Tattoota totta kai!

JoskusPanettaa Seksinovellit
23.02.2021
5811 näyttökertaa
0 kommenttia
0.00
Pääsin armeijasta 2008 yli-ikäisenä, kun lykkäystä oli maisteritutkintoa varten viisi vuotta. Mokoma maisteriarvo, jolla ei silloin mitään työtä Stadissa saanut! Inttikaverina oli ”Chagali”, eli Stadin kuuluisimpia ihomaalareita, eli tatuloijia. Törmäsin häneen keskustassa ja mainospuheensa oli niin hyvä, kuultuaan tilanteeni, että otin sen itseeni.
- Mitä ne tarjoaa sulle maisterina? Jotakin näperrystä kolmen tonin kuukausiliksalla Huomaat sä, et mää en bamlaa aina, vaan se on ammatin status. OK! Tarjoan sen saman kolme tuusenia ja lisät päälle! Tulet studiolleni yleismieheksi. Minä vastaan siitä, mitä asiakkaalle menee ihoon, sinä kaikesta muusta siellä. Sinä katsot, että on tarpeeksi puhtaita pyyhkeitä, lakanoja, kahvia, viskiä ja likööriä sitä halaville. Katsot järjestyksen, jos tulee saattajia mukaan ja muutenkin hoidat kassan ja muun kaman riittävyyden. Minä vain taiteilen, siksi studio onkin ”Cakal's sexual art tattoo”. Sitten asiaan! Sinä olet tuollainen pitkä, kaunis, komea poika. Siinä ollaan aivan naisen perseessä, reisien juuressa ja tisseissä kiinni koko päivä. Asiakkaat ovat vain naisia. Jos sinua ei kovin yökötä nainen plus 40 viiva 70, niin pääset panemaan. Ne maksaa siitä sulle! Muutamassa viikossa sulla on sellainen kortisto pantavia, että voit itse soittaa ja kysyä, onko tarvetta kolmensadan varviin? Edellinen apulainen lähti sen vuoksi. Inttiajan paikka oli nyt suljettu, joten tungosta tulee. Viiden tonnin kuukausi ei ole mikään ihme! Sitä vittua on niin, että nenässä haisee. Studiolla on takahuoneessa parikin sänkyä. Itsekin panen joskus viimeistä asiakasta, jonka järjestän siihen muististani sopivan. Minä menin katsomaan ja otin paikan!
Pari kolme päivää meni oppiessa. En millään tajunnut, että Stadista löytyy kymmeniä naisia, jotka haluaa reisiensä väliin, pakaroihin, tisseihin perhosen, japanilaisen tavun, miehen nimen, kyrvän kuvan, tai tekstin ”FACK ME!” He maksavat tästä jutusta kuvasta, sen koosta, väreistä ja käyntikertojen määrästä riippuen 300 – 700 euroa. Chakal tekee aamun kahdeksasta illan kahdeksaan kolmekymmentä tatulointia. Hän on taiteilija ja nopea. Ensimmäinen nainen oli jo hakenut tatuloinnin vasempaan pakaraansa aivan persereiän viereen. Siinä perhonen lähti siivilleen. Nyt hän kanssani katseli näytekuvastosta, mitä toiseen pakaraan laitetaan. Tämä oli ajatellut käärmettä, mutta minä sanoin, että miehenä en pidä sellaisesta.
- Olisi parasta,että ammattilaisena katson sen perhosenkin nyt heti ja mietin muuta toiseen. Mennään takatilan sängylle miettimään.
Nainen ei arkaillut riisua melko kaunista ja ladymäistä persettään ja melkoisia rintojaan minulle. Rinnoissaan oli pienet talon kuvat punaisella. Minä hyväilin ja puristelin pakaroitaan. Kerroin, että perhonen on hyvin kaunis kauniilla pakaralla ja oikein taiteellinen, joten tähän toiseen pitää saada jokin vastaava. Hyväilin jo persevakoa ja sormi livahti vitussaan. Se oli liisteripurkkiin laitettu sormi. Nainen nosti lantiotaan ja pyysi kahdella sormella nussimista. Minä kysyin, kelpaako kyrvällä pano täällä vai jossakin muualla kolmella sadalla? Kelpasi täällä kahdeksalta. Pääsimme ajatuksen, että tatuloija Chakal tekee toisen, sinisen perhosen.
Jäin kahdeksalta naisen kanssa takatilaan. Chakal sulki paikan ja ovet. Nainen oli suihkun raikas. Vittu oli mauton, mutta hyvin tietoinen kielestäni, huulistani, sormistani. Sain pyynnön suoraan vain nussimaan lähetyssaarnaajaa, että hän ehtii kotiin rauhoittumaan ennen puolta kymmentä. Miehensä tulee silloin. Minulla on kieltämättä pikkuisen tavallista paksumpi ja pitempi kyrpä. Nainen oli heti siihen kiimaninnokas, ihasteli, imi ja vaati vittuunsa sen heti. Painelin jalat kaulallani siinä hartaaseen tasatahtiin. Olin ollut ilman naista koko intistä tulemisen. Siksi oli potentiaalia ja siksi oli varaa ruiskuttaa ja jatkaa toisella panolla heti perään. Se oli naisesta jotakin vieläkin ihmeellisempää ja nautintonsa vikinää ja ääntely vain lisääntyi ja koveni. Orgguja tuli ja vanhaa spermaani valui pitkin välilihaa lakanalle pillupumpusta. Panot kestivät yhteensä puolen tuntia. Hän kiitollisena maksoi 300 ja vaati uusintaa pian. Tämä nainen oli paras mainostajani naistuttavilleen. Seuraava soitti kahden vorokauden kulutta. Sanoi terveiset ”Perhosperseeltä” joka oli kertonut, että minulla on kyky ja jotakin, josta varttunut nainen maksaa ja pitää.
- Mieheni on Brysselissa kaksi päivää, voitko olla koko yön? Maksan tuhat euroa ensi yöstä tai seuraavasta.
Menin siihen Pikku-Hopalahden uusien tornitalojen viiden kuuden huoneiston yläkertaan. Saunottiin ja sängyssä nuoltiin ja imettiin toistemme kusikoneiston näkyviä alueita. Nussiminen oli vain ja yksinomaan selväksi tehtynä hänen ratsastamistaan. Hän ratsasti niin,että pystyi notkistamaan pillunsa klitoriksen kyrpäkarvoilleni kovaan hierontaan. Karvat pysyivät paikallaan, mutta olivat arkoja päivätolkulla juuristaan. Tämä hienostonainen oli mieletön kyrvän repijä. Miehet tietävät, ettei siinä ratsastuksessa juuri monikaan laukea. En minäkään lauennut. Nainen sai mielihyvää toinen toisensa perään. Lopulta sanoin, että pitää saada lauettua vaikka suihin otossa. Sen hän tekikin osaavasti imien, mutta vaati lisää ratsastusta puolen tunnin kuluttua. Lopulta vaivuttiin väsyneinä vierekkäin nukkumaan.
Kolmaskin nainen tuli Perhosperseen mainostamana. Päiväpano kotonaan, joka oli aivan tavallinen lähetyssaarnaaja vartin verran, josta maksoi 500 hyvin kiitollisena mielellään. Selitti, että ei ole nussinut miehensä kanssa neljään kuukauteen.
Minä opin puolessa vuodessa paljon naisesta, sen kiimasta, hakusta, perversioista, mielettömistä pelkotiloista, ahdistuksista ja kaikesta sellaisesta, josta minä keräsin sitä monen tuhannen euron liksaa. Oli sivistyneitä -tai siis tohtorinaisia, jotka olivat kuin orjan omistajia, raakoja puheissaan ja halusivat kusta päälleni kylppärissä 500 lisämaksusta. Oli hiirulaisia, jota melkein anteeksi pyydellen menivät selälleen loistavalla vartalollaan ja häpesivät sitä ja kiimaista vittuaan. Chakalin kanssa nussimme eräänä iltana kahdeksan jälkeen kahta sisarusta takahuoneessa, vaihtaen vittua välillä. Heidän miehensä tulivat sovitusti yhdeksältä noutamaan naisensa nussittuna oviaukosta.
Jaksoin tätä meininkiä runsaan vuoden. Tein komean, verottoman rahatilin. Olin nussinut toistasataa naista, joista vanhin oli seitsemänkymmenen, mutta ei ollut huonointa. Oli kolmikymppisiä, joilla oli liikaa vielä sitä kuvitelmaa lukiotytön ajoista suurina mieshalun kohteina olosta angstisena. Olin luullut, että nussimien loppuu viisikymppisenä, mutta nyt tiedän, että jotkut vasta puhkeaa eroottisen kiimahalunsa huipulle silloin.
Yksi tällainen panonainen järjesti minulle työtä miehensä firmasta tilastojen tekijänä ja hallitukselle esityslistojen puhtaaksikirjoittajana. Samalla olen eukkonsa rakastaja pari, kolme kertaa kuussa. Tämä liikemiehen nelikymppinen nainen yrittää spermastani vimmatusti tulla tiineeksi. Joskus siitä vanhasta kortistostani poimin jonkun nimen, jolla on viisi tekemäni tähteä. Kysyn suoraan, että kiinnostaako kyrpä ja yön yli nussiminen? Harvoin tulee kielteinen vastaus.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.