Herään kuumana kesäaamuna ruohonleikkuukoneen ääneen. Mieheni on matkoilla, joten sen täytyy olla naapuri. Näin ihanaa unta rakastelevani kahden miehen kanssa ja olen vielä kiihottunut unesta.

Raskaus on suurentanut kiinteät b- kupin tissini melkein d- kuppiin, mutta muuten olen pysynyt hoikkana. Naapurin mies on katsellut minua pidempään kuin on tapana. Ei sillä, etten ole nauttinut miehen huomiosta. Mies on komea ja vahvan vartalon omaava mun ikäinen 30- kymppinen.

Siellä mies leikkaa nurmikkoaan pelkissä uikkareissaan ja vilkuttaa perheelleen, joka on lähdössä autolla.
Nousen polvilleni sängylle ja riisun yöpaitani. Nännini kovettuvat hetkessä ja ovat muutenkin suurentuneet raskauden aikana. Katselen miestä työntämässä konettaan vahvoilla käsillään ja kuvittelen ne lantiolleni.
Hieron pimppaani peittoon ja puristelen kookkaita tissejäni. Mies juo välillä nestettä ja huomaan hauiksen kiristyvän suureksi. Haluan tuota miestä aivan tajuttomasti. Miksi mieheni pitää olla juuri nyt matkoilla.

Etusormeni eksyy klitorikselle ja parahdan kosketuksestani. Sormi työntyy vaivatta kosteaan pilluuni ja nojaudun ikkunanpieleen.
Mies jatkaa leikkaamistaan ja alan pukea mekkoa ylleni, joka alkaa olla jo liika pieni. Tissit pysyvät juuri ja juuri sisällä, helma nousee yli puolenreiden.
Puolijuoksua kiirehdin ulos ja Lasse huomaa mut tullessani aidan viereen. Mies sammuttaa koneen ja astelee lähemmäs. Tunnen miehen kuuman katseen vartalollani. Lasse tervehtii iloisesti ja huomauttaa kauniista olemuksestani.

"Pääsisitkö katsomaan yhtä putkea meillä?", sanon epävarmalla äänellä. Mies suostuu heti ja tulee perässäni taloon. Lasse sanoo mun pysyneen hoikkana. Tiedän Lassen tuijottavan peppuani ja reisiäni.
Lasse menee selälleen maahan ja tutkii allaskaapin vesiputkea. Mies pyytää mua päästämään hiukan vettä, että näkisi mistä vesi vuotaa. Asetun miehen ylle seisomaan jalkani kummallakin puolen miestä. Huoneessa tuli hiljaista ja tiesin Lassen huomanneen alastoman märän haarovälini.

Vilkaisen miehen etumusta joka pullottaa jo kiristäen uikkareita. Tunnen kuinka mahlapisara valuu reittäni pitkin. Värähdän miehen ottaessa sen sormellaan suuhunsa.
Istun nopeasti miehen päälle hajareisin ja Lasse tulee valuu alaspäin. Lasse nuolee pilluani mekon helman alla kiihottavasti ja riisuu uikkareitaan samalla. Otan miehen kalun käteeni ja alan runkata pitkää vartta hitaasti.
"Mennään sängylle Lasse..."

Kaadan Lassen sängylle ja kapuan miehen ylle 69iin. Mies nostaa mekkoani pakaroiden yli ja nuolee kiimaisesti alapäätäni. Minä ahmin lihaa suuhuni koko vartta imien.
"Sulla on kaunis pieni peppu, Anni." Mies nuolee koko alapäätäni kiihoittavasti ja rajusti. Kieli nuolee pakaroitten välistäkin. Vahvat kädet puristelee pakaroitani ja reisiäni.
"Anni! Lopeta...sä imet niin hyvin...älä mä saan pian..."
Lasse kaataa mut selälleni ja nostaa jalkani olkapäilleen. Ihana kulli työntyy sisääni hitaasti. Puristelen raskaita tissejäni miehen katsellessa niitä silmät kovana.

"Pidätkö...sä mun tisseistäniiihhhh!" Lasse työntyy koko varrellaan sisääni ja saa vartaloni tärisemään.
"Sä oot Anni niin porno ja kaunis...sun pieni peppu ja isot rinnat...hoikka vartalo ja vaaleat hiukset...paljas pillu..." Kiihotun miehen sanoista ja alan sormeilla klittaani. Mies tarttuu käsiini ja lukitsee ne alleen. Pitkät jalkani kietoutuvat miehen ympärille ja puristavat miestä minuun kiinni. Iso kulli työntyy vielä syvemmälle. Inisen ja rukoilen lisää niskani taittuessa kaarelle.

Lasse suutelee avointa kaulaani melkein imemällä. Olen saada elämäni orgasmin kun mies lopettaa kuin tietäen saavani. Lasse laskeutuu alemmas ja imee kovaa nänniäni ja puristelee toista tissiäni.
Puristelen miehen pakaroita ja vaadin miestä sisääni. Kulli hinkkaa alapäätäni ja kiusaa koskettelullaan.
Haron kalua käsiini ja asetan sen pilluuni. Mies työntyy rajusti sisääni ja saa vartaloni tärisemään.

"Lasseee! Älä lopeta ihana mies mä tuun!...nai mua isolla kyrvälläsi!....tee mitä haluaaat!!"
Orgasmi vavisutti kiinteää vartaloani ja tissit heiluivat sivuille.
Lasse käänsi mut kontalleni ja upotti paksun vartensa takaapäin sisääni. Miehen lantio hakkasi peppuuni rajujen työntöjen tahdissa. Huone kaikui märistä litsahduksista. Lasse tuijotti sängyn päässä olevasta peilistä raskaita tissejäni, jotka poukkoilivat edestakaisin.
"Niin tiukka....kaunis peppu..."

Olen jo melkein seinää vasten miehen voimakkaan nainnin vuoksi. Miehen paksu sormi kiusaa anustani vaarallisesti kiihottaen.
"Mitä sä....uuuhhhh...älä lopeta...ihanaa...."
Mies nai mua elimellään kuin villieläin. Pian kuuma spermasuihku täyttää pilluni. Voimakas vartalo tärisee takanani ja kädet puristavat lantiotani.
"Saat tulla koska vain korjaamaan putkiani..." Pesemme toisemme puhtaaksi ja suutelemme kiitokseksi.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia