Taas oli päivän työt tehty ja aika nautinnon. Jälleen kerran kahdeksan kilometriä juostuamme ja kolmekymmentä dippiä ja leukaa tehtyämme olimme saapuneet ystäväni Teron kanssa ylioppilaskylän erään talon saunalle. Viikottaisen vuoron hinta oli pieni tästä ilosta. Pikaisen riisuutumisen ja nopean suihkun jälkeen olimmekin tutuissa pehmeissä löylyissä.

Olimme ehtineet puhua tutuista aiheista eli urheilusta, naisista ja koulusta vain hetken, kun kuulimme kovaäänistä koputusta pukuhuoneen lukitulta ulko-ovelta.

"Kukahan ihme siellä on?" sanoin ja lähdin katsomaan, kun kerran istuin lähempänä. Olin juuri saanut pyyhkeen päälleni, kun koputus kuului uudestaan. Kuka ikinä siellä olikin, oli kärsimätön.

Oven takana oli kaksi nuorta naista, korkeintaan parikymppisiä.

"Iltaa", sanoin, kun en muutakaan keksinyt.

"No iltaa, iltaa", vasemmanpuoleinen vastasi. Hän oli aika lyhyt, blondi ja naapurintyttömäisen kaunis kasvoiltaan.

"Meillä oli tuolla yläkerrassa etkot ja muistettiin tuon Nooran kanssa, että viina menee paremmin päähän saunassa", blondi jatkoi vilkaisten samalla toiseen tyttöön, joka oli nopean tarkistuksen perusteella kymmenisen senttiä pidempi eli noin 170 cm, mustatukkainen ja samalla tavalla söpö kuin kaverinsa.

"Ja", hän jatkoi, "ajateltiin ehdottaa diiliä. Me saadaan saunoa ja te saatte katella tissejä."

"Öh, eiköhän se käy. Mä kysyn vielä tolta kaverilta", sanoin typeränä ja lähdin saunan ovelle.

"Hei!" huikkasin ovenraosta. "Siellä on pari tyttöä, jotka haluaa saunoa. Käy varmaan?"

"Onko hyviä?" Tero virnisti vastaukseksi.

"On sitä pahempaakin nähty", sanoin ja suljin oven. Menin takaisin pukuhuoneeseen ja tytöt olivat jo riisumassa.

"Ei tainnut tulla vastalauseita?" blondi kysyi, samalla kun avasi paitansa viimeisen napin ja paljasti mustat rintaliivinsä ja kauniin vatsansa. Vilkaisin toista tyttöä, joka seisoi toppisillaan tekemättä mitään, minua katsoen.

"No Noora, mitä sä ujostelet?" blondi sanoi, kun huomasi saman. "Vaatteet pois ja etumaksua vuorosta näkyviin!"

"No ei kun mä meen nyt tonne, tulkaa sit kun ehditte", sanoin, heitin pyyhkeen naulakkoon ja painelin takaisin löylyyn.

"Se blondi on sit aika, tota, huorahtava", kuiskasin Terolle.

"Otatko sä sen?" Tero vastasi tavallisen suoraan tyyliinsä ja kovemmalla äänellä kuin olisin toivonut, sillä kuulin samalla pukuhuoneen oven käyvän ja suihkujen menevän päälle.

"Täh, en mä ajatellut ottaa ketään."

"Meinasit missata hyvän tilaisuuden? Kamoon, yritä edes, sullahan on viime kerrasta jo mitä, kolme vuotta?"

"Shh!" sihistelin äkäisesti, sillä vaikka edellinen seksikokemukseni olikin ollut fuksina, ei sitä kaikkien tarvinnut tietää.

"No mut mä otan sit sen paremman ja sä saat koittaa toista, jos haluat. Mut älä sit huomenna sano, että olisit halunnut toisinpäin."

Tero oli oikeasti todella hyvä ystävä ja hyväähän se vain tarkoitti. Oli totta, että olin muuttunut aika flegmaattiseksi naisten suhteen, vaikka sooloseksi kieltämättä oli tympinyt jo pitkään.

Naps, saunan ovi aukesi, ja blondi seisoi alastomana oviaukossa, mustatukkainen takanaan.

"Mitä te oikein supattelitte?" blondi kysyi.

"Sovittiin vaan saaliinjaosta", Tero naurahti.

Hymähdin mukana. Toisaalta en halunnut antaa itsestäni urpoa kuvaa, mutta jos alkaisin jankata tytöille, että ajattelin keskittyä tänään vain saunomiseen, olisin sekä urpo että hintti.

"No, mihin päädyitte?" blondi jatkoi.

"Eiköhän se illan aikana selviä", Tero sanoi arvoituksellisimmalla äänellään. Vastaukseksi Tero sai hihitystä.

"Eiköhän sitten hoideta se tissijuttu alta pois, niin voitte sit katsella silmiin keskustellessa", blondi sanoi. Hän työnsi rintakehäänsä eteenpäin tarjoten täydellisen näkymän kiinteisiin mutta tytön kokoon nähden suuriin rintoihin. Kenties hän oli pettynyt, kun kummankaan leukaluu ei pudonnut lauteelle, sillä hän päätti vielä nostaa kätensä rinnoilleen ja kevyesti litistää niitä toisiaan vasten. Vaikka esitys veikin lähes koko huomioni, ehdin tarkastaa myös alapään ja paljaaksihan se oli ajettu. Näinköhän tästä illasta selviytyisi coolina?

"No, joko riittää?" hän lopulta sanoi.

"Joo. Mut hei kuule, mitä jos tulisit tänne kulmaan istumaan, kun täällä on paremmat löylyt?" Tero vastasi ei-aivan-täysin vilpittömään sävyyn samalla laudetta vieressään taputtaen.

"Kuulostaa hyvältä", blondi vastasi ja ahtautui ohitsemme nurkkaan.

Nyt oviaukossa seisoi se mustatukkainen. Saunan ovi oli ollut auki jo pyhäinhäväistyksenä yleisesti pidetyn ajan, mutta ainakaan minulle ei tullut mieleen sanoa yhtään mitään, mikä siirtäisi nyt oviaukossa seisovan tytön muualle. Kuulin Teronkin vetävän nopeasti henkeä, mahdollisesti miettien, pitäisikö vaihtoehdot sittenkin pitää vielä auki.

En tiennyt, mikä tässä tummatukassa oli niin vetoavaa, sillä ero blondiin ei ollut suuri. Hän oli kyllä pidempi ja aavistuksen kireämmässä kunnossa, mutta muuten en keksinyt, mikä sen eron teki. Silti, katsoessani hänen paljasta varttaan lumouduin täysin. Ehkä pienemmät rinnat sopivat hentoon vartaloon paremmin tai ehkä vyötärön ja lantion suhde oli juuri se maaginen, jota useimmat näkevät vain internetissä, sielläkin vain muokatuissa kuvissa. Syypäänä saattoi myös olla hieman blondia paremmin erottuvat vatsalihakset tai kenties lyhyt, musta, puolisuunnikkaan muotoinen karvoitus häpykummulla. Suurin tekijä lieni kuitenkin tytön tyttömäinen käytös ja olemus. Hän katsoi minua ja Teroa vuorotellen ujosti ja vaikkei hän tehnytkään elettäkään peittääkseen vartaloaan, hänen olemuksestaan ei huokunut avoin seksuaalisuus kuten blondin tapauksessa. Ja hänellä oli vieläpä erittäin söpö hymy, jota vähän siinä ehti väläytelläkin.

Tero kokosi itsensä minua nopeammin. "No tuutko sä sit istumaan vaikka tähän väliin?" hän sanoi ja taputti nyt laudetta hänen ja minun välissä.

"Minä istun mielummin oven vieressä", tämä vastasi ja huolimatta siitä, että minun ja seinän välissä oli paljon ahtaampaa kuin Teron vaihtoehdossa, hän laski pienen takamuksensa lauteelle niin, että reitemme olivat aivan kiinni toisissaan. Kavahdin tietysti automaattisesti vähän kauemmas, mutta tehdessäni rakoa väliimme hän kuroi sen umpeen istumalla lähemmäs minua. Tai kauemmas kuumasta seinästä, tajusin miehisen ylpeyteni keskellä. Jäimme siis kylki kylkeä vasten, sillä toinen vaihtoehto olisi ollut olla Teron iholla eikä se vaikuttanut varsinaisesti paremmalta ajatukselta.

Tytöt lipittivät ensimmäisiä siidereitään aikamoista vauhtia, mutta saimme kuitenkin muodollisuudet hoidettua. Blondin nimi oli Erika ja musta oli Noora. He olivat toisen vuoden opiskelijoita perinteisellä tyttöjen alalla. Juttelun lomassa tytöt alkoivat humaltua ja Tero mestarillisena pelimiehenä muutti käytöstään sopivasti.

Tero ja Erika olivat tulleet hyvin juttuun, ja minun roolini oli lähinnä heittää huonoja kommentteja väliin. Noora taas joi siideriään hiljaa ja puhui vain, kun häneltä kysyttiin jotain.

"Hei Erika", Tero aloitti, kun siideriä oli mennyt kolmisen pulloa, "minä väitän, että jos laitan käden sun vatsalle, niin saan sut nauramaan sanomatta tai tekemättä mitään."

"No et varmasti saa!" Erika huudahti leikillään. Homman nimi oli tietysti kaikilla tiedossa ja kyseessä oli vain välttämätön välivaihe. Me siinä Nooran kanssa katsoimme, kun Tero laski kätensä varsin alas Erikan vatsalle, sillä aikaa kun tämä psyykkasi itseään mahdollisimman vakavaksi. Tiukasti sormiaan liikuttamatta Tero katsoi Erikaa syvälle silmiin, kunnes tämä hyvin nopeasti puhkesi nauramaan.

"Voitit! Mitä haluut palkinnoksi?" Erika nauroi.

"No", Tero vastasi miettiväisenä, "jos saisin vaikka katsoa sun tissejä uudemman kerran?" Tietysti Tero oli vilkuillut niitä jatkuvasti, mutta ei se ollut se pointti.

"Käyhän se, jos välttämättä vaadit."

"Tai itse asiassa kuule, sulla on todella kauniit silmät. Mun sydämeeni sattuu, jollen saa niitä nähdä", Tero sanoi yllättäen vakavalla äänellä. "Mutta, ajattelin, että voisin käyttää toista aistia. Vaikkapa käsiä", hän jatkoi edelleen vakavana kuin muistokirjoitusta hautajaisissa lukiessaan.

"Haluat kosketella mun silmiä?" Erika kysyi muka kauhistuneena.

"Ei kun sun tissejä."

"Hmm", Erika hymisi mukamas mietteliäänä. "No jos nyt tämän kerran annan luvan."

Näin kun Tero nosti kouransa rinnalle ja alkoi hieroa sitä tottunein ottein. Minä käänsin katseeni kiukaaseen. Kuvotti. Olin yhtä aikaa ärsyyntynyt yhteisen miesten keskisen, sielua puhdistavan saunaillan muuttumisesta panemisen esikartanoksi ja turhautunut omasta saamattomuudestani. Siinä minä istuin kiinni pitkään aikaan kauneimmassa näkemässäni naisessa enkä tehnyt mitään. Hänkin katsoi tiukasti kiukaaseen. Mietin mitähän hän mietti.

"Hei Ilkka, mä meen tän Erikan kanssa jatkamaan keskustelua tuonne kakkospukuhuoneeseen, kun täällä saunassa alkaa tulla jo aika kuuma."

"Aha, okei."

Tietysti kyse ei ollut lämpötilasta, sillä pieni kiuas ei vieläkään ollut saanut palautettua lämpötilaa sinne, missä se oli ennen kuin ovi oli monta minuuttia auki, mutta olin tietysti iloinen siitä, etten joutunut katselemaan ja kuuntelemaan, kun paras ystäväni nussi seksikästä blondia vieressäni. Toivottavasti Tero muisti, että kakkosesta kuului kaikki äänet saunaan.

Tero ja Erika poistuivat saunasta ja varmuuden vuoksi Erika päätti oviaukossa vielä läpsäyttää Teroa persiille, mihin tämä vastasi tietysti kääntymällä ja läpsäyttämällä takaisin. He jatkoivat suihkussa kinasteluaan siitä, kumman pakara läiskyy paremmin, ja me istuimme Nooran kanssa edelleen vierekkäin hipihiljaa.

En ollut aivan varma, mikä olisi kaikista ratkaisuista huonoin, joten päätin siirtyä kauemmas Noorasta äänekkään kröhöm-äänen kera. Tämä vilkaisi minuun, muttei sanonut mitään, jatkoi vain juomistaan.

Tero onneksi keskeytti jäätävän hetken ilmestymällä oviaukkoon ylävartalonsa verran. "Mä käyn, Ilkka, nopsaan yläkerrassa hakemassa vähän tavaroita ja itse asiassa voitko sä katsoa, että tää tulee lukkoon, kun lähdet?"

"No joo, onhan se pakko."

"Niin ja Noora, Erikalla oli asiaa, niin meetkö käymään tuolla pukuhuone kakkosessa. Anna mulle viis sekuntia aikaa hävitä näkyvistä ensin."

"Okei", Noora sanoi. Teron kadottua juoksemaan portaita pyyhe telttana Noora nousi hitaasti lauteilta. Hän kuitenkin oli jo aika päissään ja horjahti ylös päästyään ja olisi varmaankin kaatunut, ellen olisi ehtinyt napata häntä kädestä kiinni. Varovainen hymy kasvoillaan hän katsoi minua ja kädestäni lujaa kiinni pitäen kiipesi alas.

"Mitä ihmettä sä tyttö teet", Erika melkein huusi pukuhuoneessa.

"En minä mitään tee."

"No et tee niin. Tää oli sun ideasi!"

"No mitäs itse teet? Meet panemaan jotain tyyppiä, minkä oot tuntenut puoli tuntia?"

"No niin taidan mennäkin! Ja kuule, Noora kulta, sitä ei lasketa tuntemiseksi, vaikka sä olisit miten pitkään katsellut ja seuraillut. Puol tuntia se on sullakin."

Hetken oli hiljaista.

"Hei, älä nyt. Anteeks, Noora. En mä tarkoittanut pahalla, mutta kyllähän sä tiedät, ettei yksipuolisesta ihastuksesta ole kuin harmia. Jos sä haluat tehdä jotain, niin nyt on sen aika. Se on vain susta kiinni, ja kyllä tuolla rohkaisusidukan määrällä pitäis onnistua mikä vaan. Mä en aio pilata itseltäni ihanaa iltaa ja jäädä sun parittajaksi tänne, mutta totta kai mä toivon, että saisit suusi auki ja että se oikeasti paljastuisi mukavaksi tyypiksi."

Taas vähään aikaan ei kuulunut mitään.

"Kyllä mä saan! Kiitos, Erika. Anteeksi, että mä oon tämmönen. Tänään mä kuitenkin... mä näytän sulle, että osaan minäkin miehiä iskeä! Ja ole sinä hellä sille Terolle."

Keskustelu loppui ja pukuhuoneen ovi aukesi. Noora meni suihkuun ja hänen kaunista selkäpuoltaan ihaillessani näin, kuinka hän väänsi suihkun lämpötilan aika kylmälle. Kylmää suihkua olisin kaivannut pukuhuonekeskustelun vuoksi itsekin. Mikäli oikein ymmärsin, tämä Noora oli stalkannut minua jo pidemmän aikaa ja selvittänyt lenkki- ja saunarutiinini. Hän oli vielä suostutellut kaverinsa mukaan pitämään Terolle seuraa.

Voiton avaimet olivat siis käsillä, mutta osaisinko käyttää niitä?

Paksu tukka vettä valuen ja uusi siideripullo kädessä Noora ilmestyi saunan ovelle uudestaan. Nännit kylmästä vedestä kovina. Ei perkele, miten se kruunasi tuon vartalon.

"Taidat tykätä?" Noora kysyi. Palautin äkkiä katseeni säädyllisille alueille.

"Joo, siis, ei kai sitä voi kieltääkään." Ei mitään nokkelampaa sitten tullut mieleen?

"Haluatko katsoa lähempää?"

"No, tuota, kyllä varmaan."

Noora otti pitkän huikan pullosta ja nousi lauteille. Ja istui hajareisin syliini. Ja oli heti kaatua taaksepäin, joten otin hänen selästään kiinni.

"No, miltä näyttää? Sun kosketus tuntuu hyvältä."

"Hei, Noora, odota."

"Haluatko koskea alemmas? Tai ylemmäs? Kyllä sä saat."

Ala-asteen Mervi-opettajan kuva mielessäni ei pärjännyt noille puheille. Kyrpäni jäykistyi ja näin tehdessään alkoi painaa Nooran kiinteää pakaraa.

"Ilkka, ihanaa. Sano oonko mä kaunis?"

"Noora, kuuntele."

"Koske mua. Koske mua kaikkialle, ulos ja sisään."

Hän alkoi hitaasti hieroa häpyään alavatsaani vasten. Minulle riitti. Työnsin hänet lauteelle viereeni.

"Noora, lopeta. Mä en halua."

Noora katsoi minua, hänen alahuulensa väpätti.

"Miten niin et halua?" hän sanoi väreilevällä äänellä.

"Ymmärrä, että mä en oo niin kuin Tero", sanoin ja yritin pitää ääneni aikuismaisen rauhallisena. "Mä en itse asiassa tykkää tollasesta huo– öö, toiminnasta hirveesti. Olisi varmaan parempi, että sä lähtisit. Sori."

Hetken oli aivan hiljaista, katsoimme vain toisiamme.

"Anteeks. Mä lähden. Anteeks hirveesti", Noora sanoi ja niiskautti kuuluvasti. "Mä oon oikeastaan iloinen, että sä teit noin."

"Täh? Sä oot iloinen?"

"Nii, nyt mä voin edelleen ajatella sua herrasmiehenä, vaikket mun oma herrasmies olekaan."

"No ei tuo hirveän kohteliasta kyllä ollut", sanoin hiljaa. Kyrpäni seisoi edelleen kuin juhannussalko, vaikkei tilanne minua oikeasti kiihottanut yhtään.

"Mä meen nyt", Noora sanoi yhtä hiljaa, nousi lauteelta ja laskeutui ovelle. Ovella hän pysähtyi ja katsoi minuun, silmät täynnä kyyneleitä. Lyhyen hetken kuluttua hän painoi päänsä ja poistui suihkuun. Katselin hänen kaunista ulkokuortaan. Tyttö nojasi suihkun seinään pienet olkapäät täristen.

Tiesin kyllä, että olin sika, mutten voinut sille mitään, että tunsin silti tehneeni oikein. Oli miten oli, en voinut katsella, kuinka minun tähteni itketään. Lähdin itsekin saunasta.

"Hei", sanoin.

Noora kääntyi silmät punottaen katsomaan minua.

"Älä itke", jatkoin ja kävelin lähemmäs. Noora vain katsoi minua, mutta näytti saaneen itkunsa tukahdutettua.

Otin hänet vesisuihkun alla tiukkaan halaukseen, kyrpä yhä kovana. Noora alkoi itkeä uudestaan ja puristi itseään yhä tiukemmin kiinni minuun.

Seisoimme siinä ehkä minuutin tai kaksi. Noora sai itkunsa loppumaan, muttei löysännyt otettaan.

"Sähän et oikeasti oo sellanen kuin äsken tuolla", sanoin enemmän toteavalla kuin kysyvällä äänellä.

"En niin", Noora vastasi.

"Miksi sä sit esitit sellaista?"

Noora irrotti itsensä halauksesta ja katsoi suoraan silmiini.

"En minä uskaltanut puhua."

"Et uskaltanut puhua, joten istuit mun syliin?"

Varovainen hymy hiipi Nooran kasvoille. "Olihan se vähän hassua."

"Haluaisitko mennä takaisin, niin voitaisiin aloittaa siitä kohdasta, missä olisi pitänyt alkaa puhua?"

"Oikeesti?"

"Joo, ihan oikeesti. Mulla on sellainen tunne, että sä oot oikeasti mukava tyttö."

Noora hymähti vähän ja veti minut kädestä pitäen takaisin. Istuimme lähekkäin, muttemme kuitenkaan kiinni toisiimme.

Minulla seisoi vieläkin, eikä Noora menestynyt kovinkaan hyvin katseensa pitelyssä muualla, vaikka selvästi yrittikin.

"Anteeks, tää on vähän noloa", sanoin. "Tää on tämmönen vaistojuttu, mitä mä en voi hallita."

"Ei se haittaa. Joku sentään tykkää musta", Noora sanoi puolivakavalla äänellä.

"Siis hei. Kyllähän sä oot tosi nätti", sanoin ja pidin tauon, jonka aikana sanomaani vahvistaakseni annoin katseeni kulkea hänen vartalonsa yli, "mutta ei se oo koskaan ollut mulle se tärkein asia tytössä. Sulla kävi nyt vähän huono tuuri."

Noora hymyili jo varovasti, kunnes vakavoitui yhtäkkiä.

"Saanko mä tunnustaa yhden asian?" hän kysyi.

"Anna tulla."

"Mä oon katsellut sua jo pitkään. Eikä me mitään etkoilemassa oltu, vaan tää oli ihan suunniteltu juttu tulla tänne sun takia."

"Mä tiedän", sanoin ja pidin lyhyen tauon. "Kuulin, kun puhuitte Erikan kanssa pukkarissa. Tänne kuuluu kaikki sieltä."

Noora meni vakavaksi ja katsoi minua yllättyneenä, joten jatkoin: "Ja siksi mä halusin antaa sulle tänään toisen mahdollisuuden."

"Kiitos", Noora sanoi edelleen söötti naama vakavana, alahuuli hieman kurtussa.

"Mua nolottaa tosi paljon", hän jatkoi. "Saanko mä hakea pyyhkeen päälle?"

"Hae vaan", sanoin, puoliksi iloisena säädyllisyydenpuuskasta, puoliksi harmillisena tissien menemisestä piiloon.

Noora kipitti pieni pylly heiluen hakemaan itselleen pyyhkeen ja palasi takaisin siihen kääriytyneenä.

"Voitaisko aloittaa alusta? Mä tulin just tänne saunaan pyyhe päällä, kuten kiltillä tytöllä pitääkin ja kysyin sulta, saako sun seuraksi istua."

"Ainahan kiltit tytöt mun seuraksi saa tulla", vastasin leveä hymy kasvoillani.

"Saanko kysyä, että mimmosista tytöistä sinä tykkäät?"

Jaa että näin kevyellä aiheella aloitettiin? Minun olisi varmaan kuulunut vastata jotain vitsikästä ja flirttailevaa, mutta pilasin homman alkamalla miettiä vastausta vakavasti.

"Sellaisista, joita mä voin kunnioittaa. Se ei saa mennä, mistä aita on matalin, vaan itseensä uskoen kohdata haasteet, onnistui tai ei. Ja pitää olla hyvä keskustelemaan."

Noora kuunteli tarkkaavaisena ja nyökytteli vähän puhuessani.

"Entä minkä väriset hiukset pitää olla?"

"Ei nyt millään hiusten värillä oo väliä. Siis totta kai minäkin katon ulkonäköä, mutta ei se oo kaikki kaikessa. Esim. jos joku tyttö tuosta vaan kiipeäisi mun syliin alastomana ja alkaisi pornoilla, niin ei auttaisi, vaikka olisi tosi kaunis, mä tarviin muutakin kuin kuoren."

"Ai miten kaunis vielä voisi olla, että tulisi tönäistyksi pois?"

"Siis vaikka olisi todella upea figuuri, täydellinen pylly ja, öh, tosi kivat tissit, sekä kauniit kasvot ja ihanat silmät, niin silti tyrkkäisin kylmästi."

"Entäs jos sellainen tyttö haluaisi vaan pitkän halauksen?"

"Se kävisi kyllä."

Otin Nooran syleilyyni. Tämä rutisti minua itseään vasten yllättävän tiukasti, eikä normaalilta tuntuneen ajankaan jälkeen tuntunut olevan kiinnostunut löysäämään.

"Miks sä oot tollanen?" hän kysyi hiljaa.

"Ai millanen?"

"Tollanen, noin ihana."

"Se on varmaan tarttuvaa. Mä oon nimittäin viettänyt viime hetket yhden tosi ihanan ihmisen kanssa."

Viimein Noora irrotti halauksen.

"Ai sä tykkäät musta?"

"Totta kai mä tykkään. En vaan tykännyt siitä, kun koitit esittää jotain, mitä et oo."

Noora katsoi nolona alas.

"Mua hävettää oikeasti tosi paljon. Anteeks."

"Älä pyytele anteeksi, olihan se useimpien mittarien mukaan aika kiva tilanne kuitenkin. Jos mä en ois näin aivovamma idealisti, niin mä olisin loukannut ja nolostuttanut sua paljon vähemmän. En ois varmaan toiminut niin, jos olisin tiennyt, millainen oot oikeasti."

Nyt puhuttiin jo seksistä. Ilmassa oli selvää sähköä.

"Tarkoitatko, että jos nyt olis sama tilanne, niin et työntäis pois?"

"Tarkoitan. Mä varmaan pussaisin ainakin ensin."

Sanomatta mitään Noora kiipesi syliini silmiini katsoen. Pyyhe oli vielä päällä, mutta hajareisin istuttaessa sen hyöty oli vähintäänkin kyseenalainen. Katsoimme toisiamme, ja kuin yhteisestä käskystä huulemme alkoivat hitaasti liikkua toisiaan kohti. Suljimme silmämme samaan aikaan ja suutelimme varovasti. Ensimmäinen suudelma oli vain kevyt huulipusu, mutta heti sen jälkeen tullut olikin jo selvästi ahnaampi. Jatkoimme suutelemista ja hieman jo veltostunut alakertani alkoi virota ja painaa päällä istuvan Nooran häpyä.

"Hei", hän sanoi suudelman välistä.

"Mmh?"

"Miten tärkeetä sulle on tytössä, että sillä on pyyhe päällä?"

"No, niille on aikansa ja paikkansa", sanoin, samalla kun avasin Nooran pyyhkeen solmun toisella kädelläni. Se putosi jalkojeni päälle ja valui siitä lauteelle, avaten minulle taas esteettömän näkymän tuohon upeaan vartaloon.

Noora alkoi hieroa itseään hitaasti jäykkää mulkkuani vasten. "Mä haluun nuolla sua", kuiskasin hänelle käheällä äänellä. Tyttö nousikin päältäni, kuitenkin vain kaataakseen minut selälleni leveälle ylälauteelle, jossa ei onneksi ollut ollut kuuma enää aikoihin. Hän asettui päälleni kuusysiin, enkä aikaillut upottaa suutani hänen tavaraansa.

Nuolin sievää pimperoa huolella, klitorikseen keskittyen mutta reiänkin muistaen. Samaan aikaan Noora runkkasi minua suullaan, hyvin vahvasti imemiseen keskittyen. Minä annoin käsieni ensimmäistä kertaa tuntea hänen ihonsa ilman estoja. Perse oli toden totta yhtä kiinteä kuin miltä näytti. Kaarelle taipuneessa selässä tuntuivat kapeat selkälihakset ja pienet nännit pienissä tisseissä olivat taas kovina.

Hieroessani nännejä samalla klitorista imien Noora lopetti imemisen.

"Oota", hän sanoi, ja kun lopetin ja päästin irti, hän nousi päältäni.

"Mä haluun saada vasta, kun oot mun sisällä", hän sanoi ja hymyili söpösti samalla hitain liikkein alapäätään hieroen. Mieleeni ei tullut kieltäytyä pyynnöstä.

En ollut varma, mitä hänellä oli mielessään, joten annoin hänen ohjata minut istumaan. Noora istui taas päälleni, mutta tällä kertaa tarrasi kyrpääni ja ohjasi sen sisälleen. Tytön painon laskeutuessa päälleni upposin yhä syvemmälle hänen sisäänsä. Lämmin ja pehmeä tunne otti minut valtaansa, kun tiukan pillun seinät puristivat juuri sieltä mistä pitikin.

Perille päästyään Noora otti käsillään kaulani takaa kiinni. "Käytä sun molempia käsiä, niin mun on pakko pitää kiinni tai tipun. Mä oon kokonaan sun vastuulla sit." Ja niin tapahtuikin sinä päivänä, että aloin hieroa Nooran klitorista molemmilla peukaloillani hänen hoitaessaan ylös-alas-liikkeen.

Kiimasta liukas klitoris nautti kosketuksestani ja Noora painoi itseään yhä vain voimakkaammin sormiani vasten, samalla kun itse yritin nopeuttaa niiden liikettä. Tunsin salaista ylpeyttä siitä, että olin itse vasta puolimatkassa, kun Noora laukesi. Hän alkoi kouristella päälläni lähes väkivaltaisesti ja jouduin tarttumaan häneen toisella kädelläni, kun hänen oma otteensa ei enää pitänyt. Toinen peukalo jatkoi hieromista, mutta paljon aiempaa kevyemmin, ja sekin lopetti, kun orgasmi hiipui.

Hetken hartiaani vasten läähätettyään Noora jatkoi liikettään päälläni, mutta selvästi voimat olivat aika vähissä. "Hei, vaihdetaan", sanoin hänelle ja onnistuin pyöräyttämään meidät niin, että hän istui lauteella ja minä seisoin.

"Otahan kunnolla tukea", sanoin hymyillen, kun nostin hänen jalkansa olkapäilleni. Kiimansekaisella ilmeellä hymyyn vastaten Noora nojasikin käsillään taaksepäin ja nyökkäsi.

Aloitin rauhallisesti. Tässä asennossa pääsin aivan eri syvyyksiin kuin aiemmin ja tyytyväisyys vaikutti olevan molemminpuolista. Nooran suusta purkautui pitkiä huokauksia työntöjeni tahdissa, kun oikein väkisin painoin nuppia seinämää vasten. Syvälle tytön silmiin katsoessani ja siellä tämän suuren nautinnon nähdessäni tunsin iloa. Hieman eri osassa vartaloani tunsin toisenlaista iloa, joka alkoi vaarallisesti voimistua lihaksikkaan tunnelin hieroessa vartta antaumuksella.

Nopeuden kiihtyessä kuin itsestään käänsin pääni tapahtumien keskipistettä katsomaan. Siellä se saunan himmeän lampun valossa kiiltelevä märkä mulkkuni jyskytti itseään kauniiseen vastakappaleeseensa. Lihan piiloutuminen lihaan oli hypnoottista katsottavaa, mutta aiheutti paineen kasvamisen pusseissa entisestään.

Nostin katseeni hitaasti Nooran lituskaista vatsaa pitkin, kivasti työntöjen tahdissa nytkyvät tissit huvin liian nopeaa loppumista peläten nopeasti ohittaen, päätyen sirolle kaulalle, jota olisin halunnut suudella, mutta en ylettänyt. Jatkoin matkaa ja löysin hänen silmänsä, jotka olivat jo kaivanneet minua.

Kuitenkin Nooran silmät alkoivat hitaasti sulkeutua ja pää taipua taaksepäin, jättäen minut yksin. Iskin tekemisen puutteessa kourani tissille ja otin aika vaativan otteen. Tiukka lihapaketti edessäni selvästi noteerasi uuden kosketuksen, mutta enemmän vaikutusta asialla oli alapäähäni, jossa alkoi jo vihdoin viimein kihelmöidä. Kuin vähämielinen toljotin rasvapalleron manipulaatiota sormieni johdosta. Aika oli selvästi vähissä, joten siirryin luontoäidin ohjelmoimaan seksin terminaalivaiheeseen ja aloitin niin hillittömän paukutuksen, etten olisi itsekään uskonut.

Nooran liha venyi ja soikeni, kun sohin milloin mistäkin kulmasta syvyyksien syövereihin. Pimppi ei tästä kuitenkaan nöyrtynyt, vaan alkoi puristaa entistä kovempaa. Tämähän ei helpottanut tilannettani yhtään, vaan jouduin myöntämään lopun koittaneen. Viimeisen kerran iskin itseni Nooraan kiinni ja aloin jalat jo kramppaillen pumpata spermaa hänen sisäänsä. Lastia riitti kiitettävästi. Sen loputtua huokailimme molemmat syvään ja raskaasti. Vedin lerpahtamassa olevan vehkeeni ulos, perässä seurasi vähän mälliäkin.

Sitten tajusin, että joudun pilaamaan hyvän hetken. "Hei. Mulla ei ollut kortsua."

Noora kuitenkin hymyili söpöä hymyään. "Älä hätäile, mä syön pillereitä."

Helpotuksen vallassa innostuin suutelemaan häntä kuin juuri mahtavaa seksiä saanut, kenties jopa vähäsen rakastunut mies.

Pesimme saunan yhdessä, toisiamme hyvin usein hymyillen katsomaan juuttuen. Suutelimme vielä koko vaatteiden pukemisen ajan ja matkan asuntooni, ja koko sen varsin lyhyen ajan, joka minulla meni päästä uuteen toimintavalmiuteen.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.