Täti oli mukana

JoskusPanettaa Seksinovellit
17.02.2021
48933 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Olen toista viikkoa Säkylässä armeijassa Huovinrinteellä. Olen kaksikymmentä ja kerron seksistäni, naisistani muutamat tapahtumat. Minulla ei ole ollut ainuttakaan oman ikäistä naista. Kaikki ovat olleet äiti-ikäisiä, joista nuorin oli noin kolmekymmentä ja vanhin viisikymmentä viisi. Ajauduin aivan vahingossa tähän, mutta oloni ei ole katkera tai hermostunut tästä. Olen näiltä naisilta saanut niin paljon enemmän hellyyttä, kokenutta kiimaa, nelikymppisen naisen pitkään kytenyttä tyydyttämättömyyden purkautumisen halua ja monta orggua, joita ikäiseni eivät olisi antaneet liikaa arvostetuista vituistaan. Nelikymppisen naisen kiimalimasta valuva, karvainen, kuin hevosen huulet hamuaisivat sokerinpalaa, olevat vittut on jotakin monin kerroin parempaa, kuin siisti 18 täyttäneen pullea pillu. Minua on auttanut äitini tässä asiassa. Hän sai minut tavallaan kiinni tätini luota, kun vietettiin hänen syntymäpäiviään. Olin siinä jo puolialastomana tätini kanssa päällekkäin, kun äiti tuli huoneeseen keskeyttämään! Kertoi siinä hieman tuohtuneena tosiasioita.
- Lopettakaapas se heti siihen perverssit! Täti saa olla nyt puutteessa ja ilman. Poika on kuudentoista ja linnalihaa!
Täti oli kauhuissaan. Pyyteli äitiä ymmärtämään ja olemaan armollinen. Hätänsä oli vallan kauhea asiasta. Äiti vastasikin siihen aivan tyhjentävästi.
- Niin. Olen ajatellut pojan ensimmäisen naisen olevan parasta mahdollista. Et sinäkään Ellu ole pojalle todellinen täti biologisesti! Minä makasin niiden kuukautisten välillä enemmän firmamme turvamiehen kanssa, kuin veljesi kanssa lainkaan. Meillä oli silloin pillunpihtauskuukausi hänen huonon käytöksensä vuoksi. Sikäli voisitte nussiakin, mutta pojan ensimmäinen nainen on kyllä jokin toinen naaras! Lähdetäänpäs poika kotiin!
Siihen loppui täti Ellun 40 -vuotispäivät meidän osalta. Veljensä, kuviteltu isäni ei ollut saapuvilla. Tulimme kotiin. Äidillä oli selvä sanoma.
- Olemme tämän viikonlopun taas, kuten niin usein kahden kotona. Nyt tiedät taustasikin. Siksi sinulla on voimakas, miehekäs vartalo ja pituutta ja lihasta noin paljon. Se ei ole isäsi Eikan tekemää. Me menemme nyt saunaan. Minä puhun ja opetan sinulle kaiken, mitä sinun pitää tietää naisesta, naisen käyttämisestä nussimiseen ja muutakin naiseen liittyvää asiaa.
Näin tapahtui. Sain sormesta kiinnipidettynä opetuksen klitoriksesta, nänneistä, hyväilyistä seisovan kyrvän painamisesta vittuun. Sitä tehdessäni ei minulla ollut sekuntiakaan huono omatunto, että nussin kiimassa yhtä kiimaista äitiäni. Imen samoja nännejä, joista ensimmäiset ravintoni 16 vuotta aikaisemmin olin imenyt ja suutelin hurmoksessa äitini halukkaita huulia. Sitä ennen olin nuollut synnyttäjäni vittua viisitoista minuuttia, jolloin äitini oli metelöinyt ihanuuden ääniä. Kun toivuimme ensimmäisestä varvista riemussamme, äiti sanoi saaneensa minulta sen, mitä haulisikin. Kertoi lisää.
- Poikuutesi on minulla. Se on suuri asia minulle loppuelämäni! Sen kerrot yhä olevan sinulla. Minä hieman voin auttaa sinua saamaan naista tuttavapiiristäni, jos sinä meistä vanhoista naisista pidät. Katson niitä siistimpiä ja terveitä vain käyttösi. Luonnollisesti sinä nussit minua, kun olemme näin kaksistaan. Suusi pidät kaikesta kiinni! Mikään ei saa meidän välistä tihkua ulos. Ei ainoakaan sana, tai eleiden liikkeet voi todistaa meitä rakastajiksi toisillemme. Helpotan sinulle pääsyä monelle rouvatyötoverilleni, tuttavalleni, jopa sukulaisnaisille luokseen. Puhun heille yksitellen sinun poikuudestasi. Mainitsen jotenkin huonosta menestyksestä ikäistesi kanssa. Loput saat itse hoitaa itsellesi alle nussittavaksi!
Näin alkoi nautintomaailmani naisten kanssa. Poikuus meni äidille, parhaalle mahdolliselle naiselle kiitettävästi. Se poikuuteni esiintyi kuitenkin minulla seuraavan kahden ja puolen vuoden aikana monille naisille. Äiti antoi ymmärtää, että monet naiset nelissä kymmenissä maksaa, jos on varmaa poikuudesta. Niin teki tämä täti Ellukin, kun kävin siellä omatoimisesti nussimassa yhden sunnuntain. Äiti halusi tietää oliko Ellu parempi sängyssä kuin hän. Sanoin suoraan, että makaa vain ja haluaa hyvää miehen tekevän loputtomasti.
- Siinä näet! Meitä naisia on niin monenlaisia. Minäkään en ole enää se sama kaksi viitonen, joka melkein ratsastaen revin isältäsi kyrvän pois juurineen. Olen järjestänyt sinulle Sannin luokse teennäisen tapaamisen. Muistatko Sannin, sen pitkän sairaanhoitajan, joka kävi useasti meillä, ennen kuin muutti Espooseen. Hän tarvitsee apua huonekalujen kanssa. Asuu nykyään Suvisaaristossa. On eronnut. Kakarat opiskelee pois kotoa. Jotenkin varmasti haaveilee sinun kyrvästäsi jo nyt. Hakee lauantaina sinut tuosta kadulta noin yhdeksän. Isäsi tulee liikematkoiltaan illalla myöhemmin. Mennään nussimaan varvi! Sinä osaat sen niin helvetin hyvin minulle nuolla ja nussia! Saat nuolla vartin kunnolla ja imet klitorikseni turvoksiin!
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.