Viimeinkin sain oikaista selkääni.
Muutto ja siihen liittyvät nostelu, raahaaminen, poraaminen ja hakkaaminen olivat viimein onnellisesti takanapäin. Kaikki sormet olivat tallella ja vain pari lohjennutta kynttä ja naarmut sille täällä muistuttivat viime viikkojen aherruksesta. Vuosikausien säästämisen jälkeen olimme vaimoni Tanjan kanssa toteuttaneet unelmamme. Olimme viimein omassa paritaloasunnossa. Omat huoneet, oma sauna ja vieläpä muutama neliö nurmikkoa terassin jatkeena.

Talon asunnot oli porrastettu niin, että naapurin puolelle näki nurmikolta käsin vain pensasaidan yli tai läpi.

Naapureihimme olimme ehtineet pikaisesti tutustua, hyvät päivät sanottu ja nimet mainittu. Ihan mukavan tuntuisia ihmisiä, joitakin vuosia meitä vanhempia, neljännen vuosikymmenen puolivälissä. Sekä mies että vaimo olivat meihin verrattuna suhteellisen lyhyitä, mutta tuntuivat olevan urheilullista väkeä. Varsinkin miehestä näki, että hän treenasi säännöllisesti lihaksiaan. Vaimossakaan ei näyttänyt hyllyvän ylimääräisiä kiloja. Rinnat kylläkin olivat keskimääräistä kookkaammat. Suurimman vaikutuksen minuun teki hänen, Irmeli nimeltään, valloittavan ilkikurinen hymy sievillä kasvoilla. Ensi tapaamisen aikaan hän ei sanonut mitään, hymyili vain pää vähän kallellaan ja silmät somasti raollaan miehensä puhuessa.

Me Tanjan kanssa olemme hoikempaa tyyppiä. Käymme säännöllisesti lenkillä ja huolehdimme myös ruokavaliostamme. Vanhemman ikäpolven ihmiset olisivat nimittäneet meitä suorastaan laihoiksi.

Vaimoni Tanja oli lähtenyt kampaajalle. Minä nautin terassillamme auringosta ja oluesta.

Mieleeni nousi, että emme olleet muuttostressin aikana jaksaneet harjoittaa seksiä. Muutaman viikon olin elänyt vapaaehtoisessa selibaatissa. Nyt rentoutuessani huomasin tämän suunnan ajatusten vaikuttavan pikkukaveriini, joka pian ei ollutkaan enää niin pikkuinen.

Ylläni olivat vain ohuet elastiset tangat. Katselin yhä enemmän kiihottuen, miten jäykistynyt elimeni pingotti kuidun äärimmilleen niin, että paisuvainen ja terska hahmottuivat selvääkin selvemmin ohuen kuidun läpi. Terska yritti parhaansa vapautuakseen kuminauhan alta. Ajatukseni lähtivät vaeltamaan vaimoni napaseudulle ja siitä alemmaksi.

Juuri sillä hetkellä kuului naapurin puolelta liikehdintää. Vetäisin vaistomaisesti tangojani ylemmäs, jolloin ne verhoilivat kaluani paljastavan tiukasti.

Aurinko lämmitti ja olut antoi raukean mielihyvän tunteen. Ajattelin juuri lähteä laittamaan jotakin peittävämpää päälleni, kun naapurin Penan paljas ylävartalo ilmaantui näkyviin pensasaidan takaa. Suu levisi iloiseen virneeseen ja käsi heilautti tervehdyksen. Korvissani kaikui hyvän huomenen toivotus.

En ollut varmaan sitten murrosiän punastunut niin vahvasti kuin nyt. Käteni liikahti salamannopeasti kaluni peitoksi ja vastatessani ääneni kohosi naurettavaan falsettiin.

Naapuri purskahti hersyvään nauruun. "Älä nyt, Heikki, noin säikähdä", hän sanoi naurunsa lomasta. "Luonnollistahan tuo seisokki näin aamutuimaan meillä miehillä on, ja olen minä komeita kaluja nähnyt, jopa ihan paljaina, ainakin pornoleffoissa."

Naapurin nauru ja äänensävy yhdessä naurun kanssa saivat minussa aikaan suunnattoman häpeän tunteen, joka kuitenkin vaihtui samanaikaisesti uhmaksi. Uhmaan sekoittui samalla todella irstas, nautinnollinen tunne siitä tietoisuudesta, että joku vieras näki, miten minulla oli kulli pystyssä.

Nousin seisomaan ja oikaisin, Penan silmien alla, kaluni sojottamaan suoraan ylöspäin. Samalla ojensin hänelle kourani ja vastasin tervehdykseen. Huomasin, että tangojeni kuidun läpi oli vuotanut iso kiimaläikkä, mutta tämä vain lisäsi irstasta oloani ja vahvisti seisokkiani.

"Läheltä piti, ettet yllättänyt minua vaan minä sinut", virkkoi Pena. Enempää kyselemättä hän työnsi uuden pensasaidan vielä hennot oksat sivuun ja astui puolellemme.

Ensivaikutelmani naapurin treenausinnosta näytti olevan oikea. Ylävartalo oli V:n muotoinen, mutta kuitenkin askeettinen. Mikään kilpabodari ei Pentti kuitenkaan näyttänyt olevan. Penan yllä oleva vaatekappale kuului kuitenkin epäilemättä bodarien varustukseen – pienenpienet uikkarit. Yleensä tällaisen asun käyttäjillä oli hyvin vähän näytettävää asunsa alla. He näyttivät lähinnä sukupuolettomilta lihaksiinsa suhteutettuna. Tältä osin Pena ei osoittautunut normaaliksi bodariksi.

Vatsaani kouraisi jo toisen kerran vajaan minuutin sisällä. Penan kalu seisoi vähintään yhtä uljaasti kuin minunkin. Se ei näyttänyt olevan pituudella pilattu, mutta paksuutta oli senkin edestä. Muutenkin pienet vaaleansiniset uimahousut olivat kiristyneet niin, että ne olivat lähes läpinäkyvät. Voimakkaat kyrvän suonet ja mahtava pallomainen terska piirtyivät selvääkin selvemmin esiin. Myös Penalla oli terskan kohdalla kunnon läiskä. Pena vilkaisi mulkkuunsa ja sitten minuun ja hieraisi sitten kiveksiään ja työnsi kätensä uikkareiden sisään vetäen elimen myös suoraan taivasta kohden.

Siinä sitten seisoimme hetkisen, molemmat kullit tanassa toisiamme ihastellen.

Päätin laukaista tilanteen ja ehdotin Penalle olutta ja hän suostui mielihyvin. Mennessäni jääkaapille mietiskelin, olisiko pitänyt sittenkin vetää kylpytakki päälle. Vilkaistessani terssille näin kuitenkin, että Pena oli istahtanut puutarhatuolille ja oikaissut jalkansa kukkalaatikon reunalle. Hänen kätensä oikoili uikkareitten saumoja ja näin, miten hän kohotti kiveksiään ja asetteli kalunsa, jos mahdollista, vieläkin paremmin esille.

Mitä minun olisi pitänyt tehdä? Naapurini oli muna kovana minua odottamassa ja minä olin ystävällisen tervehdyksen jälkeen hakemassa hänelle kaljaa. Oliko minusta tullut homo vai mikä? Vilkaisin kaluani ja siitä päätellen ehdottomasti kyllä.

Penan touhujen näkeminen täytti hieman pehmentyneen elimeni uudelleen. Palautin varmuuden vuoksi mieleeni vaimoni ja hänen karvaisen vittunsa yksityiskohtia. Seisokki pysyi voimissaan. Vai niin, olen sitten vähintäänkin bi, ajattelin ja palasin olutpullojen kanssa terassille. Vatsassa lentelivät perhoset ja olo oli kuin ensitreffeillä.

Pena raaputteli ja hieroskeli etumustaan ja raaputteli pikkusormensa päällä kiimatippaansa kuin parantaakseen seisokkiaan. Samalla hän tuijotti lähes taukoamatta seisovaa elintäni. Juttelu kuitenkin eteni kutakuinkin normaalin tapaan. Sitten Pena kertoi, että edellisenä iltana he olivat olleet kaupungilla. Irmeli, tämä oli hänen vaimonsa nimi, oli ollut kuskina ja Pena oli juonut ehkä kaljan liikaa. Ennen nukkumaanmenoa oli vielä tyhjentynyt puolikkaan viinipullon loppu. Penan olo häilyi nyt krapulan rajamailla ja tässä tilansa hänen kalunsa oli aktiivisimmillaan. "Krapulapano on paras pano", virkkoi Pentti.

Sain kuulla, että Irmeli oli kampaajalla niin kuin Tanjakin. Pentti innostui kuvittelemaan, mitä seuraisi, kun Irmeli tulisi kotiin.

"Tähän oloon on kalja tietysti hyvää ensiapua, mutta paras lääke on kunnon nainti", sanaili Pentti.

Olut oli palauttanut kevyen humalan ja Pentti heittäytyi vallan runolliseksi.

"Vaimon mehukas vittu se on elämän eliksiiriä sekä sielulle että ruumiille. Mehut pitää imeä tavarasta Pohjanmaan kautta. Jos teet työsi hyvin, niin vittu palkitseekin sinut runsaalla mehumäärällä, josta kelpaa nautiskella. Ennen naimista nuolen aina Irmelin vitun oikein viimeisen päälle", kertoili Pentti. "Irmeli kävi ennen lähtöään suihkussa", hän jatkoi. "Tiukat pöksyt pani päälleen. Hyvin se vittu siellä mehustuu. Irmeli tietää, mistä minä tykkään. Käy vielä ennen kotiintuloaan kusaisemassa. Kosteuttaa vitun sopivasti. Niin saadaan aikaan paras krapulanparantaja: vittumehu-cocktail maustettuna ripauksella naaraan kusta ja kaikki vaginamaljasta tarjoiltuna."

En voinut mitään sille, että näin sieluni silmillä Penan Irmelin vittua lipsuttamassa ja tunsin melkein mustasukkaisuutta, sillä tiesin, että minä en voinut olla mokomassa ilossa osallisena.

Penan haaveilu katkesi ovikellon soittoon.

"Se on Irmeli", sanoi Pena kiihkoissaan. Hän vilkaisi minuun ja sanoi vielä: "Kuulostelepa puolisen tuntia, mitä meiltä kuuluu. Voit vaikka oppia jotain uutta."

Yllätyksekseni ja ennen kuin ehdin esittää vastaväitteitä, hän silitti nopeasti seisovaa kaluani. "Tätä kaveria voi pitää hyvänä niin monella tavalla", hän sanoi, "mutta tärkeintä on se, mitä täällä tapahtuu", hän jatkoi koputtaen päälakeaan.

Saman aikaan kuulin meidän ovemme aukeavan ja vaimoni Tanja ilmaantui oviaukkoon. Hän huomasi heti taivasta kohden suuntautuneen kaluni ja laski hellästi kätensä sitä silittelemään. Kampaus oli todella erilainen. Veitsellä leikattu pörröpää, mutta taidokkaasti päänmuotoa mukaileva ja kasvojen piirteitä korostava. "Luonnollinen ja nuorekas". Nämä olivat laatusanat, joita käytin vastatessani Tanjan kysymykseen "Mitäs pidät?"

Tanja kertoi naapurin Irmelin olleen samalla kampaajalla. Oikein mukava ihminen, elämäniloinen ja estoton, määritteli Tanja. "Estoton". Mietin mielessäni, mitähän se tarkoitti. En ollut koskaan kuullut Tanjan käyttävän moista määritelmää kenestäkään luonnossa tapaamastamme henkilöstä.

Halusin helpottaa paineitani ja näytin Tanjalle haluavani mahdollisimman nopeasti makuuhuoneeseen. Tanja kuitenkin sanoi haluavansa hengähtää kaupunkireissun jälkeen ja ehdotti, että istahtaisimme vähäksi aikaa terassille. Irmeli oli kuulemma sanonut, että saattaisimme oppia terassilta käsin jotain uutta. En ehtinyt asiaa sen enempää ihmettelemään. Tanja vetäisi housut jalastaan ja puseron päältään ja istahti alusasussaan puutarhatuolille ja minä häntä vastapäätä Penan lämmittämälle paikalle.

Tanja ei ollut pitsien ystävä. Hänen linjanaan oli kepeä urheilullisuus. Pehmeää ohutta kuitua, joka verhoili kaikki paikat ihonmyötäisesti. Tanjan rusoiset nännit paistoivat ohuiden, puhtaanvalkoisten rintsikoiden läpi ikään kuin hän olisi ollut äärimmäisen kiihottunut. Hän oikoili housujensa painamia pikkupöksyjään, jolloin paksuksi turvonneet häpyhuulet pääsivät oikeuksiinsa. Tanja ei ollut myöskään innostunut häpykarvojen ajelusta, koska ne eivät olleet erityisen pitkät eivätkä tuuheat, vaan peittivät häpykummun suloisen silkin hohtavina.

Tanjalla oli ollut kouluaikoina komplekseja suurista sisemmistä "pienistä" häpyhuulistaan. Toiset tytöt olivat pilkanneet häntä jumppatuntien suihkujen jälkeen, kun ne työntyivät uhmakkaasti roikkuen ja tummanpuhuvina esiin isompien välistä. Nyt hän tiesi, että hänellä oli jotain, mikä vaikutti vastakkaiseen sukupuoleen ja erityisesti minuun erittäin positiivisesti. Aina kun Tanja halusi seksiä, hänen tarvitsi vain vetäistä pikkupöksynsä kireäksi, niin että ryhdikkäät vitunhuulet piirtyivät esiin selvästi ja sopiva määrä karvoitusta pääsi esille sauman alta. Tämä tepsi aina ja minulla oli salamannopeasti kulli valmiina taistoon.

Tällä kertaa näin hänen jalkovälissään todella mahtavan kostean läikän, kellertävän ja paljon laajemman kuin oli hänellä koskaan erottanut ja se jatkui pitkälle perseposkille asti. Tanja katsoi viekkaan näköisenä silmiini ja supisti somasti huuliaan. Sitten hän silitti kosteuttaan ja painoi sormensa sen keskelle niin, että irstaasti pullottavien pillunhuulten vana erottui selvääkin selvemmin. Sitten hän veti rintaliivinsä pään yli paljasten terhakkaat rintansa.

Aioin esittää kohteliaan huomautuksen hänen pimppahuuliensa himottavuudesta, kun naapurin puolelta rupesi kuulumaan selvä-äänistä keskustelua. Sitten kuului Irmelin yninää ja pieniä kirkaisuja ja Penan urahtelua. Jäimme luonnollisesti kuulolle odottaen, mitä tuleman piti. Pian kuului Penan lausahdus.

"Ihana vittu, kiiltelee kauniisti. Onpa todella mehukkaan näköinen. Annapas, kun maistan."

Irmelin ääntelyt voimistuivat ja saatoimme kuulla kunnon moiskahduksia Penan käsitellessä Irmelin alapäätä.

"Sinä irstas kusipöksy", kuului Penan kehuskeleva ääni. "On hurahtanut pissiä pöksyihin niin, että melkein polvissa asti maistuu."

"Sekoitin kiimacocktailin parhaani mukaan", kommentoi Irmeli. "Annoin puhtaan vitun mehustua ja lorautin kampaajalla istuessani muutaman kultaisen tipan mausteeksi, ihan niin kuin sinä tykkäät. Tiukat sloggipöksyt ovat hautoneet sinulle mehukkaan vittupiirakan. Nyt saat imeskellä kaikki rakoset ja poimut viimeisen päälle, kulta. Olen parhaani tehnyt, että sinulle maistuisi. Nauti nyt pikkuvaimosi pissihauteisesta limavitusta, niin että päästään hyvään alkuun."

"Mielihyvin, rakas kusituhero", vastasi Pentti ja Irmelin nautinnolliset kiljahtelut voimistuivat.

Tanja oli tällä välin polvistunut jalkojeni väliin. Hän vatkasi kyrpääni ja puhdisti hitailla nuolaisuilla siitä erittyneet kiimalimat ja pullautti sen sitten suuhunsa. Hän katsoi minua hymyillen silmiin ja hiveli kyrvälläni poskiaan.

"Heikki... Tänään Tanja haluaa sinun pikkupiliä suuhun ja pimppiin ja joka paikkaan", Tanja kujersi.

"Odotas vähän", pyysin, sillä naapurin puolelta kuului selvästi, että nyt Pena oli siirtynyt tosi naintiin. Rytmikästä litinää säesti naintitöyssyjen tahdittama Irmelin kiimainen ulina. Naiskenteleva pariskunta heitteli läähätyksen ja kirkaisujen väissä toisilleen mitä irstaimpia hellittelynimityksiä. "Myhkurakyrpä", "kirsikkaterska" ja "spermalinko" toistuivat Irmelin ääntäminä. "Pallopimppi", "horhelöpiirakka", "pissipillu" ja "rusoposkiperse" taas Penan puolelta.

Yhtäkkiä nainti keskeytyi ja kuului Penan huomautus: "Varokin suihkauttelemasta patukkani päälle tai saat vastata seurauksista."

"Mistä seurauksista", kyseli Irmeli.

"Persereikäsi joutuu kovalle koetukselle, sen saat nähdä ja tuntea", uhkaili Pentti.

Kuulimme Irmelin reaktion moisiin uhkailuihin. Olin kuullut vastaavaa suhinaa Tanjan istuuduttua pöntölle todella viime tipassa.

"Anna kultalastin lentää, Irmeli kulta. Anna, kun suutelen vuotavaa kusivittua... Anna tulla suoraan suuhun", pyyteli Pena.

Pian Pena osoitti kiitollisuuttaan aktiivisena osapuolena.

"Kulta, mitä sinä nyt", kuului sitten Irmelin ihmettelevä ääni. "Pentti kulta, mikä siellä pyllyssä nyt on?"

"Arvaapas, mikä olisi", kyseli Pentti. "Ei ole sormi eikä ole pili."

"Oi Pentti, sinä irstas perseennuolija, kielelläsi nussit kultasi kusista ryppyreikää. Anna minulle myös pyllyaukkoa, anna, niin minäkin nuolen persettä, Pentti. Tule, kulta, kuusysiin. Anna minulle taas pyllysuukkoja."

Kuulimme, että Pena toteutti mielihyvin Irmelin toiveen. Pian kuitenkin asento taas vaihtui ja Irmeli kannusti kähisten: "Työnny, työnny peremmälle. Kyllä se sinne mahtuu. Anna mennä piliä suoleen, kovemmin, perseen pohjaan asti. Nai kovemmin, anna tulla. Ruiski spermat syvälle pyllyyn."

Nainti ja rynkytys voimistuivat. Pena ryki ja karjahteli kuin uroshirvi ja Irmeli huusi suoraa huutoa. Irmelin kirkuna kohosi falsettiin. Saimme todeta, että molemmat olivat saavuttaneet huippunsa. Seurasi hiljaisuus...

Tanja oli edelleen kyyryssä jalkojeni välissä ja imi kyrpääni kiihkoissaan. "Tule, kulta, nyt mennään naimaan", sanoin ja nostin hänet jaloilleen. Suutelin häntä suulle ja tunsin oman kyrpäni tuoksun ja maun hänen työntäessään kielensä suuhuni.

"Mennään vain", vastasi Tanja ja otti kädestäni kiinni.

Olin ottamassa askelia makuuhuonetta kohti, kun tunsin hämmästyksekseni Tanjan vetävän minua vastakkaiseen suuntaan. Hän loikkasi pelkät pikkuhousut yllään, pienet mutta terhakkaat rinnat somasti pompahtaen pensaiden läpi ja veti minut mukaansa.

Naapureitten terassin ovi oli appoavoimena ja näimme pariskunnan olevan lattialle levittämiensä patjojen päällä. Pena makasi Irmelin selkää vasten sikiöasennossa. Lattialla lojui useampia ilmapatjoja. Patjoille levitetyt lakanat olivat osittain kusesta märkinä. Oli vaikea sanoa, oliko Irmelin uusi pörrökampaus vain hien ja panon tiimellyksen turmelema vai oliko myös juuri harjoitetulla pissan suihkuttelulla osuutensa asiassa.

Kun astuimme sisään, molemmat hymyilivät meille tervehdykseksi. Varovasti Pena irtautui Irmelistä. Hänen paksu kyrpänsä oli vielä Irmelin perseessä. Se oli jo hieman veltto. Penan vetäessä sen ulos anuksesta kuului hellyttävä mossahdus.

Molemmat katsoivat meitä hymyillen. He olivat todella irstas näky. Penan kyrpä kiilteli spermaisena. Irmelin anus oli rentoutunut ja pullotti avoimena ja reunat punaisena voipuneen näköisenä.

Tanja katseli molempia ja virkkoi: "Kiitokset ihanasta kuultokuvasta. Oli todella nautinto olla kuulolla vai mitä Heikki?"

En oikein tiennyt, mitä siihen sanoa.

Irmeli veti jalkansa koukkuun ja käänsi persereikänsä ylös suoraan meidän ihailtavaksemme ja samalla pidättääkseen Penan spermoja sisällään. Myös vittu oli kuin tarjottimella häpyhuulet somasti töröllään.

"Ei kai me säikytetty sinua, Heikki? Oliko tämä epämiellyttävä shokki? Ei ollut ainakaan tarkoitus", Irmeli kujersi kuin pahanteosta kiinni jäänyt pikkulapsi, mutta kaikkea muuta kuin lapsekkaasti hymyillen. Pyllynreikä rupesi supistelemaan tahdikkaasti ja joka sykäyksellä sieltä valui runsaina noroina Penan spermaa Irmelin pakaroitten väliin.

"Sovittu juttu?" kysyin Tanjalta kulmat kurtussa.

Yhtäkkiä Tanja tutui putoavan maanpinnalle ja hän tiedosti olevansa lähes ilkosillaan seisovamunaisen aviosiippansa kanssa naapureiden katseiden kohteena eikä aviosiipan mielipide asiasta ollut hänelle mitenkään selvä. Tanjalla oli aina hermostuessaan tapana hypistellä vaatetustaan. Nyt hän rupesi huomaamattaan venyttelemään ainoaa käsillä olevaa vaatekappalettaan eli kosteudesta läpikuultavia pikkuhousujaan, niin että yksi tai toinen puolet vitusta kiitävine karvoineen avautui säännöllisesti meidän kaikkien ihasteltavaksi.

Tanja oli kristillisessä kodissa kasvanut tyttölapsi ja hänen oli vaikea käyttää kunnon nimiä aikuisten ihmisten lisääntymiselimistä. Puhuessaan sukupuoliasioista hän siirtyi usein lapsuutensa sanastoon. Niin tälläkin kertaa.

Koska muu ei auttanut, alkoi Tanja änkytellen ja posket punoittaen tarinansa.

"Kun sinä olit töissä, näin Penan ja Irmelin rakastelemassa terassilla. En voinut mitään sille, että kaikki, mitä näin ja kuulin, tekivät minun pimperon ihan märäksi ja halusin nähdä ja kuulla aina vain enemmän. Sitten Pentti huomasi ikkunan kuvajaisesta minut tirkistelemässä."

"Pena hyppäsi äkkiä meidän puolelle. Minulla ei ollut päällä muuta kuin aamutakki ja tällaiset pienet tiukat nimettömät. Penan pili oli vielä ihan kova ja suuri ja siinä kiilteli mehuja Irmelin pimpistä. Ensin he sanoivat, että olen tuhma rietastelija, kun kuuntelen ja katselen vieraitten ihmisten rakastelua ja että minun piti hyvittää tuhmuuteni. Minua pelotti hieman, kun Pena veti minut heidän puolelleen. Irmeli ja Pena kuitenkin sanoivat, että he olivat kuulleet minun liikehtivän terassilla ja olivat halunneet, että me kiinnostuisimme heistä. Siksi he tarkoituksella rupesivat yhdyntään terassillaan, kun tiesivät, että minä sen huomaan."

"Se oli niin epätavallinen tunne, sillä Penalla oli elin koko ajan kovana ja seisokissa ja minua niin hävetti katsella. Irmelikin istui tuolissaan jalat niin levitettynä, että karvaton pimppi näkyi selvästi ja siitä tiesin, että Penan iso elin oli juuri ollut sisällä. En minä mitään voinut sille, että minun pimpistä tuli niin paljon kosteutta, että se näkyi, kun mehut valuivat tästä edestä ihan läpi. Silloin Irmeli sanoi, etteivät he minulle mitään pahaa tee ja silitti minun pyllyä ja sitten hän suuteli minun etupuolta pikkuhousujen läpi."

"Irmeli tunsi, miten minun pimpero tuli ihan vain märemmäksi. Sitten Irmeli sanoi, että märkä pimpero pitää pestä, ettet sinä huomaisi, että siitä on valunut mehuja sieville alkkareille. Irmeli riisui minut ihan paljaaksi ja luulin, että mennään pesulle, mutta sitten Irmeli antoikin suukon minun pimperolle ja sanoi, että puhdistus käy hyvin myös kiellellä. Irmeli sanoi, että minulla on kaunis ja hyvänmakuinen, tuoksuva pimppi ja karvatkin on niin suloisen pehmeät, että niitä ei kannata ajella. Penttikin tuli ja katseli ihan läheltä ja kehui, että minulla on kaikki paikat kauniita ihan peppureikää myöten. Somasti suklaanruskea ja uhmakkaan näköinen, niin Pentti sanoi."

"Minua hävetti ensin kauheasti ja minä luulin, että he vain pilkkaavat ja kiusaa minua, mutta sitten Pena antoi suukon suoraan minun pyllynreiälle. Irmeli rupesi sitten varovasti nuolemaan minua edestä ja se rupesi tuntumaan hyvältä ja vielä paremmalta tuntui, kun Pentti nuoli minun pyllyä. Sen kieli meni sisään ja ulos siellä reiässä, mistä kaikki tulee ulos. Lopulta kaikki oli niin ihanaa, melkein yhtä hyvää, kun sinä nuolet minun pimppiä ja minä sain sellaisen pyllyorgasmin."

"Opitko Irmeliltä myös housuihisi pissimään?" minä tiukkasin.

Tanja nyökkäsi entistäkin punaisempana. "Irmeli teki kielellään sellaista, että minua rupesi pissittämään ja vaikka kuinka yritin estellä, niin pissaa lirahti kauhean paljon. Minua hävetti ja pyytelin anteeksi, mutta Irmeli sanoi, että hän oli käsitellyt minua juuri niin, että pissaa tulisi ja että hän tykkäsi imeä minun pissaista pimperoani. Sitten Irmeli pissi myös ja ruiskutti myös Penan päälle ja tuntui ihanalta vatsanpohjassa, kun se oli niin rivoa. Vaikka kaikki oli niin tuhmaa, niin minä ajattelin, että sinä saattaisit tykätä siitä. Olethan sinä aina tunkemassa vessaan ja kun minun isot pimppihuulet suhisee, kun minä pissaan."

"Ja sitä paitsi olet sanonut, että ei tarvitse pestä pimppaa heti pissimisen jälkeen, ainakaan kun tiedän, että mennään sänkyyn. Sinähän tykkäät, kun pimppi ja jopa pyllyaukko ovat pissaiset ja tiedät, että minusta tulee paljon enemmän pimppimehua, kun pimppi on pissalla parfymoitu ennen kuin rakastelemme ja sinä pimperoa nuolet. Minä aina levitän pissaa myös pyllyreiälle, sillä silloin sinä aina nuolet myös sieltä ja se tuntuu niin tuhmalta, mutta kuitenkin niin ihanalta."

"Sitten Irmeli ja Pena ottivat minut väliinsä ja minä ohjailin Penan piliä Irmelin pimppaan ja pyllyyn. Mutta minun pimppiin en antanut Penan piliään laittaa, sillä se olisi ollut sinun pettämistä. Tai en minä tiedä, kun sen kieli kyllä oli syvällä minun pimpissä ja suussa myös. Minä maistoin myös Penan piliä, kun se oli niin ihanasti Irmelin pimppimehun peitossa ja vielä jännittävämpi maku sen jälkeen, kun se oli ollut Irmelin pyllynreiässä."

Tiesin, että Tanjan oli vaikea sanoa kaikki nämä asiat ääneen ja vielä vieraiden ihmisten läsnä ollessa ja minut valtasi ääretön hellyyden tunne. Pikkuvaimoni oli valmis rietastelemaan vaikka mihin suuntaan. Pulssini sykki kiivaammin, sillä oli selvääkin selvempää, että Tanja oli juonessa mukana ja tuntui nauttivan pervohommista kaikin siemauksin haluten minutkin mukaan likaisiin leikkeihin.

"Niin ja nyt kampaajan vessassa käytiin pissillä. Irmeli nätti kädestä pitäen, miten pimppimehucocktail sekoitetaan. Pikkuisen lirautetaan housun haarakiilaan, sitten pissitään käsikuppi täyteen ja pissillä valellaan pimppikarvat ja kaikki paikat, jotka jäävät pikkuhousujen sisään. Pikkuhousut sitten vedetään kosteiden paikkojen päälle. Irmeli sanoi, että näin kaikki aromit pysyy tallessa ja pimppi mehustuu niin, että miehille maistuu", Tanja oli jo hieman vapautunut ja selosti yksityiskohtia velvollisuudentuntoisena.

Irmeli hymyili hellästi ja silitteli Tanjan hiuksia ja puristeli välillä Tanjan tissejä. Välillä hän venytti Tanja kusisia alushousuja ja silitti niiden läpi vittua. "Maistuu sinun pissivittusi tuhmille tytöillekin", hän huomautti ja painoi kiihkeät huulensa Tanja häpyhuulien kohoumalle.

"Kerropa Heikille, miten teimme takapuolelle", Irmeli pyysi.

Tanja lehahti entistäkin punaisemmaksi ja hän sai tuskin änkytetyksi, että Irmeli oli ottanut Tanjan pissiä suuhunsa ja puhaltanut sitten pyllynreikään niin, että pissiä oli mennyt sinne sisälle. Se oli ollut tietysti hirveän tuhmaa, mutta Tanja ei voinut olla tekemättä samaa temppua Irmelille. Pitihän kiltteyteen vastata kiltteydellä.

"Sitä varten on minun pikkuhousut myös pyllystä märkänä", selitti Tanja ja käänsi hurmaavan takamuksensa ihasteltavakseni. Kuin todisteeksi pakaroiden välistä lorahti nestettä niin, että pieni noro tippui housujen läpi lattialle.

"Hyi hitto", ärähdin, "vai että kilttejä tyttöjä. Pervoilette pahemmin kuin Hampurin huorat. Tästä ei sinulle hyvää seuraa."

Tanja valahti kalpeaksi ja hänen silmiinsä nousivat kyyneleet. Pena ja Irmeli katselivat meitä kauhistuneen näköisenä. Sitten Pena virnisti.

"Tästä seuraa hyvää, ei vaan Tanjalle vaan meille kaikille vai mitä Heikki?"

Pena tuli vireeni ja puristi kaluani. Hän vetäisi tangani yhdellä nykäisyllä puolireiteen ja esitteli kivikovana seisovaa kyrpääni naisillemme.

"Tämä poika ei petä, vaan näyttää suoraan, mitä se haluaa", sanoi Pentti ja otti kivespussini kouraansa ja veti esinahan taakse. Olin jo hieman tottunut Penan kosketteluihin. Hän tuntui pitävän niitä itsestäänselvyytenä ja alistuin mielihyvin hänen käsittelyynsä. "Täällä on, tytöt, runsaasti nannaa teille molemmille", hän esitteli ja läiskytteli kyrpääni vatsaani vasten.

Irmeli ja Tanja purskahtivat nauruun ja niin tein minäkin.

"Heikki rakas, tämä on niin ihanaa, että sinäkin tykkäät tästä kaikesta. Nythän me voimme tehdä yhdessä vaikka mitä", huokasi Tanja helpottuneena.

"Niin voidaan", virkkoi Pena ja yllätti minut täysin antamalla pusun terskani kärjelle.

"Ota iisisti, Heikki", hän sanoi. "Jos et pidä tästä, niin lopetan heti kaikki temput tähän suuntaan. Toisaalta näin aamulla, että miehinen kiihotus ei sinua ainakaan häiritse. Se on hyvä pohja asioille, kun ollaan kaikki yhdessä."

Tunsin taas perhosia vatsanpohjassa. Jos vaimo kerran lesboili, niin voisinhan minä vaikka homoilla. Sitä paitsi Penan koskettelu ei tuntunut ollenkaan epämiellyttävältä ja hän tuntui osaavan asiansa.

"Hiljaa hyvää tulee", sanoin Penalle. "Totutellaan pikkuhiljaa. Jatka vain, jos mielesi tekee."

Pena Painoi kasvonsa mulkkuani vasten ja nuoli hellästi pallejani. Sitten hän otti koko kullin suuhunsa ja imaisi muutaman kerran. Tein muutaman naintiliikkeen Penan suuhun ja katsoin uhmakkaasti Tanjaa. Osataan sitä täälläkin. Tanja hymyili ikionnellisen näköisen iloisena siitä, että olin leikissä mukana. Käsi oli valahtanut pöksyjen sisään ja hieroi innolla vittua. Nopeasti hän painautui polvilleen viereeni, jolloin Pena rupesi painamaan vuoroin pari painallusta Tanjan suuhun ja pari minun huulieni väliin.

"Riittäköön tällä kertaa", Pena totesi. "Onhan meillä nämä kuseksivat, limavittuiset naaraat paikalla ja heistä pitää huolehtia. Peuhaan heidän kanssaan toki mieluummin kuin miesten kanssa. Harvoinpa sitä näkee noin kaunista kullia ja halusin vain kokeilla, miltä tuntuu pitää miehen elintä suussa pitkästä aikaa."

Me kaikki laskeuduimme patjalle. Pena levitti vaimonsa spermaisia vitunhuulia ja työnsi sormensa tämän spermaiseen perseeseen. Sitten hän siveli Tanjan kusisten pöksyjen peittämää alapäätä vetäen haarakiilan sivuun paljastaen Tanjan aromikkaan mäihäisen vitun.

"Mitäs hyvää saisi olla?" kyseli Pena. "Sinä saat vieraana valita."

"Kohtelias vieras koettaa, mitä talo tarjoaa", vastasin. "Pidä sinä ystävällisesti Tanjasta huolta."

Irmeli hymyili minulle sievintä hymyään ja veti minut syleilyynsä. Hän suuteli minua ensin kiihkeästi suulle, joten sain tuntemuksia reitistä, jota hän oli juuri Penan alapäässä työstänyt. Sitten Irmeli painoi päänsä alas kaluani maistamaan. Pian tämän jälkeen minä puolestani painoin kiihkeät huuleni Irmelin spermaiselle perseaukolle. Lipaisin kunnon annoksen kielelleni. Penan sperman ja Irmeli kusen ja kiimaeritteiden sekoitus vaikutti minuun kuin huume. Imin ja peuhasin Irmelin vitun poimuissa ja koko alapäässä ympäristön unohtaen.

Vetäytyessäni haukkaamaani ilmaa näin Tanjan kohdistavan katseensa kiimaisena odottavaan Penaan, jonka paksu kalu seisoi uljaana Tanjaa kohden osoittaen. Pena pudottautui polvilleen ja katsoi kiinteästi Tanjan vitun kohoumaa pikkupöksyjen läpi. Odottava palkittiin. Tanja veti pöksyjään kireämmälle. Haarakiilan läpi alkoi virrata kultani keltainen pissi. Hän vetäisi kiilan sivuun ja ponnisti voimakkaan suihkun suoraan Penan naamalle, erityisesti Penan avoimeen suuhun.

"Annanpa naapurin sedälle tuliaisia", Tanja ilakoi.

Oloni oli kuin vapaassa pudotuksessa ilman laskuvarjoa Irmelin imiessä kiveksiäni ja siirtyessä sitten käsittelemään terskaani joka puolelta.

Tanjalla oli vielä pissiä pisaroivat pöksyt jalassaan ja hän painoi kädellään haarakiilaan. Pena suukotteli sen läpi pullottavia häpyhuulia ja sanoi: "Annapa Heikille maistiaiset." Tanja katsoi minuun ja kun nyökkäsin kutsuvasti, hän kyykistyi kasvojeni ylle. Hän vetäisi haarakiilaa sivuun, jolloin koko kusinen emätin avautui eteeni ihastuttavan tuoksuisena ja makuisena. Irmeli oli heti leikissä mukana ja katsahti ensin Tanjaan.

"Tanja, Heikillä on niin mehukkaan näköiset huulet, että en voi olla suutelematta niitä." Ja niin Irmeli sitten suuteli (vittu)mehukkaita huuliani. Irmelin suu ja hengitys olivat luku sinänsä. Tuoksu ja maku olivat sanoinkuvaamattoman kiimaiset.

Suutelin vielä Tanjaa ja sitten vielä Irmeliä, sitten Tanja Irmeliä, Irmeli minua. Tunsin, miten kyrpääni imettiin samanaikaisesti... Niin... Niin, Penahan se siellä... Hän ojensi pian kullini Irmelille kuin viestikapulan.

Irmeli alkoi lipoa kulliani kiimainen ilme naamallaan. Näin, miten Pena hieroi naamaansa Tanjan kusipöksyihin ja veti haarakiilan taas sivuun. Sen enempää häikäilemättä hän nosti Tanjan syliinsä ja tämän jalat lanteilleen. "Heikki, nyt vaimosi pettää sinua", hän huikkasi minulle. Paksun kullinsa hän painoi sen enempää epäröimättä Tanjan vittuun ja alkoi nainnin nostelemalla Tanjaa ylös ja alas voimakkailla käsillään. Tanja vilkaisi hieman hätäisesti minuun päin ikään kuin kysyen, saisiko leikki mennä näin pitkälle. Mustasukkaisuuden vihlaisu vilahti mielessäni, mutta hymyilin vain Tanjan suuntaan ja nyökkäsin hyväksyvästi. Mielialaani vaikutti merkittävästi, että kullini oli Irmelin suussa sekä tämän kielen ja käsien työskentely alapäässäni.

Penan työnneltyä muutaman kerran paksua patukkaansa Tanjan sisuksiin tämä tuntui unohtavan ulkomaailman ja antautui Penan käsittelyyn. Hän alkoi äännellä kiimaisesti Penan työntöjen tahdissa. Pena katsoi minua ja hymyili onnellisena: "Sinulla on ihanavittuinen vaimo", hän sai sanottua. "Katsopas, kun panen parastani". Tanja oli selkä minuun päin ja näin, miten vittu oli riettaasti levällään ja peräaukko pullotti kusesta kiiltävänä minuun ja Irmeliin päin. Penan muna pumppasi sisään ja ulos yhä kiihtyvää tahtia.

Irmeli päästi kullini suustaan ja siirtyi salamannopeasti Tanjan perseen ääreen. Pena hillitsi hieman vauhtia ja näin, että hänen kyrpänsa oli pumpannut männän tavoin kunnon satsin vittulimaa Tanjan emättimestä ulos ja se oli kasautunut somaksi kuorrutukseksi pyllynreiän päälle. Irmeli hyväili kädellään Penan palleja ja painoi sitten huulensa Tanjan perseaukolle ja suuteli kuin kotimaisen elokuvan loppukohtauksessa. Hänen kielensä upposi vaimoni anukseen ja Irmeli rupesi naimaan kultani persettä kielellään.

Tanjan pää rupesi heittelehtimään puolelta toiselle. Hengitys vinkui ja kurkusta kuului käheää äännähtelyä. Hän suuteli Penttiä, joka kannatteli häntä edelleen käsiensä ja kullinsa varassa. Sitten Tanja käänsi päätään Irmelin suuntaan. Kiltin tytön sanasto vaihtui kiihkossa olevan naisen reheväksi kielenkäytöksi ja kaikki kahleet tuntuivat murtuvan Tanjan ajatusmaailmassa. Tanja sai tuskin ääntä itsestään. Hän vain kähisi suljetuin silmin: "Ihanat naapurit, ihanat pervo-naapurit. Nuole naapurin rouvan suklaareikää, Irmeli. Nuole minun paska-aukkoa. Ihana kieli, Irmeli, ihana kulli, Pena. Anna, Pena, omenainen olo. Anna tulla siemenet sisälle. Nai pikkuvittuun. Nai kyrvällä vittua, nai vittua, vittuaaaa..."

Penan karjahtelusta päätellen vittuvoitelun hetki oli pian käsillä. Pena puristi Tanjan tiukasti syliinsä ja perse heilui kiivaaseen tahtiin. Tanjan naama oli kiimasta ja nainnin aiheuttamasta ponnistelusta tulipunainen. Hänen ja Penan vartalot olivat kauttaaltaan hien peitossa. Hetken molemmat vavahtelivat yhteenkietoutuneina, sitten he hiljenivät.

Pena istahti pöydän kulmalle Tanja edelleen sylissään. Pian Tanjan häpyhuulien välistä alkoi valua harmahtavaa spermaa Penan munille, ja kuten kunnon vaimon kuuluu, Irmeli oli salamana puhdistamassa niitä. Hän veti varovasti miehensä edelleenkin mahtavapaksuisen elimen ulos Tanja vitusta. En voinut olla vastustamatta kiusausta, vaan imaisin Penan kurttuisen kullin hetkeksi suuhuni ja se sai oloni niin kiimaiseksi, että päätin vielä kokeilla, miten pitkälle Irmelin kantti kesti.

Tanja laskeutui polvet vapisten patjalle. Hänellä oli edelleen kusesta ja Penan mäihästä tippuvat pöksyt lanteillaan haarakiila sivulle vedettynä. Pena laskeutui Tanjan vierelle ja ihaili aikaansaannostaan. Kaikesta irstailusta huolimatta Tanja ei ollut tottunut olemaan vieraiden tarkasteltavana ja hän yritti vetää pöksyjä vittunsa peitoksi. Pena nautti tilanteesta ja täysin siemauksin ja virkkoi nauraen: "Katsos, Heikki, miten sinulla on siveä siippa. Me kolme olemme ilkosillamme, mutta Tanja rukka, jota vieras mies on juuri nainut julkisesti kyrvällä vittuun ja nainen kielellä perseeseen, yrittää nyt peitellä läpinaitua vittuaan spermaisilla kusipöksyillään. Mutta tuollaisesta vaatekappaleestahan voi vaikka vilustua."

Pena laskeutui Tanjan viereen ja veti pöksyt hänen jalastaan. Hän nosti Tanja jalkoja niitä levittäen ja käänsi Tanjan alapään minuun päin. Jos ja kun vitusta voi sanoa, että se on läpeensä naitu, niin Tanja vittu näytti juuri sellaiselta. Pena tehosti vielä vaikutusta levittelemällä Tanjan häpyhuulia ja kuinka ollakaan emättimen kätköistä pullahti vielä annos Penan spermaa ja näin päättyi Penan suorittama tuote-esittely tyylipuhtaalla tavalla.

"Huh huh, kyllä roiskuu, kun rapataan", sanoi Pena vielä Tanjan pöksyjä ihastellen. "Eipä näy olevan kuivaa paikkaa. Pätevästi kyllästetyt nämä ovat".

Tanja punasteli ylpeänä kuin pikkutyttö Penan esitellessä virtsan ja siemennesteen kyllästämiä pikkareita sinne tänne. Pena nuuhkaisi haarakiilaa ja tunki sen hetkeksi suuhunsa. "Nämä minä pidän muistona ensimmäisestä kerrasta", hän sanoi.

Minulla oli viikkojen lasti vielä pusseissani, kaikista irstailuista huolimatta, edelleen sisälläni. Nautin koko näytöksestä suunnattomasti. Kyrpäni seisoi kivikovana ja halusin vähitellen tyhjentää pussieni sisällön johonkin sopimattomaan paikkaan. Kokeillaanpa, mitä kaikkea Irmeli vielä suostuu tekemään, ajattelin mielessäni.

Irmelin vittu ja perse olivat edelleen Penan sperman tahrimat, joten en tuntenut kiinnostusta sinne puollelle. Irmelin irstaus ja valmius kaikenlaiseen suuseksiin saivat minut päättämään, että Irmelin suu saisi osakseen sen, mitä tuleman piti. Minut valtasi himo naida Irmeliä suuhun ja kohdella hänen suppusuutaan kuin kokeneen huoran vittua.

Nostin pallejani ja kerroin, että siellä oli kolmen viikon eväät ja että aioin lahjoittaa ne Irmelille, jos vain hänen aviomiehensä ja minun aviovaimoni antaisivat suostumuksensa. Molemmat hymyilivät hyväksyvästi. Nostelin tyynyjä korkeaksi kasaksi ja pyysin Irmeliä paneutumaan pitkäkseen. Irmeli hymyili ilkikurisesti, koska ei tiennyt vielä, mitä minulla oli mielessäni. Hän oli tyynyjen tukemana puoliksi istuvassa asennossa. Pyysin Penaa ja Tanjaa paneutumaan Irmelin viereen näytöstä katsomaan ja nämä tekivätkin sen uteliain ilmein ja osallistuivat iloon koskettelemalla ja suukottelemalla Irmelin alapäätä ja rintoja.

Polvistuin Irmelin eteen ja hieroin kaluani ensin hänen rintoihinsa ja sitten hänen sieviä kasvojaan vasten. Penan ja Tanjan kiinteä tarkkailu lisäsivät kiimaani ja tunsin rietasta ylpeyttä uljaasti seisovasta kalustani. Irmeli suukotteli pussejani ja siirsi sitten kielensä välilihalle. Tiesin käyneeni aamutyhjennyksellä ja tehneeni "krapula-sellaisen" enkä ollut tämän puolen hygieniasta kovin varma. Halusin kuitenkin, että Irmeli saisi ansaitsemansa käsittelyn eli sellaisen, joka irstaasti kuseskelevalle kullinimijälle ja perseenuolijalle kuului.

Tunsin kuvaamatonta kiihkoa levittäessäni perseposkiani ja työntäessäni takamustani Irmelin kasvoja kohti. Irmelin nenä käväisi persevaossani ja hän veti päänsä pian pois sieltä. Hän katsoi minuun vakavan näköisenä. Sitten hän laski pari sormeaan anukseni päälle ja hieroi sitä tuntuvasti painamatta kuitenkaan sormiaan sisääni. Edelleen vakavana hän katsoi minua koko ajan silmiin ja vei sormensa asiantuntevan näköisenä nenänsä alle. Mietin, että olinkohan viimein mennyt Irmelin rajojen yli. Irmeli heristi perseessäni olleita sormiaan. Sitten hän työnsi kielensä ulos ja nuolaisi niitä, minkä jälkeen hän vei ensin yhden ja sitten toisen hitaasti suuhunsa. Hän nuoleskeli niitä hurmaavasti hymyillen ja silmää iskien.

"Ihana miehekäs aromi. Sinä tunnut todella tietävän, mistä minä tykkään. Sinun aromikkaalle lävellesi on nautinto antaa suukkoja", Irmeli virkkoi. "Selkä kaarelle ja pylly pystyyn, Heikki. Minä haluan nauttia tarjoamastasi erikoisuudesta."

Tunsin Irmelin painavan suloiset kasvonsa perseeni ylle. Ensin Irmeli nuoleskeli kieli leveänä koko peräaukon ympärystä ja nuolaisi sitten perseläpeä itseään.

"Voi Heikki, sinähän olet irstain meistä kaikista. Tämä paikkahan on ollut tänään jo kunnon käytössä eikös vain? Maistuu ihan mustille oliiveille, minun mielimakuni. Ihanaa, että saan nuolla sitä."

Irmeli hieroi naamaansa perseaukkoani vasten ja nuoli koko alueen kiimasta vikisten. Sitten Irmeli antoi muutaman pikkusuukon keskelle reikää, jonka jälkeen huulet painuivat todelliseen syvään kielisuudelmaan.

Sieväsuinen Irmeli puhdistamassa kielellään minun epähygieenisintä paikkaani miehensä ja minun vaimoni katsellessa ihastellen toimitusta. Minusta tuntui, että olisin saattanut laueta siihen paikkaan. Mutta se ei ollut tarkoitukseni. Nautinnosta huolimatta käännyin kulli ojossa Irmelin kasvojen puoleen ja painoin hänen päänsä tyynykasaa vasten.

"No niin, pikku rietastelija, suklaamaiskutuksen jälkeen tekee kerma-annos varmasti hyvää."

Pena kääntyi suutelemaan vaimonsa kasvoja. "Hyvä tyttö, pidät Heikistä niin hyvää huolta. Tuoksut niin ihanasti persereiältä, että olet erikoislastin ansainnut."

Tanjakin katsoi ihastelevasti Irmeliä. "Kiitos kaikesta, Irmeli, sinä olet avannut meille uuden maailman", hän sanoi ja suuteli myös Irmeliä suoraan aromikkaille huulille. Samalla hän silitteli Irmelin hiuksia yhdellä kädellä ja toisella hänen vittuaan.

Irmeli jatkoi rietasta hymyilyään ja totesi: "Jos Heikin sperma maistuu läheskään yhtä irstaalle kuin perseensä, niin otan kaiken mielihyvin vastaan."

Vai niin, ajattelin, jos ei pian hymy hyydy, niin ainakin se hyytelöityy. Pitelin kiinni Irmelin päästä, niin että hänen suunsa oli täysin armoillani. Työnsin kullini syvälle hänen kurkkuunsa. Irmelin kieli pyöri koko ajan terskani ympärillä, kun rupesin vetelemään rauhallisesti ulos ja sisään kuin vittuun ikään. Painuin niin syvälle kuin lähes kaksikymmensenttiselläni pääsin ja jätin terskan pieneksi aikaa hyväilemään kurkunpäätä.

"Hyvä kulli", mumelsi Irmeli, "vedä vain välillä ulos, että voin hengittää. Anna tulla, Heikki, anna tulla iso ihana lasti suuhun. Anna roiskua. Älä yhtään estele. Et ole saanut pitkään aikaan. Siinä täytyy olla ihana maku. Anna tulle kiimamällisi syvälle..."

Nytkytin muutaman sekunnin kiivaasti ja tunsin, että nyt lähtisi. Tunsin melkein kipua, kun pallini kuroutuivat kokoon ja lasti lähti liikkeelle.

Irmeli oli varmasti kokenut suihinottaja ja niellyt siemenet niin Penalta ja varmaan monilta muiltakin miehiltä. Hän avasi suunsa puoliavoimeksi odottamaan, mitä tuleman piti, mutta tällaista painetta hän ei osannut odottaa. Heti ensi ruiskaus oli suhteellisen maltillinen, mutta jo se oli sen verran runsas, että Irmeli ei kyennyt nielemään kuin osan ja sperma purskahti noroina ulos hänen suustaan. Seuraava sykäys osui Irmelin ylähuuleen ja linkosi siitä voimalla peittäen kasvojen vasemman puoliskon. Seuraavan ohjasin jo tarkoituksella oikealle puolelle. Sitten työnsin terskan syvälle jo sperman täyttämään suuhun pakottaen Irmelin nielemään suunsa sisällön. Annoin tulla vielä pari pitkää sykäystä syvälle kurkkuun. Minusta tuntui kuin ruiskauksista ei olisi tullut loppua lainkaan, mutta niin olin myös ajatellut. Heilutin kulliani, niin että Irmelin kasvot olivat kauttaaltaan valkoisilla viiruilla. Klimppejä riitti vielä rinnoille ja olkapäille.

Irmeli yski ja kähisi nielu täynnä spermaa. Tukka oli tahmainen ja silmät olivat lähes kiinni liimautuneet.

"Siemensyöksyhävittäjä sai pommitettua täysosuman", virkoin kujeellisesti. Irmelin kasvot olivat kuin valkoisen harson peitossa.

"Tanja, annapa Irmelille suukko", minä pyysin.

Tanja kumartui avuliaasti Irmelin kasvoille ja suukotteli ensin varovasti ja sitten makuun päästyään yhä kiihkeämmin paksuja spermaklimppejä. "Rohkeasti vain", minä yllytin, "anna Irmelille myös kunnon kielisuukko." Tanja teki työtä käskettyä ja Irmeli vastasi suudelmaan antaen kiitoksesi suuren spermamäärän valahtaa poskestaan Tanjan suuhun.

Irmeli hengitti läähättäen ja kuiskutteli: "Ihana suunainti. Ihana perse sinulla, Heikki. Ihana kyrpä ja mahtava mälli. Mutta olipas siellä aineet. Täytyy sanoa, että yllätit minut täysin paskaisella perseelläsi. Sinulla tuntuu olevan kyky vaistota, mistä minunlaiseni nainen nauttii. Spermasi on viikkokausia hautunutta ja siinä on todella katkeroinen aromi..."

Sitten Irmeli värähteli ja kuiskasi käheästi Pentille: "Nuole nyt vittua. Nyt tulee vielä yksi."

Irmelin hengitys kiihtyi Penan painauduttua hänen vittunsa puoleen ja hangatessa klitorista kiivaasti kielellään. "Iiih... Iiih... Ihh", Irmeli huusi kuin teuraspenkillä ja hänen vartalonsa tärisi kuin horkassa. Irmelin vitusta lähti yhtäkkiä voimakas virtsasuihku Pentin kasvoille. Taustalla jo vironnut Tanja kiirehti saamaan siitä osansa.

Tunsin olevani lähes tyydytetty. Viimeinen voitelu oli kuitenkin vielä toimittamatta.

Seisoin kolmikon yllä ja he huomasivat, että kultaisia pisaroita alkoi tippua yhden jos toisenkin päälle. Koko kolmikko veti päät ojennukseen ja suut olivat avoimina kuin linnunpojilla.

Tyhjensin rakkoni nautinnollisesti. Yritin jakaa antimeni mahdollisimman tasapuolisesti antaen kusen virrata kaikkien ylle.

Olin tyydytetty ja tyytyväinen varmuudestani, että tämä ei olisi viimeinen kerta.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia