Kuuman kesän viimeinen lomaviikko oli alkamassa. Olin jäänyt onnellisesti yksin mökille avopuolisoni palatessa töihin kaupunkiin. Seurana läppäri ja riittävästi olutta annoin auringon lämmittää alastonta kroppaani. Makasin terassilla aurinkotuolissa ja riettaissa ajatuksissani tytärpuoleni Petran suloiset pakarat saivat kyytiä. 19-vuotiaan Petran tiukka kroppa tihkui seksiä, ja tytön suhteellisen estoton käyttäytyminen seurassani sai kaluni kovenemaan liiankin helposti. Avopuolisoni ei vieläkään aavistanut välillämme kytevää liekkiä, se oli varmaa, sillä kotiin päästyään hän lähetti tytön mökille ”virkistäytymään ja lataamaan akkuja syksyä varten”. Minun pitäisi hakea Petra ja hänen bestiksensä Liisa huomenna läheisen kylän asemalta, samalla piti varmistaa etteivät aurinkovoiteet lopu kesken. Tytöillä on kuulemma herkkä iho – niin varmasti on - hymyilin, ja osasin jo etukäteen unelmoida öljyn liukkaudesta kiimaisella nuorella iholla. Näppäilin tekstaria takaisin Espoon suuntaan ja hieraisin kookasta kaluani, veijari vaistosi hyvät uutiset, ja stondis alkoi kehittyä vauhdilla. Kannettavan näytöllä seksikäs Denise Milani hieroi upeita rintojaan, otin paremman asennon ja aloin vatkata kalua ja palleja. 6 minuuttia myöhemmin laukesin viikonlopun Ilta-Lehden iltatytön bikinikuvien päälle.

Seuraavana päivänä kyläkaupan kautta asemalle odottelemaan Espoosta saapuvaa lastia. Bussi saapui ajallansa, ja ilokseni huomasin Petran laittaneen todella niukan kietaisuhameen ja pienten bikinien yläosan päällensä. Suloiset rinnat tunkivat esiin samalla kun tytön lanne keinui seksikkäästi hänen tullessa halaamaan minua. Esitteli samalla Liisan, jonka toki olin jo muutaman kerran kotona tavannut. Olin muutaman kerran sivusta seurannut tyttöjen venyttelytuokioita, sekä muutamaa intiimiä kohtausta joista tuonnempana lisää.

Liisa oli Petran tavoin n 174cm, urheilullisen muodokas kaunotar, joka ei myöskään aristellut näyttää avujaan maailmalle. Liisan rinnat pomppivat ylös-alas kun tyttö tepasteli Petran perässä luokseni. Koskettaessani hänen olkapäätään sipaisin puolihuolimattomasti kireän t-paidan etumusta tuntien kuinka tytön nännit kovenivat kuin isoiksi muttereiksi paidan sisällä. Neitien kivutessa autoon seurasin takapuolten kutsuvaa liikettä kiroten samalla mielessäni omaa onnetonta asuvalintaani; löysät urheilushortsit jotka eivät pystyisi peittämään pitkään koko ajan kovenevaa kaluani.

Petran istuessa apukuskin paikalla tiedostin samalla kaksi asiaa; tytön kutsuvat reidet ja isot rinnat joiden välistä auton turvavyö suloisesti sukelsi lukkoonsa. Kolmas asia mikä tuli mieleen oli koko ajan kasvava pullotus shortseissani. Sain pitkällä paidan helmalla hieman peitettyä sitä mutta kilometri kilometrin jälkeen tilanne alkoi käydä tukalaksi. Taustapeilistä seurasin kuinka Liisa istui poikamaisen leveästi takapenkillä ja levitti reilusti jalkoväliään nostaen samalla toisen jalan akselikotelon päälle. Pieni peilinsäätöliike, ja pystyin toteamaan Liisan posliinipimpsan olevan edelleen hyvin hoideltu, liekö Petra ollut jälleen asialla.

Tyttöjen suhteessa oli aina ollut jotakin lesbomaista virikettä. Erään kotona vietetyn sauna-illan yhteydessä olin salaa seurannut kuinka tytöt todellakin jakoivat kaiken. Petra oli ensin ajellut huolella Liisan kummun puhtaaksi, viimeistellyt työnsä nuolemalla bestistään johon Liisa reagoinut todella äänekkäällä orgasmilla. Petra sai suurimmat kiksinsä isosta BlackJohn dildosta jota Liisa näytti osaavan käyttää. Näky tytärpuolestani pyllistämässä herkkuperiään nojatuolissa, ja Liisan antavan BlackJohnin upota palleja myöten kosteaan posliinipilluun sai täydennystä Liisan työntäessä etusormeaan Petran anukseen. Voi olla että tytöt kuulivat kun runkkasin ovenraossa, mutta he eivät ainakaan silloin kiinnittäneet asiaan huomiota.

Näitä miettiessä ja Liisan ”esitellessä” tavaraansa kaarsimme mökin pihaan, tytöt nousivat kyydistä ja jättäydyin tahallani vielä autoon istumaan. Koska peli oli kesken, en voinut olla varma miten neidit suhtautuisivat jos heti esittelisin shortsieni pullistuneen etumuksen heille. Mumisin jotakin kadonneista kolikoista ja nojasin rattiin. Petra kiersi auton etupuolelta kuskin ikkunan luokse ojentaen kätensä kohti olkapäätäni, valuttaen sen siitä vatsalleni vain muutaman sentin päähän kivikovasta kalustani. Kalu koveni entisestään, ja tunsin samalla suunnatonta halua rohkaista Petraa siirtämään pieni kätensä kaluni päälle. Ottaisi kunnolla kiinni siitä mitä mieli teki. Vaan ei ottanut, sensijaan kuiskaisi;

”Teimme näköjään hyvän vaikutuksen, se oli tarkoituskin, menemme heti uimaan, laitetaan sauna päälle ja otetaan rennosti tää viikko, eiks je? Eikä äidistä kannata välittää, ollaan jo isoja tyttöjä, vai mitä tuumaat?”

”No jos minä sitten vaikka lämmitän saunan, alkaa ollakin jo tosi kuuma…” – sain suustani ja hämmästelin samalla Petran suhtautumista tilanteeseen. Aloin jo miettiä kiimaisia vaihtoehtoja; ensin toista ja sitten toista, kumpaakin tyttöä yhtä aikaa vai tytöt keskenään minun katsellessa? Selvää oli että tästä viikosta tulisi seksin täyteinen ja vaikutti myös siltä että saisin kunnolla nuorta pesää. Tajusin myös muutaman vuoden kestäneen kissa-hiiri leikin olevan ohi, tuo 19-vuotias sulotar antaisi isäpuolensa nauttia vartalostaan jolle olin runkannut muutaman sata kertaa.

Nousin autosta heti Petran perään, ja olin varma Liisan katselevan kävelyäni tuvan ikkunasta; kyrpä seisoi kivikovana shortseissa kuin iso vasara työntyisi kalupakista ulos. Petra keikutti persettään edelläni, meni tupaan ja alkoi välittömästi riisua jo valmiiksi niukkoja vaatteitaan. Liisa oli kietonut pyyhkeen lanteilleen, upeat rinnat heiluivat vapaana kun tuo sulotar pyyhälsi Petran perässä makuukammariin, missä Petran leveä puinen parisänky odotti. Jättivät oven auki tietäen minun seuraavan silmä ja kalu kovina neitien peppujen liikkeitä samalla kun tyhjensivät laukkujaan vuoteelle. Istuin ison pirttipöydän ääreen ja hieraisin kevyesti pallejani. Raskaat olivat vaikka olin edellisenä aamuna tyhjentänyt lastin avopuolisoni Maijan naamalle, ja päivällä runkannut vielä muutamat satsit terassilla.

Otin shortsit pois ja pukeuduin kylpytakkiini, kyrpä pullisteli päästyään vapauteen ja tyttöjen alastomien vartaloiden vilahtaminen oviaukossa sai minut hieromaan kalun vartta kiihtyvin liikkein. Levitin jalkani, runkkasin isoilla vedoilla kovaa kalua ja pallit läpsähtelivät puisen pirttipöydän penkin reunoihin. Uskomattoman kiimainen tunne. Tiesin tyttöjen kuulevan ja näkevän minut, odotin vain jotakin merkkiä siitä että voisin liittyä seuraan. Jotakin josta tietäisin voivani tulla kiinni Petran herkkupeppuun ja upottaa paksu kova kaluni viimeistä senttiä myöten ihanaan kiimaiseen nuoreen posliiniin.

Istuin leveässä asennossa penkillä ja vatkasin kalua, suljin silmäni ja kiihdytin hieman tahtia. Kuulin kuinka tytöt olivat tulleet makkarin oviaukkoon, avasin silmäni ja näin edessäni kaksi seksiä tihkuvaa 19-vuotiasta kiimaista pikku-narttua suutelemassa toisiaan. Petran kädet leipoivat Liisan runsasta povea, rinnat olivat täyteläiset ja nännit kovina kuin mutterit. Liisa liutti sormiaan kohti tytärpuoleni ihanaa paljasta posliinia, upotti tottuneesti etusormea sisään ja sai Petran kouristelemaan nautinnosta.

Ei helvetti, ajattelin. Nyt pitää saada nussia ja kunnolla. Nousin seisomaan ja otin leveän haara-asennon, riisuin kylpytakin ja otin kovan kalun varresta tiukasti kiinni. Tytöt irtaantuivat toisistaan ja tulivat viereeni. Liisa antoi pitkän kielarin jonka aikana sain hieroa upeita tissejä. Petra tarttui pehmeillä sormillaan palleistani kiinni, alkoi hieroa niitä hellästi. Samalla tunsin kuinka Liisan sormet seikkailivat anukseni ympärillä, kiima kasvoi ja tartuin kumpaakin kiinni rinnoista. Leivoin hellästi Liisan ja Petran isoja rintoja. Tyttöjen tissit olivat unelmieni täyttymys ja halusin nussia kumpaakin rintojen väliin. Käänsin Petran kokonaan eteeni ja tyttö puristi tissit yhteen. Asettelin kalua väliin ja aloin työnnellä hiljakseen noiden ihanien meijereiden välissä kovaa kyrpää ees-taas. Iso terskan pää osui välillä Petran leukaan, narttu ymmärsi avata suunsa ja sain pitkällä työnnöllä kyrvän huulien väliin. Tyttö imaisi ensin varovasti. Pehmeät huulet kietoutuivat paksun kalun varren ympärille ja samalla pakotin ottamaan kalua syvemmälle suuhun. Olisipa naapurin Lasse nyt tirkistelemässä kun nussin 19-vuotiasta tytärpuoltani irstaasti suuhun.

Liisa odotti vuoroaan Petran vieressä, hieroi pakaroitani ja leipoi palleja. Availi suutaan ja lipoi huuliaan siihen malliin että halusi päästä osalliseksi toiminnasta. Osoitin Liisalle paikan Petran vierestä ja muutaman kunnon työnnön jälkeen irtaannuin Petran suusta vain saadakseni upottaa kaluni Liisan suuhun. Tyttö aloitti imeä ja otin tiukasti niskasta kiinni, kiihdytin rytmiä ja nussin pitkillä työnnöillä Liisaa suuhun. Petra hieroi pallejani ja siirtyi sitten pirttipöytää vasten. Nojasi siihen kevyesti ottaen asennon jossa kiinteä pystypeppu odotti ottajaansa. Se ottaja olisin minä, ajattelin ja siirryin pöydän luo. Asettelin isoa paljasta terskaa kiiltelevän posliinipillun viereen ja aloin työntyä ihanaan pesään takaapäin. Pidin lanteista kiinni ja muutaman sentin sisään päästyäni työnnyin kovalla runttasulla pohjaan asti. Tyttö hypähti vähän ylöspäin, painoin lanteista vastaan ja aloitin hurjan naimisen. Pallit heiluivat ja Liisa hieroi anustani minu nussiessa tytärpuoltani takaapäin voimalla mitä avopuolisonikaan ei ollut saanut osakseen. Petra työnsi hieman vastaan, painoi päänsä pöytää vasten ja nosti kevyesti toista jalkaansa. Sain täydellistä nuorta pillua takaapäin ja tiesin tulevani kohta. Kouraisin toisen tissin käteeni ja kiihdytin entisestään. Naimisen litinä täytti tuvan, ja samalla kun Liisa työnsi etusormeaan anukseeni latasin täydet satsit Petran nuoreen pilluun. Heti lauettuani vetäydyin tytöstä ja käänsin itseni Liisan puoleen. Narttu lipoi suloisella kielellään sperman tippoja terskan päästä, piteli samalla palleja kätösissään ja hymyili.

Viikkomme oli alkanut kuin unelmaloma. Nyt olisi saunan lämmittämisen vuoro.

Arvostele novelli:

Kommentit

jussi
Kiihottavaa tekstiä, tätä lukiessa on pakko runkata. Itsekin olen saanut panna tytärpuoltani ja hänen serkkuaan kun he olivat non saman ikäisiä kun tässä tarinassa tytöt.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia