Vappuviikonloppu mökillä

admin Seksinovellit
31.08.2014
3984 näyttökertaa
0 kommenttia
3.60
Vappu oli tulossa. Olimme lähdössä tyttöystäväni Sofian kanssa hänen kaverinsa mökille. En oikein tiennyt mitä odottaa, sillä emme olleet seurustelleet vielä kauaa, joten en tuntenut hänen kavereitaan kovin hyvin. No, auto täyteen viinaa ja ei kun matkaan.

Poimimme matkalta Sofian kaverin Juulian, kenen vanhempien mökille tässä ollaan matkalla. Juulia odottelikin jo tien varressa kantamuksineen. Silmäilin luonnollisesti hänen vartaloaan, mutta totesin, ettei hän oikein sytyttänyt. Ei hän mikään ruma ollut, mutta kun ei säväytä niin ei.

Saavuimme mökille ja siellä odottivatkin jo Heli ja Risto. Riston isoveli oli heittänyt heidät, sillä heillä kummallakaan ei ollut vielä ajokorttia. He olivat samanikäisiä kuin Sofia eli 17. Itse olen sentään jo täysi-ikäinen, sillä onhan minulla ollut ajokortti jo melkein kaksi kuukautta. Heli on erittäin timmi urheilijatyttönen, jota olin katsellut koulussa jo pidemmän aikaa. Helin tanssiharjoittelu koulun urheilusalissa oli ollut silmänruokaani. Olimme jätkäporukalla pallotelleet salissa samaan aikaan. Eiväthän nuo palloilulajit nyt muuten olisi kiinnostaneetkaan... Riston muistin kanssa nähneeni joskus koulussa, mutta en ollut kuitenkaan ollut missään tekemisissä hänen kanssaan.

Heli ja Risto auttoivat kantamuksiemme kanssa, sillä ainoana täysi-ikäisenä situkan hankkiminen oli luonnollisesti jäänyt meikäläisen harteille. Sitä sitten piisasikin pari muovipussillista. Itse ajattelin pysyä Leijona-merkkisen kuivan valkoviinin kannalla, minähän en mihinkään siideriin koske! Hyi helvetti! Pelkkä ajatuskin etoi. No, ikäähän tuohon kissapetoon ei olisi itsellä piisannut, mutta sitä vartenhan kaverit oli. No, olihan siinä sitten vielä yksi sikspäkki olutta kyytipoikana.

Heli kulki edelläni ja katseeni luonnollisesti harhaili hänen vartalolleen. Aurinkoinen päivä todellakin näytti parhaat puolensa. Helillä oli yllään punainen toppi ja tummat pyöräilyshortsien tapaiset lyhyet housut. Kireät vaatteet treenatun kropan päällä näyttävät sitten niiiin hyvältä!

Siinä se aika sitten vierähtikin erilaisissa askareissa, kun tytöt laittoivat ruokaa ja me Riston kanssa kävimme sytyttämässä saunan. Risto ei vaikuttanut kauhean puheliaalta, mutta jotain niitä näitä siinä tuli puheltua. Ajattelin, että kai sitä juttua sitten illan myötä tulee, kun alkaa kuningas Alkoholi vaikuttaa.

Syötyämme ajattelin sitten ottaa reissusta ilon irti ja ehdotin saunaanlähtöä. Tytöille tuli kuitenkin jokin häveliäisyyskohtaus eivätkä he suostuneet sekasaunaan. Olin luonnollisesti pettynyt tilanteeseen. Tytöt päättivät sitten mennä ensin. Mennessään Sofia vinkkasi silmää siihen malliin, että eiköhän tämä ilta vielä iloksi muutu. Menimme sitten Riston kanssa terassille juomaan kaljaa.

Eipä aikaakaan, kun pullo tyhjeni ja ajattelin, että kai tässä voisi alkaa juoda, sillä Ristosta ei ollut vieläkään oikein puhekaveriksi. Sen verran keskustelussa kävi ilmi, että hänellä ja Helillä ei ollut mitään keskenään. Tein siinä sitten tujut Leijona-paukut greippilimsaan ja aloin siemailla sitä. Samassa alkoi saunalta kuului kikatusta, kun tytöt juoksivat järvelle. Bikinit päällä näky oli hyvä, mutta mielessäni olin toivonut hieman näkeväni enemmän paljasta pintaa. Pakotin katseeni Sofiaan, vaikka välillä silmät eksyivät väkisin Helin tiukkaan kroppaan. Juulian silmäni ohittivat vaivatta. Oli hyvä, että katsoin Sofiaa, sillä hän katseli kovasti minuun päin.

Siinä sitten tuli meidän vuoro saunoa ja menimme saunaan. Risto ei kauan saunassa viihtynyt, joten jäin sinne sitten yksinäni. Aikani saunottuani kuulin askelia terassilta. Ovelle ilmestyi Sofia.

"Onkos kullan kulli jo pesty?" Sofia heitti leikkien sormillaan suussa olevalla purkallaan. Olin yllättynyt, sillä yleensä minä olin aina tehnyt aloitteen seksin suhteen. Otin kauhallisen vettä ja huuhtelin sillä jo hieman nousseen kullini ja suuntasin alalauteille kohti Sofiaa. Oli Sofiallekin ilmeisesti siideri maistunut, sillä seistessäni alalauteilla Sofia tarrasi minua tiukasti varresta kiinni ja alkoi ottaa suihin. Nyt olin kuin äimänkäkenä, sillä aiemmin Sofia oli aina kieltäytynyt suuseksistä.

Sofia imi kulliani ahnaasti, mutta huomasi hyvin, ettei hän ollut tehnyt sitä aiemmin. Se tuntui samaan aikaan kiihottavalta ja kömpelöltä. Olin kuitenkin hyvin otettu tästä huomionosoituksesta, ja ehkä tätä saataisiin harjoiteltua jatkossa enemmänkin. Pian Sofia kuitenkin halusi muutakin ja veti minut saunan pukuhuoneeseen riisuen samalla shortsinsa. Hän kumartui penkkiä vasten ja käski minun antaa hänelle kunnolla.

Kokeilin sormella ja Sofia tuntui valmiilta. Ohjasin kullini hänen kosteiden häpyhuuliensa väliin ja aloitin hitaan työnnön. Työnsin ensin vain kärjen sisälle ja sitten vedin yhtä hitaasti ulospäin. Jatkoin kiusoittelevan hidasta työntelyä pidentämällä liikettä koko ajan. Lopulta työnsin kullini hitaasti aivan Sofian pillun perukoille. Tähän Sofia vastasi syvällä huoahduksella. Aloin kiristää tahtia työntäen kullini aina välillä aivan pohjaan asti. Sofia huohotti ja vääntelehti allani, kun vain kiristin tahtia. Lopulta tikkasin kuin ompelukone, mikä alkoi riittää Sofialle. Sofian selkä meni kaarelle ja hän tuli hyvin äänekkäästi. Itselläkin alkoi olla lähellä ja kysyinkin aiemmasta kokemuksesta rohkaistuneena, josko saisin tulla Sofian suuhun. Siihen Sofia ei kuitenkaan myöntynyt, joten vedin ulos ja laukesin suurena ryöppynä hänen selälleen ja pakaroilleen.

Hetken hengähdettyämme suutelimme ja siirryimme saunaan pesulle. Puettuamme kävelimme yhdessä mökkiin. Ovesta sisälle astuessamme tuli hiljaista, kunnes Heli totesi kovaan ääneen:

"Te olitte panemassa!" Muut yhtyivät huudahdukseen kovalla naurulla. Heli oli luonteeltaan juuri tuollainen, sanoo mitä ajattelee. Mitä sitä tosiasioita kieltelemään, joten totesin pokkana:

"Olisit tullut mukaan vaan..." Sofia ei tainnut arvostaa heittoani, vaan tarjosi kiitokseksi kyynärpäätä kylkeeni. Siirryimme siitä sitten pöydän ääreen kittaamaan väkijuomaa muiden seuraksi.

Juomat hupenivat kiitettävää tahtia. Monesti jutut kääntyivät kaksimielisiksi, mutta kovasta yrityksestäni huolimatta asiat eivät edenneet "suihinottodemonstraatiota makkaralla" pidemmälle. Tämäkin kyllä sai aikaan värähdyksiä alavatsassa ihan kivasti.

Ilta alkoi olla jo pitkällä ja kaikkia alkoi väsyttää, joten haimme saunalta patjoja nukkumaanmenoa varten. Levitimme patjat mökin lattialle ja huikkasimme toisillemme hyvää yötä. Kauan ei tarvinnut pyöriskellä, kun taju läksi.

Aamulla heräsin tuntiessani vihaisen leijonalauman ärjyvän pääni sisällä. Olivat tainneet käydä ohikulkumatkalla paskalla suussani, sillä suussani maistui kamalalta. Raotin valonarkoja silmiäni ja katselin ympärilleni. Muut näyttivät vielä nukkuvan, tosin eipä kello vielä paljon ollutkaan. Omat unet taisivat kyllä nyt olla tässä, sillä päätäni jomotti aikalailla ja tiesin krapula-aamut kokemuksesta.

Sattumalta silmäni osuivat noin metrin päässä toisella patjalla nukkuvaan Heliin, joka oli selin minuunpäin. Hänen peittonsa oli vain vaivoin hänen päällään, joten hän tarjosi aika hyvät näkymät. Hänellä oli päällään t-paita ja stringit! Hänen paljaat pakaransa aiheuttivat minulle salaman lailla valtavan krapulastondiksen, joka vaati välitöntä hoitoa. Aloin hieroa jäykistynyttä elintäni varovasti, sillä en halunnut herättää vieressäni nukkuvaa Sofiaa.

Pujotin kullini ulos kalsareista jalanreiän kohdalta, jotta sain käsiteltyä sitä paremmin. Nostin samalla peittoa paljastaen ylpeyteni nukkuville mökkiläisille. Kiusoittelin itseäni, kunnes yht'äkkiä Heli alkoi kääntyä. Vedin äkkiä peiton peitoksi ja suljin silmäni esittääkseni nukkuvaa.

Hetken kuluttua avasin silmäni ja huomasin Helin silmien olevan kiinni. Eli oli tainnut vain kääntyä unissaan. Herkkupeppunäkymä oli mennyt, mutta nyt oli jotain parempaa tarjolla. Helin t-paidassa oli iso väljä kaula-aukko, joka paljasti nyt mukavasti hänen terhakat, pienehköt rintansa. Lisäksi ajatus runkkaamisesta hänen kasvojensa edessä kiihotti aivan valtaisasti. Siirsin peiton sivuun ja jatkoin hidasta hieromista. Ajatus kiinnijäämisestä kiihotti aivan valtavasti, joten jouduin pysäyttämään käteni monesti, jotten vain tulisi. Olisihan se noloa tulla keskelle mökin lattiaa! Siinä sitä sitten olisikin selittämistä...

Hieroin kivikovaa kulliani aivan terskan juuresta, mikä tuntui laukaisevan jotain liikkeelle. Suljin silmäni ja jännitin koko vartaloni koittaen estää laukeamisen. Vain vaivoin pystyin pidättämään orgasmini. Avatessani silmäni näin Helin samassa asennossa kuin aiemminkin, mutta silmät auki! Hän katsoi vuorotellen silmiini ja pystyssä jököttävään elimeeni. Sitten hän lipaisi hitaasti kielellään huuliaan katsoen samalla tiukasti kulliini. Tästä rohkaistuna jatkoin masturbointiani, tosin tarjoten nyt hieman paremman näkymän Helille. Heli katsoi työskentelyäni kiimaisin silmin ja lisäsi siten kiihotustani sanoinkuvaamattoman paljon.

Ilmeisesti itseni hyväily ei tuottanut nautintoa ainoastaan itselleni, vaan myös Heli alkoi kiihottua. Hän nosti paitaansa tarjoten esteettömän näkymän hänen kauniisiin rintoihinsa. Hän hieroi rintojaan vasemmalla kädellä oikean käden hiipiessä pikkupöksyjen sisään. Hänen vartalonsa näytti vavahtavan oikean käden saavuttaessa määränpäänsä. Hän työnsi lantiotaan eteenpäin tarjotakseen minulle paremmat näkymät. Hän raotti pikkuhousujaan paljastaakseen minulle hänen kokonaan ajellun posliinipillunsa. Hän näytti hitain liikkein, kuinka hänen sormensa upposivat syvälle hänen sisäänsä. Sitten hän siirsi oikean kätensä lähelle suutaan työntäen kielen ulos. Hän katsoi minua syvälle silmiini, samalla kun nuoli juuri sisällään käyneitä sormiaan. Minun oli aivan pakko lopettaa käsieni liike, sillä pienikin liike olisi ampunut satsini pitkin mökkiä ja todennäköisesti kovan karjahduksen saattelemana.

Heli huomasi tilanteeni ja poisti peiton kokonaan päältänsä kääntyen selälleen makaamaan. Hän jatkoi rintojensa hieromista vasemmalla kädellään ja oikealla hieroi vimmatusti klitoristaan. Välillä hän katsoi minuun ja mutristi seksikkäästi huuliaan. Mieleni teki runkata itseni hurmioon saman tien, mutta katsoin parhaakseni pitää itseni vain niin lähellä kuin tulematta oli mahdollista.

Kiinnijäämisen pelko taisi kiihottaa Heliäkin, sillä pian hänen vartalonsa jäykistyi ja hänen oikea kätensä pysähtyi. Hän ei kuitenkaan tullut, vaan hän teki samaa, mitä minä olin jo aikani tehnyt. Heli hieroi klitoristaan pienissä pyrähdyksissä, joiden jokaisen välissä hänen lihaksikas vartalonsa jännittyi kauttaaltaan estämään orgasmia. Aina välillä hän kat soi minua kiimaisin silmin. Mitään tulkkia ei tarvittu. Hänen silmänsä suorastaan huusivat: "Pane mua! Pane mua!"

Olin taas kiihdyttänyt tahtiani, kun Heli ei enää keskeyttänytkään klitoriksensa hieromista, vaan hieroi itselleen orgasmin katsoen samalla minua syvälle silmiin. Hänen vartalonsa jäykistyi nostaen lantion korkealle kaarelle. Hänen silmänsä pysyivät juuri ja juuri auki ja hän pystyi vain vaivoin tukahduttamaan huokauksensa hiljaiseksi yninäksi. Tämä näky oli minulle liikaa ja tunsin, kuinka tavarat olivat jo liikkeessä. Mutta sitten kuulin takaani unisen muminan:

"Ooksä kulta jo hereillä..." Sofia oli herännyt.

Kietaisin peiton ylpeyteni peitoksi ja vastasin mukamas unisesti:

"Mmmm mit...ä?"

"Anteeksi, jos mä herätin, mut mä luulin, et sä jo liikuit", Sofia vastasi.

"En mä mielestäni liikkunu", vastasin yhä niin unisena.

"Kai mä sit vaan luulin", Sofia vastasi ja kääntyi halaamaan minua. Hän oli selvästi vielä uninen, joten hänen silmänsä olivat kiinni ja näytti kuin hän nukkui jo uudestaan. Nyt muistin, missä tilanteessa olin äsken ollut ja hapuilin vasemmalla kädelläni elintäni tunnustellakseni, olinko tehnyt suurtakin sotkua äsken. Yllätyksekseni olin säikähtänyt Sofiaa niin, että tuloillaan oleva orgasmini ei ollut tullut. Katson vielä varuilta lattiallekin, mutta ei sielläkään näkynyt mitään. Heli se vain sieltä katseli peiton alta hymyillen. Hän lähetti minulle lentosuukon, johon vastasin silmäniskulla. Vau mikä nainen...

Säikähdykseni oli pehmentänyt kulliani, mutta pikkuhiljaa kiimani alkoi palata. Ajattelin kokeilla, josko Sofialla olisi krapulakiimanpoikasta. Silittelin kylkeäni vasten makaavan Sofian rintoja paljastaen ne pikkuhiljaa paidan alta. Välillä kurkkasin Heliä, joka katsoi touhuani kiinnostuneena. Silittelin Sofiaa vähän joka puolelta aina niskasta pakaroihin, kunnes malttamattomat käteni eksyivät hänen pikkupöksyilleen. Sofia ynähti kääntäen selän minuunpäin. Samalla hän tarjosi minulle takapuolensa käsiteltäväksi. Hieroin hänen häpyhuuliaan pikkuhousujen läpi, kunnes tunsun niiden kostuvan.

Siirsin pikkupöksyt sivuun ja aloin varmistaa liukkautta sormellani. Kyllä, ei muuta kuin sisään vaan, vaikkei seisoisikaan. Tästä ei tosin ollut murhetta, sillä kullini oli niin kovana, että pelkäsin sen halkeavan. Takanani oleva Heli oli siirtänyt taas peittoa sivuun ja näytti taas olevan klitoriksensa kimpussa. Asetin kullini Sofian häpyhuulille ja aloitin hitaan työnnön. Sofia ynähti tuntiessaan vieraan sisällään. Hiljainen liikuttelu sai Sofian ynisemään työntöjeni tahdissa. Tuntui kuin hän olisi nukkunut vielä. Taisi nähdä mukavaa unta...

Vasen käteni puristeli hellästi Sofian rintoja, samalla kun kiihdytin tahtiani. Sofian yninän seasta oli havaittavissa pieniä kuorsauksia. Ei ollut totta! Sofia nukkui, samalla kun otin häntä takaapäin! Kurkkasin taakseni ja näin, kuinka Heli oli kääntynyt kyljelleen ja nostanut vasemman jalan koukkuun. Vasemman käden sormet olivat syvällä hänen sisällään ja hän näytti selvästi nauttivan näkemästään. Samalla hän imi posket lommolla toisen käden sormiaan aivan kuin esitellen minulle suihinottotaitojaan.

Tunsin olevani lähellä, sillä päiväunieni kohteen masturboinnin katsominen samalla, kun tunsi rakkaan, nukkuvan tyttöystävänsä kullin ympärillä, oli jotain ylikiihottavaa. Eikä pitänyt unohtaa kiinnijäämisriskiä. Juulia ja Risto nukkuivat aivan parin metrin päässä sängyllä. Mitäköhän Sofiakin sanoisi herätessään?

Pian olin taas saman ongelman edessä kuin aiemmin. Mihin tulla? Sofian sisälle ei paranisi tulla, kun ei ollut ehkäisyä eikä viitsinyt patjalle tai peitollekaan satseja heittää. Jäisi pian isot tahrat, jotka voisivat herättää kysymyksiä.

Katsoin parhaaksi lopettaa ja vedin kullini ulos Sofiasta. Käännyin selälleni ja näin, kuinka Heli katsoi kysyvästi seisovaa kulliani. Näin hänen eleistään, että hän kysyi, joko olin tullut. Pudistin päätäni ja viitoin käsilläni, ettei ollut mitään millä putsata. Heli osoitti viettelevästi avointa suutaan ja lähti varoen konttaamaan minua kohti.

Vilkaisin oikealla nukkuvaa Sofiaa, joka vaikutti onnellisen tietämättömältä tapahtumista. Samassa huomasin kontillaan olevan Helin ehtineen jo vierelleni ja kumartuvan kohti kattoa osoittavan kullini ylle. Hitaasti hän upotti avonaisen suunsa kullini ylle, mutta piti sitä niin auki, etten tuntenut muuta kuin lämpimän hönkäyksen. Sitten hän sulki huulensa tiiviisti kullini ympärille ja imi voimakkaasti liikuttaen samalla päätään hitaasti poispäin. Olin varma, että jos en kohta tulisi, minulta repeäisi joku paikka.

Sitten Heli otti kullini syvälle suuhunsa ja toisti hitaan ulosvedon. Muuta ei tarvittukaan. Näytin hänelle tulevani ja hän lukitsi huulensa tiukasti terskani ympärille, jolloin ensimmäiset siemeneni ryöppysivät hänen kuumaan suuhunsa. Heli nieleskeli aina välillä, mikä oli ihan ymmärrettävää. Tällainen pitkä härnääminen sai minut tulemaan erittäin runsaasti. Pystyin vain vaivoin tukahduttamaan tyydytykseni äänet.

Tultuani kokonaan Heli liikutti huulensa aivan terskani päähän imien viimeisenkin tipan. Varmuuden vuoksi hän nuolaisi kulliani vielä kerran. Sitten hän hymyili minulle kauniisti ja antoi jälleen lentosuukon. Sitten hän lähtikin kohti omaa patjaansa ennen kuin muut heräisivät. Kieltämättä näin vältettiinkin sotkut. Huh huh!

Aikani maattuani unen ja valveen rajamailla huomasin Sofian kääntyvän vierelläni. Nyt hänellä oli silmät auki ja hän näytti heräävän.

"Huomenta, kulta", hän kuiskasi jatkaen, "mun tekis vähän mieli..."

Uteliaisuuttani kysyin: "Mitenkäs sun nyt tolleen tekis mieli? Näitkö jotain hyvää unta?" Punastellen Sofia nyökkäsi ja kertoi:

"En mä muista, miten se alko, mut mua pantiin takaapäin ja se tuntu tosi hyvältä. Sit mä vissiin tulin tai jotaan. En mä muista, mut mun pikkarit oli sivus, et mä oon vissiin sormettanut unissani..." Kullini noustessa ja minun kääntyessäni häneen päin hän kuitenkin jatkoi: "Mut hitsi kun tääl muitakin, niin ei kehtaa. Vähäks noloo, jos jäätäis kiinni panemasta".

"Jos silleen hiljakseen, ettei kukaan huomaa", ehdotin toiveikkaana, johon hän vastasi:

"Niin mut ei oo paperiakaan mihin pyyhkiä."

"Ei tarvi paperia, jos nielet..." heitin piruuttani.

"Niele kuule yksinäs. En mä oo vielä valmis siihen", Sofia vastasi odotetusti.

"Mitäs siellä supatellaan?" kysyi Heli kuuluvaan ääneen. Hän oli selvästi kuullut, mitä oli puhuttu. Huomasin, kuinka hänen oli vaikeaa pitää pokkaansa.

"Ei täs mitään", Sofia vastasi pokkana.

"Ja loppuu se paneminen siellä sängyllä", Heli hihkaisi herättäen Juulian ja Riston, jotka olivat söpösti käpertyneet toisiinsa.

"Eiköhän aleta tekeen aamiaista?" Heli ehdotti. Hän tosin kyllä jatkoi päätänsä pidellen: "Tai no, ei mul kyl oo oikeestaan yhtään nälkä". Taisinpa tietää, miksi hänellä ei oikeasti ollut nälkä, mitä vahvisti hänen minulle osoitettu silmäniskunsa.

Nousemme kaikki tekemään aamiaista, vaikka ruokahalu ei kenelläkään ollut parhaimmasta päästä. Aamiaisella ja muutenkin päivän mittaan, kuskin selviämistä odotellessa, vaihdoimme Helin kanssa useita pitkiä katseita. Ennen lähtöä kävimme vielä Sofian kanssa pikaisesti saunalla "aamupesulla", minne en valitettavasti saanut ottaa Heliä mukaan selänpesuun. Mukavia tällaiset mökkireissut. Toivottavasti otetaan ensi vuonna uudestaan.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.