Olin tyttöystäväni kanssa shoppailemassa kuuman kesäpäivän kääntyessä illaksi. Menimme vaatekauppaan Millan iloksi ja hän löysikin heti muutaman topin, joita halusi sovittaa. Sovituskopeista vastaavaa myyjää ei näkynyt, joten hän meni suoraan sovituskoppiin ja yllätyksekseni pyysi minut mukaan. Aikaisemmin minua ei oltu päästetty arvostelemaan vaatteita, ainakaan sovituskoppiin asti. Olin ollut hieman kiimaisena koko päivän, joten mieleni alkoi heti lentää, mitä kopissa voisi tehdä. En kuitenkaan viitsinyt ehdottaa mitään, sillä en voinut kuvitellakaan, että Milla ryhtyisi mihinkään yleisillä paikoilla.

Milla hymyili kainosti ja otti topin pois, mikä tarjosi minulle ihanat näkymät tämän rintaliiveistä pullottaviin tisseihin. Olen aina pitänyt Millan C-kupin kiinteitä ja ryhdikkäitä tissejä lähes täydellisinä. En ole koskaan kysynyt tältä itseltään, mitä hän pitää rinnoistaan enkä siis tiedä, tajuaako tämä itse niiden upeutta. Milla veti ensimmäisen sovitukseen ottamansa topin päälleen, mutta hihitteli heti sen liian suurelle koolle, mikä näytti tämän sopusuhtaisella vartalollaan koomiselta. Toinen toppi sopikin jo paremmin ja itse pidin varsinkin siitä, miten Millan rintojen väli näkyi anteliaasta kaula-aukosta. Puhalsin leikkisästi aukosta sisään, mikä sai tytön hieman punastumaan.

Riisuttuaan topin otin Millan välittömästi halaukseen, ennen kuin tämä ehti laittaa omia vaatteitaan päälle. Tunsin kuinka tämän selkä oli hiestä kostea, ja suutelin Millan kaulaa. Tämä tuntui pitävän siitä, ja pian tunsin hänen käden leikkisästi läpsäyttävän pakaraani. Irrotin otteen Millasta ja katsoin tämän mustia rintaliivejä, joissa kiersi violetti koristenauha. Rinnat suorastaan yrittivät paeta liiveistä, enkä voinut enää pitää käsiäni niistä erossa. Kutittelin liiveistä vapaaksi jäävää osaa rinnoista ja Milla nojasi päätään taaksepäin ja työnsi rintojaan kättäni vasten. Hyväilin tissejä liivien läpi ja työnsin niitä hieman yhteen. Näky oli todella kaunis ja pian käteni etsivätkin jo liivien hakasia, jotka aukesivat näppärästi. Rintsikat valuivat pois ja Milla heitti ne seinällä olevaan vaatteille varattuun koukkuun roikkumaan.

Tunsin kuinka vehkeeni paisui lahkeessa ja olin todella kiihottuneessa olotilassa. En voinut kuvitellakaan, että Milla oli ryhtynyt tähän, sillä olemme aikaisemmin pitäneet petipuuhat lähinnä makuuhuoneen puolella. Jatkoin rintojen hyväilemistä käsin ja tunsin, kuinka Millan nännit kovettuivat, ja tämän posket olivat aivan punaisena kiihotuksesta. Siirryin kiusoittelemaan nännejä kielelläni ja tunsin, kuinka Milla työnsi itseään koko ajan enemmän minua vasten. Pian Milla kuiskasikin korvaani haluavansa minua heti ennen kuin tämä tulisi järkiinsä. Milla riisui housunsa, samalla kun itsekin riisuin vaatteeni. Toivoin, ettei kukaan kaupassa näkisi vaateläjää sovituskopin lattialla. Onneksi oli jo hiljaisempi aika illasta, joten saimme olla kopissa rauhassa eikä kukaan yrittänyt ainakaan sisälle.

Tunnustelin Millan pillua sormilla ja se oli ihanan kuuma ja kostea. Hyväilin sitä hellästi sormillani ja tunsin, kuinka se kostui entisestään. Milla kääntyi selin minua vasten ja työnsi herkullista peppuaan täydessä mitassa seisovaa kulliani vasten. Tuntui mahtavalta, kun tämä pyöritteli pepullaan kulliani, enkä malttanut odottaa, että saisin sen Millan sisään.

Milla raotti hieman jalkojaan ja nojasi käsillään seinää vasten. Tartuin munastani kiinni ja työnsin sen takaapäin kostean pillun huulille. Kiusottelin tyttöä vielä, enkä työntänyt sisään ennen kuin tämä kääntyi ja loi anelevan hymyn minulle. Työnsin kullin kuumaan mättääseen, jonka ympärillä oli hieman siistiksi ajeltuja karvoja. Millan hiestä kostea peppu tuntui alavatsaani vasten mainiolta, ja tartuin tätä kummallakin kädellä uumasta kiinni. Milla nojasi seinää vasten, kun aloitin hitaan työntelyn, jota tehostin välillä painautumalla aivan pillun pohjaan saakka. Työnsin Millaa entistä enemmän seinää vasten ja tämä huohotti nautinnosta.

Kovensin hieman tahtia ja kuulin, kuinka märkä pillu litisi panemisen äänestä irstaasti. Emme välittäneet, kuulisiko kukaan, sillä olimme jo siinä tilassa, ettei meitä voinut erottaa mikään. Milla värisi nautinnosta ja pyöritti peppuaan panemisen tahdissa. Tunsin kuinka en kestäisi enää pitkään ja työntelin nautinnosta hurmiossa. Otin toiseen käteen Millan tissin, jota pidin tiukassa otteessa. Tunsin kovettuneen nännin sormieni välissä ja painauduin yläruumiillani aivan tytön hikistä selkää vasten. Millan hengitys oli raskasta ja tämä sai minut entistä tulisimmille hiilille. Tiesin, etten kestäisi enää hetkeäkään.

Tartuin Millaa vyötäisistä kiinni ja työnsin itseni niin syvälle pilluun kuin kykenin. Tunsin kuinka orgasmi ampui spermaa tytön sisään, enkä välittänyt, vaikka ehkäisy oli unohtunut. Kullini sykki Millan tiukassa pesässä, ja työntelin orgasmissa viimeiset tipat niin syvälle kuin vain voin. Näytti todella mahtavalta, kun vedin kullini ulos Millasta ja pian mällit valuivat pillusta ulos. Milla otti vielä puolikovana seisovan vehkeeni suuhunsa ja imaisi siitä viimeiset sotkut. Suutelimme vielä pitkään, ennen kuin tajusimme lähteä vähin äänin sovituskopista.

En tiedä, huomattiinko meitä, mutta kassalle Milla ei enää kehdannut mennä ostamaan sitä sopivampaa toppia. Muutama asiakas loi meihin pitkän katseen, kun livahdimme kaupasta ulos, mutta jäi arvoitukseksi, olivatko he nähneet jotain. Päätimme kuitenkin, että tämä pitää ottaa uusiksi, mutta ehkä ensi kerralla eri liikkeessä.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia