“Viel yks! Menee menee!”

”Aaarghhhh!” huudan ja vedän viimeisen vedon ylätaljaa rinnalle ja vapautan tangon takaisin ylös.

”Hyvä poika! Niin sitä pitää!” hihität ja taputat minua samalla selälle. Selkä- ja hauislihakseni huutavat maitohapon kourissa. Pienet hikipisarat valuvat poskiani pitkin.

”Mitäs seuraavaks?” kysyn ja katson sinua silmiin.

”Mentäskö tekee vaik vähän ojentajia ja sit takareisiä?” sanot ja väläytät kaunista hymyäsi samalla.

”No mikä ettei. Mähän teen, mitä neiti käskee”, vastaan ja vinkkaan silmää. Hihittelet taas ja lähdet kävelemään edelläni ristikkäistaljalle. Silmäni syövät sinua päästä varpaisiin, kun kävelet edelläni. Olet upea näky. Pitkät tummat hiuksesi ovat tiukasti ponnarilla takana. Tiukka musta toppi ja mustat caprihousut antavat oikeutta sinun täydelliselle vartalolle. Täydelliset pakarat värähtelevät hennosti askeleittesi mukaan.  Olet juuri niin sporttisen seksikkään näköinen kuin osasin kuvitella.

Asetut taljan eteen ja kerrot minulle, että teemme kolme kahdeksan toiston sarjaa ojentajia taljassa. Samalla demonstroit minulle, kuinka kyynärpäät pidetään vartalon vieressä koko ajan, jotta liike on mahdollisimman tehokas. Katson, kun teet toistosi, jonka jälkeen teen omani. Näin vuorottelemme, kunnes kaikki sarjat on tehty.

”No ni! Sit olis enää takareidet ja vatsat”, kerrot minulle.

”Jepa, ei kai siin sit mitään. Ei ne vissiin lopu ku tekemäl. Näytähän mallia, personal traineri, niin mä kyttää samal sun peppua”, totean naama virneessä. Naurahdat ja siirryt takareisilaitteen luokse. Olemme olleet pitkään ystäviä, joten tiedän voivani heittää sinulle myös uskaliaampia vitsejä, ilman että loukkaannut.

Vaikka olen yrittänyt olla vain ystäväsi, olen silti aina halunnut sinulta enemmän. Olen aina pitänyt sinua yhtenä seksikkäimmistä ellei seksikkäimpänä naisena, jonka tiedän.

Käyt makaamaan takareisilaitteelle mahallesi ja työnnät takapuoltasi hieman taaksepäin niin, että polvesi asettuvat oikealle kohdalle. Näky on täydellinen. Superkiinteät pakarasi jännittyvät, samalla kun koukistat jalkojasi. Minun tekisi mieli repäistä pyllysi paljaaksi ja upottaa kieleni tuohon herkkurakoon. Puheesi muuttuu minulle täysin käsittämättömäksi mongerrukseksi, koska kaikki keskittymiseni on kiinnittynyt tuohon täydelliseen peppuusi. Tunnen kuinka veri alkaa virrata kulliini ja samalla kuinka se värähtää shortsieni lahkeessa. ”Toni! Haloo!” sanot, samalla kun katsot minua. Havahdun.

”Joo… ööö… niin siis monta sarjaa me tehään?” mumisen nopeasti.

”En mä viel puhunu mitään sarjoista. Sä et siis kuunnellu mua yhtään”, kuittaat minulle, samalla kun vilkaiset nopeasti shortsejani. Vilkaisen itsekin alaspäin ja huomaan, että puolikova kullini näkyy selvästi lahkeessani.

”Jaahas, nyt ymmärtää, et miks sä et kuunnellu mua äsken yhtään”, sanot ja katsot minua viettelevästi. Menen hämilleni ja laitan käteni etumukseni eteen peittämään housujeni pullotuksen.

”Joo no tota… jos mä vaik teen sit eka”, sanon punastuneena ja asetun tilallesi takareisilaitteelle. Olen nyt onnellinen, että työpaikkani salilla ei ole muita urheilijoita näkemässä kiihotustani.

Puolikova erektioni painaa hieman laitetta vasten, samalla kun teen muutaman koukistuksen takareisilaitteessa. Nousen pois, jotta sinä pääset tekemään toistosi. Asetun nyt sivullesi, samalla kun teet toistosi, jotta en räjähdä ennenaikaisesti pöksyihini. Tehtyämme takareisisarjat loppuun siirrymme jumppamatoille tekemään vatsalihaksia.

”No niin, viimenen setti. Kolme kertaa 30 toistoa istumaannousuja. Mä teen eka, niin pidä mua jaloista”, sanot käskevään sävyyn. Asetun polvilleni jalkojesi päähän ja otan kiinni nilkoistasi. Asetat kätesi niskasi taakse ja rupeat nostamaan ylävartaloasi ylös maasta. Pienet hikipisarat verhoavat käsivarsiasi. Vaikka olet hikoillut hieman, tuoksusi on silti niin eroottinen. Minun tekisi mieli kuljettaa nenääni pitkin ihoasi ja haistella sinun täydellistä tuoksuasi joka puolelta.

Polvesi ovat hieman erillään toisistaan. Huomaan, että häpykumpusi paistaa kireiden housujesi läpi aina, kun suoristat vartalosi alas mennessä. Yritän olla vilkuilematta liikaa tuota eroottista temppeliä, jotta sinä et huomaisi, mihin silmäni halajavat. Voi kun voisin vetää nuo housut pois jaloista, levittää jalkojasi ja ujuttaa lemmenmiekkani noihin niin houkuttelevien häpyhuulten väliin! Haluaisin pumpata sinut taivaan seitsemännelle portille ja räjähtää sisääsi kuin Hiroshiman ydinpommi.

Havahdun taas ajatuksistani ja tunnen, kuinka veri alkaa virrata siinä tilanteessa sopimattomaan paikkaan. Koitan rauhoittua hieman vetämällä syvään henkeä ja suuntaamalla vereni haaroista ajattelemalla naapurin mummoa kesälaiturilla. Pysähdyt viimeisellä toistolla ylös aivan naamani läheisyyteen. Huulesi ovat lähes kosketusetäisyyden päässä huulistani. Aika pysähtyy. Et sano mitään. Katsomme syvälle toistemme silmiin. Palan halusta suudella noita sinun täyteläisiä, kosteita huuliasi. Voin lähes tuntea sinun syvän hengityksesi.

”Taitaa olla sun vuoro”, saat sanotuksi ääni väristen. Katsomme vielä hetken toisiamme. Haluan suudella sinua niin paljon ja olen lähes varma, että myös sinä minua. Tilanne on niin kiihkeä, että ilmasta voisi leikata palasen kiihkoa ja laittaa parempaan talteen.

”Selvä”, kuiskaan. Katson sinua koko ajan silmiin, kun istun vierellesi. Otat minua nilkoista samalla tavalla kiinni kuin minä vasta äsken sinun nilkoistasi. Ryhdyn suorittamaan istumaannousuja. Sydämeni hakkaa edelleen kahtasataa ja tuntuu, että en jaksa muutamaa toistoa enempää. Saan kuitenkin tehtyä vaatimasi toistot.

”Eiköhän tää riitä kuitenkin tältä kertaa. Tehään sit enemmän vatsoja ens kerralla”, sanot, kun olen tehnyt viimeisen kolmestakymmenestä toistosta.

”Selvä. Eiköhän lähetä sit bastuun.”

Sammutan kuntosalin valot ja ohjaan sinut käytäviä pitkin naisten pukuhuoneen ovelle. Kerron sinulle, että naisten saunan pitäisi olla lämmin ja pyydän sinua odottamaan kylvettyäsi pukuhuoneen ovella, niin tulisin päästämään sinut sitten pihalle. Katoat pukuhuoneeseen ja minä samoin miesten vastaavaan.

Riisuudun ja menen suihkun kautta lämpimään saunaan. Pyörit mielessäni jatkuvasti. Mielessäni pyörii hurjia eroottisia fantasioita siitä, kuinka nussin sinua kuntosalin eri laitteissa. Otan kullini oikeaan käteeni ja alan runkata sitä hitain liikkein. Ennen kuin huomaankaan, melani seisoo jäykkänä kuin Ivananmiekka. Siirryn hieman sivuun lauteilla niin, että jos joku sattuisi kävelemään pukuhuoneeseen, ei hän näkisi minun tekemisiäni lauteilla. Nojaudun taaksepäin ja rupean runkkaamaan hieman nopeammin. Suljen silmäni ja tunnen, kuinka lähtölaskenta rupeaa lähenemään kiveksissäni.   ”Klonks”, kuulen, kun saunan ovi kolahtaa. Pelästyn ja silmäni säpsähtävät auki.

Seisot edessäni bikinit päällä. Vesi valuu pitkistä hiuksistasi pienille mutta terhakoille rinnoillesi. Vartalosi näyttää bikinit päällä vieläkin täydellisemmältä kuin noissa urheiluvaatteissa. Vaikka olen tuntenut sinut pitkään, en koskaan ole nähnyt sinua vähissä vaatteissa.

”Aijaha, oot alottanu sit ilman mua. Luulet sä, et mä en huomannu, mihin sun silmät tuijotteli?” toteat nopeasti ja ennen kuin olen kerennyt sanoa sanaakaan, nouset lauteille haarojeni väliin. Olen niin hämmentynyt, että sanat ovat juuttuneet kurkkuuni. Katseemme kohtaavat, samalla kun oikea kätesi kietoutuu kivenkovan kullini ympärille. Lipaiset kielelläsi tulipunaisena hehkuvaa terskaani ja kostutat syljelläsi varttani. Rupeat runkkaamaan kulliani pyörivällä liikkeellä kuin avaisit puolittain limsapulloa. Ylös… alas… kätesi liikkuu, samalla kun otat toisen kivekseni suuhusi. Imet kiveksiäni hellästi, samalla kun nopeutat ranteesi liikettä. Kullini on niin kostea syljestäsi, että kätesi liikkuu täysin ilman kitkaa varttani pitkin. Siirrät suutasi hieman alaspäin ja nuolet kiveksieni alapuolella olevaa välilihaa. Päässäni säkenöi tähtiä nautinnosta. Tunnen kuinka aivoni lähettävät kuin sähköiskusta kiveksiini signaalin, että on aika lähettää raketti matkaan. Lähtölaskenta on alkanut enkä voi enää pysäyttää sitä. Huohotukseni voisi kuulla läheiselle kadulle asti. Nyt! Mällini laukeaa terskani suusta ainakin puoli metriä ylöspäin ja läjähtää mahani päälle. Kullini pulppuaa mahalleni kuin Irakin öljylähteet. Katson sinua. Sinulla on naamallasi tyytyväinen virne. Aivan kuin sinulla olisi yliote henkien kamppailussa minusta.

”Joo-o! Hitto, sä oot taitava. Osasin kyl odottaa jotain tollasta sulta”, sanon tyydyttynyt hymy naamallani.

”Jaa mites sä muka sen arvasit?” kysyt, samalla kun nuolaiset kielelläsi viimeiset miesnesteet terskani suulta.

”Sun kasvoilta on aina paistanut, että sä oot takuulla villikissa näissä asioissa. Mut nyt on jumalista sun vuoro!” totean päättäväisesti.

Laskeudun alapuolellesi lauteilla. Kaappaan sinut molemmilla käsillä takapuolesta ylös ja nostan ylimmälle tasolle.

”Oh! Ronski mies!” hihkaiset ja vinkkaat silmää. Riuhtaisen rivakalla liikkeellä bikiniesi alaosan pois. Levitän jalkojasi, jotta näen tuon sinun erotiikan ruusunnuppusi paremmin. Täysin posliini pimperosi on niin kaunis. Lohenpunaiset pienet häpyhuulesi verhoavat sisäänsä tuon helmikielen, johon haluan päästä tutustumaan paremmin. Pimperosi näyttää niin täydellisen ohuelta viivalta, että olen vakuuttunut sen olevan hyvinkin tiukka. Laitan kummatkin kämmeneni sisäreisille, jotta saan levitettyä jalkojasi vielä hieman lisää. Liikutan kieltäni hellästi ja hitaasti sisäreisiäsi pitkin. Silloin tällöin suutelen ihanan pehmeää ihoasi. Kuulen kuinka hengityksesi käy raskaammaksi. Odotat vain sitä hetkeä, että nuolen sinua sieltä oikeasta paikasta. En kuitenkaan vielä. Annan sinun vielä hetken kehittää kiihottumistasi.

Hitaasti nautiskelen haarojesi ihosta. Siirryn nuoleen aivan häpyhuuliesi vierestä. Ylös… alas… Kieleni nuolee viivasi viertä. Maistan häpyhuuliesi sisäpintaa. Tunnen käsissäni, kuinka väriset hieman. Nuolen häpyhuuliesi sisäpintaa hitaasti aivan kuin jäätelötuuttia kesällä. Katson ylöspäin. Tapitat minua silmilläsi nautinnosta virneellä oleva ilme kasvoillasi. Lipaisen klitoristasi. Säpsähdät kiihotuksesta. Lipaisen uudestaan. Sinulta pääsee syvä huokaus. Todella hitaasti leikin kielelläni klitoriksellasi kuin nyrkkeilijä päärynäpallolla. Lisään ja vähennän painetta aika ajoin ja nopeutan ja hidastan tahtia. Katson taas sinua. Olet sulkenut silmäsi. Nojaat taaksepäin käsiesi varassa ja vartalosi on pingottunut kaarelle. Silitän oikealla kädellä vatsaasi, samalla kun suuni tekee työtä alapäässäsi. Kostutan keskisormeani syljellä ja liu’utan sen hitaasti vakoosi. Pimperosi lihakset kaappaavat sormeni sisäänsä ja puristavat sitä miellyttävästi. Hellästi rupean hieromaan sormellani g-pistettäsi ”tule tänne”-kaltaisella liikkeellä. Nopeutan samalla kieleni liikettä klitoriksellasi. Huomaan, että yrität olla huohottamatta liian äänekkäästi. Taukoamatta sormeni ja kieleni tekevät työtä. Haluan nostaa sinut orgasmin ihmeelliseen maailmaan. Nyt! Tarraat minua takaraivosta kiinni ja värähdät rajusti. Suustasi pääsee äänekkäitä voihkaisuja. Tiedän sinun päässeen perille. Jatkan vielä nuoleskelua hetken, kunnes tärinäsi rauhoittuu. Nousen ylöspäin lauteilla niin, että yletyn suutelemaan huuliasi. Kiedon käteni ympärillesi ja annan huuliemme nauttia toisistaan.

”Noh! Ei kyllä ollu yllätys toikaan, että sä oot noin hyvä. Enpä oo tollasta orgasmia saanut pitkään aikaan”, sanot ja hymyilet minulle.

”Kiva olla neidin palveluksessa. Mut mitä jos mentäs nyt suihkuun?” otan sinua kädestä ja vedän perässäni suihkun luokse. Avaan suihkun hanan ja vedän sinut syliini veden alle. Avaan bikiniesi yläosan ja vedän ne päältäsi. Kauniiden pienten rintojesi nännit nöpöttävät eteen kuin kaksi kivääriä. Kaappaan sinut syleilyyn. Alastomat vartalomme ovat painautuneet toisiinsa kiinni. Tuijotamme toisiamme hetken silmiin sanomatta mitään. Painan huuleni huuliasi vasten. Oikea käteni seikkailee selkääsi pitkin alas pakarallesi. Puristan sitä. Täydellinen, mietin samassa hetkessä, ei yhtään ylimääräistä. Vuosien treeni tuntuu tuottaneen selvää tulosta.

”Hei! Mitä jos joku tulee? Oot sä yhtään miettiny sitä?” säpsähdät kysymään ja hymyilet.

”No sit tulee, jos on tullakseen. Eiks kiinnijäämisenpelko olekin kiihottavaa?” vinkkaan silmää ja virnistän. ”Mut nyt on aika pestä neiti”, totean ja käännän sinut selin minuun. Puristan saippuaa käsiini ja laitan ne kosteille rinnoillesi. Pyöritän liukkaita käsiäni rinnoillasi ja puristan niitä samalla hellästi. Taivutat hieman selkääsi taaksepäin, nostat vasemman kätesi ylös ja laitat sen niskani taakse. Olen aivan kiinni sinussa. Kullini koskettaa silloin tällöin pakaroittesi väliä, kun heilut kevyesti.

Oikea käteni lähtee seikkailemaan alaspäin vartalollasi mahallesi. Kämmeneni hyväilee vatsasi joka senttiä. Painan samalla huuleni niskasi sivulle ja suutelen sitä hellästi. Oikea käteni seikkailee yhä alaspäin. Puristan hieman lisää saippuaa oikeaan käteeni ja siirrän sen haarojesi väliin. Liu’utan hitaasti keskisormeani pimperosi viivassa. Voihkaiset taas syvään ja käännät päätäsi niin, että kasvomme ovat lähes vastakkain. Suutelemme kiihkeästi, samalla kun käteni tekee omaa työtään. Vasen käteni hieroo edelleen rintojasi. Puristan kevyesti nännistäsi sormenpäilläni. Otan oikean käteni pois haarojesi välistä ja painan sinut yläselkäsi kiinni suihkuseinään vasemmalla. Olet nyt etunojassa takapuoli työntyneenä taaksepäin. Siirryn sivullesi. Puristan taas hieman lisää saippuaa oikeaan käteeni ja vien sen peppuvakoasi mukaillen takaapäin pimperosi suulle. Työnnän hitaasti keskisormeni sisääsi. Taivutat hieman lisää selkääsi ja vedät syvään henkeä. Liikutan sormeani sisälläsi hitaasti edestakaisin, samalla kun otat vasemmalla kädelläsi kullistani kiinni ja aloitat hyväilemään sitä.

Lämmin vesi valuu pisaroina päivettyneellä ihollasi. Jään ihailemaan hetkeksi näkyä. Hyväilysi on saanut pikkukenraalini taas paraatiasentoon. Siirryn taaksesi. Otan kullistani otteen ja vien sen häpyhuultesi väliin. Hyväilen varrellani häpyhuuliesi väliä muutaman kerran ennen kuin vien ohjaan sen vakosi suulle.  Kevyesti painaudun sisääsi. Terskani uppoaa pimperoosi ja voihkaiset äänekkäästi.

”Hitaasti sit, ettei hajoo mitään”, saat sanotuksi kiihtyneen hengityksesi keskeltä. Vedän hieman miekkaani takaisinpäin ja työnnyn uudestaan hieman syvemmälle. Häpyhuulesi puristavat kulliani niin vahvasti, että pelkään räjähtäväni ennenaikaisesti.  Liu’un kokonaan ulos sinusta ja puristan penikseni juuresta puuduttaakseni sitä hieman. Odotan hetken ja ohjaan sen sitten taas sisääsi entistä syvemmälle. Lemmenmiekkani katoaa täydellisten pakaroittesi väliin hitaasti yhä uudestaan ja uudestaan. Tartut minua vasemmalla kädellä pakarastani ja painat minua yhä vahvemmin sisääsi. Lasken ylävartaloni kiinni sinuun ja suutelen selkääsi. Nopeutan lantioni liikettä ja tunnen taas, kuinka kiihotukseni alkaa saavuttaa huippunsa. ”Anna tulla vaan! Mä haluun tuntea sun nesteet mun sisällä!” voihkit kiihkosta.

Liikutan kulliani voimakkaasti edestakaisin, kunnes tunnen, kuinka pakarani singauttavat spermani liikkeelle kuin tykin suusta. Purkaudun sisääsi värähdellen. Polveni notkahtavat hieman ja meinaan menettää tasapainoni. Annan hetken aikaa hengitykseni rauhoittua ja käännän sinut sitten ympäri. Halaan sinua.

”Mä oon halunnu tätä niin kauan. Sä oot ihana”, kuiskaan korvaasi.

Peseydymme vielä ja laitat bikinit päällesi. Katson perääsi, kun katoat pukuhuoneen ovesta käytävälle. Jään vielä itse suihkuun hetkeksi aikaa. Kuulen pukuhuoneen oven taas käyvän. Vilkaisen tulijaa. Se on yritykseni toimitusjohtaja. Työpaikkani säilyminen oli siis muutamasta minuutista kiinni, mietin.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.