Sydämeni pamppaili aivan hillittömästi laskeutuessani vatsalleni omakotitalomme ullakon vastikään lakaistulle lattialle. Pyöritin lattiassa olevan venttiilin kannen kierteistään ja asetin sen eteeni avautuneen aukon viereen. Venttiiliaukosta avautuva miltei täydellinen näkymä siskoni huoneeseen sai sydämeni pamppailemaan entistäkin kiivaammin ja veren jyskyttämään ohimoissani.

Olin kuluneen kuukauden aikana joka ilta tarkkaillut siskoni huonetta. Kukaan ei tiennyt vakoilupuuhistani, sillä aina ennen ullakolle kapuamista sanoin meneväni nukkumaan. Kenelläkään ei myöskään tuntunut olevan syytä epäillä minun valehtelevani. Joka kerta lakaisin lattian puhtaaksi pölystä, irrotin venttiilinkannen ja laskeuduin vatsalleni tarkkaillakseni huonetta kutkuttavan jännityksen ja suorastaan sietämättömän odotuksen vallassa. Olin kokenut lukuisia karvaita pettymyksiä, kun siskoni joka ilta siitä lähtien, kun olin alkanut päivystää ullakkohuoneessa, oli astunut väsyneenä huoneeseensa ja mennyt oitis nukkumaan.

Niinpä olin pakahtua riemusta, kun eteisestä tänä iltana siskoni saapuessa kotiin kuului myös Ekin, rakkaan siskoni poikaystävän, matala ääni. Kuulin isäni kysäisevän leikkisästi: ”Jaahas, missäs sitä on oltu?” Eki vastasi kohteliaasti ja kunnioittavasti, kuten poika tyttöystävänsä isää yleensä puhuttelee: ”Kävimme elokuvissa ja kävelyllä Kaivopuistossa.” Siskoni lisäsi pikaisesti, isän seuraavan kysymyksen ikään kuin aistien: ”Eki saattoi minut ystävällisesti kotiin, joten kutsuin hänet tietysti hetkeksi sisälle lämmittelemään. Ulkonahan on jo tähän aikaan vuodesta varsin kylmä.” Siskoni sävy oli turhankin anteeksipyytävä ja selittelevä. Isä kuitenkin murahti hyväksyvästi ja poistui.

Ullakkohuoneessa on siskoni huoneen katossa olevan venttiiliaukon lisäksi se hyvä puoli, että tänne kantautuvat kaikista huoneista kuuluvat pienimmätkin äänet, sillä täältä on venttiiliyhteys talomme kaikkiin huoneisiin.

Eteisestä korviini kantautunut keskustelu sai ikäiselleni nuorelle tytölle ominaisen likaisen mielikuvituksen laukkaamaan. Saatoin mielessäni kuulla Ekin vastauksen isän ensimmäiseen kysymykseen: ”Istuimme autoni takapenkillä eräällä pysäköintialueella ja yritimme perehtyä elämän saloihin.” Sitten saatoin mielessäni kuulla siskoni lisäävän pikaisesti, ikään kuin aistien isän seuraavan kysymyksen: ”Autossa oli liian kylmä, joten Eki toi minut ystävällisesti kotiin. Ja täytyyhän kylmyydestä kohmettuneen miehen saada lämmitellä naisensa luona.” Anteeksipyytävän ja selittelevän sävyn sijasta siskoni loi mielikuvituksessani isään lupaa anovan katseen. Kiihottavinta oli isän hyväksyvä murahdus, joka mielessäni tuntui sanovan: ”Totta kai, hyvä Eki. Lämmittele kaikin mokomin kiimaisen tyttäreni luona. Sehän on aivan luonnollista.”

Siskoni huoneen ovi avautui. Siskoni ja Eki astuivat sisään lievästi hoiperrellen ja toistensa korviin supatellen. Eki sulki oven perässään ja loi nälkäisen katseen sisareeni, joka istuutui keimailevasti sängynreunalle. Siskoni pudotti vaaleansinisen iltapukunsa vasemman olkaimen ja sipaisi kielellä paljaan olkapäänsä sileää, kaunista ihoa. Eki katsoi häntä herkeämättä, suu puoleksi avoimena ja kostutti kielellä huuliaan.

Tarkkailin heidän pienimpiäkin liikkeitään, mutten uskaltanut hievahtaakaan, sillä lautalattia allani olisi saattanut narahtaa ja paljastaa minut.

Siskoni risti jalkansa viettelevästi ja kutsui sormenliikkeellä Ekin luokseen. Siskoni pudotti hitaasti iltapukunsa toisen olkaimen ja nuolaisi myös oikeaa olkapäätään. Samalla hän tarttui hellästi kireähkön iltapuvun alla törröttäviin rintoihinsa ja ryhtyi hyväilemään niitä. Hän ei hetkeksikään siirtänyt viekoittelevaa katsettaan Ekin nälkäisistä silmistä. Lähestyessään sängynreunalla istuvaa siskoani Eki riisui mustan puseronsa, jonka alla hänellä oli valkoinen hihaton aluspaita, joka ei puseron tavoin peittänyt hänen lihaksikasta, atleettisen nuorukaisen upeaa vartaloa.

Nuolaisin kiimaisesti huuliani ja liikahdin tahattomasti. Lattia narahti lievästi, mutta siskoni ja Eki tuntuivat onnekseni olevan liian keskittyneitä toisiinsa kiinnittääkseen huomiota pieneen narinaan. Hengähdin helpottuneesti, mutta mahdollisimman äänettömästi.

Eki istuutui siskoni viereen ja laski suuret, miehekkään jämerät kätensä siskoni paljaille olkapäille ja riisui hellästi hänen iltapukunsa yläosan vyötärön korkeudelle. He katsoivat toisiaan kiinteästi silmiin. Heidän välillään vallitsi äärettömän voimakas eroottinen lataus, jonka myös minä, täysin ulkopuolinen tarkkailija, saatoin aistia.

Olin äärettömän jännittyneessä mielentilassa, ja taaskin liikahdin tahattomasti aiheuttaen lattiassa narinan, joka tällä kertaa kuului aivan selvästi. Jähmetyin paikoilleni, enkä hetkeen uskaltanut hengittääkään. Suljin silmäni ja vihasin itseäni, kun en pystynyt hillitsemään omia liikkeitäni. Kuulostelin valppaana mitä tapahtuisi. Olin varma, että he olivat kuulleet narinan.

Sen sijaan, että olisin kuullut siskoni huutavan ärtyneellä äänellä: ”Senkin pikkupaholainen, häivy sieltä meitä tirkistelemästä!”, hän huokaisikin nautinnosta. Uskalsin taas avata silmäni. Alapuolellani avautuva näky sai minut haukkomaan henkeä; siskoni päärynän muotoiset rinnat törröttivät nyt paljaina. Eki nuoleskeli ja imeskeli haltioituneesta hänen kovettuneita, pitkänlaisia nännejään. Siskoni oli sulkenut silmänsä ja puraisi kevyesti alahuultaan. Siskoni avatessa jälleen silmänsä heidän katseensa kohtasivat. He hymyilivät. Siskoltani pääsi jopa pieni, nautinnollinen naurahdus. Hän tarttui käsin Ekin päästä kiinni ja painoi hänet rintojaan vasten. Eki mumisi hiljaa jotakin ylistävää siskoni rinnoista.

Mieleeni muistui jälleen Ekin auton takapenkillä vietetty tunti, josta siskoni oli kertonut minulle katsellessamme televisiota hänen huoneessaan. Auton takapenkillä Eki oli suudellut siskoni rintoja ensimmäistä kertaa ja kuulemma rakastanut sitä. Nyt näkemäni intohimoisen hyväilyn perusteella siskoni oli epäilemättä vähätellyt Ekin tuntemuksia; Eki suorastaan palvoi hänen rintojaan ja tuntui olevan onnensa kukkuloilla saadessaan hyväillä niitä.

Kuvittelin olevani siskoni. Hymyilin kuten siskoni oli hymyillyt ja kuvittelin painavani Ekin pään kauniita, aikuisen naisen rintojani vasten kuten sisareni oli tehnyt. Liikahdukseni aiheutti lattiassa jälleen selvästi kuuluvan narinan, jonka olin varma heidän kuulleen. Mikäli he eivät nyt keskeyttäisi rakasteluaan tai käskisi minun jättää heidät rauhaan, he eivät joko lainkaan kuulleet liikahduksistani johtuvaa narinaa tai eivät välittäneet yhdestä tirkistelevästä silmäparista. Lopputulos olisi minun kannaltani joka tapauksessa sama. Mikäli he nyt jatkaisivat lemmenleikkejään, voisin vaaratta jatkaa heidän puuhailunsa seuraamista ja jopa liikahdella ullakkohuoneen narisevalla lattialla pelkäämättä, että keskeyttäisin session, jonka katsomista olin odotellut ullakkohuoneen lattialla jo kuukauden. Voisin täysin estoitta toteuttaa kuumimman fantasiani. Voisin matkia sisareni pienimpiäkin liikkeitä ja ilmeitä. Vain voihkaisut ja Ekin kosketukset ja hyväilyt joutuisin jättämään mielikuvitukseni varaan. Sydämeni jyskytti ylikierroksilla odottaessani mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Siinä samassa kuulin Ekin vaimean urahduksen. Sydämeni oli pakahtua riemusta. Katsahdin taas venttiiliaukosta alas ja näin siskoni hyväilevän Ekin lähes karvattomia rintoja pitkillä, siroilla sormillaan. Siskoni vasemmassa ranteessa kimalteleva koru, jonka hän oli saanut rippilahjaksi äidiltä ja isältä, näytti tuolla hetkellä seksikkäämmältä ja kauniimmalta kuin koskaan aiemmin. Ymmärsin nyt täysin mitä äiti oli tarkoittanut sanoessaan, että tiettyjen korujen kauneus ja seksikkyys korostuu paitsi tiettyjen naisten käyttäminä myös tietyissä olosuhteissa. Siskoni suuteli ja nuoli myös Ekin kaulaa, rintoja ja niinikään lähes karvatonta vatsaa, joka oli suora kuin silityslauta. Siskoni siron ja aistikkaan kielen sulavat liikkeet Ekin paljaalla iholla näyttivät kutittavan tätä, sillä aina välillä Eki puri huulensa tiukasti yhteen ja värähteli ummistaen silmänsä kiinni.

Työnsin kieleni ulos suusta kuten siskoni oli tehnyt. Kuvittelin hyväileväni ja nuolevani Ekin paljaita rintoja ja vatsaa kuten sisareni. Kuvittelin kultaisen rannekorun kimaltelevan ranteessani ja lisäävän Ekin kiihottuneisuutta. Kuvittelin olevani paljain, päärynän muotoisin rinnoin Ekin edessä. Kuvittelin hänen hyväilevän ja suutelevan niitä. Kosketin pieniä, murrosikään juuri saapuneen tytön suippoja rintoja kuten siskoni oli koskenut omiinsa. Riisuin puseron ja rintaliivini ja kuvittelin Ekin riisuneen vaaleansinisen iltapukuni navan korkeudelle. Suljin silmäni, purin alahuultani kevyesti ja kuvittelin kaiken siskoni kokeman tapahtuvan minulle. Lattia allani narisi vähänkin liikahtaessani, mutten enää kiinnittänyt siihen huomiota. En uskonut heidänkään kiinnittävän.

Kuulin jalkojen tömähtävän lattiaan. Sydämeni oli pysähtyä. Tiesivätkö he minun tirkisteleväni ja päättäneet lopettaa leikin sikseen? Katsoin hädissäni venttiiliaukosta siskoni huoneeseen. Siskoni seisoi lattialla sängyllä istuvaa Ekiä vastapäätä. Siskoni alkoi suureksi helpotuksekseni pyörittää lantioitaan ja takamustaan keimailevasti, kuin strippari ikään. Eki ahmi silmillään hänen kauniita ja naisellisia muotojaan. Hän tarttui siskoni navan kohdalla riippuvaan iltapukuun, antoi siskoni kyykistyä ja piteli sitten kiinni iltapuvusta niin että riisui siskoni tämän noustessa jälleen seisaalleen. Siskoni potkaisi jalkoihin valahtaneen iltapuvun ja alkoi – pelkissä valkoisissa pikkupöksyissään – tanssia Ekin edessä. Eki kirjaimellisesti kuolasi katsoessaan sisareni esitystä.

Hengitykseni oli kiivastunut ja poskeni punoittivat voimakkaasti. Alavatsassani kihelmöi ihanasti. Nousin seisaalleni päästämättä siskoani ja Ekiä kuitenkaan hetkeksikään näköpiiristäni, ja aloin liikuttaa lantiotani ja takamustani kuten siskoni. Tartuin verkkareihini, kyykistyin ja nousin seisaalleni riisuen ne. Jatkoin eroottista tanssimistani pelkät vihreät pikkupöksyt ylläni. Kuvittelin niiden olevan valkoiset.

Venttiiliaukosta näin siskoni tarttuvan käsin Ekin päästä kiinni ja painavan sen etukumaraan asentoon, aivan kiinni haaroihinsa. Hän jatkoi lantionsa liikuttamista, mutta nyt vain hyvin pienin ja hitain liikkein. Eki haukkoi henkeään ja pudisti onnellisena päätään, ikään kuin olisi epäillyt näkevänsä vain ihanaa unta. Siskoni naurahti heleästi ja sanoi: ”Riisu ne, mutta hitaasti.”

Tartuin omiin pikkupöksyihini kuten näin Ekin tarttuvan siskoni pikkupöksyihin. Ekin riisuessa siskoni pikkupöksyt paljastaen hänen siististi trimmatun, ylösalaisin käännetyn tumman kolmionsa, vedin minäkin alas omat pikkupöksyni paljastaen kehittyvän pikku pöheikköni, joka ei vielä ollut riittävän tuuhea ja laaja, jotta siitä olisi voinut muotoilla ylösalaisin käännetyn kolmion.

Muistan erityisen hyvin kerran, jolloin näin siskoni ylösalaisin käännetyn kolmion ensimmäistä kertaa. Oli ollut saunailta. Minä ja vanhempamme olimme jo istumassa lauteilla, mutta siskoni oli jäänyt tavallista pidemmäksi aikaa pukuhuoneeseen. Luullakseni hän oli käynyt kovaa sisäistä kamppailua siitä, uskaltaisiko näyttäytyä vanhemmillemme uusine häpykarvamuotoiluineen. Onneksi hän oli kuin olikin uskaltanut tulla löylyhuoneeseen. Hän oli tosin pujahtanut omalle paikalleen erittäin vikkelästi ja asettunut etukumaraan asentoon, niin ettei hänen uuteen muotoon ajellut häpykarvansa voisi olla vanhempiemme paheksuvien katseiden kohteena. Sisään astuessaan hän oli kuitenkin seissyt alastomana edessämme, eikä keneltäkään ollut jäänyt huomaamatta, että hänen alavatsaansa koristivat aiemman, haaroja ja alavatsaa peittäneen risuisen ja hoitamattoman pöheikön sijasta lyhyet, siististi trimmatut, entistä hieman karheamman näköiset karvat, jotka muodostivat hänen häpykukkulalleen ja sen yläpuolelle ylösalaisin käännetyn kolmion. Siskoni oli ajellut häpyhuulensa ja pyllyään ympäröivät alueet aivan paljaiksi. Isä oli aluksi luonut häneen jokseenkin paheksuvan katseen, mutta äidin silmäiltyä isää moittivasti ja luotuaan sitten mieltään osoittavan katseen omalla häpykummullaan ja sen yläpuolella komeilevaan parin sentin levyiseen viiruun, oli isä oitis leppynyt. Isä oli laskenut kätensä hellästi siskoni olalle ja sanonut hieman hämmentyneellä äänellä: ”Anna anteeksi. En vain ole tottunut ajattelemaan sinua aikuisena naisena, vaikka jo oletkin nuori sellainen.” Olen siitä hetkestä lähtien salaa odotellut häpykarvoitukseni tuuhenemista ja laajenemista, jotta voisin muotoilla ne kuten sisareni ja astua ylpeänä saunaan, jossa vanhempamme ja siskoni jo istuisivat. Sitten olisin minäkin isäni mielestä nuori aikuinen.

Kuulin siskoni voihkaisevan. Hän loikoi selällään sängyllä. Harallaan olevien jalkojensa välissä hän piteli Ekin päätä. Eki nuoleskeli ja suuteli siskoni jo varmasti likomärkää pillua ja mumisi aina hengähtäessään ylistyksiä siskoni kiimaisesta ja makeasta mausta. Siskoni hengitti jännittyneesti ja työnsi vasemman keskisormen suuhunsa. Oikealla kädellään hän silitteli Ekin heinän värisiä hiuksia. Siskoni ummisti silmänsä. Hänen poskensa punoittivat kiimasta ja hän työnsi häpeämättömästi pilluaan Ekin naamaa vasten liikuttaen lantioitaan edestakaisin, kuten olin televisiossa nähnyt kiimaisten miesten liikuttavan lantioitaan rakastellessaan naisten kanssa.

Asetuin loikomaan selälleni. Katsellessani venttiiliaukosta sisareni liikkeitä ja ilmeitä aloin hieroa pilluani ajatellen Ekin nuolevan ja suutelevan sitä. Liikutin sormiani häpykukkulani ja häpyhuulteni ylitse. Kosketin varovasti myös pyllyreikääni ollessani näkevinäni Ekin nuolaisevan myös siskoni anusta. Siskoni levittäessä sormillaan märkää ja liukasta sukupuolielintään muistui mieleeni kerta, jolloin hän oli esitellyt minulle pillunsa levittäen sitä ja nimeten jokaisen osan. Siskoni oli osoittanut sirolla etusormellaan pientä, imelän tuoksuisesta kiimamehusta märkää nuppua, jonka hän oli selittänyt olevan pienten häpyhuulten yhtymäkohdassa. ”Tämä on klitoris ja vastaa miehen siitintä. Sitä stimuloitaessa nainen voi saada orgasmin.” Ekin nyt puuhaillessa ahkerasti kielellään siskoni sormillaan levittämän sukupuolielimen parissa, olin varma hänen yrittävän nuolla siskoni klitorista.

Makasin yhä selälläni ja työnsin haarojani edestakaisin kuten näin siskoni tekevän. Työnsin vasemman keskisormen suuhuni ja kuvittelin silittäväni toisella kädellä Ekin hiuksia tämän nuoleskellessa klitoristani ja ylistäessä pillumehuni imelää ja kiimaista makua. Tunsin alavatsassani jo kauan jatkuneen kihelmöinnin voimistuvan. Lämmin, pillulihaksia mukavasti supistava tunne alkaisi pian lähestyä.

Siskoni hengitti entistä kiivaammin. Hänen poskensa punoittivat voimakkaasti ja hänen huulensa näyttivät kiimasta miltei tulehtuneilta. Yhtäkkiä hän kietaisi jalkansa Ekin niskan ympärille ja rupesi vaikeroimaan miltei hysteerisesti.

Kihelmöinti alavatsassani oli jo kehittynyt niin voimakkaaksi, että tiesin pillulihaksia supistavan lämpimän tunteen olevan jo erittäin lähellä. Vasemmalla kädellä hieroin klitoristani niin nopeasti kuin pystyin ja oikean keskisormeni työnsin hitaasti kireään pyllyyni. Jännittävä tunne pyllyssäni, äärettömän ihana kihelmöinti alavatsassani ja pillussani sekä rakkaan siskoni nautinnollisen vaikeroinnin kuuleminen ja hänen orgasmin lähestyessä kiihottuneeseen irvistykseen vääristyneiden kasvojensa näkeminen oli minulle liikaa. Pillulihaksiani voimakkaasti supistava lämmin tunne vyöryi ylitseni hyökyaallon lailla. Nopeasti ohi kiitävänä hetkenä näin pelkkiä tähtiä. Toinnuttuani kokemastani järisyttävästä orgasmista tunsin lämpimän nesteen valuvan noroina pitkin pakaroitani, välilihaani ja peppureikääni lattiaan muodostaen siihen pieniä tahmeita pisaroita.

Avasin silmäni ja käänsin raukeana katseeni vieressäni olevaan venttiilireikään. Siskoni makasi selällään ja läähätti posket punoittavina. Hänen vieressään istuva Eki oli kuumeisesta kielityöstä niinikään hengästynyt, muttei lainkaan samoissa määrin uupunut kuin sisareni.

”Kulta, nyt on minun vuoroni!” Eki urahti leikkisästi.

Siskoni hymyili viekoittelevasti ja oli juuri nousemaisillaan istualleen, kun alakerrasta kantautui isän käskevä ääni: ”Iltapalalle!” Siskoni kasvoille nousi samalla kauhistunut ja turhautunut ilme. Eki näytti suorastaan epätoivoiselta.

”Vittu! Miksi vitussa minulle aina käy näin?!” Eki sadatteli, mutta kuitenkin sen verran hillitysti, ettei hänen äänensä kuulunut alakertaan.

”Eki, kulta, ensi kerralla… Nyt emme voi… Isä tulee muuten hakemaan…” siskoni supatteli silittäen hellästi Ekin hiuksia. Sitten he halasivat toisiaan ja suutelivat kiihkeästi ja pitkään. Katselin heidän hellää ja intohimoista hetkeään kaihomielisesti. En ollut turhautunut vain itseni takia, vaan tunsin myös aitoa myötätuntoa siskoani ja Ekiä kohtaan. Varsinkin Ekiä minun kävi sääliksi. Olihan hän meistä ainoa, joka ei ollut saanut.

”Mene nyt” sanoi siskoni lopulta.

Eki puki riisumansa vaatteet ylleen ja harppasi kiireesti ulos siskoni huoneesta. Pian kantautui ullakkohuoneeseen alakerrassa olevasta eteisestä isän ja Ekin äänet.
”Noo, tuliko lämmin?” isäni tiedusteli puoliksi leikillään.
”Joo… totta kai… kyllä… niin… siis… ei…siis… kyllä lämmintä piisaa…!” Eki änkytti ikään kuin epäillen isän tietävän, mitä siskoni huoneessa oli tapahtunut.

Kasvoillani karehti hetken aikaa jokin hymyntapainen, mutta nähdessäni sängyllään makaavan siskoni poskia pitkin valuvat kyynelet katosi hymyni kuin tuhka tuuleen. Siskoni ei tietenkään voinut kuulla eteisestä ullakkohuoneeseen kantautuva keskustelua, mutta epäilen ettei Ekin hämmentyneisyys sittenkään olisi hymyilyttänyt häntä.
”No hyvä, hyvä…” kuulin isäni tokaisi rennosti. ”Hyvää yötä vaan. Ja turvallista kotimatkaa!”
”Sitä samaa”, kuulin Ekin huikkaavan ennen kuin sulki oven.

Katselin yhä vuoteellaan makaavaa siskoani. Hän makasi selällään ja oli yhä ilkialastomana. Hänen tummat, kauniit häpykarvansa olivat Ekin kuolasta sekä hänen omasta pillumehustaan märät ja takkuiset. Hänen rintansa olivat Ekin hyväilyjen jäljiltä punertavat ja hänen kaihomielisistä silmistään kuvastui suunnaton kaipaus, joka tuntui olevan niin ankara, että hänen olisi tehnyt mieli huudahtaa saadakseen sen irti rinnastaan. Hän pani käsivarret ristiin silmiensä yli ja makasi vuoteellaan pitkän aikaa, ennen kuin puki vaaleansinisen iltapukunsa ylleen ja laahusti ulos huoneestaan.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia