Kesäinen keskiviikkoilta oli vasta nuori. Olimme kaverini Markun autolla ajelemassa kaupungin keskustassa. Sellaista päämäärätöntä ajantappoajelua, niin kuin parikymppisillä sälleillä on tapana harrastaa. Sattumalta reitti vei kaupungin ykkösyökerhon ohi ja Markku ehti ensin kysyä kysymyksen, joka välittömästi nousi molempien mieleen.

– Mennäänkö tuonne?

Ei tuohon kysymykseen oikeasti edes kaivattu vastausta. Markku löysi parkkipaikan yökerhon läheltä ja nousimme autosta. Pääsimme yökerhoon sisään lyhyen odotuksen jälkeen, mutta pettymys oli valtava, kun baari oli lähes tyhjä.

– Kuule Juha, pitäiskö meidän jatkaa matkaa? Tää paikka on melkein tyhjä, Markku sanoi.

– Älä nyt vielä hätäile. Otetaan oluet, vastasin.

Istuimme pöytään baarin seinustalle juomaan olutta, polttelemaan tupakkaa ja juttelemaan niitä näitä. Aloin kyllä itsekin tulla toisiin ajatuksiin baari-illan suhteen. Tuskinpa tältä illalta oli odotettavissa mitään humalatilaa kummempaa. Ei minulla ollut koskaan käynyt onni tyttöjen suhteen baarireissuilla. Muutenkin omat kokemukset olivat aika vähäisiä. Flaksi oli käynyt vain niinä harvoina kertoina, kun olin tullut pokatuksi jonkun tytön toimesta. Tyhmäähän se olisi ollut jatkuvassa puutteessa elävän sinkkumiehen kieltäytyä tilaisuudesta…

Toisen tuopin loputtua baariin alkoi ilmestyä lisää juhlakansaa, myös omia kavereitamme, joten päätimme vielä jatkaa iltaa muutaman oluen verran. Juttelimme kaveriporukan kesken baaritiskin laidalla. Hauskaa riitti eikä baariin tulo harmittanut enää lainkaan. Mikäpä sen mukavampaa kuin riipaista kännit hyvässä seurassa, ajattelin.

Pian näin narikan suunnalta saapuvan vanhan koulukaverini Outin omassa seurueessaan. En kouluaikoina ollut tutustunut Outiin mitenkään syvällisemmin, vaikka aina olin pitänyt häntä hyvännäköisenä misuna. Mutta tänä iltana Outi näytti tyrmäävän kauniilta, tummat hartioiden tasalle yltävät hiukset ihanasti kiharalla, musta ei-liian-paljastava toppi ja sopivasti pyöreitä pakaroita myötäilevät farkut. Tiesin hänen toimivan liikunnanohjaajana, ja kroppa oli kyllä sen näköinenkin. Ihana nainen! Rohkaisin mieleni ja menin välittömästi tervehtimään Outia. Hän oli iloisen yllättynyt nähdessään minut ja halasimme pitkään. Outin rinnat painautuivat omaa rintaani vasten, enkä olisi halunnut päästää otettani lainkaan irti. Tunsin alapäässäni värähdyksen. Hitaasti Outi irrottautui halauksesta ja loi minulle nopean hymyn noilla kauniilla kasvoillaan saaden minut punastumaan hiukan. Tarjosin Outille siiderin ja siirryimme baarin nurkkapöytään istumaan.

Aika tuntui menevän siivillä. Juttelimme kouluajoista, nykyisistä kuulumisista ja Outin tulevana syksynä alkavasta työharjoittelusta ulkomailla. Outi kertoi myös vasta eronneensa pitkäaikaisesta suhteesta.

Puhelimeni ilmoitti tekstiviestistä. Markku kertoi lähteneensä jo kotiin, koska olin mystisesti kadonnut, eikä muitakaan kavereita enää näkynyt. Kotimatka menisi kävelyksi, ajattelin, mutta eipä tämä takaisku minua juuri sillä hetkellä liikuttanut. Tuntui vain niin hyvältä viettää aikaa kauniin naisen seurassa.

Baari tyhjeni hiljalleen ympäriltämme, mutta juttelimme Outin kanssa valomerkkiin asti. Ulos päästyämme Outi haki pyöränsä telineestä ja alkoi jo tehdä lähtöä. Vasta siinä vaiheessa tajusin kysyä, missä Outi asui. Sopivasti matkamme kulki kotitalolleni asti samaa reittiä. Matka meni nopeasti yhdessä kävellen ja jutellen minun taluttaessa Outin pyörää. Jälleen tuli eron hetki. Pienen vaivautuneen hiljaisuuden jälkeen uskaltauduin pyytämään Outia sisälle iltateelle.

– Mielelläni, mutta vain teelle, hän vastasi hetkeäkään empimättä.

Teet oli juotu ja viimeiset jutut vaihdettu. Outi seisoi eteisessä takki päällä ja käsilaukku olalla. Minä manasin aloitekyvyttömyyttäni, mutta olin täysin jäässä. Poskiani kuumotti. Elämäni tilaisuus oli valumassa sormieni läpi, mutta en saanut sanakaan ulos suustani.

– Kiitos teestä ja seurasta. Minä tästä nyt lähden, Outi sanoi hiljaisella äänellä.

Outi seisoi hievahtamatta paikallaan ja katsoi minua kauniilla ruskeilla silmillään suoraan silmiini. Käsi ojentui ja käsilaukku putosi lattialle. Outi syöksyi kaulaani ja painoi huulensa vasten omiani. Suutelimme kiihkeästi kieltemme tutustuessa toisiinsa. Tunsin valtavan himon pääsevän valloilleen. Kaluni jäykistyi farkuissa tehden kipeää. Avasin Outin takin vetoketjun vapisevilla käsillä ja pudotin takin lattialle. Käteni vaelsivat pitkin Outin selkää ja pakaroita. Outi työnsi kätensä paitani alle ja nosti sen pois. Outin kädet tuntuivat taivaalliselta paljaalla selälläni. Suutelin Outin kaulaa hänen avatessaan farkkujeni nappeja ja pujottaessaan farkkuni myttyyn yksiöni lattialle. Kaaduimme sänkyyn toisiamme hyväillen ja suudellen. Nyt oli pakko irrottautua. Kampesin itseni istumaan ja vedin Outin perässä. Nostin topin hänen päältään ja rintaliivit saivat välittömästi tutustua yksiöni lattiaan topin seurana. Voi taivas mikä näky liivien alta paljastui! Kauneimmat koskaan näkemäni rinnat, kiinteät, terhakat ja käteensopivat. Otin oikean nännin huulieni väliin käteni hyväillessä vasenta rintaa. Outi ponkaisi salamannopeasti ylös sängyltä.

– Mennään suihkuun!

Outi kääntyi selin minuun ja avasi farkkujensa napit. Hän pujotti farkut ja pöksyt yhdellä kiskaisulla suorin jaloin alas antaen minulle suoran näkymän peppuun ja häpyhuuliin. Riisuin bokserit jalastani ja kaluni seisoi kovana kuin rautakanki.

Suihkussa asetuin Outin taakse ja painoin kaluni hänen pakaroitaan vasten. Avasin hanan ja aloin huolellisesti pestä tämän kauniin olennon rintoja. Laskin toisen käden Outin kiinteälle vatsalle ja hyväilin sitä hitaasti. Vein kättäni alaspäin ja tunsin siistityn karvoituksen. Toisella kädellä jatkoin rintojen hyväilyä toisen jatkaessa matkaansa yhä alaspäin klitorikselle. Outi värähti ja huokaisi syvään. Hän vei toisen kätensä kalulleni ja veteli hitaasti esinahkaa edestakaisin pitkin vedoin. Hän siirsi kätensä kiveksilleni ja luulin olevani paratiisissa. Siirsin sormeni klitorikselta häpyhuulten väliin ja tunsin lämpimän liukkauden. Työnsin sormen sisään ja jatkoin peukalolla tahtia nopeuttaen klitoriksen hyväilyä. Outin jalat notkahtivat ja hän huokaili kuuluvasti.

– Tuntuu ihanalta. Siirrytäänkö sänkyyn?

Kuivasimme toisemme huolellisesti samaan pyyhkeeseen ja siirryimme suudellen sängylle. Laskin Outin selälleen sängylle ja siirryin hänen jalkojensa väliin. Outi levitti jalkansa äärimmilleen ja minulle avautui maailman kaunein näky Outin pilluun. Häpyhuulet olivat turvonneet ja kiiltelivät liukkaudesta. Levitin sormillani häpyhuulia ja painoin kieleni klitorikselle. Pyöritin kieltäni nappulan päällä ja liikutin sormiani häpyhuulten välissä työntäen välillä sormen sisään tiukkaan luolaan. Outi kiemurteli allani ja vaikeroi kiihkon vallassa. Nousin ylemmäs ja puristin Outin rinnat yhteen. Annoin suukon molemmille nänneille.

Sanattomasta sopimuksesta vaihdoimme paikkoja. Minä asetuin selälleni sängylle ja Outi laskeutui jalkojeni väliin. Hän otti terskan kokonaan suuhunsa ja veteli samalla hellästi esinahkaa edestakaisin. Kieli lipui pitkin terskaa ja tunsin samalla voimakkaan imun kalussani. Kaluni upposi puoleen väliin Outin lämpimään suuhun uudelleen ja uudelleen. Koko alakroppaani kihelmöi. Painoin pääni taaksepäin nautinnosta. Outi jatkoi kaluni hidasta runkkaamista ja alkoi nuolla sen alapintaa. Tunsin kuin sähköiskun kulkevan koko vartaloni lävitse.

– Mitä teit?

– Ai tämänkö? Outi kysyi ja otti toisen kiveksistäni uudelleen suuhunsa.

– Aah just tuon. Mahtavaa!

Outi nousi ylleni nelinkontin ja kysyi:

– Onko sulla…

– On, vastasin, ja kaivoin yöpöydän laatikosta kondomin.

Nousimme polvillemme sängylle. Outi katsoi minua silmät himosta kiiluen. Käteni tärisivät, kun avasin kondomipakkauksen. Vaivoin sain pujotettua kondomin paikalleen.

– Tuu takaapäin.

Sehän sopi minulle mainiosti, lempiasentoni. Outi kääntyi selin minuun ja painoi päänsä ja hartiansa patjaa vasten. Olin laueta jo tuohon näkyyn, mutta sain vielä hillittyä itseni. Asetin kämmeneni Outin pakaroille ja puristelin ja levittelin niitä. Uskomaton näkymä! Täyteläiset pyöreät pakarat ja välistä pilkottavat häpyhuulet sekä pyllyaukko.

Outi tarttui kalustani kiinni ja ohjasi sen aukolleen. Aloin hitaasti painautua sisään. Katsoin uskomatta näkemääni, kun kaluni liukui sisään pilluun. Tunsin tiukan puristuksen kalussani. Aloin työnnellä hitaasti kaluani sisään ja melkein kokonaan ulos. Uskomaton hyvänolon tunne valtasi koko kehoni. Nopeutin tahtia. Outi siirsi kätensä klitorikselleen ja alkoi pyöritellä sitä villisti. Käsi osui välillä kaluuni ja sai minussa aikaan väristyksiä. Painoin peukaloni Outin pyllyaukon päälle. Outi värähti ja huokaili voimakkaasti. Kiihdytin yhä tahtia. Reiteni läimähtelivät Outin reisiä ja pakaroita vasten. Tunsin pillun supistuvan kaluni ympärillä ja tiesin Outin olevan lähellä orgasmia. Voimakas kihelmöinti levisi kiveksistäni ylöspäin ja tiesin olevani lähellä laukeamista. Keskityin kaikin voimin kestämään vielä pienen hetken. Outi pyöritteli kättään klitoriksellaan yhä voimakkaammin. Hänen selkänsä notkahti ja hän laukesi huutaen. Tämä oli minullekin liikaa. Silmissäni sumeni ja tunsin lastin lähtevän kiveksistäni liikkeelle. Voimani hävisivät ja lyyhistyin Outin päälle kalu yhä hänen sisällään sperman pulputessa kondomin uumeniin. Makasin Outin päällä hikisten vartaloiden liimauduttua yhteen.

Hitaasti vedin veltostuneen kaluni ulos Outista. Pyörähdin makaamaan hänen viereensä.

– Aika mahtavaa, Outi sanoi.

– Olihan se, vastasin ja suutelin Outia.

Heitin kondomin roskakoriin ja nukahdimme sylikkäin.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia