat aivan lähietäisyydellä, heidän huulensa lähestyisivät toisiaan ja lopulta, mitään sanomatta he suutelisivat. Samalla kun tutkiskelin hänen tunteitaan, lisäsin tehoa. Seuraavassa ajatusleikissä Beth ja Jessica suutelisivat toisiaan intohimoisesti, jopa raivokkaasti. Pian sen jälkeen Jessica alkaisi hyväillä Elisabethin vartaloa, koko ajan vain rohkeammin ja rohkeammin.

Yhtäkkiä molemmat tytöt tajusivat, että olivat tuijottaneet toisiaan jo tovin. Elleivät he olisi jo molemmat olleet aivan punastuneita, niin nyt he viimeistään sen tekisivät.
Sitten Jessica ei enää kestänyt ja hän pyysi lupaa päästä vessaan.

- Mutta tunti loppuu kohta kuitenkin, opettaja sanoi.

- Anteeksi, mutta minun on pakko, Jessica vastasi ja opettajan nyökättyä hyväksyvästi poistui luokasta. Hänen koulutarvikkeensa jäivät luokkaan ja Elisabethkin ihmetteli äkkinäistä "hätää". Itse en voinut jakautua kahdeksi, joten en tiennyt, lähtisinkö Jessican perään vai jäisinkö leikkimään Elisabethin ajatuksilla. Halusin kuitenkin nähdä Jessican purkautuvan kiiman, joten lähdin hänen mukaansa sen jälkeen, kun olin syöttänyt Elisabethille pari kiimaista ajatusketjua.

Ehdin koulun vessaan vain vähän Jessican jälkeen. Tyttö meni käsienpesualtaan vierelle ja nojasi pöytään. Nopeammin kuin ehdin sanoa pillu, Jessica levitti jalkansa, vei kätensä hameen alle ja alkoi hyväillä kosteaa vakoaan pikkuhousujen läpi. Silmät tiukasti kiinni Jessica sormeili itseään vartalo välillä nytkähdellen. Jälleen hänestä kaikuivat ristiriitaiset ajatukset: Beth... ei, älä... riisu minut, suutele minua, Jessica huokaili osittain ajatuksissaan ja osittain hiljaa ääneen. Sormet olivat jo kosteiden pikkuhousujen sisällä erikoiskouluhameen alla. Hän levitti lisää jalkojaan ja nosti pyllyään somasti ylemmäksi. Jälleen kerran estin häntä tulemasta. Tyttö vikisi aivan hekumassa ja yritti laukaista itsensä. Kiusasin häntä ajatuksella 69-asennossa olemisesta Elisabethin kanssa.

- Elisabeth... sormeta minua, nuole minua, Jessica puhui jo ääneen.

- Jessica? Elisabeth kysyi, seisten vessan ovella käsissään Jessican takki ja muut tavarat.

- Beth, ei, älä katso! Jessica parkaisi ja samalla annoin hänen mielelleen luvan orgasmiin. Koulutyttö laukesi ja se sai hänen ruumiinsa sätkimään. Hän haki kovasti otetta hanasta, josta voisi puristaa kiinni orgasmin riuhtoessa hänen ruumistaan.

- Suutele minua, Beth! Jessica aneli orgasmin piikkien pyyhkiessä hänen kehossaan. Selvästi kovin kiihottunut Elisabeth katseli kaunista ystäväänsä ja kuin transsissa käveli hänen luokseen. Jessica hieroi yhä häpyään ja katsoi Bethiä silmästä silmään. Elisabeth tuli aivan Jessican viereen ja kuten olin heille kuvitelmia syöttänyt, tarrautuivat he toisiinsa ja suutelivat. Ensin suudelma oli hyvin varovainen, mutta yltyi asteittain kiihkeäksi kielten painiotteluksi. Pahus, että se näytti hyvältä, kun kaksi kaunista ja kiimaista koulutyttöä suutelee. Uskokaa pois.

Tytöt irtautuivat toisistaan vaihtaakseen sanoja.

- Anteeksi, minä vaan haluan sinua jostain syystä aivan hurjasti, Jessica tunnusti melkein huohottaen pitkän suudelman jälkeen.

- Minäkin sinua. Olet niin ihana, Elisabeth antoi vastatunnustuksen. Jälleen tytöt suutelivat upeasti toisiaan paljon varmemmin kuin ensimmäisellä kerralla. Yhtä aikaa he tekivät toisilleen aloitteen ja molemmat alkoivat hieroa toistensa vartaloita. Sirot kädet seikkailivat rinnoilla, niskoilla, kyljillä, pepuilla ja selällä.

- Minä en ole lesbo, mutta haluan rakastella sinua, Elisabeth jatkoi.

- En minäkään, mutta sinä kiihotat minua, Jessica vastasi ja tunsin, kuinka vasta tyydyttynyt keho alkoi jo vaatia lisää.

- Laukesitko sinä minulle? Elisabeth kysyi heidän taas suudeltuaan.

- Kyllä, Beth, kokeile, Jessica sanoi ja vei Bethin käden oman hameensa alle. Tytöt katsoivat toisiaan Jessican helman noustessa ja Elisabethin käden lähestyessä kiimavakoa.

- Sinä olet ihan märkä! Elisabeth sanoi huokaisten ja samalla tarrasi toisella kädellä Jessican vapaasta kädestä. Hän vei sen puolestaan oman hameensa alle, jossa jo pillu vuoti kosteutta pikku- ja sukkahousujen läpi. Minusta tuntui kuin ympärillä jalkapallokatsomollinen ihmisiä olisi huutanut halusta panna – niin kiimaisia tytöt olivat toisistaan. Jessican sormet kohtasivat kaverinsa kostean alapään ja he katsoivat toisiaan lähes lasittunein katsein. Jessican johdolla he alkoivat toistensa koskettelun. Elisabeth parkaisi ensimmäisestä kovemmasta kosketuksesta ja niinpä he taas nuolivat toistensa kieliä. Nopeasti molemmat ottivat vaativampia otteita ja hieroivat toisiaan yhä rajummin.

- Me ollaan kavereita, ei saisi tehdä näin, Elisabeth huokaili suudelmien välissä, mutta ei pannut lainkaan vastaan.

- Ei täällä. Mennään meille, jooko? Jessica ehdotti nautiskellen kaverinsa kosketuksesta pillullaan.

- Onko teillä muita?

- Ei ole. Tulethan sinne?

- Iih! Kyllä, Jessica. Mennään! Beth sanoi kiljaistuaan kosketuksesta, joka tuntui lähes sähköiskulta. Tytöt eivät kuitenkaan pystyneet irrottautumaan toisistaan aivan noin vain, koska he nauttivat liikaa toistensa hyväilevistä sormista alapäissään ja himokkaista suudelmista. Lopulta tilanne päättyi, kun käytävästä kuului askeleita. Jessica antoi vielä nopean pusun Elisabethille, tämä antoi Jessicalle hänen tavaransa lattialta, he pesivät kätensä ja lähtivät kohti ulko-ovea. Tytöt olivat hyvin hämillään, vaikkei kukaan ollut heitä nähnyt. Ovella Elisabeth soitti kyydin – ilmeisesti hänen varakkaalla perheellään oli oma autonkuljettaja. Jessica päätti jättää skootterinsa koululle.

- Tämä on aivan hullua, Elisabeth sanoi Jessicalle hiljaa. Jessican olisi selvästi mieli tehnyt jatkaa suutelua ja häntä alkoi pelottaa, että tilanne päätyisi pettymykseen.

- Etkö sinä enää halua? Jessica kysyi pettyneen oloisena. Elisabeth oli selvästi hieman alkanut arkailla, mutta minä tulin avuksi ja heitin jälleen häneen kuvitelmia Jessican alastomasta vartalosta ja nautinnosta, joka pian olisi luvassa.

- Voi kyllä minä haluan! Missä se Peter viipyy? Elisabeth myönsi ja katsoi puhelintaan.

Pian musta Mercedes kaartoikin koulun sisäpihalle portista ja tytöt siirtyivät takapenkille istumaan. Elisabeth ohjeisti ajajaa viemään heidät Jessican kotiin. Kuljettaja, Peter, oli noin kolmekymppinen, tavallisen oloinen mies. Alkuun hän ei kiinnittänyt tyttöihin muutamaa ystävällistä kysymystä enempää huomiota, mutta alkoi pian arvella, että takapenkillä oli jotain meneillään. Minua pirutti jälleen kiitää auton mukana takaperin ja välillä vaikka mitenkä päin, mutta nautin valtavasti näystä, kun arasti tytöt jatkoivat toistensa hyväilyä. Ensin Jessica hiveli Elisabethin säärtä, sitten kylkeä ja niskaa. Elisabethin kädet kulkeutuivat myös hitaasti Jessican vartalolle. Tytöt istuivat jo vierekkäin heidän koululaukkujensa viedessä kolmannen paikan, joten suudelmaan ei ollut pitkä matka. Peter melkein ajoi pyöräilevän pikkupojan yli, kun hän näki taustapeilistä kiimaisen koulutyttöparin suutelevan toisiaan takapenkillä välittämättä katseesta. Tytöt puristelivat toistensa rintoja koulupukujen päältä ja välillä kädet kävivät hameiden alla. Matka ei ollut kuitenkaan kovin pitkä, joten Peter parka selviytyi siitä ilman onnettomuuksia.

- Kiitos kyydistä, Peter! Elisabeth ja Jessica huikkasivat Jessican kotipihalla ja lähtivät kiirehtimään sisälle käsi kädessä. Teidän olisi pitänyt nähdä Peterin ilme – en ole nähnyt ihmistä niin patsaana, jolla on suu auki.

Sisällä tyttöjen kontrolli meni täysin oven sulkeuduttua. Elisabethin laukku jäi eteisen lattialle, Jessican oma melkein lensi hänen kädestään ja toisistaan irti päästämättä ja himokkaasti suudellen he nousivat yläkertaan. Varmuuden varalta kiihotin heidän mieliään vielä pikkiriikkisen mielikuvilla kielletystä halusta.

- Ota takki pois, Jessica aneli työntäessään kaveriaan kohti sänkyään. Yhdessä he avasivat tiukan jakun ja riisuivat sen, jonka jälkeen oli Jessican takin vuoro. Kireät kauluspaidat tuottivat ongelmia nappeineen, mutta pian nekin tippuivat lattialle solmioiden kanssa. Tytöt ihailivat toistensa enää vain rintaliiveihin ja hameisiin puettuja vartaloita.

- Olet upea. Kuin joku malli, Elisabeth kehui Jessicaa ja avasi tämän hametta.

- Kiitos, sinäkin olet kaunis. Otetaan nämä pois, Jessica vastasi ja näppärästi avasi Elisabethin rintaliivien hakasen, jolloin tytön ikään nähden kookkaat rinnat vapautuivat. Nännit olivat turvonneet koviksi nappuloiksi. Elisabeth sai puolestaan Jessican hameen pois ja yllättyi nähdessään tämän päällä olevan sukkanauhaliivin nauhoineen ja stay uppeineen.

- En tiennyt, että pukeudut noin seksikkäästi, Jessica, Elisabeth tuumi ja kävi tummiin rintaliiveihin käsiksi. Liivit tippuivat lattialle ja tytöt siirtyivät jälleen aivan kiinni toisiinsa kielileikkiin. Samalla molempien rinnat ja kiihkosta kertovat kovat nännit hieroutuivat vastakkain saaden kummankin mumisemaan nautinnosta. Sitten Jessica teki nopean liikkeen. Hän oli jo avannut Elisabethin hameen napit ja kiskaisi yllättäen kaverinsa jalasta sekä hameen että pikkuhousut ja sukkahousut. Elisabeth oli nyt täysin alasti Jessican pitäessä yllä vielä pikkuhousujaan ja sukkahepeniä. Tämä kuitenkin otti askeleen kauemmas ja Elisabethin tarkkaan katsoessa pujotti sukkanauhojen päällä olevat pöksynsä jaloistaan. Sitten he molemmat siirtyivät hieman lähemmäksi toisiaan ja silmästä silmään katsoen asettivat kätensä toisen alapäähän. Niissä, varsinkin Jessican alapäässä, riitti kiimaa ja kosteutta. Elisabethin sormet kostuivat jo hyvin hellästä hipaisusta, joka sai Jessican huokaisemaan ja melkein vinkaisemaan. Elisabeth puolestaan säpsähti siron sormen hipaistessa hänen nupukkaansa. Heitin molemmille irstaan ajatuksen ja siksi Jessica veti kosteat sormensa Elisabethin pillusta ja silmiin katsoen nuolaisi niitä.

- Maistut mahtavalle, Jessica sanoi ja työnsi sormensa Elisabethiin vaativammin. Elisabeth haki myös kosteutta Jessican kiimapillusta ja maistoi kaverinsa eritettä. Tytöt antautuivat taas suudelmaan ja alkoivat sormettaa toisiaan. He maistelivat toistensa limoja, jota melkein virtasi heidän vaginoistaan. Sitten Jessica vei limaiset sormensa Elisabethin huulille ja maistatti tällä hänen omaa kiimalimaansa. Se oli aika irstasta, mutta en pistänyt pahakseni. Elisabeth toisti saman Jessicalle – heillä ei varmasti ollut väliä, kenen limoja he nuolevat, koska ne sekoittuivat toistuvissa kielisuudelmissa.

- Minäkin haluan tuollaiset sukkanauhat, Elisabeth huokaisi ja ihaili Jessican hohtavia sääriä ja hepeneitä.

- Ostetaan sinulle... Minäkin haluan nähdä sinut silleen pukeutuneena... Mutta hei, katso tätä! Jessica sanoi ja nojautui lattialle laukkunsa puoleen. Sieltä hän poimi hulppeat mustat korkokenkänsä ja asetti ne jalkaansa. Minä pidin näystä vielä enemmän kuin sitä ennen.

- Tosi sexyt, Elisabeth huokaisi kadehtien. Ajatus seksikkäistä vaatteista oli oikeastaan minun keksintöäni, mutta Elisabeth luuli sitä omaksi mieltymyksekseen. Jessican tosin tunsin jo niin hyvin, että tiesin hänen pitävän jonkin verran asusteistaan ja jopa kiihottuvan niistä.

- Beth, odotas hetki, Jessica sanoi, istutti ystävänsä sängylle ja käveli ulos huoneesta. Hetken päästä hän palasi vanhempiensa makuuhuoneesta mukanaan valkeat korkokengät.

- Laita nämä. Sun kokohan on 37, sama kuin äidillä? Jessica sanoi ja ojensi sirot kengät Elisabethille, joka nyökkäsi. Tyttö laittoi ne jalkaansa ja nousi ylös. Yhdessä he arvioivat toisiaan korkeissa koroissa ja pyörähtelivät toisilleen pari kertaa.

- Aika hutsu olo, Elisabeth myhäili.

- Seksikäs olopas, Jessica vastasi ja käveli suutelemaan Elisabethia, joka vastasi siihen halukkaana. Sitten he kaatuivat tai kaatoivat toisensa sängylle ja liimautuivat toisiinsa. Hennoin kosketuksin he hivelivät toistensa ruumiita. Kosketukset etenivät pilluille ja pian he tärisivät sormien leikkiessä klitoriksilla ja vaginoissa. Olisin toivonut, että pystyisin jotenkin tallentamaan nuo upeat hetket, kun tytöt pornahtavasti kiihottivat toisiaan korkkarit jalassaan. Kuulostaa kieroutuneelta, mutta minä nyt vaan satun pitämään sellaisesta.

- Ihanaa, Beth, rakastan tuota... juuri sieltä... minä, Jessica voihki puhe katkoen.

- Haluan, nuolla sinua... pilluasi, Jessica jatkoi vapisten. Idea tuli häneltä itseltään.

- Se tuntuu varmasti upealta, Elisabeth kommentoi ja Jessica alkoi asetella häntä oikeaan asentoon. Minun salaisesta pyynnöstäni asento oli tarvittua pervompi, eli Jessica painoi Elisabethin mahalleen sängylle, mutta nosti hänen pyllynsä melkein kattoa kohti ja levitti tämän haarat. Lumoutuneena Jessica siirtyi Elisabethin taakse ja katseli kiimaa valuvaa vakoa. Hän tiesi, että heidän välinsä eivät olisi enää ikinä aivan samat. Tunsin myös kokemattomuudesta johtuvaa pelokkuutta. Jessica tarttui kuitenkin Elisabethia perseestä ja painoi kasvonsa kaverinsa hävylle ja alkoi lipoa liiankin odottamattomasti. Se tehosi yhtä kokemattomaan Elisabethiin, joka kirkaisi Jessican kielen lipaistessa herkkää klitorista.

- Älä lopeta! Älä vaan lopeta! vinkui Elisabeth keho sätkien. Jessica ei lopettanut, mutta alkoi sormeilla itseään nuolemisen yhteydessä. Jessica painoi kieltään äärimmäisen syvälle kaverinsa vaginaan ja se teki Elisabethin hulluksi. Tyttö olisi lauennut pian Jessicalle. Päätin estää sen, joten ehdotin heille salamyhkäisesti paikanvaihtoa.

- Minä haluan, että suutelet mun pillua, Jessica ilmoitti yllättäen. He kääntyivät ympäri ja Jessica nosti vuorostaan upean peppunsa ylös niin, että sukkanauhat kiristyivät sitä vasten.

- Jännittää, Elisabeth sopersi. Tunsin hänessä pienen pettymyksen, mutta silti hän kumartui nuolaisemaan Jessican pillua.

- Suutele sitä, Jessica voihkaisi. Elisabeth kumartui lisää ja alkoi suudella kaunottaren häpyhuulia. Jessica vinkui ja kerjäsi Elisabethia jatkamaan, samalla kun yritti hieroa alapäätään kaverinsa suutelevia huulia vasten. Elisabeth nuoli kiihottavan hitaasti Jessican pillua ja kuten arvaatte, minähän se olin, joka käski niin tekemään. Jessica tarrasi sängyn peitteestä kiinni ja voihki hyvin lujaa. Minua alkoi äkisti piruttaa olemukseni. Olisin niin kovasti halunnut olla sillä hetkellä ihminen ja liittyä mukaan touhuun. Unohdin sen nopeasti, kun keskityin taas noihin nuoriin kaunottariin.

Pirullisesti en antanut Jessicalle lupaa tulla, vaan pitkitin ja pitkitin nautintoa. Sitten, aivan omasta aloitteestaan Jessica irtautui ja pyörähti ympäri.

- Beth rakas, haluan kokeilla yhtä toisenlaista juttua.

- Mitä meinaat? Elisabeth kysyi ja nousi polvilleen.

- Tule lähemmäksi, Jessica opasti ja suuteli kaveriaan. Sitten Jessica asettui Elisabethin syliin siten, että heidän jalkansa menivät tavallaan lomittain. Niin Jessica pystyi vetämään itsensä aivan Elisabethin lähelle ja heidän pillunsa osuivat toisiinsa.

- Ah! Elisabeth voihkaisi tuntiessaan märät häpyhuulet omiaan vasten. Hitaasti kiihdyttäen tytöt alkoivat hangata alapäitään vastakkain ja tytöistä lähtevät huokaukset ja inahdukset voimistuivat.

- Ihana nussia sun kanssa, Jessica sai sanotuksi silmät kiinni.

- Tuntuu mahtavalle, Elisabeth jatkoi. Tytöt alkoivat hiljalleen laskeutua kumpikin selälleen saaden niin parhaan tilan saksiasennolleen. Kiihottavasti märät klitorikset hieroivat toisiaan ja varsinkin Jessican paljas alapää oli auennut kuin kukkanen. Kosteus levisi lähes reisille asti hankauksen jatkuessa.

- Minä tulen ihan just! Elisabeth kiljaisi. Molemmat olivat jo selällään selät kaarella pillujen hieroessa toisiaan.

- Minäkin! Jessica vastasi ja pani vastaan vielä monta kertaa voimakkaasti. Näky ja äänimaailma olivat aivan sanoinkuvaamattomia tyttöjen laukaistessa toisensa. Jessica hepenissään, molemmat korkokengät jalassaan ja molemmat aivan halun sekoittamana kiljuivat ja nussivat toisiaan. Ilma väreili räjähtävää kiimaa. Ilkeänä olentona en kuitenkaan tyytynyt siihen. Käskin Jessican alitajuntaa jäämään kiihottuneeseen tilaan. Saman tein Elisabethille.

- Haluan sua lisää, Jessica kertoi ja ruumis yhä täristen kääntyi ympäri ja pyöräytti kaverinsa alleen. Jessica konttasi tämän päälle ja painoi märän pillunsa Elisabethin kasvoille. Samalla hän kävi nälkäisenä Elisabethin pillun kimppuun. Oikealla kädellä hän työnsi yhden sormen pilluun sisään ja samalla alkoi lipoa klitorista estoitta. Näin ja tunsin, että Elisabeth Jessican alla nuoli ja suuteli Jessican pillua. Pian tytöt olivat jälleen kovien halujen vallassa.

- Työnnä se syvemmälle, Elisabeth inisi tuntiessaan Jessican sormen koukistelevan pillussaan. Jessica yritti, mutta hänen pienet sormensa eivät ylettäneet enää syvemmälle. Saatoin vahingossa antaa hänelle ajatuksen laatikossa majailevasta jättidildosta, joten Jessica kumartui eteenpäin ja ylti nipin napin yöpöydän laatikon kahvaan. Sieltä hän sai käteensä kuhmuraisen tekokyrvän, jonka hän saman tien vei Elisabethin pillun suuaukolle. Elisabeth hätkähti tuntiessaan jotain suurta ja kovaa alapäässään.

- Mikä se on?

- Iso dildo, Jessica vastasi ja alkoi painaa synteettistä kalua ystäväänsä. Elisabeth ei vastannut mitään, vaan voihki, samalla kun yritti jatkaa Elisabethin nuolemista.

- Auuhh, se on niin iso, sai hän kuitenkin soperrettua, kun jättiläissauva upposi pohjaan.

- Entä tämä? Jessica kysyi ja väänsi dildon tärinätoiminnon varoittamatta täysille.

- Uuuaaahhh huah aah, alkoi Elisabeth voihkia silmittömästi. Jessica alkoi pumpata sauvaa edestakaisin. Samalla hän painoi alapäänsä vasten Elisabethin suuta. Kovasta tärinästä ja pillua halkovasta sauvasta huolimatta Elisabeth tarrasi Jessican upeisiin pakaroihin ja alkoi nuolla tämän pillua minkä pystyi. Hurjassa nautinnossa Jessica painoi pilluaan vasten Elisabethin kieltä. Seuraava orgasmikaan ei ollut kaukana.

- Beth... Ihana Beth, kulta... Työnnä sormi mun peppuun, Jessica voihki tuntiessaan pehmeäpintaisen, kovaksi jännitetyn kielen hävyllään.

- Mitäh? Elisabeth mumisi Jessican alla kysymyksen.

- Sormeta mua perseeseen! Kiltti! Jessica aneli ja painoi edelleen dildoa Elisabethiin. Ajatukset ja mielikuvat peppuseksistä olivat siis iskostuneet Jessicaan yllättävän hyvin. Varovaisesti Elisabeth vei kätensä Jessican tärisevälle takamukselle ja alkoi etsiä peräaukkoa. Jessica tunsi sen ja huokaili odottavasti. Tärisevän hieromasauvan rytmikäs liike Elisabethin sisässä ei kuitenkaan tauonnut. Lopulta Elisabeth löysi Jessican peppuaukon ja alkoi työntää etusormeaan tiukkaan reikään. Jessica vinkui ja voihki kovasti sormen työntyessä häneen ja huulten suudellessa alapäätä. Elisabeth sai sormen kokonaan sisään ja alkoi sormettaa Jessican peppua. Toimenpide oli hänestä selvästi aivan liian irstas, mutta se vain kiihotti lisää. Kykyjeni ansiosta havaitsin, miten orgasmi kasvoi kummankin sisällä. Aivan samalla tavalla kuin ihminen näkee veden alkavan kiehua, tunsin tyttöjen ylittävän rajan ja siirtyvän orgasmia edeltävään hekumaan. Yhä erittäin seksikkäinä he naivat 69-asennossa. Jessica pani Elisabethiä äitinsä suurella hieromasauvalla ja Elisabeth edelleen nuoli Jessicaa pillusta ja sormetti häntä pyllyyn. Räjähtävästi hekuma vaihtui molemmilla orgasmiin ja hennot ruumiit jäykistyivät. Jessica päästi otteensa sauvasta ja tarrasi jälleen peitteeseen orgasmin ravistaessa hänen ruumistaan ja mieltään. Elisabeth lopetti kielityöt ja kiljui täyttä kurkkua sormi edelleen Jessican anaalissa. Molemmat laukesivat upeasti ja saivat sarjakaupalla tärisyttäviä orgasmeja. Hennot kehot olivat kuin paholaisen riivaamia. Valtava tyydytyksen tunne säteili heistä kuin aurinko.

Voimakkaimpien orgasmien mentyä ohi Jessica kääntyi Elisabethin päälle. Hän suuteli ystävänsä limaisia huulia, jotka olivat märkänä hänen omista pillumehuistaan.

- Se oli aivan... jotain... mahtavaa, Elisabeth huokaili suudelman jälkeen.

- Sinä olet aivan mahtava, Jessica vastasi ja suuteli jälleen.

Tytöt makasivat sängyllä lähes puoli tuntia sanomatta mitään, mutta he pussailivat toisiaan vähän väliä. Onneksi kummastakaan ei heijastunut katumuksen tunteita. Homma voisi toimia uudestaankin. Katselin tyydytettyjä tyttöjä iloisena. Taas yksi tehtävä oli mennyt nappiin. Yhtäkkiä Jessica katsoi huoneen kattoa kohti, suoraan paikkaan jossa leijuin. Säpsähdin vasten tapojani ja vahingossa nousin läpi katon. Katon sisään meneminen tuntui varmaan samalta kuin olisitte räpsäyttäneet silmiänne. Palasin takaisin huoneeseen ja huomasin, ettei Jessica enää katsellut ylös, vaan suuteli Elisabethin kanssa. Ihan kuin hän olisi huomannut minut.

Noustuaan ylös tytöt menivät yhdessä suihkuun, jossa he vielä hellästi hyväilivät toisiaan. Tytöt pesivät toistensa vartalot jättäen hiukset kuivaksi. Palattuaan makuuhuoneeseen Elisabeth ehdotti, että hänen olisi parasta mennä kotiin. Jessica pyysi Elisabethia vielä jäämään ja olisi ilmeisesti halunnut jutella tapahtuneesta. Rakastavaisesti Elisabeth huomautti, että he näkisivät seuraavana päivänä uudelleen ja voisivat ottaa pian uuden session. Jessica myöntyi ehdotukseen ja pukeuduttuaan he kävelivät ulko-ovelle. Elisabeth nappasi kassinsa ja astui ulos. Jessica kuitenkin laittoi nopeasti kengät jalkaansa ja juoksi Elisabethin perään pihalle. Ulkona Jessica tarrasi ystäväänsä hihasta, käänsi tämän ympäri ja suuteli vielä kerran tulisesti silmät kiinni. Pitkän kielarin jälkeen he etääntyivät toisistaan. Jessica avasi silmänsä ja kauhistui. Hänen poikaystävänsä Mark tuijotti heitä polun varressa lähellä porttia.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia