Hän nousee autosta ja katsoo minua hymyillen. Tunnen kuinka suupieleni nousee leveään hymyyn. En voi vastustaa itseäni hymyilemästä kuin hölmö. Mutta miksi? Kävelen ajatuksissani häntä kohti ja hän kaappaa minut syleilyyn. Hän suutelee otsalle, halaa ja kuiskaa: ”Minulla oli ikävä sinua”. Mutta mietin, oliko? Nautin läheisyydestä ja lämmöstä, joka säteilee hänen kehostaan minuun. Nousen auton kyytiin, kiinnitän turvavyön ja tunnen, kuinka moottori hurahtaa ja käynnistyy. Mietin kuinka olisi hienoa, jos olisi jo 18-vuotias ja voisi itse ajaa autoa. Ei olisi riippuvainen kenenkään kyydeistä ja voisi olla oma-aloitteisempi.

Katselen ulos ikkunasta liikkuvaa maisemaa. Ajattelen. Mietin tuota vieressä istuvaa kaveria. Voiko olla, että tosiaan istun hänen kyydissään. Vilkaisen häneen ja hymyilen jälleen, mutta ajatus todellisuudesta saa minut vakavoitumaan. Hän ei ole minun.

Auto pysähtyy syrjäiselle metsätielle. Auto käy tyhjäkäynnillä, lämpö ei karkaa autosta. Hän vilkaisee minuun ja virnistää. Äkkiä hän siirtää kätensä minun niskaani, tuijottaa minua noilla lumoavilla silmillään. Jännityn hieman, sillä olen aina yhtä hämilläni tuosta tuijotuksesta. Tunnen hänen huulensa omiani vasten ja samassa huomaan olevani täysin rento, helpottunut. Nautin rikollisen paljon tilanteesta. Jotenkin niin romanttinen, hieno, mutta samalla rivo. Hän siirtää kätensä minun reidelleni ja värähdän hieman. Suutelemme yhä ja tunnen, kun hän siirtää kättänsä ylemmäksi reidelläni. Ja ennen kuin huomaankaan, käsi on jo paikassa, joka on se kaikkein pyhin, henkilökohtaisin. Lopetan suutelun ja tuijotan hänen suloisia silmiään, jotka kertovat paljon.

Hän alkaa varoen hieroa minua. En voi olla nauttimatta tilanteesta. Käsi on lämmin ja miellyttävän tuntuinen ja se saa minut hengittämään raskaammin. Hän vihjaa minulle, että nostaisin hamettani ylös, riisuisin sukkahousuni ja laskisin alushousujani. Mietin, että voiko näin käydä. Teen mitä pyydetään. Samassa ne lämpöiset sormet hivelevät häpyhuuliani, hän sormilla avaa huulet ja hyväilee klittaani. Värähdän, koska tuo on minun heikko kohtani. Tunnen kuinka autossa alkaa olla minun tuoksuni, olen kostea. Varoen siirrän käteni hänen reidelleen, hivutan kättäni kohti hänen vyötään. Avaan sen ja samalla napin ja vetoketjun. Huokaisen. Otan kalun käteeni ja pitelen sitä varoen. Sivelen varoen, hyväilen. Alan liikuttaa varoen esinahkaa edestakaisin. Hän huokaisee ja samalla sormeilee minua.

Sitten hän kehottaa minua nousemaan ulos autosta. Olen hämilläni, sillä ulkona ei ole normaali kesäkuinen päivä: hieman pilvinen ja vettä on ilmassa. Hän kävelee kanssani, ohjaa minua pitäen käsiään lantiollani kohti auton konepeltiä. Hän nostaa minut auton konepellille. Samassa huomaan hänen levittäneen jalkani, ja hän silmäilee ajeltua häpykumpuani. Hän haistaa, menee lähemmäksi ja tunnen hänen hengityksensä minua vasten. Hän avaa suunsa, ja samassa kieli käy töihin. Liikkuu edestakaisin, ylös ja alas, klitoriksen kohdalla hän leikkii pienillä pyörivillä liikkeillä. Olen aivan jähmettynyt; nautin, mutta samalla jännitän. Kieli tekee yhä töitä, välillä tehokkaammin ja välillä rauhallisesti.

Hän nousee ylös. Hän katsoo minua – ja samassa hän suutelee minua erittäin intohimoisesti. Kielellä hän leikkii huulillani, kuin kutsuen kieltäni tanssimaan tangoa hänen suussaan. Annan nautinnon voittaa pohtivat ajatukseni ja varoen siirrän kieleni hänen suuhunsa. Hän samalla runkkaa. Samassa hän kääntää minut ympäri. Pyllistän hänelle ja tunnen, kuinka hänen kova kalunsa uppoaa sisälleni. Varoen hän alkaa liikuttaa sitä edestakaisin. Alan huohottaa. Se tuntuu niin hyvälle. Tahti aina vaan kovenee. Alan jo voihkia äänekkäästi ja olen varma, että mahdolliset ohikulkijat tietävät, mitä täällä tapahtuu. Olen juuri saamassa orgasmia, kun hän lopettaa.

Voihkaisen: ”Eih, et sinä tähän voi lopettaa...” Nopeasti hän kääntää minut ympäri, nostaa minut jälleen istumaan konepellille. Ja taas se on sisälläni. Työnnöt ovat voimakkaita, hallittuja ja nopeita. Huohotan voimakkaasti, tunnen kuinka hänen kalunsa värähtelee sisälläni. Tiedän, että pian on aika. Voihkin kovaa, ja samassa hän kiskoo kalunsa ulos, ja se tapahtuu. Olen kuorrutettu. Valkoinen sperma valuu rintojani pitkin vatsalleni ja huohotan, sillä nautin niin paljon tuosta hetkestä. Katson poikaa ja hän vain hymyilee.

Hän auttaa minut konepelliltä alas ja ottaa minut hellään syleilyyn. Vapisen hieman, sillä minua jännittää koko tuo tilanne. Pohdin, että tapahtuiko tuo kaikki juuri minulle ja juuri tuon ihmisen kanssa. Hieman hämmentyneenä mutta hymy silti suupielillä alan pukea vaatteitani päälle.

Istumme jälleen autossa ja olen yhä ihan ajatuksissani. Hän kysyy: ”Millä planeetalla sitä oikein seikkaillaan?” Vastaan: ”Luultavammin jupiterissa... Ei... En tiedä.” Hän naurahtaa ja sanoo: ”Senkin hölmö.”

Kotipihaan saavuttuamme hän silmäilee minua vielä viimeisen kerran, hymyilee ja sanoo: ”Nähdään taas pian”. Muistan tuon päivän aina.

Kotiin saavuttuani äiti kysäisee: ”Missäs olit, nuori neiti?” Vastaan: ”Tuolla vain... kaveria tapaamassa.” Jalkani ovat hellinä. Kävelen huoneeseeni ja lysähdän sänkyyni. Nukahdan siihen, pitkästä aikaa hymyilevin huulin.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia