Vapunjuhlintaa tuttavapariskunnan kanssa 2

admin Seksinovellit
23.08.2014
4698 näyttökertaa
0 kommenttia
3.83
Päästyämme ylös mökille istuuduimme kaikki joko sohvaan tai nojatuoleihin takan ääreen. Takan loisteessa oli varsin mielyttävää istuskella juttelemassa. Ikkunoista avautui mahtavat näkymät auringon laskeutuessa meren taakse. Tunnelma oli rauhallinen ja juttujen aiheet liikkuivat kaikessa muussa kuin juuri tapahtuneessa.
Hetken kuluttua Kaisa kuitenkin vaihtoi keskustelun aiheen seksin puolelle ja siihen mitä saunassa oli tapahtunut. Juttelimme vapautuneesti siitä kuinka parikymmpisinä olimme lulleet että seksi on pelkkää lakanoiden välissä painimista ja että kaikki oli jo tullut koettua. Olimme kaikki yhtä mieltä siitä että silloin kukaan meistä ei olisi ryhtynyt moiseen "seikkailuun" jonka olimme hetkeä aikaisemmin yhdessä kokeneet.

Olin onnistunut syrjäyttämään kyseisen seikan jo mielsetäni mutta asian tullessa uudestaan puheeksi huomasin heti tutun kihelmöinnin alapäässäni. Tunsin kuinka housun kävivät jälleen kerran ahtaiksi kaluni paisuessa mittoihinsa. Vaimoni istui vieressäni ja huomasi pullotuksen housuissani välittömästi. Lainkaan ujostelematta hän asiasta ilmoittikin seuruellemme ja kysyi onko todellakin niin että kaikki muut paitsi me jo saaneet täyden tyydytyksen. Vaimoni ilmoittikin että ainakin hän olisi kiinnostunut vielä jatkamaan yhteisiä leikkejämme. Tästä hän "syytti" Kaisaa joka oli ottanut asian jälleen puheeksi. Myös vaimoni oli tästä uudestaan syttynyt ja halusikin nyt lisää.

Kaisa joka oli asian puheeksi ottanutkin nousi tuolistaan ja polvistui eteeni. Ilmoitti vaimolleni että mikäli vaimoni kaivaa kaluni housuistani niin kyllä hän on ainakin valmis painetta hiukan helpottamaan. Tunsin kuinka vaimoni napitti housuni auki ja kuinka hänen kätensä tarttui jo valmiiksi täydessä seisokissa olevaan kaluuni. Kaisa ilmoittikin useasti sitä ihailleen mutta ettei koskaan ollut saanut tarpeeksi rohkeutta kerättyä kaluni koskemiseen. Nyt vaimoni puristeli minua ja tunsin kuinka Kaisan kieli alkoi nuolla varttani. Hetken kuluttua Kaisa imaisikin koko kaluni suuhunsa ja aloitti kunnon imemisen. Tunsin jo tuossa vaiheessa ettei laukeamiselle ollut välitöntä vaaraa, olinhan jo kerran aikaisemmin saanut ja lisäksi myös alkoholi vaikutti asiaan. Nautin imutuksesta täysin rinnoin vaikka olo olikin hiukan vaivautunut kun kaikki muut seurueemme jäsenet seurasivat vierestä.
Vaimoni istui vieressäni ja seurasi kuinka ystävämme Kaisa vuoroin nuoli ja vuoroin imi minua. Huomasin vaimoni katseesta ja liikehdinnästä että hänkin oli jo varsin "kiihkeässä" tilassa ja kaipasi apua välttämättä. Myös Kaisa oli huomannut asian ja irroitti suunsa kalustani hetkeksi ja käski jotakuta tulla vaimoni avuksi.

Markus tulikin siihen eteemme ja pudotti housunsa ja alushousunsa lattialle ja sanoi minulle että nyt saan lähietäisyydeltä seurata kuinka vaimoni saa maistaa kunnon kalua. Markus oli huomannut jo saunalla kuinka mieluusti olin seurannut kun hän nai vaimoani. Camillaa ei tarvinnut kahta kertaa käskeä vaan hän tarttui oitis Markuksen kaluun ja ohjasi sen suoraan suuhunsa. Vaimoni saikin venyttää leukojaan äärimilleen jotta tuo vehje hänen suuhunsa mahtui. Yllätyin kuinka hyvin hän pystyi sitä suuhunsa ottamaan. Olinhan tietenkin tietoinen vaimoni halukkuudesta olla suuseksissä antavan osapuolena mutten silti ollut odottanut näkeväni häntä tuollainen patukka suussaan.
Sivusilmällä näin kuinka Sari jo riisui kaikki vaattensa pois ja siirtyi kontilleen lattialla olevalle matolle. Perse pystyssä ja jalat hiukan levällään hän tarjosi pilluaan Tomille. Eipä tarvinnut Tomikaan sen enempää yllytystä kun hänkin jo laski housut polviinsa ja asettui Sarin taakse polvilleen. Sari tarrasi Tomin kaluun ja ohjasi sen suoraan pesään. Sari kävi jo sen verran kierroksilla ettei tarvinnut mitään lämmittelyä tai esileikkiä. Sarilta ja Tomilta pääsi yhtäaikainen huokaisu kun Tomin kalu upposi Sarin märkään reikään. Oli mahtavaa katsella kuinka Sarin rinnat heiluivat Tomin työntöjen tahdissa. Nyt vasta ymmärsin kuinka täydelliset Sarin rinnat olivat. Jopa tässä asennossa rinnat säilyttivät kauniit pyöreät muotonsa. Tomin kalu taisi kyllä löytää oikeat kohdat sen verta kovaan ääneen Sarin ähisi naimisen tahdissa.

Kaisa pyysi minua vuorostaan nuolemaan häntä. Oli jo sen verta kostunut että pillunmehut valuiva hänen reisilleen. Siirryimmekin Tomin ja Sarin viereen matolle. Minä menin makaamaan selälleni lattialle ja Kaisa tuli hajareisin naamalleni istumaan. Näin pystyin hyvin nuolemaan Kaisan pillua ja peppureikää samalla kun hän jatkoi suullaan kaluni hyväilyä. Nyt pystyin myös hieromaan Kaisan rintoja ja tunsikin hänen kovettuneet nänninsä sormieni välissä. Kaisa kostui entisestään nyt kun myös hän sai suoraa hyväilyä osakseen. Vaikka vaimonikin kostuu erittäin hyvin en silti koskaan aikaisemmin ollut kokenut yhtä märkää pillua. Olin naamastani yltäpäältä Kaisan mehujen kastelema enkä oikein päässyt mihinkään. Toisella kädellä hieroin Kaisan pillusta mehuja myös peppureijälle. Huomasin Sarin pitävän tästä joten rupesin sormin hieromaan Kaisan klitorista ja siirsin kieleni peppureijälle. Nuolin sitä ja painon kieltäni tuota reikää vasten. Mielessäni toivoin jo että saisin vihdoin ja viimein kokea peppuseksiä, siihen ei vaimoni yhteisten vuosiemme aikana ollut innostunut. Levitin lisää liukastetta pepulle jonka jälkeen painoin varovasti peukaloni sisään samalla kun katkoin klitoriksen hyväilyä. Jos olisin jatkanut vielä hetken niin olen varma että Kaisa olis lauennut siihen paikkaan. Niin voimakkaakksi hänen huohotuksensa oli jo käynyt ja lisäksi Kaisa oli lopettanut minun imemisen ja keskittyi ainoastaan omaan nautintoonsa.

Pyysin Kaisaa jo siirtymään niin että pääsisin seuraamaan näytelmää jonka Markus ja vaimoni oli meille esittämässä. Siirryin itse nojatuolinn istumaan ja Kaisa istuutui syliini ohjaten kaluni pillunhuulilleen. Tunsin kuina Kaisa pikkuhiljaa lisäsi painoaan ja kaluni upposi hänen märkään vakoonsa. Kaisa työnsi rintojaan eteenpäin ja pyysi minun imemään ja hieromaan niitä.
Kuulin kuinka vaimoni käski Markuksen sohvalle istumaan sillä hän halusi uudelleen tuntea tuon valtavan parrun pillussaan. Vaimoni istuutui Markuksen syliin selkä häneen päin. Vaimoni tarttui Markuksen kyrpään ja asetti sen huulilleen. Varovasti hän haki oikean asennon jonka jälkeen hän antoi tuon melan upota sisäänsä. Vaimoni aloitti heti kun löysi sopivan asennon kunnon ratsastuksen. Näin kuinka hänen pillunsa venyi äärimilleen tehden tilaa tuolle parrulle. Markus kietoi toisen kätensä tiukasti vaimoni ympärille painaen häntä vatsaansa vasten. Näin hän samlla pystyi hieroa vaimoni rintoja toisella kädellä ja toisella kädellä ylettyi hyvin hieromaan vaimoni klitorista. Vaimoni oli nalkissa tässä asennossa eikä voinut liikkua muuta kuin ylös ja alas tuon varren varassa.
Suurin yllätys oli kuitenkin vasta kokematta. Markus käski vaimoaan lopettamaan Markuksen kanssa naimisen ja tulemma auttamaan häntä antamaan vaimolleni elämänsä orgasmin.
Näin vaimoni ilmeestä että hän oli aivan yhtä yllättynytkin kun minäkin Sarin siirtyessä vaimoni eteen seisomaan pilluaan hieroen. Sari painoin mitään sanomatta suudelman suoraan vaimoni suulle hieroen vaimoni rintoja samanaikaisesti. Vaimoni yllättyi asiasta niin ettei lainkaan yrittänyt Saria estellä vaan päinvastoin avasi suunsa ja vastasi suudelmaan. Sari siirtyikin pikkuhiljaa kaulaa suudellen alaspäin vaimoni rintoja kohti. Vaimoni työnsi rintojaan eteenpäin ja suorastaan aneli Saria suutelemaan ja imemään itseään. Sarin ottaessa vaimoni nännin suuhunsa huokaisi vaimoni syvään, nojaasi päätänsä taaksepäin ja jäi silmät kiinni nauttimaan. Samalla Markus jatkoi vaimoni naimista ja levitti vaimoni pillunhuulia levälleen. Markus tarttui vaimoaan niskasta ja painoi vaimonsa pään vaimoni jalkojen väliin. Sari ei epäröinytkään vaan meni kontalleen vaimoni pillun eteen ja aloitti nuolemisen. Tiedän että vaimoni on asiasta joskus haaveillut mutten uskonut että hän olisi valmis asian toteuttamiseen.
Tomi siirtyi uudestaan Sarin taakse ja työnsi kalunsa uudestaan Sarin piukkaan pilluun.
Vaimoni huohotus muuttui melkein valitukseksi joten ilmeisesti hän nautti valtavasti saadessaan maistaa samalla tuota Markuksen kalua ja Sarin kieltä. Ei kestänyt kauaakaan kun jo vaimoni laukesi huutaen ja samalla myös Markus päästi satsinsa vaimoni sisään. Näin kuinka spermaa pursusi vaimoni pillusta ja kuinka Sari nuoli kaiken pois. Tämän näkeminen oli ilmeisesti liikaa myös Tomille joka laukesi takaapäin Sarin pilluun. Tomi lyyhistyi kaikkensa antaneena lattialle makaamaan.
Nyt olikin Sarin vuoro ottaa ohjakset käsiinsä. Ilmoitti ettei ollut vielä saanut itse orgasmia eikä suostunut vielä lopettamaan. Nyt olisi vaimoni vuoro tuottaa vuorostaan hänelle mielihyvää.

Sari siirtyi sohvalle istumaan aivan minun ja Kaisan nojatuolin viereen. Sari levitti jalkojaan ja samalla veti polvensa koukkuun. Näin kuinka Tomin spermat valuivat Sarin häpyhuulien välistä sohvalle. Sari käskikin nyt vaimoani tulemaan siivoamaan spermat pois pillustaan enneNkuin sohva olisi aivan tahrittu. Näin vaimoni ilmeestä että hän ei ollut aivan varma mitä seuraavaksi tekisi.
Katsottuaan kerran minuun ja Kaisaan päin ja huomattuaan ilmeeni keräsi hän hetken rohkeutta jonka jälkeen hän asettui kontalleen Sarin eteen ja varovaisesti levitti häpyhuulia sormin. Sari rohkaisi vaimoani jatkamaan ja sanoi että vaimoni varmasti pitäisi itsekkin siitä ja että kun kerran kokeilisi seksiä toisen naisen kanssa niin kerta ei varmasti jäisi viimeiseksi.

Tästä rohkaistuna näin kuinka vaimoni ensin varovaisesti maistoi Sarin spermaista pillua. Ilmeisesti tämä ensikokeilu ei ainakaan pelästyttänyt vaimoani sillä heti perään hän painoi kasvonsa kunnolla Sarin pillua vasten ja aloitti kunnon nuolemisen. Sari levitti itse häpyhuuliaan ja auttoi näin vaimoani "putsaamaan" joka sopukan pillustaan. Vaimoni oli kontallaan lattialla takapuoli minua ja Kaisaa kohti. Vaikka Sari olikin nuollut vaimoni pillusta suurimman osan Markuksen spermoista rupesi silti spermaa valumaan vaimoni pillusta hänen reisilleen. Tästä tiesin että vaimoni kiihottui Sarin nuolemisesta, muuten hänen pillunsa ei olisi ruvennut sillä tavalla sykkimään.

Kaisa yritti kurkkia mitä viereisellä sohvalla tapahtui ja pyysikin että saisi kääntyä ympäri jotta näkisi paremmin. Kaisa nousi sylistäni ja otti terskani suuhunsa imien sitä hetken antaen syljen valua varttani pitkin palleilleni. Kaisa istahti uudestaan syliini nyt kuitenkin selkä minuun päin. Luulin Kaisan jatkavan kyrvälläni ratsastamista mutta Kaisa tarttuikin munaani ja ohjasi sen taaemmalle reijälleen. En ollut koskaan aikaisemmin kokenut peppuseksiä sillä vaimoni ei siitä oikein innostu. En kuitenkaan tätä uutta kokemusta halunnut jättää väliin vaan autoin Kaisaa sopivan asennon löytämisessä jonka jälkeen tunsin Kaisan lisäävän painoa kyrvälleni. Luulin jo että hommasta ei tule mitään, sen verta tiukasti suljettu Kaisan aukko oli. Loppujen lopuksi tunsin kuinka Kaisan peppureikä antoi periksi ja kyrpäni upposi sentti sentiltä Kaisan suoleen. En aluksi uskaltanut liikkua lainkaan vaan annoin Kaisan hoitaa homman. Ilmeisesti Kaisakaan ei ollut erityisen kokenut asian suhteen, sen verta varovainen hänkin oli. Kaisa nojasi taaksepäin rintaani vasten ja huomasin olevani kokonaan Kaisan sisällä. Kaisan ääntely oli jotain huohotuksen ja valituksen väliltä mutta silti huomasin hänen pikkuhiljaa lisäävän tempoa. Tunsin kuinka kyrpäni alkoi liikkua hiukan helpomin tuossa tiukassa puristuksessa ja uskalsin vastata itsekkin naimalla. Toisella kädellä hieroin Kaisan rintoja ja toisella pidin kiinni Kaisan takapuolesta tukien häntä ja varmistaen ettei vain putoa satulasta. Kaisa rupesi hieromaan klitoristaan sormin samalla kun seurasimme vaimoni ja Sarin esitystä.

Vaimoni oli siirtynyt sohvalle selälleen makamaan ja Sari hänen päälleen kuusysi asentoon jatkaen toistensa hyväilyä ja nuolemista. Näin kuinka vaimoni työnsi pimppaansa nuoltavaksi Sarin kasvoja vasten. Sari levitti vaimoni pillua ja pakaroita nuollen klitorikselta peppureijälle asti. Vaimoni suusta kuului vaikerointia joten asia oli aivan varma että hän nautti tilanteesta täysin rinnoin.
Huomasin että sekä Markus että Tomi rupesivat pikkuhiljaa heräämään uudestaan ja seisoivat edessämme hiljaa kalujaan runkaten. Molemmilla alkoi pikkuhiljaa uudestaan ottamaan eteen eivätkä enää pystyneet olemaan vain sivustaseuraajina. Tomi siirtyikin sohvalle polvilleen ja tarttui vaimoni takapuolesta kiinni. Samalla Sari lopetti vaimoni nuolemisen ja imaisi Tomin seisovan kyrvän suuhunsa ja imi sen hetkessä uudestaan juhlakuntoon. Tämän jälkeen Tomi työntyi uudestaan vaimoni pilluun takaapäin ja aloitti villin naimisen. Sarin vielä samalla nuollessa vaimoni pillua ei kestänyt kuin muutaman sekunnin kun kuulin kuinka vaimoni laukesi äänekkäästi ulisten. Tämä ei Tomin ja Sarin menoa kuitenkaan haitannut vaan jatkoivat vaimoni panemista ja nuolemista.

Tunsin kuinka Markus oli siirtynyt lattialle eteemme nuolemaan Kaisaa. Levitin jalkojani jotta Markus saisi tilaa häärätä Kaisan pillun parissa. Hetken kuluttua kuitenkin kuulin Markuksen ilmoittavan että kun kerran kaikki on salittua niin annetaan Kaisan kerrankin saada munaa oikein urakalla. Kaisakin levitti jalkojaan hieman enemmän ja Markus asettui eteemme polvilleen. Kaisan olkapään yli näin Markuksen jättimäisen mulkun olevan jälleen kivikova. Tiesin kyllä mitä hän ajatteli mutten uskonut Kaisan olevan siihen valmis. Jouduin taas kerran toteamaan että olin väärässä sillä Kaisa tarttui välittömästi Markuksen kaluun ja ohjasi sen pillulleen. Kaisan nojasi vieläkin tiukemmin minuun kun Markus rupesi työntämään mulkkuaan Kaisan pilluun. Kaisan pillu oli jo sen verta märkä että Markukselle ei tuottanut vaikeuksia saada kaluaan sisään vaan työntyi kerralla pohjaan saakka. Nyt vasta Kaisan anus tiukalta tuntui kun Markuksen mulkku täytti Kaisan pillun äärimmilleen. Tunsin kuinka Markus liikkui Kaisan pillussa ja rupesin uudestaan naimaan häntä peppuun. Kaisa ei itse liikkunut lainkaan vaan pyysi meitä naimaan itseään. Markuksen kullin liikkeiden tunteminen välilihan läpi tuntui kyllä aluksi hiukan oudolta. Asia kuitenkin unohtui nopeasti Kaisan juttuja kuunnellessa. Kaisa ilmoitti olevansa aivan täynnä kyrpää ja halusi meidän vain jatkavan naimistaan. Kaisan hieroi kiimaisena omia rintojaan samalla kun Markus imi ja näykki hänen nännejään.

Sivusilmällä seurasin kuinka Tomi levitti Sarin pillunmehuja ja omaa sylkeään vaimoni anukselle. Tomi hieroi sitä ja hetken kuluttua rupesi painamaan peukaloaan vaimoni takapuoleen. Näin olin itsekkin tehnyt monesti ja tiesin vaimoni nauttivan siitä. Vaimoni työnisikin peppuaan Tomia vasten ja antoi hänen naida takapuoltaan peukalolla samalla kun Tomin työnteli kyrpäänsä vaimoni pilluun. Kaiken kokemani jälkeen en enää edes yllättynyt kun vaimoni nyökkäsi hyväksyttävästi Tomin kysyessä saisiko naida vaimoani myös peppuun. Koska en itse koskaan ollut saanut sitä herkkua maistaa olisin halunnut puuttua peliin ja kieltää Tomia. Asia ei kuitenkaan aivan niin yksinkertainen ollut koska olihan samalla oma kyrpäni koko mitaltaan Kaisan suolessa.

Sari levitti vaimoni pakaroita jotta Tomin toiminta helpottuisi hiukan. Tomi kysyi vaimoltani että onko häntä aikaisemmin naitu pyllyyn johon vaimoni ei vastannut kuin ravistamalla päätään. Tomi opastikin vaimoani rentoutumaan ja jatkoi vielä hetken peukalollaan vaimoni reijän venyttämistä. Lopulta Tomi asetti terskansa vaimoni anukselle ja rupesi varovaisesti työntymään sisään. Vaimoni anus ei aluksi lainkaan ollut yhteistyöhaluinen vaan sulkeutui tiukasti kiinni ja vaimoni valitti ja väitti että ei onnistu. Tomi rauhoitteli vaimoani ja jatkoi sulkijalihaksen venyttämistä sormin. Hteken kuluttu vaimoni rentoutuikin hiukan ja nautti pillunsa nuolemisesta. Tomin huomatessa asian oli hän haukkana paikalla sovittamassa kaluaan uudellen vaimoni takapuoleen. Nyt vaimoni anus antoikin sen verta periksi että Tomin terska painui vaimoni sisään. Hetken aikaa Tomi oli aivan liikkumatta ja antoi vaimoni tottua tähän uuteen tunteeseen ja vasta kun vaimoni aloitti itse varovaisen liikkumisen jatkoi Tomi sisään painautumistaan. Vaimoni ynisi kiimasta ja tuskasta ja seurasin kuinka Tomin mulkku pikkuhiljaa hävisi vaimoni perseeseen.

Kaisan peppun tiukkuus ja vaimoni katselminen oli minulle taas kerran liikaa. Tunsin kuinka tuttu kihelmöinti levisi palleistani ja tiesin mitä tuleman pitää. Yritin ensin pidätellä mutta turhaan, sen sijaan painoin Kaisan perseeseen minkä jaksoin ja päätin ottaa laukeamisesta kaiken irti. Myös Markus oli valmis tulemaan ja vetäytyi Kaisan pillusta ja nousi seisomaan työntäen melansa Kaisan suuhuun. Laukesin ruiskuttaen satsini syvälle Kaisan perseeseen ja samalla Markus antoi Kaisan maistaa pillunmehuihin sekoitettua spermaansa. Kaisan suusta valui spermaa myös hänen rinnoilleen jonka Markus kiltisti nuoli pois. Siirtyessäni pois Kaisan alta huomasin olevani aivan läpimärkä hiestä ja sylini täynnä Kaisan mehuja.

Sohvalla myös vaimoni oli löytänyt vauhdin ja Tomi piteli häntä vyötäröstä kiinni ja pani perseeseen minkä jaksoi. Sarin kieli leikitteli vieläkin vaimoni klitoriksella. Huomasin Sarin pian saavan oman orgasminsa ja työnsinkin pääni vaimoni ihmetykseksi myös Sarin jalkojen väliin ja osallistuin pillun nuolemiseen. Samalla työnsin etusormeni niin syvälle Sarin anuksen kun sain. Montaa kertaa minun ei tarvinnut Saria sormellani naida kun jo tunsin kuinka Sarin lihas jännittyi sormeni ympärille ja kuulin kuinka hän huusi saadessaan kunnon orgasmin. Tämä laukaisikin ketjureaktion ja muutamaa sekuntia myöhemmin myös vaimoni tuli uudelleen. Myös Tomi oli urakkansa suorittanut ja murahdellen tyhjensi kassinsa vaimoni perseeseen.
Istahdimme kaikki sohvalle ja tuoleihin kaikkemme antaneina. Huonessa oli aivan uskomaton haju joka oli sekoitus hikeä ja naimisen hajuja. Olimme kaikki yltäpäältä hiessä sekä toisemme eritteissä. Päätimmekin mennä vielä kerran saunaan ja pesulle, kuitenkin sopien että tällä kertaa saunottaisiin ja peseydyttäisiin kunnolla löylyistä nauttien ilma mitään sekstailuja.
Koska kaikki olivat hyvillä mielin ja täysin tyydytettyjä niin sovimme että tästä tulisi jokakeväinen perinne. Vastedes vappu vietettäisiin aina samalla porukalla Tomin ja Kaisan mökillä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.