Uusioperheemme omistaa mökin kirkasvetisen järven rannalla hyvän matkan päässä Helsingistä. Tapana on viettää kesälomat ja muutamia pitkiä viikonloppuja mökillä nauttien järvielämästä ja pikku mökkitöistä.
Tänä viikonloppuna oli määrä maalata mökki ja saunarakennus uudestaan. Sitä varten oli varattu maalit, pensselit, sopivat vaatteet ja muu tarvittava rekvisiitta: lapsille limut ja aikuisille omat juomat, sekä makkaraa ja muuta kesäsyömistä.

Maalausurakkaan käytiin riemumielellä lasten tahtoessa näyttää omia maalaustaitojaan saunamökkiin meidän avovaimoni kanssa keskittyessä mökin ulkonäön ehostamiseen. Riitan lapset olivat jo kyllin isoja tyttäriä maalatakseen matalamman saunamökin. Teinit kävivätkin innokkaasti puuhaan. Riitta ehdotti maalausurakassa ainoastaan vanhan t-paidan ja leikattujen farkkujen käyttöä. Nella olisi halunnut maalata bikineissä, mutta Riitta ja hänen siskonsa Krista totesivat bikinien menevän maalista pilalle. Nella kuitenkin piti päänsä ja aloitti maalausurakan bikineissä tunnetuin seurauksin: jo puolen päivän aikaan bikineihin oli roiskunut valkoista maalia ikkunanpieliä maalatessa.
Seurasimme Riitan kanssa maalausurakkaa ja hyvin tytöt sitä hoitivatkin. Välillä tyttöjen näkymättömissä tartuin Riitan takapuolesta ja ehdottelin pikaista aurinkoista hoitoa, johon Riitta nauraen totesi aiheelliseksi odotella iltaan.
Tytöt saivat saunan maalauksen valmiiksi hyvissä ajoin ja kehotin heitä lämmittämään saunan. Meillä vielä mökin maalaus jatkuisi huomenna. Saunassa oli aina käyty kaikki yhdessä, mutta viime aikoina tytöt olivat pitäneet bikineitä päällä. Me Riitan kanssa saunoimme sen sijaan aina alasti.
Maalauspuuhat päätettyämme olimme kaikki valmiita saunaan. Tässä vaiheessa Nella totesi bikineissä maalaamisen huonot puolet, koska nyt täytyi biksut laittaa likoamaan ja siispä saunaan ilman rihkaman kiertämää. Krista piti sen sijaan bikinit päällään.
Saunaan mennessäni katselin Nellan suihkutellessa itseään upeasti pullistuneita nuoria teinitissejä sekä untuvaista karvoitusta navan alapuolella. Riitta taisi huomata katseeni ja tökkäsi minua hymyillen ja kuiskaten, että älä nyt sentään silmiä päästä pudota. Hymyilin takaisin ja totesin suomalaisen luonnon tarjoavan mitä ihanampia ilmestyksiä, samalla Riitan isoja rintoja hipaisten.
Huomasin miten Krista ja Nella molemmat vilkaisivat miehustaani saunaan astellessaan. Riitta siirtyi tyttöjen jälkeen suihkuun, ja Nellan vedettyä saunan oven perässään kiinni tartuin innokkaasti avokkini tisseistä takaapäin ja hyväilin antaumuksella raskaina riippuvia rintoja. Käänsin Riittaa ympäri ja painoin hänet polvilleen suihkun lattialle ohjaten suun kohti kulliani. Kokeneesti Riitta otti kullin suuhunsa ja antoi antaumuksella kielihoitoa. Huomatessaan elimeni alkavan paisua uhkaavasti hän lopetti sanoen, ettei tytöille passaa näyttää kovin seisovaa kullia.
Astelimme peräkkäin saunaan ja tunsin tyttöjen katseiden hipovan hiukan kaartunutta ja paisunutta elintäni. Nella huokaisi tuskin kuultavasti, ja ihastelin salaa hänen nänniensä vaaleutta.

Saunoimme ja juttelimme niitä näitä, kunnes yhteisestä päätöksestä päätimme lähteä uimaan. Koska Krista oli ainoa, jolla oli bikinit päällä, Nella kehotti häntäkin uimaan ilman, mutta tähän ei tyttö sentään suostunut.
Uimme aluksi kukin yksinämme, kunnes tytöt ehdottivat tavallista leikkiämme, missä he kiipeävät veden alla selkääni tai olkapäille ja heitän heitä nousemalla sukelluksista. Aluksi Krista nousi innokkaasti olkapäilleni ja kuljetin häntä hetken matkaa veden päällä, kunnes kumarruin ja heitin ilmaan. Tyttö tippui läiskähtäen ja kirkuen veteen. Tämän jälkeen oli Nellan vuoro. Koska hän oli noissa leikeissä pitkästä aikaa ilman bikinejä, hän aluksi vähän arasteli, mutta kehotin häntä käymään kunnolla olkapäille, jonka tyttö tekikin. Riitta katseli nauraen leikkejämme.
Kantaessani Nellaa olkapäillä tunsin, miten paljas tytön pillu hieroi niskaani. En olisi millään tohtinut laskea tyttöä pois, mutta lennätin hänet ilmaan tytön kiljuessa riemusta. Uuden kierroksen aikana liikutin tahallani molempia tyttöjä jaloista, jolloin Kristan housut hieroutuivat niskaani. Tyttö ei ollut moineskaan, mutta tehdessäni saman paljaspilluiselle Nellalle, tyttö selvästi hiukan värähteli. Villi mielikuvitus alkoi laukata päässäni teinipillun hieroutuessa niskaani vasten. Taisi tuntua tytöstäkin kivalta.

Heittelyjen jälkeen toinen vesileikeistämme, eli sylissä pitäminen ja siitä heittäminen, halutti tyttöjä. Tässä leikissä tyttöjen bikinit tai käsi huitaisivat silloin tällöin vahingossa kaluani. Nyt ajatukseni Nellan pillun hieroutumisesta niskaani olivat herättäneet kankeani, mutta onneksi vesi viilensi tunteita, eikä kaluni ollut juuri normaalia isompana.
Krista tuli aluksi sivuttain syliini ja pidin tyttöä tarkoituksella hiukan alhaalla tuntien, miten bikinit hieroivat kaluani heilutellessani häntä puolelta toiselle. Heitin tytön ilmaan ja hän loiskahti veteen riemusta kiljuen. Kristasta vapauduttuani Nella hyökkäsi suoraan syliini posket innosta hehkuen. En saanut häntä heti kiinni, joten tyttö lipsahti sylistä veteen. Tunsin miten kiinteät rinnat liukuivat vartaloani pitkin alas hieroen samalla mennessään kaluani. Sain tytön käsistä kiinni, kun kasvot olivat haarojeni kohdalla. Kasvot painautuivat veden alla selvästi paljasta kaluani vasten ja nostin tytön ylös vedestä. Tuo sekunnin kestänyt kosketus paljaaseen kulliini näytti nostavan punan tytön kasvoille, mutta en näyttänyt tunteneeni mitään, vaan kaappasin tytön syliini sivuttain.
Nellakaan ei eleelläänkään ilmaissut huomanneensa mitään hassua käyneen, mutta kaluni tuntui huomanneen. Muutaman päivän toimettomuuden jälkeen se osoitti selvää pullistumista äskeisestä teinitytön rinta- ja kasvohoidosta. Ajatukseni täyttyivät Nellan alastoman vartalon pitämisestä sylissäni, ja laskin häntä huomaamattomasti alaspäin samalla leikkisästi vasemmalta oikealle heilutellen. Tunsin miten kiinteä lantio painoi kulliani. Vartalomme erosivat heilahdusten voimasta toisistaan palaten jälleen heilahduksen jälkeen yhteen. Pidin tyttöä tarpeettomankin lujasti itseäni vasten ja hieraisin huomaamattomasti kiinteällä lantiolla paisuvaistani, joka tuntui tykkäävän kovastikin nuoren vartalon kosketuksesta.

Totesin, että nyt on pakko viskata teini syliotteesta tai kohta varrastaisin tuon alastoman teinivartalon kovaan kankeen, joten ei muuta kuin tyttö ilmojen teille ennen kuin kanki kovenee. Riemusta kiljuen tyttö lensi ilmassa päätyen nauraen veteen. Seurasin lentoa ja erityisesti vilahtavaa untuvapeitettä tytön mäiskähtäessä veteen.
Tartuin vielä Riittaan kiinni ja vedin hänet istumaan syliini hajareisin. Avokkini kietoi jalat ympärilleni nauraen. Tytöt käsittivät tämän hellyyden vielä leikiksi ja pyrkivät väliimme. Tarkoituksella raotin hieman itseäni Riitasta Nellan pinnistellessä välimme ja niin tyttö luiskahtikin väliimme selkä äitiinsä ja etupuoli minuun päin. Nauroimme ja pidin molempia naisia kiinni tuntien nuorten kiinteiden rintojen painuvan rintaani vasten. Nellakin kietoi äitinsä tapaan jalat ympärilleni vapautuneesti nauraen.
Tein muutaman pomppivan liikkeen, jolloin molemmat sylissäni laskeutuivat hiukan alaspäin ja tunsin, miten äskeisistä leikeistä hiukan paisunut kaluni painautui vasten Nellan pehmoista jalkoväliä tytön tipahtaessa sylissäni alaspäin. Henkeni lähes salpautui, ja kuin taikaiskusta tunsin veden viileydestä huolimatta kullini selvästi nytkähtävän Nellan paljasta häpyä vasten. Tyttökin taisi tuntea sen, koska jähmettyi sylissäni jalat edelleen tiukasti ympärilleni kietoutuneina. Pidin naisia otteessa, vaikka Riitta meinasikin jo tipahtaa ja pyöräytin heitä ympäri tuntien samalla, miten jo selvästi kovettunut erektioni painui Nellan haaroissa teinin pillunhuulien väliin. Tai niin ainakin kuvittelin tunteesta, joka aivan kullin varressa tuntui. Hypäytin naisia kerran, jolloin Riitta tipahti sylistäni ja syliini jäänyt Nella korjasi äitinsä tipahdettua asentoaan, muttei irrottanut otetta eikä noussut ylöspäin.

Kerran tyttöä pyöräytettyäni oli koko ajan koveneva kullini jo sen verran kovana, että se selvästi painui tytön häpyhuulten väliin saaden ne levälleen. Tyttö liikutteli lantiotaan aivan aavistuksen verran ylös–alas. Tuskin kukaan muu sitä huomasi. Mitä hittoa? Teini runkkaa paljasta pilluaan kovenevaa kaluani vasten. Tämän todetessani kullini paukahti täyteen seisokkiin ja Nellan silmät laajenivat hänen tuntiessaan pilluaan vasten kovana seisovan kyrvän. Tartuin veden alla tähän mennessä lanteilla pitämilläni käsillä teinin kiinteästä perseestä kiinni ja puristelin, mikä sai Nellan haukkomaan henkeään. Mikä sopi mainiosti toisten luullessa kasvoilleen roiskuvan veden aiheuttavan henkäilemistä.
Yritin kätkeä tilanteen muilta hihkuen, että pidäpä tyttö kiinni, jos pystyt, samalla kun heilauttelin häntä puolelta toiselle. Jos toiset olisivat tienneet, että samalla jo aivan estottomasti nostin ja laskin teinipillua kuumana seisovan kaluni vartta pitkin ylös–alas, olisi huuto ollut melkoinen. Nella painoi tiukasti jaloillaan pilluaan kaluni vartta vasten ja vapisi sylissäni muille näkymättömästi pyörityksen melskeessä. Olisin halunnut upottaa kankeni saman tien tuohon himokkaaseen teini-ihanuuteen, mutta siitä olisi varmasti syntynyt sellainen huuto, että muut olisivat viimeistään huomanneet, mitä tapahtui. Tyttö notkisti vartaloaan hieroen kulliani ylös–alas häpyhuuliensa välissä.

En voinut pidätellä itseäni, vaan painoin sormeni takaapäin teinin pepulle ja suoraan sisään anukseen, samalla kun vetelin tyttöä voimakkaasti jo pitkin vedoin kullini vartta vasten klitorista kiihottaen. Jäykkänä seisova kullini painautui ihanasti teinin haaroihin ja klitalle. Ahmin katseellani nuoria pystyrintoja palaen halusta upottaa kasvot niiden kiinteään pehmeyteen. Tytön silmät laajenivat ja hiukan värisevä vartalo nytkähteli sylissäni tytön lantion hinkatessa himokkaana paljasta pillua kullin vartta vasten tytön nytkähdellessä orgasmissa. Ei hitto, tyttöhän saa orkut! Kiihdytin vesileikkiä kätkien Nellan orgasmin muilta tytön hengäistessä ja laskiessa sitten otteensa jaloista ja käsistä. Laskin tytön sylistäni lopettaen vesivehtaamisen, vaikka paloin halusta upottaa kuuman kaluni tuohon sykkivään teinipilluun.
Nella rauhoittui ja sukelsi tasaamaan itseään orkun jäljiltä muiden näkymättömiin. Kullini seisoi veden alla kivikovana ja sykkivänä. Krista tahtoi saada samoja vesikisailuja kuin isosiskonsa ja pyrki syliini. Yritin torjua, mutta totesin olevan hiukan epäilyttävää, ellen ottaisi myös Kristaa, joten otin tytön syliini hänen lukitessaan hoikan vartalonsa jaloilla itseeni. Pidin Kristaa mahdollisimman ylhäällä, jottei seisova kaluni olisi paljastunut ja yritin ravistella tyttöä irti pyörien.
Krista kiljui riemusta ja todetessaan, että pysyy hyvin kyydissä, irrotti kätensä ja taivutti vartaloa taaksepäin pitäen tiukasti jaloilla kiinni. Tämä oli hänen äitinsä lempiasento rakastellessa ja katsoinkin Riittaa hymyillen ja silmää vinkaten. Riitta vinkkasi takaisin ymmärtäen yskän, mutta olisi varmasti kiljunut kauhusta, jos olisi tiennyt, että kullini seisoi nyt yhtä kovana kuin hänen tuossa asennossa ollessaan. Tyttö painoi vartalonsa aivan veden pintaan ja katselin kiihottuneena nupullaan olevia, piilossa bikinien kätköissä törröttäviä pikku tisuleita.
Nyt pää kylmänä, ajattelin itsekseni ja kiitin onnea, että Kristalla oli uimapuku päällä. Muuten hän olisi varmasti tuntenut, miten jäykkä kaluni osui välillä pienten kiinteiden pakaroiden väliin. Kohta Krista korjasi jalkojen asentoa kietoen ne selvästi alemmaksi ja minulle tuli vaikeuksia pitää onneksi jo pehmenevä kullini erossa teinin takapuolesta. Varmuuden vuoksi tartuin Kristaa kaksin käsin pyllystä kiinni saaden näin käteni vielä jäyhän kullini ja teinin pikkupepun väliin.

Hetken pyöriteltyäni irrottauduin Kristasta todeten, että pysyit kyydissä koko ajan. Samassa Riitta tuli kiinni suudellen minua ja totesi, että tytöt kestivät kyydissäsi, mutta testataan illalla, miten äidin käy. Ajattelin, että eipä kestänyt Nella koko kyytiä. Ääneen sanoin, että tuskin maltan odottaa iltaan.
Riitta painautui vartaloani vasten pitkään suudelmaan tyttöjen jo noustessa laiturille. Katselin ihaillen Nellan teinipeppua tytön noustessa rappusia alaston herkullinen peppu vettä valuen. Nousimme myös Riitan kanssa ja astelimme pesutupaan, jossa tytöt jo olivat kimppasuihkussa vaahdon peittäminä. Myös Krista oli riisunut bikininsä ja katselin tyytyväisin mielin teinien vaahdottaessa itseään.
Kastauduimme Riitan kanssa tyttöjen suihkutellessa edelleen itseään, ja suihkun ahtaudesta johtuen tunsin, miten joku painoi peppunsa nyt jo lepotilassa olevaa kulliani vasten. Avasin silmäni ja näin Riitan avaavan jo saunan ovea. Vilkaisin alas ja totesin Nellan vaahdottavan jalkojaan nojautuen selvästi tahallaan kulliani vasten pyöreällä pepullaan. Mieleni teki tarttua tyttöä lanteista kiinni ja hieraista kuten äskettäin vedessä, mutta Kristan tuijottaessa meitä tiukasti peruutin, minkä suihkussa pystyi. Saunaan astellessani kuulin, miten Krista kihersi Nellalle kysyen, huomasitko, mihin takapuolesi osui. Olan yli ovelta vilkaistessani huomasin, miten Nella hymyili siskolleen. Pian he yllätyksekseni astelivat molemmat nakuna perässämme saunan lauteille. Vilkaisin vaivihkaa molempia löylyä lisätessäni.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.