Suoraa jatkoa tarinani ensimmäiselle osalle.

----

Ohjaat minut sisälle luokkahuoneeseen ja irrottaudut kädestäni ja vilkaiset vielä oven välistä käytävälle varmistaen, ettei kukaan nähnyt meitä. Suljet oven rauhallisesti, lukitset sen ja lasket oven ikkunassa olevan sälekaihtimen alas. Nopealla liikkeellä käännyt minuun päin ja otat askeleen kohti. Mahanpohjassa tuntuu jälleen kipinöintiä, kun tuoksusi tavoittaa minut. Jälleen liu’utat kätesi niskani taakse ja odotankin jo janoisena uutta suudelmaa – suudelmaa, joka olikin kiihkeämpi ja vapautuneempi kuin käytävällä. Olen täysin tietoinen siitä, mitä tuleman pitää, ja olen valmis siihen – enemmän kuin valmis. Olen fantasioinut tästä jo pitkään, ja nyt se on käymässä toteen. Irrottaudun suudelmasta ja kurotat huulesi korvalleni.
"Ootko varma…". Hymyilen sievästi, mutta samalla viettelevästi katsoessani luottavaisesti silmiisi.
"Ei sanoja." sanon hiljaa ja upottaudun kiitolliseen suudelmaasi.

Lasken olkapääni alas antaen laukkuni rojahtaa lattialle viereemme ja asetat käsivarrellani olleen takkini viereiselle pöydälle. Ennen kuin kerkeän tajuta mitään, olet jo vasten kehoani, toinen käsi alaselälläni ja toinen yläselälläni. Painaa huulemme yhä uudestaan ja uudestaan kiihkeämpiin suudelmiin ja lasket kätesi varovaisesti pakaroideni päälle, mittailet kosketuksellasi muotojani ja päästät pienen tyytyväisen äännähdyksen. Malttamattomana siirrät toisen kätesi etupuolelleni ja löydät pian jo saman koholla olevan pikkuhousujen rajan, josta tälläkin kertaa poikkeat päättäväisesti keskemmälle – tällä kertaa paljon nopeammin. Sykähdän niin, että reaktiostasi näkee, että myös sinä tunsit sen. Tiedän, että tunnet aivan varmasti kosteuteni sukkahousujenikin lävitse. Pienillä pyörivillä sormenpään liikkeillä saat taas kehoni käymään ylikierroksilla. Niskani taipuu tunteesta taaksepäin ja upotat himokkaasti huulesi tarjolla olevaan niskaan ja tunnen kuinka jalat meinaavat kadota alta. Pieni parransänki tuntuu iholla pehmeiden huulien vieressä viettelevän ronskilta. Sormenpään liike on muuttunut edestakaiseksi ja sukkahousujen pinnalle noussut kosteus saa aikaan juuri ja juuri kuultavan kostean litinän. Sormesi painuu hiukan vahvemmin klitoristani vasten ja päästän jo hiukan äänekkäämmän voihkaisun. Irrottamatta huuliaasi kaulaltani, työnnät minua taaksepäin ja muutaman takaperin otetun askeleen jälkeen tunnen pöydän pakaroitani vasten. Lasket molemmat kätesi alemmas ja nostat hellästi hameeni ylemmäs, sujautat sormesi sukkahousujen vyötärönauhan alle ja rullaat ne vaivattomasti alas saakka. Molemmat kätesi siirtyvät lantiolleni ja nousen niiden avustamana pöydän reunalle istumaan. Tunnen muovisen pöydän pinnan alastomien pakaroideni iholla ja korjaan asentoani mukavammaksi. Kurottaudut lähemmäs ja lämpöisen kämmenesi hyväillessä reittäni, suutelet minua kiihkeästi ja laskeudut polvilleen eteeni lattialle.

Malttamattomuus alkaa näkymään myös sinussa, kiirehdit avatessasi nahkakenkieni vetoketjut ja liu’utat ne pois jalastani. Sukkahousut katoavat nilkoistani nopeasti ja siinä samassa tunnen jo kosteat, janoavat huulet sisäreidelläni. Silmäni painuvat kiinni, kun tunnen kuinka kasvosi kulkevat kiduttavan hitaasti jalkovälissäni lähentyen pikkuhousuilla peitettyä, kiimasta sykkivää vakoani. Annat pikaisen pusun pikkuhousujen päältä, nouset ylös ja asettaudut jalkoväliini – aivan kiinni minuun. Tunnen ensimmäistä kertaa miehuutesi vasten minua, ja juuri oikeassa kohdassa. Siirrän käteni vyöllesi ja hiukan sähläten yritän saada avattua housusi, jotka lopulta tipahtavat kolisevasti lattialle. Irtaannut hieman, potkit kengät pois jaloistasi, housut nilkoistasi ja palaat takaisin kiinni minuun. Painan lantiotani sinuun kiinni ja pienen hetken olemme aivan paikallaan, hiljaa, vain kiihtynyt hengitys läsnä. Tunnen raskaan hengityksesi aiheuttaman kehon liikkeen lantiosi kohdalta ja se saa oman lantioni vastaamaan aaltoilevaan liikkeeseesi epätoivoisen kiihkeästi. Liikutan lantiotani pienin liikkein sinua vasten, silmistäsi hehkuva halu räjähtää palavaksi himoksi. Tartut miehisellä voimakkuudella pakaroihini kiinni vetäen minut vieläkin tiiviimmin sinuun kiinni. Uppoudumme suudelmiin samalla kun kehomme hierovat lantioitamme yhteen ja nyt, vain alushousut jaloissamme, tunnen vihdoin vieläkin paremmin kalusi muodot. Suudelmien väistyttyä huulilta, tukahdetut voihkinnat pääsevät valloilleen ja tiedämme molemmat, että leikkien aika on ohi. Kiivaasti alushousujeni reunaan siirtynyt kätesi repii housujani alaspäin samalla kun yritän laskea boksereitasi. Saan laskettua niitä vain hiukan, paljastaen esispermasta kiiltävän terskanpään ja tunnen kuinka näky saa sydämeni kiepsahtamaan halusta. Alushousuni tippuvat lattialle ja vapautuneella kädelläsi lasket bokserisi alas ja täysin valmiudessa oleva kalusi osoittaa päämääräisesti jo jalkoväliäni kohti.

Siirryt jälleen lähemmäs, iholle saakka, ja tunnen jälleen kätesi niskassani. Kuuma elin painautuu reittäni vasten ja tunnen, kuinka toinen kätesi on jo löytänyt paikkansa häpykummultani – pienen tyttömäisen karvoitukseni päältä. Katsot odottavasti silmiini samalla kun liu’utat sormenpäätäsi pehmeän karvarajan yli, aina kosteaan, lämpöiseen vakoni yläreunalle saakka, jossa kovettunut klitorikseni anelee jo kosketusta. Pidätän hengitystäni, kun tunnen, kuinka sormenpääsi on jo aivan lähellä, kiduttavan lähellä. Mutta kierrätkin klitorikseni toiselta reunalta saaden minut voihkaisemaan jännityksestä hiukan pettyneenä laueten. Viet sormesi alemmas ja alemmas – niin alas, että tunnet edessä avautuman, kuumuuttaan hehkuvan uuman. Vaihdat kuitenkin suuntaa ja palaat klitoriksen luo, pyörittelet sormeasi sen ympäri – ensin hitaasti, sitten vähän nopeammin, suuntaa vaihtaen. Suutelet minua jälleen kiihkeästi. Kastat myös toisen sormesi naisellisuudessani ja liikutat niitä yhtäaikaisesti klitoriksen molemmin puolin tehden minut hulluksi. Kehoni aaltoilee sormiasi vasten, ja vaikka kuinka yritän saada sormesi osumaan juuri siihen oikeaan kohtaan, saat aina ennakoitua liikkeeni ja pysyttelet sopivan etäällä klitoriksestani. Huulillasi vaimennetut huokaukset saavat hetken lentää vapaana, kun irtaudut ikuisuuden kestäneestä suudelmastamme. Nautit äänistäni hetken, ja syvennät jälleen katseesi silmiini – tutkivasti, odottaen. Näen sivusilmällä kalusi sotkevan esispermalla reiteni ja luon odottavan katseen silmiisi. Ja sitten, vihdoin, lasket hellästi molemmat sormesi klitorikseni päälle ja painan automaattisesti lantiotani vasten kättäsi. Kevyitä, onnellisia voihkaisuja ja yllättynyt katse, kun sormesi rupeavat kiertämään nopeaa, pientä ympyrää klitorikseni päällä. Voimistuvat voihkaisut ja rytmikäs lantion liike saa minut kiihkon partaalle ja vastoin kaikkea järkeä, kiellän sinua jatkamasta. Nostan ryhtiäni ja kurkotan otteeni kalullesi.
”Haluun siut, nyt…”. Särkyvä ääneni keskeytyy hengityksen pidättämiseen, kun tulikuuma kalusi siirtyy salaman nopeasti valuvalle vaolleni. Liikutat lantiollasi itseäsi niin, että kalusi liikkuu klitoriksen päältä aina jo melkein sykkivälle reiälleni saakka. Katseesi on liimautunut kostuvaan kaluusi, joka malttamattomana liukuu pitkin vakoani edestakaisin. Maltat kuitenkin kiusata itseäsi, ja minua, vain muutaman edestakaisen liikkeen ajan, kunnes pysäytät jo täysin liukastetun kalusi pään juuri uumani reunalle. Pidätän jälleen hengitystä. Siirrät katseesi silmiini ja odottamaton voihkaisusi saattaa omaani, kun työnnyt rauhallisesti sisääni – pohjalle saakka.

Pieni hetki paikallaan, tunnen jokaisen senttisi sisälläni ja kuulen, kuinka pilluni on saanut hengityksesi jo niin kovin raskaaksi. Vedät itsesi melkein ulos asti, hyvin rauhallisesti, yhä rikkomatta katsettasi silmiini. Ja aivan yhtä rauhallisesti työnnyt takaisin syvälle minuun. Palava hehku katseessamme saa minut janoamaan kiihkeää suudelmaa ja vedän kädelläni kasvosi huulilleni. Suudelmien lomassa työnnyt yhä hitaasti sisääni, uudelleen ja uudelleen. Pöytä pakaroideni alla on muuttunut hiukan tahmean tuntuiseksi. Irtaannun suudelmasta, asettaudun hiukan takakenoon asentoon ja siirrän käteni kauemmas taakseni tukemaan asentoani.
”Ota miut, ota miut kunnolla…”. Otat käsilläsi vahvan, mutta hellän otteen lantiostani ja korjaat oman asentosi sopivaksi. Työnnyt sisääni hitaasti, kerran ja toisenkin, jonka jälkeen otteesi lantiollani vahvistuu ja työnnyt nopealla, vahvalla liikkeellä aivan pohjaan saakka, saman tien vetäen itsesi lähes ulos saakka – vain työntyäksesi huimalla voimalla jälleen sisääni. Voimakas lantiosi liike nopeutuu jokaisella työnnöllä ja kuulen, kuinka hengityksesi kiihtyy. Janoava katseesi seuraa jokaista elettäni ja ilmettäni ja siitä saat virtaa kiihdyttää työntöjäsi entisestään. Yritän peittää parhaani mukaan äännähdyksiäni, mutta yhä kiihtyvä tahti saa huoneen täyttymään kiihkeän rakastelun äänistä – voihkinnasta, pöydän jyskeestä, raskaasta hengittämisestä ja ihokontaktista. Koko kehossani vellova nautintoaalto vahvistuu jokaisella työnnöllä ja yhä kiihtyvän yhteisen voihkinnan nopeus saa meidät tajuamaan orgasmien olevan jo hyvin lähellä.
”Aah, mie en kest…”. Mumisen tärinän valloittamana pää kallistettuna taaksepäin. Yllätyksekseni lopetat liikkeesi kuin seinään.
”Ei vielä…”. Kuulen äänestäsi, kuinka miehinen voihkintasi tasaantuu raskaaksi hengityksesi. Irrotat toisen kätesi lantioltani ja vedät kalusi matalasti voihkaisten sisältäni. Kumarrut määrätietoisesti suutelemaan häpyhuuliani, samalla pitäen kämmentäsi tärisevällä reidelläni. Pyöräytät kielen hellästi klitoriksen vierestä ja liu’ut kerran alas saakka ja palatessasi ylös, suutelet klitoristani saaden minut huokaisemaan voimakkaasti. Pyörität kieltäsi klitorikseni ympärillä pehmeästi, nopeasti kiihdyttäen tahtia. Tartun käteesi kiinni ja uskomattoman pian puristusvoimani välittää sinulle tiedon pysäyttämättömästä aallosta, joka on kropassani lähtenyt liikkeelle – joka saa lantioni nousemaan ylemmäs ja selkäni kaarelle. Viet kielesi ripeällä liikkeellä pian jo supistelevan aukkoni reunalle ja takaisin klitorikselle, painaen jykevästi lihaani vasten – uudelleen ja uudelleen, nopeammin ja nopeammin. Hengitykseni menee lukkoon ja tunnen kuinka järisyttävä räjähdys saa koko kroppani tärisemään. Hengityksen palattua kliimaksin huipulla esteetön voihkaisu pääsee valloilleen ja täyttää luokkahuoneen kaikuvan tilan. Puristan lujasti kättäsi reidelläni.

Nouset ripeästi ylös ja otat minusta tiukan otteen, minun yhä täristessä. Löydän kädelläni yhä malttamattomana seisovan kalusi ja ohjaan sen edelleen voimakkaasti sykkivän pilluni reunalle. Vedät minut aivan sinuun kiinni, niin, että juuri ja juuri pysyn pöydän reunalla. Painaudut voimakkaalla, terävällä liikkeellä minuun ja otan käsilläni otteen olkapäistäsi. Työnnyt aivan pohjalleni saakka ja painan jo hiukan voimattomana pääni rintakehällesi. Voimistuvat, mutta silti varovaiset voihkinnat täyttävät luokkahuoneen. Tunnen pakarani hiukan nousseen pöydänreunalta ja tartun tiukemmin kiinni sinuun, vieden käteni yläselällesi. Työnnyt yhä uudelleen sisääni laskematta katsettasi minusta. Nostat toisen kätesi niskalleni ja käännän pääni niin, että yllät upottamaan kosteat huulesi kaulalleni. Kalusi edestakainen liike yhä sykkivässä uumassani tuntuu järisyttävän hyvältä ja myrsky sisälläni ei missään vaiheessa kerennyt tasaantumaan, ja nyt jo tiedän sinun vievän minut huipulle uudestaan – ja pian. Raskas hengityksesi ja satunnaiset, yhä tihentyvät voihkaisut korvanjuuressani saavat ihoni kananlihalle ja tunnen sinunkin olevan pian jo valmis. Katseemme kohdatessa näen pienen hymyn kasvoillasi ja yhä nopeammin työntyessäsi sisälleni tuot otsasi otsaani vasten. En malta enää hetkeäkään ja tunnen kuinka tuo ihanan järisyttävä tunne rullaa jälleen läpi kehoni ja kietoutuu sykkien munasi ympärille.
”Voi luoja, voi luoja…”. Äänesi särkyy voihkaisuiden keskellä ja työnnyt aivan perälleni saakka väkevästi, kunnes kalusi räjähtää sisälleni ja tunnen voimakkaasti sykkivän elimesi tärisevään kroppaani uponneena. Vedät minut itseesi entistäkin tiukemmin kiinni ja tunnemme toisemme kehojen myrskyt yhdistyvän.

Otsasi otsaani vasten, tunnen kuinka kehomme tärisevät ollessamme lähes sylikkäin, edelleen kalusi ollessa sisälläni. Silmien ollessa ummessa huoneessa alati rauhoittuvat voihkinnat kuulostavat miellyttävälle. Etukumarasta asennostasi siirrät pääsi olkapäälleni ja kuulen, kuinka raollaan olevien huuliesi välistä tulleet huokaukset ovat jälleen muuttunet rauhallisemmaksi hengitykseksi. Pakarani ovat jälleen laskeutuneet nyt kostealle pöydänreunalle ja kasvoilleni nousee tyytyväinen, mutta voimaton hymy. Pieni hetki, siinä aivan paikallaan, lukuun ottamatta ihoasi kiertäviä sormenpäitäni selälläsi. Nostat pääsi pois olkapäältäni, nostat selkäsi suoraksi, nostat minut paremmin pöydälle istumaan ja asetat kätesi reisilleni. Katseittemme kohdatessa, molemmille nousee leikkimielinen, hupsutteleva hymy.

Jos kasvoillani ei olisi juuri saamani orgasmin aiheuttamaa punaa, olisi sellainen jälleen kasvoillani näkynyt.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.