Olin tyttöystäväni Hennan kanssa muuttanut opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Asuimme kaupungin laidalla asunnossa, jota voisi sanoa löydöksi: halpa vuokra, tilaa tarpeeksi ja sauna. Olimme vuokranneet asunnon toisen opiskelijaparin kanssa, jotka olivat samanikäisiä kuin me, 18 v.

Parin kuukauden päästä olimme hyviä ystäviä Kimin ja Sarin kanssa, ja usein kävimme yhdessä ulkona. Joskus vietimme Kimin kanssa saunailtoja ja eräänä viikonloppuna, kun olimme saunassa kahdestaan, molemmat tytöt tulivat tuomaan meille uudet oluet, ja pyysimme leikillään heitä lauteille kanssamme. Meni hetki ja he ilmestyivätkin sinne ilkosillaan. Ilmeisesti alkoholilla oli osuutta asiaan. Oli työ, että sai pidettyä kullin lepoasennossa, sen verran näkymät miellyttivät silmää. Me kaikki vilkuilimme toisiamme, vaikka jutustelimme niitä näitä.

Hennan kanssa olimme normaalivartaloisia. Hennalla oli valkea iho; vaaleat hiukset; pyöreän pehmeät pakarat; vaaleanruskeat, muotoillut häpykarvat ja pyöreät suurehkot tissit, joissa oli suurehkot vaaleanpunaiset nännit, kruunasivat muodokkaan vartalon. Kim ja Sari olivat himourheilijoita ja sen huomasi ulkonäöstä. Sarin, jolla oli tummat lyhyehköt hiukset, vartalo oli ruskettunut, todella kiinteä ja lihakset näkyivät selkeästi. Hänellä oli pienet pystyt tissit, joita vielä korosti bikinien jättämä vahva rusketusraja ja jalkovälissä oli tummanruskea karvakolmio.

Saunan jälkeen istuimme olohuoneessa vilvottelemassa, kun puheenaihe siirtyi seksin harrastamiseen. Äänessä olivat pääasiassa Henna ja Sari ja he kertoilivatkin ronskeja seksikokemuksia, joita heillä oli runsaasti. Oli aika kiihottavaa kuunnella Sarin ja Kimin seksijuttuja, vaikka olimme monena iltana kuulleet selvästi heidän touhujaan, Sari kun piti aikamoista meteliä. Kävi ilmi, ettei kukaan meistä ollut harrastanut anaaliseksiä, vaikka se oli kaikkien haaveissa. Pian tytöt jo suunnittelivat meille yhteisiä seksi-iltamia, joissa yhdessä kokeilisimme anaaliseksiä. Kimin kanssa kuittasimme jutut vain tyttöjen hiprakkasekoiluiksi.

Seuraavana viikonloppuna oli taas tarkoitus saunoa ja ottaa muutama olut Kimin kanssa. Olimme juuri menossa saunaan, kun Henna ja Sari tulivat kotiin ja pyysivät odottamaan, että hekin kerkeäisivät saunaan samaan aikaan. Jätimme pyyhkeen kylppärin naulaan ja kun menimme saunaan, huomasin, että sekä Kimillä että Sarilla oli jalkoväli ajeltu täysin karvattomaksi. Itsekin tosin siistin karvoitustani, mutten koskaan kaikkia ajele. Löylyttelimme ja hörpimme olutta. Ajattelimme käydä parvekkeella jäähyllä ja tupakalla. Olin Kimin kanssa ottamassa pyyhettä naulasta, kun Sari sanoi, että mitä sillä pyyhkeellä itseään peittämään, kun saunassakin ollaan alasti. Hyvä pointti sinänsä, ja niin olimme kaikki ilkosillamme parvekkeella.

Vaikka emme juoneetkaan paljoa, oli tunnelma erittäin vapautunut ja iloinen. Minulla ja Kimillä kalut olivat koko ajan puolitangossa mukavista näkymistä johtuen. Tytötkin huomasivat tämän ja suihkussa Henna sanoikin Sarille, miten kullit saataisiin kunnolla pystyyn. Sari veti Hennan itseään vasten ja antoi tälle kielisuudelman. Siinä samassa kiihottava näkymä sai kyrvän juhlakuntoon molemmilta. Tytöt tulivat luoksemme tyytyväisen näköisinä ja vedin kiihottuneena Hennan itseäni vasten alkaen suudella tätä. Kuivasimme itsemme pikaisesti ja siirryimme Sarin ja Kimin makkariin.

Henna työnsi minut selälleen sängylle ja alkoi nuolla kovaa kyrpääni. Pian pyysin häntä lopettamaan ja hän kävi selälleen sängylle. Levitin haarat ja aloin suudella hieman avointa vakoa samalla puristellen pehmeitä rintoja, välillä nipistäen kovettuneita nännejä. Levitin häpyä paljastaen suihkun jäljiltä märät vaaleanpunaiset häpyhuulet. Livoin huulia ja kiusoittelin klitorista ja välillä työnsin kieltäni Hennan kostuneeseen reikään. Sari oli lopettanut Kimin kullin nuolemisen ja he katselivat meitä samalla. Kimi hieroi Sarin posliinipillua.

Sari tuli lähemmäs ja alkoi hieroa kiveksiäni ja runkkasi hitaasti kaluani, kun Kimi hyväili Hennan valkoisia rintoja ja suuteli töröttäviä nännejä ja hän tuntuikin kiihottuvan entistä enemmän. Asetuin polvilleni Hennan jalkoväliin ja Sari ja Kimi pitivät Hennan jalkoja sivulle levitettyinä. Hieroin kovaa kaluani kosteisiin häpyhuuliin ja työnsin kaluni hitaasti tiukkaan, kuumaan vittuun ja aloitin hitaat työnnöt. Oli kiihottavaa naida omaa tyttöystävää, kun kaksi ihmistä katseli ihan vieressä kosketellen ja suudellen tämän vartaloa. Hyväilin sormella klitorista ja pian Henna saikin orgasmin, joten vedin kaluni ulos, jotta säästäisin voimani pääasiaan eli pyllypanokokeiluun.

Nyt oli meidän vuoromme katsella Kimin ja Sarin touhuja. Kimi nuoli karvatonta pillua ja pian hän työnsi kaksi sormea sisään runkaten hitaasti, välillä nuollen pyllyreikää. Hennan kanssa hyväilimme Sarin kiinteää, lihaksikasta vartaloa, vatsaa ja pieniä pystyjä rintoja, joiden kovia nännejä imin ja purin hellästi. Henna tarttui Kimin karvattomaan elimeen ja välillä nuolaisi terskaa, kunnes hän vei sen Sarin märän vitun huulille ja työntyi sisään alkaen naida. Henna kävi kontilleen sängylle ja minä hänen takanaan aloin suudella ja nuolla vittua ja peräaukkoa.

Yöpöydällä oli pullo hierontaöljyä, jota kaadoin anukselle ja työnsin sormeni sisään. Samalla runkkasin Hennan vittua. Kimi otti öljyn minulta ja alkoi rasvata Sarin anusta. Sormeilu oli saanut Hennan lähes laukeamaan, joten päätin työntyä sisään. Öljytty kullini sykki valmiina, kun aloin asettaa sitä tiukalle reiälle. Olimme sängyllä siten, että näimme, mitä toinen pariskunta teki ja se lisäsi kiihotusta, sillä Kimi oli myös asettamassa kaluaan sisään.

Otin varresta kiinni ja painoin terskaa vasten anusta, kunnes se upposi sisäpuolelle. Molemmat tytöt voihkivat ja huudahtelivat kullin upotessa suoleen. Reikä oli todella tiukka. Ensin en liikuttanut kullia lainkaan. Pikkuhiljaa kuitenkin työnnyin syvemmälle sisään, kunnes lantioni oli vasten Hennan pakaroita. Tein hidasta edestakaista liikettä ja pian Hennakin alkoi nauttia tilanteesta, kun hivelin klitorista sormella. Kimi nussi Saria perseeseen samalla runkaten kahdella sormella pillua.

Pian tunsin orkun lähestyvän ja kovensin hieman tahtia. Otin kiinni Hennan lanteilta ja pian lensivät spermani sykähtelevästä kalustani Hennan peräsuoleen. Vedin kalun ulos ja annoin loppujen pisaroiden tulla pakaroille. Samalla katselin, kun Sari huohotti orgasmin tullessa ja Kimi pumppasi kaluaan perseeseen, kunnes jähmettyi paikoilleen ja sitten nytkähdellen laukesi tiukkaan anukseen.

Jäimme sängylle makaamaan hengästyneinä, kunnes jaksoimme lähteä pesulle. Tästä alkoi toisenlainen yhteiselämä meidän välillämme, sillä estot olivat kadonneet ja tapoihimme tuli pitää ainakin pari kertaa kuukaudessa yhteiset nautinnon hetket.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia