Oli lämmin toukokuinen päivä, ja minua tympi todella lähteä toimistolle työhön. Mutta paperiasiatkin pitää hoitaa tuumin. Joten nousin autooni ja ajoin kohti toimistoa. Ajattelin ensiksi käydä hakemassa kahvia, kun törmäsin käytävällä sihteeriini, joka hänkään ei ollut huonomman näköinen pakkaus. - Ajatuksissani, olin melkein törmätä häneen. Kuules Antero, hän aloitti. Hätkähdin ajatuksistani hereille, ja katsoin sihteerini sinisen kauniisiin silmiin. Tokaisin, niin olis tässä vähän kiire, keksin, että pääsisin eroon hänestä, palveri odottaa. - Sihteerini, Irma, tokaisi, että ei kauaa. Tämä homma sinun on kyllä hoidettava ensiksi. Tämä on tämän toimiston toistaiseksi kovin juttu. No mistähän mahtaa nyt olla kyse, heitin. En ollut lainkaan varma, tarjoaako Irma minulle jotakin ikävää ”Nakkia”.

- Uusi valmennettavasi, odottaa toimistossasi, Irma sanoi. Sinun on tehtävä tämän kanssa sopimus, ja aloitettava työt heti. No jos näin on, tuumin, saisinko paperit pöydälleni hetkisen kuluttua. Mielessäni mietin, mikäköhän jääpuikon niellyt parimetrinen korsto mahtaa odotella, jolla on kaksoisleuka, ja sixpack vattassa. - Sain kahvini, ja marssin toimistoon, tuumien, että hoidan jutun äkkiä pois, ja hoidan jonkun muun tyypin duuniin, mutta yllätys olikin suuri, kun pääsin ovesta sisään. - Hurmaavan näköinen noin 17-vuotias nuori neitonen istuskeli sohvalla. Hänellä oli vaaleat pitkät hiukset, jotka oli nyt auki ja levittäytyivät kauniisti lainehtien olkapäille. Silmät olivat ruskeat, pienet nappimaiset, mutta tarkat. Suu oli pienessä hymynvirneessä. (Minua alkoi jo panettaa, mutta hillitsin halut.) - Ohm. Karautin kurkkuani. Olin pudottaa kahvimukini. Tyttö katseli kysyvästi minua. Niin, sain sanotuksi, onkos tämä joku vitsi, kun sinut on ohjattu huoneeseeni. Tyttö katseli hetken minua, ja totesi, etkös sinä ole se kuuluisa valmentaja, mikä oli mukana Andre Agassin tiimissä, ja auttoi häntä valmennuskuvioissa.

- Joo olinhan minä, mukana, mutta en itse varsinaisesti osallistunut tuolloin valmennukseen, koska olin vasta aloittanut tällä alalla. Ja toiseksi Andre, oli jo lopettelemassa uraansa. No mitenkä tämä nyt liittyy sinuun, kyselin yhä hämmennyksen vallassa, kun tuo Tyttö oli saanut ensimmäisen rystynsä kerrasta sisään. - No kun, minulla ei enää ole valmentajaa. Olen treenannut yksikseni jonkun aikaa, ja saanut vähän apuja muiltakin tahoilta, mutta nyt minun valmentajani päätti sitten mennä uuden lupauksensa kanssa, ja minä en enää kelvannutkaan. Haluaisin osallistua ensivuoden Australian Open Grand Slam turnaukseen. - No huh. Siinäpä meillä onkin työsarkaa. Ensiksi minun täytyy kyllä vähän kartoittaa taitojasi, ennen kuin uskallan luvata pääsysi tuohon kisaan. Jospa aloitetaan esittelystä, toksisin, Minä olen Antero, ja sinun nimesi oli,.. Minä olen Jenna. Ja olen koko ikäni tykännyt pelata tennistä. Jahas, Hetkinen. Painoin pöydälläni olevaa summeripainiketta. Sisäpuhelin avautui, ja Irma kysyi, mitä tarvit.

- Kuuleppas, järjestäppäs auditorioon vähän kahvetta, ja himanen. Noin 2 tunnin päästä. Minulla alkaa nyt lounas, ja neuvottelut. Joten palataan asiaan. Suljin sisäpuhelimen. Ja nyt, jos saan pyytää Arvon neitoa, läheiseen ravintolaan, terveelliselle lounaalle. - No jos mä sitten tuun. Tyttö oli hieman kuin ällikällä lyöty, nyt minun syöttö osui suoraan ruutuun, taisi tulla ässä. No niin saanko pyytää, ja ojensin käsivarteni neidolle, toinenkin syöttö meni ruutuun. 30-0. Tyttö oli hieman ällikällä lyöty, mutta tarttui käsivarteeni, ja saatoin tämän uuden ja kauniin kaunokaisen kohden lähiravintolaa, mikä ei ollut mikään nakkikioski. (tytön simät oli jotain sanoinkuvaamatonta, samoin huulien täyteläinen kaari.)

- Ravintolassa, löysimme sopivasti vapaan ikkunapöydän, ja katseeni osui tytön kauniisiin kasvoihin, aloitin keskustelun. Niin, sanoit että, olet pelannut jo jonkun vuoden. Kenenkä tiimissä olet ollut. Tuomas Ketolan. Ja hänen apuvalmentajiensa kanssa, olin muutaman vuoden. Mutta se yhteistyö ei ollut kovin hedelmällistä, ja se apuvalmentaja, oli aikamoinen sika, ehdotteli kaikenlaista, ja kerran jopa yritti kähmiä. (Itsekkin teki mieli, alkaa kähmimään, mutta hillitsin vain vaivoin halut.) - No jopas, Olen kuullut tuosta apuvalmentajasta, Se on kyllä aika pervo. Minun tiimissäni, ei suvaita tuommoisia, kikkelisankareita. Kohta tapaat Himasen, hän lähinnä järjestää harjoitusmatseja, ja joskus itsekin pelaa. Itse olen hoitanut muutaman hankalan valmennuskuvion. Ja itse kanssa treenannut pelaajien kanssa. Nykyään työ on enemmän toimistohommia.

- No Jenna aloitti, Oletko pelannut jonkun huipun kanssa. Joo kerran otin Revanssin Jarkko Niemisen kanssa. Vaikka hän on enemmän nelinpeli miehiä. Mutta täytyy sanoa, että hänen kämmen on semmoinen, ettei siihen tahdo edes maratoonari ehtiä. No, mitenkäs sitten siinä kävi, uteli Jenna. No, häviö, pakko myöntää. Mutta hauskaa oli silti. Kolme erää. Nieminen voitti 6-4 6-5 ja 6-3. Häpeähän se tunnustaa. Mutta en ollut pelannut noin tasokasta vastaan hetkeen. - No, joko me tilattais jotakin syötävää. Kyllä se käy, Jenna sanoi. Vinkkasin tarjoilijaa, joka toi ruokalistan. Mitä suosittelisit. Porsaankylkeä, ja punaviinillä. Hm. Muuten mutta, nyt ei ole vapaa päivä, ja nuori neito, tuskin pitää näin rasvaisesta lihasta. Periaatteessa, minulle kävisi vaikka perunamuusi ja nakit, isolla oluella. Tarjoilija, jäi katsomaan haavi auki. Se oli vitsi, tokaisin. Miten olisi alkupalaksi tuo kevytsalaatti, ja pääruuaksi kuhaa, purjokerma kastikkeella, toivottavasti, se on kevyttä, meinaan ettei liikaa kalorioita. Tarjoilija, en ole varma, mutta voin tarkistaa keittiöstä.

- No antaa olla, otan sen. Ja jälkiruuaksi, kevyt mutta raikas vadelma sorbee, maustettuna mintulla. Ja Neiti, No mä otan alkuruuaksi, tuon vuohenjuusto salaatin. Pääruuaksi, tuota kuhaa. Ja samalla jälkkärillä. Kiitos. Tarjoilija poistui tilauksen kera. - No, ketä naisia sinun valmennuksessa on ollut, aloitti Jenna. No tuota, ei ole ollut yhtään. Meillä on ollut vain miehiä. Tosin ne ei ole ollut kovinkaan kummoisia. Uransa alkutaipaleella, ja ensimmäisiä lisävalmennuksia, kunnes ovat löytäneen ”Jenkkilästä” paremmat. Mutta on se kuitenkin aika ihme, kun olette näin suosittuja. No se johtuu siitä, että me tehdään kansainvälisiä kontakteja, ja etsitään lähinnä valmentajia pelaajille. Meidän porukka ei paljoa itse valmenna. Aluksi oli muutama, mutta osaamis-alue on liian laaja repertuaari, joten loppujen lopuksi ajauduimme ns. välittäjiksi.

- Sinun kontaktisi taisivat jäädä lyhyeksi, Aloitin. Juu, pari tasokkaampaa kontaktia, mutta ne ei sovi mulle. Mulla on hankala lyödä rystyjä, kun oon vasenkätinen. Jaaha, sepä muuttaa asiaa hieman mielenkiintoisemmaksi. Alkuruoka tuli syötyä jutustelun oheella. Pääruoka olikin jotakin taivaallista. Ja valinta tuntui tekevän myös Jennaan vaikutuksen. (hänen rintansa kuulsivat ihanasti mekon alta läpi.) Siirryimme jälkiruokaan. Niin, mitenkä olet onnistunut treenaamaan, jos kaikki valmentajasi, on opettanut pelaamaan oikealla kädellä. No onhan se ollut vaikeaa. Pitänyt tehdä paljon töitä, että saisi syöttöpelin paremmaksi, ja kämmenessäkään ei ole kovin paljon kehumista. Rystysalakierteessä, pallot menee joko liian matalaksi, tai verkkoon. Ainut mikä jotenkuten toimii, on rystyskoholyönti.

- Joo, paljon on tekemistä, mutta eiköhän me saada sinun lyönnit hiottua kohdalleen. Lupaan antaa sinulle kunnon oppitunnin. (ainakin jos sänkyyn päädytään.) Joo, se olisi hyvä. Jälkiruoka tuli syödyksi, ja pyysin laskun. Maksettuani, ehdotin pientä kävelyä, läheisen harjoituskentän ohi. Täällä on meidän pari lupausta käynyt treenaamassa. Aika hieno kenttä, vaikka olisi kiva nähdä suuri arenakin. - No jonakin päivänä näetkin, Teen kaikkeni sen eteen, että menestyt, ja pääset tavoitteeseesi. Mutta en kyllä ihan heti uskalla luvata, pääsetkö Australian Open karsinnoista läpi, se raja kuitenkin on tosi kireä. Ranking pitää olla sadan paremmalla puolen. Mutta katsotaan. Lupaan yrittää kaikkeni. Jenna sanoi. Noin se huippu-urheilijan kuulukin sanoa. Totesin, ja vilkaisin kelloa. Nyt meidän on lähdettävä hoitamaan paperiasiat kuntoon, ja katsoa, mitä Hinanen tuumii sinusta.

- Et kai aio siirtää hommaa sille, Jenna kysyi, hiukan pelästyneenä. (tämä oli minulle ensimmäinen viite siitä että, tyttö tunsi jotakin minua kohtaan.) Ole huoleti, Hinanen ei ole ”Kikkeli miehiä” Hän on erikoistunut ”Poikiin” ei Tyttöihin. Siis onks se niinku homo. No ei, Kun tarkoitin että hän valmentaa mieluimmin miehiä, kun se sai muijaltansa viime treeneis selkäänsä. Ei uskalla pelaa naisten kanssa. Pelkää häviötä.
- Jenna alkoi hymyilemään. Silmät tuikkivat kivasti ja suu oli jälleen hienoisessa virneessä. Seksikäs narttu, ajattelin, kun kävellessämme, katselin, kuinka tuuli heilutteli, Jennan lyhyen pelimekon lievettä. (että osaakin olla pantavan näköinen, ajattelin.)

Alta näkyi vilaukselta, mustat pitsikoristeiset aluspöksyt. Minulla alkoi yhtäkkiä tulla boksereissani ahdasta, joten aloin keskustelemaan tulevasta sopimuksesta. Eli haluat todellakin liittyä meidän tiimiin, kysyin. Jenna vastasi, että, haluan, mikäli ehdot ovat kohdallaan.
- Toimistolla oli jo auditoriossa kaikki valmiina. Esittelen tässä ensin Himasen. Sanoppas päivää, meidän uudelle asiakkaalle. He tervehtivät. Niin, jos sallit, niin esittelen hiukan meidän toimintaa näiltä kalvoilta. Sanoin. Ja istutin Jennan eturiviin, jotta pystyin silmäilemään hänen ihanaa vartaloaan. (jos olisin ollut rohkeampi, olisin kellistänyt hänet siihen paikkaan.)

- Videotykki päälle, ja hommiin, tuumin. Mikäs tähän nyt on tullut, sanoin, kun ei aparaatti suostunut starttaamaan. Himanen perkele, oletkos sä viimeksi käyttänyt tätä. No en, hän vastasi. Sihteeri se on ollut varmasti. No oli miten vaan, meneppäs, nyt hakemaan hänet, että saadaan asiat hoidettua. Himanen meni. (sain uudelleen tilaisuuden silmäillä ihan rauhassa tyttöä.) - No tämä on aina välillä tämmöistä. Jenna vain hymyili, ja katseli kiinnostuneena minuun. Toivoin, ettei tyttö ole huomannut pullotusta, housujeni etumuksessa. Sihteeri ja Himanen saapuivat. No mikä täällä nyt on. Hän kysyi. No kun tykki ei lähde päälle. Sihteeri kävi koneen ja tykin kimppuun, ja tokaisi, ei ihme jos ei toimi, täältä on johto irti. Himanen Perkele, sä olet sittenkin sohlannut täällä taas. En ole, joku muu on nyt touhunnut. Sitä paitsi olin Frankfurtissa viime viikon.

- Ai niinhän se taisi ollakin, totesin. No kukas täällä on sit ollut, kun minä olin itse Lontoossa. No taisi jäädä multa, kun oli tuo masiina huollossa, tunnusti Sihteeri. No niin. Nyt toimii. Okei, myt jos saan pyytää, ylimääräiset pois. ja laitatko Himanen valot pois. (himmeässä valaistuksessa lievää seisokkiani ei ehkä huomata.) - Aloitin esityksen, mikä ei sinällään ollut kovinkaan erikoinen, kunhan lätisin omiani sieltä täältä, saadakseni katsella Jennaa. Tyttökin tuntui keskittävän katsetta enemmän minuun, kuin esitykseen. Hetken lätistyäni, päätin lopettaa esityksen tärkeimpiin pointteihin. - Sitten siirryimme paperiasioihin, eli itse sopimukseen. Tyttö kirjoitti sopimuksen, ja minä olin tyytyväinen, tylsältä tuntuva päivä ei sittenkään ollut niin tylsä. (varsinkin, kun silmänruokaa kävelee nenäni edessä, ja pirunmoinen panetuksen tunne palasi.)

- Okei huomenna sitten eka harjoitustreeni. Himanen, onko meillä ketään jota voisi käyttää harjoitusvastuksena.? No olisiko Mattilan Kaistu sopiva. Hm. Voisi olla. Kysy joutaako huomenna klo 10 harjoituskentälle, ja sano ettei juo liikaa urheilujuomaa, ettei oo taas pakki sekasi, ja istu vessassa puoltapäivää. Joo. Himanen lähti. Kahvia? No voisin ottaa puoli kupillista, Jenna sanoi. En yleinsä juo kahvia. Niinhän se. En minäkään kovin paljoa. - Maitoa, sokeria? Ei sokeria. Ok. Kannoin kahvin hänelle. Istuuduin viereen, ja hetkisen niitä näitä juteltuamme, kysyin. Missä asut. Että onko sulla pitkä matka kentälle. Mulla ei nyt ole just kämppää, kun olin Usassa melkein puolivuotta ja palasin vasta toissapäivänä. (Ei hitto, tähän saumaan on iskettävä.)

- No ei hätää. Meillä on yksi ihan kentän liepeillä oleva talo vapaana, jos haluat sellaisen. Joo sopiihan se, Jenna sanoi. Hotellihuone on niin pieni, ja ei voi rauhassa käydä treenaamassa. No niin, Mennäänpäs sitten, niin haetaan sun tavarat. Sihteeriltä otin avaimet. Lisäätkö sopimukseen, vielä, että tää talo vuokrataan tälle Neitoselle. Ja vuokra on sidottu tuohon muuhun sopimushintaan. - Eli meinaat että ilmaiseksi asuun. Etkä edes peri vuokraa. No, eipäs nyt aleta noin mustasukkaiseksi, heitin sihteerille, ja nikkasin silmää. (Sihteerin kanssa oltiin kerran pikkujouluissa, vähän "kahdestaan".) Jennaa alkoi homma naurattamaan. Kävelimme parkkipaikalle, missä oman autoni lisäksi oli firmamme paku. Saanko pyytää, Kyytiin armon neiti, sanoin ja avasin oven. Paku oli vanhahko chevrolet van. Mutta hyväkuntoinen.

- Ajoimme hotellille, Aulassa, sanoin portsarille, että haeppas Neidon tavarat kipin kapin huoneesta, kun maksan neidin laskun sillä välin. Ja jälleen tuo paljon puhuva ilme. Hämmentynyt, mutta silti niin määrätietoinen. (tyttö suorastaan tuntui sille, että voisi vaikka siinä alkaa petileikkeihin.) - Portsari sai tavarat roudattua autoon. joten annoin hänelle juomarahaa. Ja lähdimme Jennan kanssa katsomaan taloa. Se oli aika isohko omakotitalo. Huomeita oli ainakin viisi, ja saunakin löytyy. Kalustus on valmiina. Ja takkahuone, sekä uima-allaskin on.

- Tämä on ollut vähän niinku vip-vieraiden käytössä aina välillä, mutta nyt ne saa majoittua hotelliin. Autoin Jennan tavarat sisälle. Ja istuuduin kuluneelle sohvalle, pyyhkimään hikeä. (tämä treeni on raskaampaa, kuin seksi ajattelin.) Helteellä kolme helkkarin isoa matkalaukkua ja pelivehkeet. Jenna istui vastapäiselle nojatulille, ja katseli minua. Saanko kysyä, Hän aloitti. Miksi teet tämän kaiken minulle. Ai niin minkä, mietiskelin kunnes tajusin Tytön tarkoittavan, lounasta ja ilmaista taloa yms. - No haluan pitää huolta uudesta lupauksestani. Kuten sanoin aion omalta osalta pitää huolta siitä, että pääset tavoitteeseesi. Jenna katsahti minua syvälle silmiin, nousi ylös nojatuolista, ja tuli sohvani luo, ja antoi minulle kiihkeän ja intohimoisen suudelman. (tätä en osannut odottaa, mutta toivoin, ja hieman enemmänkin) - Huh, tuota hetkeä en varmaan saata unohtaa elämässäni. Koin jotakin mihin en ollut osannut varautua, Tyttö osaakin pelata. Erä kääntyi hänelle 6-0. Toivotettuani pikaiset päivän jatkot, ja muutakin ja lupasin tulla hakemaan hänet huomenna treeneihin puoli yhdeksän aikaan.

- Ilta sujui tylsissä merkeissä. En vain saanut tuota kuvankaunista tyttöä mielestäni, ja minua alkoi jo panettamaan. Kuitenkin hillitsin itseni. Soitin Sihteerille, ja kerroin että kaikki on järjestyksessä, ja kysyin, onko Himanen jo ilmoittanut huomisen harjoitusvastuksen tulosta. Sihteeri kertoi että kaikki on kunnossa. Ja älä unohda konferenssia, se on huomenna 5 aikaan ”Ravintola Satakielen” kabinetissa. Joo kuittasin.
- Laitoin puhelimen pois, ja avasin telkkarin. Sieltä ei tullut mitään katsomisen arvoista, joten laitoin sen kiinni. Menin nukkumaan, mutta unta en saanut, sillä tuo Kuvankaunis Tyttö pyöri taas päässäni. Ei helkkari, ajattelin. Miten tästä nyt selviän. Lupasinhan tytölle, ettei ”Meillä ole Kikkeli miehiä”, mitä siitä nyt tulisi, jos itse ensimmäisenä rikon lupauksen…

- Uni tuli viiveellä, joten aamulla olin hiukan väsynyt. No niin, kuppi kahvia ja tuoremehua naamaan, sitten kevyt hölkkälenkki, ja kevyt aamiainen, sitten pitää vaatteet katsella, ja käydä suihkussa, sitten onkin jo treenin aika. - Kello oli melkein kahdeksan, kun tulin suihkusta. Kun sain aamutoimet tehtyä, lähdin Tyttöä hakemaan, Mielessäni mietin, toivottavasti tämä kaikki ei ole vain unta, joka vielä jää toteutumatta. No kaikki kuitenkin meni hyvin. - Pukuhuoneessa vaihdoin pelivermeet päälle, ja menin kentälle. Tyttö tulikin jo kohta. Himanen ja Harjoitusvastus saapuivat tavan mukaan myöhässä. Hei te olette myöhässä, huikkasin Himaselle. Tiedetään, toi luuseri on taas litkiny jotakin laksatiiviä, kun istunut koko aamun kuralla.

- Jaahas, onkos sitä tullut juotua tas urheilujuomaa liikaa vai? En oo juonut. Mattilan Kaistu sanoi. Eilen otin pari pilsuu, kun käytiin kaverin kanssa pizalla. Mitä helvettiä, oletkos nyt ihan tosissas, juopottelet, vaikka pitäis treenaa. Himanen, mitäs tämä nyt on. En mä sitä käskeny juopotteleen. Joo et, muta sun piti katsoo ton tomppelin perään. No mä olen sille sanonut kyllä säännöt, mutta ei se oikein usko mua.
- Noniin Mattila, tämä on sitten viimeinen varoitus, seuraavasta kerrasta sitten lähdet etsimään muualta valmentajaa. Onko tämä nyt selvä. Joo, mä lupaan. Okei sitten, painu pukemaan, mä lämmittelen sun vastuksen. Himanen onko meille juomat varattu. Ja tytölle hieroja illaksi? No en mä mikään sihteeri ole. Et, mutta nyt hoidat tän ja vähän sassiin. (Perkele, kaikki täytyis varmaan hoitaa itse, kun alaiset sössii.)

- Aloitimme lämmittelyn, kevyillä pallottelulla, ja pelattiin muutama löysä syöttö. Tyttö tuntui saavan hyvin pallot sisään alakierteellä. Yläpalloissa, hän jäi jokseenkin vähän lyhyeksi. Ja lentolyönneissä olisi toivomisen varaa. noin 5 minuutin pallottelun jälkeen Mattila suvaitsi saapua kentälle.
- No niin, sanoin, aloittakaa sitten, mä toimin tuomarina. Peli alkoi, mutta lopputulos oli kammottava, Mattila heitti heti slipat, eli lenti nokalleen, kun yritti venyä ensimmäiseen kunnon lentolyöntiin. No onneksi se oli vain yksi lyönti. Tilanne 15-0. Toinen pallo karkasi Mattilalta verkkoon, ja hän teki kaksoisvirheen. 30-0. Kolmas syöttö kirposi mailan kehyksestä, ja meni sivurajasta leveäksi.

- Tilanne 40-0. Koita nyt mattila Ryhdistäytyä. Et kai aio tytön pestä heti ensimmäisessä syötössä itseäsi. No niin jatketaan. Mattila syötti kelvollisen ykkösen, mikä oli vähältä olla ässä. Mutta tyttö sai himpun verran mailan kärkeä väliin, joten pallo päätyi verkkoon.
- Tilanne 40-15. Seuraavan syötön jälkeinen palautus oli Mattilalta niin löysä, että tyttö pääsi nousemaan helposti verkolle, ja teki komean stopparin, mihin Mattila ei enää ehtinyt, ja kompuroi melkein nokalleen, yrittäessään syöksyä palloon. Erä piste tytölle, kokonaistilanne
erässä 1-0.

- Puoltenvaihto, Mattila alkoi pidellä mahaansa, ja uikuttaa. Mikä on? Mahaan sattuu. Täytyy varmaan mennä vessaan. No ala painua sitten. Perkele, miten nämä nykyiset pelaajat osaa olla velttoja kuin räkä. Ei olisi tullut kuuloonkaan silloin kun olin Andre Agassin tiimissä. No niin Mattila on pois pelistä, kokeillaanko lämmittelyksi pelata, kun sillä voi kestää. - Himanen käy sä katsomassa tota Mattilaa, että tartteeko se viedä lekuriin. Pelattiin lämmittelyksi, ja yllätys oli melkoinen, täytyy sanoa, vähällä oli etten saanut tuolta tytöltä selkääni, Pelisilmää on, vähän hiomista rystyissä kuitenkin on, poikkikentän cross lyönti sujui kun salama, hyvä että ehdin palauttamaan sen.

- Himanen palasi, ja kertoi, ettei Mattilasta ole nyt pelimieheksi, se istuu paskalla, ja uikuttaa. Maha kuralla. No vie sille suolaliuosta, ja hoida se lekuriin, mä vielä pelaan pari pistettä, ja vien Tytön asunnolleen. - Pidetäänkö pieni tauko? Joo, sopii, mulla on jano. No ota tästä, ja ojensin Jennalle pullon urheilujuomaa. Tämä on mun oma sekoitus, sekä palauttava, että voimaa tuova, ja auttaa lihaskramppeihin. Tässä on muutama luontainen kasvi uutetta, ja ihan perinteistä urheilujuomaa. - Tämä on Andre Agassin suosikki, sille sen kehitin aikoinaan. No niin jatketaanko? Joo, Jenna sanoi, ja käveli takakentälle. Aloitin syötön, mikä oli vähällä mennä pitkäksi, sillä katselin Jennaa, kun hän loikki kuin jänis kentällä, ja palautteli parhaansa mukaan pallojani. Jälleen kerran alkoi hormonit hyrrätä, ja testosteroni valtasi sonnin.

- No yritin keskittyä pellin, ja sain kämmeneni keskelle sivurajaa. Seuraava putosi keskelle kakkosruutua, kolmas meni melkein takarajaan, ja kohtalokas liukastuminen. Jenna liukastui, ja kaatui. Huuto oli karmea. No, kävikö pahasti, riensin toiselle puolen kenttää. Jalka meni. Otahan tukea, mennään katsomaan tuohon penkille. - Jenna nilkutti penkille, tukemanani. Oli alkanut tihuttaa hivenen vettä, ja kentän pinta alkoi hiljalleen olemaan liukas. Nilkka on vain venähtänyt, ei tämä ole kovin paha. Mutta tarvitsee kylmäkääreen ja siteen. Minä kannan sinut pukusuojalle. Siellä on ensiapulaukku. (Tyttö sylissäni, en tiennyt mihin olisin silmäni laittanut, ja varmaan hänkin tunsi seisokkini verkkareideni läpi.)

- Pukuhuoneeseen päästyämme, havaitsin vieläkin vessasta nousevan hentoisen paskan käryn, joten päätin, että mennään tänne tyttöjen puolelle, täällä ei haise paska. Ja kaivoin ensiapu laukusta kylmäpussi pakkauksen, ja siteen. Tämä on pari päivää kipeenä, ja sitten sun pitää tehdä kevyitä venytyksiä. Käyt salilla, mutta vältä juoksemista pari päivää. Otat illalla särkylääkkeen, mikäli ei ala helpottaa.
- Joo, Mä en oikein tiedä miten tämä nyt näin alkoi. Jenna alkoi sopertamaan. Älähän nyt. Koitin lohduttaa. Tyttö purskahti itkuun. Älähän nyt, tämä oli vain tämmöinen lämmittely harjoitus. Ei tämä mitään vakavaa ole. Pelasit ihan hyvin. Mutta kun mä en pystynyt kunnon palautuksiin.

- Rauhoituhan nyt. Yritin lohduttaa, ja tyttö painoi itkuiset kasvonsa syliini. Silittelin vaaleita hiuksia, mitkä nyt oli poninhännällä. Ihan rauhassa vaan. Kaikki järjestyy. Tyttö nyyhkytti edelleen. Kaikki on pilalla. Ei musta ole vastusta edes eläkeläisvaarille. Höpön, höpön. Hyvin sä pelasit. No niin, annahan kun laitan tämän kylmäpussin nilkkaasi, niin eiköhän kipu hellitä. - Odottele täällä, käyn hakemassa meidän varusteet, ja vien sinut sitten asunnolle, soitat mulle illalla, jos kipu jatkuu, voin puuduttaa sen. Se kyllä ei vaikuta kun 4-5 tuntia. Mä en halua olla yksin, mua pelottaa. Äläs nyt, ei ole pelättävää, kyllä se jalka kuntoon tulee. Mä en halua nyt olla yksin. Tulisitko mun kanssani.

- No mulla on kyllä palaveri 5 aikaan. Odotatpas hetki, kun haen tavarat, soitan sitten yhden puhelun, eiköhän asiat selviä. Tavarat haettuani Soitin Himaselle, No mitenkäs Mattila. No lekuri kehu, et sillä on mahassa joku pöpö, olisko ruokamyrkytys, ottivat paskanäytteen, voi olla strptokokki, tai salmonella. Mutta varma on se ettei Mattila pelaa viikkoon. No sama vika täällä. No, ei kai se narttu pätkinyt sua niin pahasti ettet pysty pelaamaan. Ei kun kävi haaveri, tyttö liukastui ja nilkka meni. Se vaatii nyt hoitoa, Mut voisitko mennä mun sijaan edustamaan tänään ravintola, Satakielen kabinettiin, se on viideltä. Soita sihteerille, mulla kohta loppuu akku. Nähdään huomenna töissä, sit. mutta et sitten lupaa mahdottomia, etkä ala ryypätä. Morjes.

- No palasin pukuhuoneeseen, ja tyttö istui yhä penkillä pidellen kipeää nilkkaa, ja kyyneleet kimmelsivät pehmeillä kauniilla poskilla. (se jotenkin kiihoitti, vaikka samalla harmitti tytön puolesta.) Pyyhin kämmenellä kyyneleitä, Ei hätää, kaikki on hyvin. Laitetaan tosta vähän kylmenpi uus kääre, ja sitten vien sinut asunnolle. Älä jätä mua nyt yksin, Tyttö pyyteli yhä. No en, vastasin. Sain sovittua, että Himanen hoitaa sen palaverin. Ja kännykkä on kiinni, joten Uhraan tämän loppupäivän ja illan sinulle. Jenna piristyi hieman, kun kuuli minun jäävän hänen seurakseen. (Mitähän tästäkin tulee, ajattelin.) - Päästiin talolle, ja kannoin tytön sisälle, Ihan kuin hääyönä, Hihitti tyttö. Niin, paitsi ettei me olla naimisissa. Mikä estää, Heitti tyttö viekkaasti. Äläs nyt, mä olen sulle liian vanha. Kohta on 30 mittarissa.

- No ei se mua haittaa Tyttö sanoi. No, ajattelin. Onkos tässä joku koira haudattuna. Kuule, oletko nyt tosissas, ei tämä nyt ihan näin pidä mennä. Eihän me edes tunneta kunnolla. Joo, mutta kuuma rakkaus ei tunne rajoja, Tyttö sanoi. Mä haluan sinut. Siitä lähtien kun näin sinut ensikerran, en ole voinut ajatella muuta kuin sinua. Jaa, niin minulla on ollut samanlaisia oireita. Mahtaako siihen olla jotakin lääkettä.
- Tuskin on, Tyttö sanoi, ja vaikka olis, en halua. Tahdon vain olla kanssasi. No entäs sinun haaveesi, ja pelisi yms. Ne ei haittaa, kun valmennat minua, saan olla aina ähelläsi, ja tuntea tukesi. Okei ajattelen asiaa. Sanoin. Asetin tytön sohvalle istumaan. Hain tavarat autosta, ja tulin sisälle. No mites olis jos keitän hiukan teetä. Se piristää sydänsuruja, ja auttaa kipuihinkin.

- No käy se, Jenna sanoi. Pystytkö astumaan yhtään jalalla? ehkä vähän, mutta sattuu. No laitetaan siihen puudutus ja teippi, sitten voit yrittää rentoutua hetken. Onko sulla mitään särkylääkettä. On mulla buranaa, joskus otan kuukautiskipuihin. - Se on oikein hyvää, sanoin, ja menin keittämään teetä. Sihteeri oli huolehtinut edellisistä vip vieraista, joten tiesin että kaapissa on teetä. Ja satuin vielä löytämään hunajaakin. - Tee oli valmista, vein ne olohuoneeseen, ja sitten hoidin Jennan nilkkaa, mikä olikin hieman turvonnut. Kylmä on selvästi vähentänyt turvotusta, sekä poistanut kipuja. Juohan nyt teetä, se piristää, ja auttaa tähän jalkaankin. Puudutin sen spraylla ja laitoin teipin. Onko nyt parempi?

- Vähän joo. Istuuduin sohvalle Jennan viereen, joka käpertyi kylkeeni kiinni, ja takertui minuun, kuin hukkuva pelastusrenkaaseen. (Tyttö taitaa olla tosissaan ihastunut, tuumin, eikä minulla ollut mitään sitä vastaan.) Nyt en voinut itsekkään enää peitellä himojani, kun tyttö kerran antoi näin selvän vihjeen omasta kiimastaan. - Suutelin häntä poskelle, ja kaulalle, hyväilin korvaa, ja silittelin hiuksia. Tyttö nousi istumaan, ja suuteli minua niin kiihkeästi kuin vain kiimainen nainen voi, joka yrittää hillitä halujaan syöksyä heti itse asiaan.

- Suudelmat ja halaukset polttivat kuin tuli, Jennan käsi hivuttautui verkkareideni sisään, etsien se löysikin jo puolikovan kullini, ja alkoi hieromaan sitä. ”Pikkuveli” heräsi oitis eloon, ja oli rynnätä heti toteuttamaan toimensa, hillitsin halun kiskoa tyttö irti ja survoa kyrpä heti sisään.
- Hetkisen vielä kiusoitellen toisiamme suudellen ja hyväillen, aloimme riisumaan toinen toistamme. Lopuksi olimme kumpikin ilkosillaan. Nostin Jennan varovasti selälleen sohvalle, ja aloin nuolemaan hänen ihanan ajeltua pilluaan. Nuolin imin, välillä klitorista kielellä leikkien. Äänekäs huokailu alkoi vähitellen täyttää huonetta. Hieroin välillä hellästi sormella klitorista, samalla kun imin sitä. runkkasin kielellä ja sormella Jennan pillua. Tyttö oli nautinnon taivaassa, hetkisen vielä jatkettuani sai hän räjähtävän orgasmin. Vartalo tärisi ja nytki, näykin hellästi klitorista, samalla hetken vielä sormetin häntä.

- Nousin ylemmäs suutelin ihanan terhakoita rintoja, nuolin ja imin niitä, hieroin kädellä. Siirryin kaulalle, ja annoin himokkaan suudelman. Tytön silmät olivat kiinni ja huokaukset olivat valloittavat. Hetkisen vielä kiusoiteltuani, otin tytön syliini, ja kannoin hänet makuuhuoneeseen. Silmät olivat edelleen kiinni, ja kädet puristuivat kaulani ympäri. Laskin hänet sängylle. Suutelin pitkään suulle, ja tunsin kädet, jotka ottivat kiinni puoli jäykästä kullistani, ja alkoivat hiljalleen, mutta määrätietoisesti runkata sitä. Tyttö taisi sittenkin lukea ajatukseni, ei pelkkää lämmittelyä, vaan todellinen pelisessio. - Jenna otti kullini kokonaan suuhunsa, ja imi sitä. Se oli satumaisen ihanaa. Olin vähällä jo tulla hänen samettiseen suuhunsa. Hetkisen vielä, ja ajatus melkein hätkähdytti minut, mitä helvettiä olenkaan tekemässä.

- ”Haluan sinut minun sisälleni” Ei hitto, ei tässä ihan näin pitänyt käydä. Mutta minkäs voit, kun kiimainen nainen käy kimppuun. Venähtäneestä nilkastaan huolimatta, Jenna työnsi minut sängylle selälleen, ja kävi istumaan päälleni, sovitti määrätietoisesti kullini pilluunsa, ja aloitti kiihkeän ratsastuksen. Pillu tuntui aluksi todella tiukalta, mutta hetkisen päästä se löystyi ja tuntui todella hyvältä. Orgasmit toisensa jälkeen seurasivat, kun tyttö pisti parastaan, ja ratsasti villisti. - Huohotus ja nautinnon huokaukset kaikuivat niukasti kalustetussa makuuhuoneessa. Hetkisen kuluttua tyttö lysähti päälleni, kuin voimat olisivat loppuneet, vaan mitä vielä, hän suuteli kiihkeästi ja tunsin kovan tykytyksen munassani, kohta lentää mällit. Käänsin Jennan selin makuulle sänkyyn, ja nostin hänen jalkansa olkapäilleni, ja tungin koko kullini hänen niin ihanan imevään pilluunsa, ja aloitin panemaan sen mitä pystyin. - Hiki alkoi virrata, mutta ajattelin, kestän kuin mies, tätä erää ei voi hävitä. Jennan ilmeet olivat mitä nautinnollisemmat. Katselin suloista tyttöä, kuin enkeli suoraan taivaasta. Nyt lähti viimeisetkin voiman rippeet kehiin, ja kiihdytin kuin loppusuoralla, ja laukesin tytön ihanaan pilluun. Hengästyneen hikisenä kellahdin tytön viereen sängylle. Suikkasin suukon, ja kuiskasin olet hyvä valmennettava. Sinä olet hyvä valmentaja, tyttö sanoi. Katselimme toisiamme vielä hetkisen, kunnes nukahdimme molemmat voipuneina vierekkäin…

- Heräsin siihen kun puhelin soi, mitä helvettiä, ajattelin, mitähän kello on. Vastasin haloo. No Himanen täällä, missä pirussa olet, kun et ole kotona. No mitä sen väliä, nythän on ehtoo. Joo, mutta olis asiaa, ja saunakin olisi tarpeen. No, tytöllä on vähän sydänsuruja, joten jäin lohduttamaan. Ai sä olet siellä. No, kuules nyt Himanen, ei tässä ole yhtään mitään, millaisena valmentajana minua oikein pidät. No oli mitä oli. Lyhyesti neuvottelu meni ihan hyvin. Saatiin hyvä soppari. Nyt olisi juhlimisen paikka, kun Mattilakin on lasareetissa, ja sun valmennettavalla on nilkka kipeä.

- Okei mutta ei sitten viinoja, makkaraa voitais paistaa ja saunoa. Laitan sen lämpiämään, ota sihteeri mukaan, olis hiukan sopimusasioissa hiomista. Ja sano että ottaa Mattilan paperit mukaan. No se sopi Himaselle. Lopetin puhelun. Menin makuuhuoneeseen, ja näytti että tyttö olisi täydessä unessa. Suutelin häntä lämpimästi ja tyttö havahtuikin. Mitä kello mahtaa olla. 7 ehtoolla. Saadaan vieraita. Ikävä kyllä tämä on ainut paikka missä vietetään vip-tilaisuuksia. - Olen lähdössä laittamaan saunan päälle. Siistiydy sinäkin vähän, mutta et sitten kerro Himaselle ja sihteerille mitään, muuten voipi olla asiat solmussa. Joo en sano mitään, Jenna sanoi, ja lisäsi käyn pikaisesti suihkussa. Kestääkö jalkasi? Joo kyllä se, on se vielä kipeä, mutta pystyn varovasti kävelemään sillä.

- Himanen ja sihteeri saapuivatkin pikapuoliin, menkää takkahuoneeseen odottelemaan, pitää katsoo kuinka uus lupaus jaksaa. Vai semmoista peliä, Himanen aloitti. Kuules nyt, meidän suhde on pelkästään ammatillinen. Sihteerikin alkoi epäilemään, että jotakin on tekeillä. No niin, Himanen teehän tulta takkaan, ja Sinä, Sihteerini, laittaisitko vähän jotakin juotavaa, käytte sitten naiset ensin saunassa, sit me miehet. Okei, sihteeri sanoi, ja lampsi kohden keittiötä. - No Himanen, mites sielä palaverissa meni. Puhuit jotakin sopparista. Joo, saatiin konsultointi apua, ja ulkomaalaisvahvistus valmennusportaaseen, sopuehdoilla. No mitäs kuule, me tehtäis ton Mattilan kanssa. Se kun on viimeaikoina alkanut läträämään, ei semmoinen touhu sovi huippu-urheilijalle. Nyt mitään Nykäsen Mattia tässä valmenneta.

- Himanen oli miettiväisen näköinen, ja totesi, kai sille pitää antaa varoitus. Ellei lopeta, roudataan hoitoon, ja hoidon jälkeen viimeistään ellei lopeta, monoo. No joo, mutta onkos meillä varaa kustantaa sen hoitoja. - No tiedä sitten, eihän se edes kelvannut Wimbledonin karsintoihinkaan. Niin, jätkä on kuin velttoa räkää. Olisiko se sitten kunnon nuhtelut ja pistää vannomaan, että noudattaa treeniohjelmaa, ellei niin on lopullisesti potkut. Niin se kai lienee parasta. - No mä käyn nyt katsomassa, olisiko Jenna jo valmistautunut illanviettoon. Samassa sihteeri paukkaa sisään, ja toteaa, Mattila soitti lasareetista, sillä on umpisuolen tulehdus, ja streptokokki bakteeri. Perhana, sekin vielä. No se taitaa olla sen uran loppu meidän tiimissä. Joo, olin sitä ehdottamassa kanssa, se jätkä on viimeaikoina alkanut käyttäytymään todella röyhkeästi, ei noudata mitään aikatauluja, eikä treeniohjelmaakaan. Joo se me tiedetään, Himanen puuttui puheeseen. Ollaan kans tuumittu, et potkut voi sille antaa. Katsotaan nyt meneekö se tulehdus kuinka pian ohi, ja bakteeritulehdus.

- Lähdin katsomaan Jennaa, Tällä välin hän olikin sonnustautunut kauniiseen mekkoon, mikä ei ollut yhtään sen peittävämpi kuin tennis-asukaan. Katsellessani häntä, en voinut muuta kuin huokaista, näky oli niin kiihottava, että minulla alkoi seisomaan, onneksi se ei näkynyt löysien verkkareiden alta. - Ollaankos täällä valmiita, kysyin. Joo, vastaus kuului, ja tyttö takertui kiinni käsivarteeni, ja antoi poskelleni intohimoisen suudelman. Mitä sä nyt. Mä haluan uusinta ottelun, jäi edellinen senverta lyhyeksi. Niin mikä uusinta. Jaa niin makuuhuoneessako? Just se ottelu, tyttö sanoi. Nyt sun on kyllä maltettava mielesi vielä jonkin aikaa, sillä meillä on nyt juhlat, uuden sopimuksen kunniaksi, ja sen kunniaksi että kohta päästään Mattilasta eroon. Tarkoituksena oli että te tytöt käytte ensin saunassa, ja sitten me miehet.

- Mutta otat ton nilkan kanssa varovasti, ettei sinuakin tarvitse viedä lasareettiin. Yritetään, Jenna vastasi, pilke silmäkulmassa, ja tarttui terhakoin sormin yhä tiukemmin käsivarteeni kiinni. Et sä kuule voi näin esiintyä, nuo epäilevät jo, että on jotakin. Tulee pian muiden kanssa nokka pokkaa. Ja ei tuu, tyttö sanoi tomerana. Mä aion sanoo muille ihan suoraan, että sä olet nyt minun. Voi sun kanssasi, no puhutaan siitä sitten myöhemmin, mutta muut jo odottaa joten mennäänkö?. Joo, mennään vaan. - Takkahuoneessa, oli menossa toisenlaiset neuvottelut, sihteeri väitteli jostakin Himasen kanssa. Mikäs täällä nyt on meneillään, sanoin kun saavuin paikalle. Mattilasta. Tuo ei halua sitä pois, sihteeri selosti. Mehän sovittiin, ettei siitä puhuta vielä. Vasta kun se on toipunut.

- Niin ja olen kuullut muutakin, sanoi sihteeri. No mitä, olet kuullut. No, että Mattila olisi Homo. Ja että se olisi maannut Himasen kanssa. Ei kai nyt sentään, epäilin, mutta totuus olikin tullut ilmi, Himanen meni punaiseksi, ja alkoi änkyttää. Jaahas, vai tämmöistä peliä. Jätkällä siis perse kipeenä. Eikö me olla sovittu, ettei työhommissa ”Kikkeli leikkejä” - No mutta, alkoi Himanen, en voinut sille, mitään, se vietteli mut, ihan tosi. Me muut puskahdettiin nauruun, no helvetti, antakaa sitten potkut. Rauhoitu nyt Himanen. Ole mikä vaan, kun hoidat työsi kunnolla. Ja sihteeri, ei kai sullakin ole mitään yllätyksiä. On, uusi ulkomaalainen valmentaja on kosinut minua, ja me mennään kihloihin. No johan nyt. Kai munkin pitää tunnustaa, uusi lupaukseni, on nyt minun tuleva vaimoni. Muilta loksahti suut auki. Ei olisi susta uskonut. Himanen ja sihteeri sanoivat. Te aloitte ensin, heitin vastaan. Tasapeliin päättyi tämäkin homma…

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia