Vintillä

admin Seksinovellit
12.12.2014
5877 näyttökertaa
0 kommenttia
3.00
Olin aivan sydänkohtauksen partaalla. Voiko tämä olla tottakaan, mietin vaarini 70-vuotissukujuhlilla. En ollut koskaan aiemmin tavannut juuri ketään äitini puolen suvusta ja sisään oli juuri astunut upea ilmestys, joka esiteltiin serkukseni. Vaikutelmaa pilasi hieman tämän hujoppimaisen pitkä ja ujo tyttöystävä, joka luimisteli taaempana. Ystävälliset ja täydelliset kasvot hymyilivät minulle, kun käännyin katsomaan. Kiitin onneani, että olin tajunnut ottaa kameran mukaan.

Kuuntelin sivummalta, kun Jarno-niminen serkkuni selitti innoissaan jotain tädilleni. Katselin vaaleita käsiä, jotka elehtivät puheen tahdissa. Kuvittelin ne iholleni. Kuinka pehmeiltä ja suloisilta ne tuntuisivatkaan hivellessään vyötäröni kaarta... En edes huomannut unelmoidessani jääneeni tuijottamaan häntä. Huomioni kiinnitti lopulta jokin pistelevä tunne selkäpiissä ja tajusin Jarnon tyttöystävän terävän katseen. Väistin mustasukkaisuuden ilmausta nopeasti ja vaihdoin huonetta otettuani ensin salakuvan. Ymmärsin hyvin tyttöystävän tunteita. En minäkään tahtoisi päästää irti tuollaisesta namupalasta, jos olisin sellaisen kiinni saanut.

Kun olin tarjoillut koko suvun vanhemmalle puoliskolle kahvit ja jutellut mukavia mummojen kanssa, minua alkoi kyllästyttää ja päätin lähteä vintille unelmoimaan. Livahdin vintin ovesta, kun päättelin, ettei kukaan huomaisi. Kiipesin narahtelevat portaat ylös vanhalta tuoksuvaan pimeyteen ja istahdin vuoteelle katselemaan ottamiani kuvia. Sydämeni pamppaili, kun kohdalle sattui hyvä profiilikuva Jarnosta. Täydellinen nenä, sekä silmät. Ihana suu ja pehmeännäköiset huulet. Miltähän ne tuntuisivatkaan omiani vasten? Siirryin sängylle selinmakuulle ja hivutin käteni hameen alle. Sormeni tunnustelivat alushousujen rajaa ja livahtivat kuminauhan alta kuin yö illan peitoksi. Samalla toinen käteni kutitteli alavatsaa ja kylkiä, jotka olivat herkimmät paikkani. Huokaisin raskaasti ja kuvittelin Jarnon siihen viereeni koskettelemaan minua hiljaa.

En ehtinyt kunnolla edes aloittaa itsetyydytystäni, kun säikähdin pahasti nykäisten käteni päivänvaloon. Ovi narahti auki ja jäin siihen syyllisenä katsomaan sisään astunutta serkkupoikaa. En ollut kuullut askelia portaissa enkä näin ollen ollut osannut varautua yllätysvieraisiin.

"Tulin tänne vähän rauhottumaan tosta alakerran hyörinästä", mutisin, mutta Jarno ei tainnut ottaa sitä kuuleviin korviinsa.

"Hys, älä selitä mitään. Kyllä mä näin, mitä sä täällä teit", hän vastasi. Punastuin päälakeani myöten ja katselin varpaisiini, kunnes sivusilmällä huomasin kamerani pöydällä. Sen näytössä näkyi edelleen Jarnon kuva. Syöksähdin nappaamaan sen narusta kiinni, mutta myöhästyin. Jarno hymähti kuvalle ja kysyi, oliko minusta mukavaakin sormettaa sukulaisten kuville. Päätin, ettei kannattanut valehdella ja huomautin, että vain hänen kuvilleen, jonka jälkeen punastuin taas ja suljin petollisen suuni.

"Olet sinä sitten kaunis, serkku hyvä", hän tokaisi äkkiä. Jouduin hämilleni siitä. Mitä hän oikein haki tästä?

"Ööm... jaa... kiitos", sanoin paremman puutteessa.

En oikein pysynyt mukana seuraavien sekuntien tapahtumissa, mutta löysin itseni suutelemasta Jarnoa. Hän oli toiminut liian yllättävästi minun aivotoiminnalleni, enkä voinut kuin vastata suudelmaan. Hän irtaantui kuitenkin mielestäni aivan liian pian minusta ja katsoi syvälle silmiini intiimillä katseella, joka tuntui riisuvan minut aseettomaksi. Himokkaasti hän suuteli kaulaani ja solisluitani avaten vastustamattomasti mekkoni vetoketjua. Huomasin käsieni uppoutuvan kuin itsestään tämän vaaleisiin, hieman kiharoihin hiuksiin ja niskaan ja painavan itseäni häntä vasten. Vaihdoimme nopeassa tahdissa asentoa sängyllä, niin että lopulta olimme enemmän tai vähemmän päällekkäin, molempien huohottaessa raskaasti. Avasin klassisella tyylillä hänen kauluspaitansa nappeja ja hänen nuorella tavalla lihaksikas rintansa tuli nähtäväkseni. Pelkäsin kuulleeni mekosta repeytyvää ääntä, mutten jaksanut kiinnittää niin vähäpätöiseen asiaan huomiota juuri sillä hetkellä.

Samassa hän nousi miltei alastoman vartaloni päältä ja tutkaili sitä riisuessaan housunsa. Huomioin, ettei hän ottanut vielä punaisia boksereitaan pois ja nykäisin vihjaukseksi housunkauluksen kuminauhaa. Häntä hymyilytti, mutta hän ei ottanut vieläkään niitä pois. Otin siis oikeuden omiin käsiini tai oikeastaan huuliini ja riisuin ne suullani pois. Hän repäisi kostoksi omat alushousuni polviin ja naulitsi käteni patjaan tullen takaisin päälleni. Hänen kovana seisova kaunis kyrpänsä hieroi häpykumpuani niin ihanasti, niin ihanasti.

Huulilleni kohosi inahdus, kun hän painoi munansa reisieni väliin liukumaan häpyhuulien päällä ja kiusaten klitorista. Olin tulla saman tien pelkästä hetken huumasta, mutten kerennyt, kun hän otti jo sen pois iholtani. Hän nouti housunsa ja otti taskustaan kondomin. Mietin, että miksiköhän hän kantoi sellaista mukanaan sukujuhlissa, mutta sitten päätin, että se oli omalta kannaltani vain hyvä.

Hän oli todella seksikäs näky siinä seistessään edessäni ikkunasta suodattuvassa valossa, kierittämässä kondomia paikoilleen, kauniiden lihasten kiiltäessä esileikin hiestä. Hän kohotti sinisen katseensa minuun ja hymyili vinoa, kiusoittelevaa hymyään jähmettyen kuin patsaaksi, ihan vain minun katseltavakseni.

Nousin ylös sängyltä ja suutelin häntä pitkään. En voinut vastustaa kiusausta ja sivelin hitaasti hänen rintakehäänsä. Hän otti minut syliinsä kevyesti, kuin lapsen ja työnsi hellästi seinää vasten sängylle. Hän työnsi itsensä minuun sulkien silmänsä ja sai minut ähkäisemään. Hänen kätensä oli rinnallani tehden pientä hierovaa liikettä, ja hän aloitti hitaat, nautinnolliset vedot pyhimpääni. Aina kun hän pääsi pohjalle, tungin lantiotani vastaan yrittäen imeä häntä vielä syvemmälle. Hengitin tiheään ja inisten tuntiessani tulevani. Hän otti minut henkilökohtaiseen taivaaseensa ja tunsin syvää kiitollisuutta. Pilluni sykki sydämeni tahtiin ja käteni tarrasivat Jarnoon, niin että varmasti kynteni jättivät arvet tämän ihoon. Hän sai syöksynsä hieman jälkeeni ja lopulta veltto kalu "valui" ulos minusta. Makasimme toisiamme vasten voipuneina synnin tuoksun leijuessa ilmassa. Kuitenkin oli noustava. Kävin avaamassa ikkunan, jotta ilma vähän tasaantuisi ja piilotimme kortsun moneen paperiin käärittynä roskikseen. Hän petasi sängyn rypyttömäksi ja hymyili sitten minulle.

"Kiitos."

"Kiitos."

Muuta siinä ei tarvittu, ja lähdimme hiipimään alakertaan. Kuuntelimme hetken ovella, ettei kukaan yllättäisi meitä, sillä olisi saattanut olla hieman epäilyksiä herättävää, mikäli meidät löydettäisiin vintin rapusta. Pääsimme takaisin kahvipöytään ongelmitta, ja kuulin Jarnon selittävän tyttöystävälleen, kuinka hän oli ollut vain ulkona vähän happea haukkaamassa. Vähän aikaa tämän selkää tuijotettuani huomasin tutun pistelyn selkäpiissä. Jarnon tyttöystävä katsoi minua terävästi. Hymyilin hänelle ja ajattelin, etten minäkään päästäisi tuollaisesta namupalasta irti, jos sellaisen kiinni saisin.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.