Suokissa on pillut märkää

JoskusPanettaa Seksinovellit
23.02.2021
10827 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Näistä tapahtumista on jo kulunut aikaa yli rikosoikeuksien. Korkeintaan moraalinen rangaistus on minulla päällä. Tapahtui Suomenlinnassa, Suokissa, vuosia sitten. Sen Hoitolautakunta oli erilainen, kuin nyt. Koneisto käsitti, ehkä 30 ihmistä kaikkiaan. Nyt lienee sata. Minut valittiin sinne asukasjäsenenä. Olin asunut Suokissa kuusi vuotta. Jäin suoraan Merisotakoulusta pääsyäni sinne. Tulin monelle tutuksi tehdessäni Suokista radio-ohjelmia ja silloisille kauppakanaville TV-pätkiä uniikeista ihmistä siellä. Olin valitsemiseni aikaan tavallaan työtön. Uutena jäsenenä minulle toukokuun alusta tarjottiin asuntosihteerin alaisuudessa käsitellä vuokralle haluavien hakemuspinot. Se vaati heidän haastattelujaan ja eräänlaisen tietokonesovelluksen täyttämistä. Tein siis sen koko lautakunnan kannalta likaisimman, ikävimmän ja eniten vihamiehiä ja naisia imuroivan työn 12,50 € ja lounasliput tuntipalkalla. No, tuli siihen kaksi kertaa kahvit ja pullat, sekä kokouksista eri korvaukset ja silloin lounastettiinkin.
Isännöitsijä, joka todellisuudessa oli esimieheni istui takatilan kokoushuoneessa ovi raollaan asuntosihteerin kanssa kuuntelemassa ensimmäiset kaksi haastatteluani. Tuomio oli.
- Vittuako minä kyttään enempää selvää ammattilaista! Sinä osaat tämän minua paremmin, eikä taida asuntosihteeri Meerikään kadehtia tätä sinulta pois. On siis kaksi kolmiota, viisi kaksiota ja neljä yksiötä tyhjänä nyt. Hanki niihin heinäkuuksi asukkaat Meerin antamien merkintöjen mukaan! Minä en siihen puutu! Kokouksessa, ennen juhannusta nuijitaan sitten pakka kuntoon. Siinä on 68 hakemusta, joten joka seitsemäs vain onnistuu. Terve!
Se meni. Meeri jatkoi jutun.
- Sinun merkinnöillä ne jaetaan. Kaikkea yrittäjää on helvetisti. Nyt kun on mies valitsemassa, niin naiset tarjoaa persettä, itkevät ja kertovat nyyhkyä, josta kyllä puolet ovat totta. Silloin, kun minä niitä valitsin, sain kaksi kertaa päivässä kyrvän nuolutarjouksia, tai panoon seisovaa kyrpää näytillekin. Yritä pärjätä! Miehet uhkaa ja lupaa heittää sinut altaaseen. Myöhemmin joku saatana voi olla kytiksessäkin sinua. Joka kerta joku keltaisen lehden tyyppi, tai horatsu pyrkii paljastamaan sinut tarjoamalla rahaa, persettään, tai muuta. Niillä laite nauhoittaa ja käsilaukussa voi olla kamera pyörimässä jostakin reiästä. Tule kahville, niin rauhoitut tästä! Osaat olla Suokin hirmu seuraavalle haastatettavalle. Se tulee kello 13.
Kahvilla olin hetken siinä uskossa, että Meeri olisi jokin Setan nainen, mutta, kuin arvaten ajatukseni, sanoin tykkäävänsä kyrvistä.
- Sinä vain olet niin helvetin nuori ja kokematon, etten ainakaan nyt mene sohvalle selälleni. Seuraan sinun juttujasi hieman. Se oli puheenjohtajankin salakäsky. Kyllä me toimeen tullaan! Asiakkaat ovat paskoja! Minä tulin tänne silloisen ekonomin paperi kädessä samoin juuri valmistuneena. Ajattelin, että olen vuoden. Nyt tuli viidestoista vuosi ja olen neljäkymmentä! Saatana! Niin sinä tulit fil.maisterina tuosta merisodasta lykkäyksin?
- Juu. Aliluutnantti, vaikka vänrikiksi se muuttuu, 26 vuotta, maisteri, pääaineena tietojenkäsittely, naimaton ja asun tuolla B:ssä.
Tämä oli ensimmäinen työpäiväni. Meeri sanoi illalla jättävänsä minun seuraamisen. Kaikki tuntuu olevan minulle jo hallussa. Saan puuhata, miten parhaaksi näen, kunhan 76 hakemusta on läpikäyty, koodattu ja leimattu lain mukaan. Kerron tässä tähän työhön liittyvät naiset ja panot järjestyksessä:

Ensimmäinen pano
Se toinenkin päivä meni ilman merkittävää. Olin ottanut vastaan kello 9, 10, 11, 12 ja sitten kahden tunnun lounas ja hermojen palauttamisaika. Jatkui kello 14, 15 ja 16. Olin siis jo kahlannut 14 ihmistä siinä edessäni, kuunnellen asunnottomuudesta, tai vain haaveilua, kuinka kliffaa olisi asua Suokissa ja muuta syytä. Näitä ”taiteilijoita, savenvääntäjää, kuvaajaa, kirjoittajaa, veistäjää, maalaria ja näyttelijää” oli hakijoista 30! Kaikilla mantereella asunnot, mutta olisi niin helvetin hienoo olla täällä!
Ymmärsin nyt, että isännöitsijä ja Meeri antoivat minulle vapaat kädet tehdä merkinnät kannettavaan. Siinä ohjelmassa pystyy antamaan plussaa ja miinusta sarakkeisiin. Ohjelma kysyy muutamia kysymyksiä malliin ”oletko kuinka tietoinen Suomenlinnan menneisyydestä keskitysleirinä 1918-20?” Ykkönen en ole ja viitonen olen lukenut ja tietoinen paljon. Sama kysymys tulee pian uudelleen kierommin kysyttynä. Yleensä puolet muuttaa jopa ykkösestä viitoseksi vastaukset. Koneen ohjelman aivot tekee siitä oman ajatuksen.
Tuli sisään nainen. Ikää 39, kauniskasvoinen, ryhdikkään näyttävä vartalo ja jotenkin jännittämätön. Nimi paperissa oli Sirpa L. Nykyinen osoite Kulmakatu Kruununhaassa. Yksinäinen, eli eronnut, ei lapsia. Tämän kaiken näin yhdeltä sivulta. Otin tämän omaksumani linjan keskusteluun.
- Vaikka tämä on virallista valtion hommaa, niin nuorempanakin miehenä pyydän sinuttelua. Se antaa jotenkin asian käsittelyyn paremman pinnan. Minä en tässä tee mitään päätöstä. Puolet loppupäätöksestä tekee lautakuntakokous ja tämän tietokoneen saamien vastauksien oma ohjelmatulkinta. Minulla on jokin plus tai miinus mahdollisuus merkitä. Aineelliset, eikä sosiaaliset syyt juuri vaikuta koneen sieluun.
Ensimmäiseksi kiinnostaa tämä Kulmakadun osoite. Sehän on hyvä kaupunginosa. Miksi sieltä pois tahdot?
- Asunto oli alusta alkaen määräaikainen. Olen asunut jo puolitoista vuotta yli. Nyt taloyhtiö haluaa remontoida sen vieressä olevan pesutuvan kanssa kolmioksi. Minulla on aikaa max heinäkuuhun. Tämä täällä sopisi minulle. Käännän useammasta kielestä tätä EU:n tavaraa suomeksi ja toisin päin työryhmille, parlamenteille ja johtajistolle. Olen valantehnyt kääntäjä, joka tekee kotoa työn.
Mitä enemmän me puhuimme, sen lähemmäs pääsin ajatuksesta, että minun pitää nussia kanssaan ja saada hänet Suokkiin asumaan. Huomautin hänelle, että hän ei ehdi enää seuraavaan lauttaan, joten voimme ottaa, kuin lisäajan näin viimeisenä asiakkaana. Pyysin takatilan neuvotteluhuoneeseen. Siellä on kaksi massiivista nahkasohvaa ja kaksi tekstiilituolia. Annoin hänen istua sohvaan. Kävin sulkemassa ulko-oven, kun kello oli jo sen verran. Meeri oli häipynyt jo. Istuin viereensä. Puhuin siitä, että Suokkiin itse asukkaana haluan sijoittaa ihmisiä, joilla halu olla asukasyhdistyksessä aktiivinen. Sirpa sanoin sen olevan varmasti tarpeellinen henkireikä kotonaistuvalle. Tein hänelle selväksi, että olen lisäksi kiinnostunut hänestä naisena.
- Meillä toki on ikäeroa, mutta minulla ei ole omanikäistä naisseuraa ollut lukiosta tultuani. Se ei vain onnistu. Siksi sinun kaltainen ystävätär olisi tervetullut tiedon, sivistyksen, eikä vähiten viehättävyytesi ja naisellisen suloutesi vuoksi.
Sirpa sai kiireellistä punaa kasvoihinsa. Hän ei varmasti halunnut kohottaa rintojaan niin avoimen näkyvästi käsillään, mutta teki sen vaistolla. Katsoi minuun. Epävarmasti kysyi.
- Tuota … minä olen häkeltynyt sanoistasi. En mitenkään osannut odottaa, että kerrot asioita noin. Minä olen ollut yksinäinen avioerostani alkaen kolmatta vuotta. Kaiken sen libidon halun olen työhön puskenut. Menetin erossa lähes kaiken omanikin omaisuuden. Olin ollut rakastunut hullu allekirjoittaessani avioehdon hulluin ehdoin. Minä en tiedä, kuinka ottaa sinun tapainen nuori mies läheiseksi ystäväksi. En ole enää ajatellutkaan ihmissuhdetta juuri alle neljänkymmenen miehistä.
Puhuessaan, siirryin viereensä. Hän ei enää puhunut. Sirpan taistelu siitä, voiko tulla suudeltavaksi syliini kesti hetken. Loppuliikkeen tein itse vain ottamalla häntä käsivarsista ja vedin huulemme kiinni. Alkoi rakastelumme ensimmäinen vaihe. Suutelua, riisumista, ääntelyä, hyväilyä liikkeitä rinnoilla, reisillä selässä ja taas enemmän paljasta ihoa. Lopulta kyrpä pystyssä otin Sirpalta valkoiset aluspöksyt sohvan selkänojalle. Kieltämättä minulla on ehkä paksumpi, jopa kymmenen senttiä pidempi kyrpä, kuin yleensä. Sen on moni nainen sanonut ja sen totesi aisaksi Sirpakin.
- Anna minulle suuhun tämä aisasi heti! Herra jumala, miten pitkä, kova ja paksu tämä on! Tämähän venyttää paikat uuteen malliin!
Nuoluasennossa lemahti kello 16 pissihaju vitusta. Kiima ja halu on kovempi asia, kuin kusilemu. Kaivoin huulet auki ja klitoris ei enää piilotellut siellä. Sen joutui kielihyökkäyksen alle. Lantio alkoi elää. Se kiemurteli ja nousi, laski ja reidet välillä painui päätäni vasten kovaa. Käännyin lähetyssaarnaajaan. Sain pyynnön.
- Kulta rakas! Varovasti tule tuolla hirvittävällä aisallasi! Minä en ole hieromasauvallakaan ollut sisällä kuukausiin. Kuten huomaat limaa kyllä riittää, mutta varovasti, kun se on nyt tottumaton.
Se tehtiin pyynnön mukaan. Oli vain pitkään terskan päällä maalaamista ylös alas ja hieman sisään huulilla. Joka kerta Sirpa jäykistyi. Sanoi, ettei koske, mutta on niin herkkää. Lopulta oli kyrpää viisi senttiä sisällä liikutettavana hitaasti syvemmälle. Pari senttiä sisään yksi sentti pois ja taas syvemmälle painoin. Tämä kiihotti minua tavattomasti. Pelkäsin jo kertaalleen, että se laukeamiseen johtava ihanuuden polku oli jo kuljettu. Sain muilla ajatuksilla paikallani ollen tunteen pois. Pian olin pohjassa aisani kanssa. Se otti kohtuaukkoon kiinni. Sirpa äännähti. Selitti, ettei ole ennen tuntenut sitä noin. Nosti vielä jalat olkapäälleni, pyysi varovasti työntämään aukosta sisään. Tein sen. Nussin kohtuaukkoa hetken, mutta Sirpa pyysi.
- Ota sittenkin pois! Se oli tavallaan ihanaa, mutta jokin liikkeessä oli epämiellyttävääkin. Nussitaan vain tavallisesti!
Kerroin Sirpalle täydellisen ihanasta vartalostaan. Vitustaan, joka on kuin elävät huulen ottamassa kyrpää sisäänsä ja tuntuu niin kostean lämpimältä ja halukakalta. Sanoin jotakin ymmärtäväni naisten alapäästä. Sain kymmenen suudelmaa palkkioksi puheistani ja pyynnön hieman kovempaa.
- Nussi pitkiä hieman kovempaa! Voi saada orgasmin! Se olisi ihme minun elämässäni! Tuntuu vain, että olen tulessa ja kihelmöi niin hyvin!
Puristin kunnolla kumpaakin perseposkea, hyväilin rintoja ja hyväilin kaikkea hänessä lisätessäni liikkeen pituutta ja vauhtia. Kuului kiihtynyttä hengitystä. Silmät kiinni, kuin tuskassa olivat Sirpan kasvot, kun hän yllättäen jäykistyi. Löi sormensa kyliini kovaa ja huusi jonkun Tuuuaaahh! Naiseni oli nautintonsa huipussa. Koko vartalo oli, kuin jännittäisi kuolemaa. Lopulta katkonaiset läähättäen laukesi, pehmeni makaamaan alleni. Aloin oman loppukirini. Sen kalkkiviivat olivat viisi kunnollista roskahdusta sinne kohtuaukolle sisään. Ottivat kaikki hermot vastaan nyt vain mielihyvää ja nousuhumalan tapaista hyvän oloa. Voiko panojaan laittaa paremmuusjärjestykseen? Nyt oli aika, paikka, nainen ja tämä parin kymmenen minuutin nussimistuokio juuri kaikista kohdistaan ollut kymppiä. Suutelimme nauraen. Ilosta ja onnesta loistavia kummanikin silmät, kasvot näyttivät parhaimpansa. Kuumat vartalomme, kuin tarttuivat hiestä toisiinsa ja alapuolen nahkaan.
- Sinä olet Sirpa täysi kymppi naisena, anteeksi vain nussittavana ja täydellisenä ihmisenäkin luonteeltasi ja olemukseltasi. Minä olen ihastunut sinuun! Älä anna ikäerostamme mitään huomautusta! Se on sivuseikka, kun tuntee löytäneensä naisen, jota on etsinytkin.
- Minä en tiedä! Tämä on ... on erikoista. Sinä olet täydellinen mies rakastelemaan, nussimaan, olemaan naisen kanssa niin, että nainen tuntee, että hänestä pidetään ja huolehditaan. Minä en avioliitossa seurustelun jälkeen saanut orgasmeja. Nyt minä sain sinun, ensikertalaisen, kanssa sen ja suurena! Minäkin olen ihastunut sinuun, sinun aisaasi ja koko sinun miehekkääseen, nuoreen, voimakkaaseen vartaloosi!
- Mitä sinulla on ehkäisyssä?
- Ei mitään. Minä olen 39, en tullut avioliitossa raskaaksi. Olisi, kuin neitseestä synnyttäjä, jos nyt se tapahtuisi! Se olisi siunattu lapsi minulle! Minä valun spermaa pillustani sohvaan!
Notkuttiin vessaan pesulle. Sohvaa puhdistettiin pesuaineen ja rätin kanssa. Saatiin se puhtaammaksi, kuin alussa. Sain pukea Sirpan pöksyt, liivit ja muun päälleen. Hän vuorostaan puki minua, ensin tosin imi velttoa kyrpääni hetken maiskuttaen.
- Onko sinun mentävä Kruununhakaan? Tarkoitan, että voisimme kerholla syödä ja olisit minun sängyssäni yön.
Kerhon kautta menimme meille kaatumaan sänkyyn ja kykenin naimaan pikkuisen asentoja muutellen kohtuullisen jutun. Sirpan orgasmi jäi huulille, eikä päässyt laukeamaan, vaikka kiireellä nuolinkin kaikki keinot käyttäen. Sirpan tahdosta emme alkaneet seurustelukumppaneiksi. Hän tuli asumaan saareen isoon yksiöön. Halusi työ-, seksuaalisen- ja sosiaalisen rauhan, mutta kun kummallekin sopi, niin vietämme yön nussien. Järjestely ei olisi voinut olla minulle parempi. Sirpa alkoi ottaa osaa asukasyhdistyksen toimiin. Hänestä oli myöhemmin kielitaitoisena suuri hyöty matkailupuolen asioissa. Hän ei sitonut itseään saaressa miehiin. Tuskin minun lisäksi käyttikään muita.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.