HUOM! Jos et ole lukenut edellistä osaa, suosittelen sen lukemaan ennen jatko-osan lukemista.

Eletään kesäkuun 18 päivää, on kulunut kuukausi edellisen osan tapahtumista.

On kello 23 ilta, makoilen sängyllä. Pienissä panetuksissa mietin että milloin saan taas mun pikkuhuoraa. Panetuksissa ajattelin laittaa hänelle vestiä.

Minä: Moi, miten menee?

Tyttö: Moi, hyvin menee, tylsää vaan ollut.

Minä: Ai, pitäskö asialle tehdä jotain?

Tyttö: Mitäs daddyllä mielessä?

Minä: Mä ajattelin että jos taas hoitelisin sut, panetusta päällä.

Tyttö: Käykö huomenna klo 21 jos haet mut mukaan salen edestä?

Minä: Sopii se, ostin uuden auton joten voin hoidella sut mun pakun tavaratilassa.

Tyttö: Sitä odotellessa.

Viestien jälkeen söin iltapalan, pesin hampaat ja menin nukkumaan. Herään yöllä klo 3 enkä saa unta, tyttö pyörii mun ajatuksissa liikaa. Hetken pyörittyäni sängyssä unettomuus vieläkin vaivasi. Otin melatoniini tabletin ja vihdoin sain unen päästä kiinni.

Heräsin klo 10 aamulla ja menin keittämään kahvia. Kahvipöydässä istuskellessani huomasin tytön laittaneen minulle kuvan, avasin kuvan ja kiihotuin kuvalle heti. Tytöllä oli päällä musta hihaton paita, adidaksen verkkarit ja meikkii paljon naamassa. En jaksanut enään odotella joten siksi aloin katsomaan elokuvia tappaakseni aikaa. Sohvalla pyöriessäni kello pyörähtää vihdoin klo 21 joten laitoin kengät jalkaan, menin autolle ja lähdin kohti salea. Tyttö hyppäsi kyytiin ja lähdin suuntaamaan kohti syrjäistä aluetta missä voisin turmella pikkuhuorani rauhassa.

Sä näytät jotenki tosi hyvältä tänään, sanoin tytölle.

Kiitos, päätin laittautua että daddy on tyytyväinen hoidellesaan mut,

Käännyttyämme syrjäiselle tielle aloin jo koskettelemaan tytön jalkoja, hieroin niitä ja katselin niitä mutta ajamiseen oli keskityttävä. Perille päästyämme sammutin auton.

Nyt ollaan täällä, siirrytääs tonne tavaratilaan. Sanoin tytölle.

Nousimme ulos autosta ja siirryimme pakuni tavaratilaan ja vetasin liukuoven kiinni. Aloin koskettelemaan tytön lantiota ja isoja rintoja. Rintoja kosketellessani kullini alkoi menemään kovaksi. Pussasin tyttöä ja tunsin kuinka kieleni liikkui hänen kieltään vasten. Pussaillessamme otin tytöltä paidan pois ja puristin sen rintoja ja nuolin niitä. Tyttö otti rintaliivit pois päältä ja aloin näykkimään huorani nännejä. Menin makaamaan ja käskin tytön ottamaan minulta poskeen. Tyttö tuli päälleni, otti huiksia pois tieltä, laski housuni, hieroi pullistunutta kulliani ja otti boxerit pois. Tyttö kiusoitteli ja kosketteli kulliani. Sitten hän otti kaluni suuhunsa ja tunsin kuinka hänen paksut huulensa ympröivät kulliani ja kuinka hyvältä tuntui kullini olla huorani lämpimässä suussa. Huora alkoi imemään kulliani hitaasti ja kovensi tahtia sekunti sekunnilta. Otin tytön päästä kiinni ja painoin kullini syvälle hänen kurkkuunsa ja pidin häntä siinä. Tyttö alkoi kakomaan ja hänen naamansa muuttui punaiseksi ja meikit alkoivat valumaan. Otin kivikovan kullini pois tytön suusta ja hänen sylkensä valui kulliani pitkin pakettiautoni lattialle.

Läpsin tyttöä naamalle ja sylkäsin pari kertaa, hieroin sylkeäni huorani naamalle ja otin häneltä housut pois jalasta. Otin pikkarit pois ja näin ihanan posliini pilluni. Otin köyttä, sidoin tytön kädet selän taakse ja aloin nuolemaan pillua. Hetken nuoltuani hyväilin klitorista ja voi kuinka paljon pikkuhuorani nautti siitä. Kullini halusi niin ton pillun sisälle että hieroin kulliani muutaman kerran pillua vasten ja työnnyin sisään. Aloin hitaasti työntelemään eteen ja alas kunnes kovensin vauhtia koska oli pakko saada kunnolla sitä hyvää. Huoraniu alkoi huutamaan joten peitin hänen suun kädelläni ja toisella kädellä puristelin hänen rintojaan. Märänpillun lätinä kuuluu kun minä panen huoraani kovaa kuristaen tätä samalla sopivan hellästi. Läpsin tyttöä naamalle ja syljin päin naamaa ja kehoni värisi siitä hyvänolon tunteesta mitä tunsin kuin olin tytön sisällä ja panin nopeasti. Olin tulemaisillani niin nostin tahtia huusin huorani nimeä ja annoin kaiken purkautua kullistani ulos. Sitä tunnetta ei voita mikään kun kaikki paineet purkautuu suoraan lutkasi sisään. Pakotin tytön vielä nuolemaan kullini puhtaaksi ennen kuin aloin laittamaan vaatteita taas päälle.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.