Isosiskon miesystävä ja kaksi kaveria, kiitos!

admin Suuri Ikäero
02.10.2016
27150 näyttökertaa
0 kommenttia
4.26
Ihanaa, vihdoin kesäloma oli alkanut ja olin kilttinä tyttönä käynyt kahdeksannen luokan kunnialla, tai ainakin keskivertoisesti läpi. Nyt sain vain ottaa iisisti kokonaiset kaksi kuukautta, sillä en ollut hakenut edes kesätöitä. Olin suunnitellut melkein koko loman täyteen mielekästä puuhaa. Ensimmäisenä vuorossa oli mökkireissu isosiskoni miesystävän vanhempien mökille isosiskoni, hänen poikaystävänsä Aatun ja heidän yhteisten kavereiden kanssa. Ihmettelin kyllä, kuinka he huolivat minut mukaansa, sillä he aikoivat ihan varmasti pitää aikuistenkivaa, ryypätä ja rällästää, puhua ja kokeilla rivoja, olivathan he minua ainakin 10 vuotta vanhempia, ellei jotkut jopa 15. Toisaalta Aatu oli sen verran mukava ja suvaitsevainen, toisin kuin siskoni, että mielelläni lähdin mukaan.

Joskus Aatu katseli minua, heidän ollessa meillä kylässä. Kiusallani kävin suihkussa, vaihdoin vaatteitani ja keimailin vähissä vaatteissa hänen edessään ja muistan, että monesti se herätti Aatun mielenkiinnon ja kerran myös hänen jalkovälinsä heräsi, jopa oikein näkyvästi. Onneksi siskoni ei huomannut mitään. Aatu kuitenkin ymmärsi poistua vessaan, samalla siskoni ja vanhempani poistuivat ulos, röökille. Äiti sanoi, että voisi samalla esitellä puutarhan kukkia siskolleni. Olin todella innoissani. He olisivat ainakin kauemmin kuin vain hetken ulkona.

Minun oli pakko kävellä vessan ohi, mielenkiintoni nousi niin korkealle. Hidastin saavuttuani vessan ovelle ja kuulin, kuinka Aatu ähki hiljaa. Olin oikeassa, Aatu tosiaan oli niin pervo, että poistui vessaan runkkaamaan nähdessään minut minihameessa ja topissa, ilman alusvaatteita. En tosin ihmetellyt sitä, sillä tiesin kiihottavani häntä vähissä vaatteissa. Tiesin, että hän piti minua seksikkäänä, sillä olin ikääni nähden kehityksessä hieman edellä.

Alapääni kostui tosi äkkiä kuunnellessani Aatua. Vaikka hän ähkikin hiljaa, pystyin hyvin kuvittelemaan, mitä hän milläkin hetkellä teki. Nojasin vessan oveen ja hyväilin itseäni, jolloin pieni pelko sisälläni heräsi. "Mitä jos joku yllättäisi meidät?", mietin hiljaa mielessäni, mutta pelko oli vain pieni, joten jatkoin. Nostin hamettani, sujautin käteni stringieni sisään ja kosketin kosteaa vakoani. Se oli ihanan sileä. Olin ajellut häpyhuuleni posliiniksi, mutta jättänyt kuitenkin pornahtavan viivan kukkulalle.

Minun oli pakko huokaista mielihyvästä, niin hyvältä tuntui kiusoitella paisunutta klitoristani. Aatu kuuli huokaisuni ja kysyi hiljaa oven lävitse: "Sanni, säkö se oot?" Huokaisin uudestaan ja myönsin, että minä se olin. Aatun ähkintä kiihtyi ja tiesin hänen olevan lähellä, yhtä lähellä kuin minä. Se kiihotti minua. Hinkkasin klitorista nopeammin ja työnsin pari sormea sisälleni, runkkasin hetken tiukkaa reikääni, sitten jatkoin taas klitoriksen hinkkaamista. Aatu yritti sanoa sen hiljaa, mutta karjaisikin äänekkäästi: "Mä vittttuuu tuuunn!", jonka jälkeen hän karjahti pari kertaa. Tulin samaan aikaan enkä voinut pidätellä kiimaista ininääni, sillä orgasmi oli mahtava. Kuulin kuinka ulko-ovi avautui ja kiiruhdin äkkiä huoneeseeni. Tuosta tapahtumasta emme ole Aatun kanssa puhuneet, mutta katseemme kohdatessa hymy nousee aina molempien huulille ja ainakin minä tunnen ihanan värähdyksen alapäässäni.

Oli perjantai, kaunis, kesäinen ja kuuma aamupäivä. Lastasimme, minä, siskoni ja Aatu, auton takakonttia repuilla, pusseilla ja kylmälaukuilla. Aatu hipaisi "vahingossa" rintaani laittaessaan reppuaan takakonttiin. Hymyilin hänelle ja hän iski silmää, puristi pakaraani ja haki toisen repun. Siskoni oli jo autossa.

"Joko te tuutte? Olis vähä kiire. Pitää ne Aatun kaveritki hakea!", sisko karjui apukuskin paikalta. Katsoimme toisiamme, pyöräyttäen silmiä ja kyllästyneesti huokaisten tallustimme autoon. Siskoni oli rasittava! Aatu starttasi auton ja kaasutimme pois kotipihastani. Radio soitti tosi hyvää biisiä ja minusta tuntui, että viikonlopusta oli tulossa yksi parhaimmista. "Anna ei tuu, se on kuumeessa", sisko sanoi kirjoittaessaan tekstiviestiä Annalle, hänen parhaalle kaverilleen. "No kiva, sisko on siis entistä pahemmalla päällä!", ajattelin.

Ajomatka oli hiljainen, kunnes haimme Aatun miespuoliset ystävät mukaamme. Heitä oli onneksi vain kaksi, joten takapenkillä ei ollut kovin ahdasta. He olivat molemmat tosi komeita. Toinen heistä, vanhempi luulisin, oli todella kuumaa kamaa. Hänen ruskettunut lihaksikas vartalonsa paljastui valkoisen hihattoman paidan alta ja hänellä oli tosi lihaksikas perse, jonka huomasi heti, vaikkei hänen farkkunsa olleetkaan kovin kireät. Hän hymyili minulle, kätteli ja esitteli itsensä. Hän oli siis Pete. Toinen kavereista oli ihan tavallisen näköinen mies, mutta erittäin söpö. Hän vaikutti todella ujolta, ei edes esitellyt itseään, moikkasi vain, jonka jälkeen Aatu suunnisti kaahaten kohti mökkiä.

Matka sujui todella kivasti, ja juttu luisti kaikilla, paitsi siskolla. Ehdin tutustua miehiin, jopa siihen ujompaan. Hän oli Iiro ja todella mukava. Pete, toisin kuin Iiro, vaikutti tosi pervolta, sillä hänen juttunsa liittyivät melkein kaikki jollain tavalla seksiin ja hän kosketti minun reittä, rintaa tai kättä vähän väliä muka vahingossa hymyillen viettelevästi. Oli todella vaikea olla luontevasti kuumassa autossa, kesämekossa, kahden hyvännäköisen ja mukavan miehen välissä, joista toinen kosketteli viattomasti. Kyllä siinä tilanteessa alkoi alapää kostua ja halut herätä. Onneksi olimme pian perillä, joten en ehtinyt tulla liian kiimaiseksi.

Perille päästyämme aloimme purkaa takakonttia tavaroista, jolloin jokainen mies jollain tavalla hipaisi minua ja minun mielikuvitukseni alkoi tehdä tekosiaan. Jäin istumaan mökin portaille ja kuvittelin, millaista olisi olla noiden kolmen kanssa yhtä aikaa. Kuvittelin asentoa, jossa Aatu makaisi selällään ja minä olisin hänen päällään, hän nussisi minua perseeseen. Iiro nuolisi kiimaista, nesteistä liukasta vittuani ja Pete runkkaisi kasvojeni vieressä katsoen minua syvälle silmiin. Kuvitellessani kaikkea tuota stringini olivat kostuneet pillumehuistani. Ne varmaan tuoksuivat todella kiimaisilta. Kuvittelin kuinka Aatu ahnaasti haistelisi niitä ja runkkaisi, laukeaisi ja pyyhkisi spermansa niihin. Olin ihan sekaisin kiimasta. Mielikuvitukseni ei ollut koskaan ollut noin vilkas ja tuhma.

"Säki olisit voinu kantaa enemmän tavaroita pois tuolta autosta! Mut ei, istut siinä vaan, ku muut kantaa sunki tavaroita!", sisko tuli vinkumaan kannettuaan miesten kanssa tavarat sisälle ja häipyi saman tien. Nousin portailta nolostuneena ja menin siskoni perään sisälle mökkiin.

"Anteeks, olin niin omissa maailmoissa, etten yhtää ajatellu. Voin toki auttaa vaikka tekemään ruokaa", sanoin ja yritin miettiä lisää keinoja lohdutella siskoa, mutta hän oli aivan hermona.

"Sun ei todellakaan tarvi auttaa. Ethän sä edes osaa mitää ruokaa tehdä!", siskoni sanoi ja pyyhki hikeä otsaltaan. Minua nolotti.

"Vittu, rauhotu ny jo! Sä oot ollu tollanen jo monta päivää. Mikä sua vaivaa?", Aatu hermostui myös. Siskollani oli kyllä paljon työpaineita ja tiedossa viikonloppu ilman Annaa, ryyppäävien miesten ja rasittavan pikkusiskon seurassa, joten jotenkin ymmärsin häntä.

"Mä en kyllä mitää ruokaa ala teille väsään. Sä saat hakea teille jotain safkaa ja viedä mut samalla tohon paikalliseen. Pakko päästä ottaan pari", siskoni sanoi, osoitti Aatua ja lähti jo autolle. Tiedossa oli siis ilta kolmen miehen kanssa, kaljaa, rivoja vitsejä ja saunailta, sillä tiesin, että siskoni törmäisi kapakassa johonkuhun paikalliseen tuttuun, jonka kanssa hän ryyppäisi tai naisi koko illan ja yön. Hän turvautui aina viinaan ja syrjähyppyihin, kun jokin meni huonosti.

Olin nyt Peten ja Iiron kanssa mökissä. Oli jotenkin kiusallinen hetki riidan jälkeen. Pete korkkasi kaljan ja lähti mökistä. "Meen lämmittään saunan!", hän huikkasi ulko-ovelta. Iirokin korkkasi kaljan ja meni perässä. Minä jäin laittamaan mökissä paikkoja kuntoon. Laitoin sänkyihin petivaatteet, ruoat jääkaappiin ja siivosin mökkiä päällisin puolin.

Pian auto jo saapuikin pihaan. Aatu tuli sisälle neljän pizzan ja kahden Olvi 12-packin kanssa. "No nii, syömään!", hän huusi saatuaan tavarat pöydälle. Vain minä tulin keittiöön. Aatu hymyili minulle.

"Mä meen hakemaan Peten ja Iiron syömään. Ne on lämmittämässä saunaa", sanoin ja poistuin.

Saavuttuani saunalle hidastin ovella hieman kuullessani miesten nauravan sisällä. Mietin, mille he oikein nauroivat. Jäin ovelle kuuntelemaan.

"Olis aika rankka painaa sellasta teiniä", Pete sanoi ja naurahti.

"Nii, se olis sitä paitsi laitonta. Eiks Sanni oo vasta 15? Ja sä ite oot, hei, 30!", Iiro tuhahti. Mitä vittua? Nehän puhuivat minusta. En olisi voinut uskoa, että Petellä oikeasti olisi jotain mielessä. Olin imarreltu, mutta myös himean vihainen. Ryntäsin sisälle. Iiro säikähti ja Pete vain hymyili. Käskin heitä tulemaan syömään ja lähdin kävelemään mökille päin. He kävelivät perässäni ja minusta tuntui kuin he olisivat tuijottaneet takamustani.

"Toi hame sais olla lyhkäsempi!", Pete huikkasi flirttailevasti takaa. Käännähdin ja hymyilin hänelle.

Syödessämme Aatu avautui hänen ja siskoni suhteesta. Heillä oli jo jonkin aikaa mennyt tosi huonosti. Siskoni oli pettänyt häntä useasti ja joi tosi usein. Nytkin hän oli sanonut olevansa koko yön poissa. Aatu ei oikeastaan edes välittänyt, mutta minä lohdutin häntä silti.

"Hei älä välitä siitä paskasta. Se on aina ollu itsekäs ja lapsellinen. Pidät nyt vaan hauskaa ja unohdat sen edes täks päiväks", sanoin ja hymyilin lempeästi.

"Joo. Vaikka ootteki siskoksia, ootte ihan erilaisia. Sä oot ihan omaa luokkaas", Aatu sanoi. Pete ja Iiro nyökkäsivät. Olin jälleen imarreltu.

Syötyämme menimme television ääreen. Miehet katsoivat innoissaan jalkapalloa ja joivat kaljaa. Minulla oli eritylsää, joten päätin lähteä saunomaan.

"Hei, mä taidan mennä saunaan", sanoin ja nousin sohvalta.

"No niin, asiaa!", Pete huudahti ja hänkin nousi sohvalta. Aatu ja Iiro repesivät nauruun.

"Ei, sä et tuu, mä meen yksin", naurahdin ja lähdin saunalle päin.

Saunakammarissa radio soi hiljalleen. Se oli se samainen biisi, joka soi autossa mökille tullessamme. Se sai minulle aina hyvän fiiliksen. Iloisin mielin riisuin vaatteeni ja menin saunan puolelle. Heitin pari kauhallista löylyä ja nojasin seinää vasten. Oli ihana olla yksin, omassa rauhassa.

Ajatukseni alkoivat jälleen siirtyä seksiin, minun, Aatun, Peten ja Iiron kimppakivaan, josta olin fantasioinut jo aikaisemmin päivällä. Tällä kertaa kaikki olivat alapääni kimpussa. Olin 69:ssä Aatun kanssa, Pete ja Iiro hieroivat pakaroitani, suutelivat reisiäni ja toinen heistä sormeili anaaliani. Nautin siitä. Inisin, ja mumisin, ähkin ja huohotin minkä pystyin, sillä Aatun kyrpä täytti suuni. Imin sitä, ahmin syvemmälle suuhuni ja samalla työntelin sormeani hänen anaaliinsa. Aatu nautti siitä, suorastaan kerjäsi toista sormea, mutten työntänyt kuin etusormeani. Sisään ja ulos, uudestaan ja uudestaan, samaan tahtiin kuin Pete työnsi omia sormiaan minun anaaliini.

Pian Pete lopetti suutelun, hieromisen ja sormeilun, ja painautui syvälle anaaliini. Hänen kyrpänsä oli puoliksi sisälläni ja hän aloitti hitain työnnöin. Hän nopeutti hieman tahtiaan ja joka työnnöllä Peten kassit hipaisivat Aatun kasvoja. Olin taivaassa. Suussani oli kova kyrpä, joka maistui ihanan suolaiselta, kun taas perseessäni oli iso ja liukas siitin, joka sattui hieman, mutta ei se tahtia haitannut. Pete nussi niin kovaa kuin pystyi. Pillussani oli vahva ja nopea kieli, mikä kutitti ihanasti ja edessäni Iiro, joka runkkasi kulliaan katsellen touhujamme.

Kuvitellessani kaikkea en voinut olla hyväilemättä itseäni. Hyväilin käteen sopivia rintojani, puristelin niitä ja nypläsin pieniä nöpöttäviä nännejäni. Siirryin vatsan kautta sisäreisilleni. Hyväilin niitä, mutta pian siirryin häpyhuulilleni. Ne olivat todella kosteat. Hieroin niitä ja kiusasin klitoristani, joka oli ihan turvonnut kiimasta. Hinkkasin ja hinkkasin. Olin lähellä tuloa, joten työnsin etu- ja keskisormen sisälleni, ja runkkasin vittuani. Huohotin kiivaasti ja inisin hiukan. Sormieni työskentelytahti alkoi olla älyttömän nopea ja kovakourainen. AAHH, miten ihanaa se olikaan. Aloin nytkähdellä, ja tunsin kuinka se lähti, lähti sieltä selkäytimestä asti, laukaisi koko vartalon laajuisen hyvänolon tunteen. Kiljaisin kerran, huokaisin hyvänolon ulos sisältäni, sain orgasmin.

Hetken maattuani lauteilla raukeana peseydyin, kiedoin pyyhkeen ympärilleni ja menin saunakamariin. Miehet jo olivatkin siellä. "Olivatkohan he kuulleet jotain?", mietin itsekseni istuessani sohvalle. Vastapäisellä sohvalla kaikki kolme istuivat lanteillaan pyyhkeet ja käsissään kaljat ja naamoillaan typerä virne. He siis olivat kuulleet jotain. En välittänyt, vaan kysyin ivallisesti hymyillen: "Eiköhän teidänki olis aika mennä saunaan?" He vastasivat jotain epämääräistä ja lähtivät. Minua hymyilytti, kun muistin jättäneeni kiimaiset pillumehuni lauteille. Se saisi miehet hulluksi kiimasta ja minä vain nautin saadessani kiusata heitä.

Aatu ei ollut kauaa saunassa. Hänen tultuaan pois saunasta hän korkkasi uuden kaljan, ähkäisi merkiksi siitä, että se oli hyvää ja istui sitten vastapäiselle sohvalle. Minä olin juuri lakkaamassa varpaankynsiä. Asentoni oli sellainen, että Aatu saattoi nähdä pilluni, kiinteät ja posliinit häpyhuuleni, jälleen pullottavan klitorikseni ja kukkulan, jolle olin jälleen jättänyt pornahtavan viivan. Aatu tuijotti jalkoväliäni ja se kiihotti minua. Hän ei puhunut mitään, katsoi vain.

"Mitäs tykkäät?", kysyin hymyillen.

"Nii mistä?", Aatu nosti katseensa silmiini, pois jalkovälistäni.

"No tästä kynsilakan väristä tietysti!", naurahdin. Aatukin naurahti ja sanoi sen olevan ihan kiva.

Lakattuani kynnet nousin sohvalta viedäkseni kynsilakan takaisin pöydälle, mutta jähmetyin paikoilleni pyyhkeeni valahtaessa pois päältäni. Aatun katse vaelsi kasvoillani ja vartalollani. Pitkät märät hiukseni ympäröivät kasvojani rinnoille saakka. Kasvoni olivat sirot, silmäni siniset ja kissamaiset, nenäni oli pyöreä ja huuleni vaaleanpunaiset pusuhuulet. Rintani olivat A-B –kuppia, ja vaaleat nännini nöpöttivät kutsuvasti. En ollut mikään laiha, mutten lihavakaan. Reiteni olivat tuhdit ja niiden välissä oli kuuluisa pornahtava viiva, tumma karvoitukseni. Aatu oli lumottu. Hän nousi sohvalta ja tuli luokseni. Hän oli minua paljon pidempi, vaaleat pitkät hiukset ponihännällä, leukaa koristi samanlainen viiva, joka koristi minun pilluani, tosin parta oli vaaleampi, mutta yhtä seksikäs. Hänen ylävartalonsa oli sopivasti treenattu, enemmän kuitenkin kuin alavartalo.

Aatu otti minusta kiinni, puristi vasten itseään ja suuteli minua intohimoisesti. Kielemme leikittelivät keskenään ja tunsin, kuinka Aatun kalu koveni pyyhkeen alla. Pyyhe tippui hänen lanteiltaan ja hänen kalunsa hyväili mahaani. Suutelin häntä entistä intohimoisemmin, raavin hänen selkäänsä ja huokailin mielihyvästä. Aatun kädet vaelsivat vartalollani, hyväilivät ja puristelivat rintojani, mahaani, pakaroitani, joka paikkaa. Hengitykseni kiihtyi kiimasta. Tönäisin Aatun sohvalle ja hän läsähti istumaan haarat levällään. Polvistuin hänen haarojensa väliin. Hyväilin hänen reisiään, saavuin kiveksille, otin ne käteeni, hyväilin ja puristelin. Toisella kädellä otin kiinni Aatun seisovasta kyrvästä. Se oli iso ja suonikas, terska punoitti kiihottavasti. Aloin runkata sitä hitaasti mutta varmasti. Aatu otti rennomman asennon ja aloitti ähkimisen minun runkkaukseni tahdissa.

"Oo kiltti ja ota se suuhun", Aatu aneli. En ottanut, sen sijaan imaisin toisen käden sormeani ja hyväilin Aatun peräaukkoa hellästi. Hän ähkäisi, ja työnsin sormen äkkiä sisään. Samalla laitoin Aatun kyrvän suuhuni. Työnsin sen paksujen ja kosteiden huulieni välistä kieltäni pitkin todella syvälle lämpimään ja märkään suuhuni. Samalla sormeilin hänen peräaukkoaan ja aloitin imemisen. Aatu silitti hiuksiani.

Havahduimme ähkintään ovella. Pete ja Iiro runkkasivat kyrvät pystyssä saunan ja saunakammarin välisellä ovella. Hymyilimme ja jatkoimme. Pete kumartui taakseni, puristi pakaroitani ja alkoi nuolla minua takaapäin. Hän liikutteli vikkelästi vahvaa kieltään häpyjeni välissä, imaisi välillä ja jatkoi. Lanteeni alkoivat pyörähdellä vaatien lisää. Iiro tuli pois ovensuusta ja istui Aatun viereen ja jatkoi runkkaamista. Otin sormeni pois Aatun anuksesta ja runkkasin nyt Iiroa, samalla kun otin Aatulta suihin ja kun Pete nuoli pilluani takaapäin. Tilanne oli päätä huimaava. Pian Aatu meni makuulleen lattialle, mikä lopetti jokaisen toiminnan.

Aatu asetti kondomin paikoilleen ja pyysi minua ratsastamaan kyrvällään. Menin hajareisin hänen päälleen, otin hänen kyrvästään kiinni ja asetin sen reikäni suulle. Painauduin Aatun päälle ja aloitin ratsastuksen. Tunsin kuinka Aatun iso ja kova kyrpä upposi minun tiukkaan ja limaiseen vittuun. Rintani ja pakarani pomppivat ratsastuksen tahdissa. "Oih, oih", "Mmh, mmh", "Ahh, ahh", me huohotimme nussiessamme toisiamme.

Pete puristeli pomppivia pakaroitani ja työnteli sormea peräaukkooni.

"Vittu, työnnä jo se kyrpä sinne!", huusin kiimasta hulluna. Pete levitti pakaroitani, sylkäisi perseeseeni ja työnsi aluksi vain terskan sisälleni. Kiljaisin.

"Sattuuko?", Pete kysyi.

"Ihan vitun sama! Pane mua!", huusin tyrkyttäen persettäni Petelle. Pete työnsi kyrpänsä sisälleni ja aloitti hitain työnnöin peppupanonsa. Että se sattui. Että se tuntui ihanalta. Olin aivan sekaisin. Sain kahta isoa kyrpää, kahdelta aikuiselta mieheltä, pilluun ja perseeseen, en silti ollut kylläinen.

Himoitsin Iiron kyrpää suuhuni ja ilokseni hän myös tarjosi sitä. Otin sen käteeni, nuolin hänen punaisena kiiltävää terskaansa, oikein lutkutin. Vihdoin työnsin sen suuhuni, lämpimään ja märkään suuhuni. Imin sitä, nuolin sitä, runkkasin sitä. Annoin kaikkeni, mutta sitten Iiro otti ohjat omiin käsiinsä. Hän tukisti minua ja aloitti suuhunnussinnan. Kolme miestä otti minut yhtä aikaa, olin haljeta kiimasta. Kaikki nussivat minua eri tahdissa ähkien ja ärjyen kiimaisina. Se koko tilanne kiihotti minua niin, että olin jo tulossa. Nytkähtelin heidän käsittelyssään ja he aloittivat nopeamman nussinnan, jotta saavuttaisivat minulle orgasmin. Kaikki panivat minkä pystyivät. Ja nytkähdin rajusti. Se tuli, he eivät välittäneet, vaan halusivat vaihtaa paikkoja.

Pete tuli alleni, Iiro taakseni ja Aatu eteeni. Pete oli asettanut kondomin, ja hänen kyrpänsä upposi todella sujuvasti sisääni. Huokaisin, hän myös. Nyt Iiro levitti pakaroitani, työntyi sisääni koko kyrvän mitalla, mikä ei tosin ollut yhtä iso kuin Aatulla ja Petellä, mutta tuntui silti. Ähkäisin, Iiro karjaisi ja aloitti rajun panemisen. Molemmat nussivat minua hullun lailla samanaikaisesti, kun otin Aatulta suihin. Likainen eritteiden litinä, meidän hervoton huohotus ja vartaloiden yhteen "pamahtelu" täytti saunakamarin. Se kiihotti meitä entistä enemmän ja me kaikki nussimme jälleen hullun lailla.

Miesten pantua hetken he halusivat jokainen omalta osaltaan täyttää viimeisen reiän, joten he vaihtoivat taas paikkojaan. Nyt Iiro oli allani, Aatu takanani ja Pete edessäni. Iiron kondomin peittämä kyrpä upposi pilluuni, mutta se oli aivan turta, enkä enää tuntenut juuri mitään. Aatu painautui jättimäisellä kyrvällään peräaukkooni, ei kuitenkaan koko kyrvän mitalla. Pete oli suussani. Iiro pani minua kuin ei olisi ennen naista saanutkaan, Aatu nytkytti kyrvän päätä perseessäni hyväillen vartaloani, Pete pani suutani ja hänen kyrpänsä alkoi sykkiä suussani. Iiro ilmoitti olevansa tulossa, joten hän kiiruhti altani eteeni runkkaamaan kyrpäänsä. Pete tuli pois suustani, ja nyt he molemmat runkkasivat kalujaan edessäni. He ihailivat näkyä edessään. Kiimainen teinityttö, jonka naamalle he saisivat laueta.

Aatu nytkytti edelleen kyrvänpäätään perseeseeni hieroen samalla pakaroitani, ja se tuntui todella ihanalta.

"Vitttttuuuuuu!"

"NYT!", miehet karjuivat edessäni ja samaan aikaan Aatu työntyi koko kyrvän mitalla perseeseeni puristaen minua pakaroistani lähemmäs itseään. Kaikki kolme ärjyivät miehekkäästi. Iiro ja Pete lennättivät mällit naamalleni. Osa meni ammolla olevaan suuhuni, osa rinnoilleni. Aatu taas päästi kuuman lastin peräaukkooni puristaen todella kovakouraisesti pakaroitani. Samalla minä sain elämäni ihanimman orgasmin ja huohotin kiivaasti. Aatun kalu jäi sykkimään pakaroideni väliin, minä nytkähdin ja hän suuteli niskaani huohottaen korvaani. Iiro ja Pete läsähtivät sohvalle vieretysten huohottamaan kaikkensa antaneina.

Aatu tuli ulos perseestäni, ja spermaa valui jalkojani pitkin maahan. Oloni oli raukea, ja jalkani tärisivät. Aatu otti minut vielä syleilyynsä lattialle. Me kaikki neljä nukahdimme saunakamariin totaalisesti tyydytettyinä.
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.