”Missä vitun korvessa me nyt oikein ollaan?” kysyn Jonnalta, samalla kun ajan autolla keskellä sateista metsää. Pian vastaamme tulee sininen kyltti. ”Tuolla lukee Serena”, Jonna vastaa ja käännymme oikealle, eli vastoin ennakko-odotuksiani emme olekaan eksyksissä.

Parkkeeraan autoni mahdollisimman lähelle sisäänpääsyä, jottei tarvitsisi kulkea kovin paljoa sateessa. Hölkkäämme pikaisesti portille ja katson vielä kerran, että auto tuli lukkoon.

Maksettuamme sisäänpääsymaksun jatkamme kuntoilua hölkäten pääovelle ja siitä sisälle. Näemme edessämme yksiselitteiset kyltit, jotka ohjaavat naiset ja miehet omiin pukuhuoneisiinsa. Sovimme tapaavamme pukuhuoneiden edustalla, kunhan olemme vaihtaneet uikkarit päälle.

Löydettyäni vapaan kaapin, jonka numero päättyy tavoilleni uskollisena lukuun 69, vaihdan pikaisesti uikkarit päälleni. Tungettuani pienen omaisuuden kaapin lukkoon lähden kohti altaita. ”Ihme sokkelo ...tana...” mutisen itsekseni etsien ulospääsyä. Aikani harhailtuani löydän vihdoin ulospääsyn ja kapuan rappusia ylös kohti altaita.

Astuessani pois viimeiseltä rappuselta eteeni aukeaa isohko allasosasto ja tämä pieni maalaispoika ihmettelee suu auki suurta kylpylää. Pienen matkan päässä edessäni kylpevä teinityttö saa kuitenkin pian huomioni, sillä haukankatseeni huomaa hänen jo varsin kehittyneet rintansa. Ikää tyttelillä on varmaan 16 ja bikinien yläosasta ulos pyrkivä nännipiha suorastaan vangitsee katseeni. Ei taida tyttö tietää, että bikinit on vähän hassusti... Pian kuitenkin tunnen uikkareissani jo sen verran kovaa painetta, että katse on siirrettävä muualle. Hiemanko olisi noloa kulkea täällä muna pystyssä...

Kylpylän koko tekee kyllä vaikutuksen ja silmäniloa tuntuu riittävän vähän kaikkialla. Pian kuitenkin muistin luvanneeni tavata Jonnan näillä paikkeilla. Pikainen silmäys ympärille ja Jonnaa ei vielä näy, joten jos vähän vielä vilkaisisi sitä Miss Nännipihaa...

”Onko Miraa näkyny?” kuulen kuitenkin pian takaani. Jonna onkin saapunut juuri ja kyselee, onko hänen kaveriaan Miraa näkynyt. Olemme sopineet tapaavamme Jonnan hyvän kaverin Miran allasbaarin luona näihin aikoihin. ”Ei ole näkynyt, ei”, vastailen ilman pienintäkään yllättyneisyyttä. Mira nyt on sellainen häslä, että se on aina myöhässä joka paikassa.

Olemme juuri suuntaamassa kohti Villiä virtaa, kun kuulemme takaamme tutun äänen ”Jonna!” Se on Mira, joka onkin myöhästynyt tällä kertaa yllättävän vähän. Tervehdin Miraa ja katson, kuinka Jonna ja Mira halaavat. Miralla on ruskeat bikinit, jotka sopivat hyvin Miran ruskettuneelle vartalolle.

Miran ja Jonnan vaihtaessa kuulumisia silmäilen ohimennen Miran vartaloa. Se on runsaan treenaamisen ansiosta erittäin timmi ja hänen vatsalihaksensa pystyy helposti erottamaan. Ei siis mikään kehonrakentajan sixpäkki, mutta sellainen timmi. Miran rinnat ovat söpöt, ehkä B-kupit, mutta ne sopivat hyvin timmiin vartaloon, jonka pitkät tummat hiukset kruunaavat. Ihan nätti ilmestys kokonaisuudessaan.

Havahdun haaveilemasta, kun tytöt tekevät lähtöä kohti Villiä virtaa. Myöhästyn hieman lähdöstä, joten pääsen nyt silmäilemään näitä kahta taka-alalta. Silmäni suorastaan nauliutuvat Miran takapuoleen. Sen pyöreys, ahh...

Timmin vartalon lisäksi Miran perse on erittäin muodokas ja voin vain kuvitella, mikä nautinto olisi ottaa häntä takaapäin... Jonna kuitenkin keskeyttää haaveiluni käskemällä pistää vauhtia. Ihan hyvä, sillä haaveiluni olikin jo pistänyt eloa veitikkaani. Kipitän tytöt kiinni ja katselen kallioita ajatellen kaikkea epäseksikästä, jotta erikseni ei pääsisi valloilleen.

Pian antaudumme virran vietäväksi ja aloitamme lapsien väistelyn laskiessamme alas Villiä virtaa. Ihan mukavaa touhua, jos ei tarvitsisi koko ajan väistellä eteen pomppivia penskoja. Ennen kuin huomaankaan, olemmekin jo pääaltaassa ja tyrskyt ovat laantuneet.

Tytöt keskustelevat keskenään ja päättävät, että seuraavaksi mennään ulos katsomaan, mitä laitteita sieltä löytyy. Kroolaan käsipohjaa tyttöjen perässä kohti ovea.

Kauaa emme kuitenkaan ulkona viihdy sateessa ja tuulessa. Kastuu, saatana... Niin ja kylmäkin tulee.

Palattuamme lämpimiin sisätiloihin tytöt keksivät seuraavaksi isot liukumäet, joten siitä sitten kapuamaan rappusia. Jonna menee innokkaimpana ensimmäisenä rappusiin ja Mira perässä. Minä jälleen pidän perää ja näin ollen saankin aivan erinomaiset näkymät. Miran perse keikkuu edessäni aivan silmieni korkeudella, niin että huh huh! Näkymä on suorastaan huumava, ja voin jopa nähdä hänen häpyhuulensa muodot bikinien läpi. Niin mahtava tilanne kuin tuo onkin, on minun aivan pakko katsoa välillä muualle. Seisovan kullin kanssa uikkareissa kulkeminen tuskin jää keneltäkään huomaamatta. Kiroan mielessäni ja yritän ajatella jotain muuta. Näin mahtava näkymä eikä sitä sitten voi tämmöisen takia katsella. Voihan vittu...

Rappuset loppuvat lopulta eikä stondiksenikaan ole enää järin erottuva. Odottelemme vuoroamme katsellen, kun ihminen toisensa perään häviävää putken syövereihin.

Jonnan vuoro on seuraavana ja hän odottaa sitä malttamattomana. Katse pysyy tiukasti valossa, joka antaa luvan mennä tuubiin. Levoton katseeni lähtee jälleen harhailemaan ja näen, kuinka Miran on tullut selvästi kylmä ulkona. Niin kovasti hänen nänninsä nöpöttävät bikinien läpi. Kosteat bikinit ja hyvä mielikuvitus saavat minut näkemään Miran rinnat nännipihoineen bikinien läpi. Nauttiessani näkymästä huomaan silmäkulmassani, kuinka Jonna ampaisee putkeen. Samassa huomaan, kuinka Mira tuijottaa suoraan silmiini kysyvä ilme kasvoillaan. Voi paska... Joku taisi jäädä kiinni tissien tiirailusta…

”Tuijotatsä mun tissejä?” Mira kysyy äkäisesti. ”Tota mä... ku... siis, tota...” vastaan itsevarmuutta uhkuen ja naamani väri alkaa olla paloautoa punaisempi. ”Vitun pervo, kattelet muijas kaverin tissejä!” Mira jatkaa tylytystäni samaan sävyyn. Hetken luulen jo saavani maistaa luuvitosta. Tilanteeni helpottaa hetkeksi, kun valo vaihtuu vihreäksi ja Mira hyppää putkeen näyttäen vielä keskisormea minulle.

Miran tylytys on loppunut hetkeksi, mutta mitähän minulle on odotettavissa putken toisessa päässä? Mitä jos Mira kertoo Jonnalle, niin leikkaako se multa munat vai mitä tapahtuu? Pelonsekaisin silmin tuijotan liikennevaloa ja toivon, ettei se koskaan vaihtuisi vihreäksi...

Toivettani ei huomioida ja valo muuttuu vihreäksi. Sydän pamppaillen hyppään varovasti putkeen. Toivottavasti on pitkä putki...

Pian putki kuitenkin päättyy ja molskahdan altaaseen huuhdellen nenäni sadalla litralla kloorivettä. Pärskiessäni altaan reunalle katson varovasti molempia neitosia, jotka yllätyksekseni ovatkin ihan hyvällä tuulella. ”Mihinkäs sitten mennään?” Jonna kysyy iloisesti. ”Kiitos, Mira!” ajattelen mielessäni. Hän ei ilmeisesti ole kertonut Jonnalle.

Miran on yhä ilmeisesti kylmä, koska hän ehdottaa saunaan menoa. Sinne siis. Sovimme tapaavamme höyrysaunassa.

”Ei vaatteet päällä saunaan”, lukee höyrysaunan ovessa. OK. Uikkarit naulaan ja sisään vaan, vaikkei seisoisikaan. ”Eihän täällä näe mitään...” mutisen mennessäni höyryiseen saunaan. Miesten ja naisten puoli on näköjään eroteltu harvalla laudoituksella ja intimiteetit on suojattu reilulla höyryllä. Hapuillessani eteenpäin toivon, etten vaan istahda minkään papparaisen syliin. Viimein löydän tyhjän sopin ja perustan leirini siihen.

Höyryä on todella paljon ja näkyvyys on lähes nollassa. Huomaan kuinka vieressäni istunut mies lähtee pois saunasta sanoen jotain. Naisten puolelta kuuluu vastaus ja samalla näen, kuinka tumma hahmo naisten puolelta lähtee myös pois saunasta. Runsas höyry ja naisten ovesta kajastava valo luovat verkkokalvolleni tumman kuvan pyöreähköstä ja erittäin rintavasta naisesta, joka poistuu ovesta.

Pariskunnan poistuttua nainen ilmeisesti jättää oven auki ja höyryn määrä näyttää vähenevän. Samassa naisten ovesta tulee sisään kaksi tutunmuotoista hahmoa. Ensimmäinen on Jonna ja heti perässä tulee Mira. Vähäinen höyry luo minulle hyvät näkymät ja näen heidän muotonsa melko selkeästi. Miran paljaat rinnat ja paljas perse aiheuttavat minulle välittömän stondiksen. He valitettavasti katoavat penkille ja samalla saunaan alkaa tulla lisää höyryä.

Näkymä alastomasta Mirasta pakottaa minut käyttämään kättäni. Vielä ennen kuin höyry jälleen peittää näkökenttäni, näen yhden naisen poistuvan saunasta. Tämänkin muodot ikuistuvat silmiini. Käteni käy aika vauhtia. Kauaa en kuitenkaan uskalla runkata, sillä ties vaikka joku tulisi viereeni istumaan, niin siinä olisi kiva yrittää selittää. Kuitenkin unelmissani haluaisin tunkea seisovan ylpeyteni lautojen välistä naisten puolelle ja sitten joku tuntematon nainen hoitelisi minut. Aah, mikä ajatus...

Itsehillintäni kuitenkin vielä toimii ja koitan saada veitikkani laskemaan. Aikani ajateltua kaikkea epäseksikästä kuulen, kuinka Jonna huikkaa minulle naisten puolelta, että mennäänkö jo pois. Vastaan myönteisesti ja suuntaan suihkuun.

Seuraavana tytöt haluavat taas Villiin virtaan, joten suunta sinne. Tällä kertaa saamme olla siellä melko rauhassa eikä muksuja ole väisteltävänä. Jonna joutuu edellämme virran vietäväksi ja menee jo mutkan taakse. Uidessani vatsallani yllättäen Mira hivuttautuu selkäni päälle painaen rintansa selkääni vasten. Samalla tunnen hänen kätensä lantiollani edeten niiden etumukselle. Olen aivan hämmästyksissäni, kun tunnen Miran käden puristelevan mulkkuani. Ennen kuin ehdin edes kunnolla tajuamaan tilannetta, Mira ponkaisee pois päältäni ja menee virran vietäväksi. Siis mitähän tuon tytön päässä oikein liikkuu... ”Jos minä saisin päättää, niin minun mulkkuni”, ajattelen itsekseni ja suuntaan perään.

Päästessäni voimakkaasta virrasta kovan stondiksen kanssa näen Miran ja Jonnan edelläni. He ovat jääneet odottamaan minua ennen seuraavaa koskea. Saavuttaessani heidät Jonna syöksyy taas virran vietäväksi. Mira makaa mahallaan kosken kynnyksellä ja nyt minä vuorostani hivuttaudun hänen päälleen. Puristan molempia hänen rintojaan, samalla kun hieron mulkkuani vasten hänen persettään. Mira ei vastustele, mutta pian hän pomppaa virran vietäväksi. Virta vie samalla minutkin. Pian olemmekin jälleen pääaltaassa ja on taas aika saada kulli laskemaan.

Mielessäni on kuitenkin tuo äskeinen tapaus. Elämäni onnellisimmat viisi sekuntia sitten ensikerran, joten eriksen lepyttäminen ei olekaan mikään helppo juttu. Jonna on uhkaavan lähellä ja pelkään hänen huomaavan stondikseni. Siinä olisi sitten hieman selittämistä. Huomaan kuitenkin, että altaan toisessa päässä on aaltoja, joten kerron siitä muille ja lähden uimaan sinne. Pikkuhiljaa veijari alkaa laskea...

Aaltojen laannuttua Mira ehdottaa uutta kierrosta Villissä virrassa. Kävellessämme kohti kosken alkua, Jonna oikealla puolellani ja Mira vasemmalla, puristan Jonnaa hellästi takapuolesta. Vastaukseksi saan hennon hymyn. Kiero vasen käteni tekee saman Miralle, joka ei kuitenkaan uskalla reagoida temppuuni. Puristelen oikealla Jonnaa ja vasemmalla Miraa. Olo on kuin kuninkaalla.

Mennessämme virran vietäväksi veitikkani on jo täydessä mitassa. Aina tilaisuuden tullen puristelen Jonnaa ja kun Jonna ei katso, niin Miraa. Kullini tuntuu halkeavan. Jälleen virta vie Jonnan ja minä nousen tilaisuuden tullen Miran selkään. Ai että, kun voisi kastaa kärkeä... Puristelen Miran rintoja ja sitten siirrän käteni Miran kiinteälle pakaralle. Hivutan kättäni Miran bikinien alle, mutta samassa virta vie Miran. Ei kun perään...

Seuraavalla koskella Jonna saa taas mennä ensimmäisenä ja minä vien käteni Miran bikinien alle. Tunnen kädessäni Miran virheettömän pakaran ja samalla tunnen, kuinka Mira vie oman kätensä uikkarieni päälle. Mira puristaa kivikovaa kulliani ja alkaa hivuttaa kättään uikkarieni sisään. Tunnen olevani räjähdyspisteessä. Oma käteni lähestyy Miran pyhintä, kun Mira yhtäkkiä irtautuu ja menee virran mukaan. Katson taakseni ja näen parin muksun lähestyvän.

Laskettelen jälleen kohti pääallasta ja suuntaan Jonnan luo. Jälleen täytyy keksiä keino kullin laskemiseksi...

Seuraavana olisikin sitten vuorostaan liukumäen vuoro. Kiivetessämme otan jälleen peränpitäjän roolin ja kuljen viimeisenä. Peränpitäjän nimenomaan, sillä puristelen samalla Miraa. Mira on pelissä mukana ja siirtää ohimennen uikkareitaan sivummalle, jolloin eteeni avautuu suora näkymä hänen ajeltuun pilluunsa. Toivon, etteivät rappuset ikinä lopu ja olen siirtämässä kättäni hänen häpyhuulilleen, kun huomaan Jonnan katsovan taakseen. Käsi äkkiä kaiteelle ja katse kallioon... Rappusten päättyessä Mira taas ohimennen korjaa uikkareitaan, jolloin näkymä on jälleen piilossa. Sitten vain jonotetaan.

Väljästi jonotus on mielestäni aivan yliarvostettua, joten hivuttaudun lähelle tyttöjä. Koitan hivuttaa kättäni Jonnan pikkupöksyihin, mutta hän nopeasti estää tämän ja antaa nyrpeän katseen. ”Ei täällä”, on selvääkin selvempi vastaus. Toisella puolella oleva Mira taas ei estele. Käteni saavuttaa pian hänen turvonneet häpyhuulensa. Ja pian sormenpääni löytääkin tiensä niiden väliin... Liikuttelen sormeani Miran liukkaiden häpyhuulien välissä, mutta asento vain on sen verran huono, että en saa sormea työnnettyä sisään. Lisäksi täytyy koko ajan varoa, ettei Jonna huomaa. Pian vedänkin käden pois, sillä kiinnijääminen on todella lähellä.

Jono etenee ja ennen kuin huomaankaan, on Jonna taas putkessa. Samalla hivuttaudun lähemmäksi Miraa ja hieron hänen pilluaan housujen läpi. Hän tekee saman minulle. Pian kullini on täydessä mitassa ja tuo pahuksen valo muuttuu jo vihreäksi. Katson parhaakseni etuilla ja menen putkeen ennen Miraa. Ei houkuta jäädä yksin seisomaan pystytetyn teltan kanssa.

Mieleni saavuttaa lähes zen-tilan laskiessani putkessa koittaen samalla jälleen kerran laskea veitikkaani. Kovaa hommaa tämä kylpylässä olo.

Räpiköityäni pinnalle ehdotan Jonnalle poreammeeseen menoa, nyt kun siellä kerrankin näyttäisi olevan tilaa. Jonna suostuu, mutta odotetaan vain Miran tuloa ensin. Mira tulee pärskähtäen ja suuntaamme porealtaaseen.

Porealtaassa istun tyttöjen väliin, Mira oikealla ja Jonna vasemmalla. Ennen kuin ehdin kissaa sanoa, tunnen käden uikkarieni päällä. Käsi tulee oikealta eli se on Mira. Juttelemme niitä näitä ja samalla Mira laskee hieman housujani. Mira tarttuu kovaan kulliini ja aloittaa sen hitaan runkkaamisen. Minäkään en malta pitää näppejäni erossa Mirasta, vaan käteni hakeutuu hänen pikkuhousujensa sisäpuolelle.

Käteni saavuttaa Miran sileän häpykummun, josta sormeni seikkailevat alemmas. Keskisormeni uppoaa vaivoitta häpyhuulten väliin ja löydän Miran klitoriksen helposti. Sormeni koskiessa klitorista Mira nytkähtää hieman. Pyörittelen sormenpäätä hiljalleen hänen klitoriksellaan.

Mira jatkaa minun hiljaista runkkaamistani ja välillä puristelee varttani. Minä puolestani hivutan sormeani alemmas ja työnnän sen hitaasti Miran sisään. Runkkaan Miraa hitaasti ja samalla hieron kämmenelläni hänen klitoristaan. Sormeni pitäminen hänen kuumassa kolossaan saa minut hyvin lähelle orgasmia.

Tilanne saa minut niin kiimaiseksi, että mieleni tekee alkaa panna Miraa täällä keskellä poreallasta välittämättä kaikesta muusta. Itsehillintäni viimeiset rippeet kuitenkin pitävät järjen päässäni ja vedän käteni pois Miran housuista. Samalla ohjaan Miran käden pois kulliltani. Teen tämän viime hetkillä, sillä orgasmini ei enää ole kaukana. Tilanne on niin kiihottava, että tuskin pystyisin laukeamaan ilman, että Jonna huomaisi. Nyt täytyisi taas keksiä miten saada veitikka rauhoittumaan siltä varalta, että pian nousisimme pois altaasta.

Mieleeni tulee ovela suunnitelma ja alan lähennellä Jonnaa veden alla. Silittelen häntä sieltä täältä ja puristelen häntä erinäisistä paikoista. Tämän jälkeen ohjaan hänen kätensä uikkarieni sisään. Jonna on selkeästi yllättynyt stondiksestani, mutta ei arvaa sanoa mitään Miran seurassa. Lasken varoen uikkareitani ja ohjaan Jonnan kättä runkkaamaan minua.

Jonnan puhe alkaa hieman takuta, kun hän samalla tyydyttää minua. Oma käteni hieroo samalla Jonnan pillua uikkareiden päältä ja hakee reittiä niiden sivulta. Tunnen oikealla reidelläni ylimääräisen käden, joka hivuttautuu kohti kulliani. Tajuan sen olevan Miran! Pysäytän sen nopeasti, sillä Jonna varmasti ihmettelisi, miksi toinen naisen käsi ilmestyy kullilleni. Katson Miraa ja koitan silmilläni kertoa kullini olevan juuri nyt varattu. Miran katse paljastaa hänen ymmärtäneen tilanteen. Siirrän oikean käteni Miran reidelle ja hivutan sitä kohti hänen jalkoväliään. Ihmeen vähän tämä kuitenkin vaikuttaa itse keskusteluun...

Käteni saavuttaessa Miran jalkovälin huomaan sen olevan varattu. Miran oikea käsi on uikkareiden sisällä täydessä vauhdissa. Samaan aikaan vasen käteni on siirtänyt Jonnan uikkareita sivuun sen verran, että sormeni on työntymäisillään hänen sisäänsä. Kiusaan kuitenkin häntä enkä vielä työnnä sitä sisään. Työnnän oikean käteni Miran uikkareiden ja Miran käden väliin, jotta Mira voi jatkaa klitoriksen hieromista. Samalla kun työnnän oikean käden sormeni Miran sisään, työnnän vasemman käden sormen Jonnan sisään. Tämä on minulle liikaa...

Vartaloni aloittaa hallitsemattoman nytkeen ja minä tulen. Ei puhettakaan, että voisin peitellä tapahtunutta, vaan tapahtunut tulee erittäin selväksi kaikille porealtaassa olijoille. ”Mitäs te oikein teette?” Mira kysyy kiusoitellen ja kokeilee kädellään vielä nytkyvää kulliani, josta Jonna kuitenkin pitää yhä kiinni. ”Noh!” Jonna tokaisee ja työntää Miran tungettelevan käden takaisin. Kaikkia hieman hymyilyttää tilanne.

Tilanne jatkuu Miran kiusoittelevilla kysymyksillä ja Jonnan punastelevilla vastauksilla. Melko hauska tilanne kieltämättä...

Tilanteen hieman rauhoituttua Jonna katsoo kelloa ja alkaa puhells kotiinlähdöstä. Tuumaan meneväni vielä saunaan, koska naisilla tunnetusti laittautuminen kestää sen verran kauan, että ehdin käydä aivan mainiosti. Neideille tämä sopii ja he suuntaavat kohti pukuhuoneita. Katsoessani heidän peräänsä Mira katsoo taakseen ja luo minuun erikoisen katseen. En tiedä, mitä hän sillä tarkoittaa.

Saavuttuani saunaosastolle menen suihkuun ja koitan saada hieman pestyä kuivuneita nesteitäni vatsaltani. Saatuani itseni putsattua suuntaan höyrysaunaan, missä ei taaskaan näe mitään. Saunassa on oudon hiljaista ja voisi luulla, ettei siellä ole ketään. Menen aivan perälle ja vaikuttaa todellakin siltä, että ainakin miesten puoli on aivan tyhjä.

Mieleeni palaa edellisellä saunareissulla mielessä käynyt ajatus ja porealtaankin tapahtumat ovat tuoreessa muistissa, joten kullini on vaivoitta hetkessä pystyssä. Vaikka kuinka yritän katsoa, en silti näe saunassa ketään. Tästä rohkaistuneena työnnän kullini lautojen välistä naisten puolelle. Suljen silmäni ja kuvittelen, miten hyvältä tuntuisi, jos nyt joku nainen tarttuisi siihen kiinni ja hyväilisi sitä.

Vedän kullini lautojen välistä ja runkkaan sitä rivakasti. Heti perään työnnän sen takaisin lautojen väliin. Pullistelen kulliani ja tunnen, kuinka kova se on. Se ei enää voisi olla kovempi. Samassa tunnen, kuinka joku tarttuu tiukasti kulliini. Refleksinomaisesti koitan vetää sen pois lautojen välistä, mutta ote on niin tiukka, että ulosvetämisyritys vain sattuu.

Mieleni täyttää pakokauhu. Nyt nainen alkaisi huutaa ja minä poika saisin nimen lehteen... Voihan paska...

Yllätyksekseni nainen on aivan hiljaa. Avaan silmäni ja koitan katsoa häntä, mutta höyryä on liikaa. Lisäksi ovesta kajastava vastavalo sokaisee, joten hän näyttää vain tummalta hahmolta. Nyt tämä tumma hahmo kumartuu pitäen yhä tiukasti kiinni kullistani. Päästyään polvilleen nainen aloittaa minun hiljaisen runkkaamisen. Hän liikuttaa kättään hiljalleen edestakaisin ja toisella kädellään hyväilee kassejani. Tilanne tuntuu käsittämättömältä... Yritän uudelleen katsoa, kuka hän on, mutta en edelleenkään pysty erottamaan sen tarkemmin. ”Auts!” kiljahdan, kun tunnen kuumuutta kullissani. Nainen on hivuttautunut lähemmäksi ja puhaltelee kulliini kuumia hönkäyksiä. Pian tunnen kullini päässä kostean kielen, joka hiljalleen hyväilee terskani juurta. Tämä tuntuu niin hyvältä, että tunnen halkeavani. Eipä aikaakaan, kun kullini onkin jo syvällä mysteerisen naisen suussa. Koitan taas tunnistaa häntä, mutta muuta en hänestä näe kuin tummat hiukset.

Nainen kiihdyttää tahtiaan ja ottaakin nyt suihin melko kovalla temmolla. Fantasiani toteutuminen ja tämä kiihotus on minulle liikaa, joten alan huokailla raskaasti. Nainen huomaa tämän ja irrottautuu. Hän jatkaa nopeaa runkkaamistani käsin.

Saunan täyttää huokailun ja karjaisun välinen meteli, kun minä tulen. Orgasmini on voimakas ja uskon mällieni lentävän helposti kattoon asti. Höyrystä johtuen en asiaa tietenkään näe, mutta orkkuni on kuitenkin niin voimakas, että huh huh...

Ennen kuin huomaankaan, mysteerinen nainen on hävinnyt. Kuulen saunan oven kolahtavan ja näen tumman hahmon poistuvan naisten puolelta. Kuka ihme tuo oli? Istun väsyneenä lauteille lepäämään.

Kullini laskeuduttua minun on aivan pakko poistua saunasta. Olen aivan puhki ja kuumissani. Suihkuakaan ei saa viileämmäksi, joten olen aika nuutunut. Puen uikkarini ja suuntaan kohti pukuhuoneita. Koitan matkalla katsella, kuka kylpylän tytteleistä oli ollut äskeisen takana. Tuntomerkit vain ovat tosi hatarat, joten on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.

Pukuhuoneen tuskainen kuumuus ei helpota oloani, vaan jälkihikeä pukkaa. Puen nopeasti, jotta pääsen ulos jäähdyttelemään.

Aulassa ei yllätyksekseni tytöt vielä odota, joten suuntaan saman tien ulos. Sade on onneksi lakannut ja viileä ilma jäähdyttää kivasti. Istuuduttuani huomaan samassa Jonnan tulevan pukuhuoneesta. Näen kuinka hän katseellaan etsii minua sisältä. Heilautan kättäni ja hän huomaa minut.

”Oliko hyvät löylyt?” hän kysyy. ”Juu. Jälkihikeä vaan pukkaa”, vastailen tuulettaen paitaani. ”Missäs Mira viipyy?” kyselen seurueemme puuttuvasta jäsenestä. ”Miralla oli kaappi toisella puolella pukuhuonetta. En tiedä, mikä sillä kestää”, saan vastaukseksi.

Odotettuamme jonkin aikaa Mira viimein tulee ulos. ”Ootitteko kauan?” hän kysyy viattomasti. ”Ei tuntia kauempaa”, vastaan nauraen. Tyttöjen keskustellessa seuraavasta suunnasta huomaan jotain valkoista Miran hiuksilla, aivan korvan vieressä. ”Onks sulla geeliä tossa?” kysyn ajattelematta asiaa sen enempää. Mira menee vaikeaksi ja koittaa kädellään. Hän irrottaa köntin ja katsoo hetken sitä vastaten: ”Joo. Geeliähän toi...” Jonna ja Mira jatkavat keskustelua ja lähdemme kävelemään kohti autoja. Matkalla Mira iskee minulle vaivihkaa silmää hymyillen...

Päässäni alkaa raksuttaa... Tummat hiukset... Ikuisuuden kestävä pukeminen... Valkoista töhnää... Voisiko olla totta?

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia