Olimme olleet työkaverini Terhin kanssa n. 10 vuotta läheiset kumppanit, ilman mitään seurustelua mutta jaoimme usein elämämme ilot ja surut, kemiat kun sopi yhteen ja olemme molemmat kovia juttelemaan. Kerran Terhi tuli työhuoneeseeni ja kysyi onko aikaa jutella? Minä sain just jutun faxattua joten olin vapaa. Terhi sanoi, nyt en ole työ asioissa vaan minulla on ongelma ja sinä ehkä voit auttaa. Hän oli jo pitkään ollut "huonossa"suhteessa avomiehensä kanssa, olin joskus ollut jutuissa Terhin kanssa hänen suhteensa ongelmista jotka olivat nyt saaneet käänteen josta ei voi enää jatkaa. Terhi sanoi että hänen puolisonsa hakkaa häntä lähes joka ilta, ja heidän otto tyttärensä vaikka aikuinen onkin pelkää "isäänsä"!! Terhi muuten oli saanut adoptiotyttären jo ensimmäisen miehensä kanssa 19-vuotta sitten. Kysyin oletko ottanut yhteyden viranomaisiin?

Terhi sanoi pelkäävänsä liikaa avomiestään joka oli uhannut jopa kurittaa tytärtä jos Terhi kertoo asioistaan viranomaisille. Sanoin Terhille että minulla on tilava talo, jossa riittää tarvittaessa "suojaa"myös hänelle ja tyttärelleen. Siltä istumalta Terhi päätti että hän ja tyttärensä keräävät tavaransa ja tulevat luokseni (Suojaan). Kaikki tapahtui äkkiä, ja tuli jo mieleeni että onkohan kaikki nyt viisasta kun hetken mielijohteesta ehdotin Terhille muuttoa. Samana iltana Terhi oli sanonut avopuolisolleen että nyt on mitta täynnä ja he lähtevät pois jatkuvan väkivallan orjuudesta. Avomies oli ihmekyllä ollut tyyni ja sanonut, mulla onkin jo pitkään ollut oikea nainen kainalossa aina kun olen "kylillä"käynyt. Siis antakaa heittää heti ulos, asunto on minun vuokraamani joten en estä kahden riesan häipymistä! Terhi ja Satu keräsivät välttämättömät tavarat mukaansa ja niin oli se avo, lue umpiliitto ohi. Terhi tuli tyttärensä kanssa talolleni ja autoin kantamaan ne viisi matkalaukkua sisään mitkä heillä oli muuttokuormanaan.

Olen eronnut yli kymmenen vuotta sitten ja asunut yksinäni siitä lähtien, joten oli aika outoa kun taloon saatiin taas väkeä. En ollut alkanut uutta vakituista suhdetta kun kaksi uutta "yritystä" oli mennyt päin seiniä. Terhi hoiti asiansa ex-miehensä kanssa selviksi, ja nyt saimme rauhassa totutella uuteen tilanteeseen. Hänen tyttärensä oli aluksi melko ujo ja pelokas, kun oli kai saanut kärsiä jatkuvasta pelosta. Aika kului ja totuttiin kaikki toisiimme ja elimme kuin perhe, tosin sillä erolla että meillä oli selkeät rajat, Terhi ja Satu asuivat kahdestaan yläkerrassa, ja minä alhaalla. Äkkinäisestä ja varmaan oudostakin järjestelystämme voitte olla mitä mieltä haluatte, me olimme tyytyväisiä.

Satu aloitti syksyllä ammattikorkeassa opinnot ja kyllähän hän koulussa oli saanut kuulla joskus ilkeitä kuiskutteluja, toi on se isätön pentu joka kuulemma on ollut aina pelkkä heittoriepu elämässään. Kun saimme tietää Terhin kanssa noista asioista, otimme yhteyttä koulun rehtoriin ja hän jämptinä naisena otti ohjat käsiinsä ja kiusaaminen loppui kuin veitsellä leikattuna, nyt Satu sai rauhassa käydä koulua, ja tulokset osoittivat että elämä hymyili. Töissämme tiedettiin meidän Terhin kanssa asuvan yhdessä ja kukaan ei sen kummemmin siitä nostanut kissaa pöydälle. Elimme ja olimme siis "uusioperhe", mutta mitään seksuaalista kontaktia ei meillä Terhin eikä Sadun kanssa ollut. No siinä taas vapaa ihmetys aihe, mutta niin se vaan sujui usean kuukauden ajan. Kerran jäin kahden päivän ylityö vapaalle ja otin univelkaani takaisin nukkumalla pitkälle aamupäivään, Terhi oli mennyt töihin ja satu kouluun, tai niin luulin.

Olin boxereissani kun astelin suihkuun ja nautin vapaudesta, kun olin puhdas kuin "pulmunen" menin aamiaiselle keittiöön, hieman hätkähdin kun Terhi olikin tullut kotiin ja oli myös keittiössä. Kysyin Terhiltä miksi olet tähän aikaan kotona, ja hän sanoi että oli jotenkin vaan tuntunut, että nyt hän ottaa myös vapaata kun elämä oli asettunut raiteilleen. Olin vain kylpytakki päälläni, ja kun sanoin Terhille että käyn pukeutumassa ennen "aamupalaa", hän sanoi älä suotta, ota rennosti ja käy pöytään minä keitän teetä ja teen leipiä. Näinhän siinä sitten syötiin ja juotiin, Terhi aloitti sanomalla miten kiitollisia he ovat Sadun kanssa kun saivat tulla luokseni asumaan. Samalla Terhi kertoi olevansa hyvillään kun olen antanut heidän tottua uuteen elämäänsä ilman väkivaltaa, johon en osannut muuta vastata kuin, olit rohkea ja viisas kun otit sen elämäsi kurjuuden esiin silloin aikanaan. No juteltiin niitä näitä ja Terhi oli vähän punakka poskiltaan kun hän sanoi, oletko sinä kyllästynyt naisiin kun et ole kertaakaan millään tavalla osoittanut olevasi kiinnostunut "siinämielessä" hänestä!! Vastasin että kun sen suoraan sanoit, olen kyllä monesti ennen yhteisasumistamme salaa haaveillut sinusta, mutta nyt en ole halunnut sinun tulla häirityksi millään tavalla kun olet saanut varmaan aivan liikaa ahdistelua ex suhteessasi.

Terhi tuli viereeni ja tarttui käteeni laittaen sen jalkojensa väliin sanoen: Nyt tunnet miten minä haaveilen sinusta, hän oli aivan märkä ja kun hivelin hänen reisiensä sisäpintaa ja sormellani pikkuhousujen suojaamaa klitorista, sanoin, en halua olla mikään hyväksikäyttäjä, mihin Terhi ei edes vastannut vaan otti kalustani kiinni ja hyväili sitä saaden sen paisumaan täyteen erektioon, avasin terhin hameen sivuvetarin ja hän astui ulos hameestaan, mikä ihana näky valkoiset tangat ja valkoiset stayup sukat, hän avasi paitansa ja kyllä näkymät olivat kuin unelmien paratiisista. Valkoiset pitsikoristellut rintaliivit jotka olivat juuri ja juuri mitoiltaan riittävät rintojen suojaksi, Terhi avasi kylpytakkini ja istui syliini, suutelimme ja hyväilimme toisiamme ja kun hän hieman nousi ja raotti pikkuhousunsa haarustaa hän sananmukaisesti istui kaluuni, suutelumme oli villiä ja kiima täytti keittiön, Terhi nosti ja laski itseään tukeutuen käsillään olkapäilleni, hän katsoi silmiini ja huudahti RAKAS, samassa hänen pillunsa puristui kovasti kullini ympärille ja sitten hän kuin "lauloi" saaden orgasmin.

En ollut ihmeekseni lauennut vaan olin täysin iskukykyinen jatkamaan, nostin Terhiä hieman ja kuului maiskahdus kun kova kullini tuli ulos hänen ihanasta pillustaan. Käänsin hänet pöytää vasten ja hän nojasi eteenpäin tarjoten rehevän seksikkään pyllynsä valmiiksi , vedin pikkuhousuja sivuun ja märkä iso-häpyhuulinen pillu odotti kulliani, ohjasin kullini sisään ja samalla hivelin klitorista saaden Terhin huohottamaan raskaasti, hän puski vastaan kiihkeästi kun työnsin kulliani hänen pillunsa, hän huudahti Rauno työnnä vielä tulen kohta uudestaan, olin villinä kiimasta ja painelin minkä lantiosta irti sain kunnes kullini ryöppysi spermaa Terhin pilluun, hän oli saanut sormen ja kullin yhteistyöllä itsensä lähes huippuun ja kiljahtaen laukesi pillun puristaessa kullistani kaiken irti. Olimme pitkään sisäkkäin ja kullini viimein kutistuessaan lurpsahti ulos Terhistä, spermaa alkoi valumaan pikin Terhin kauniita reisiä ja kyllä minunkin reiteni olivat spermalaikuilla jotka valuivat hiljaa alaspäin. Terhi nousi pöydän päältä ja sanoi:Rauno sinä olet tehnyt hyvää, olen onnellinen ja rakastunut sinuun, pistin käteni Terhin poskille suutelimme ja sanoin myös rakastavani häntä. Menimme makuuhuoneeseeni ja sanoin Terhille, olet kaunis ja seksikäs nainen. Terhi on rehevä, ei lihava vaan kaunis leveä muodokas lantio ja suuret kiinteät rinnat, kapea uuma ja mitkä sääret, kasvot sirot ja kauniit. Olimme sängynreunalla ja aloin riisua Terhin rintaliivejä, sieltä tuli esiin kauniit rinnat pystyt nännit jotka odottivat hyväilyjä, pikkuhousut saivat nyt jäädä pitämään spermoja sisällään, no ihan märäthän ne pikkarit oli joten kyllä ne olivat sperman kyllästämät ja tietysti Terhin pillun "nektarin".

Menin makuulle ja pyysin Terhin päälleni makaamaan niin että pääsin esteettä nuolemaan pillua ja sormella avustaen klitorista hiljaa hivellen, Terhi hyväili kulliani ja sanoi, ihanan suuri kulli kuin minulle tehty, hänen lantionsa työntyi rytmikkäästi kohti kieltäni joka välillä kiusoitteli klitorista välillä spermaista pillua, kun otin klitoriksen hellään imuun nuollen samalla sitä kielenkärjellä varovasti ja samalla sormella etsien Terhin pillun herkintä kohtaa Hän tuli aivan villiksi huudahtaen:Rauno Jatka, tekee niin hyvää, annoin Terhille kaiken hellyyteni kielen ja sormien avulla ja niinhän Terhi pomppi orgasmin vavisuttaessa hänen kehoaan, hän oli jo kierähtämäisillään pois kieleni ulottuvilta, kun kaksin käsin lantiosta melko voimakkaasti kiinnipitäen jatkoin klitoriksen ja pillun nuolentaa, hän ulisi ja vikisi:En kestä enempää olen niin täysin tyydytetty, en ole koskaan kokenut tällaista ihanaa rakastelua. Rauno olet parasta mitä nainen voi saada, hän kääntyi ja tuli vereeni kietoutuen minuun, ja silittäen rintakarvojani ja nukahti.

Olin myös itse nukahtanut, kun heräsin iloiseen huuteluun, äiti oletko kotona? Satu oli tullut koulusta ja huomannut äitinsä auton pihalla, ja siksi huhuili Terhiä. Terhi heräsi myös ja huusi:Satu kulta äiti on Raunon huoneessa ja tulemme kohta. Minulla oli nenäliina paketti yöpöydällä ja siistimme toisiamme minkä siinä tilanteessa pystyimme. Pukeuduimme ja menimme Sadun luokse joka oli tietysti ottanutkin kokispullon jääkaapista ja kaatanut ison lasin puolilleen. Hän katsoi meitä vähän hämillään, koska emmehän me Terhin kanssa olleet koskaan aiemmin tulleet huoneestani. Terhi katsoi Satua silmiin ja kysyi: Satu oletko sinä onnellinen täällä? Satu otti äitiään kaulasta kiinni ja vastasi: Ikionnellinen, sitten hän katsoi minuun ja kysyi, Rauno saanko sanoa sinua isäksi? puhkesin lähes kyyneliin ja otin Terhin ja Sadun syleilyyni sanoen, minä olen sinun isäsi jos niin haluat, ja Terhi kyynelsilmin katsoi Satua, syleilimme pitkään toisiamme ja nautimme yhteisestä onnenhetkestämme. Terhi sanoi nyt Sadulle, käykö sinulle uusi järjestely niin että saat huoneemme kokonaan itsellesi? Satu hymyili ja sanoi, arvasin että kysyt tuota, minä nimittäin olen ollut jo noin tunnin kotona, ja en puutu teidän keskeisiin asioihinne.

Kun tulin ensimmäisenkerran kotiin kuulin "ääniä", ja eihän siinä ollut arvailun sijaa vaikka itse en olekaan vielä tutustunut sukupuoliasioihin, tosin minulla on ollut poikaystävä jo viikon ja olisin hyvilläni jos hän saa tulla tutustumaan äitiini ja isääni. Satu, sanoimme kuin yhdestä suusta, tapaamme mielellämme poikaystäväsi, voit sanoa että hän on tervetullut kotiisi. Terhi sanoi, Satu nyt me menemme Raunon kanssa suihkuun ja sitten voimme alkaa järjestellä uutta asumisjärjestystä. Satu halasi vielä meitä kumpaakin, ja meni yläkertaan. Terhi ja minä taas pesimme suihkussa toisemme, ja Terhi otti kullini suuhun ja palleista hellästi puristellen sai minut laukeamaan hänen hellivään suuhunsa, kun olin toipunut suutelimme ja sain osan spermastani suuhuni jonka Terhi oli kujeilevasti "säästänyt" . Kuivasimme toisemme ja suutelimme, ja sitten oli aika mennä mennä nautiskelemaan "muutohommista"!!! Seuraava yö meni toisiimme kietoutuneina, ja täytynee tunnustaa että Terhi oli laittanut silkin valkoisen alusasun ylleen, ja sormeni olivat ensin hivelemässä rintoja siirtyen kohti suloista kosteaa pillua. Mutta siitä ja muusta myöhemmin lisää. Antakaa palautetta, olisi mukava kuulla mitä herkku. net lukijat/kirjoittajat pitivät kijoituksestani. Tarinani osa elettyä elämäämme. kiitos jo nyt mahdollisesta palautteesta.
Oltiin sitten alettu elellä Terhin ja Sadun kanssa perheenä, Terhin ja minun seksielämä oli kiihkeää ja nautimme toisistamme aina kun tilaisuus tuli. Satu oli käynyt poikaystävänsä kanssa kotonamme, kundi osoittautui kivan oloiseksi, ja Satu alkoi seurustella vakituiseen. Kerran kun olin viikonloppuna kotimiehenä Terhin ollessa kursseilla, tuli Satu kotiin kyynelsilmin ja sanoi. Se paskiainen poikaystäväni on kokoajan ollut toisen naisen kanssa, ja nyt kun sain tietää on suhde loppu. Sanoin Sadulle että vaikka nyt elämä synkältä tuntuukin olen varma että noin viehättävää naista varten on se oikea odottamassa.

Satu tuli syliini ja pussasi poskelle sanoen kiitos rohkaisusta, hieman hämmentyneinä olimme sylikkäin, ja Satu sanoi anteeksi se pusu vaan tuli ihan luonnostaan, tunsin kullissani eloa ja kauhistelin huomaako Satu sen. Kyllä hän huomasi kun hän sanoi, olen monesti kuunnellut äitipuolen ja sinun kiihkeitä äännähdyksiä öisin kun olette rakastelleet, kerran kun olin menossa yöllä vessaan huomasin oven olevan raollaan ja kurkistin makuuhuoneeseen, mikä näky kun olit Terhin takana ja työntelit kulliasi kiihkeästi yhä kiihtyvällä tahdilla, minun on tunnustettava että laitoin sormen pillulleni ja hivelin teitä katsellen, kunnes sain orgasmin. Entinen poikaystäväni ja minä olimme vain kerran yhdynnässä, ja minulta meni neitsyys 19-vuotiaana, en nauttinut ollenkaan vaan se sattui kokoajan, ja kundi vaan pumppasi vaikka pyysin lopettamaan sanoen sattuu lopeta. Eihän se lopettanut ennen kuin ulisten laski spermansa kortsuun, ja kellahti viereeni sanoen, mikä herkku pillu pannaan lisää kun olen levännyt.

Minä puin päälleni ja sanoin en halua minuun sattui kovasti ja tulin kotiin, juuri seuraavana yönä näin sinun ja Terhin rakastelevan. Silloin tajusin että minut oli lähes väkisin otettu, koska kaikki kiihko mitä teissä kuulin ja näin oli jäänyt kokematta osaltani, mutta oma sormi teki kyllä tosi ihanaa ja sain tärisyttävän orgasmin, ensimmäiseni, ja ilman miestä.

Kullini oli ihan kovana Sadun pakaraa vasten, ja Satu tunsi sen ja suuteli suulle sanoen, Rauno rakastellaan haluan saada kokea kanssasi oikean rakastelun, vaikka kyllä himot olivat lähes pitelemättömät sanoin Sadulle, Terhi ei varmaan voisi hyväksyä tälläistä, ja olenhan sinulle kuin isä. Satu tarrasi lujemmin minuun ja suuteli lisää, olin niin kiihottunut että vastasin suudelmaan ja aloin hivellä Sadun rintoja jotka olivat t-paidan ja liivien peittämät. Satu nousi ja otti paidan pois ja laski farkkunsa alas, katsoin kiimasta sekaisin Sadun ihanan kiihottavaa vartaloa kaapaten hänet syliini, alkaen suudellen ja hy rintoja hyväillen antamaan Sadulle oppia rakastelusta. Nyt hivelin jo pikkuhousujen päältä Sadun pillua, ja tunsin klitoriksen olevan paisunut samalla tuntien housujen olevan märät pillun nesteistä, nostin Satua ylös ja vapautin kullini housuistani, Satu katsoi silmät pyöreinä ja tarttui kulliin vedellen esinahkaa edestakaisin, hän istui takaisin syliini otin Sadun rintaliivit pois paljastaen pystyt pallomaiset isonänniset rinnat, otin toisen nännin suuhuni ja pyöritin kieltäni samalla sormella raottaen pikkuhousuja ja laitoin sormen pillunhuulille. Satu huohotti ja hytkyi sylissäni kun hivelin klitorista ja samalla kosteita pillun huulia lipsuttaen. Satu otti kullistani kiinni ja nousi nopeasti painaen kullini sisäänsä alkaen hurmiossa nostella tiukkaa pyllyään ylös alas, sanoin hädissäni Sadulle ettei me voida ilman ehkäisyä tehdä näin, laukean kohta väkisin ja tulet ehkä raskaaksi. Satu nousi vastahakoisesti irti kullistani kysyen miten voimme ehkäistä? Sanoin että makuuhuoneessa on kondomipaketti yöpöydän laatikossa.

Otin housuni pois kokonaan ja hain kortsun, laitoin sen liukkaan kovan kullini suojaksi ja paitani lattialle pudottaen menin Sadun luokse joka odotti pikkuhousut jalassaan minua. otin hänet syleilyyni ja käänsin pöytää vasten niin että ylävartalo lepäsi rennosti pöydällä, nyt vedin pikkuhousuja sivuun paljastaen Sadun liukkaan pillun, mikä näky pyöreä kiimainen pylly edessäni valmiina rakasteluun, hivelin klitorista ja hellästi sormeillen häpyhuulia sain Sadun vaikeroimaan, hän huohotti Rauno työnnä kullisi minuun ja minä asetin kivikovan kullini huulille ja nautinnollisen hitaasti tunustellen työnnyin Sadun pilluun. Pidin kulliani ihan paikallaan ja sormella hivellen klitoriksesta kiihdytin Satua kohti orgasmia, nyt aloin liikuttamaan kullia Sadun tiukassa pillussa hänen vaikeroidessaan lähestyvän orgasmin vallassa, kun työntelin kiihtyvällä tahdilla kulliani sormeillen klitorista Satu tyrkki vaativasti vastaan ulvahtaen: Rauno tulee tulee iihanaaa!

Olin itsekin jo niin valmis että kun tunsin miten Sadun tiukka pillu supisteli kullini ympärillä laskin lähes tajuntani kadottaen sperma lastin kortsuun lykkien kaikin voimin kullia Satuun. Kun olimme toipuneet hetken mieleni valtasi katumus, ja sanoin Sadulle: me kerromme Terhille totuuden mitä on tapahtunut, ja hän saa päättää miten jatkamme tästä eteenpäin, silloin kuulin Terhin äänen takanani ja jäykistyin kauhusta. Terhi oli tullut kotiin kun kiimassa rakastelimme hänen ottotyttärensä kanssa, ja sanoi aivan tyynesti, kun tulin ja näin mitä tapahtuu olin hyökätä raivoissani kimppuunne, mutta nyt Rauno kun kuulin sinun sanovan Sadulle että kerrotte minulle mitä on tapahtunut olen onnellinen ja en ole vihainen, mutta ihmeissäni kyllä olen. Saanko nyt tietää mitä tämä kaikki näkemäni merkitsee? Kerroin kaiken suoraan niin kuin asiat tapahtuivat, ja pyysin anteeksi tapahtunutta. Satu vahvisti kertomani ja pyysi myös anteeksi. Terhi katsoi meitä ja riisui itsensä alasti sanoen, nyt kyllä minäkin haluan osani. Hän tuli eteeni ja kulliin tarttuen ja suudellen himokkaasti alkoi saada minuun "eloa", puristelin Terhin isoja kiinteitä rintoja työnnellen sormeani pilluun joka oli ihan märkä, lipsutin klitorista ja Terhi jatkoi kullini käsittelyä, nostin Terhin pöydän reunalle ja työnnyin kerralla pillun sopukoihin, Terhi retkahti selälleen pöydälle ja vaikeroi ja huohotti Rauno työnnä kovaa lisää lisää, klitorista hieroen sain Terhin ulvomaan ja tärisemään orgasmin aalloilla, Terhi oli aivan villinä työsi minut pois päältään ja kääntyi nojaamaan pöytään vetäen minut kiinni itseensä, ja kullini sai taas tuntea ihanan turpean pillun hyväilyn.

Nyt oli kiimani niin hallitsematon että karjaisten ruiskutin spermani Terhin pilluun, joka supistellen kuin imien kulliani veti minusta kaiken jäljellä olevan sperman uumeniinsa. Vetäydyin pillusta ja menin polvilleni Terhin pillua sormeillen, ja alkaen nuolla takaa pillua joka oli valmis laukeamaan, Terhi levitti jalkojaan ja teki niin paljon tilaa että sain nuoltua klitorista ja se oli menoa, Terhi vikisi Rauno nuole tuleeeee aaaahh iihanaaa, pillu supisteli ja pylly hytkyen Terhi laukesi. Otin hänet alas pöydältä ja maka simme lattialla raukeina ja tyydytettyinä. Kun kaikki oli ohi Terhi sanoi:Rauno ja Satu, saatte tietysti anteeksi kaiken, mutta jatkossa on varmaan viisainta ettei ilman minun tietämättäni tapahdu mitään vastaavaa kuin tänään. Nousimme ja olimme kaikki alastomina syleillen toisiamme, ja johdatin Terhin ja Sadun makuuhuoneeseen jossa alkoi kolmisin ihana lemmenleikki, yhtenä hyväily kimppuna olimme nyt sängyssä, minä keskellä ja naiset vieressäni kahta puolta, aloin sormeilla molempien pilluja yhtaikaa ja kiima alkoi taas nousta kohti uutta täyttymystään. Siitä lisää jatkossa. Perheonnea jatkuu myöhemmin
Olimme nukahtaneet ja kun heräsin kahden kaunottaren välistä jotka alastomina vielä nukkuivat, katselin Terhiä ja Satua, kyllä oli totisesti kaksi niin kiihottavaa naista että kullini oli täydessä erektiossa ja hyvä niin.

Aloin varovasti hivellä Terhin rintoja ja Sadun lanteita jolloin naiset heräsivät ja kumpikin huomasi kullini joka oli pystyssä,Terhi otti kullistani kiinni ja Satu olisi myös selvästi halunnut tehdä samoin. Ohjasin myös Sadun käden kulliini ja nyt kaksi kättä hiveli kulliani minun nauttiessani vapautuneesti, kun aiemmat päivän tapahtumat oli selvitetty. Kumpikin naisista oli kiimassa valmiina rakasteluun. Nousin ylös ja sanoin heille että olisi mukavaa jos voitaisiin kaikki yhtaikaa rakastella,pyysin naiset eteeni kontalleen ja aloin hyväillä molempien rintoja kiusoitellen välillä pilluja sormilla hivellen,aloin nuolla Terhin pillua takaapäin ja vaihtaen Sadun pilluun kiihotin kaunottaria pitkään näin vaihdellen, ja molemmat olivat valmiina ottamaan kullin sisäänsä. Tartuin Satua lanteista ja työnsin kullini häneen, muutaman työnnön jälkeen vaihdoin Terhin pilluun ja hyväilin käsilläni minkä vain pystyin kumpaakin.

Miten ihana näky kun kaksi naista pyllyt pystyssä vaativat minua yhä enemmän vuorollaan pysymään sisällään.Painelin minkä pystyin ja Satu alkoi inistä orgasmin lähestyessä, mutta vaihdoin kuitenkin taas Terhiin ja kyllä hänkin alkoi olla valmis orgasmiin, kun työnsin vielä muutaman kerran kullini pohjaan Terhin pilluun hän älähtäen laukesi ja lysähti sängylle, työnsin nyt kullin taas Satuun ja hivelin sormella klitorista kiihdyttäen hänet huipulle,Sadun pillu kiristyi kullini ympärille ja sykki hänen huohottaessaan niin että minä laukesin karjahtaen Sadun pilluun, pallit takoivat vinhasti sadun reisiin kun spermaa syöksyi hänen sisäänsä.Olimme nyt kaikki sängyllä ihanan raukeina ja hyväilimme ja suutelimme toisiamme.Kunnes yhtäkkiä tajusin ettei ollut mitään ehkäisyä vaan spermat olivat nyt Sadun sisällä, kun sain kauhistukseltani suuni avattua ja sanoin, nyt tuli tehtyä sellainen virhe mikä ehkä johtaa ei toivottuihin seuraamuksiin.Terhi oli ihan rauhallinen ja sanoi,kyllä tähän konstit löytyy, pitää mennä apteekkiin ja ostaa pilleri joka pelastaa tilanteen. Satu katsoi äitipuoltaan ja sanoi,entäs jos en halua sitä pilleriä.

Minä katsoin Satua ja Terhiä kuin puulla päähän lyötynä sanoen, Satu kulta minähän olen yli puolta vanhempi sinua ja kylläkai äitipuolesi saa sanansa sanoa,sitäpaitsi minunhan olisi pitänyt huolehtia ehkäisystä mutta kävi kuin himot sanelivat kulli päätti tulla just sinun sisälläsi.Terhi oli melko mietteliään näköinen ja sanoi, Satu olet täysi ikäinen ja saat itse päättä miten toimit, mutta päätös ei saa viipyä jos raskaudelta haluat varmasti välttyä.Tilanne oli kyllä kiusallisin mihin olin koskaan joutunut.

Nousimme ja menimme pesulle kukin vuorollamme,emme yhdessä niinkuin olisi voinut olettaa.Kun pesut oli hoidettu Satu sanoi Kasvot virneessä,Ähäkutti miten sain teidät hämillenne mutta nyt kuulette jotain vapauttavaa,olen syönyt jo viikon pillereitä ja tuskin tarvitaan mitään jälki ehkäisyä,en kiusallani sanonut Raunolle päivällä mitään. vaan annoin hänen laskea spermat kortsuun.Terhi oli helpottuneen näköinen ja niin varmasti minäkin.

Kun asiat nyt olivat saaneet uuden käänteen sanoin,Terhi ja Satu on varmaan ihan mahdotonta jatkaa näin,sillä Terhi ja minä olemme kuitenkin toistemme ikäisiä ja varmaan tulisi ongelmia jos tämä kolmisin rakastelu jatkuisi.Satu sinähän kuitenkin ennemmin tai myöhemmin alat taas seurustella jonkun ikäisesi miehen kanssa ja tuskin silloin on eduksi jos me kolme kotioloissa rakastelemme keskenään.

No mitään sen erityisempää päätöstä emme tehneet, ja taas elämä jatkui ennallaan.

Kun muutaman päivän kuluttua olimme menossa saunaan Terhin kanssa sanoi Satu haluavansa tulla myös yhtaikaa,katsoin Terhiin joka nyökkäsi ja sanoi, mikäs siinä johan me olemme toisiimme tottuneet.

Olimme jo riisuutuneet Terhin kanssa kun Satu tuli alkaen riisua itseään, kun hän otti hameensa ja puseron pois oli näky tosi kiihottava, hänen pienet tangansa ja pitsi koristellut liivinsä saivat kulliini eloa mikä oli ihan pitelemätön.Menin Satuun kinni ja avasin hänen rintaliiviensä hakaset paljastaen pallomaiset pystynänniset rinnat,sitten laskin tangat alas Terhin ollessa jo kullissani kiinni sitä hivellen,Satu astui ulos tangoistaan ja huomasin hänen ajaneen pillunsa karvat pois. Työsin sormeni Sadun häpyhuulille ja hivelin edestakaisin tuntien pillun valuvan kiima nektariaan.

Otin nyt naiset syleilyyni ja hivelin molempien pilluja nauttien niiden kuumasta kosteudesta sormissani, molemmat levittivät reisiään ja yhä kiivaammin hivelin klitoriksia ja häpyhuulia, molemmat työnsivät kielensä suuhuni ja kiimassa huohottaen vääntelehtivät orgasmien jo lähestyessä. Satu värisi orgasmissaan ja huudahti Rauno lisää minä saan ihanaaaa, Terhi kääntyi nyt eteeni istutti minut penkille ja istui syliini selin kullini liukuessa hänen ihanaan pilluunsa. Hän nosteli itseään villisti vaikeroiden ja minä olin altavastaajana mutta en tahtomattani, Satu oli tullut Terhin eteen ja hiveli hänen klitoristaan saaden Terhin laukeamaan kulli syvällä sisällään,kun hän oli hetken rauhoittunut hän nosti itsensä ylös ja kuului ihana maiskahdus kun yhä kova kullini joutui luopumaan suloisesta pehmeästä pillusta.

Nyt Satu istui vuorostaan syliini ja kulli meni vaivoin häneen tässä asennossa, olihan hän kuitenkin nuori ja vielä kireämpi pilluinen kuin äitipuolensa,hän ei oikein osannut nostaa itseänsä vaan autoin joka kerta lantiosta nostaen hänet lähes niin ylös että kulli melkein luiskahti ulos pillusta,tuntui etten enää kestä yhtään hetkeä vaan kullini alkoi syöstä spermaa Sadun pilluun, en saanut enää nostettua satua ylös vaan hieroin klitorista ja Satu hytkyi sylissäni veltostuva kulli sisällään saaden orgasmin ennenkuin kullini luisti pois pillusta.Satu oli niin läkähtynyt että valahti selälleen lattialle jalat levälleen sperman valuessa pillusta.

Terhi otti velton kullini suuhunsa ollen kontallaan edessäni imien terskaa, ja vaikka olinkin saanut hurjan orgasmin sai Terhi kulliini vielä eloa,kun se oli tarpeeksi jäykkä laskeutui hän selälleen lattialle ja minä menin hänen päällensä ohjaten kullini häneen,Terhi hytkyi ja työnsi vastaan ihanalla pillullaan suutelimme ja välillä kielellä nännejä hamuten uppouduin hurmiossa Terhin pilluun yhä kiihtyvällä tahdilla,Satu työnsi nyt pillunsa nuoltavakseni ollen kontallaan Terhin kasvojen päällä.Olin joskus nähnyt seksifilmin jossa oltiin juuri näin kahden naisen kanssa, mutta en olisi uskonut itse tällaiseen ihanuuteen pääseväni, pumppasin Terhin pillua ja nuolin Sadun spermaista pillua ylettyen kielelläni klitorikseensa ja Terhi vaikeroi orgasmissa Raunoooo iihanaaa tuleee, Satu pyöritti villisti pyllyään hieroen kaiken sperman kasvoihini työntelin yhä kulliani Terhiin ja Sadun kanssa yhtaikaa laukesimme, minä imien klitorista samalla spermaa Terhiin ruiskuten.Meni monta minuuttia ennenkuin saimme noustua ylös, nauroimme onnellisen tyydytettyinä mennen yhdessä suihkun alle.

Pesimme isoimmat lemmennesteet toisistamme, ja astuessamme saunaan kahden ihanan pyöreä pakaraisen naisen mennessä edelläni sanoin, tämä on nyt tosiaan sitä perheonnea mitä en olisi voinut uneksiakkaan saavani kokea kun silloin teidät luokseni asumaan pyysin.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia