Ruipelon terveystarkastus !

Avauspallo Seksinovellit
07.08.2023
7809 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Olin valmistunut juuri kouluterveyden hoitajaksi pieneen kuntaan josta myös itsekkin olin kotoisin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että suurin piirtein kaikki tuntevat toisensa.
Syksyllä koulujen alettua alkoivat myös kouluterveyden huoltoon kuuluvat tarkastukset kunnassamme ja se koski kaikkia yläaste ikäisiä oppilaita.Tietenkin tämä tehtävä oli minulle uutta ja kai myös nuorelle kunnan terveyskeskuslääkärillekkin.Tähän nuorten poikien ryhmään kuului myös naapurin maatilan poika jota kutsuttiin Ruipeloksi. Ruipelo ja hänen perheensä kuuluivat vähäosaisimpiin kunnassamme. Sen lisäksi Ruipelo oli jäänyt parikin kertaa luokalleen.
Poika oli veljessarjan keskimmäinen. Veljekset olivat kylällä kuuluja vilkkaista toimistaan mutta heillä oli myös jotakin aivan erikoista mistä muut kylän pojat ja miehet puhuivat ja olivat kateellisia. Pojat olivat nimittäin perineet isältään oikein miehkkään kokoiset kalut.
Jo synnytysosastollakin kätilöt olivat sanoneet ettei sukupuolesta ainakaan ole epäselvää. Puhuttiin, että monet maatilojen emännät olivat saaneet osansa poikien isän kookkaasta vehkeestä.
Ruipelolla on kapeat kasvot, ruskeat isot silmät ja iso nenä sekä tummat tuuheat hiukset. Komea jo 16 v täyttänyt nuori mies. Olin ensimmäisiä markkoja tienannut hoitamalla lapsia ja siihen porukkaan mahtui Ruipelo myös. Joten tunsin hänet mutta en ollut nähnyt enää vuosiin ja poika oli kasvanut sinä aikana.
No, eräänä lokakuun aamuna oli näiden 9 - 10 luokkalaisten poikien vuoro tulla terveystarkastukseen. Ruipelo oli tietenkin muita luokkalaisiaan vanhempi. Pojilta mitattiin paino, pituus ja kunnan lääkärin tehtävänä oli tutkia kivekset ja esinahan liikkuvuus.Kaikki sujui hyvin ja joustavasti kunnes tuli Ruipelon vuoro. Mitattiin paino ja pituus jossa hän sijoittui ikäänsä nähden käyrien alapäähän.
No sitten Ruipelo ei halunnut laskea housujaan alas nuoren lääkärin edessä ja vaistomaisesti komensin, että housut alas Ruipelo. Vasta sitten tajusin ettei niin voinut tehdä ja lääkäri huomasi, että tunnen pojan entuudestaan. Niin tunsin monet muutkin pojat.
Ruipelolla oli oikeakin nimi mutta kaikki kutsuivat häntä niin. Poika oli laiha, aliravittukin mutta notkea kuin pajun varsi ja joka ainoa lihas erottui jäntevänä. Kovan maatilallla tehdyn työn tulosta. Joka tapauksessa poikaa oli peloteltu tulevasta tarkastuksesta. Poika jännitti silminnähden tilannetta.Suostuttelun jälkeen kuitenkin hän suostui laskemaan housut alas ja selvisi kyllä heti lääkärillekkin miksi hän ei halunnut näyttää vehkeitään. Ruipelon kalu oli erikoisen pitkä, vähä kiero ja jättiporkkanan näköinen. Juuresta paksu ja kärjestä ohuempi. Esinahka oli tiukasti terskan päällä ja supussa. Kalu oli puolijäykkä ja tiputti koko ajan. Kivekset roikkuivat alhaalla ja olivat kuin kaksi päärynää pussissa. Oli katsomallakin selvää, että pojalla oli molammat kivekset laskeutuneet.
Mietin samalla, että mitähän sitten kun Ruipelo on kaksikymppinen. Sinne asti kasvua tapahtuu.
Annika rauhoitteli poikaa ja kertoi rauhallisesti mitä tekee ja miksi. Kaikki näytti sujuvan hyvin ja itse kirjasin tietoja ylös sitä mukaa kun lääkäri kertoi. Pojan pallit olivat suurikokoiset ja laskeutuneet hyvin. Annika tunnusteli vielä kasseja ja huomasin kuinka Ruipelon kalu jäykistyi vauhdilla ja nousi ylös päin.
Poika oli vaivaantunut tilanteesta ja lääkäri lohdutti kertomalla, että kaikki on hyvin ja kivekset ovat oikein hyvät ja kunnossa.
Sitten Annika pyysi minua avuksi ja ottamaan pojan kalusta kiinni kun esinahan tiukkuutta kokeillaan. Punastuin tehtävästä mutta otin kalun varresta kiinni varovasti. Yllätyin miten kuuma ja paksu se olikin kun sormeni eivät yltäneet ympäri vaikka tämä oli vasta puolijäykkä mutta paisui koko ajan vauhdilla sykäyksittäin. Annika kysyi, että onko kaikki hyvin ja vastasin takellellen, että joo...kyllä. En voinut sille mitään, että tunsin kuinka oma tussuni kostui ja turposi myös vauhdilla. Luulenpa, että lääkäriä vaivasi sama juttu.
Esinahka ei sitten mennyt taakse niin kuin pitäisi ja lääkäri totesi, että joudumme kokeilemaan rasvan kanssa josko alkais menemään. Annika kyseli Ruipelolta on hän tyydyttänyt itseään onnistuneesti mutta siitä poika meni sekaisin eikä vastauksesta saanut tolkkua.
Annika kertoi koko ajan Ruipelolle mitä hän tekee ja samalla laittoi topsy puikkoihin rasvaa jota aikoi esinahan alle ujuttaa. Ruipelo teputti koko ajan isoilla jaloillaan pyysin häntä rauhoittumaan.
Toimenpide ei satu ja on hänelle hyväksi. Pojan pallit roikkui alhaalla ja ihmettelin miten ne voi olla noin kookkaat kun monella aikuisella miehellä ei ole sellaisia. Ei ainakaan niillä joita itse olin tavannut. Tosin kokemukseni oli kovin vähäistä enkä mielestäni ollut saanut kunnolla koskaan. Juttuja olin kyllä kuullut miltä se tuntuu kun oikea mies kohdalle sattuu.
Pitelin kalun varresta kiinni kun lääkäri laittoi ensimmäisen puikon esinahan alle. Ruipelo vaikeroi koko ajan ja minua käsvi sääliksi häntä. Lääkäri otti uuden puikon jota pyöritti esinahan alla ja silloin tunsin kuinka Ruipelon kalu sykähteli ja koveni äärimilleen. Samalla huomasin kuinka pallit olivat nousseet yhdeksi kimpuksi peniksen tyveen. Aloinkin jo epäilemään tulevaa. Merkit olivat sellaiset, että Ruipelolta taitaa kohta tulla.
En kerennyt Annikaa varoittamaan kun kuului tsurt ääni ja noin 25 cm vaalea juova lähti Ruipelon kalusta kovalla vauhdilla osuen suoraan lääkäriä kasvoille. Seuraavakin tuli heti perään ja osui Annikan silmälaseille. Itse olin niin hämilläni nopeasta tilanteesta etten kerennyt enkä tajunnut suunnata penistä pois päin. Annika huusi hädissää AA...AA jolloin kaksi seuraavaa pitkää ruilua meni paineella suoraan suuhun ja lääkärillä piti kiirettä niellä kaikki sitä mukaa kun tuli. Annika poistui altaan luokse nieleskellen pesemään kasvojaan. Minulla oli edelleen jäykkä sykkivä kalu kädessäni. Loput siemennesteet valui lattialle.
Ruipelo oli hengästynyt ja kyyneleet valuivat poskia pitkin. Otin nuoren miehen halaukseen ja kerroin ettei ole mitään hätää. Olet terve nuori mies. Lääkäri tuli pesulta ja kehui pojan penistä oikein hyväksi ja toimivaksi sekä terveeksi. Ruipelo oli helpoittunut kehuista.
Sitten nuori mies sovitteli vielä tiputtavan kalunsa kuluneisiin boksereihin ja veti päällyshousut ylös. Kotitehtäväksi jäi esarin venyttelyä terskan taakse ja kuukauden päähän varattiin kontrolliaika terveydenhoitajalle.
Tunsin oman tussuni olevan märkä mutta kosteasta läntistä päätellen sama tilanne oli myös Annikalla. Huusin käytävään...seuraava...ja mietin jo tulevaa Ruipelon kontrollikäyntiä....
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.