Aloitin syksyllä opiskelut yliopistolla parin kaverin kanssa samaan aikaan. Täytyy heti alkuun tunnustaa, että kiinnitin huomioni suhun jo ensimmäisenä päivänä. Sen jälkeen katseeni on useita kertoja eksynyt ihaniin silmiisi saaden vastauksesi pienen, söpön hymyn. Hymyn, joka on säilynyt mielessäni koulupäiviä pidempäänkin. En vain ole saanut itseäni niin paljoa niskasta kiinni, että olisin uskaltanut tulla juttelemaan sulle kaverien arvostelevan katseen alla. Sen verran olen saanut susta selville, että olet vasta muuttanut Tampereelle, kun itse taas olen täällä koko ikäni asustellut.

Sitten yllättävänkin lämpimänä syyskuisena lauantai-iltana, kun olen lähtenyt kaupungissa pyörähtämään, yllätyn tiskiltä lähtiessäni, kun tunnistan sut yökerhon tanssilattialta. Juon siinä parin kaverin kanssa kaljan loppuun ja illan ensimmäisen rohkaisemana suuntaan sua kohti. Ohi mennessä hipaisen kevyesti tiukkaa peppuasi ja käännyt katsomaan, muttet tunnista mua. Odottelen vähän aikaa ja sitten siirryn taas lähellesi. Tulen sun taaksesi vähän matkan päähän ja huomaan, kuinka sä hiljalleen siirryt mua kohti. Lopulta sun peppusi liikkuu musiikin tahdissa ihan mun edessä. Lasken käteni lanteillesi, käännät päätäsi ja huomaan ilmeestäsi, että tällä kertaa tunnistit mut. Viet kätesi käsieni päälle ja pidät ne tiukasti vartalollasi. Hiljalleen painaudut tiukemmin mua vasten ja käteni alkavat hyväillä vyötäröä ja pakaroitasi. Huomaan, kuinka tykkäät siitä ja hellästi suutelen niskaasi ja näykkäisen vähän korvaasi. Tanssitaan siinä lähekkäin toisiamme hyväillen.

Kysyn sulta, että haluaisitko jotain juotavaa, johon vastaat myöntävästi. Otan sua kädestä ja siirrymme tiskille, jossa ostan meille drinkit. Juttelemme siinä jonkun aikaa kaikenlaisesta tyhjänpäiväisestä välillä hellästi suudellen ja toisiamme hyväillen. Jossain vaiheessa tulee ilmi, että asun siinä muutaman kilometrin päässä yksiössä. Sitten huomaan, kuinka musiikki vaihtuu hitaaksi ja pyydän lupaa tanssiin. Suostut hymyillen ja siirrymme takaisin tanssilattialle. Vien käteni ympärillesi ja huomaan, kuinka painat pääsi olkaani vasten. Teen samoin ja antaudumme musiikin vietäväksi. Kappaleen lähestyessä loppuaan nostat katseesi ja hetkeksi uppoudun täysin ihaniin silmiisi. Hitaasti huulemme lähestyvät toisiaan ja lopulta ne kohtaavat hellän suudelman merkeissä. Samalla huomaan, kuinka painaudut tiukemmin mua vasten.

Ehdotan, että siirtyisimme luokseni, johon myönnyt enempiä suostuttelematta. Lähdemme käsi kädessä ulos ja soitan taksin. Odotellessamme ohjaan sut pieneen syvennykseen kadun varressa ja antaudumme kiihkeään suudelmaan. Painan sut seinää vasten ja käteni alkavat vaeltaa vartalollasi. Haluamme molemmat toisiamme niin paljon, että ei haittaa, vaikka pari ohikulkijaa vilkaiseekin kateellisena. Vien toisen käteni toppisi alle ja vapautan toisen rintasi seksikkäiden rintsikoidesi alta. Hyväilen sitä ja kovettunutta ihanaa nänniä, samalla kun toinen käteni hyväilee reisiäsi ja hieroo jalkoväliäsi housujen päältä. Huomaan, kuinka nautit tilanteesta. Vien käteni tiukkojen housujesi alle ja huomaan, että sulla ei ole pikkareita ollenkaan. Tunnen sileän jalkovälisi sormiani vasten ja sitten värähdät, kun sormeni osuu klitoriksellesi. Nojaat seinää vasten ja kuulen, kuinka alat hiljalleen huohottaa, kun hieron häpykieltäsi. Samalla suutelen ja näykin kaulaasi. Mutta sitten taksi tulee...

Menemme kaksin takapenkille. Mun tekisi mieli jatkaa äskeisestä, mutta pystymme hillitsemään itsemme ja tyydymme vain suutelemaan. Maksan pihassa taksin ja menemme sisälle.

Hississä antaudumme jälleen kiihkeään suudelmaan. Seisot jalat vähän levällään seinää vasten ja hieron housujen alla kivikovana odottavaa kyrpääni haarojasi vasten. Avaat farkkujeni vyön ja pari nappia jo hississä ja livahdamme nopeasti sisälle. Riisun toppisi heti eteisessä ja teet samoin t-paidalleni. Painat mut seinää vasten, vedät avonaiset farkkuni nilkkoihin ja näet kohouman boksereissani. Kiusoittelevasti alat hyväillä mua, riisut bokserini ja hyväilet kovaa kulliani käsilläsi ja välillä nuolaiset sitä kiusoittelevasti. Huomaat, kuinka se värähtää kielesi kosketuksesta ja lopulta otat terskani lämpimään suuhusi. Samalla liikuttelet kättäsi edestakaisin kullini varrella ja olen niin kiihottunut, että pian alkaa tuntua, etten kestä enää. Kerron sulle asiasta, mutta jatkat hyväilemistäni käsin. Hiljalleen hengitykseni kiihtyy ja huomaat, kuinka terskani päässä kiiltelee jo tippa. Sitten polveni meinaavat pettää ja lopulta laukean huohottaen.

Suutelen huuliasi hellästi ja nostan sut syliini. Kannan sut viimein eteisestä ja lasken alas sängylleni. Jään istumaan sängyn reunalle ja tulet hajareisin syliini istumaan. Avaan rintsikoidesi hakaset ja ensimmäistä kertaa näen ihanat rintasi. Suutelen ja näykin rintaasi, samalla kun hyväilen toista rintaasi kädelläni. En koske vielä nänniäsi, vaan pyörittelen sormeani sen ympärillä. Et kestä enää, vaan pyydät mua riisumaan sut kokonaan.

Nouset seisomaan siihen sängyn viereen ja tulen polvilleni eteesi. Hiljalleen alan vetää tiukkoja housujasi alaspäin ja näen, kuinka niitten alta paljastuu ihana jalkovälisi. Levität vähän jalkojasi, kun saan vedettyä housusi kokonaan pois ja ohimennen hipaisen häpyhuuliasi. Huokaat, kun tunnet kosketukseni herkimmällä alueellasi ja huomaan, että olet jo aivan märkänä.

Pyydän sua menemään sängylle selällesi. Teet niin ja jätät jalkasi kutsuvasti levälleen. Tulen luoksesi ja suutelen hellästi huuliasi ja näykkäisen leikkisästi alahuultasi. Samalla silitän silkkisiä hiuksiasi ja suutelen sua uudestaan, tällä kertaa vähän kiihkeämmin ja huomaan, kuinka vastaan halukkaasti suudelmaan. Irrottaudun huuliesi otteesta ja näykin vain kiusoittelevasti huuliasi, vaikka haluaisit leikkiä kielelläni.

Siirryn suutelemaan kaulaasi ja huomaan, kuinka käännät vähän päätäsi ja antaudut mun huulille. Hiljalleen etenen ylemmäs ja näykkäisen vähän korvaasi, samalla kun hengitykseni kutittaa sua. Sitten suutelen sua taas huulille, kiihkeästi. Alan käsilläni hieroa ihania rintojasi ja siirryn hyväilemään nänniesi ympäristöä huulillani ja kielelläni. Kiusoitellen pitkitän odotustasi. Lopulta nuolaisen nänniäsi, mutta sitten siirrynkin alemmaksi ja suutelen vatsaasi, samalla kun vien käteni sisäreidellesi. Hyväilen sua aina vaan ylempää, mutta en kuitenkaan ihan ylhäältä. Sitten nousen ylös ja pyydän sua odottamaan hetkisen.

Menen keittiöön ja tulen hetken päästä takaisin. Tulen sängylle viereesi ja mitään sanomatta alan suudella rintojasi. Odotat lämmintä kieltäni hyväilemään vartaloasi, mutta huomaatkin, että suussani on jääpala. Tunnen, kuinka nännisi kovettuu kylmän vaikutuksesta. Pidän jääpalan suussani ja vuorottelen sitä lämpimän kieleni kanssa rinnoillasi. Sitten hyväilen sua sillä jäällä rinnoilta alaspäin, kyljen kautta vatsallesi ja nivustesi kautta aina melkein häpykummullesi asti. Sen jälkeen toistan saman matkan lämpimällä kielelläni. Samaan aikaan jatkan reitesi hyväilyä. Mutta en vielä koske haaroihisi. Toistan saman hitaasti rinnoilta alaspäin ja toisinpäin muutaman kerran ja huomaan, kuinka alat kiemurrella nautinnosta ja hengityksesi tihentyy.

Viet kätesi mun käden päälle ja siirrät sen jalkoväliisi. Huomaan, kuinka olet jo litimärkä. Siirryn jalkojesi väliin, suutelen sisäreisiäsi ja hyväilen sua kielelläni polvista reiden kautta nivusiisi asti. Suutelen ja näykin sua huuliesi vierestä. Lopulta hyväilen hellästi turvonneita häpyhuuliasi ylhäältä alas ja taas ylös. Pyydät mua jatkamaan ja hyväilen kielelläni pienempiä huuliasi. Levitän sormellani kosteuttasi ja samalla vedän häpyhuuliasi sivuun ja paljastan klitoriksesi hyväilyilleni. Nuolaisen sitä kevyesti ja huomaan, kuinka värähdät. Samaan aikaan vien sormeni sisällesi ja hyväilen sua sisältäpäin, hitaasti aina vain syvemmältä. Hieron sormellani litimärän pillusi etureunaa, samalla kun toisen käden sormilla levitän häpyhuuliasi, jotta pääsen kielelläni hyväilemään paljasta häpykieltäsi. Välillä otan klitoriksesi huulieni väliin ja imaisen sitä. Jatkan tätä vähän aikaa ja huomaan, kuinka olet jo aivan omissa maailmoissasi. Kuulen vain kiihkeän hengityksesi ja tunnen, kuinka kiemurtelet hyväilyjeni voimasta. Vien sitten toisenkin sormeni sisällesi ja jatkan etuseinämän hieromista, samalla kun keskityn klitoriksesi nuolemiseen. Kohta huomaankin, kuinka vartalosi jännittyy. Pillusi alkaa supistella sormieni ympärillä. Hetken aikaa koko vartalosi tärisee ja sitten jäät rentona makaamaan sängylle. Jatkan vielä vähän aikaa hellää hyväilemistäsi.

Sitten nousen ylös ja otan omat housuni pois. Avaat silmäsi ja näet mun kullin, joka osoittaa melkein kattoa kohti. Kysyn sulta ehkäisystä ja kerrot sen olevan kunnossa. Hymyilet ja levität vähän jalkojasi. Tulen päällesi, hieron terskaani klitoristasi vasten ja sitten vien sen alemmaksi, huuliesi väliin. En työnnykään vielä sisällesi, vaan palaan klitoriksellesi ja toistan saman pari kertaa. Lopulta tulen hitaasti syvälle sisällesi ja samalla katson sua ihaniin silmiisi. Jään hetkeksi paikalleni, kun olen kokonaan sisälläsi ja nautin siitä, miltä ihana, tiukka pillusi tuntuu. Sitten alan hiljalleen liikuttaa lantiotani edestakaisin. Nostat jalkasi ylös ja kierrät ne vyötäröni ympäri, jotta saat mut mahdollisimman syvälle jokaisella työnnöllä.

Irrottaudun jalkojesi välistä ja pyydän sua kääntymään kyljellesi. Tulen taaksesi ja tunnustelen sua sormillani. Levitän vähän häpyhuuliasi ja työnnyn sisällesi. Yhteinen rytmi löytyy helposti ja molemmat pystyy rentoutumaan mukavasti. Näykkäisen korvaasi samalla ja huomaan, kuinka hyväilet kädelläsi mun pakaraa vastauksena. Pyydän sua kääntymään mahallesi ja tulen päällesi, koko ajan sisälläsi pysyen. Notkistat selkäsi ja peppusi nousee kivasti pystyyn. Jatkamme siitä, mihin äsken jäimme. Panen sua rytmikkäästi takaapäin ja liikuttelet peppuasi työntöjeni tahdissa. Pysähdyn sillä tavalla, että vain terskani on sisällä ja sitten työnnyn taas syvälle sisällesi. Voihkit nautinnosta ja huomaan, kuinka alat huohottaa tiiviimmin. Kätesi puristuvat nyrkkiin lakanaa vasten ja jännityt hetkeksi kokonaan ennen täydellistä rentoutumista. Sun ihana peppusi ja koko olemuksesi saa mut kiihottumaan huippuun asti. Lopulta liikkeeni nopeutuvat ja muuttuvat nykivämmiksi. Vedän kullini pois sisältäsi ja samalla nouset hieman ylös.

Otat räjähdysvalmiin penikseni suuhusi ja viimeistelet ihanasti mun nautinnon. Lopulta käymme molemmat tyydytettyinä vierekkäin makuulle. Vedän peiton päällemme, katsomme toisiamme syvälle silmiin ja suutelemme hellästi. Kumpikaan ei sano sanaakaan, koska molemmat ymmärtävät tilanteen ihanuuden ilman sanojakin. Suutelen sua vielä hellästi ja lopulta nukahdamme sylikkäin.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia