Muutin pois kotoa äidin helmoista 21-vuotiaana. Sain vuokrattua pienen yksiön kerrostalosta rauhallisella alueella. Naapureina minulla oli paljon eläkeläisiä ja tämä sopi minulle hyvin, koska olin vuorotöissä. Naapurini olivat oikein ystävällisiä ja heidän kanssaan olikin mukava vaihtaa kuulumisia. Samassa rapussa asui pirteä leskirouva Kirsi, joka oli varsin menevä eläkepäivillään. Hän aina tavatessamme kertoi mitä oli tehnyt ja kyseli samalla kuulumisiani. Vesijumpasta ja seniorijumpasta hän tykkäsi kovasti. Näinkin hänet muutaman kerran vesijumpassa ja hän näytti siellä aivan upealta. Iloiset kasvot kehystettynä osittain harmailla hiuksilla. Hänen vartalonsa oli todella uhkea. Suuret raskaat rinnat, reilusti ylimääräistä keskivartalossa ja paksut reidet. Pakarat olivat myös todella isot. Hänen lantionsa keinahteli seksikkäästi jokaisella askeleella. Ikää Kirstillä olo jo 68 vuotta ja mielestäni mielettömän upea tapaus kaikin puolin.

Auttelin Kirstiä usein erilaisissa kotitöissä joita hän ei enää pystynyt tekemään. Pesin hänen ikkunoitaan, koska hän ei uskaltanut nousta keittiöjakkaralle kaatumisen pelossa. Autoin myös kantamaan raskaita mattoja tampattavaksi pihalle. Hän valitteli että kroppa alkaa jumiutua useammin vanhoilla päivillä ja tarjouduin hieromaan häntä. Kirsti suostuikin ehdotukseeni ja pyysi tulemaan illemmalla kylään. Noin seitsemän aikaan saavuin hänen oven taakse ja Kirsti avasi oven aamutakki yllään ja pyysi sisään. Hän pyysi minut kanssaan makuuhuoneeseen ja ojensi hierontaöljyä pullollisen. Nielaisin kun Kirsti avasi aamutakkinsa ja pudotti sen lattialle. Upea vartalo oli verhottuna rintaliiveihin ja pikkuhousuihin. Hän kävi sängylle makaamaan mahalleen ja pyysi avaamaan rintaliivit että voin hieroa kunnolla selän.

Levitin rasvaa selälle ja hartioille ja aloitin hieronnan hartioista. Ne tuntuivat jäykiltä ja hieroessani Kirsti mumisi tyytyväisenä. Tilanne oli minulle todella kiihottava. Pääsin hieromaan tuota uhkeaa vartaloa, jota olin ihaillut pitkään. Siirryin alaspäin kohti alaselkää aivan pikkuhousujen yläreunan tuntumaan. Työnsin käsillä voimakkaasti ylöspäin jotta näin kun suuret pakarat liikkuivat käsieni tahdissa. Alaselältä siirryin pohkeisiin ja takareisiin. Reidet tuntuivat todella pehmeiltä ja ihanilta. Kirstin tyytyväinen mumina aiheutti housuissani kiristävää tunnetta. Hengitykseni kiihtyi kun lähdin nousemaan käsilläni kohti pakaroita. Peukaloni menivät sisäreisiä pitkin ja kaluni koveni entisestään kun Kirsti levitti hieman jalkojaan. En voinut himoilleni mitään vaan aloin riisumaan Kirstin pikkuhousuja. Kirsti nosti lantiotaan jotta sain vedettyä ne hänen jalastaan.

Öljyisillä käsillä aloin puristelemaan hänen pakaroitaan. Sillä ei ollut enää mitään tekemistä hieronnan kanssa. Päässäni alkoi sumentua ja kuulin Kirstin huohottavan raskaammin. Toisella kädellä jatkoin pakaroiden kanssa kun toinen käsi lähti nilkasta nousemaan pohjetta ja sisäreittä pitkin ylöspäin. Kirsti avasi lisää jalkojaan jolloin näin hänen upeat karvaiset häpyhuulensa. Käteni päästyä perille Kirstiltä pääsi voimakas äännähdys. Hieroin hitaasti ja hellästi häpyhuulia ja klitorista Kirstin alkaessa huohottaa yhä voimakkaammin. Tunne oli aivan uskomaton. Lähes 50 vuotta vanhempi rouva edessäni alastomana voihkimassa. Työnsin etusormeni hellästi Kirstin sisään ja aloin rauhallisen ja rytmikkään Työntelyn. Kirsti ulisi ja työnsi lantiotaan vastaan. Pian hän pyysi minua lopettamaan ja kääntyi ympäri. Nyt näin ensimmäistä kertaa hän valtavat rinnat paljaana. Toisella kädellä aloin puristelemaan rintoja ja hieromaan nänniä ja toisen käden laitoin takaisin hänen kuumaan jalkoväliinsä. Tällä kertaa työnsin kaksi sormea hänen sisäänsä ja peukalolla hieroin klitorista. Kirsti tarrasi housujeni päältä kovaa kaluani ja vaati minua näyttämään sen. Laskin housut alas ja kivikova kaluni ponnahti pystyyn. Kirsti tarrasi siihen kiinni ja aloitti rytmikkään runkkaamisen pulleilla sormillaan. Kiihdytin hieman vauhtia ja työnsin sormiani syvemmälle hänen sisäänsä. Kirsti voihki jo kovaan ääneen ja kiihdytin tahtia. Halusin saada hänet laukeamaan. Nivusissani alkoi tuntua kovaa painetta ja Kirstin ihanalta tuntunut rytmikäs runkkaaminen sai lastin liikkeelle. Spermaryöppyjä lensi kovalla voimalla Kirstin vatsalle ja hän katseli sitä haltioituneena. Jatkoin rytmikästä työtäni sormilla ja pian Kirsti alkoi huutaa suoraa huutoa. Näky oli aivan uskomaton. Hänen lantio nousi ylös patjasta ja minä vain työntelin nopeammin. En ollut ikinä nähnyt naisen saavan niin voimakasta orgasmia ja se tuntui jatkuvan ikuisuuden. Kirsti oli aivan hiessä ja hengästynyt. Hän ei pystynyt puhumaan vaan näytti että tulisin hänen viereensä sängylle. Menin hän viereensä makaamaan ja hengityksen tasaannuttua hän kysyi että olenko suihkun tarpeessa. Kerroin olevani jolloin Kirsti sanoi, että hän voi pestä minut kunhan saa hetken hengähtää ensin.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.