Olen 17-vuotias tyttö ja pidän vanhemmista miehistä. Tiedän, että monet vanhemmat miehet ovat kiinnostuneita nuorista naisista enkä pidä sitä yhtään pervona. Kun molemmat syttyvät toisistaan, niin syntyy upeaa seksiä. Kerron nyt vähän itsestäni ja sitten viime syksyn tapahtumasta naapurin miehen kanssa.

Käytän tiukkoja tai paljastavia vaatteita siksi, että ne tuntuvat itsestäni kiihottavilta. Osaan silti arvostaa kuumia katseita hoikilla, pitkillä ja muodokkailla reisilläni sekä kapealla, pystyllä pepullani ja pulleilla, terhakoilla rinnoillani. Tiukka vartaloni oli jo ollut ikäisteni poikien kiihkeässä käsittelyssä, mutta heidän kehittymättömät kullinsa ja epärytminen panotyylinsä eivät tuntuneet nautittavilta, koska usein jouduin lopulta tyydyttämään itseni kumppanini lauetessa liian nopeasti. Heidän kompelöt kopelointinsa eivät vastanneet odotuksiani tulikuumasta rakastelusta.

Yksi aikaisempi kokemus minulla oli vanhemmasta miehestä, jonka tarjoama upea esileikki hitaine hyväilyineen ja nuolemisineen sekä kypsän ison kyrvän tasainen pumppaus avasivat minut ymmärtämään kokemuksen arvon kunnon panossa. Lisäksi pieni iän tuoma sharmi ei ole miehelle pahitteeksi: minulta löytyy sitten uteliaisuutta ja raikkautta.

Pihatalkoissa oli puolet koko kerrostalomme asukkaista. Talomme on rauhallinen ja meillä on hyvä yhteishenki. Syyspäivä oli aurinkoinen ja olin varustautunut lyhyeen farkkuhameeseen, mikä minun tapauksessani tarkoitti, että helma oli lähempänä peppua kuin polvia. Olin vetäissyt jalkaani kirkkaankeltaiset ohuet sukkahousut, sillä pidän värikkyydestä. Ylävartaloni suojana oli kuin toisena ihona vartaloa myötäilevä pinkki toppi, joka pullotti tiukkana rintojeni päällä ja oli söpösti hiukan rypyssä litteällä vatsallani. Ohuet rintsikkani peittivät hädin tuskin nännieni nöpötyksen. Luonnollisen vaaleat hiukseni olin sitonut tiukasti ponnarilla. Olin laittanut vaaleanpunaista lempihuulikiiltoani, joka sai pienet pusuhuuleni näyttämään juuri sopivasti märiltä. Jaloissani oli hempeän pastellisävyiset tennarit. Tajusin haravoidessani näyttäväni todella seksikkäältä teinitytöltä, kun ympärilläni hääri joukko keski-ikäisiä naapureita löysissä verkkareissa.

Eräs noin 25-vuotias, ihan kivan näköinen mies vilkuili minua. Hän ei saanut silmiään irti minusta. Hymyilin itsekseni, koska tunnistin oireet. Sievä tyttö kyllä panetti, mutta arkuus ja pelko nuoruuttani kohtaan estivät aikeiden toteuttamisen. Hänestä ei olisi lähestymään minua, ajattelin, huokaisin ja jatkoin haravointia katse maahan painettuna. Vetelin lehtiä kasaan pensaiden alta ja peruutin samalla muutaman askelen taaksepäin. Äkkiä törmäsin johonkin.

Isäni ikäinen, tyylikkäästi hieman harmaantunut, arviolta nelissäkymmenissä oleva setä oli myös ajatuksissaan siivonnut istutusten aluskasvillisuutta takanani. Kevyen törmäyksen havahduttamana jykevä, itseäni päätä pidempi mies oli kääntynyt ja tuijotti nyt minua silmiin rävähtämättömästi. Sitten hänen katseensa suuntautui rinnoilleni, joita hän ilman pienintäkään ujoutta tarkasteli rauhallisesti. Hän nosti katseensa silmiini ja sanoi hymyillen: "Mukavaa, että nuoretkin tulevat tänne pihalle yhteisiin töihin. Kohta lopetellaan ja tarkoituksena on kai mennä viettämään saunailtaa oluen merkeissä."

Vastasin hymyyn ja sain sanotuksi: "Mä en varmaan voi mihinkään oluen juontiin osallistua."

Mies jatkoi edelleen hyvin asialliseen keskustelusävyyn. "En mäkään jaksa mennä. Ostin omat juomat ja jään kotiin", hän sanoi osoittaen samalla ulko-oven pielessä olevaa alimman kerroksen ikkunaa.

"Mä oon nähnyt sut joskus portaissa. Asun ylimmässä kerroksessa", sanoin ja aloin tuntea punoitusta poskillani. Miehen katse laskeutui hitaasti muotojani pitkin ja viivähti hetken hamoseni paljastamissa keltaisten sukkisten verhoamissa säärissä.

"Niinpä", mies totesi. Enempää emme puhuneet.

[q1]Jatkoimme aherrusta vielä jonkin aikaa ja sitten ihmiset alkoivat vähän kerrallaan keräillä puutarhavälineitä yhteen kasaan. Minulla sen sijaan sydän pamppaili ja jalkovälissä tuntui kuumotusta — tuo setä minun oli saatava piukkojen reisieni väliin lämpimään hyväilyyn vaikka mikä olisi! Mikään ei ole kiihottavampaa kuin miehen itseluottamus.

Mies jätti haravansa nojalleen seinää vasten. Näin etuoven lasin läpi, mihin huoneistoon hän katosi. Ehdin juuri siepata miehen jättämän työkalun ennen talkoiden vastaavaa. "Kaikki pitää viedä varastoon", hän sanoi ihmeissään.

"Mä voin viedä sen sitten. Tuolla on vielä yksi kasa korjaamatta", keksin sanoa.

Kun kukaan ei kiinnittänyt minuun huomiota, menin ensimmäiseen kerrokseen ja soitin ovikelloa. Mies katsoi minua kysyvästi oven raosta.

"Sä jätit tän haravan tonne. Onko se sun oma? Ajattelin palauttaa sen", sopersin nopeasti. Mies kätki vaivoin hymynsä, kun hän vilkaisi käsiäni, jotka puristivat tiukasti mustaa muovista vartta.

"Ei, kyllä se on taloyhtiön omaisuutta, mutta kiitos kun huolehdit", mies sanoi rauhallisesti. Seisoimme aivan hiljaa toisiamme katsellen varmaankin vain muutaman sekunnin ajan, mutta se tuntui ikuisuudelta.

"No, tule sisään, kun kerran tulit käymään", mies sanoi avaten oven. Luikahdin eteiseen.

Huoneisto oli siisti ja kodikas.

"Sulla on kiva asunto", sanoin. Mies nyökkäsi ja pyysi minua istumaan sohvalle.

"Haluatko kahvia vai otatko oluen?" hän kysyi kiusoittelevasti hymyillen. Päätin ottaa oluen, koska halusin jotain rentouttavaa. Vaikka olin täysin kiimassa ja mies selvästi tajusi sen, en silti ole niin pikku lutka, ettenkö olisi jännittänyt vanhemman vieraan miehen asunnossa. Miehen rauhallisuus ja luonnollisuus poistivat kuitenkin hermostuneisuuttani. Hän ei kuolannut himoissaan päästessään pian ehkä panemaan nuorta tyttöstä, vaan käyttäytyi luontevasti.

Otin maistiaiset oluestani ja nojauduin sohvalla selkänojaa vasten enkä enää puristanut polviani tiukasti yhteen. Katselin, kun mies avasi teeveen ja tuli istumaan viereeni — ei liian lähelle tai kauas vaan juuri sopivalle etäisyyydelle. Juttelimme hieman arkipäiväisistä asioista ja sitten hän sanoi: "Tuli sen verran hiki noissa talkoissa, että taidan käydä suihkussa. Katsele vaan kaikessa rauhassa televisiota sillä välin." Jäin odottamaan ja join nopeasti olueni loppuun.

Kuuntelin veden ääniä kylpyhuoneesta ja sormeni etsiytyivät pikkuhousujeni alle. Suljin silmäni ja liu'utin sormiani kosteilla pimpan huulilla...

En tiedä, kuinka kauan siinä hyväilin itseäni, mutta kun äkkiä avasin silmäni, näin hiuksiaan kuivailevan miehen kurkistavan huoneeseen. Vetäisin käteni pois hameen alta toivoen, ettei hän olisi huomannut, mitä olin ollut tekemässä. Mies vain hymyili.

"Ota siitä pöydältä vaan suolapähkinöitä. Kohta alkaa hyvä ohjelma", mies kehotti ja katosi hetkeksi pois. Hän palasi valkoinen kylpytakki päällään ja meni keittiöön hakemaan itselleen oluen. Sitten hän istahti viereeni aivan lähelle. Tunsin oloni huumaantuneeksi enkä voinut keskittyä televisio-ohjelmaan.

Yleensä tässä vaiheessa ikäiseni pojat olivat jo tunkemassa kieltään suuhuni, mutta tämä herra ei aikonut päästää minua niin vähällä, vaan nautti hitaasti etenevästä tilanteesta. Minulle olisi sopinut, vaikka hän olisi ottanut letistäni kiinni ja nainut saman tien suuhuni ja rynkyttänyt pallinsa tyhjäksi minuun, ihan minne vaan häntä olisi huvittanut. Mutta me vain katselimme telkkaria.

Äkkiä tunsin miehen käden sivelevän reiteni sisäpuolta. Kosketus tuntui herkältä sukan läpi. Hän käytti kämmen- ja rystyspuolta kuin sivellintä polvestani ylöspäin. Miehen ote oli samalla hellä ja varma. Käsi liikkui koko ajan ylemmäs ja hipaisi hameeni helmaa. Toivoin, että sormet olisivat kiiruhtaneet pian jalkojeni väliin. Kohta käsi hyväili vuorotellen molempia reisiäni haaroista asti. Sitten hän painoi yllättäen tiukasti koko kämmenensä pimppani päälle. Hänen suuri kätensä hieroi ja painoi hellästi juuri klitorikseni kohdalta. Suustani karkasi huokaus.

[q2]Tunsin henkäyksen poskellani, ja samalla suukotellen korvani taustaa mies kuiskasi: "Haittaako, jos mä teen samalla itselleni hyvää? Se seisoo sulle". Pudistin päätäni ja katsoin hänen ihanasti hymyileviä silmiään. Miehen käsi siirtyi sääreltäni kylpytakille, jonka lieve oli jo lupaavasti kohollaan. Paksu kangas heilahti syrjään ja mitä herkullisimman näköinen suuri kulli paljastui ihaltavakseni. Mies otti jämäkän otteen kyrvästään ja alkoi kiireettömästi liikuttaa esinahkaa ylös ja alas pallien heilahdellessa tahdissa. Ilmeisesti miehen tarkoituksena oli vain leikkiä naapurin tytön kanssa ja tehdä omaa kivaa, mutta minun suunnitelmani olivatkin toiset.

Pieni käteni eksyi miehen haaroihin, ja hän irroitti otteensa jäntevästä kalustaan. Hennot sormeni silittivät suonikkaan kullin silkinpehmeää pintaa, kunnes ne kouristuivat tykyttävän elimen ympärille. Aloin tehdä hitaita edestakaisia liikkeitä. Vilkaisimme toisiimme hymyillen ja tunsin hänen kätensä vetäytyvän hartioiltani. Kuin yhteisestä sanattomasta sopimuksesta liu'uin alas sohvalta ja istuuduin pepulleni jalkojeni päälle hänen eteensä lattialle. Ilmeeni oli varmaankin odottava ja utelias, koska halusin miehen ohjaavan tapahtumia.

Katsekontaktimme oli leikkisä mutta kiinteä miehen sormien silittäessä poskiani ja leukaani. Peukalo siveli huuliani, ja raotin niitä hieman. Miehen käsi otti hellän napakan otteen ponnaristani kuin kehotukseksi. Taivutin jäntevää kyrpää itseäni kohti ja annoin hennon pusun terskalle. Se tuoksui hedelmäshampoolta ja joltain hyvin kiihottavalta. Lipaisin kielelläni terskan alapinnan jännettä samalla mieheen katsoen. Suukottelin ja nuolin kalua yhä pitenevin lipaisuin pikku kielelläni, kunnes huuleni tavoittivat pallit. Mies hymyili minulle silmillään hänen kätensä ohjatessa päätäni kohti kiiltelevää terskaa. Otin sen huulieni väliin ja imaisin kerran. Katsahdin miehen kasvoihin ja näin hänen nauttivan. Ote hiuksissani tuli hieman vaativammaksi ja annoin kyrvän upota pikku suukkosuuhuni niin syvälle kuin sain. Jokin sielussani avautui kuullessani miehen pitkän huokauksen "aah!" Päässäni sumeni ja annoin mennä. Imin ja nuolin kyrpää kiihkoissani välittämättä kuolani valumisesta miehen pusseille asti. Livoin huuliani, kun vedin välillä pääni pois, etten tukehtuisi. Mies ohjasi käteni palleilleen, ja hieroin niitä hellästi molemmin käsin, samalla kun kullin pää täytti suuni ja katselimme toisiamme silmiin. Sitten hän nosti minut käsistäni seisomaan ja oli minun aikani saada nautintoa.

Nousin seisomaan miehen edessä ja nostin käteni ylös hiuksilleni vapauttaakseni ne siteestä. Samalla mies alkoi tutkia vartaloani kainaloista alkaen ja pyöritti minua kevyesti ympäri. Hänen kätensä olivat kaikkialla: rinnoilla, selässä, vatsalla, pepulla, ja lopulta ne siirtyivät tutkivasti reisistä sääriäni pitkin nilkkoihini asti. Kosketus oli itsevarmasti sivelevä ja vaihteleva painoltaan sekä samalla herkkä ja koko kämmenen levyinen. Selvästikin mies tajusi naisessa olevan muitakin paikkoja kuin tissit ja perse.

"Ota hame pois!" mies käski. Aukaisin vaatekappaleen napin ja hamonen putosi nilkkoihini. Seisoin siinä vieraan miehen edessä sukkahoususillani ja koin sen tavattoman kiihottavaksi, varsinkin kun hänen katseensa hyväili vartaloani.

"Sitten pusero", mies sanoi hymyillen, ja heti riisuin ohuen kangaskappaleen heittäen sen lattialle. Jäin odottamaan seuraavaa komentoa, mutta mies nousikin seisomaan ja halasi minua aukaisten samalla sulavasti rintsikoitteni hakaset takaa. Ojensin käteni pujottautuakseni olkaimista. Hitaasti mies veti liivit käsiäni pitkin. Hempeät rintsikkani saivat tehdä seuraa hameelle ja puserolle lattialla. Jälleen hän halasi minua, jolloin painoin rintojani tiiviisti miestä vasten.

Laitoin käteni miehen niskaan, kun hän siirtyi alaspäin suukotellen kaulaltani aina nänneille asti. Kivikovat nöpöttäjäni saivat huolellisen huuli- ja kielikäsittelyn. Sitten hän puntaroi rintojani käsissään ja leipoi niitä ihanan villisti. Voihkin hiljaa ja otin sitten oma-aloitteisesti sukkisteni vyötäröstä kiinni ja rullasin ne alas. Saman tien vedin kiihkoissani pikkuhousut nilkkoihini. Astuin vaatemytystä syrjään ja mies otti kädestäni kiinni ja ohjasi minut sängylle makaamaan selälleni. En tuntenut häpeää tai jännittänyt yhtään.

Mies polvistui eteeni ja alkoi suukotella nilkkojani. Hän levitti jalkani polvista levälleen ja suljin silmäni. Kädet, posket ja huulet hyväilivät nautinnollisesti vuorotellen molempien reisieni ihoa ja etenivät vääjäämättömästi kohti pimppaani. Hän kosketti luonnollisen karvoituksen peittämää häpyäni, jossa oli vain siistitty bikiniraja. Sormet soittivat kuin kitaraa häpyhuulillani sipaisten välillä vahingossa värisevää klitoristani. Jokainen kosketus nosti huuliltani pienen voihkaisun. Suurempi voihkaisu purkautui, kun mies yhtään varoittamatta nuolaisi minua leveällä kielellä koko pimpin mitalta. Kielellään hän painoi juuri sopivasti klitoriksen ympäriltä välttäen liian suoraa ärsytystä. Rentouduin ja nautin silmät kiinni. Sitten yks'kaks hän imaisi koko pikku nappulani suuhunsa ja pyöritti kieltään sen ympäri. Se tuntui jo liian hyvältä ja samalla tähdet räjähtelivät jossain silmieni takana — voihkin ja vatkasin päätäni edestakaisin antaessani orgasmin ravistusten kulkea vartaloni läpi. Huohotukseni tasaannuttua nostin päätäni ja katsoin miestä silmiin meidän molempien hymyillessä onnellisina. En aikonut jättää sitä siihen, vaan halusin lisää. Janosin häntä syvälle sisääni.

Kohosin istumaan ja asetin käteni miehen ympärille kuiskaten: "Onko sulla kortsuja?" Mies ojentautui yöpöydän laatikolle ja näytti minulle kondomipakkausta. Otin sen häneltä ja avattuani itsevarmasti muovikelmun aloin rullata kumia miehen seisovan kalun päälle. Tunsin olevani ohjaksissa. Sitten katsoin häntä vakaasti silmiin ja sanoin: "Pane mua kunnolla". Siitä eteenpäin mies saisi tehdä minulle, mitä ikinä halusi.

[q3]Suuret kourat painoivat selkäni taas patjalle ja uros nousi päälleni. Aikansa kiusattuaan klitoristani kalullaan hän työnsi sujuvasti terskansa sisääni. Huokaisin, levitin reisiäni ja vatkasin lantiotani. Hänen työntönsä olivat kerta kerralta syvempiä. Pääsin nauttimaan kyrvän koko mahtavuudesta vähän kerrallaan ja lopulta hän saavutti tasaisen panorytmin. Piukka ja liukas pimppini imi ahnaasti kalua tyvestä kärkeen. Tulin vaistomaisesti työntöjä vastaan. Harteikkaan miehen alla oleminen oli ihanaa. Silitin hänen muodokkaita lihaksiaan ja reiteni avautuivat aina vain enemmän. Käteni seikkailivat hänen rintalihaksillaan ja leveillä hartioilla, samalla kun katselin hänen nauttivia kasvojaan. Miehen selkä ja kapea takamus saivat myös osansa hyväilyistäni.

Mies kiepsautti minut makaamaan vatsalleni. Turvalliset kädet nostivat pikku peppuni ylös ja kohosin polvieni varaan pää tyynyssä. Jämerä kyrpä solahti tiukkaan, märkään pilluuni ähkäisyn saatamana. Hän alkoi panna minua oikein tosissaan. Pyllyäni hierottiin antaumuksella ja lantiot mäiskähtelivät toisiaan vasten. Samalla hän kouri rintoja ihanasti ja hyväili selkääni. Setä nussi minua kuin naista eikä yhtään ottanut huomioon, että olin vasta nuori tyttö. Hänen ottaessaan napakan hellän otteen niskastani en voinut kuin ähkiä lujan rynkytyksen alla, jota tuntui kestävän loputtomasti. Selvästikin hellyysvaihe oli ohi ja kiimainen sonni nussi rankasti pikkupillua keskittyen vain omaan nautintoonsa. Sitten vauhti tasaantui ja hän kuiskasi: "Tuu mun päälle".

Nousin satulaan ja kyrpä solahti vittuuni. Annoin mennä villisti ratsastaen, samalla kun mies otti molemmin käsin niskastani ja hiuksistani. Hän nosti minua niin, että lopulta pyöritin vain lantiotani selkä suorassa ja riipuin miehen ihanissa käsissä kyyneleet silmissä silkasta nautinnosta. Lopulta jalkani väsyivät ja asetuin miehen haarojen väliin. Imin kullia koko pituudelta, eikä kestänyt kauan, kun kalu alkoi väristä ja turposi niin, että tunsin jokaisen verisuonen. Mies karjaisi ja lennätti lastinsa pulputen nieluni perukoille. Nielin ja nyyhkin. Annoin hänelle pusun ja pujahdin hänen kainaloonsa. Uni tuli pian miehen silitellessä rauhoittavasti ihoani.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia