Vaimoni ja minä asumme omakotitalossa Tampereen kupeessa, ja meillä ja vaimoni siskon perheellä on tapana vierailla säännöllisesti vähintään kerran viikossa toistemme luona. Eräänä iltana joimme punaviiniä ja pelasimme pelejä kuten aina aikaisemminkin. Tänä iltana kuitenkin rutiiniin tuli pieni muutos, koska vaimoni sisko ei saanut autoaan käyntiin ja kysyi, voisiko jäädä yöksi. Tästä tottakai molempien lapset olivat mielissään, koska saivat leikkiä vielä yhdessä tovin ennen nukkumaanmenoa. Ihme kyllä, lapset menivät nukkumaan jo ennen kymmentä ja meille jäi vielä illalla aikaa juoda punkkua ja jutella niistä näistä.

Minä menin puolenyön aikaan katsomaan, oliko saunakammari/työhuoneeni kunnossa, jotta vaimoni sisko voisi mennä sinne yöksi. Olin sammuttamassa serverin, kun sain perverssin idean jättää webbikamerani käyntiin, ja suuntasin sen kohti vierassänkyä. Vaimoni sisko oli todella hyvännäköinen/-muotoinen ja vielä urheilumaisen timmissä kunnossa. Nauroin itselleni ja kaappasin läppärin mukaani.
Siskokset olivatkin menossa nukkumaan ja kysyivät, oliko peti valmiina. Vastasin, että oli se ja sammutin vielä kaikki ääntä pitävät laitteeni. Varoitin vielä, että koiramme Hessu tykkäsi tulla nukkumaan jalkopäätyyn, kun joku oli siellä nukkumassa. Vaimoni sisko vastasi, että seura olikin tervetullutta, kun joutui menemään yksin pihan perälle nukkumaan. Muksut nukkuivat kaikki yhdessä yläkerrassa.
Toivottelimme hyvät yöt ja vaimoni sisko meni nukkumaan. Vaimonikin oli maistellut viiniä niin hyvin, että totesi painuvansa punkkaan. Sanoin lukevani vielä sähköpostin ja surffaavani hieman netissä. "Älä surffaa sitten mitään tuhmaa, ettei sinun tarvitse herättää minua yöllä", vaimoni nauroi. Naurahdin takaisin, ettei semmoinen ollut nyt mielessä.
Luin postin ja olin sammuttamassa läppäriä, kun muistin webbikameran! Mietin, oliko se nyt ihan järkevää. Päätin äkkiä vilkaista, ei siitä vahinkoa voinut tulla. Otin yhteyden kameraan ja katsoin mitä näkyi. Vaimoni sisko oli selällään peiton päällä tyynyt selkänsä takana. Hän luki jotain lehteä. Katselin muutaman minuutin ja melkein suljin jo yhteyden, kun rintaliivit yhtäkkiä lensivät lattialle. Sitten vaimoni sisko rupesi hivelemään rintojaan ja alavatsaansa. Samalla muistin, että olin jättänyt muutaman pornolehden sängyn alle... Naamaani alkoi kuumottaa. Voi viddu, kuinka minä ne sinne unohdin! Turha niitä oli enää sieltä lähteä hakemaan.

Vaimoni sisko vaihtoi toiseen lehteen ja riisui samalla pikkuhousunsa. En pystynyt enää sulkemaan kameraa. Hän istui sängyllä jalat levällään ja toisella kädellä hieroi itseään ja käänsi toisella lehden sivuja. Käsi alkoi liikkua voimakkaasti ja nopeammin jalkovälissä. Hän kääntyi nelinkontin ja jatkoi lukemista.
Äkkiä Hessu nousi pystyyn ja alkoi nuuhkia ilmaa. Se siirtyi hiljaa vaimoni siskon taakse ja nuolaisi hänen sormiaan. Vaimoni sisko säpsähti ja katsoi taakseen. Hän torui sormi pystyssä Hessua ja jatkoi sitten lukemista. Tästä Hessu ei tietenkään lannistunut, vaan siirtyi uudestaan vaimoni siskon vierelle ja alkoi tunkea kuonoaan tämän jalkoväliin. Yllätyksekseni sitä ei työnnettykään pois, vaan vaimoni sisko avasi reisiään Hessulle, jotta se pääsisi nuolemaan häntä avoimesti. Samalla hän hieroi molemmilla käsillään rintojaan ja liikutti lantiotaan koiran kuonoa vasten.
Tätä jatkui varmaan viisi minuuttia, kunnes vaimoni sisko kääntyi taas kontilleen. Hessu hyppäsi välittömästi hänen selkäänsä ja yritti upottaa peniksensä häneen. Alkoi hirveä pumppaaminen ja vaimoni sisko yritti ohjata kalun sisälleen. Lopulta hän vain taivutti selkänsä kaarelle ja antoi luonnon tehdä tehtävänsä. Hessu rauhoitti nylkytyksen ja vaimoni sisko korjasi hieman asentoaan. Hessu teki muutaman voimakkaan työnnön ja nainen hautasi päänsä tyynyihin. Sitten Hessu kiihdytti vauhtiaan ja alkoi panna ihmiskumppaniaan oikein kunnolla.
Olin aivan valmista tavaraa, meinasin tulla boksereihini. Päätin lähteä kuuntelemaan, minkälaista ääntä vaimoni sisko piti koiran pannessa häntä. Hiivin saunamökin taakse. Tuuletusikkuna oli sopivasti auki ja asetuin kuuntelemaan. Vaimoni sisko ähisi ja puuskutti äänekkäästi. Olin aivan tavattoman kiihottunut. Niin kaunis nainen ja koira pani häntä, huh-huh.
"Luoja, se on iso", kuulin vaimoni siskon sanovan. "Pane, pane, pane", hän toisteli koiralle. Päätin vilkaista sisälle, sillä ikkunalta näki suoraan sängyn taakse. Hessu oli sängyllä naisen päällä ja yllätyksekseni en nähnyt Hessun kalun liikkuvan hänen sisältään, vaan vaikutti kuin sen kalu olisi ollut koko ajan sisällä, mutta kuitenkin koira nylkytti takapäätään vimmatusti. Vaimoni sisko pumppasi vastaan vimmatusti ja inahteli.

Pian Hessu lopetteli liikkumisen, mutta sen kivekset nytkähtelivät vielä vimmatusti. Kuulin taas vaimoni siskon puhuvan: "Ai kun se on kuumaa... Tuntuu hyvältä... Tuleepa sitä paljon!" Tajusin koiran tulevan hänen sisälleen.
Hessu makasi vaimoni siskon selässä kymmenisen minuuttia, kunnes se alkoi vetää itseään irti. Kohta naisen sisältä tulikin koiran spermaa ja sen jälkeen mandariinin kokoinen kyhmy ja melkein 20 senttiä HK:n sinisen vahvuista koiran penistä. Vaimoni sisko jäi makaamaan vatsalleen sänkyyn ja hörppäsi vähän vettä lasista. Sitten hän nousi ylös ja halasi Hessua. Samalla hän hieroi Hessun pistoolia ja kehui, kuinka hyvältä se oli tuntunut. "Otetaan tänään vielä uusiksi."
Jostain kumman syystä päätin mennä sisälle. Tekosyyksi keksin, että olin unohtanut sammuttaa yhden serverin ja se piti hirveää meteliä, kun siinä oli prossutuuletin rikki. Koputin oveen ja odotin hetken ja menin sisään. Siellä vaimoni sisko makasi sängyssä alasti koiran penis kädessään. Ei oikein tiennyt, mitä sanoa tai tehdä. Olin hetken aikaa vähän tyrmistynyt, sillä oletin hänen ehtineen laittaa itsensä piiloon sinä aikana, kun olin ollut eteisessä. Siinä hän kuitenkin oli, katsoi minua ja kysyi, oliko jotain hätänä. "Ei", vastasin, "jätin vain yhden serverin vahingossa päälle ja ajattelin tulla kysymään, häiritseekö se."
"Ai jaa. Minä luulin, että tulet katsomaan minua", vaimoni sisko vastasi. Sitten hän kertoi nähneensä minut jo peilistä ikkunan takana. Hän oli samalla toivonut, että tulisin käymään sisällä.
Sanoin, ennen tahtonut pettää vaimoani, "mutta haluaisin katsoa lähempää, kun koira panee naista."
"No mikset pyydä siskoltani", vaimoni sisko sanoi yllättyneenä. "Kenet luulet opettaneen koiran panemaan naisia?" Olin aivan shokissa. Mitä hittoa, oliko minun vaimoni pannut koiran kanssa?! Naureskelin, että onpas älytöntä...
Sitten nainen siirtyi kontilleen ja pyllisti minulle koiransperman vielä valuessa hänen sisältään. "Maistuisko vähän sullekin", hän sanoi ja katsoi minua. Ei viddu, mitä mies voi tässä enää muuta tehdä! Tipautin bokserit nurkkaan ja ohjasin kaluni hänen sisälleen. Sain työnnettyä sitä muutaman kerran, kunnes ammuin lastini koiransperman joukkoon.
"Olipas se nopeasti. Olit varmaan aika kiihottunut", vaimoni sisko naljaili. Olin vähän häpeissäni ja nyökkäsin.
"En voinut pidätellä enää pidempään."
Hessu siirtyi nuolemaan minun spermani vaimoni siskon pulppuavasta pillusta ja hyppäsi tämän selkään.

"No nyt näet kunnon panon", nainen sanoi ja otti tyynyn kainaloonsa. Hessu nylkytti hetken ja sen penis kasvoi ihan silmissä sen työntyessä pillun sisälle. Kohta myös sen kyhmy oli sisällä ja alkoi paisua.
"Tämä on paras kohta", vaimoni sisko yritti kertoa, miltä yhdyntä koiran kanssa tuntui. "Se tulee koko ajan sisälleni. Tuntuu niin kuumalta ja hyvältä. Sitten sen kalu nykii sisälläni ja liikkuu ihan eri tavalla kuin miehen penis."
Vaimoni sisko kertoi saavansa orgasmin ja puri tyynyä. Hessu lopetti nylkytyksen ja pumppasi spermaa naisen sisälle.
"Luoja, tämä on taivaallista... Koira ei tule vain kerran, vaan se pumppaa spermaa sisälleni koko ajan. Tuntuu joka kerta yhtä hyvälle. Sitä valuu pitkin reisiäni ja emättimeni on aivan täynnä", nainen kertoi.
Hessu päästi irti vaimoni siskosta ja kohteliaasti nuoli hänet puhtaaksi. Annoin naiselle suukon ja lähdin sisälle. Toivotin hänelle ja Hessulle mukavaa illan jatkoa. Vaimoni sisko hymyili, raotti jalkojaan ja hieroi spermaista pilluaan sekä totesi jäävänsä useamminkin yökylään. Samalla hän vinkkasi, ettei autossa ollut mitään vikana.
Menin talolle ja yläkertaan. Jouduin herättämään vaimoni.

Arvostele novelli:

Kommentit

Ei kommentteja...
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi novellia!

Etsi seksinovellia