Olimme vaimoni kanssa pitkästä aikaa saaneet vapuksi lapset hoitoon ja pääsimme näin ollen kunnolla vaihtamaan viihteelle. Olimme jo aikaa sitten sopineet ystäviemme mökille menosta ja pienimuotoisista siivoustalkoista. Tarkoitus oli laittaa mökki ja piha kuntoon talven jäljiltä ja siinä samalla syödä hyvin ja vain nauttia.

Saimme Tomilta ja Kaisalta kyydin heidän mökilleen. Matka ei kestänyt Helsingistä kuin vajaat pari tuntia. Istuimme vaimoni kanssa kaikessa rauhassa kahdestaan takapenkillä ja kaikessa rauhassa hiukan jo aloittelimme vapunviettoa. Aina kuin ystäviemme kanssa olimme viihteellä niin keskustellu ennemmin tai myöhemmin siirtyi seksin puolelle. Koko sen ajan kuin olemme toisemme tunteneet olemme kiusoitelleet toisiamme sillä että voisimme hiukan kokeilla miltä se toinen mies/nainen tuntuisi. Näitä herjoja heittivät aina kaikki eikä koskaan kukaan niistä loukkaantunut / ottanut tosissaan.
Olimme liki aina tavatessamme saunoneet kaikki yhdessä, mikä kaikkien mielestä oli aivan luonteavaa.
Samaan suuntaan keskustelu taas kerran suuntautui. Ainoa joka ei siihen tällä kertaa osallistunut oli Kaisa joka oli saanut kunnian pysytellä matkan ajan selvänä, siis kuskina. Minä sen sijaan heittelin vaimoni säestämänä takapenkiltä yhä rohkeampi ehdotuksia kuskillemme. Ensimmäistä kertaa huomasin punan nousevan hänen kasvoilleen kun ehdotin yhteistä saunahetkeä samalla kun puolisomme jäisivät mökille toisiaan viihdyttämään.
Mökille päästyämme oli jo ilta joten työt jäisivät lauantaiksi ja itse vappuhan olisi vasta sunnuntaina. Me miehet rupesimme samantien lämmittämään saunaa ja mökkiä emäntien tehdessä meille kaikille pientä purtavaa illaksi. Ilta vierähtikin vanhoissa tutuissa merkeissä. Saunoimme jälleen kerran kaikki yhdessä usemman tunnin ajan. Välillä käytiin uimassa meressä josta jäät olivat lähteneet vasta muutamaa päivää aikaisemmin joten kauaa ei vedessä kylläkään viihdytty. Oltiinkin kaikki työviikon jälkeen sen verta puhki että syötyämme päätimme kaikki mennä kerrankin ajoissa nukkumaan. Viikonloppuhan oli vasta alussa ja paljon töitä edessäpäin.

Aamulla olimmekin kaikki pystyssä jo hyvissä ajoin. Vaimomme jäivät tekemään meille aamupalaa ja lähdimme Tomin kanssa kiertelemään pihaa ja miettimään mistä työt oikein aloitettaisiin. Olimme juuri siirtymässä aamiaispöytään kun Tomin kännykkä soi. Tomi palasi hetken kuluttua pöytään ja ilmoitti kaikille että soittaja oli hänen työkaverinsa Markus. Heidän vappusuunnitelmiin oli tullut muutos kun juhlat joihin heidän piti osallistua oli syystä tai toisesta peruttu. Tomi kertoikin kutsuneensa heidät mukaamme mökille. Markus ja hänen vaimonsa Sari ovat meitä muutaman vuoden nuorempia. Olimme Camillan kanssa tavanneet heidät muutama vuosi sitten uutena vuotena Tomin ja Kaisan luona pirskeissä. Vaikkakin tapaamisesta oli jo kulunut aikaa muistimme kyllä Camillan kanssa kyseisen parin, he jaksoivat viihdyttää koko porukkaa pitkin iltaa hauskoilla "pikkutuhmilla" jutuilla. Lisäksi kysessä oli harvinaisen näyttävä pari. Markus juuri sopivasti treenattu mies ja Sari hiukan pyöreähkö mutta erittäin muodokas nuori nainen. Markus ja Sari ilmoittivat pakkaavansa tavaransa heti aamiaisen jälkeen ja tulevansa ruoka- ja juomakaupan kautta mökille auttamaan talkoissa.

Olimme Tomin kanssa vasta saaneet räystäät tyhjennettyä kun jo Markuksen ja Sarin auto rullasi pihaan. He kantoivat vain kamppeensa sisälle ja olivat heti valmiita auttamaan töissä. Rupesimme Markuksen ja Tomin kanssa sahaamaan puista pudonneita suuria oksia polttopuiksi ja tytöt rupesivat haravoimaan nurmikkoa. Aika sujuikin rattoisasti niitä näitä jutellen. Tytöilläkin oli selvästi paljon juteltavaa sillä aina välillä kuului naurun remahduksia ja tytöt kaksinkerroin taittuneina yrittivät jatkaa omia töitään.
Mielestäni olimme juuri vasta aloittaneet kun jo Kaisa ilmoitti että on tauon aika sillä työt kohta tehty. Jossain vaiheessa hän oli käynyt sisältä hakemassa kylmää olutta ja siideriä. Istuuduimme pöydän ääreen niistä nauttimaan ja jatkamaan keskustelua. Kuten varmasti tekin vappu viikonloppuna huomasitte niin yläkerran ukko yllätti meidät erittäin lämpimällä säällä. Kukaan meistä ei ollut osannut siihen varautua ottamalla mukaan kevyempää vaatetusta. Olin saamassa oluet väärään kurkkuun kun Sari yllättäen ilmoitti saavansa lämpöhalvauksen ellei saa vaatetusta vähennettyä. Sen enempää varoittelematta hän riisuikin pusakkansa jonka alta ei löytynytkään muuta kuin pelkät rintaliivit.
Enempää yllytystä ei kaivannut myöskään vaimoni eikä Kaisa. Hetkessä seurueessamme istui kolme erittäin hyvän näköistä kevyesti pukeutunutta aikuista naista. Taukomme venähtikin pidemmäksi kun oltiin suunniteltu. Mikäs siinä oli istuskella kun aurinko paistoi, kylmää juotavaa riitti ja ympärillä kaunista katsottavaa. Muistikuvaani Sarin pyöreydestä sainkin korjata. Ilmeisesti Markuksen kuntoiluinto oli tarttunut myöskin Sariin sillä pyöreydestä ei enää ollut tietoakaan mutta onneksi muodot olivat säilyneet ja erottuivatkin nyt vieläkin selvemmin. Vilkuilin salaa Sarin upeaa vartaloa. Rintoja verhosi ainostaan kauniit läpikuultavat rintaliivit joiden läpi nännit erottuivat selvästi. Ajattelin mielessäni että eivät varmasti ole tuollaiseen työntekoon maailman mukavimmat liivit mutta olivatpahan ainakin kauniit.

Tomi ilmoittikin että olimme rehkineet aivan tarpeeksi yhdeksi viikonlopuksi. Olimmehan saanet vahvistuksia joukkoomme joten suunnitellut työt oltiin saatu jo liki vamiiksi. Tomi sanoi hoitavansa itse loput seuraavalla kerralla kun mökille tulisi. Rupesimme siinä pikkuhiljaa päästä tunnelmaan vaikkakin vappuaatto olikin vasta edessäpäin. Ainakin minulle rupesi auringoosa juodut oluet pikkuhiljaa nousemaan päähään. Päätimmekin pikkuhiljaa ruveta saunaa lämmittämään ja ruokaa laittamaan. Ruokalistalla oli erilaisia grilli-herkkuja joten päätimme että tänään olisi poikkeuksellisesti naisten vuoro hoitaa sauna lämpimäksi sillä aikaa kun me miehet hoitaisimme ruoat pöytään.

Olimmekin jo hyvässä vauhdissa grillauksessa kun vaimoni tuli saunalta pyytämään apua. Olivat saaneet saunaan hyvät tulet mutta vesipataa eivät millään saaneet syttymään. Lupasin vaimolleni tulla heitä auttamaan jos hän sillä aikaa kattaisi terassin pöydän. En edes tiennyt mistä kaapista astiat ja ottimet löytyisivät. Saunalle tullessani löysinkin Kaisan ja Sarin saunan terassilta aurinkoa ottamasta. Olivat "salakuljettaneet" lämmitysjuotavat mökiltä ja istuivat siinä kaikessa rauhassa odottamassa saunan lämpenemistä. En edes heti huomannut että molempien vaatetus oli vieläkin niukempi kuin edellisen kerran heidät nähdessä. Nyt nuo kaunottaret nauttivat ensimmäisestä oikein lämpimästä kevätpäivästä ainoastaan rintaliiveissä ja alushousuissa. Huomattuani sen häkellyin niin että minun oli heti painuttava pesuhuoneeseen mieltäni kasaamaan.

Tässä vaiheessa mieleeni hiipi oikestaan ensimmäisen kerran ajatus siitä mihin tämä ilta saattaisi johtaa. Huomasin housujeni pullottavan niin että mikäli Sari tai Kaisa olisi pesuhuoneeseen tulleet niin olisivat varmasti sen huomanneet. Pakotin itseni keskittymään padan sytyttämiseen. Rakkaat naisemme olivat parhaansa tehneet sillä seurauksella että padan pesä oli täynnä aivan liian suuria halkoja ja puoliksi palanutta paperia. Jouduinkin kaivamaan pesästä kaiken pois ja aloittamaan aivan alusta. Onneksi löysin pienempiäkin puita ja niiden avulla sain myös veden lämpenemään hetkessä.
Astuessani ulos pesuhuoneesta sainkin huomata myös vaimoni palanneen saunalle. Hän jos kuka tiesi mitä päässäni oli liikkunut löytäessäni nuo puolialastomat naiset terassilta. Kiusataakseen minua hän vielä kysäisi minulta haluaisinko mahdollisesti tulla heidän selänpesijäksi illemmalla.
Ilmeisesti punastuin kysymyksestä sillä kaikki naiset remahtivat kunnon nauruun ja minun oli poistuttava paikalta välittömästi. Palatessani mökille Tomi ja Markus kysyivätkin että mitä saunalla oikein oli tapahtunut kun minua niin punoitti ja naistemme nauru oli kuulunut mökille asti. Kerroin että minua oli vastaanottamassa kaksi erittäin vähäpukeista kaunotarta ja että oli hiukan vaikeuksia saada ajatuksen sen verta kasattua että tulen teko onnistui. Markus kysyikin minulta miksi ihmeessä olin palannut saunalta mökille jos kerran siellä oli tuollainen vastaanotto. Olisivat kyllä kuulemma mielellään vaihtaneet minut vaimooni. Nauroimme kaikki tälle hyvälle "heitolle".
Hetken kuluttua vaimomme saapuivatkin saunalta ihmetellen joko ruoka olisi pöydässä. Housut olivat kyllä ilmestyneet takaisin jalkoihin mutta yläkropat olivat kaikilla kolmella yhä kauniisti rintaliivejä lukuunottamatta paljaina. Tytöt olivat aivan selvästi rasvanneet toisensa palamisen estämiseksi saunalla. Sari tulikin yllättäen istumaan minua vastapäätä joten joka kerta kun nostin katseeni lautasesta niin "jouduin" katselemaan Sarin kauniita rintoja. Ilma oli jo jonkin verran keskipäivästä viilentynyt minkä huomasi hyvin Sarin jäykistyneistä nänneistä.

Ruokailun aikana nautimme useamman pullollisen punaviiniä mikä selvästi vaikutti tunnelmaan. Juttujen taso alkoi selvästi laskemaan reilusti navan alapuolelle. Camilla ilmoittikin jossain vaiheessa että olisi viisasta keskeyttä ruokailu ja jutustelu ennenkuin joku innostuu liikaa. Seureen muita miehiä seuratessa huomasikin hyvin ettei meitä vastapäätä istuvien naisten katseet paljoa vastakaikua saaneet. Miesteen katseet vaeltelivat aivan muualla kuin vaimojemme silmissä.
Vaikka kello ei tässä vaiheessa vielä paljoa ollut sovimme kuitenkin että olisi pikkuhiljaa hyvä siirtyä saunomiseen. Siihen kun aina tuppaa vierähtää tunti jos toinenkin niin näin jäisi vielä aikaa maailmanparantamiseen ennen nukkumaan menoa.

Sovimme että poikkeuksellisesti teemme niin että ensin on miesten saunavuoro jonka aikana vaimomme lupasivat hoitaa tiskit pois alta. Tomin ja Kaisan saunaan mahtuu kyllä hyvin neljä aikuista lauteille mutta kuuden kanssa tulee kyllä turhan ahdasta. Harmittelin mielessäni tätä järjestelyä sillä olin mielessäni jo ehtinyt kuvitella yhteissaunaa joka antaisi mahdollisuuden tarkemmin ihailla Sarin vartaloa ilman rihmankiertämää.
Sauna oli kyllä poikaa tuossa vaiheessa. Istuimme ja juttelimme niitä näitä kun Markus yllättäen kysyi minulta mitä mieltä olin Sarin "uudesta" vartalosta ja etenkin rinnoista. Oli kuulemma seurannut minua ruokapöydässä ja huomannut selvän kiinnostukseni. Mitä sitä kieltämään että Sari on upean näköinen nainen sanoin. Kerroin myös että olin jo ehtinyt miettiä minkä näköinen hän olisi täysin alasti. Markus ja Tomi pahoittelivat myös tapahtunutta sillä kyllähän naisseura saunomista kummasti aina piristää. Varsinkin jos seurassa on vieraita naisia. En voi oman vaimoni vartaloa lainkaan moittia mutta ehkäpä se miehen luontoon kuuluu että alaston naisvartalo aina houkuttaa ja saa hormoonit hyrräämään. Omassa mielikuvituksessahan sitä aina voi kehitellä vaikka mitä. Kävimme välillä uimassa tai lähinnä kastautumassa jonka jälkeen jäimme vielä saunan terassille aistumaan ja nauttimaan kylmästä oluesta ja lämpimästä kevät illasta. Päätimme käydä ottamassa vielä yhdet kunnon löylyt jonka jälkeen olisi naistemme vuoro käydä löylyissä.

Aika kului yllättävän nopeasti, olimme jo saunoneet liki kaksi tuntia. Juuri kun olimme lähdössä pois löylyistä kuului ensin saunan terassilta ja heti perään pesuhuoneesta vaimojemme kikatusta. Olivat kaikki kolme aivan selvästi nauttineet jotain viiniä vahvempaa siivotessaan jälkiämme keittiössä. Lainkaan varoittamatta nuo kolme naista astuivat sisään löylyhuoneeseen täysin alastomina. Vaimoni ilmoitti että olivat ruvenneet ihmettelemään minne oikein oltiin jääty jolloin Kaisa oli ehdottanut että tulisivat pesemään selkämme. Olivat päätelleet että tällä tavalla saisivat meidät nopeammin pois saunasta. Emmekä me tietenkään tästä yllätyksestä lainkaan mieltämme pahoittaneet.
Vaimoni ja Kaisan vartalothan olivat minulle jo tuttu näky joten en voinut sille mitään että katseeni nauliutuikin Sariin. Koko nainen oli kyllä viimeisen päälle. Rinnat olivat juuri sopivan kokoiset, suuret mutta silti kiinteät ja kuin ihmeen kaupalla uhmasivat maan painovoimaa. Huomasi kyllä hänen kropasta että lasten hankintaa oli heidän perheessä lykätty. Oman vaimoni kropasta kyllä huomasi kahden lapsen jättämät jäljet, lantion ympärykseen tullut lisää senttimetrejä ja rinnoista paras mahdollinen ryhti kadonnut imetyksen myötä. On kyllä silti myös aivan upea ilmestys joka kyllä käntää miesten päät missä ikinä liikkuukin.

Tomi isäntänä ilmoittikin että kyllähän se selänpesu aina sopii. Kertoi myös minun ja Markuksen aikaisemmasta keskustelusta joten Tomi ehdoittikin että vaimoni saisi pestä hänen selkänsä ja Sari minun selkäni. Sari kiitti kohteliaisuudesta ja varmisti vielä mieheltään että hänelle varmasti sopi että Kaisa pesisi hänen selkänsä.
Tämä järjestely sopi kaikille joten meidät miehet komennettiin pesuhuoneen puolelle. Istuuduin pesuhuoneen jakkaralle ja Tomi ja Markus tekivät samoin. Vaimomme rupesivat siinä edessämme suureen paljuun sekoittamaan sopivaa pesuvettä. Niin outo tilanne kuin olikin niin kaikki tuntui yllättävän luontevalta. Vaimomme rupattelivat keskenään kaikessa rauhassa eikä heitä oma alastomuus vaikuttanut häiritsevän lainkaan. Saimme oikein kunnolla ihailla heidän muotojaan heidän häärätessään pesuveden kimpussa.
Saatuaan veden sekoitettua sopivan lämpöiseksi Sari siirtyi suoraan eteeni ja rupesi valuttamaan vetta hitaasti niskaani ja selkääni. En voinut enää pitää silmiäni auki sillä tiesin Sarin rintojen olevan suoraan kasvojeni edessä. Seuraavaksi tunsin veden valuvan kasvoilleni ja rinnalleni jonka jälkeen tunsin kuinka Sari varovaisesti rupesi pesemään kaulaani ja rintaani pesusienellä. Tässä vaiheessa tapahtui se väistämätön "paha" jota olin jo pidemmän aikaa yrittänyt välttää. Tunsin kuinka jalkovälissäni rupesi pakottamaan ja kaluni rupesi paisumaan. Siinä jakkaralla istuessani en voinut sitä mitenkään piloittaa vaan terskani ampaisi pystyyn reisieni välistä. Yritin istua siinä muina miehinä enkä reagoinut asiaan millään tavalla.

Sarihan ei voinut olla asiaa huomaamatta ja kysyikin vaimoltani että mitä ihmettä jalkojeni välissä tapahtuu. Kuullessani vaimoni vastauksen en voinut enää pitää silmiäni kiinni. Hän ilmoitti kovaan ääneen että vastaava reaktio tapahtui myös Tomin jalkojen välissä. Vaimoni kysyikin Sarilta että eikö hän antaisi hiukan rintojaan kosketella. Sarin vastaus teki selväksi että rakkaat vaimomme olivat sopineet koko "pesuoperaation" valmiiksi jo ennen saunaan tulemista.
Sen enempää yllytystä en tarvinnut vaan saatuani Markukseltakin hyväksyvän nyökkäyksen rupesin hellästi hieromaan Sarin rintoja samalla kun hän jatkoi minun saippuoimista. Tunsin hyvin kuinka hänen nänninsä jällen kovettuivat ja painautuivat kämmeniini. Hänen rintansa olivat juuri niin pehmeät ja kimmoisat kuin miltä ne näyttivätkin.
Sivusilmällä näin kuinka myös Tomi ja Markus olivat samoissa puuhissa. Tomi hieroi vaimoni rintoja ja näin kuinka hänen kalunsa sojotti kohti pesuhuoneen kattoa. Vaimoni oli tässä vaiheessa kokonaan lopettanut Tomin saippuomisen ja seisoi silmät kiinni nauttien Tomin käsistä jotka vaeletelivat hänen vartalollaan. Näin Camillan kasvoille nousevasta punasta että hän ei ainoastaan nauttinut vieraan miehen hyväilyistä vaan suorastaan kiihottui siitä.

Tunsin samalla kuinka Sari siirtyi pesusienen kanssa alemmas ja rupesi hieromaan penistäni. Pehmeä hyvin saippuoitu sieni teki ihmeen hyvää vai olikohan tietoisuus siitä että hyväilyn suoritti minulle entuudestaan liki tuntematon nainen ja vielä kaiken kukkuraksi vaimoni valvovien silmien alla. Samalla kun Sari piti minua hyvänä levitti hän jalkojaan juuri sen verran että sain esteettömän näkymän hänen siistiksi parturoituun pimpsaan. Pidin tätä merkkinä siitä että hänkin toivoi minun koskettelevan itseään muualtakin kuin pelkistä rinnoista. Annoinkin käsieni vaeltaa hänen kylkiä pitkin alaspäin vatsalle ja siitä edelleen kohti kaikkein pyhimpää. Tunsin sormillani Kaisan pienen karvakolmion jonka alta löytyikin valmiiksi kostunut pimpsa. Sormeni liukuivat hänen liukkaassa vaossaan alaspäin. Kohta keskityinkin täysin hänen klitoriksen hyväilyyn jolloin Sarilta pääsi kunnon voihkaisu. Samalla hän heitti pesusienen sivuun ja rupesi vetelemään esinahkaani edestakaisin. Olin tuossa vaiheessa jo niin kiihottuneessa tilassa että pelkäsin laukeavani Sarin käsille. En kuitenkaan halunnut missään nimessä vielä tulla vaan pyysinkin Saria tästä syystä lopettamaan ennenkuin olisi liian myöhäistä. Nousimme Sarin kanssa seisomaan ja katselimme ympärillemme. Vaimoni oli jo takapuoli pystyssä nelinkontin pesuhuoneen lattialla Tomin muna syvällä kurkussaan. Kaisa taas oli siirtynyt seisomaan Markuksen selän taakse ja kietonut kätensä hänen ympärilleen. Tässä asennossa hän pystyi hieromaan rintojaan Markuksen selkää vasten. Toisella kädellä jonka Kaisa oli kietonut Markuksen ympärille hän veteli Markuksen esinahkaa edestakaisin ja toisella kädellä hän hieroi omaa klitoristaan. Vaikka olen omasta miehuudestani kohtalaisen ylpeä en voinut kadehtimatta katsoa Markuksen valtavaa kalua.
Tiesin jo siinä vaihessa että kunhan vaimoni siihen iskee silmänsä niin hän haluaa välttämättä päästä sovittelemaan sitä itseensä. Olimme monesti fantasioissamme leikkineet ajatuksella että joku meille ventovieras erittäin hyvin varustettu mies naisi vaimoani minun katsellessa vierestä. Tämä sai vaimoni aina valtavan kiihkon valtaan ja olimmekin jo aikaisemmin päättäneet fantasian jossain sopivassa vaihessa toteuttaa. Ja se päivä oli aivan selvästi nyt käsillä. Tunsin pienen mustasukkaisuuden häivähdyksen mutta Sarin samalla tarttuessa uudestaan munaani tunne yllättäen haihtui. Olihan minullekin ilmeisesti tulossa varsin "erilainen" ilta.
Työnsin Sarin istumaan seinän ympäri kulkevalle pitkälle penkille. Pyytämättäkin Sari levitti jalkojaan ja ummisti silmänsä. Työnsin pääni hänen jalkojensa väliin ja rupesin nuolemaan hänen reisien sisäpintoja. Ilmeisesti tämä ei riittänyt vaan Sari painoi niskasta päätäni syvemmälle jalkojensa väliin. Hänen huulensa olivat aivan turvonneet ja klitoris tullut jo selvästi esille piilostaan. Annoin kieleni liukua ylös ja alas hänen vaossaan aina välillä pysähtyen nuolemaan ja imemään klitorista. Tunsin kuinka Sarin nesteittä erittyi enemmän ja enemmän, suurimman osan sain nuoltua suuhuni mutta osan annoin valua myös hänen välilihalle ja peppuun.

En millään voinut nähdä mitä takanani tapahtui mutta äänistä ei voinut erehtyä. Kuulin aivan selvää naimisen ääntä ja voihkintaa. Ääni oli minulle sen verran tuttu että tiesin vaimoni pian saavuttavan huippunsa. Eli ilmeisesti Tomi oli saanut vaimoni kellistettyä. Arvasin että vaimoni oli pyytänyt Tomia naimaan häntä takaapäin sillä se on vaimoni lempiasento eikä hän kauan joudu silloin ensimmäistä orgasmiaan odottaa.

Rupesin peukalollani painamaan Sarin peppureikää samalla kun jatkoin kiihtyvällä tahdilla hänen pimppinsä nuolemista. Aivan yllättäen Sari painoi jalkansa yhteen kuin krampissa ja sai voimakkaan orgasmin. Kun hänen jalkojensa paine korviani vasten hellitti kuulin kuinka myös vaimoni vaikeroi oman orgasminsa kourissa selkäni takana. Ilmeisesti myös Tomi oli saavuttanut huippunsa ja tyhensikin lastinsa vaimoni sisään. Minua jonkin verran harmitti ettei minulla ollut mahdollisuutta katsella kuinka vaimoani naitiin.
Tämä kuitenkin unohtui nopeasti kun Sari veti minut pystyyn ja imaisi munani suuhunsa. Samalla hänen puristeli toisella kädellään minua kiveksistä ja toisella hyväili minun peppureikää. Tämä oli minulle täysin uutta, olinhan minä toki vaimoni peppua hyväillyt, nuollut ja sormilla nainut muttei ikinä toisinpäin. Myönnettäköön ettei se ainakaan pahalta tuntunut!!

En kuitenkaan halunnut tulla Sarin suuhun, ainakaan vielä, halusin myös päästä tuntemaan miltä hänen pimpsansa tuntuisi kaluni ympärillä. Sirryin penkille Sarin viereen istumaan ja Sari tuli syliini hajareisin istumaan. Ohjattuaan kaluni oikeaan kohtaan painautui hän koko painollaan syliini. Tunsin kuinka munani upposi kerralla koko mitaltaan syvälle Sarin sisään. Painoin naamani ensin Sarin rintojen väliin jonka jälkeen rupesin imemään ja nuolemaan Sarin nännejä.
Sarin olkapään yli näin kuinka Kaisa ratsasti Markuksen kyrvällä huoneen toisella puolella. Ilmeisesti ei Kaisakaan ollut tottunut noin suureen patukkaan sisällään. Ilme vaihteli tuskan ja nautinon välillä ja jo hetken kuluttua hän ujelsi kovaan äänen saadessaan.

Nyt oli myös vaimoni nähnyt millainen vehje olisi Markuksen jalkojen välissä tarjolla. Vaikka hän juuri oli orgasmin saanutkin niin silti odotti malttamattoman vuoroaan päästä Markuksen satulaan. Hymyillen hän katsoi minua ja samalla hyväili omaa klitoristaan. Sarin olkapään yli hiukkasin hänelle että nyt vihdoin hänellä olisi mahdollisuus saadaa oikein kunnon suurta kalua sisäänsä. Vaimoni ei tahtonut saada silmiään irti tuosta kyrvästä joka vieläkin laukeamatta sojoitti kohti kattoa. Näin kuinka vaimoni asettui Markuksen päälle hajareisin ja alkoi ohjailemaan Markuksen terskaa huulilleen. Onneksi Markus oli tietoinen siitä että oli hyvin varusteltu ja antoikin vaimoni kaikessa rauhassa sovitella itseään satulaan. Pikkuhiljaa vaimoni alkoi likkua ylös ja alas ja näin kuinka hänen pillunsa venyi äärimmilleen.
Camilla tiesi että haluan nähdä mitä hän tekee ja kumartui eteenpäin niin että näin kuinka tuo kyrpä sentti sentiltä upposi vaimoni pilluun. Vaimoni pillu oli onneksi valmiiksi hyvin voideltu sekä omista nesteistä että Tomin spermasta jota pursui vaimoni pillusta samalla kun Markuksen kalu sinne upposi. Loppujen lopuksi vaimoni oli saanut koko kyrvän sisäänsä vaikka en sitä olisi uskonut, sen verta piukalta vaimoni minunkin mielestä tuntuu. Camilla aloittikin ensin hitaan ratsastuksen ja pikkuhiljaa kiihdytti tahtiaan. Markus samalla hieroi ja imi vaimoni rintoja. Tästä vaimoni on aina pitänyt eikä kestänyt kauaakaan kun vaimoni tuli huutaen, jo toisen kerraan muutaman minuutin sisään.
Samalla myös Markus saavutti kulminaatiopisteensä ja ruiskautti vaimoni pilluun myös oman lastinsa.
Enempää ei enää minultakaan vaadittu vaan laukesin voimalla Sarin sisään. Hän astui pois sylistäni ja veteli vielä esinahkaani hetken lypsäen vielä viimeisetkin pisarat spermastani.
Istuimme kaikki hiljaa hetken ja kaikki ilmeisesti mietti mielessään mitä juuri oli tapahtunut ja kuinka siihen oltiin ajauduttu. Hiljaisuuden rikkoi loppujenlopuksi Kaisa joka sanoi että taisi mopo hiukan karata kaikilta käsistä. Selänpesusta tytöt olivat tiskatessaan sopineet mutta mistään ryhmseksistä ei missän vaihessa ollut ollut puhetta. Kaisan ehdotuksesta siirryimme kaikki uudestaan saunan ja otimme muutamat kipakat löylyt jonka jälkeen pesimme kaikki omat puolisomme pesuhuoneessa. Kaikki käyttäytyivät kuin mitään ei olisi hetkeä aikaisemmin tapahtunutkaan ja juttelimme jälleen niitä näitä. Tästä päättelin ettei kukaan ainakaan ollut vetänyt hernettä nenäänsä joten uskalsin Saria kiittää mahtavasta kyydistä. Nauraen hän vastasi saaneensa itsekkin mitä halusi.
Pukeuduimme pikaisesti ja lähdimme kävelemään takaisin mökille jatkamaan yhteistä iltaa. Jäimme vaimoni kanssa hiukan muista jälkeen jolloin kysyin oliko hän pahoilla kun heidän saunavuoronsa jäi niin lyhyeksi. Vastaukseksi sain pelkän kauniin hymyn. Se riitti minulle!!

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia