Olin peräti 17v, kun ensimmäisen kerran olin tekemisissä peppuseksin kanssa. Silloinen tyttöystäväni Kati makasi alastomana vatsallaan ja hyväilin hänen selkäänsä, takareisiä ja pakaroita. Liikutin kieltä myös peppuvaossa ja jossain vaiheessa kielenkärki hipaisi neitseellistä peppuaukkoa. Kati voihkaisi, huokaisi syvään ja nosti pyllynsä kuin tarjottimelle. Kiihotuin itse aivan mielettömästi ja tietämättä, mitä analingus tarkoitti, annoin kieleni aloittaa villin tanssin tuon neitseellisen peppuaukon suulla. Jatkettuani n. 15min Kati oli aivan sekaisin kiimasta eikä hänen laukeaminen vaatinut tämän jälkeen muuta, kuin lyhyen ja määrätietoisen klitorista palvovan kielitanssin. Sen jälkeen Kati halusi ottaa minulta suihin ja laukesin myös itse hyvin nopeasti.

Muutaman viikon päästä kokeilimme peniksen työntämistä peppuun liukasteiden avulla ja se onnistui. Kati ei kuitenkaan liiemmin pitänyt siitä kivun vuoksi, joten peppuleikit eivät sisältäneet penetraatiota muuten, kuin silloin harvoin, kun Kati sitä itse halusi.

Katista erottuani kuviin astui Karita, jonka kanssa seurustelin useamman vuoden. Häntä eivät peppuleikit kiinnostaneet, joten homma jäi hänen kanssaan muutamaan kokeiluun. Ero tuli tässäkin suhteessa ja seuraavaksi kuviohin astui Kristiina.

Kristiina oli hyvin kokenut ja aika rock-henkinen tyttö. Oltiin ehkä hengattu yhdessä 1-2kk, kun kesken villin seksin hän meni kontilleen ja sanoi: "nai mua perseeseen". Sylkäisin terskan päähän ja työnnyin varovasti sisään. Koitin olla varovainen, mutta Kristiina työnsikin itseään rajusti vastaan "nussi ja kunnolla". Huh... olin ihan ymmällä. Tämmöistä olin nähnyt vain pornoleffoissa ja nyt olin Roccona itse. Ei muuta kun kunnon läimäys pakaroille ja sellaista menoa, jotta silmät kääntyi ympäri. Laukesin pakaroille enkä unohda sitä näkyä koskaan. Spermaiset kiinteät pakarat, joiden välistä tuijotti siro, nussittu peppuaukko.

Kristiinan kanssa suhde kesti muutaman vuoden ja raju peppuseksi oli leikeissä silloin tällöin mukana. Ero oli kuitenkin maastamuuton vuoksi edessä, joten hyvästit oli jälleen kerran jätettävä.

Kristiinan jälkeen minulla oli erinäisiä lyhyitä suhteita, jotka eivät liiemmin mieleen jääneet. Yhtä lukuunottamatta. Tapasin Minnan baarissa, josta lähdimme yksin tuumin luokseni "harrastamaan seksiä".

Olimme tapailleet Minnan kanssa muutaman viikon, kunnes kerran kävi niin, että olin unohtanut hankkia kortsuja. Minna ei häkeltynyt vaan kesken suuseksin kyseli, että voisinko panna häntä peppuun. Suostuin hieman empien ja käänsin hänet vatsalleen. Tökkäisin kielellä pakaroiden väliin ja katso, sama reaktio, kun teinivuosien Katilla. En tajua mistä johtuu, mutta jos nainen menee kiimasta sekaisin peppua nuollessa niin mulle käy vähintään samalla tavalla. Kyrpä ponnahti mielettömään seisokkiin ja hyvä, että sydän pysyi tahdissa. Aikani jatkettua, Minna kaivoi yöpöytänsä laatikosta kahdet käsiraudat ja pyysi "sitomaan" itsensä. Tästä seurasi näky, joka säilyy verkkokalvoni pinnalla hautaan asti:Kaunisvartaloinen tyttö makaa vatsallaan kädet ja jalat raudoissa. Lantion alla on tyyny ja kauniiden pakaroinen välissä kiiltelee vaseliinilla voideltu peppuaukko, joka odottaa häpäisyään. Järki meinasi lähteä ja laukesin rytmikkään session päätteeksi Syvälle Minnan peppuun. Käänsin hänet tämän jälkeen selälleen ja avasin raudat vain jaloista, jotta pääsin kielineni viimeistelemään Minnan kokemuksen.

Minna on tänäkin päivänä tyttöystäväni, ja toivottavasti aina:)

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia