"Saatana mikä romu!" huusin ja löin vanhan Mazdan rattia. Romu ei meinannut käynnistyä. Tuokion yritettyäni sain kuin sainkin kaarani starttaamaan. Edessä oli piiitkä matka aivan Suomen Lapin sopukoihin, ja nyt oltiin vielä Hangossa. "Ai niin. Lompakko." Löin oven kiinni ja kipitin vanhaan kerrostaloon. Auto hyrisi pihalla.
Kuka sitä nyt pöllisi, ajattelin ja otin lompakkoni. Visa-kortti, pankkikortti, pari kymppiä kolikoina ja ajokortti. Olinhan minä varsin komea nuori mies: ruskeat hiukset
kehystivät kulmikkaan komeita kasvojani. Lihastakin löytyi, tosin ainoa puute oli pituudessa: olin hieman lyhyempi kuin ikätoverini. Pengoin vielä lompakkoani. Käteeni sattui "varmuuden vuoksi" yleensä aina mukana oleva kondomipaketti. "Mihin tätä muka sukujuhliin matkalla tarvitsee?" No, sujautin sen kuitenkin lompakkooni, vaikka ajatus sukurutsauksesta ei kummemmin mieltä kiihottanutkaan.

Olin ajanut jo toista tuntia koslanraadollani ja kuunnellut vanhaa amispoppia radiosta. Tosin neljäkymmentäkuusivuotiaana naimattomana miehenä kuuntelinkin mieluummin heviä, myös tuota musiikkilajia mielellään kuunteli.

Kuului ikävä pamaus ja auto lähti kummallisesti pomppimaan. "Vitun vittu", sanoin ja nousin. Takarengas oli puhki. Aloin raivoissani potkia rengasta, ja hillittyäni raivoni menin peräkontin luo. Kaikkea turhaa tuli kerättyä: limupulloja, levyjä, pari vuotta vanhoja pornolehtiä ja ruosteinen ruuvimeisseli. Nostin rivakasti kannen ylös ja romut lensivät pitkin poikin. Nostin vararenkaan ja tarvikkeet ja kirosin mielessäni, miten tulisi ajaa loppumatka kahdeksaakymppiä typerän vararenkaan takia. Minun tyypillistä tuuriani. Menin kontalteni maahan ja aloin väsätä renkaita.

En kuullut lainkaan askelia, mutta säihkähdin todella, kun joku naputteli selkääni. Käännyin ja alapäässäni kävi pitkän seksittömän kauden jälkeen kuohahdus: hoikka, vaaleaihoinen nainen, tyttö oikeastaan. Hänellä oli kauneimmat kasvot, mitkä olin koskaan nähnyt. Vaaleat hiukset valuivat vapaina. Pienet rinnat nöpöttivät niin seksikkäästi ryppyisen valkoisen puseron pinnalla. Hoikka perse oli kuin valmis nussittavaksi, ja kaunis musta minihame näin kontaltaan katsottuna sai kullini jo puolikovaksi. Tyttö piti punaista hupparia kädessään. Hänen kauniit siniset silmänsä porautuivat lävitseni.

"Hei, viittisiksä heittää mut Jyväskylään?" kuului heleä ääni takaatani. Jyväskylään oli vielä lyhyt matka. Liftariko tuo oli? Suhtauduin sellaiseen vihamielisesti ja aloitin: "En kyllä mielellään ottaisi tuntematonta kyytiin...", mutta – kauniit siniset silmät suorastaan anelivat minua. "Mutta olkoon. Odota vähäsen, laitan tämän renkaan."

Rengas oli laiteltu ja aloin käynnistellä autoani kaunis nuori nainen vieressäni.

"No, minä olen Mika. Kukas sinä olet?"

"Mä oon Daniella. Täytin just seittämäntoista."

Keskustelun edetessä opin Daniellasta paljon lisää: hän harrasti viulunsoittoa ja tennistä. Hänen poikaystävänsä oli jättänyt hänet edellisessä kuussa.

"Käykö jos sanon sua Danskuks?"

"Joo, sano vaa. Hei, kiitti. Tuol Jyväskyläs o yks grilli. Saanko tarjota sulle hodarin tai jotai, vähä niinku kiitoksesks?"

"Äsh, minä tarjoan vaikka meille molemmille, kunhan ensin päästään sinne."

Lopulta pääsimme Jyväskylään ja kaarsin Grilli Gilbertin pihalle. Olin juuri maksamassa viiden euron seteleillä, kun pudotin vahingossa kortsun maahan.

"Mä voin", sanoi Daniella ja nosti kortsun. Hän katsoi minua syvälle silmiin, jotenkin eri tavalla. Silmät jotenkin paloivat.

"Maksaks sää nämä?" keskeytti grillin myyjä pitkän tuijotuksemme. Maksoin ja söimme hodarit, tosin mielessäni oli muuta kuin ruoka. Mitä minihameen alta löytyisikään?

"Hei, kiitti", sanoi Dansku autossa. "Viittiksä heittää mut himaan?"

"Ilman muuta. Saatan vaikka kotiovelle asti."

"Kiitos. Hei, mul ei oo vanhemmat himassa. Voin antaa sulle vähän kiitosta siellä." Dansku alkoi katsoa minua kysyvästi.

"No, eiköhän sellainen järjesty."

Ajoimme ympäri keskustaa, kunnes saavuimme Danskun talolle. Hän avasi oven tärisevin käsin. Tulimme avaraan olohuoneeseen, jossa huulemme liimautuivat yhteen. Hänellä oli niin pehmeät huulet. Mille ne tuntuisivat esi-isäni varrella? Hänen hameensa tippui nopeasti. Alta löytyivät mustat stringit. Riisuin ne hitaasti ja näin tiukan posliiniksi ajellun pillun. Häpyhuulet avautuivat kutsuvasti. Tungin kasvoni vasten kauneinta näkemääni pillua ja nuolin sitä. Se maistui paljon paremmalle kuin hodarit, joita äsken söimme.

Otin juhlakunnossa olleen kaluni käteen, vedin pari vetoa ja työnsin sen tuohon ihanaan pimppiin. Dansku ähisi, mutta hullun innolla seivästin tuota alaikäistä tyttöä. Pillu oli niin tiukka ja hyväili joka soppea kullistani.

"Hei... aah... eiks... aah... pitäis... aah... laittaa kortsuuuh..?" tyttö huusi kiimaisena. Hänen äänensä värisi ja pillu litisi ja lätisi. Pelkkä äänimaailma oli äärimmäisen kiihottava.

"Vitut siitä. Panen sua tällee." Ajatus siitä, että ehkäisyä ei olisi, lisäsi kiimaani.

"MULTA TULEE!" huusin ja laskin lastini Danskun pilluun. Dansku värisi ja otti veltostuneen kyrpäni suuhunsa. Hän nuoli viimeiset tipat. Olin hänen päällään sohvalla, kulli hänen yllään. Rohkenin ehdottaa 69-asentoa.

Asennonvaihdon jälkeen munani oli hänen suussaan, samalla kun nuolin taas ihanaista pimppiä – sormet anuksessa. Maistoin oman spermani. Hänen aukkonsa aloittivat supistelun. Ähinä ja voihkinta lisääntyi. Allani ollut teini sai nyt orgasminsa – ja minä tunsin laukeavani toisen kerran.

Nousimme asennosta ja nostin teiniprinsessani keittiöön. Asetin hänet pöydälle, jolloin myös peräaukko oli näkyvissä. Tungin penikseni vielä tiukempaan reikään ja hyväilin samaan aikaan hänen rintojaan paidan läpi. Ähisten ja puhisten nussimme puisella keittiön tasolla. Tunsin laukeavani jälleen.

"Taas tulee", sanoin tyynesti. Se tunne – laueta alaikäisen peppuun – oli aivan ainutlaatuinen.

Kaaduimme keittiön lattialle ja suutelin intohimoisesti. Dansku nuoli kaulaani. Ja minä kun pidin Jyväskylää tylsänä paikkana.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia