Olemme kaveriporukalla menossa juhlimaan nuorimmaisemme 18-syntymäpäiviä. Vihdoinkin pääsemme kaikki porukalla baariin bilettämään. Iltaa edeltänyt päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Päätin vahvistaa jo muutenkin selviä rusketusrajoja ennen illan rientoja. Aurinko laskee yllättävän nopeasti puiden varjoon ja alan valmistautua iltaa varten.

Pikainen kylmä suihku saa ihoni väreilemään ja helpottaa auringon päivettämän ihon kuumotusta. Suihkussa alan miettiä omia tavoitteitani illalle, totta kai hauskanpidon ollessa ensimmäisenä mielessä. Mieskin olisi kiva bongata, sen verran puutteessa olen viime aikoina ollut. Pelkkä ajatuskin miehen kosketuksesta saa alapääni sykkimään ja nännini nöpöttämään. Miehet mielessä siirryn suihkukopista vaatekaapille. Pienehköt C-kupin rinnat ja siisti karvakolmio vievät huomion peiliin katsottaessa. Olen suhteellisen tyytyväinen kehooni, ainahan sitä jotain paranneltavaa toki löytyisi. Päätän pysyä yksinkertaisessa ja puen vesirajaa lähentelevän mustavalkoisen mekon. Asusteiksi valitsen timanttiset rannerenkaan, kaulakorun sekä korvakorut. Vain vähän meikkiä tasoittamaan ihoa ja olen lähtövalmis.

Tapaan lisäkseni porukan ainoan naisen lähellä baaria. Olemme sopineet tapaavamme muut, mukaan lukien syntymäpäiväsankarin, jonkin ajan kuluttua samaisessa paikassa. Odotellessamme kiertelemme ympäri kävelykatua. Kuten jo aiemmin olimme arvelleet, miehet ovat myöhässä. Miesten “akateeminen vartti” venyy lähes tunnin mittaiseksi, ja tunnetusti me neidot emme pidä odottamisesta. Pikaiset lahjojen vaihdot, nestemäiset tietysti, hoidetaan pois alta ja siirrymme baarin sisäänkäynnille. Syntymäpäiväsankari pääsee ensimmäisenä käyttämään täysi-ikäisen etuoikeuttaan astua K18-alueelle, baariin. Muut, jo baariin tottuneet, tulemme perässä.

Juhlakalu tarjoaa kierroksen koko seurueelle. Me neitokaiset päätämme aloittaa illan napakasti ja tilaamme tequilashotit. Sen kulautettuani kurkusta alas tiedän, että illasta tulee ikimuistoinen. Tilaan itselleni omenasiiderin ja siirrymme tutustumaan baarin eri osiin. Porukkaa riittää melkein tungokseen asti, mutta onnistumme löytämään rauhallisemman pöydän. Siideri on nopeasti kulautettu alas ja käväisemme tilaamassa baaritiskiltä drinkit.

Muiden siirtyessä tanssilattialle jään pöytäämme nauttimaan viimeisimmästä drinkistäni. Pohja alkaa pikkuhiljaa häämöttää, kun täysin tyhjästä viereeni ilmestyy kuin pelastavana enkelinä mies, joka esittäytyy Joniksi. Jonilla on lyhyet vaaleat hiukset, taivaansiniset silmät ja pitkä, lihaksikas keskivartalo. ”Kuinkas noin kaunis neito yksin täällä istuu? Tulen pitämään sinulle seuraa.” Pakko myöntää, siinä tilanteessa se oli toimiva iskurepliikki. Hän tuo minulle samanlaisen drinkin, minkä olen juuri juonut. Hänen on täytynyt pitää minua jo pidemmän aikaa silmällä, sillä kyseinen drinkki ei ole baarin listoilla, vaan pyysimme erikseen tekemään sellaiset. Hieman epäilevästi kiitän häntä ja hymyilen vienosti. Hän vakuuttaa, ettei juomaan ole lisätty mitään ylimääräistä ja ottaa siitä kulauksen. Rentoudun hänen seurassaan ja yritämme tehdä tuttavuutta taustamelusta huolimatta. Käy ilmi, että hän on 28-vuotias. Kymmenen vuoden ikäero kauhistuttaa minua aluksi, mutta päätän antaa tunteideni viedä tänä iltana. Jutustelun edetessä saan selville hänen olevan sinkku, mikä saa sisäisen moottorini hyrräämään. Tässä vaiheessa muu seurueemme on palannut tanssilattialta ja tilannut juomat helpottamaan lähestyvää nestehukkaa.

Päätämme siirtyä rauhallisemmalle alueelle muun seurueen tavattua Jonin. Päädymme baarin patiolle, jossa Joni sytyttää tupakan. Juttelemme niitä näitä ja katselemme ohikulkevaa ihmisvirtaa. Kesken lauseen tunnen lämpimän, hieman aran suudelman huulillani. Hämmästyn enkä osaa varautua tilanteeseen.

”Anteeksi, en olisi saanut”, kuuluu hiljainen anteeksipyyntö. Jonin aloitteesta innostuneena suutelen häntä tunnustelevasti takaisin. Lämpimät huulet toisia vastaan innostuvat hetki hetkeltä enemmän. Tunnen mielihyvän valtaavan kehoani. Suudelma muuttuu intohimoisemmaksi ja molemmin puolin alkavat kädet tunnustella toisen vartaloa. Ohuen paidan läpi tunnen lihaksikkaan vartalon, jokainen vatsalihas on helposti tunnettavissa ja hauikset, ne ovat suurimmat näkemäni. Käteni vaeltelevat ympäri häntä, päätyen lopulta farkkujen etumukselle. Tahaton ynähdys pääsee suustani, kun löytämäni aarre osoittaa heräämisen merkkejä. Haluaisin jatkaa tutkimusretkeäni, mutta hän perääntyy. Nyt on minun vuoroni pyydellä anteeksi vilkkaita käsiäni.

”Et sä mitään väärin tehnyt. Pitää vaan ottaa aikalisä, ettei kaikki panokset mene ihan hukkaan”, Joni selittää tilannetta ja suutelee poskeani.

Palaamme takaisin sisätiloihin pakoon viilenevää iltaa. Etsimme oman rauhallisen nurkkauksen, jossa voimme keskittyä vain toisiimme. Joni ottaa ohjat omiin käsiinsä ja jatkaa ulkona kesken jäänyttä tutkimusretkeä vartalollani. Hän suutelee huuliani, siirtyen rauhallisesti korvannipukan kautta kaulalleni. Tuliset suudelmat tuntuvat uskomattoman hyviltä, minkä myös osoitan muutamalla syvällä huokauksella. Hän jatkaa huulten tutkimusmatkaa rinnoilleni, lähelle mekon yläosaa, pyrkimättä kuitenkaan sen rajojen sisäpuolelle. Jo vaativiksi käyvät suudelmat siirtyvät takaisin kaulani kautta huulilleni ja on käsien vuoro tutustua mekon verhoamaan vartalooni. Hän aloittaa viattomasti reiden ulkosivusta hellästi hieroen, siirtyen vaivihkaa sisäpinnalle.

”Ei makeaa mahan täydeltä, vielä”, kuiskaan hymyillen viekkaasti suudelmien välistä. Tiedän määränpään ja siirrän hänen kätensä takaisin reiden rauhallisemmalle puolelle. Kohtaloonsa tyytyneenä tutkimusretki suuntautuu pikaisen häpykummun hipaisun jälkeen rinnoilleni. Hän silittelee niitä mekon läpi, tutkii muotoja ja kiihkonevien suudelmien perusteella hän pitää löytämästään. Molemmat löydämme käsillemme mieluisat alueet ja keskitymme vain kiihkeiden suudelmien vaihtoon. Joni on ottanut tukevan otteen niskastani ja kyljestäni, minun ottaessa tukea Jonin takana olevasta seinästä ja nojautuessa tämän päälle.

Jossain kohtaa on pakko pitää hengähdystauko ja pitää nestetasapaino kunnossa. Joni haluaisi pistäytyä tanssilattialla. En ole koskaan ollut tanssijatyyppiä, mutta hetken huumassa suostun. Uusimman radiohitin soidessa taustalla ja ihmisten heiluessa ja pomppiessa ympärillämme painaudumme tiiviisti toisiimme, unohdamme ulkopuoliset häiriöt ja keskitymme hetkeen. Vaihdamme syviä suudelmia hitaasti tanssilattialla pyöriessämme. Joku tönäisee minua, luultavasti vahingossa ja tunnelma särkyy.

”Käynkö sanomassa pari valittua sanaa tuolle öykkärille?” kysyy Joni ja ottaa jo ensimmäiset askeleet kohti juhlijaa.

”Ei, anna olla. Mennään muualle. En halua, että ilta menee tämän takia pilalle”, vastustelen, sillä en halua tehdä kärpäsestä härkästä. Lopputulos ei miellyttäisi kumminkaan ketään. Jonin ilme pehmenee, ja hän kysyy viekkaasti, josko muualle meneminen voisi tarkoittaa hänen asunnolleen menemistä. Hän asuu aivan lähellä baaria, vain seuraavassa korttelissa. Hetken epäröinnin jälkeen myönnyn, onhan ilta vasta nuori ja mitä vain voi tapahtua. Matkalla narikalle huomaan ihmisvilinässä alkuperäisen seurueemme. Hihkaisen lähteväni ja vinkkaan Joniin päin. Saan perääni onnentoivotteluja ja muistutuksia turvallisuudesta.

Sisimmissäni tunnen molskahduksen ystävieni sanomien varoitusten jälkeen. Järjen ääni kysyy, mitä oikein olen tekemässä. Tätä iltaa ennen en ollut edes suudellut vastakkaista sukupuolta, saati nukkunut samassa sängyssä. Sisälläni kehräävä paljas halu vie kuitenkin voiton varoitusten yhä kaikuessa takaraivossani. Ilmeisesti ilmeestäni näkee mietteliäisyyteni, sillä Joni kysyy, onko jokin vialla.

”Se vain kun että…” takeltelen. Joni ottaa minua kädestä ja istumme yhdelle kävelykadun penkeistä. ”Sitä vain etten ole koskaan ollut miehen kanssa.” Joni hymähtää ja hymyilee.

”Mitään mitä <em>sä</em> et halua tapahtuvan tänä iltana, ei tapahdu. Mennään kämpilleni, jotta saadaan sut rauhalliseksi. Älä panikoi, tästä eteenpäin mennään sun ehdoillasi.” Pelkästään ilmeestäni huomaa, että Jonin sanat palauttavat mielenrauhani. Hän suutelee minua hellästi otsalleni ja jatkamme matkaa.

Saavumme vanhan kerrostalon oviaukkoon, josta Joni johdattaa minut ylimpään kerrokseen, tyylillä sisustettuun kattohuoneistoon. Asunto on pieni, koko huoneiston näkee yhdellä silmäyksellä. Joni riisuu takkini, osoittaa kylpyhuoneen paikan ja kehottaa ottamaan mukavan asennon sohvalle.

”Viiniä, kolaa vai siideri?” kysyy Joni selkäni takaa keittiöstä ja kolistelee kaappeja. Vastaan kolan, sillä pääni kaipaa hieman alkoholitontakin nesteytystä. Joni tuo kolat sohvapöydälle, istuu viereeni ja kaappaa minut kainalooni. Eihän hän voinut tietää minun kutiavan helposti, joten hän yllättyy kiemurtelustani hänen hipaistessaan kylkiäni. Tunnelma rentoutuu ja juttelukin alkaa luistaa entiseen tahtiin.

Kolat on jo juotu loppuun ja tunnelma on palannut intiimille tasolle. Suutelemme toisiamme uudella, tutkivalla tavalla. Joni selkeästi tunnustelee, kuinka valmis olisin seuraavalle tasolle, minun tutkiskellessa omia tuntojani Jonia kohtaan. Päätän pitäytyä aiemmin illalla päättämässäni suunnitelmassa ja annan tunteiden viedä. Kuin vahingossa lasken käteni Jonin miehustalle ja pyörivin liikkein alan silittää piilossa sykkivää petoa. Vaikutus tuntuu Jonissa, ainakin suudelmien perusteella.

”Oletko aivan varma?” Joni keskeyttää suudelman ja ottaa kasvoni käsiensä väliin. Epäröin hetken liikaa ja Joni perääntyy anteeksi pyydellen.

”Ei, kyllä minä haluan. Olen vain epävarma miten pitäisi toimia”, kuiskaan hiljaisesti, punan noustessa hieman kasvoilleni.

”Oletko aivan varma? Selvä, keskitytään nyt vain suhun. Mä olen jo valmista kauraa, kiitos lumoavan vartalosi. Neuvon kyllä sua”, Joni sanoo itsevarmasti.

Joni ottaa kädestäni ja ohjaa minut sermillä erotettuun makuutilaan. Istahdamme vierekkäin sängyn reunalle. Joni laskee kätensä reidelleni ja tällä kertaa en keskeytä käden siirtyessä sisäreidelle. Kiinnittääkseni huomion muualle hän suutelee minua intohimoisesti huulilleni. Hellin, pyörivin liikkein Joni hivuttautuu ylemmäs reidelläni mekon helman noustessa siinä samalla.

Tunnen olevani valmis, minkä myös osoitan kallistamalla Jonin makaamaan sängylle ja asettumalla hajareisin hänen keskivartalonsa ylle. Hitaasti hivutan Jonin paitaa pois tämän päältä. Urheilullinen vartalo paljastuu koko komeudessaan. Nousen sen verran, että saan riisuttua Jonin farkut jättäen vain bokserit jalkaan. Taitavasti Joni kääntää minut alleen ennen kuin ehdin vastustella.

”Nyt keskitytään vain suhun, muistathan”, Joni muistuttaa ja leikkisästi toruu, että riisuin hänen vaatteensa. Hitaasti, taitavin sormin hän avaa mekkoni selkämyksessä olevan vetoketjun. Suudelmia satelee ympäri yläruumistani. Etusormien hivuttaessa mekkoa alaspäin seuraavat lämpimät suudelmat alta paljastuvaa ihoa. Käyn kärsimättömäksi ja hoputan hankkiutumaan eroon koko mekosta. Kuin kiduttaakseen Joni hidastaa tahtiaan entisestään. Tunnen, kuinka pilluni sykkii jo odottaen kosketusta. Joni saa vihdoin ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen mekkoni pois ja tutustuu lähemmin paljastuneeseen, mustien stringien peittämään pyhäkkööni.

Hänen tavassaan lähestyä sitä on jotain taianomaista, aivan kuin hetki olisi juhlallinen. Hän pääsee korkkaamaan tuoreen, koskemattoman pillun tänä yönä. Pieniä, hipaisevia suukkoja lähestyy sisäreisiäni pitkin kohti määränpäätään. Tunne on jotain aivan ennennäkemätöntä ja huokailen äänekkäästi. Suljen silmäni ja keskityn tunteeseen. Hätkähdän, kun jokin hipaisee häpyäni. Jonin etu- ja keskisormet levittävät häpyhuuliani ja peukalo löytää klitorikseni. Mahtava tunne sisälläni voimistuu voimistumistaan. Olin jo unohtanut tutkiskelevat huulet, ja yllätyn, kun kieli hipaisee sormien välistä häpyhuuliani. Kieli löytää taitavasti määränpäähänsä ja alkaa tehdä pillunsuullani pyörivää liikettä.

Kieli siirtyy klitorikselleni ja tunnen, kuinka hän ottaa sen hampaidensa väliin, kuin hieman nipistäen sitä. Sormillaan hän alkaa tunnustella pillunsuutani. Hän asettaa keskisormensa aukolleni ja hitaasti, varovasti työntää sen sisään. Viiltävä kipu palauttaa minut maanpinnalle ja jännitän automaattisesti vatsanpohjan lihakseni. Vapaalla kädellä Joni silittelee alavatsaani ja kehottaa minua rentoutumaan. Keskityn hetkeen ja rentoudun, Jonikin tuntee sen. Varovasti hän alkaa liikutella sormea sisälläni, ja nautinnon tunne valtaa kehoni. Joni ilmoittaa lisäävänsä toisenkin sormen sisääni. Se menee jo helpommin kuin ensimmäinen. Kolmannen sormen kohdalla tunne on jo mielenkiintoinen. Olo on aika venytetty, ei huono tunne ollenkaan, mielenkiintoinen.

”Tiesitkö, kuinka kiihottavaa on, kun nainen on luonnostaan kostea?” Joni kysyy kuin muina miehinä liikutellessaan sormiaan sisälläni. Huokausteni nopeutuessa Joni ottaa sormensa pois sisältäni ja palaa viereeni sängylle. Tunnen kärsineeni kiimasta jo tarpeeksi ja ennen kuin Joni ehtii vastustella, olen noussut hänen päälleen.

”Parempi aloittaa rauhallisemmin, vaikka tunnutkin valmiilta mihin tahansa”, kuiskaa Joni korvaani ja kääntää minut alleen.

”Ei, odota. Haluan tutustua myös kaluusi”, kuiskaan ja kierähtäen laskeudun sängyn reunalle. Sivelen sormillani suuren, suonikkaan kalun pintaa miettien, miten ihmeessä se ikinä tulee mahtumaan sisääni. Suutelen terskaa ja pyöräytän kieleni kerran sen ympäri. Päähän ilmestyy pari touhutippaa, jotka myös nuolaisen pois. Jonin suusta alkaa purkautua syviä huokauksia.

”Oletko tutustunut jo tarpeeksi? Alkaa tehdä jo tiukkaa pitää lastit sisällä noin hyvässä hoidossa”, kuuluu hengästyneen Jonin kommentti. Palaan sängylle Jonin samalla kaivaessa yöpöydän laatikosta kondomia. Nopeasti, tottunein sormin hän asettaa sen paikoilleen ja siirtyy ylleni.

Hän kysyy lupaa työntyä sisääni, jonka melkein rukoillen pyydän toteuttamaan. Hitaasti, tunnustellen terska ohittaa häpyhuulet ja alkaa työntyä pilluuni. Kalu on selkeästi suurempi kuin aiemmin pillussa käyneet kolme sormea. Joni kohtaa matkalla määränpäähänsä esteen, joka on sivuutettu helposti. Vain vähän voimakkaampi työntö ja hän pääsee perille. Jo aiemmin koettu viiltävä kipu uusiutuu ja jännitän taas vatsanpohjanlihakseni.

Joni suutelee huuliani ja kehottaa rentoutumaan. Keskityn nautinnontunteeseen ja rentoudun hiljalleen, Joni on kärsivällisesti pysynyt koko ajan paikallaan. Nyt hän alkaa hiljalleen liikkua edestakaisin sisälläni, ensin hitaasti, sitten rytmikkäämmin. Suudelmien lomasta Joni kertoo vähän väliä, kuinka pilluni on tiukka ja kuinka hyvältä se hänen varren ympärillään tuntuu. Kiihkossani en osaa vastata muuten kuin hymyilemällä ja huokailemalla.

”Ooh, nyt on pakko vaihtaa asentoa, etten tule ihan vielä”, Joni puuskahtaa ja nostaa minut vahvoilla käsivarsillaan päälleen. Olen nähnyt elokuvissa, miten tässä asennossa kuuluu toimia, joten hitaasti alan nousta ja laskeutua kalun hiertäessä herkkiä pisteitä. Liike on yllättävän raskasta ja väsyn nopeasti. Jonikin huomaa sen ja kääntää meidät alkuperäiseen lähetyssaarnaajaan. Muutama rytmikäs työntö ja Joni ilmoittaa laukeavansa hetkenä minä hyvänsä. Tiukka pilluni vie kuulemma kiihkeän kaksinkamppailun kahden vahvan voiman välillä. Tunnen itsekin pilluni olevan äärirajoillaan, ja kun Jonin jo valmiiksi suuri kalu paisuu ja sykkien laukeaa kondomiin, en voi vastustaa olla supistamatta vatsanpohjanlihaksiani.

Tyytyväisesti hymyillen Joni ottaa jo veltostuneen kalunsa pillustani, ottaa kondomin pois ja heittää sen solmittuna roskakoriin. Härnäilevä ilme kasvoillaan hän ilmoittaa hoitelevansa minutkin loppuun asti. Olin jo äsken melkein tulossa, joten muutama kielen taitava pyöräytys klitoriksellani ja pitkä nuolaisu vaossani saa minut laukeamaan hänen kasvoilleen. Edelleen hymyillen hän palaa viereeni. Suutelen ja nuolen kiimani pois Jonin kasvoilta ja käperryn hänen kainaloonsa. Juuri tällaista läheisyyttä mieheltä kaipaan.

Jään Jonin luokse yöksi ja seuraavana aamuna saan aamiaisen suoraan sänkyyn. Tunnen olevani prinsessa saadessani tämänkaltaista kohtelua. Yhteinen polkumme alkoi siitä baari-illasta, eikä mikään, edes suuri ikäero, voi tulla enää välillemme.
×
© Copyright Orkku.net 2020. All Rights Reserved.