Tyttöystävän kaveri

admin Seksinovellit
21.02.2015
8325 näyttökertaa
0 kommenttia
3.00
Ulkona satoi lunta. Istuin television ääressä, samalla kun tyttöystäväni laittoi hiuksiaan vessassa. Oli alkuilta ja valmistauduimme lähtemään yökerhoon jollekin lukuisista keikoista, joilla aina silloin tällöin kävimme. Surffaillessani tv-kanavilla tyttöystäväni puhelin alkoi soida.

"Katsotko, onko se Eini", tyttöystäväni huusi vessasta. Odottelimme hänen ystävänsä saapumista. Eini oli myös lähdössä keikalle.

"Joo", tuumasin.

"No, voisitko vastata siihen, kun en itse täältä ehdi", tyttöystäväni tuhahti.

Asuimme kerrostalossa, ja Eini kertoi olevansa alaovella–summeri ei taaskaan toiminut, joten hän pyysi meitä puhelimitse avaamaan ovea. Painoin eteisen ovenpielessä olevaa nappia, jolloin alaovi aukesi. Avasin myös asuntomme oven raolleen.

Tyttöystäväni oli hieman yli 150 senttiä pitkä, Eini häntä hieman pidempi. En ollut kovinkaan läheinen Einin kanssa, mutta olin useasti kyllä ihaillut häntä. Hänen solakka vartalonsa, suurehkot rinnat sekä ennen kaikkea upeat reitensä olivat kiinnittäneet huomioni useasti. Kuten tyttöystävälläni, oli Einilläkin vaaleat, hieman hartioiden yli ulottuvat hiukset.

Ovelta kuului ensin pientä ääntä, sen jälkeen iloinen "Hei", kun Eini saapui sisään. Vilkaisin ovelle ja vastasin tervehdykseen. Tyttöystäväni ja Eini vaihtoivat pari sanaa, sitten vieraamme tuli olohuoneen sohvalle istumaan ja avasi siiderin. Pitihän sitä pari ottaa ennen kuin lähti baariin. Matkaa ravintolaan ei ollut paljon, mutta olin lupautunut olemaan kuski–olihan muutaman korttelin matkan takia turha tilata taksia. Ja toisaalta, lumisateen yltyessä ei jalkaisin lähtökään houkuttanut.

Eini oli yhtä upea kuin aina. Hänen paksut hiuksensa olivat auki. Yllään hänellä oli punertava toppi, joka jätti ainoastaan sopivasti arvailtavaa; ihonmyötäinen vaate tuntui hyväilevän hänen rintojaan, ja kaula-aukko tarjosi kiusoittelevan näkymän. Einillä oli musta hame, joka ei aivan yltänyt polviin saakka. Hän istui sohvalle viereeni ja hänen ristiessä jalkansa hameen helma valui alas paljastaen hänen reitensä. Vilkaisin häntä pohkeesta ylöspäin ajatellen, että kunpa noiden jalkojen väliin pääsisi. Samalla toivoin, etten ajatellut ääneen–housuissani alkoi olla hieman liikaa elämää.

Tytöt joivat pari siideriä, jonka jälkeen lähdimme. Ravintolassa Eini joi pari lisää, tyttöystävänikin yhden. Hän totesi tämän riittävän, olisihan hänellä aamulla melko aikainen herätys. Molemmat tytöt opiskelivat samaa alaa ammattikorkeakoulussa, mutta toisin kuin tyttöystävälläni, Einillä alkaisi seuraavana päivänä opinnot vasta puolenpäivän aikaan. Minulla taas olisi töistä vapaapäivä.

Viimeistä siideriä juodessaan Einillä alkoi olla hauskaa; hän iski silmää, kyseli seksielämästämme ja pyysi minua tanssimaankin.

Keikka oli ilmeisesti hyvä. Itse keskityin lähinnä edessäni seisoneeseen Einiin. Väkijoukon keskellä hyppiessään hän välillä hieroi itseään–huomaamattaan–minua vasten.

Pian esiintyjän lopetettua lähdimme ravintolasta. Eini kysyi, voisiko hän tulla luoksemme yöksi; hänen poikakaverinsa saapuisi työmatkaltaan vasta seuraavana iltana. Mikäpä siinä, totesimme, Eini pääsisi ensimmäisenä nukkumaan hiljattain hankkimallemme vuodesohvalle.

Heräsin aamulla suihkun ääneen. Tyttöystäväni oli noussut lähteäkseen kouluun, joten minäkin nousin ja suuntasin kylpyhuoneeseen. Ovi oli raollaan. Avasin sen varovaisesti ja astuin sisälle. Yllätykseni oli melkoinen, kun kylpyhuoneen kaapin oven peilistä heijastuikin tyttöystäväni sijaan Einin vartalo. Hän oli suihkuverhon takana, eikä hän ollut huomannut minua. En tiennyt, mitä minun olisi pitänyt tehdä, mutta en voinut irrottaa katsettani tuosta tytöstä. Katselin hetken, miten vesi valui hänen selkäänsä pitkin. Hänen hieman kääntyessään näin vilaukselta myös hänen rintansa. Housuissa alkoi taas tuntua tuttua tykytystä.

Palasin sänkyyn ja peiton alle. Kaluni alkoi kovettua, mutta se oli arvattavissa, emmehän olleet tyttöystäväni kanssa nussineet kahteen viikkoon; ensin meillä oli ollut riitaa, sen jälkeen hänellä oli alkanut taas kuukautisvuodot.

Makasin selälläni peiton alla, kun Eini tuli suihkusta. Hän oli kietonut ylleen vaalean pyyheliinan. Hän hymyili ja tervehti huomatessaan minun heränneen. Eini kysyi pahoitellen, että enhän ollut herännyt siihen, kun hän oli mennyt suihkuun. Vastasin, että en.

"Onko teillä hiustenkuivaajaa? Saanko käyttää sitä", Eini kysyi.

"Siellä se taitaa roikkua seinässä. Käytä vain", totesin.

Hetken kuluttua Eini palasi vessasta ja istui sängynreunalle. Hän valitteli väsymystään ja epäili sen johtuvan edellisiltana nautitusta alkoholista. Naurahdin, että tule siihen nukkumaan vielä hetkeksi. Olin häkeltynyt, kun pienen mietinnän jälkeen tyttö nostikin jalkansa sänkyyn ja kävi makuulle.

Eini alkoi puhua, kuinka hän oli seurustellut saman ihmisen kanssa viisi vuotta, käytännössä koko nuoruutensa siis. Nyt hänestä tuntui, että oli jäänyt sen takia jostain paitsi. Lohduttelin häntä, että toisaalta pitkässä parisuhteessakin oli puolensa. Hän nyökkäsi. Sitten hän kääntyi kyljelleen ja katsoi minua suoraan silmiin. Minä hymyilin.

Silitin Einin pehmeää käsivartta ja hyväilin hänen kaulaansa ja viimeiseksi poskea. Vedin käteni äkkiä pois huomattuani, mitä tein. Einiä nauratti. Hän tuli lähemmäs minua ja kosketti rintaani. Rohkaisin mieleni uudelleen, nostin kättäni ja otin Einin kainalooni hyväillen samalla hänen selkäänsä. Eini painoi huulensa huuliani vasten. Ensin suutelimme varovaisesti, sen jälkeen hän tarjosi minulle kieltään. Hetken suudeltuamme Einin käsi vaelsi peittoni alle, sitten boksereihini. Hänen koskettaessaan kiveksiäni olin huokaista ääneen. Hän tarttui yhä enemmän sykkivään kaluuni ja alkoi liikutella hitaasti kättään edestakaisin. Sitten hän tarttui kulliini tiukemmin ja alkoi runkata minua. Samalla minä avasin hänen pyyheliinansa.

Einin rintojen nännit olivat kovat. Hyväilin niitä hetken käsilläni, sitten pyysin Einiä lopettamaan kullini hyväilyn. Nousin ylös ja aloin suudella hänen kaulaansa. Siirryin hetken kuluttua alemmas suutelemaan hänen rintojaan. Otin ensin toisen, sitten vuorostaan toisen nännin suuhuni ja pyörittelin sitä kielelläni. Samalla kun pidin rinnasta kiinni toisella kädellä, hyväilin toisella kädellä Einin lantiota. Hän huokaili hiljaa.

Siirryin vähitellen suutelemaan alemmas, kunnes saavuin navalle. Nousin sängystä ja käänsin Einiä niin, että pääsin käsiksi hänen posliiniin pilluunsa. Levitin hänen jalkojaan ja hyväilin hetken reisien sisäpintaa. Levitin hänen pinkkejä, paisuneita häpyhuuliaan ja otin klitoriksen suuhuni. Hyväilin sitä kielelläni ylös ja alas, välillä pyörittelin sitä kieleni päällä. Einin pillu oli pian todella märkä, mutten halunnut lopettaa vielä. Siirsin kaksi sormeani hänen pillunsa suuaukolle ja työnsin ne hitaasti hänen sisäänsä. Hänen pillunsa oli kuuma. Työnsin sormiani edestakaisin sisään ja ulos hangaten samalla pillun sisäpinnan etuseinämää. Einin klitoris oli koko ajan suussani ja työstin sitä kielelläni.

Pian Eini alkoi voihkia äänekkäämmin, ja tunsin, miten hän alkoi väristä. Hän koukisti selkäänsä päästäessään samalla voimakkaan voihkaisun. Maistoin Einin kuuman pillumehun suussani, ja sitä valui myös kättäni pitkin.

Pyysin Einiä kääntymään. Hän makasi sängyssä, mutta nosti takapuoltaan minua kohti levittäen samalla jalkojaan. Nyt Eini selvästi janosi kulliani, joka oli äskeisen jälkeen räjähdyspisteessä. Hieroin sitä muutaman kerran Einin pillua vasten, sen jälkeen työnsin sen hitaasti hänen sisäänsä. Terskani kihelmöi päästessään sisään. Miten hyvältä kuuma ja kostea liha sitä vasten tuntuikaan! Tartuin Einiä molemmin käsin lantiolta ja työnnyin kokonaan sisään. Aloin nussia häntä pitkin vedoin–vedin kullin lähes kokonaan ulos, sitten painoin sen taas pohjaan. Aloitin hitaasti, mutta kiihdytin tahtia nopeasti.

Nussiessani Einiä ihailin hänen upeaa takapuoltaan. Hyväilin hänen pyöreitä, kiinteitä pakaroitaan. Välillä koskettelin myös hänen reisiään. Eini nousi käsiensä varaan ja minä tartuin häntä rinnoista ja painoin itseni voimakkaasti pilluun sisälle. Eini, jonka pitkät vaaleat hiukset olivat peittäneet hänen kasvonsa, voihkaisi, nousi ylös ja heitti hiuksensa pois silmiltään. Suutelin häntä liikutellen yhä kulliani hänen sisällään ennen kuin vedin sen pois.

Eini meni sängylle makuulleen, minä hänen päälleen. Eini tarttui kulliini ja ohjasi sen uudestaan sisään pilluunsa. Jatkoin hänen nussimistaan, samalla kun hyväilin ja suutelin hänen rintojaan. Eini alkoi voihkia jälleen nopeammin.

"Laukea mulle", Eini vaati. Nousin matalaan polviasentoon ja levitin hänen jalkojaan. Kiihdytin jälleen vauhtia ja tikkasin Einiä pitkin vedoin. Tiesin, että laukeaisin kohta, kun kullini alkoi paisua vielä entisestään. Tartuin Einiä rinnasta. Hän asetti kätensä pakaroilleni vaatien minua nussimaan yhä voimakkaammin. Eini katsoi minua silmiin voihkiessaan yhä tiheämmin ja äänekkäämmin. En enää kyennyt pidättelemään, vaan purkauduin hänen pilluunsa, ja kaaduin hänen päälleen.

Hetken kuluttua Eini nousi ylös ja meni siistiytymään vessaan. Tämän jälkeen hän lähti kouluun. Minä jäin kotiin miettimään, miten saisin selitettyä tyttöystävälleni sängyssä olevan vieraan kiimantuoksun.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.