Pikkusiskolle atk-apua

admin Seksinovellit
31.10.2015
20814 näyttökertaa
0 kommenttia
2.27
Olen 16-vuotias poika. Minulla on pari vuotta nuorempi pikkusisko ja vanhemmat. Vanhemmat olivat töissä ja pikkusiskoni oli kaveriensa luona. Paremman tekemisen puutteessa päätin alkaa runkata. Käynnistin tietokoneen ja koitin etsiä pornoa. Mitään hyvää ja uutta ei löytynyt, joten päätin tyytyä mielikuvitukseeni. Runkkasin vähän aikaa, ja sitten tuli mieleeni mennä tonkimaan siskoni huonetta kiihokkeiden toivossa. Lähdin siskoni huoneeseen ja löysinkin melkein heti lattialta vaaleat, hieman läpinäkyvät ja käytetyt stringit. En ollut uskoa siskoni käyttävän sellaisia! Jo ajatus niistä siskoni jalassa sai hieman laskeneen penikseni uuteen nousuun. Otin stringit huoneeseeni ja runkkasin haistellessani ja maistellessani niitä. Orgasmi tuli erittäin nopeasti. Sessioni jälkeen vein stringit takaisin lattialle suunnilleen niin kuin ne olivat olleet, ettei siskoni huomaisi.

Sisko tuli parin tunnin jälkeen kotiin, kun olin syömässä ja liittyi seuraan. Nyt ensimmäistä kertaa katsoin häntä sillä silmällä. Hän oli laiha 14-vuotias kämmeneen mahtuvilla tisseillä ja hyvällä pepulla, kuuma pakkaus mielestäni. Nyt hänellä oli päällään minishortsit ja vaalea toppi, jonka läpi kykenin näkemään ohuet rintaliivit. Niiden läpi kuvittelin näkeväni vielä hieman tummemmat kohdat nännien paikalla. Se sai ajatukseni juoksemaan ja minulla alkoi hieman seistä. Sisko ei huomannut mitään, istuinhan pöydässä. Koko ruokailun aikana en voinut miettiä mitään muuta ja jouduin viivyttelemään niin kauan, että siskoni lähti pöydästä, ettei hän näkisi seisokkiani. Taas oli pakko päästä purkamaan paineita.

Lähdin tonkimaan pesukoria uusien löytöjen toivossa, mutta löysin vain normaaleja pikkuhousuja. Kiihottivat ja maistuivat nekin, mutta eivät niin paljoa kuin aiemmin löytyneet stringit. Runkkasin ja vietin loppuillan omissa oloissani.
Aamulla herätessäni mielessäni pyöri taas siskoni ja se saikin penikseni nousuun. Ajattelin että mikäs tässä ja aloin hommiin. Samalla hetkellä sisko avasi huoneeni oven ja tuli sisään pyytäen apua tietokoneen kanssa. Hän ei ehtinyt esittää asiaansa loppuun, kun mykistyi nähdessään minut hommissa. Siinä sitten oltiin molemmat hiljaa muutama sekunti, minä sängyssä maaten, ilman vaatteita, käsi peniksellä ja siskon katse suoraan jalkojeni välissä. Kun en muuta keksinyt, niin sanoin, että voin tulla katsomaan, mikä on vialla. Nousinkin sängystä ja puin siskoni katsellessa. Huomasin, että tällä ei ollut paitansa alla rintaliivejä ja hänen nänninsä näkyivät selvästi kovettuneina paidan läpi.

Menimme siskoni huoneeseen ja aloin tutkia, mikä on vialla. Huoneessa oli vain yksi tuoli, joten istuin siihen. Siskoni kumartui viereeni katsomaan toimintaani. Samalla hänen kaula-aukostaan avautui mitä mahtavin näkymä tisseille. En pystynyt keskittymään kunnolla, kun vilkuilin koko ajan kaula-aukosta sisään. Vähän ajan päästä siskoni valitti, ettei jaksanut enää seisoa ja istui syliini. Tietenkin olin ollut koko tämän ajan ihan kovana ja nyt kun sisko istahti syliini, minulla oli todellisia vaikeuksia keskittyä tietokoneeseen. Näin nimittäin koko ajan siskoni kaula-aukosta sisään, mutta tämä ei tuntunut välittävän siitä tai seisokistani.

Lopulta sain hommat valmiiksi ja siskoni kiitti minua, muttei noussut sylistäni, vaan alkoi liikehtiä sylissäni edestakaisin. En kestänyt tällaista muutamaa sekuntia kauempaa, kunnes jo tulin housuihini. Siskoni nousi sylistäni ja hymyili. Minä olin ihan ymmälläni ja ekstaasissa. Hän veti housunsa alas ja näin hänen jalassaan pienet läpimärät tangat. Hän veti ne pois ja heitti syliini iskien silmää, laittoi uudet jalkaan ja veti housut takaisin ja sanoi lähtevänsä taas kavereidensa luokse. Jäin vielä katsomaan, kun hän otti paidan pois ja laittoi rintaliivit päälle ja paidan takaisin. Siinä vaiheessa minun spermainen penikseni oli jo täysin noussut. Sitten hän lähti ja minä vietin koko loppupäivän runkaten niiden tangojen kanssa.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.