Heräsin kun automme kaartoi hotellin pihaan. Nousin auton takapenkiltä ja venyttelin matkan aiheuttamat jännitykset pois vartalostani ja kävelin takakontille ottamaan omia laukkujani vastaan. Pari kuukautta oli sujahtanut kuin siivillä. Olin ollut niin tiiviisti töissä, että seuraelämäni oli kuihtunut olemattomiin, oikeastaan kuollut pois. Hymähtäen mietin, että nytkin olin työkavereitteni kanssa hiihtoreissussa sen sijaan, että olisin viettänyt vähän vapaa-aikani kavereideni seurassa. Tunsin pientä syyllisyyttä siitä, etten ollut hoitanut ystävyyssuhteitani, vaikka kaverit vakuuttelivat ymmärtävänsä.

Oli mahtavaa, kun kevät alkoi lähestyä ja työtaakkanikin alkoi vähetä, niin että ajatuksiini mahtui nyt muutakin kuin työprojektit. Päällimmäisenä ajatuksenani oli seksi. Haluni olivat olleet säästöliekillä työrupeaman aikana, mutta nyt suurimman stressin purkauduttua tunsin koko ajan halua tyydyttää itseäni. Kaikista mieluiten joku muu olisi saanut tyydyttää minut. Vaikka hiihtoreissu työkavereiden kanssa olikin todella upea juttu, olin hieman pettynyt, kun kaikki nuoremmat työkaverit olivat joutuneet jäämään pois. Olin jo ehtinyt suunnittelemaan Riinan valloitusta, mutta hän oli joutunut jättämään reissun väliin. Reissussa oli vain mukana minä ja neljä vanhempaa työtoveriani.

Kannoimme kassimme sisälle hotelliin, ja muut olivat selvästi innostuneita seuraavan päivän humppatansseista. Itse hieman kirosin, ettei muita ollut tullut mukaan, sillä saisin viettää iltani yksin, sillä humpat eivät todellakaan kiinnostaneet. En kuunnellut, kun muut kirjautuivat hotelliin sisälle, vaan lueskelin tietoa rinteistä ja lippujen hinnoista.

"Hei...", kuulin hymyilevän äänen tiskin takaa.

"Moi... Mä olen samaa seuruetta kuin noi edellä olevat, ja meillä oli varaukset tänne", sanoin kohdaten parin sinisiä silmiä.

"Joo... Sinulle jäi tämä yksi kahden hengen huone. Ei kait se haittaa?", vastaanottovirkailija sanoi hymyillen.

"Ei. Ei se mitään haittaa... Saako tuota allasosastoa käyttää vai tuleeko siitä lisämaksua?"

"Ei altaalle voi mennä, mutta kuntosali maksaa hieman. Lisäksi meiltä löytyy hierontaa ja muita fysikaalisia hoitoja."

"Ai jaa... Mielenkiintoista... Paljonko teillä maksaa se kuntosali ja hieronta?"

"No hotelliasiakkaille on kuntosali 5 euroa ja hieronta 20 euroa."

"No joo. Pitää katsoa, jos tulee huonot ilmat. Ei kuntosali kallista ole, mutta en vain osaa käyttää niitä laitteita", sanoin ottaen avaimen ja alkaen poistumaan omaan huoneeseen.

"No joo. Ei meillä ole ohjaajaa sinne, mutta multakin voi kysyä apua, jos satun olemaan siellä", nainen jatkoi hymyillen ja kääntyen palvelemaan yhtä aurinkoisesti seuraavia asiakkaita.

Raahasin tavarani hotellihuoneeseen ja ehdin hieman järjestellä niitä kaappeihin ennen kuin muut naiset tulivat pyytämään minua pienelle kävelylle ja illalliselle. Ensimmäisenä tavarana otin laukustani summassa valitsemani dildon ja kätkin sen kaappiin toppavaatteitteni alle. Asetin myös pöydälle valmiiksi kannettavan tietokoneeni, jonka olin tylsyyden varalla ottanut mukaani. Muutenkin ehdin laittaa vaatteeni hengareihin ennen lähtöämme lenkille.

Kävimme kiertämässä hieman paikkoja ja menimme sitten läheiseen ravintolaan syömään hyvin. Syönnin jälkeen muut naiset painuivat vielä ottamaan yömyssyjä, mutta minulle pitkä automatka oli ollut rasittava ja painuin suoraan nukkumaan.

Seuraava aamu koitti kirkkaana ja aurinkoisena, ja söin nopeasti aamupalani, jotta pääsisin rinteeseen mahdollisimman pian. Tapasin muut naiset aamupalalla, ja he kaikki olivat menossa hiihtämään. Sain siis mennä yksin rinteeseenkin. Aamupalan jälkeen kävin vaihtamassa päälleni lasketteluasuni ja painuin suoraa päätä välinevuokraamoon.

Vuokraamossa ei ollut ruuhkaa, kuten ei näyttänyt olevan rinteissäkään, ja pääsin nopeasti laskemaan ensimmäiset laskuni. Lumi oli jo joissain paikoissa pehmentynyt, mutta suurimmaksi osaksi rinteet olivat todella hyvässä kunnossa. Laskettelijoita ei kuitenkaan ollut ruuhkaksi asti, mikä oli todella hyvä, sillä inhosin jonottamista hisseille. Kolmannen laskuni jälkeen jouduin kuitenkin jonoon, sillä edessäni oli kaksi nuorta tyttöä. Toisella oli lauta ja toisella sukset kuten minullakin.

"No en mä voi sun kanssa tulla, kun mulla on tää lauta", sanoi toinen, valkoasuinen tyttö, jonka tummat hiukset olivat tiukoilla leteillä.

"No en mää oo ikinä mennyt yksin noilla hisseillä", toinen, ruskea-asuinen vaalea tyttö väitti takaisin hieman pelokkaalla äänellä.

"Äh. Kyllä sä Laura pärjäät siinä ihan hyvin", tumma tyttö tokaisi hieman kiukkuisena takaisin ja laski hissille, jossa keskuksen työntekijä auttoi ankkurihissiin.

"Mä voin nousta hissillä sun kanssa", sanoin omaksi hämmästyksekseni. Vaalea tyttö katsoi taakseni minuun ja hieman epäröiden hän sanoi: "Jos sä vain viitsit..." Tytön siniset silmät kertoivat pienestä epävarmuudesta, ja otin ohjat käteeni mennen edellä odottamaan hissille. Tyttö tuli viereeni ja lähdimme yhdessä ylöspäin hissin vetämänä.

"Sori kun oon tällainen, mutta mä oon joskus mennyt yksin ja kaatunut tällaisesta hissistä", tyttö sanoi hieman arastellen vieläkin.

"Ei se mitään. Mulle seura kelpaa vallan mainiosti, kun oon ihan yksin täällä laskemassa", sanoin katsoen tyttöä kasvoihin. Arvioin hänen olevan 16- tai 17–vuotias. Musta pipo, jossa luki Sinkku, kehysti tavallisen näköisiä kasvoja, joita hallitsi suurehko nenä. Tytön iho oli selvästi hieman huono, mutta hän oli saanut suurimmat finnit peitettyä peitepuikollaan. Suu oli suuri, mutta kapeat huulet saivat sen näyttämään pienemmältä. Kasvonpiirteet olivat kuitenkin sopusoinnussa, ja tyttö oli mielestäni sievä.

Aurinkoinen päivä sujui mukavammissa merkeissä, sillä laskettelin loppupäivän tyttöjen kanssa. Heitä ei tuntunut lainkaan haittaavan, että olin yli kymmenen vuotta vanhempi, vaan he vakuuttelivat minun olevan nuorekas ja suurinpiirtein edes samanikäinen kuin he koko laskettelukeskuksessa. Tumma tyttö, Jonna, oli paljon Lauraa räväkämpi ja rääväsuisempi. Jonnan letit kehystivät kapeita kasvonpiirteitä, pientä pystynenää ja täyteläisen näköisiä huulia. Jonnalla oli pieniä pisamia poskillaan ja ne lisäsivät hänen kauneuttaan. Muuten tyttöjen ruumiinmuodoista oli hankala sanoa mitään toppa-asujen alta, mutta huomasin useasti katsovani Jonnan peppua hänen kumartuessaan avaamaan sidettä ja laittamaan sitä kiinni. Vaikka yritin pitää ajatukseni pois seksistä, se kummitteli koko ajan mieleni taka-alalla ja päätin seuraavana yönä käyttää mukanani olevaa sauvaa.

"Kuunteletko sä, Sanna?", kuulin Jonnan sanovan ja hätkähdin ajatuksistani. Siemaisin kaakaostani katsoen samalla Jonnaan.

"Sori... En mä kuunnellut. Vanhuus katsos tekee tepposia", sanoin hymyillen.

"Äääh. Usko jo, ettet sä mikään vanha ole! Mut käykö se, jos me tullaan tänään Lauran kans sun luo? Jos me päästäis sinne nettiin?", Jonna kysyi, samalla kun puhelimeni soi.

"Oota hetki", sanoin ja vastasin yhdelle työkavereistani. Työkaverini olivat menossa illalla syömään ja sen jälkeen aikoivat jäädä humppatansseihin. Suostuin ruokailuun, mutta sanoin jättäväni tanssit väliin. Suljin puhelimeni ja käänsin katseeni taas odottavien tyttöjen puoleen.

"No kyllä se mulle sopii, mutta mä käyn ensin syömässä työkavereideni kanssa. Ne menee humpalle syönnin jälkeen, mikä mua ei taas kiinnosta lainkaan."

"No hyvä... Mekin voitais käydä Lauran kanssa syömässä ja sitten tulla vaikka siihen hotellin eteen puoli ysiksi?", Jonna sanoi ja nousi jo lähteäkseen. "Meidänkin porukat menee sinne tansseihin eikä ne totutusti tuu mökille ennen neljää", Jonna jatkoi siirtyessämme takaisin suksillemme.

"Okei. Sovitaan sitten niin, niin pääsette käymään siellä netissä", sanoin kiittäen mielessäni onneani, että näkisin tyttöjä vielä. Toivoin tietenkin paljon enemmän, mutta epäilin syvästi mitään sen enempää tapahtuvan uskoen ainakin Lauran olevan liian ujo mihinkään muuhun.

Laskimme vielä pari tuntia viettäen hauskan loppuiltapäivän. Tytöt jäivät odottelemaan Lauran vanhempia, jotka olivat tulossa hakemaan tyttöjä rinteestä, minun kävellessä takaisin hotellille huoneeseeni.

Kävin suihkussa ja aloin valmistautua iltaa varten. Meikatessa siemailin pari siideriä tietäen työkavereidenkin olevan jo vauhti päällä ennen ruokailua. Päälleni valitsin omasta mielestäni seksikkäät hipsterit ja samaa settiä olevat push up -liivit, farkut ja vaaleanruskean topin. Katselin itseäni peilistä ja hymyilin. Push up -liivini saivat rintani näyttämään suuremmilta ja tunsin oloni varmemmaksi. Otin takkini ja menin erään työkaverini huoneeseen, jossa otettiin kovaa vauhtia pohjia. Jouduin juomaan kaksi lasillista kermalikööriä, ennen kuin menimme nauravana laumana toisen hotellin ravintolaan.

Ravintola oli viihtyisä ja palvelu oli hyvää ja ripeää. Joimme aperatiivit ja ruoan kanssa viiniä, joten tunsin päihtyväni hyvää tahtia. Ruokaillessa aika meni muutenkin siivillä, ja maksettuani oman osuuteni laskusta tajusin, että oli jo aika lähteä. Moni pyysi jäämään ja toiset hyväntahtoisesti kiusasivat, kun lähdin jo pois, mutta lopulta pääsin livahtamaan naisten joukosta ja pääsin ulos kirpeään kevättalven ilmaan. Askeleeni hieman hoippuivat, mutta tunsin, kuinka viileä ulkoilma selvitti hieman päätäni.

Lähestyessäni hotellia näin tytöt nurkan takana polttamassa tupakkaa. Nyrpistin hieman nenääni, mutta epäilin tyttöjen polttavan vain silloin tällöin, sillä rinteessä kumpikaan ei ollut polttanut lainkaan.

"Moi... Tytöt täällä tupakalla vai?", sanoin, kun pääsin tyttöjen lähelle.

"Joo... Pitäähän sitä aina välillä vähän polttaa", Laura sanoi, ja kuulin hänen äänestään, että he olivat ottaneet jotain muutakin kuin vain tupakkaa.

"Taidatte olla vähän ryypänneetkin..?", sanoin mennessämme nopeasti hotellin aulan ohitse hissille.

"No mitä nyt vähän tätä otettiin", Jonna sanoi vetäen salmiakkikossupullon takkinsa sisältä.

"Oho... Nuoret tytöt ihan hunningolla", sanoin muka takavarikoiden pullon itselleni, avaten sitä samalla.

"No hei... Siis loppuvuodesta täytetään molemmat kahdeksantoista, joten ei ole kauan enää", Laura sanoi puolustukseksi, ja hän tuntui olevan humalassa paljon puheliaampi.

"Ai... Mä luulin oikeasti teitä vähän nuoremmiksi... Siis 16 tai jotain", sanoin ottaen huikat pullosta. "Mutta nyt täytyy sanoa, että te näytätte vanhemmilta... Olisitte varmaan päässeet tuonne baariinkin", sanoin hissin tullessa kerrokseeni.

"No joo... Mutta siellä on vain nelikymmpisiä äijiä kuolaamassa meidän perseitä... Ei kiitos!", Jonna sanoi, ja päästin tytöt edellä huoneeseeni. Vajaa kolmikymppinen nainen sitten saa katsella teidän perseitänne, ajattelin hilpeästi mielessäni ja suuntasin katseeni Jonnan peppuun hänen mennessä edelläni sisälle. Kyllä tuota suutelisi, ajattelin törkeästi mielessäni katsoessani tiukkojen lantiofarkkujen peittämää peppua, ja suljin oven takanani.

"Se kone on auki. Voitte mennä suoraan surffaileen", sanoin riisuen takkini ja kenkäni eteiseen. Tytöt menivät suoraan katsomaan sähköpostejaan ja messengereitään.

Lauralla oli tiukka, vaaleansininen ja ruskea pitkähihainen päällään sekä vaaleat farkut. Hän näytti hoikalta ja hänen peppunsa vaikutti todella kapealta ja hieman luisevalta. Rintojen kohdalla oli pienet kumpareet, ehkä jopa omiani pienemmät, arvioin humalaisena. Otin minibaarista sinne sijoittamani siiderin ja katsoin vuorostani Jonnaa. Jonnalla oli päällään tummemmat lantiofarkut ja saatoin nähdä hänen vaaleat stringinsä hänen istuessaan koneeni edessä lukien sähköpostiaan. Jonnalla sen sijaan ei ollut kuin tiukka toppi päällään, ja hieman ihmettelin, miten hän oli tarjennut ulkona, vaikka hieman plussan puolella ilma olikin. Jonnan rinnat olivat selvästi isommat kuten tyttö muutenkin. Jonna ei ollut lihava vaan lihaksikas, varsinkin hänen reitensä ja pakaransa olivat vahvat. Arvelin hänen harrastavan ratsastusta tai jotain muuta lajia, jossa tarvitsee paljon jalkavoimia. Se teki Jonnan vartalosta hieman päärynämäisen korostaen hänen lanteitaan, mutta mielestäni samalla tehden hänet seksikkäämmäksi.

"Otatteko te siideriä?", kysyin tytöiltä ja kaivoin kaksi siideripulloa saadessani myöntävät nyökkäykset.

Siirryin tyttöjen viereen ja katsoin, mitä he selailivat koneellani.

"Mitä kuvia noi oikein on?", kysyin nähdessäni kuvia tytöstä, joka poseerasi pelkissä alusvaatteissa.

"Nää on Millan herutuskuvia... Ja onhan se saanut aikalailla pisteitä tästä", Laura sanoi Jonnan avatessa uusia kuvia Millasta. "Milla on yks meidän kaveri. Meillä on nyt vähän niinku kisa täällä sivuilla pystyssä ja näköjään näillä vähävaatteisilla kuvilla pisteitä heruu", Laura jatkoi katsellessamme kuvia.

"Onko teilläkin tuollaisia kuvia täällä?", sanoin jo toivoen nähdä edes kuvia tytöistä vähissä vaatteissa.

"Ei meillä ole tuollaisia...", Jonna sanoi aikoen jatkaa, mutta ehdin liian innokkaana keskeyttää hänet.

"Voisittehan te ottaa. Mulla on kamerakin, ja saatte suoraan kuvat koneelle ja sieltä tuonne."

Sanomani jälkeen tuli hieman hiljaista, ja Laura näytti hieman vaikealta. Pelkäsin menneeni liian pitkälle, mutta samassa Jonna puuttui asioiden kulkuun.

"Joo, se vois olla hyvä idea... Mutta sitten me laitetaan sullekin omat kuvat tänne!"

"En mä tiedä...", aloin vastustella, mutta myös Laura alkoi innostua Jonnan ideasta.

"Joo... Missä se sun kamera on?"

Oikeastaan olin innoissani ideasta, ja annoin tytöille kameran ja he ottivat heti pari normaalia kuvaa, jossa toisessa näkyivät kasvoni ja toisessa kokonaisuus.

Otimme lisää salmiakkikossua siidereiden ohella ja humalani nousi takaisin ravintolassa olleelle tasolle. Jonna otti kuvauksen ohjat käsiinsä ja poseerasin sängyllä nyt polvillani ja tiesin, että stringini näkyivät.

"Todella kuuma kuva tuli nyt...", Jonna sanoi ja otti pari kuvaa lisää. "Mene säkin, Laura, tuonne, niin otetaan susta samanlainen."

Huomasin, että molemmat tytöt alkoivat olla yhtä päissään kuin minäkin ja Lauran estot olivat tyystin kadonneet. Laura kapusi sängylle ja poseerasi samanlaisessa asennossa kuin minä äsken. Siemaillen siideriäni katsoin, kuinka Lauran mustat stringit, joissa oli vaaleanpunaiset reunat, näkyivät farkkujen alta. Tunsin, kuinka kiihkoni alkoi nostaa päätään ja tunsin halua riisua Lauralta vaatteet, kun Jonna sanoi yhtäkkiä:

"Hei... Tiedättekö, mikä saa todella poikien pisteet?"

Odottamatta vastaustamme Jonna täräytti: "Suudelkaa."

Sävähdin hieman ja tytöt luulivat sen olevan epäröintiäni, ja Laura sanoi: "No Sanna... Ainahan sitä voi kaverusten kesken suudella."

"No kyllähän sitä voi...", sanoin muka epäröiden, vaikka mielessäni olin menossa jo paljon pidemmällä. Suutelimme ensin lyhyesti, mutta Jonnan valittaessa, ettei saanut kuvaa otettua, painoin huuleni vaativasti Lauran pehmeitä huulia vasten. Painauduin tiiviimmin Lauraa vasten ja tunsin hänen hengityksensä tihentyvän suudellessamme kiihkeämmin. Jonnan kommentit häipyivät taustalle, kun tunsin veren kohisevan korvissani avatessani suuni ja kieliemme kohdatessa. Sain kuitenkin järkeni takaisin ja vetäydyin hieman punoittaen.

"Huh. Olipa paras suudelma, jonka olen saanut...", Laura sanoi hämmästyen hieman itsekin omasta kommentistaan.

Jonna ei kommentoinut mitään, vaan halusi vuorostaan, että hänestä otettaisiin kuvia. Laura siirtyi tietokoneen äärelle ja otti kameran käteensä, ja minä siirryin sivummalle siemaillen siideriä ja yrittäen samalla rauhoittua hieman. Jonna poseerasi aluksi samalla tavoin kuin Laura ja minä olimme tehneet vilauttaen seksikkäästi omia stringejään. Jonna kuitenkin yllätti ottamalla toppinsa pois ja avaamalla farkkujaan hieman.

"Kumma, jos tällä ei pisteitä irtoa", Jonna sanoi paksulla humalaisella äänellä ja poseerasi Lauralle. Hetken mielijohteesta nousin ja otin kaapista dildoni esille ja heitin sen sängylle Jonnalle.

"Tuon kapineen kanssa saat varmasti vielä lisää pisteitä."

"Oho... Melkoinen vehje. Mitä nämä ovat?", Jonna kysyi ihmetellen remmejä, joilla saataisiin dildo sidottua vyötäisille. Kerroin, mitä varten remmit olivat ja Jonna katseli hieman dildoa, mutta nähtävästi hyväksyi sen mukisematta ja oli muka ottavinaan suihin sen. Laura otti samalla kuvia, kun Jonna muutteli hieman asentoaan. Aloin menettää itsehillintääni himoilleni ja riisuin oman toppini ja menin sängylle Jonnan seuraksi. Mitään kysymättä käänsin Jonnan päätä ja suutelin häntä rajusti suulle. Jonna ei vetäytynyt, vaan vastasi himokkaasti suudelmaani ja pian kielemme kiertelevät toisiaan. Tunsin Jonnan lämpimän ihon omaani vasten ja hänen rintojensa kohoilevan nopean hengityksen tahtiin.

"Huh... Todella kuumia kuvia", Lauran kommentti keskeytti suudelmamme ja järkeni palasi taas hetkeksi. Menin nopeasti minibaarille ja otin uuden kylmän siiderin viilentääkseni tunteitani. Laura oli kääntynyt koneelle ja Jonna oli hänen selkänsä takana katsomassa kuvia. Molemmat joivat toista siideriään.

"Saitteko hyviä kuvia nyt sinne?", kysyin ääni vielä himosta paksuna. Tunsin kuinka stringini olivat kosteat ja häpyni vaati hyväilyä.

"Joo, nää on tosi kuumia kuvia", Jonna sanoi Lauran lisätessä kuvat verkkosivuille.

"Kuuma tässä tuli muutenkin", sanoin hiljaa, mutta Laura kuuli sen.

"No varmasti tuli. Teillä oli aika kiihkeä suudelma", Laura sanoi saaden minut punastumaan.

"Joo. Sanna on kyllä paras suutelija, jonka olen tavannut", Jonna sanoi katsoen minuun. Toivoin ja halusin tapahtumien etenevän lopulliseen vaatteiden riisumiseen, mutta en uskaltanut ehdottaa sitä. Sainhan jo suudella kiihkeästi molempia ja Jonnalla oli vaatteet vähentyneet.

"Hei... Laurasta ei ole vielä tissiliivikuvia", huomautin muistaessani, että minä Jonna olimme puseromme riisuneet.

"No siihen meidän tarvii ottaa vielä yhdet shotit", Laura sanoi ja kaatoi kaikille lasilliset salmiakkikossua. Vedimme ne nopeasti Pohjanmaan kautta ja Laura meni takaisin sängylle riisuen puseronsa ja farkkunsakin. Enemmän kuin olin toivonutkaan. Hän todella oli hoikka, mutta urheilullisessa mielessä.

Laura poseerasi nyt auliisti kameralle ja Jonna otti uusia kuvia. Itse vain ihailin tuota seksikästä näkyä ja himoni saivat taas uusia kierroksia kuvitellessani itseni riisumaan Lauran stringejä. En voinut hillitä enää itseäni, vaan riisuin omat farkkuni ja menin Lauran seuraksi sängylle.

"Ota meistä yhdessä kuvia", sanoin ja aluksi poseerasin muka mukana. Parin kuvan jälkeen käännyin Lauraan päin ja suutelin häntä uudestaan. Laura vastasi kiihkeään suudelmaani auliisti ja tunsin hänen kielensä tutkivan innokkaana suutani. Käteni valui väistämättä alemmas ja tunsin, kuinka Laura sävähti koskiessani hänen peppuaan.

"Mitä te oikein meinaatte..?", kuului kysymys koneen luota herättäen minut himon transsista. Jonnan ääni oli hieman käheä ja pikkuisen epävarmakin.

"Etkö sä ottanutkaan kuvia?", sanoin yrittäen selvitä hieman vaikeasta tilanteesta. Laura vaikutti olevan sen verran humalassa, että häntä ei olisi haitannut, vaikka olisinkin jatkanut, mutta Jonna selvästi kaipasi vielä terästystä. "Anna mä otan vuorostani susta kuvia", sanoin hieman särkien s-kirjaintani, nousten sängyltä.

Laura meni samalla käymään vessassa ja käytin tilaisuutta hyväkseni ja kaadoin minulle ja Jonnalle shotit. Jonna joi shotin mukisematta ja otti dildon mukaan sängylle. Ensin hän poseerasi dildo lähellä suutaan, mutta muuttui koko ajan rohkeammaksi sen kanssa. Pian näin hän riisui farkkunsa ja poseerasi valkoisissa stringeissään hieroen dildolla niiden etumusta. Ehkä olinkin tulkinnut Jonnan kysymyksen väärin, ajattelin nähden pienen kostean läikän alushousuissa.

Otettuani pari kuvaa Jonna oli sitonut dildon vyötäisille. "Tältäkö pojista tuntuu", hän naurahti Lauran palatessa vessasta hieman hoippuen.

"Oho. Sulla on iso kulli, Jonna. Voinks ottaa sulta suihin?", Laura kysyi nauraen ja tullen sängylle, ottaen muka dildoa suuhunsa. Räpsin kuvia tytöistä ja tunsin pakahtuvani kiimasta.

Laura tuntui villiintyneen alkoholin vaikutuksesta ja nyt hän meni kontalleen Jonnan eteen eikä Jonna jäänyt rohkeudessa jälkeen, vaan asettui Lauran taakse ikään kuin nussien häntä takaapäin. Tunsin melkein valuvani kiimasta, enkä meinannut pysyä paikoillani nähdessäni dildon osuvan Lauran jalkojenväliin.

"Meinaat sä oikeesti panna mua?", Laura kysyi viekoittelevasti.

"Haluutsä?", Jonna kysyi nyt vakavammalla ja hieman vapisevalla äänellä. En osannut sanoa, johtuiko se kiimasta vai pelosta, mutta nyt kaikki oli hetken hiljaa, kunnes Laura vastasi.

"Mua panettaa aivan sairaasti..."

Näin kuinka Jonna hieman epäröi, mutta siirsi käsi väristen Lauran stringejä syrjään ja dildoa lähemmäs. En enää kuvannut, vaan kosketin häpyäni pikkuhousujeni päältä ja tunsin sen kosteuden niiden lävitse. Laura ohjasi itse dildon sisäänsä Jonnan painaessa sitä syvemmälle. Laura ei ilmeisesti ollut ensi kertaa puuhassa, sillä dildo upposi hänen sisäänsä todella helposti ja hän voihki nautiskellen. Jonna alkoi Lauran ohjeiden mukaan nussimaan ja tyttöjen viimeisetkin estojen rippeet olivat tyystin kadonneet. Katsellessani Jonnan rytmikästä liikettä, Lauran voihkinnan ja rivojen ohjeiden säestämänä, sormeni pyörivät villisti klitorikseni päällä. Laura vaati Jonnaa lisäämään tahtia ja Jonnan nopeuttaessa tahtiaan sormenikin liikkuivat nopeammin. Laura voihki ja vapisi Jonna nyt nussiessa häntä innokkaana. Tunsin orkkuni ensi värähtelyt enkä voinut enää sitä hidastaa ja annoin sen vyöryä ylitseni Lauran lauetessa omaan orgasmiinsa.

Jonna oli nyt hieman hämillään vetäessään dildon Lauran sisältä. Päätin toimia nopeasti, jottei Jonna ehtisi miettiä asioita liikaa. Lauran jäädessä vielä makaamaan nousin tuolilta ja polvistuin Jonnan eteen. Sanaakaan sanomatta irrotin dildon Jonnan vyötäisiltä ja painoin hänet hellästi sängylle makaamaan. Jonna ei saanut sanaakaan suustaan, mutta levitti silti jalkansa omatahtoisesti minulle. Ihailin hetken Jonnan tummempaa häpyä, jonka ympäriltä hän oli selvästi ajanut karvojaan, ja häpy kiilteli paljaana ja kostean edessäni. Levitin isompia häpyhuulia ja sain eteeni suurehkon klitoriksen. Innokkaana aloin nuolla sitä ja tunsin Jonnan värähtelevän nuolemiseni tahtiin. Kieleni kulki hänen klitoriksensa päällä vain hetken, kun samassa jo tunsin hänen vavahtelevan ja vaikeroivan orgasmin vallassa. Ajattelin heti, että hänen oli täytynyt kiihottua nussiessaan Lauraa.

Annoin Jonnan toipua orgasmistaan ja nousin seisomaan. Tytöt olivat hieman hämillään koko tilanteesta, Jonna ehkä Lauraa vielä enempi. Itse tunsin olevani kiihkoa täynnä ja halusin vain lisää.

"Oliko teistä hyvää?", kysyin siirtyen sängylle Lauran viereen. Tyttöjen nyökkäillessä hieman noloina sidoin dildon vyötäisilleni.

"Haluaisitteko tätä?", kysyin heiluttaen dildoa edessäni. Molemmat tytöt olivat hetken hiljaa, mutta sitten Laura sanoi:

"Voisitko vielä nuolla mua? Se näytti tuntuvan todella upealta."

Hymyillen menin sängylle makaamaan selälleni.

"Tule päälleni", sanoin ja ohjasin Lauran hävyn naamani ylle. Näin kosteuden kimaltelevan hänen tummilla häpykarvoillaan ja pienillä häpyhuulilla. Se näytti todella herkulliselta, ja päätin nautiskella siitä hitaasti. Nautiskellen nuolin Lauran valuvaa häpyä, kun samalla tunsin sängyn notkahtavan ja Jonnan saaneen rohkeutta lisää. Jonna asettui jalkopäähäni ja tunsin, kuinka hän ohjasi dildon sisäänsä. "Voi luoja...", kuulin hänen voihkaisevan ja aloin innokkaammin nuolla Lauran häpyä. Kieleni hyväili Lauran häpyä ja hänen voihkinnan yltyessä liikaa hidastin tahtiani. Tunsin, kuinka Jonna lisäsi ratsastustahtiaan ja aloin nuolla voimakkaammin samalla Lauraa. Kieleni pyöri villisti hänen klitoriksensa päällä ja tunsin, kuinka hän painoi sitä vasten kasvojani. Kuulin, kuinka Jonna nyt voihki villisti hänen lauetessaan. Tämä ilmeisesti sysäsi Lauran rajan ylitse ja hän laukesi kasvoilleni nojaten seinään. Laura valahti voipuneena sängylle.

"En ole koskaan tällaista kokenut... Enkä varmaan toiste edes kehtaa..."

Jonna nousi päältäni ja tunsin hänen irrottavan remmit.

"Mä haluan olla taas mies", Jonna sanoi ja tuntui saaneen röyhkeytensä takaisin. Avustin hieman ja hetken päästä Jonna oli sängyllä dildo taas edessään.

"Toi näyttää tosi pervolta", Laura sanoi hymyillen. Laura nousi ylemmäs ja hänen jalkansa jäi hieman levälleen. En voinut vastustaa kiusausta, vaan nostin peppuni ylös ja kumarruin hänen häpyään vasten. Suutelin sitä hellästi eikä Laura laittanut vastaan. Samalla tunsin, kuinka Jonna asetteli dildoa häpyhuulilleni ja työntyi hitaasti sisälleni. Tunne oli ihana, vaikka Jonna ei oikein hallinnutkaan asettaan. Kiihkoni kuitenkin yltyi ja purin sen Lauran häpyyn nuollen sitä uudelleen.

Laura antautui täysin nuolentaani Jonnan alkaessa päästä jyvälle dildon käytössä. Tunsin, kuinka hän hitaasti nussi minua ja tunsin orgasmini lähestyvän. Vapisin sen alla enkä voinut enää jatkaa nuolentaani. Laukesin, mutta Jonna vain jatkoi nussimistani. Tunsin toisen orgasmin lähestyvän nopeasti ja aloin imeä nyt voimalla Lauran nupukkaa. Orgasmi antoi lisäpotkua imentääni ja minun saadessa orkkuni Laura laukesi kolmannen kerran. Samalla myös Jonna vetäytyi minusta ja jäimme kaikki voipuneina makaamaan sänkyyn.

Laura vaikutti nuupahtavan alkoholin ja orgasmien vaikutuksesta. Jonna alkoi nousta sängyltä irroittaen dildon. Päätin lyödä kaikki korttini pöytään ja kysyin: "Haluaisitko, että panisin sua?" Huultani purren katsoin Jonnaa, joka katsoi silmiini ja näin kiihkon niissä. Nousin sängyltä ja painoin kiihkeän suudelman Jonnan huulille painaen hänet samalla seinää vasten. Suutelin ensin kiihkeästi siirtyen alemmas, suudellen hellästi Jonnan vaaleita, raskaita rintoja. Kevyesti imaisin hänen nänniään saaden sen herkullisesti kurtistumaan, sitten käänsin hänet hellästi ympäri. Ihailin Jonnan selkää ja täyteläistä peppua sitoen samalla dildoa vyötäisilleni.

En voinut vastustaa Jonnan ihanan pyöreän pepun kutsua, vaan kumarruin ja suutelin hellästi hänen pakaroitaan. Jonna vastasi notkauttamalla selkäänsä ja levittäen hieman jalkojansa. Kuljetin kieltäni hitaasti pitkin hänen pakaroiden väliä alemmas pyörähtäen peppuaukon kohdalla. Levitin hänen pakaroitaan ja suutelin hellästi kosteita häpyhuulia nuolaisten niiden välistä. Jonna voihkaisi malttamattomana ja nousin ylös ohjaten dildon hänen häpyhuulilleen. Hitaasti painoin sen hänen sisälleen ja aloin nussia häntä. Jonna huokaili seinää vasten minun pitäessä tahtiani hitaana. Nauttien Jonnan vikinästä puristelin hänen pakaroitaan koittaen hieman samalla sormellani hänen peppuaukkonsa päältä. Joko Jonna piti siitä tai sitten hän oli niin kiimassa, mutta ainakaan hän ei paennut sormeni alta pois, vaan pikemminkin työnsi peppuaan sormeani vasten. Lisäsin tahtiani pyörittäen samalla sormeani hänen rusoaukkonsa päällä saaden Jonnan huutamaan.

"Voi luoja... Sanna... Sä oot ihana... Ihana nussimaan..."

Lisäsin tahtiani entisestään ja Jonna voihki lujempaa. Painoin peukaloani syvemmälle hänen peppuunsa ja tunsin, kuinka se alkoi supistella sormeni ympärillä. Jonna laukesi rajusti ja hänen polvensa notkahtivat orgasmin rajuudesta. Hidastin tahtiani antaen hänen rauhoittua, saattaen orgasmin aaltojen ylitse. Sitten vetäydyin Jonnasta ja suutelin häntä voimalla suulle.

"Huh... Mun on pakko käydä veskissä...", Jonna sanoi heikosti ja meni vessaan rauhoittumaan.

Katsoin sängylle ja näin Lauran sammuneen. Päätin herättää hänet ja nousin sängylle suudellen hänen pientä rintaa, melkein pelkkää nänniä ja sain palkkiokseni unisen voihkaisun. Hitaasti suudellen siirryin alemmas kapean uuman ja litteän vatsan ohitse malttamattomana suoraan yhä kostealle hävylle. Painoin nenäni häpyhuulia vasten ja haistoin Lauran kiihkon. Hellästi levitin hänen jalkansa ja näin hänen turvonneet pienet häpyhuulensa kuin odottamassa kieltäni. Kumarruin ja lipaisin maistaen tuota ihanaa mettä kuullen Lauran voihkaisevan ääneen. Oma kiihkoni sai minut nuolemaan nopeammin ja Laura tuntui olevan kokonaan hereillä sujauttaen kätensä hiuksiini. Kieleni pyöri villisti Lauran paisuneen klitoriksen päällä ja kuulin hänen ynisevän mielihyvästä voimakkaasti. Samassa hänen vartalonsa värisi ja tiesin hänen saaneen orgasminsa. Hellästi suudellen vielä hänen häpyään nousin ja katsoin Jonnaan päin, joka oli juuri tullut vessasta.

"Tästä ei sitten kerrota kenellekään", Jonna vannotti suotta Lauralla molempien tyttöjen ollessa aivan poikki. Tytöt keräsivät hiljaa vaatteensa ja väsyneinä hipsivät takaisin omalle mökilleen. En nähnyt enää heitä seuraavana päivänä rinteessä, vaan jouduin laskemaan yksin.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.